Kan innehålla annonslänkar.

hur smakar kuk

Hur smakar kuk?

Vad smakar egentligen kuk? Detta är en fråga som de som aldrig har sugit kuk men vill prova ofta funderar över, men även du som hetero kille kanske har undrat. Här nedan får du reda på hur det smakar!

Vad smakar kuk?

En kuk som är tvättad och ren smakar inte så mycket mer än vad det gör att slicka på vanlig hud. Har killen tvättat sig ordentligt kan du alltså förvänta dig att kuken i sig kommer vara ganska smaklös, ungefär likvärdigt med att suga på ett finger eller en tå. Rena kukar smakar mindre än rena vaginor, och vill du veta hur en fitta smakar kan du läsa vidare om det i vår separata artikel! 

Är kuken däremot otvättad och det kanske finns flensost bakom ollonet eller att han har svettats mycket så kommer det smaka mer fränt, lite salt och sunkigt. Den smaken brukar dock försvinna när du har sugit ett tag eftersom kuken då helt enkelt blir ren.

Har killen du ska suga av nyligen kissat så finns det en sannolikhet att urinrester har lagt sig vid förhuden eller på ollonet, så en svag urinsmak kan du också känna ibland.  

En otvättad penis är i regel ingen höjdare så killar – se till att tvätta era kukar!

Försatsen, det som kalls för ”pre-cum” på engelska, har dock en smak. Det smakar oftast lite salt och aningen metalliskt, så ska du suga kuk och killen är väldigt upphetsad kommer du med stor sannolikhet känna smaken av pre-cum.

Försatsen består både av sperma och av kroppens naturliga glidmedel. Glidmedlet smakar inte något utan det är sperman som ger smak. Du kan läsa mer om hur sperma smakar ifall du undrar eftersom det är en del i att suga kuk då de flesta ger ifrån sig försats. 

Ifall du inte tycker om smaken av försats kan du be killen du ligger med att han ska dricka mer vatten och äta mer söt frukt eftersom det kommer göra så försatsen får en godare smak. 

Olika killar har olika kuksmak

Även fast kukar har en ganska neutral smak så kan den skilja sig killar emellan. Vissa personens kön smakar helt enkelt mer än vad andras gör även när det är helt nytvättat. Ifall du tycker om att suga kuk kommer du upptäcka detta i takt med att du har haft ett gäng sexpartners. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: