Kan innehålla annonslänkar.

parvibrator

Parvibrator: 8 bästa vibratorerna för två 2023

En parvibrator är det perfekta sättet att ta sitt sexliv till nya höjder. Vibratorn ligger nämligen mellan er två och stimulerar både g-punkt, klitoris och penis, detta samtidigt som ni har sex.

Resultatet är att varje juck blir mycket mer intensiv för båda samt att ni kommer få skönare och djupare orgasmer. Har ni inte kommit samtidigt någon gång tidigare lär ni även få uppleva det nu!

De flesta vibratorer för par går även att använda på distans, något som gör att du som man kan styra den på din kvinnliga partner när ni är på en offentlig plats, ett perfekt förspel nästa gång ni är på krogen, äter på restaurang eller går på konsertbesök! 

Fjärrstyrning är även praktiskt om ni är borta från varandra ofta eftersom ni då kan ha distanssex.

Här nedan listar vi dem 8 bästa vibratorerna som man kan köpa idag, från budgetmodeller till lyxigare sorter. 

Recension av parvibratorer

We-Vibe Chorus

Bästa parvibrator alla kategorier

we vibe chorus

We-Vibe Chorus

Bästa parvibrator alla kategorier

En mycket högkvalitativ modell med bra ergonomi som stimulerar g-punkt, klitoris och penis under penetrerande sex, något som ger extremt sköna och starka orgasmer. 

We-Vibe är batteridriven och vattentät samt går att justera passform på så att den ska passa alla kvinnor. 

Drivs via app, med en kontroll där du styr genom att klämma eller via knappar som sitter på ovansidan. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ni som är ute efter en parvibrator som verkligen levererar på alla plan ska spana in den prisvinnande modellen Chorus från märket We-Vibe. Det här är en kvalitetsprodukt rakt igenom, något som verkligen märks på allt från användarvänligheten till hur starka orgasmer den ger. 

Prislappen är ganska hög, men så får man också vad man betalar för. Det här är en liten leksak som gör underverk för det gemensamma sexlivet, och vad är mer värt att lägga sina pengar på än att investera i sexet med sin partner?

Gjord av det mjukaste silikon med perfekt passform 

Hela We-Vibe är gjord av ett mycket mjukt och fint silikon som gör att vibratorn är skön att ha mot kroppen. Vi gillar även dem två färger som finns att mellan: lila och korallrosa. 

Passformen är justerbar vilket gör att den går att ändra efter hur ens egen kropp ser ut, något som ger en optimal passform för alla kvinnor. Ergonomisk är ett bra ord för att beskriva den och det märks verkligen att man har haft ödmjukhet inför att alla kroppar ser olika ut när man har designat utseendet.

Vi har provat allt för många vibratorer som inte går att anpassa, något som gör att de tyvärr inte passar alla. Men så är alltså inte fallet här! 

Stimulerar penis, klitta och g-punkt – på samma gång! 

We-Vibes vibratorer är kända för att stimulera flera känsliga punkter samtidigt och dessutom göra det med bravur. Det är få som lyckas ge både kvinna och man stimulans på samma gång och få det att kännas bra för båda. 

Modellen Chorus lyckas dock göra det! 

Kvinnan får en vibrerande stimuli av hennes klitoris som får det att kännas djupt in i kroppen. Som om det inte vore nog så stimuleras även g-punkten med hjälp av den mjuka stav som stoppas i slidan och sedan pulserar upp på slidväggen. 

”Men hur fungerar det i kombination med penetrerande samlag?” kanske ni undra nu. Jo, det fungerar över alla förväntningar! Penisen får plats bra i slidan och man störs inte av den lilla del som sitter på insidan tack vare att den är otroligt smal. 

Många kvinnor upplever att deras partner känns större i dem samtidigt som g-punktsvibratorn är i, något som inte är så pjåkigt! Om ni skulle störa er på det faktum att en leksak är och delar plats med penisen i slidan så kan ni alltid ta ut den och bara använda vibratorn på klitoris. 

Utöver att kvinnan får en minst sagt härlig och intensiv stimulans får även mannen njuta av vibrationerna! Det sitter nämligen en vibrator vänd utåt vilket ger penisen pulserande njutning. Beroende på hur långt in i slidan han är så får han stimulans på olika delar av kuken. 

I det innersta läget stimuleras pungen och roten och i det yttersta läget är det istället ollonet som får sig en skön vibration. 

Är det inte svårt att få till alla vibrationerna på samma gång?

Rent spontant så kan det kännas ganska svårt att få till stimulans på tre ställen samtidigt, två på kvinnan och ett på mannen, detta SAMTIDIGT som ett penetrerande samlag ska pågå. 

Och visst, det kan vara lite svårt att få till det i början, men vi var förvånade över hur enkelt det faktiskt var att få till det rätt. Det krävdes bara lite kommunikation och vilja så var det inga problem att hitta ett läge som fungerade bra redan under första ligget. 

Ni ska dock vara beredda på att man måste justera om vibratorn när man byter ställningar eftersom olika vinklar även gör att leksaken måste formas om. Har ni hittat en ställning där leksaken ligger perfekt kan det därför vara skönt att ligga kvar i den tills ni når orgasm.

Man kan alltså tjäna mycket på att inte byta runt så mycket utan njuta maximalt av varje ställning istället! 

Revolutionerande kontroll 

We-Vibe har lagt ner mycket tid på att ta fram olika typer av sätt att kontrollera och styra vibratorn på. Det första sättet att kontrollera den på är det som vi tycker om allra mest och som även är mest revolutionerande. 

Du kan nämligen styra vibratorn genom att hålla i en liten kontroll som känner av hur hårt du pressar och trycker på den. Ju hårdare du trycker desto starkare kommer den vibrera, något som innebär att du kan styra utan att behöva tappa fokus från njutningen. 

När man närmar sig orgasm så spänner man sig även rent naturligt, något som innebär att stimulansen kommer öka precis innan klimax vilket gör orgasmen ännu starkare! 

Om du inte vill styra genom att klämma åt den här kontrollen så går det att justera intensitet och hastighet på dem touch-knappar som sitter lättåtkomligt på ovansidan. Det är lättast för dig som tjej att komma åt dem men även du som kille har möjlighet att justera via knapparna. 

Sist men inte minst så finns det även en app som man kan koppla till leksaken och via den kan man ändra mellan alla olika lägen som finns helt trådlöst. 

Totalt så finns det 10 olika lägen att välja mellan, från en väldigt lugn vibrering till en desto intensivare. Vibrationen blir densamma för både g-punkt, klitoris och penis vilket innebär att ni får en gemensam helhetsupplevelse. 

Kontrollera på avstånd 

Med hjälp av appen så kan ni styra vibratorn på avstånd, något som gör det möjligt att ha sex med varandra även om ni befinner er på helt olika platser, exempelvis om den ena är på konferens eller annan jobbresa. Ett bra sätt att hålla sexlivet igång även när ni är ifrån varandra helt enkelt!

Leksaken ger väldigt intensiva orgasmer 

Är det då värt att investera i den här parvibratorn? Den kostar trots allt ganska mycket. Det är en helt rimlig frågeställning och svaret är kort och gott att ja, det är verkligen ett köp som ger valuta för pengarna. 

Eftersom den stimulerar så många erogena zoner samtidigt så blir känslan av sexet något helt annat med vibratorn kontra vad den är utan. Orgasmerna blir inte bara intensivare och djupare utan de är även mycket lättare att få tack vare att stimulansen blir så intensiv. 

Om du som tjej brukar ha svårt att nå orgasm kan vi garantera att det kommer bli ändring på det nu. Även du som är kille och kanske har tappat känseln i penisen, har svårt att komma av andra anledningar eller bara känner att sexet har blivit lite slentrian och att du vill få nya, starkare orgasmer kommer bli väldigt nöjd. 

Det här är alltså en leksak för båda könen och vi har svårt att se hur ni inte skulle bli nöjda!

Går att ändra trycket 

Vissa gillar starkt tryck, andra föredrar lite lättare beröring! Det här har man löst genom att göra det möjligt att ändra hur hårt vibratorn på utsidan och insidan ska trycka mot dig som kvinna. Vi uppskattar verkligen att man kan välja det här eftersom det öppnar upp för att man ska kunna skräddarsy sin njutning ännu bättre.

Batteridriven och vattentät

We-Vibe är helt vattentät vilket gör att ni kan plaska på hur mycket ni vill, både vad gäller glidmedel och fontänorgasmer. Kom bara ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel!

Ni kan även leka med den i duschen eller badkaret om ni skulle vilja det. 

Vibratorn drivs på batteri som ni enkelt laddar upp med den medföljande laddsladden som kopplas in i vilken mobiladapter som helst! Batteritiden är 1,5 timmar. 

Går att använda som fristående vibrator 

Självfallet så går We-Vibe att använda som enbart vibrator och den måste inte vara i slidan samtidigt som en penis. Tycker ni om exempelvis analsex kan hon därför samtidigt leka med vibratorn i sig för att uppleva otroligt starka orgasmer. 

Du som man kan även använda den på egen hand när du onanerar genom att låta den ligga mot ollonet, helst mot strängen på baksidan för att få en sådan skön stimuli som möjligt. 

”Låna” därför ut vibratorn till varandra även när ni vill ha en stund för er själva! 

Sammanfattningsvis är det här en underbar produkt 

We-Vibe Melt

Lufttrycksvibrator för par

we vibe melt parvibrator

We-Vibe Melt

Lufttrycksvibrator för par

Ett mycket stark och intensiv vibrator som stimulerar klitoris med lufttryck. Designen är en av dem smidigaste och mest ergonomiska idag och stör inte det minsta när han penetrerar dig. 

Med 12 olika vibrationer, möjlighet till styrning på distans och en vattentät design så är även användarvänligheten mycket hög! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

We-Vibe tillverkar verkligen bra produkter, det är det inget snack om. De har vunnit priser för sina pålitliga och genomtänkta vibratorer för par och modellen Melt är inget undantag! 

Riktar all sin uppmärksamhet mot klittan

Som du ser på passformen så är det här en vibrator som tar hand om klitorisen! Du som tjej placerar den lilla kåpan över din klitta och sätter sedan på vibrationerna. 

Tack vare den lilla kåpan så är det otroligt enkelt att hitta rätt och du lär alltså inte missa klittan ens om du försöker! 

Det här är alltså en lite mer avskalad modell kontra Chorus som vi listade tidigare eftersom den här ”bara” tar hand om en erogen zon, något som även gör att priset sjunker ganska markant. 

Vibrerar med lufttryck vilket ger en av marknadens skönaste resultat

Det här är en lufttrycksvibrator vilket innebär att den inte vibrerar på traditionellt sätt, alltså att en vibrerande del måste hållas rent fysiskt mot din klitoris. Här skickas det istället ut luftvågor som når in på djupet vilket ger en känsla som är mycket mer intensiv. 

Luftvågorna går alltså genom luften och har sedan förmågan att nå betydligt djupare än vad vanliga vibrationer kan, något som gör att upplevelsen med en We-Vibe Melt är mycket skönare än upplevelsen med väldigt många andra modeller som går att köpa idag. 

Smal design som gör att den får plats mellan dig och din partner 

Designen är otroligt slimmad och ergonomisk vilket gör att vibratorn ligger väldigt nära kvinnans kropp. Den är alltså minimalt i vägen, så du som man kan stöta på precis som vanligt utan att behöva slå i vibratorn. 

Sexet blir alltså väldigt naturligt även om ni har en vibrator i slidan. I ställningar bakifrån är den som allra minst märkbar men även i positioner framifrån så håller den låg profil! Ni måste inte heller hålla på och ändra hur den ska sitta mellan ställningarna utan vibratorn sitter fast och gör sitt jobb när ni väl placerat den. 

12 olika lägen som styrs via app

Det finns hela 12 stycken mönster att välja mellan på den här vibratorn, något som gör att alla kan hitta det som stimulerar just dem på bästa sätt. 

Vissa mönster sköljer över en i vågor, andra kommer som stötar och ett tredje rullar in. 

När du hittat ett mönster som attraherar dig så kan du även justera hur intensivt det ska pulsera. Vi rekommenderar att börja ganska lugnt och sedan gradvis öka i samma takt som att njutningen blir större. 

Går att använda på distans

Precis som med de flesta produkter från We Vibe så kan man använda den här modellen på distans, något som möjliggör att ni kan ligga med varandra trots att ni befinner er på olika platser. 

För att kunna distansanvända vibratorn måste ni koppla upp den via appen och sedan se till så att ni båda har den nedladdad. Mobilen hos den som har vibratorn fungerar nämligen som ett ankare och kopplar ihop vibratorn med den andra telefonen som befinner sig på distans. 

Samtidigt som ni använder vibratorn kan ni ägna er åt att skicka sexiga sms till varandra eller varför inte videochatta. 

Vattentät och batteridriven

Det här är en helt vattentät och sladdlös vibrator vilket möjliggör att man kan leka vart man än befinner sig. I och med att man kan styra vibrationerna via app och eftersom själva vibratorn är så pass liten och ergonomisk så går den även att använda på offentlig plats där antingen du eller din partner styr! 

Så att stoppa in vibratorn inför nästa biltur, restaurangbesök eller varför inte under en picknick i parken är något som kommer liva upp rejält…!

Satisfyer Double Joy

Prisvärd parvibrator

satisfyer double joy parvibrator

Satisfyer Double Joy

Prisvärd parvibrator

En vibrator där man får mycket för pengarna. Passar bäst till förspel och till ställningen Cowgirl, men fungerar även under övrigt penetrerande sex! 

Att den stimulerar både g-punkt, klitta och penis och kan styras med app gör den avsevärt bäst i sin prisklass. 

Helt klart valet för dig som inte vill lägga ut så mycket pengar men ändå få en bra produkt som tar sexet till en ny nivå! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det är kanske inte så otippat att den mest prisvärda parvibratorn kommer från just Satisfyer. Double Joy är framtagen för par som vill njuta av en gemensam vibrator utan att behöva lägga ut så mycket pengar och resultatet är verkligen bra! 

Vibrerar både penis och kvinna

För att vara en så pass billig vibrator tycker vi verkligen det är fantastiskt att man kan njuta av vibrationer på tre olika ställen. Inuti slidan sitter det en vibrator som stimulerar g-punkten och penisen när den penetrerar in och ut. 

På utsidan sitter det en liten arm som vinklas mot klitoris och vibrerar härligt, så kvinnan får alltså uppleva dubbel stimulans vilket bäddar för sköna orgasmer. 

Märks att det här är en lågprisprodukt

Ergonomin och passformen skvallrar om att priset är lägre på Satisfyers vibrator än på We-Vibes modeller. Det är nämligen lite svårare att få till en riktigt skön position och det skaver oftast lite någonstans. Har man tur så kan vibratorn dock passa perfekt, men så är inte fallet för alla kvinnor. 

Vill du ha något som verkligen passar bra bör du alltså spana åt produkterna i den lite dyrare priskategorin, men kan ni istället ha överseende med att vibratorn kommer åt och skaver lite (främst på killen) så är det här verkligen en prisvärd modell. 

Det finns dock ställningar som är bättre än andra och där man helt enkelt kommer undan utan att behöva uppleva något skav alls. Främst doggy är en sådan ställning eftersom vibratorn då lägger sig mot slidans framsida på ett sätt som gör att den blir väldigt slimmad. 

Gjord av mjukt silikon 

Hela vibratorn är gjord i ett väldigt mjukt och härligt kroppsvänligt silikon vilket innebär att den känns mjuk och len mot huden. Vi tycker materialet känns dyrare än vad priset på Satisfyer Double Joy är, så det är givetvis väldigt välkomnande. 

Går att styra med knappar och app

Vi tycker det är riktigt bra att man kan styra vibratorn på två olika sätt, något som är mer än vad man i normala fall kan begära av en produkt i den här prisklassen. 

Det första sättet du kan styra vibratorn på är genom dem två knapparna som sitter på ovansidan. Du har ett plus och ett minus som du använder för att bläddra mellan olika lägen. Enkelt och självförklarande! 

Ifall du inte nöjer dig med dem här tio lägena så kan du ladda ner den gratis app som går att koppla via bluetooth. I den kan du både skräddarsy egna mönster och välja bland ännu fler förinställda! 

En rolig funktion är att man även kan låta vibratorn vibrera i samma takt till den musik man lyssnar på, något som skapar en häftig helhet där man verkligen blir ett med musiken. Känslan blir helt enkelt större eftersom sinnena kopplas ihop på ett helt nytt sätt!

Hög användarvänlighet 

Det märks att Double Joy är byggd för att användas med tanke på hur enkelt och smidigt den fungerar. Till att börja med så är den batteridriven vilket skapar en otrolig smidighet. Du laddar sedan upp batteriet med den medföljande laddsladden som sätts i datorn eller en adapter till mobilladdaren. 

För det andra så är leksaken väldigt enkel att rengöra när man är färdig. Det är bara att torka av den med en blöt trasa och lite tvål! 

Något vi saknar är vattentäthet, för vibratorn är nämligen inte vattentålig utan tål bara stänk vilket innebär att ni kan blaska på med glidmedel och få fontänorgasmer men inte ha den i badet eller duschen. Detta innebär även att ni inte bör tvätta den helt under rinnande vatten! 

Passar bättre till förspel än under sex

Att få vibratorn att sitta på sin plats är inte det lättaste och när man väl har hittat en vinkel som fungerar så måste man oftast hålla i med handen för att den ska sitta still och inte ramla ur, något som är ganska jobbigt i längden. 

I vissa positioner är den även för stor för att man ska kunna få in en penis samtidigt, så även om tanken är god så fungerar det inte i alla ställningar. 

Den är dock perfekt att använda på olika sätt under förspel, antingen att du använder den på din partner, använder den på dig själv under tiden du ger honom en avsugning eller varför inte stoppa den i trosorna och gå runt med den några timmar innan det är dags?

Ifall ni inte lyckas få till det under penetrerande sex går den alltså ypperligt att använda innan. Och när man är solo går det givetvis också bra att leka med den på egen hand…! 

Underbar när man rider

En ställning som fungerar otroligt bra med den här vibratorn är den ridande ställningen, alltså cowgirl. Här kommer penisen in och man behöver inte heller hålla i leksaken för att den inte ska ramla ur. 

Vi garanterar att det blir en riktig orgasmfest om ni rider, både för honom och för henne, så missa inte att testa det! 

Drivs med dubbla motorer

Något som förvånar oss till det positiva är att vibratorn drivs med dubbla motorer, något som gör att man får en extra stark vibrering som verkligen känns vilket så klart är välkomnande då det ger starkare orgasmer. 

LELO Tiani Harmony

Ergonomisk vibrator för par

lelo parvibrator

LELO Tiani Harmony

Ergonomisk vibrator för par

En svensk vuxenleksak för par som vibrerar till både fontän- och klitorisorgasmer under sex. Tack vare en otroligt slimmad och välgenomtänkt design så märks det knappt när den är inne vilket gör att man inte stör sig på den över huvud taget. 

Det finns en lite billigare modell hos Taboo som styrs via fjärrkontroll och ett lite dyrare utförande hos Lustly där man även kan styra med app samt välja bland ännu fler olika mönster och hastigheter. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det svenska märket LELO är kända för att göra väldigt innovativa och smarta sexleksaker som kombinerar elegans med funktionalitet och ergonomi. Deras parvibrator Tiani Harmony är verkligen inget undantag och är en av dem absolut bästa modellerna i klassen. 

Utmärkt design

Designen är verkligen som gjort för att den kvinnliga och manliga kroppen ska kunna mötas och älska utan att vibratorn är i vägen. Den slinker lätt in i vaginan där den stimulerar g-punkten och utanpå går en liten arm som ligger mot klitoris. 

Penisen får också njutning av vibratorn på insidan när han penetrerar in och ut. Det är faktiskt förvånande hur bra det känns mot ollonet när man glider in och möts av vibrationer. Dem skapar en djupare känsla som bäst beskrivs som mer dynamisk och väldigt skön. 

Eftersom designen är så pass slimmad så stör man sig inte på vibratorn under penetrerande sex, inte ens om man ligger framifrån. Det här innebär att ni kan sexa loss helt som vanligt och bara njuta av vibrationerna. 

LELO har även jobbat mycket med att vibratorn ska sitta kvar hela tiden så att man inte ska behöva hålla i den manuellt, något de har lyckats riktigt bra med! Man behöver aldrig oroa sig för att den ska ramla ur vilket ytterligare gör att den smälter in väldigt fint. 

Styrs via dosa

För att kontrollera vibrationerna så använder du en trådlös dosa. Där styr du mellan fem olika mönster där varje mönster i sin tur har tre olika hastigheter att välja mellan, något som gör att man kan välja helt och hållet efter vad man är sugen på! 

Du kan styra via dosan antingen genom att trycka på knappar eller genom att bara klämma. Det sistnämnda är väldigt praktiskt ifall du inte vill tänka så mycket i stundens hetta utan istället vill kunna fokusera så mycket som möjligt på att bara slappna av och njuta. 

Vi hade gärna önskat att man kunde koppla en app till vibratorn eftersom många föredrar det. Spontant kan vi tycka att man kan förvänta sig en app av en sådan här pass dyr produkt, men vi tycker att funktionen är så pass bra så att det väger upp! 

Finns appstyrd hos Lustly

Det här för oss in på nästa punkt, för det finns nämligen en appstyrd modell av Tiani Harmony. Den kostar några hundralappar mer men man får då möjlighet att styra trådlöst via mobilen samt kan välja mellan ytterligare fem till lägen, något som ger en total på tio stycken! 

Riktigt bra batteritid

Batteritiden är helt enastående bra och det finns ingen annan modell som kommer i närheten. Du har nämligen två timmar på dig att leka när du har laddat fullt, något som är betydligt mer än vad några konkurrenter kan erbjuda. 

Som du förmodligen har listat ut så är vibratorn alltså trådlös och laddas upp med en sladd som följer med vid köp. 

Designen är även helt vattentät vilket ger möjlighet att leka i duschen eller badet om man skulle vilja det! 

Mullrande vibrationer som känns i hela kroppen 

Vibrationerna är verkligen sköna! LELO har lyckats få till väldigt djupa vibrationer som mullrar skönt även på låg hastighet, något som ger en stark känsla som känns väldigt djupt. Vi är med andra nöjda med hur vibreringarna känns! 

Sinful Deluxe

Vibrerande ägg för två

sinful parvibrator

Sinful Deluxe

Vibrerande ägg för två

Leksaken som gör att ni kan kåta upp varandra även utanför sänghalmen! Stoppa in ägget i din partner och styr sedan vibrationerna under tiden ni är och handlar, äter middag, är på konsert eller är på puben. 

Ett perfekt sätt att skapa en riktigt kåt stämning och få er båda att längta efter varandra. Ägget är dessutom riktigt prisvärt och enkelt att använda!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Sinful är den ledande sexbutiken i Norden och de har på senare år börjat tillverka egna leksaker för att täcka upp hål som de upplever finns på marknaden! Det här vibrerande ägget är gjord för att kunna användas av två personer under sex för att på så vis ge er skönare orgasmer tillsammans. 

Perfekt under förspel, men även under penetrerande sex

Ägget är inte gjort för att vara i slidan samtidigt som en penis, men det är egentligen inga problem utan det går hur bra som helst att använda under sex i alla fall. 

Till förspelet så kan ni stoppa in ägget i henne medan ni kysser varandra, smeker eller har oralsex. Det går nämligen att komma åt hennes klitoris trots att ägget är i vilket gör att ni kan ha oralsex precis som vanligt. Hon kan dessutom utföra det på dig under tiden, så varför inte testa 69:an?

När ni sedan vill gå på penetrerande sex så tar ni ut ägget ur slidan och använder det istället på klitoris som en vanlig vibrator. Eftersom vibratorn är så pass liten får man nämligen plats med den mellan sig och sin partner utan att han stöter i eller stör sig på den på annat sätt. 

Den bästa ställningen för att komma åt med ägget utanpå samtidigt som han är i dig är doggy, att skeda eller när tjejen ligger på mage. 

Ha ägget i offentliga miljöer 

Själva vitsen med ett ägg är oftast att man som par vill prova på att kåta upp varandra redan innan man har fått egentid. Lägg ägget i hennes trosor och ge sedan fjärrkontrollen till mannen. Är ni två tjejer så kan ni ha varsin vibrator och styra på varandra. 

Gå sedan ut och gör något trevligt tillsammans, exempelvis ät middag eller gå på konsert. Du som partner ska sedan styra vibrationerna på din partner när hon minst anar. 

Vi tipsar om att börja lugnt och sedan gradvis öka, annars är det lätt hänt att vibrationerna blir för starka och att det blir obehagligt. 

Om ni verkligen vill kunna leva ut så är en nattklubb, bar, konsert eller annan offentlig plats med mycket ljud ett perfekt ställe att vara på eftersom hennes stönande samt ljudet från vibratorn då inte hörs och upptäcks av andra! 

Räckvidden är tio meter, så ni kan inte vara allt för långt ifrån varandra. 

Själva kontrollen ryms i fickan och man kan därför styra utan att behöva ta upp den. Se bara till att lära dig kontrollerna i förväg så du vet vad du gör när du ändrar. 

Bra kvalitet till bra pris

Man får väldigt mycket för pengarna med den här vibratorn, så vill du ha mycket för pengarna ska du spana åt det här hållet. 

Eftersom Sinful tillverkar för sig själva och inte har några mellanled kan de hålla nere priset vilket gör att deras egna produkter får ett väldigt förmånligt pris jämfört med mycket annat som finns att köpa idag. 

Glider in lätt

Vibratorn är liten, bara 7×3,4 cm vilket gör att den är väldigt enkel att föra in. Om du dessutom smörjer in den med lite vattenbaserat glidmedel så kommer den att glida in lättare än någonsin, så använd med fördel extra glid. 

När den väl sitter på plats så rör den sig ingenstans, så du behöver inte vara orolig för att den ska glida ur. Du kan därför skippa trosorna helt ifall det känns skönare!

Välj mellan tio olika lägen, antingen på fjärrkontrollen eller på vibratorn

Du har hela tio stycken olika lägen att välja mellan vilket gör att du kommer hitta något som passar, oavsett om du är sugen på lite lugnare stimuli eller vill dra på rejält! 

För att välja vilken stimulans du ska ha så använder du antingen den trådlösa dosan eller trycker på vibratorns knappar. 

Om du vill välja mönster och hastighet på själva vibratorn så måste du göra det innan du stoppar in den i dig. Knapparna skyddas nämligen av kroppen för att det inte ska råka bytas av misstag. 

Trådlös

Vibratorn drivs av ett batteri som laddas upp med medföljande kabel. Det tar 2 timmar att ladda fullt och då har man 1 timmes användningstid. Vi hade gärna haft ännu lite längre batteritid så att man verkligen kan ta tid på sig och njuta i en offentlig miljö, exempelvis under en hel konsert, men samtidigt så är det svårt att göra produkten både liten och med ett kraftigt batteri! 

Starka vibrationer som verkligen känns

Många små ägg tenderar att vara ganska svaga, men här så har Sinful lyckats skapa en stark motor som ger tydliga och kraftiga vibrationer utan att låta för mycket, så stor tumme upp för det! 

Amaysin

Vibrerande penisring för par

amaysin parvibrator

Amaysin

Vibrerande penisring för par

Gör penisen hårdare och mer känslig för beröring samt vibrerar skönt vilket känns både för honom och henne!

Det här är helt enkelt en produkt som slår flera flugor i en smäll vilket gör den till en favorit för oss! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det här är en innovativ penisring som minst sagt kombinerar flera olika funktioner i ett och därför tar sexet till en helt ny nivå. Vissa vibratorer för par kan vara lite bökiga att använda under penetrerande sex eftersom de tenderar att vara i vägen ibland, men här har man löst det problemet genom att kombinera en penisring med en vibrator. 

Resultatet blir att mannen får en hårdare penis och det samtidigt som både kvinnan och mannen får njuta av starka vibrationer som känns på djupet, något som både gör sexet skönare och ökar sannolikheten till orgasm! 

Gör penisen hårdare vilket ökar njutningen för man och kvinna 

Det här fungerar alltså precis som en vanlig penisring. Mannen trär på den när han är slak och jobbar sedan upp ett stånd som då gör att ringen sitter fast. 

Precis som en klassisk kukring så ger den mannen ett hårdare stånd eftersom mer blod stannar kvar, något som bygger upp ett pump. Mer blod i penisen gör alltså att du som kvinna kan njuta av att han är hårdare och fyller ut dig bättre, men det ökar även känseln för mannen! 

Mer blod innebär nämligen att känsligheten ökar och att man blir mer mottaglig för stimulans, samt att den stimulans man får känns skönare. 

Vibrationer stimulerar båda samtidigt 

Som om det inte vore nog med en hårdare penis så vibrerar alltså ringen på samma gång. Mannen har hela tiden en kittlande vibration i roten som går ut i både penis och pung vilket är väldigt behagligt och ger en helt ny upplevelse. 

När mannen är långt in i kvinnan så får även hon ta del av vibrationerna mot sin klitoris. Beroende på vilken ställning ni ligger i samt hur du som man stöter så kan hon få mer eller mindre konstant vibration. 

Vi tipsar om att rida eller köra CAT, en version på missionären där mannen rör sig mer upp och ner än in och ut, för att maximera kontakten mellan klittan och vibrationerna. 

Det finns totalt tio stycken olika lägen att välja mellan där alla skiftar i både mönster och intensitet. För att byta mellan dem så klickar du bara på plus- eller minusknappen som sitter på ovansidan. Både mannen och kvinnan kan komma åt knapparna, så vill du som tar emot ha mer vibration kan du kontrollera det. 

Går att använda överallt 

Eftersom vibrationerna drivs av det inkluderande batteriet så behöver man inte vara bunden till någon sladd för att ha kul. Ytterligare något som uppmuntrar till att vara flexibel och spontan är att leksaken går att använda i duschen och badet tack vare dess vattentäta design! 

Töjbar ring för att passa de flesta storlekar 

Själva ringen som du trär runt penisen är töjbar vilket medför att den passar de flesta storlekar, från små till stora. Har du ovanligt tjock penis kan du dock få problem och bör därför spana in någon annan leksak i den här guiden för att bli garanterat nöjd! 

Går även att använda som vibrator 

Ifall ni inte skulle vilja använda Amaysin som kukring någon dag eller ifall du som tjej vill leka lite solo så går det att leka med den som en vanlig vibrator också, så användningsområdena är väldigt breda och man kan verkligen variera sig på många olika sätt, något som vi tycker är en klar fördel! 

Satisfyer Endless Love

Mångsidig parvibrator

endless love parvibrator

Satisfyer Endless Love

Mångsidig parvibrator

En liten men otroligt stark vibrator som kan fästas lite överallt med hjälp av sina två armar som klämmer åt. Prova sätt den runt penis, stoppa den i vaginan eller varför inte klämma fast den på en bröstvårta?

Vi är imponerade eftersom den är otroligt innovativ och mångsidig, allt i ett väldigt kompakt format! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Satisfyer är bra på att ta fram produkter med det där lilla extra och de visar återigen prov på sin goda förmåga att tänka utanför boxen med sin lilla vibrator Endless Love. Den ser inte mycket ut för världen men vi garanterar att den levererar betydligt mer än vad man kan tro. 

Mängder med olika användningsområden 

Det här är den vibrator som utan tvekan har flest användningsområden. Den kan exempelvis användas under förspelet där ni kan leka med den på varandra. Vibrera på erogena zoner som bröstvårta, klitoris, pung, blygdläppar eller kring anus och utforska varandra med den. 

När det är dags för penetrerande sex så kan ni använda den på många olika sätt. Vår favorit är att stoppa den i kvinnan för att få vibrationer mot g-punkten samtidigt som dem ytter små pinnarna ger klittan kärlek. 

Det går även att lägga vibratorn på penisen för att istället ge honom den mesta av känslan. Kuken börjar då vibrerar kraftigt vilket förhöjer känslan och drar ni på en lite högre vibration kan ni räkna med att det kommer sprida sig genom penisen ända till klittan! 

Tillverkarna Satisfyer skickar med en manual med 14 (!) stycken olika användningsområden där ni kan få inspiration till vad ni kan prova på, men om ni har lite fantasi och är sugna på att utforska varandra kommer ni hitta minst lika många sätt till att använda Endless love på! 

Tre motorer

Trots att Endless Love är så pass liten så har man lyckats få plats med hela tre stycken vibrerande motorer, en i huvudkroppen och en i vardera liten arm som sticker ut. 

Eftersom det sitter så många motorer i vibratorn så blir resultatet väldigt kraftigt och känns verkligen rejält i hela dem nedre regionerna. 

När man hör att det sitter tre vibrerande motorer så tänker man att batteritiden ska vara kort, men den är faktiskt förvånansvärt lång! Du får nämligen ut hela 60 minuter användande på en full laddning vilket räcker gott och väl för dem flesta! 

Justera mellan hundra olika kombinationer 

Det finns tio stycken olika vibrationsmönster att välja mellan och varje mönster har tio stycken olika intensiteter, något som ger en total på 100 stycken olika kombinationer att välja mellan. Inte illa pinkat för en leksak så här liten! 

Armarna fungerar som en klädnypa 

Dem två spröten som du ser sticka ut fungerar som en klämma vilket gör att man kan fästa vibratorn på flera olika sätt. Man kan därför bli sugen på att ha fler än en, exempelvis en på varje bröstvårta! 

Prisvinnande design 

Designen är så pass bra gjord att den här leksaken har vunnit två stycken priser, ett 2019 och ett 2020 för årets bäst designade sexleksak! 

Tiny Teaser

Diskret fjärrstyrd parvibrator

tiny teaser parvibrator

Tiny Teaser

Diskret fjärrstyrd parvibrator

Prisvärd och kompetent modell som ger väldigt mycket för pengarna. Det yttre är väldigt nedtonat och ljudvolymen låg vilket gör hela leksaken väldigt diskret. 

Den går att styra på distans med hjälp av den trådlösa dosan, något som öppnar upp för att man ska kunna ha kul tillsammans även på allmänna platser! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Tiny Teaser fungerar att ha i sig när man är ute på stan för att sedan låta sin partner styra, men den fungerar också att ha i sig samtidigt som man blir penetrerad vilket gör att den kan användas ofta! 

Enkel design och bra passform

Som du ser på bilden så är Tiny Teaser en parvibrator som är väldigt diskret i sitt yttre. Tiny Teaser är svart och gjord i ett mjukt silikon som samtidigt är tillräckligt fast för att den ska sitta på plats utan att glida runt. 

Passformen är överlag riktigt bra och passar de flesta kvinnor, så har du haft problem med den här typen av vibratorer tidigare så finns det en god chans att det kommer fungera bättre nu. 

Vibrerar både på kvinna och man

Denna modell kan ge stimulans både på penisen, g-punkten och klitoris på samma gång vilket bäddar för en orgasmfest där ni kanske dessutom kan tajma in att nå klimax tillsammans samtidigt. 

Det finns två motorer, en som ansvarar för den inre vibrationen på g-punkt och penis samt en som ansvarar för att klitoris ska få en skön stimuli. 

Hoppa mellan dem tio olika lägena med fjärrkontrollen 

Du styr Tiny Teaser med hjälp av den lilla trådlösa fjärrkontrollen. Den kopplar upp sig via bluetooth och håller uppkopplingen i ungefär tio meter.

Själva kontrollen är enkel att förstå sig på och innehåller inte en massa onödigheter utan är väldigt rakt på vilket vi tycker är skönt. 

Det finns tio stycken olika mönster att välja mellan vilket enligt oss är fullt tillräckligt för en produkt i den här låga prisklassen! 

Vi slår verkligen ett slag för att använda den tillsammans ute på stan där den ena styr och den andra bara tar emot lydigt samtidigt som hon försöker hålla masken. Det är både extremt hett och väldigt skönt! Om ni behöver en nytändning till sexet kan det även vara vad som behövs för att verkligen komma igång igen. 

Frågor och svar om parvibratorer

Hur använder man en parvibrator?

vad är en parvibrator?

För er som aldrig har använt en parvibrator är det på sin plats med en liten guide, för det kan nämligen vara lite klurigt första gången innan man har lärt sig!

1. Smörj in vibratorn

Eftersom man inte alltid är våt när vibratorn ska stoppas upp så brukar det generellt sett vara en bra idé att smörja in den med lite vattenbaserat glidmedel. Det är viktigt att använda just vattenbaserat eftersom det inte sliter på silikonet. 

Ta en liten klick och se till så att den del som ska vara i dig blir hal! 

2. Stoppa in och hitta rätt position

Nu är det bara att stoppa upp vibratorn i slidan. Den yttre armen ska hamna över klitoris när du har stoppat in den, då vet du att du gjort rätt. Ifall du har en vibrator som endast ska vara på utsidan kan du istället lägga den mot klittan. 

När du stoppat in vibratorn gäller det att hitta rätt position, något som kräver lite finlir. Det är nämligen inte säkert att du hittar rätt första gången, eller sannolikheten är snarare stor att du inte gör det. 

Hur vet man då när det ligger rätt? Jo, när det vibrerar skönt både på g-punkt och klitoris, då har du lagt den korrekt. Nöj dig därför inte förrän det känns bra på båda ställena. 

3. Hitta en position som fungerar

Som om det inte skulle vara nog med att du måste lägga vibratorn på rätt plats så måste du även hitta en ställning där den inte är i vägen för din partner som ska penetrera dig. Med ställning menar vi både sexställning och vinkel som gör att slidan är öppen för honom. 

Om ni är helt nya på att använda en parvibrator rekommenderar vi verkligen att börja med doggy och därefter testa cowgirl eftersom det är ställningar som brukar vara både enkla och väldigt sköna! 

Har ni svårigheter så är det bara fortsätta testa er fram tills ni hittar något som känns bra, så ge inte upp! 

Och hur använder man en fjärrstyrd parvibrator i offentligheten?

Förbered er hemma

Ja, vad kul att du undrar! Att ha en fjärrstyrd parvibrator och inte använda den i offentligheten är verkligen ett slöseri, för att kåta upp varandra när man är ute gör verkligen något med gnistan! 

Egentligen är det inte så svårt, utan ni kopplar ihop vibratorn med kontrollen och hon stoppar sedan upp den i sin vagina. Ni bör prova så att allt fungerar hemma innan ni ger er av, både se till så att kontrollen fungerar och att vibratorn sitter rätt, alltså att den stimulerar på ett skönt sätt! 

Så testa sätta på, låt henne känna efter så att allt är skönt och stäng sedan av. 

Det kan även vara bra att ha ett stoppord ifall det skulle bli för mycket eller om situationen blir väldigt obekväm. Vid stoppordet så stänger du som kille helt av vibratorn. Välj något som är naturligt och inte drar uppmärksamhet till sig men som ändå inte är något man säger ofta eftersom det då kan bli att man råkar kasta ur sig det i ett annat sammanhang. 

Ställen att vara på och hur man gör

När ni är redo att gå ut på stan så är det bra att ha något ställe i åtanke. Prova exempelvis att gå på puben, en bio, konsert, på promenad, museum eller sätt er på ett fik. Om det är er första gång så kan det vara tryggt för båda att veta i vilket sammanhang som ni ska testa vibratorn. 

Tänk på att det kan låta, både om tjejen och om vibratorn, så att vara på en plats där det inte är helt knäpptyst är att föredra. 

Vill ni ta det riktigt lugnt så kan ni åka en sväng med bilen där du som kille kör och styr vibratorn medan din tjej sitter och njuter! 

Som alltid är det bra att börja lugnt första gången och långsamt känna er fram för att på så vis öka chanserna till att det blir så bra som möjligt, så börja lätt och bygg sedan upp det därifrån! 

Ytterligare ett bra knep är att lära sig hur dosan fungerar innan man ger sig ut. Man ska helst kunna manövrera vibratorn med säkerhet från fickan utan att behöva lyfta upp den och kolla på knapparna. 

Varför ska man involvera en vibrator i det gemensamma sexet?

Det finns massor av bra skäl till att man ska investera i en parvibrator. Här nedan är några av dem:

1. Gör sexet mer njutbart

Vibrationerna ger sexet en djupare känsla och gör det skönare även under tiden som ni har penetrerande sex. Det känns helt enkelt starkare och man blir mer vaken på vad som händer. Varje stöt blir intensivare och kroppen mer närvarande! 

2. Gör sexet mer intressant vilket ger en nytändning

I och med att det plötsligt kommer in en känsla som man inte är van med så blir sexet mer intressant. Förändring är nämligen otroligt viktigt och en bra krydda för att bryta mönster av slentrian och istället göra att det känns intressant och spännande igen.

Har ni legat med varandra väldigt länge kan det här alltså vara vad som får er att tända till på varandra sådär extra mycket igen!

Vi kan garantera att din partner kommer bli väldigt tänd ifall du presenterar idén om en parvibrator för honom eller henne. Allra bäst är förstås att redan ha köpt en och ge i present som en överraskning…! 

3. Blir en förlängd arm mellan er om ni är ifrån varandra

Om ni är ett par som ofta är ifrån varandra, exempelvis om den ena är borta mycket med jobbet eller om ni arbetar olika tider, ja då fungerar en vibrator perfekt som en förlängd arm mellan er (förutsatt att den går att styra på distans förstås)!

Ni kan alltså ha sex med varandra utan att vara i samma rum, något som kan föra er närmare och dessutom öka längtan efter varandras kroppar. 

4. Gör orgasmerna skönare

Det kanske allra tyngsta argumentet för en sexleksak är att det gör så pass mycket för orgasmerna. Vibrationer är ett otroligt bra sätt att bygga upp klimax på och det fungerar både för män och kvinnor, så med en vibrator med i bilden kan ni vara säkra på att ni kommer komma otroligt mycket skönare än i vanliga fall. 

Om någon av er har svårt att få orgasm under vanligt penetrerande sex, något som är ganska vanligt, ja då kan ni även glädja er med att en leksak som är för er båda kommer lösa det. Prova exempelvis cowgirl så kan vi garantera starka klitorisorgasmer! 

Ni kommer även ha goda chanser att nå klimax samtidigt eftersom ni tillsammans upplever samma vibration, så har ni hållit på ett tag och sedan drar upp intensiteten är sannolikheten stor att ni når klimax tillsammans! 

Skillnaden på en vanlig vibrator och en gjord för två

Det som gör en vibrator för två speciell är att man får plats med den mellan sig utan att den stör. En vanlig vibrator är oftast ganska stor och tar betydligt mer plats än en modell som är gjord för att vara mellan kvinnan och mannen. 

Eftersom en parvibrator går att använda som en vanlig vibrator också så finns det egentligen ingen anledning till att inte köpa en som är gjord för två, oavsett om man ska använda den själv eller tillsammans med någon. 

Är du ensam nu så har du nämligen nytta av den och när du hittar en sexpartner så kan du fortfarande njuta av den samtidigt som du får penetrerande sex! 

Det är alltså storleken som skiljer! 

Förläng hållbarheten

För att få din vibrator att hålla så länge som möjligt så är det viktigt att du tar hand om den, något som inte är särskilt svårt. Här nedan är fyra stycken handfasta tips som du bör värva in som rutin kring din vibrator. 

1. Tvätta efter användning

När du använt din vibrator färdigt så är det viktigt att alltid göra rent den oavsett om den blev smutsig eller inte. Även om du inte tycker att den ser särskilt smutsig ut så har den garanterat bakterier på sig som kan gro till sig och göra materialet både sunkigt och att det börjar lukta illa. 

Om din leksak är vattentät ska du därför skölja rent den med ljummet vatten och använda en klick tvål. Är den inte vattentät så kan du ta blött toalettpapper eller blöta en handduk och torka av tillsammans med lite tvål. 

Ifall det har varit ett väldigt vilt sex så kan det vara smart att spraya på lite sexleksaksrengöring för att se till att alla bakterier verkligen dör! 

2. Förvara i påse

Alla vibratorer kommer med en förvaringspåse och i den ska du lägga leksaken när den inte används. Påsen ser till så att den inte blir dammig eller repig men skyddar även från att bakterier ska börja gro på den. Förvarar du flera sexleksaker i samma låda finns nämligen risken att bakterier sprider sig mellan dem ifall du inte har vardera leksak i en påse. 

3. Använd bara saliv och vattenbaserat glidmedel

Alla vibratorer är gjort i gummi eller plast av olika slag, något som innebär att silikonbaserat glidmedel löser upp leksakens material enligt lika löser lika-principen. Se därför till att enbart använda saliv eller vattenbaserat glidmedel om du ska addera extra glid! 

4. Låt den inte ligga oladdad

Alla vibratorer idag drivs av ett inbyggt batteri. Du ska aldrig låta en leksak ligga oladdad under långa perioder eftersom det kommer göra så att batteriet fräts sönder och batterisyra börjar sippra ut. Så om du inte använder vibratorn så ofta bör du stödladda den med jämna mellanrum! 

Hur utsåg vi bästa parvibratorn?

Att utse vilka produkter som är bäst är aldrig enkelt. I det här fallet har vi utgått från en rad olika kriterier för att sedan kunna sippra ner det som finns på marknaden så att det bara blir det absolut bästa kvar.

Det första vi kollat på är hur enkelt det är att använda vibratorn och hur skön ergonomin är. Passformen måste vara gjord efter hur vi ser ut och den ska följa kvinnans kropp nära huden för att inte vara i vägen. Att hitta rätt position får inte heller vara för svårt eller ta för lång tid eftersom det gör att man tröttnar och tappar intresset. 

Själva vibrationerna måste även vara placerade på rätt plats så att man kan ta del av både klitorisstimulin och g-punktsstimulansen som kvinna och av att det vibrerar i penisen som man. 

Ytterligare en väldigt viktig aspekt är att man måste få plats både med vibratorn och penisen i slidan, annars blir det lite platt fall. Självfallet kan det skilja sig lite åt beroende på hur trång vagina man har samt hur stor penisen är, men generellt sett så ska det inte vara några problem. 

Kvalitet är alltid viktigt för oss och så även här, så alla produkter här ovan håller för att användas och är inget som går sönder direkt. 

Det sista vi haft i åtanke är att priset ska vara i relation till funktionen, alltså att man ska få en prisvärd produkt som motsvarar dem förväntningar man fick när man betalade!

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: