Kan innehålla annonslänkar.

Vad smakar fitta

Vad smakar fitta?

Vad smakar det egentligen att slicka en fitta? De flesta har nog minst en gång funderat över detta oavsett läggning, så här nedan har vi listat hur olika typer av fittor brukar smaka, även om det alltid skiljer sig kvinnor emellan! 

Vad smakar fitta?

Tvättad fitta

En nytvättad fitta har den mest neutrala smaken. Den smakar oftast lite salt, sött, varmt och surt. De flesta tycker att fitta smakar gott och när man äter en för första gången blir de flesta positivt överraskade över hur det faktiskt är. 

När en kvinna blir riktigt upphetsad och våt skapas något som kallas lubrikation och det är denna vätska som kommer när man säger att en tjej är ”våt”. Lubrikationen smakar inte något utan har en neutral arom, så även om tjejen du går ner på blir väldigt blöt kommer det inte göra så att det smakar mer utan snarare mindre eftersom det späder ut övriga smaker. 

Den sura smaken är en följd av att fittan har ett lågt PH-värde. Eftersom sur är en dominant smak så dämpar den ner andra eventuella smaker. 

För att fittan ska smaka så bra som möjligt är det viktigt att tvätta noggrant med intimtvål och ljummet vatten, helst en gång per dag. 

Mensfitta

En mensfitta smakar minst bra. Blodet ger en bismak av järn och det brukar bli väldigt kladdigt samt mycket vätska. Det som smakar minst gott är dock flytningarna som kan smaka allt från rutten fisk till unket. Vissa går dock igång på att slicka fitta när kvinnan har mens. Ifall du vill testa rekommenderar vi att vara beredd på att både du och lakanen kan bli blodiga. 

Anledningen till att mensfittan smakar sämre är dels på grund av flytningarna och blodet, dels på grund av att PH-värdet blir högre vilket förändrar klimatet och gör så att det inte blir lika frisk och fräscht. 

Otvättad fitta

En otvättad fitta får starkare smaker än en nyduschad. Oftast kommer salter, dofter, en lätt urinsmak samt syrligheten fram mer efter att man har tränat eller gått omkring en hel dag, mycket på grund av svetten. Om du tänker slicka din tjej direkt när hon kommer hem efter jobbet kan du alltså vänta dig den vanliga smaken fast starkare! 

Ytterligare något som kan påverka smaken hos en fitta som inte tvättats på länge är smegma, alltså kroppens egna naturliga smörjning. Om smegman får ligga för länge börjar den lukta och smaka illa. 

Ifall du slickar en fitta som luktar äckligt eller smakar dåligt och du tycker det är ett problem så bör du prata om det med tjejen du ligger med och be henne tvätta bättre. 

Kom ihåg att alla fittor smakar olika och att det kan skilja sig otroligt mycket. De flesta är dock överens om att det smakar sött, salt och som varm hud. Med det sagt är det bara att börja slicka, eller varför inte testa lukta eller slicka på dina egna fingrar efter att du onanerat? 

Författare: