Innehåller annonslänkar. 

Recension av Fantasy for Her Ultimate Pleasure

Fantasy for Her Ultimate Pleasure: recension 2024

Har du hört talas om en sexleksak som kan ge oralsex, så kallade tungvibratorer?

För det kan nämligen Fantasy for Her Ultimate Pleasure.

Med en liten silikontunga slickar den klitoris på ett lugnt och varmt sätt som är förvånansvärt likt ett riktigt oralsex. 

Utöver tungan finns även en g-punktsvibrator och en sugkopp som kan placeras över klitoris, brösten eller analen och sedan ger ett kittlande vakuumsug. 

Här nedan listar vi var du kan köpa Fantasy for Her just nu samt ger en recension på produkten så att du ska veta om den är värd dina pengar eller inte! 

Fantasy for Her Ultimate Pleasure - den bästa tungvibratorn som går att köpa idag

Kortfattat 

Med en tunga som slickar en till sköna orgasmer så går det att ha riktigt trevliga stunder tillsammans med den här lilla sexleksaken.

När du tröttnar på oralt sex så kan du stimulera g-punkt eller andra erogena zoner tack vare tre i ett-lösningen.

Överlag så tycker vi att Fantasy for Her Ultimate Pleasure är en bra sexleksak som verkligen liknar riktigt oralsex! 

Vårt betyg: ★★★★

Jämför och hitta bäst pris hos:

Fördelar

Nackdelar

+ Tungan är mjuk och tillsammans med ett bra glidmedel känns det som att bli slickad på riktigt– Det tar lång tid att ladda upp batteriet
+ Det finns mängder med olika vibrationshastigheter att välja mellan– Vibratorn låter mycket
+ Du kan använda Ultimate Pleasure både som dildo, vanlig vibrator och tungvibrator 

Vad tycker våra läsare om Fantasy for Her Ultimate Pleasure?

Njut av tre sexleksaker i ett

Använd Fantasy for Her på bröstvårtorna
Du kan använda tungan för att skapa skön stimulans på bröstvårtorna

Något som gör Fantasy for Her ultimate pleasure så unik är att den har tre sexleksaker i ett.

Dels kan den ta hand om din g-punkt samt fungera som en dildo, dels kan den placeras över fittan för att ge oralsex där din slida och klitoris får all uppmärksamhet.

Det låter verkligen trevligt på papper, men frågan är hur det fungerar i verkligheten? 

Vår första farhåga var att vuxenleksaken skulle upplevas för bred och inte riktigt vara bra på något, utan lite halvduktig på mycket.

Vi insåg dock ganska snart att det inte var fallet.

Fantasy for Her känns väldigt genomtänkt och välbyggd där man lagt ner tid på alla funktioner även om det är en funktion som får dem andra att blekna i jämförelse.

Inget med den här sexleksaken känns alltså som en klassisk ”vi har lite plats över, varför inte kasta in en vibrator?”, utan man märker att hela sexleksaken designats för att vara en multimodell redan från början. 

När det kommer till användning så är Fantasy for Her ovanligt enkel att njuta med och det är inga problem att komma åt som det är tänkt tack vare att designen är utformad för att matcha alla kvinnor.

Knapparna tar lite tid att vänja sig med och lära sig eftersom kontrollpanelen sköter alla tre funktioner, något som resulterar i att det finns mycket att trycka på. 

”Hur är då själva känslan och hur känns orgasmerna?” undrar så klart ni.

Jo, varje del av sexleksaken är faktiskt ett kapitel för sig, så vi bryter ner det bit för bit. 

Storlek25 x 3,5 cm (varav 14 cm är införbar längd)
MaterialSilikon och ABS-plast
Batteritid60 min
Laddtid120 min
VattentätJa

Hur känns den inbyggda g-punktsvibratorn?

Vi börjar med den minst exalterande delen…

Skaftet på Fantasy for Her är utöver ett handtag även en liten dildo på 12 cm i mjuk och fin silikon som man kan föra in i slidan.

I dildon gömmer sig en vibrator som med hjälp av dildons utformning kommer åt g-punkten skönt.

Vi tycker själva g-punktsvibratorn fungerar helt okej och om du har lätt för att få fontänorgasmer kommer den att fungera bra på dig.

Har du däremot svårare att nå dessa beryktade klimax kan vibratorn tyvärr vara lite för svag.

Den är dock skön och stimulerar helt klart trevligt men vill du ge din gyllene punk maximalt med kärlek rekommenderar vi istället att köpa en renodlad g-punktsstimulator såsom OhMyG vilket kommer ge betydligt starkare och skönare orgasmer. 

Så med andra ord köper man inte Fantasy for Her för att få extremt starka sprut även om det så klart är härligt att kunna ge g-punkten lite uppmärksamhet då och då, utan man gör det för oralsexet som den ger…

Känns tungan som en riktig tunga?

Tungvibrator som känns som oralsex
Lägg den mjukt silikontungan mot klitoris och addera en klick glidmedel så kommer det kännas väldigt likt riktigt oralsex

Om du någon gång tänkt tankar som ”om jag ändå kunde slicka mig själv” har du nu möjligheten.

Med tungan kan du ge dig själv oralsex i precis det tempot du gillar samt precis där det känns som skönast. 

Det som tagit Fantasy for Her till skyarna och faktiskt gjort så att den kammat hem flera stora priser såsom Årets produkt 2020 av magasinet EAN och Sign eller Årets bästa sexleksak 2019 av StorErotica är just dess tunga. Så hur fungerar den och hur känns det att bli slickad av en sexleksak?

Längst ut på vuxenleksaken sitter en liten rosa tung-formad smått räfflad silikonbit som när du sätter på den rör sig med tungrörelse upp och ner, fram och tillbaka.

Du kan välja mellan 7 olika slickmönster, från lugnt och kärleksfullt till mer intensivt och passionerat.

Här gör Fantasy for Her något väldigt rätt, nämligen att de inkluderar många olika program vilket gör att man inte tröttnar så snabbt samt kan matcha dagens humör bättre.

Vi stöter ofta på sexleksaker i premiumklassen som bara har tre – fyra olika lägen vilket vi tycker är alldeles för snålt. 

Du kan även byta karaktär på tungan genom att byta ytterhölje.

Du kan nämligen trä på som en liten kondom på tungan för att ge den lite räfflor eller en hårdare känsla. För mjukast stimuli ska du dock köra helt utan, alltså enbart med tungan som den är. 

Nåväl, dessa slickmönster är riktigt bra gjorda och har en elegans och ömhet över sig.

Det är alltså ingen elvisp som kör på utan det finns en viss klass som faktiskt gör att oralsexet man får är bättre än det som många av dem män (som du säkert har stött på) kan ge. 

Orgasmerna kan variera men det är oftast klitorisorgasmer som tungan kan ge, även om vissa säkert även kommer kunna nå sprutorgasmer.

Det är inga problem att komma flera gånger i rad och har man även ont om tid kan vi lova dig att du kommer kunna nå klimax väldigt snabbt… 

Vi kan alltså varmt rekommendera slickfunktionen som fungerar över alla förväntningar.

Vem hade kunnat tro att en silikontunga kan ersätta en riktig? 

Hur bra är sugfunktionen?

Sist men inte minst så finns det en tredje funktion, nämligen en funktion som är tänkt att användas tillsammans med tungan.

Koppen som sitter i fram placeras över blygdläpparna så att klitoris hamnar under och sedan sätter du på.

Då suger det inåt och bildas ett vakuum som tillsammans med tungan gör att känslan efterliknar ett riktigt oralsex ännu mer. 

Sugfunktionen har tre olika lägen att välja mellan och till en början tyckte vi faktiskt bara att det var läge nummer ett som dög eftersom de andra var på tok för starka, men efter ett tag så vande vi oss och det finns nu stunder där vi tycker det är skönt att dra på rejält.

Vi rekommenderar att du tar det lugnt till en början samt är beredd att stänga av då själva vakuumet som bildas kan upplevas skumt och snudd på obehagligt innan man vant sig.

Det finns alltså en liten inlärningskurva som man måste ta sig igenom ifall man inte är van med vakuumleksaker sedan tidigare. 

Ifall du inte tycker om sugfunktionen eller inte använder den så ofta kan du ta bort gummikåpan som sitter runt tungan för att komma åt enklare.

Eftersom den är enkel att ta på och av är det inte heller någon stor grej utan du kan växla precis som du vill. 

Vakuumet är inte lika starkt som hos en renodlad kvinnlig lufttrycksvibrator, så om du vill ha starkare lufttrycksvibration rekommenderar vi att köpa en Satisfyer Pro eller Womanizer Premium 2 istället! 

Hur känns orgasmerna som Fantasy for Her ger?

Överlag så vilar det väldigt mycket känsla av lyxig mjuk egentid över den här produkten. 

Som vi varit inne på lite tidigare så ger Fantasy for Her mestadels klitorisorgasmer även om vi läst om kvinnor som fått fontänorgasm både tack vare tungan och g-punktsvibratorn.

Det är alltid svårt att beskriva en orgasm men ord som kittlande, varm och mjuk känns bra eftersom orgasmerna är åt dem mjukare och lenare hållen, precis som dem man får under ett passionerat och kärleksfullt oralsex. 

Tungan blir varm efter ett tag tack vare kroppsvärmen och dess rörelser kittlar lätt på klittan och slidan och det är verkligen inte svårt att nå klimax, speciellt inte eftersom det är du som sitter i förarstolen och sköter hur snabbt allt ska gå. 

Klimaxen skiftar förstås olika i styrka men det går att nå riktigt starka orgasmer, speciellt om man håller på ett tag samt skiftar stimulansen mycket och även gärna hoppar mellan vibratorn och sugfunktionen. 

Du kan stimulera många olika erogena zoner

En stor fördel som följer med att detta är en tre i ett-sexleksak är att du kan använda den på stora delar av kroppen, som om klittan och g-punkten inte vore nog!

I stora drag är det bara fantasin som sätter gränserna kring vilka erogena zoner du kan stimulera för ökad sexuell njutning, både när du själv onanerar och när du har sex med andra. 

Sugfunktionen är skön att använda på sina bröstvårtor tillsammans med lite saliv eller glidmedel för att få känslan av att någon suger på dem.

Du kan även använda sugfunktionen runt ditt anus eller mellangård.

Har du en manlig sexpartner kan även suget användas på exempelvis hans pung, men var försiktig så det inte blir för intensivt! 

Tungan går väldigt bra att även den använda på bröstvårtorna, vid analen eller någon annan del av kroppen där du tycker det är skönt att bli slickad lite lätt kittlande. 

G-punktsvibratorn fungerar även som dildo att pulla sig själv med och kan även användas i analen, både med vibrationen på- och avstängd.

Har du vibrationen på i analen finns även chanser att få fontänorgasm eftersom g-punkten sitter vägg i vägg med ändtarmen. 

Allt om batteriet, kvalitén och vattentätheten

Du kan använda den här sexleksaken lite var du vill eftersom den är helt vattentät och därför kan sänkas ner i badet och tas med in i duschen.

Det är även väldigt praktiskt att kunna skölja av den under vattnet i handfatet när man är klar. 

Batteriet håller länge men tar även lång tid att ladda upp, något som vi kommer till här nedan.

Du får med en laddare i förpackningen och oftast kommer sexleksaken med lite batteri så att du kan börja direkt när du får paketet även om vi först tipsar om att skölja av den med tvål och vatten.

Själva laddaren känns riktigt lyxig och klickas enkelt på med magnet.

Hela känslan andas väldigt kvalitet. 

Det är en lyxig och minimalistisk laddare och dock med andra ord. 

När det kommer till specifikationerna så tycker vi dem är bra och motsvarar priset.

Materialet på vibratorn (alltså skaftet) och tungan är mjukt silikon och plastkoppen som sitter runt tungan är gjord av ABS-plast som är skonsamt mot kroppen.

Det finns även detaljer som är gjort i rostfritt stål. 

Knapparna är även dem av god kvalitet och är sköna att trycka på tack vare ett lagom motstånd. 

Vikten ligger på 350 gram, den totala längden är 23,7 cm och den inre 13 cm.

Det är alltså en ganska smidig och nätt vuxenleksak som är enkel att ta med sig men även att gömma undan hemma. 

Tips som får vibratorn att hålla längre

För att få Fantasy for Her Ultimate Pleasure att hålla så länge som möjligt är det viktigt att ta hand om den.

Eftersom detta är en så pass dyr modell är det värt att ta upp lite skötselråd.

För det första bör du tvätta rent efter varje gång du onanerat för att bli av med kroppsvätskor som annars kan sippra in i små springor och sedan bli svåra att få bort.

Detta motverkar även att du ska rubba PH-balansen i slidan, något som annars är lätt hänt ifall man håller en tveksam hygien på sina sexleksaker. 

Om du vill vara på den riktigt säkra sidan kan du använda speciellt rengöringsmedel för just sexleksaker som dödar alla bakterier samt tar bort doft.

Det är skonsamt mot silikon och är bara att dutta i en bomullstuss för att sedan dra på sexleksaken. 

Det kanske allra viktigaste är dock att du inte använder silikonbaserat glidmedel med din Fantasy for Her eftersom det kommer att förstöra materialet.

Satsa därför på vattenbaserat istället! 

Nackdelar med Fantasy for Her enligt oss

Självfallet är inte allt bara guld och gröna skogar utan det finns vissa saker som vi inte tycker om med Fantasy for Her.

Det första vi tycker är jobbigt är den höga ljudnivån.

Det är ganska svårt att vara diskret om du har andra hemma som du inte vill ska upptäcka att du onanerar.

Den bästa chansen du har för att inte andra ska höra är att ha på musik, TV:n eller duschen samtidigt.

Tystare motorer och arbetsvolym hade alltså varit att föredra!

När det kommer till laddningstiden är den riktigt lång och man får räkna med tre – fyra timmar innan du har fullt batteri.

Med det följer dock en lång batteritid som räcker till riktigt intensiva onanistunder som varar i timmar, så det är en fördel som kommer med nackdelen.

Man får ta det goda med det onda helt enkelt!

Den sista invändningen vi har är den för starka sugfunktionen, något vi redan varit inne lite på.

Det finns bara tre lägen för vakuumpumpen och de två sista är riktigt högsugande.

Här hade vi velat att första läget skulle ha lägre effekt samt att de två övriga inställningarna skulle vara lugnare.

Allra bäst hade dock varit att addera fler inställningar, gärna fem olika val. 

Använd vibratorn i ert gemensamma sexliv

Om du har en partner så kan Fantasy for Her vara trevlig att involvera tillsammans i ert gemensamma sexliv som en parvibrator

Din partner kan styra den på dig, du kan använda den på dina bröstvårtor medan han eller hon slickar dig eller så kan du utföra oralsex på din partner och själv onanera samtidigt.

Här är det faktiskt enbart fantasin som sätter gränsen och är ni öppna och nyfikna finns det goda chanser att ni kommer ta sexlivet till en högre nivå samt lära känna varandras kroppar ännu bättre. 

Sammanfattning av Fantasy for Her ultimate pleasure

Den här sexleksakens starka sida är dess tunga och det är där den verkligen briljerar medan sugfunktionen och vibratorn är lite blekare i jämförelse.

Vi är dock glada för att man kan variera och använda dem två funktionerna också eftersom det ger en väldigt bra möjlighet att variera sig, även om de inte kommer ge superstarka orgasmer. 

Så vill du testa något nytt, älskar att få din fitta slickad samt har lite pengar över att lägga på en vuxenleksak så bör du testa ultimate pleasure från Fantasy for Her. 

Liknande produkter:

Frågor och svar om Fantasy for Her Ultimate Pleasure

Är vibratorn värd sitt pris?

Med tanke på hur många olika sätt man kan stimulera sig på och hur skön Fantasy for Her Ultimate Pleasure faktiskt är så tycker vi definitivt att den är värd sina 1300 kr. 

Det är svårt att hitta en mer prisvärd tre-i-ett-sexleksak än den här och med tanke på att Her Ultimate Pleasure motsvarar både en vibrerande dildo, klitorisvibrator och lufttrycksvibrator så är det väldigt svårt att hitta och köpa alla dem sexleksakerna separat till ett lägre pris och behålla samma kvalitet. 

För vem är det här en bra sexleksak?

Vi rekommenderar Fantasy for Her till alla kvinnor som älskar oralsex och vill komma så nära den känslan som det bara går utan att ha en partner. 

Det är även ett bra val för alla som vill ha en sexleksak med väldigt breda användningsområden och som går att variera utifrån vad man är sugen på! 

Vem bör välja något annat?

De som vill ha en riktigt högkvalitativ sexleksak som lägger alla ägg i en korg, det vill säga specificerar sig på att stimulera en erogen zon riktigt bra, bör istället snegla mot andra sexleksaker beroende på vad man vill stimulera. 

Fantasy for Her Ultimate Pleasure är nämligen en kombo-sexleksak som blandar olika typer av vuxenleksaker i ett, och på grund av det så sänks kvalitén något. 

Hur har vi testat Fantasy for Her Ultimate Pleasure?

Linnea och Sofie har testat den här tungvibratorn i en månad, både ensamma och med sina partners under sex. 

De har sedan jämfört sina upplevelser med varandra samt ställt dem mot andra sexleksaker som de har använt tidigare och utifrån det har de skrivit den här guiden. 

Sofie och Linnea kommenterar sin upplevelse med Fantasy for Her på följande sätt: 

Jag är förvånad över hur skön tungan var och hur bra man kunde använda den även på bröstvårtorna i kombination med andra sexleksaker. Själva dildon är däremot något hård för min smak.

Det här är helt klart en av dem mer unika sexleksakerna som man kan köpa idag och jag tycker detta är ett perfekt val för alla som vill ha något helt unikt som slickar skönare än de flesta män någonsin kommer kunna göra!

Sidinformation

Om författaren av sidan

Linnea Jacobsson

Linnea Jacobsson

Linnea har varit intresserad av sex och samlevnad så länge hon kan minnas och har gjort hundratals tester för oss på Passionerad, något som gör henne till vår mest erfarne testare.

Maila Linnea

Källförteckning

  1. Passionerads test av Fantasy for Her Ultimate Pleasure april 2024. 

Dela den här sidan med dina vänner: