Kan innehålla annonslänkar.

sexmaskin

Sexmaskin – jämför pris på 7 bästa modellerna

En sexmaskin är ett perfekt hjälpmedel för dig som vill bli penetrerad utan att ha en partner. Sexmaskinen gör precis som du säger åt den att göra vilket bäddar för riktigt sköna orgasmer, både vaginalt och analt.

Här nedan listar vi dem 7 bästa modellerna just nu. Du hittar allt från enkla och små modeller till stora, stadiga sexmaskiner som kan penetrera dig hårt och länge.

Det finns maskiner som kan penetrera två personer samtidigt vilket är perfekt för par och det finns maskiner som kan ge dig analt och vaginalt sex på samma gång! Här nedan hittar du helt enkelt det bästa oavsett vilken budget eller vilka behov du har.  

Recension av sexmaskiner

Lovense

Bästa sexmaskin

lovense sexmaskin

Lovense

Bästa sexmaskin

En stark maskin som ger en verklighetstrogen känsla. Rörelserna går att styra med app eller fysisk kontroll och du kan även styra på långt avstånd, perfekt för distansförhållanden.

Kan penetrera två personer samtidigt, har ett smidigt fäste som gör det enkelt att byta dildo samt en stadig konstruktion som gör maskinen stabil i sängen.

Ett perfekt val för den som vill ha maximal njutning från en sexmaskin. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du som söker en riktigt högkvalitativ sexmaskin som levererar en väldigt verklighetstrogen känsla i en robust design bör spana in maskinen från Lovense. Detta är en modern klassiker som tillhör det absolut bästa man kan köpa för hemmabruk.

Med mängder av olika inställningsmöjligheter och enkla byten av dildos så kan du hitta just det som passar dig för stunden. 

Enkel att manövrera på egen hand

Ifall du vill leka ensam med Lovense så styr du maskinen med appen som du kopplar upp mot leksaken med hjälp av BlueTooth. Vi tycker att appen är väldigt enkel att förstå sig på och den fungerar även helt utan buggar. Du har sedan mobilen i sängen och ändrar intensitet eller mönster via den. Du får med instruktioner om hur du ska koppla upp dig till Lovense app i manualen, så det är bara att följa den. 

Du kan självfallet styra maskinen rent manuellt med kontrollen som följer med. På den finns ett vred så att du kan justera hastigheten samt en start- och stoppknapp! 

Går att fästa dildos åt båda hållen

Om ni är två som vill leka med sexmaskinen samtidigt, exempelvis om ni är två tjejer, två killar eller ett hetero par där mannen vill få g-punktsstimuli samtidigt som kvinnan blir penetrerad så är det fullt möjligt. Man kan nämligen fästa en dildo i vardera ände vilket möjliggör penetration åt två håll samtidigt. Mycket sexigt, smidigt och även kul, så är ni ett par bör ni verkligen överväga att prova den funktionen. 

Eftersom det följer med två stycken dildos måste man inte heller köpa till något för att prova, så ni kan bara köra på! 

Perfekt för er med långdistansförhållande

Om du har en partner som befinner sig långt bort men att ni trots det vill ha ett gemensamt sexliv så är sexleksaker man kan styra på distans en mycket bra lösning. Lovense distansstyr med hjälp av internet där du kopplar upp dig på en sluten lina med din partner. 

Maskinen fungerar att manövrera på håll med hjälp av appen, men du måste koppla upp dig när du är nära den. När du väl gjort det så kan du sedan kontrollera den vart du än befinner dig, så när det är dags att ligga med din partner kan du ge henne eller honom exakt den penetration du vill. 

Kombinerar ni det här med ytterligare en distansleksak så att ni båda har varsin kan ni plötsligt ha ett aktivt sexliv utan att vara nära varandra rent fysiskt. En räddare för många långdistansförhållanden! 

Står stadigt i sängen

Ställningen som Lovense vilar på är väldigt stabil och robust vilket gör att du kan köra på i ett högt tempo utan att maskinen kommer flytta på sig eller välta. En stadig och robust ställning är väldigt viktigt för helheten och vi är mycket nöjda med den här stabiliteten, så tycker du om att köra på riktigt snabbt kan du verkligen göra det med den här sexmaskinen. 

Stark motor som drivs på kabel

Ifall du vill ha en maskin som verkligen kan leverera mycket kraft kommer du inte bli besviken på motorn som sitter i Lovense. Det är en mycket kraftig rackare som gör att du kan bli påsatt riktigt hårt och stabilt. Den maximala rörelsen är 300 juck i minuten vilket motsvarar 5 stycken i sekunden. 

Motorn drivs på el genom att du stoppar in kabeln i ett eluttag. Kabeln är ganska lång så i regel behöver man inte hålla på och joxa med förlängningssladd. 

Personligen tycker vi om sladdrivna motorer eftersom man då inte riskerar att tappa kraft. Det går att köra på hur hårt man vill och hur länge man vill vilket är en stor fördel. En sådan här rejäl pjäs tar man ändå inte med sig på resande fot, så batteridrift vore slöseri och skulle ge helheten fler nackdelar än fördelar. 

Följer med två dildos

Själva dildosarna som följer med är väldigt realistiska och kommer i två olika storlekar där den ena är ganska medel i storleken och den andra åt det grövre hållet. Dildo nummer ett är strax över 17 cm lång och dildo nummer två är strax över 23 cm. 

Detaljerna på dildosarna är mycket fina och både ollon, pung och ådror känns realistiska. Skulle du vilja köpa till fler dildos kan du välja alla modeller med så kallat ”Vac-U-fäste”, något som de flesta dildos idag har.  

Justera vinkel och längd

Tack vare att du kan justera vinkeln på själva armen så kan du leka runt i mängder av olika ställningar där fantasin är det enda som sätter gränsen. Använd dig av kuddar för att komma upp i olika positioner eller testa flytta runt maskinen på olika sätt. 

Själva slaglängden, alltså hur långt armen rör sig, går också att justera ändå upp till 11,4 cm. Du kan alltså få en väldigt intensiv penetration om du vill, men även en desto lugnare genom att dra ner slaglängden. 

Enkel att montera och ganska låg ljudnivå

Många sexmaskiner idag är lite knepiga att montera, men inte Lovense. Det är nästan lika enkelt som att smälla upp en IKEA-möbel och du kommer inte behöva slita ditt hår för att få upp den. 

När du väl har monterat maskinen och kör igång kommer du även märka att ljudnivån är relativt låg jämfört med andra modeller. Om detta är din första knullmaskin kan du inte jämföra med något, men vi kan garantera att detta är en tyst modell i jämförelse med flera konkurrenter som går att köpa idag.

Koppla upp dig mot sexspel, musik eller camsajter

Det gömmer sig mycket teknik i Lovense. Du kan exempelvis koppla upp dig mot olika sexspel för att själv kunna spela och få direkt feedback från det som händer på skärmen. 

Du kan också koppla upp dig mot musik och låta rytmen i det du lyssnar på styra takten och hastigheten på din penetration, något som ger en häftig helhetsupplevelse. 

Ifall du håller på med cam och visar upp dig för andra på nätet så kan du koppla sexmaskinen till dessa camsajter. Då kan folk ge dig dricks och önska hur maskinen ska röra sig, något som den sedan reagerar på utan att du måste göra något manuellt. 

Specifikationer 

 • Vikt: 13,3 kg
 • Vattentålig: Nej
 • Följer med: Två dildos i olika storlekar
 • Enkelt att byta dildos, går att köpa till många olika storlekar 
 • Levereras i smidig väska
 • Material: Metall och silikon 

Hismith

Högkvalitativ stabil sexmaskin

Hismith sexmaskin

Hismith

Högkvalitativ stabil sexmaskin

En av våra absoluta favoriter! Otroligt prisvärd, stadig och skön maskin som penetrerar bra både på låga och höga varv.

Mycket tyst motor som aldrig överstiger 40 decibel vilket gör att du kan leka diskret.

Benen går att vinkla i alla möjliga olika ställningar och om du laddar ner appen så kan du välja bland härliga mönster eller varför inte skräddarsy ditt alldeles egna?

Återförsäljare:

Jämför priser:

Alla som söker efter en smidig sexmaskin som bara fungerar utan så mycket teknik eller andra funktioner bör välja en Hismith. Detta är en väldigt populär modell som blivit en bästsäljare tack vare att den är så enkel att komma igång med och använda samt att den har en sådan hög kvalitet vilket möjliggör hård användning under flera år.

Tillräckligt kraftfull och möjliggör många olika sätt att njuta 

Motorn drivs av elkabeln som du stoppar in i eluttaget. Den kan sedan leverera penetration upp till 240 juck per minut, något som motsvarar 4 juck per sekund vilket är tillräckligt för de flesta. Man kommer alltså långt på Hismith även om man tycker om riktigt hårda tag. 

Du kan vinkla dem fyra benen som maskinen står på vilket gör att du kan bli tagen bakifrån såväl som framifrån beroende på vad du föredrar. Det är enkelt att ändra vinkel och du kan därför med lätthet byta mellan olika positioner flera gånger under onanin. 

Styrs med trådlös dosa eller app

Intensitet och rörelsemönster kontrolleras med hjälp av den trådlösa dosan som drivs på batterier. Från den har du full kontroll över hela upplevelsen och eftersom manövreringen är väldigt enkel riskerar du inte att fippla till det eller inte hitta rätt när det är som allra skönast. 

Det går att styra på upp till 20 meters håll, så ifall du har en partner som vill kontrollera hur du blir penetrerad är det fullt möjligt vilket är en kul funktion som kan ta sexet till nästa nivå. Det är extra bra om din partner kommer innan du känner dig färdig. Han kan då fortsätta ge dig stimulans. 

Ifall du föredrar att koppla upp dig med mobilen så går det att styra via en app som kommunicerar med maskinen via Bluetooth. I appen har du enkel tillgång till alla funktioner och det är inga svårigheter att lära sig den. Allt är väldigt tydligt och användarvänligt! 

I appen kan du även skräddarsy helt egna rörelsemönster vilket ger möjligheten till att utforska det mesta man kan tänka sig. Vi uppmanar verkligen till att leka runt med appen tills du hittar något som passar dig perfekt. Utgå från vad du gillar i sängen och försök sedan att återskapa det i ditt egna mönster. 

I appen kan du även justera hur djupt du ska bli penetrerad. Vill du få in hela penisen i dig eller vill du bara att delar av den ska penetrera dig? Testa dig fram och välj utifrån vad du är sugen på. 

En av marknadens mest tystgående modeller 

Sexmaskiner är inte direkt kända för att vara tysta, men här går Hismith mot trenden. På maximal intensitet låter den nämligen inte mer än 40 decibel vilket är otroligt tyst för en sexmaskin som är så pass stark som den här faktiskt är. 

Eftersom den är tystgående kan du använda den utan att störa grannar och skulle du vilja cama, alltså sända det du gör live så att andra kan se, så måste inte dina tittare sitta och störa sig på ett onödigt högt motorljud. 

Står stadigt i sängen 

Många billiga modeller tenderar att bli väldigt rangliga vilket innebär att det blir svårt att få en lång och konstant rörelse utan att man måste rätta till maskinen igen. Detta slipper man dock med Hismith tack vare att den har så pass stadiga ben samt en gedigen vikt som gör att den står där den står. 

Benen är gjorda i metall och har gångjärn i sig som gör att du kan vinkla dem enkelt, precis som vi redan har nämnt. 

Ingår en realistisk dildo 

Det följer med en dildo på strax över 20 cm. Den totala längden som du kan få in i slidan är dock 13 cm, så om du vill ha en större penis i dig får du köpa till en dildo. Det finns mycket att välja på, men se till så att dildon har ett så kallat Vac-U-Lock, annars kommer det inte att passa. 

Diskret förvaring och enkel att montera

Under tiden maskinen inte används så förvarar du den i en elegant väska som följer med i köpet. Väskan ser bara ut som vilken väska som helst och man måste därför inte hålla på och gömma den. 

När det sedan är dags att börja leka så går det väldigt enkelt och snabbt att montera upp den. Alla delar får plats i väskan och du har maskinen uppe på under fem minuter vilket gör att du inte behöver planera så mycket inför att använda den utan kan låta suget falla in helt spontant. 

Efter du är klar så går det lika snabbt och enkelt att montera ner maskinen igen. Speciellt efter att du har gjort det här ett par gånger så kommer det gå hur fort som helst! 

Ifall du skulle vilja bära med dig maskinen så har väskan ett handtag, så att transportera den är inte alls svårt. 

Pålitligt säkerhetssystem 

De flesta sexmaskiner idag har ett säkerhetssystem som gör att penetreringen stannar av ifall den stöter på något stopp eller problem på vägen. Många gånger kan det här systemet vara lite väl känsligt och leda till problem när man ska leka med större dildos eller i vinklar som stöter åt lite hårdare. 

På Hismith har man dock hittat en riktigt bra balans där du kan köra på hårt utan att den stannar. Stoppfunktionen slår endast ut om det kommer ett starkt stopp eller om vinkeln blir helt fel.

Skulle du känna att den stannar av men att du vill fortsätta så är det bara att höja intensiteten så drar den igång igen. Vi tycker helt enkelt att balansen i säkerhetssystemet är väldigt bra gjord och främjar lite hårdare tag. 

Skön kontroll som möjliggör snabb justering av intensiteten 

Många kontroller har knappar som du måste klicka dig igenom för att ändra intensiteten på penetrationen, men Hismith däremot har en ratt som du vrider på för att få önskad hastighet. Detta gör att du snabbt kan ändra från långsam till snabb penetration, eller från snabb till långsam utan att behöva klicka på massa knappar. 

Specifikationer 

 • Vikt: 11,9 kg
 • Penislängd: ca 20 cm
 • Går att byta dildo 
 • Maximalt vridmoment: 240 juck / minut
 • Trådlös dosa
 • Arbetsvolym: maximalt 40 dB

Double Side Fuck från The Banger

Prisvärd sexmaskin

double side fuck sexmaskin

Double Side Fuck från The Banger

Prisvärd sexmaskin

Den sexmaskin där man får mest maskin för pengarna. En enkel men robust design, över 300 olika kombinationer av penetration samt möjlighet till penetrering på två personer samtidigt gör den till en modell som bör kosta mycket mer än vad den egentligen gör. 

Den smarta detaljen med sugproppar på fötterna gör att du får en stabilitet på många olika underlag och med två medföljande dildos kan du välja den storlek som passar dig bäst. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du som vill ha en rejäl och pålitlig modell men tycker att dem ovanstående sexmaskinerna är lite i dyraste laget bör verkligen spana in Double Side Fuck. Detta är en otroligt prisvärd modell som är relativt ny till marknaden men som redan säljer slut väldigt snabbt. 

Det som gjort Double Side Fuck så populär är dess robusta konstruktion tillsammans med sin enkla och effektiva användbarhet. Designen är ganska enkel och rakt på och har inte så mycket avancerad teknik vilket gör att priset pressats ner, så om du inte är sugen på en väldigt avancerad mjukvara så blir det inte så mycket bättre än det här. 

Dubbel penetration 

Precis som Lovense så kan Double Side Fuck penetrera två personer samtidigt tack vare att man kan sätta en dildo på varsin sida den långa armen, perfekt för par som vill ha kul tillsammans! 

Vi är faktiskt riktigt imponerade av att man får en sådan pass bra dubbelmaskin för den här prispengen och vi kan bara tacka och bocka. Normalt sätt behöver man hosta upp många tusenlappar till för att kunna njuta av penetration i båda ändarna. 

Det hänger med två stycken dildos i olika storlekar vilket gör att ni kan komma igång att leka båda två på en gång. Ifall du inte har någon att leka med så är det ändå tacksamt att få med två dildos eftersom de är olika stora. 

Om du är själv så skruvar du bara bort den stång som du inte har användning för vilket gör att du sparar mycket plats. 

Vinkla individuellt och på mängder av olika sätt

Om ni är två som ska leka så kan ni ändra vinkeln separat vilket gör att ni kan stå i olika positioner samtidigt, något som är mycket smidigt! 

Du kan välja på en mängd olika vinklar och kan därför bli tagen framifrån och bakifrån i de flesta ställningar du kan tänka dig. 

Hoppa mellan olika lägen med den trådlösa fjärrkontrollen 

För att styra sexmaskinen så använder du den kontroll som följer med. Kontrollen är trådlös och drivs av batterier vilket gör det väldigt enkelt att manövrera. Räckvidden är upp till 15 meter, så om det finns med en partner som ska styra kan han eller hon göra det utan att behöva sitta precis bredvid dig. 

Med kontrollen kan du välja mellan 10 stycken olika lägen och hela 33 stycken olika hastigheter i varje läge vilket gör att du kan hitta precis den stimulans som just du behöver. 

Det går dessutom att ställa in slaglängden från 2,5 cm till 14,5 cm beroende på hur djupt du vill att penisen ska penetrera dig. 

Fjärrkontrollen drivs av ett A-batteri som följer med i förpackningen. Det räcker ganska länge, men vi rekommenderar att alltid ha ett hemma eftersom du då kan byta ifall det skulle ta slut mitt under stundens hetta. 

Går att montera på en lösfitta

Ifall du som man vill få din penis omhändertagen så sätter du på lösvaginan som följer med och låter sedan den röra sig fram och tillbaka över din penis medan du styr intensiteten med fjärrkontrollen. 

Om du värmer upp sleeven som är gjord av silikon samt använder rikligt med vattenbaserat glidmedel så kan du ge dig på att känslan kommer vara väldigt snarlik en riktig vagina. När du har sprutat avlägsnar du sedan sleeven från lösvaginan och sköljer ur den med ljummet vatten för att göra rent. 

Verklighetstrogna penisar 

Det följer som sagt med två stycken dildos i olika storlekar. Den första är medelstor och vit medan den andra är både längre och grövre samt svart. Båda har fina detaljer med ådror, pung och rejält ollon. Den vita dildon är realistiskt hudfärgad. 

Sugproppar på benen

Benen är gjorda av metall och i änden på dem sitter det en stor sugpropp vilket är ypperligt om du tycker om att vara på golvet eller ska sätta maskinen på ett bord. Det går även superbra att ha den i sängen där den står bra. 

Har du en lite större dildo och ska leka i sängen rekommenderar vi dock att spänna fast den med ett snöre eftersom det annars kan bli lite vingligt. 

Specifikationer 

 • Vikt (förpackning): 14 kg
 • 10 st olika lägen
 • Trådlös kontroll
 • Motor drivs av elkontakt 
 • Kan penetrera åt båda håll
 • Sugproppar på benen

You2Toys

Billig sexmaskin

You2Toys sexmaskin

You2Toys

Billig sexmaskin

Valet för dig som söker en liten och smidig sexmaskin som går att ta med sig lite överallt. Effekten och valmöjligheterna är färre än hos tidigare modeller, men priset är däremot markant lägre vilket gör den till en bra leksak att börja med. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Man måste inte slanta upp flera tusenlappar för att få hem en sexmaskin, utan det går att komma undan betydligt billigare än så! Det bevisar You2Toys som har en väldigt blyg prislapp i jämförelse med de flesta leksaker på marknaden. 

Kan du tänka dig en lite enklare modell så är det här verkligen ett bra val. Den fungerar även bra som instegsmodell för att känna av om det här med sexmaskiner är något för dig eller inte. Funktionen är dock inte i närheten av lika stark och bra som hos dem dyrare modellerna, men det räcker ändå förvånansvärt långt med tanke på storleken och priset. 

En sugproppsdildo som juckar och vibrerar av sig själv 

I grund och botten är det här bara en vanlig dildo, men den har försetts med en sugpropp baktill vilket gör att du kan fästa den på en vägg, ett bord, på golvet eller annan plats där ytan är plan. 

I dildon finns det en motor som gör att den kan röra sig upp och ner vilket ger en penetrerande effekt, så sätter du dildon på en plan yta kan du bli knullad av den. 

Det går att hoppa mellan tre olika lägen vilket inte är så mycket i jämförelse med dem andra modellerna men som man trots allt kommer väldigt långt på, speciellt som nybörjare.

Utöver att ändra hur snabbt den ska penetrera dig går det också att ställa slaglängd på upp till 6 cm. Man måste alltså hjälpa till och guppa lite själv för att få större slaglängd än så.

Dessutom finns det ett vibrerande läge vilket ger ytterligare en dimension till upplevelsen. Ifall du inte vill att dildon ska vibrera i dig så kan du använda den som en vibrator mot din klitoris för att varva penetrationen med en annan skön stimulans. 

När det kommer till vibrationen kan du välja mellan 7 olika lägen som alla skiftar helt i intensitet. Tillsammans med själva penetrationen får du alltså 21 stycken olika kombinationer att välja mellan vilket inte är fy skam för en budgetmodell. 

Skön både vaginalt och analt 

Utformningen på dildon gör så att man får en skön stimulans av g-punkten som kvinna vilket bäddar för härliga g-punktsorgasmer. Skulle du vilja köra anal istället så går det också bra eftersom det finns ett tydligt stopp. 

Toppen av dildon är dock ganska stor och du måste därför värma upp lite innan du för in den i analen, annars kommer inte upplevelsen bli optimal.

Den totala längden på penisen är strax över 36 cm men den del som du kan få in är inte större än 15 cm vilket är en perfekt storlek för nybörjaren. 

Går att använda utan sugproppen

Ifall du inte vill leka handsfree utan föredrar att ha full kontroll så kan du även använda dildon genom att bara hålla den i handen, även om det tar bort känslan lite av en sexmaskin. Du kan dock hålla den stilla och låta maskinen göra jobbet ändå! 

Denna metod är att föredra ifall du vill ligga i sängen och leka eftersom man inte kan sätta fast den i något där då lakanet inte är tillräckligt plant. Om du inte har en sänggavel kan du dock sätta fast dildon i väggen och stå på alla fyra i sängen medan den tar hand om dig! 

Trådlös kontroll och batteridriven dildo

För att styra vilket läge du blir penetrerad i så använder du dig av den trådlösa kontrollen som följer med. Där hoppar du enkelt mellan dem val som finns att göra.

Både kontrollen och själva dildon är trådlösa, så att leka blir verkligen smidigt då du inte är i behov av något eluttag. Du laddar upp kontrollen och dildon med medföljande kabel som kopplas in i en vanlig mobiladapter. 

Vi har dock lite invändningar på batteritiden som enligt oss är lite för kort för vår smak. Här hade vi gärna haft dubbel batteritid, men om man inte kör på full effekt så kan man ändå leka ganska länge. 

Vet du med dig att du gärna onanerar väldigt länge rekommenderar vi dock en annan maskin eftersom du annars kommer bli frustrerad när batteriet tar slut efter cirka 30 minuter. På lite lägre effekt kan du dock få ut betydligt mer än så – ända upp till två timmar! 

Specifikationer 

 • Trådlös design
 • Portabel 
 • Sugpropp som fäster på plana ytor
 • Vibrerar och stöter
 • Upp till två timmars batteritid 

F-Machine Gigolo

Knullmaskin för hemmabruk

f-machine gigolo sexmaskin

F-Machine Gigolo

Knullmaskin för hemmabruk

En lätthanterlig och högfunktionell leksak i enkel paketering, perfekt för hemmabruk till alla som vill ha en maskin som bara fungerar utan konstigheter. 

Upp- och nedmontering är mycket enkelt, att skifta mellan dem 16 lägena görs vid den trådlösa fjärrkontrollen och du kan sätta hur djupt du ska bli penetrerad. 

F-Machine är väldigt kompetent men är inget för dig som vill ha riktigt hårda tag eftersom säkerhetssystemet slår ut när man kör för snabbt eller med lite större dildos. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ibland behöver man inte krångla till det, något som F-Machine bevisar. Det här är en väldigt pålitlig och komplett sexmaskin som håller sig till grunderna och levererar en riktigt skön upplevelse i ett ganska enkelt format. 

Motorn är stark och det är väldigt enkelt att byta mellan olika positioner, så om du bara vill ha något smidigt som fungerar utan problem kommer du bli otroligt nöjd med F-Machine. 

Ändra smidigt mellan många olika vinklar

Det är inga problem att justera mellan olika positioner tack vare att benen som maskinen står på är otroligt smidiga att byta vinklar på. Det är just smidighet som ingenjörerna har haft i åtanke när de har designat F-Machine, man har velat uppnå en konstruktion som är lätthanterlig och lämpad för hemmabruk.

Som du ser på bilden så är själva benen lite annorlunda gentemot många andra robusta modeller som vi har recenserat. Designen är ganska lättsam och istället för att hålla på att vinkla om olika ben så böjer du upp och ner på maskinen. Enklare än så blir det inte. 

Bra utbud av olika lägen 

Du kan välja mellan totalt 16 olika lägen vilket gör att du kan hoppa mellan enkel lätt stimulans och hård mer intensiv penetration. 

Sexmaskinen kontrolleras av den trådlösa kontrollen som följer med. På den manövrerar du enkelt mellan alla inställningar. Vi saknar dock en app, något som tyvärr inte finns att tillgå. Du får alltså nöja dig med enbart kontrollen. 

Utöver att justera intensiteten kan du även ändra hur djupt dildon ska penetrera dig. Välj från 2,5 cm upp till 10 cm beroende på vad du är sugen på och känner för. 

Sexig design

Hela paketeringen känns väldigt lättsam och sexig och man märker att målet har varit en enkel och lättsam design som ska passa i hemmet. Vi gillar skarpt den bakgrundsbelysta skärmen som man kan se inställningarna på. 

På skärmen kan du exempelvis se vilken intensitet du har på samt vilket läge du kör i så att du dels vet hur mycket du har kvar att kräma ur maskinen, dels kan spara dina favoritinställningar så att du enkelt kan komma tillbaka till dem senare. 

Rejäl motor

Motorn drivs på el via strömsladd som kopplas till vägguttaget. Eftersom motorn drivs via vägguttaget så kan du räkna med en konstant kraft vilket innebär att du kan njuta väldigt länge utan att tappa intensiteten. 

Motorn kan leverera en kraft på upp till 240 RPM vilket motsvarar 4 juck i minuten, något som för de flesta är mer än tillräckligt. 

Arbetsvolymen är relativ tyst men är högre än dem tidigare modellerna i samma prisklass, så om du vill ha en riktigt diskret sexmaskin som inte ger av sig så mycket ljud finns det bättre val att göra. 

Följer med en dildo, men enkelt att byta till fler

När du köper F-Machine så följer det med en dildo som är realistiskt både till utseende och känsla. Den totala längden är cirka 20 cm men den del som du kan få in i kroppen är något kortare. 

Ifall du skulle vilja byta upplevelse så går det att ändra dildo i efterhand, det är bara att köpa till en modell som har så kallat Vac-U-Lock och skruva på den. 

Enkel att gömma undan

Designen är väldigt enkel att gömma undan när man inte använder den tack vare att storleken är så pass liten. Du kan utan problem låta den glida under sängen eller montera ner maskinen och förvara den i boxen som följer med. 

Monteringen är väldigt enkel och enligt oss är den kanske absolut enklast på just denna modell. En stor anledning till detta är eftersom benen är så okomplicerade. 

Inget för dig som söker väldigt stark stimuli 

Ifall du gillar riktigt hårda tag så rekommenderar vi inte att du köper F-Machine Gigolo eftersom den är ganska svag när man lassar på riktigt stora leksaker. 

Dessutom så slår säkerhetssystemet ut ganska snabbt om man kör för tungt, så den totala upplevelsen kommer helt enkelt inte bli optimal. Om du vill leka hårt och / eller med stora dildos bör du istället köpa en modell som Lovense eller Hismith.

Specifikationer 

 • Vikt: 11,5 kg
 • Smidig design 
 • Trådlös dosa
 • Passar bra för hemmabruk 
 • 16 olika lägen 

You2Toys Big Bang

Sexmaskin 360 grader

big bang sexmaskin

You2Toys Big Bang

Sexmaskin 360 grader

Du som väldigt enkelt och snabbt vill kunna ändra vinkel och byta position kommer gilla Big Bang. Designen gör att du kan snurra den 360 grader runt sin egen axel och på axeln kan du höja och sänka samt ändra vinkeln. 

Det finns även möjlighet till dubbel penetration vilket gör att du kan få en dildo i analen och en i slidan på samma gång, något som är ovanligt att hitta idag men ack så skönt. Något för dig som vill förverkliga drömmen om en trekant med två män!

Två stycken dildos följer med – en i TPE och en i silikon. Den ena är cirka 18 cm och den andra cirka 16 cm. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill kunna ändra vinkel ofta och enkelt så kommer du förmodligen attraheras av den här snurrdesignen. 

Istället för att maskinen står på fyra ben så står den nämligen på en platta som kan snurra 360 grader samtidigt som den kan vinklas upp och ner samt justeras i höjd. 

Detta är den enda rejäla sexmaskinen idag som har den här designen och vi tycker verkligen om den, även om det kan bli lite ostabilt ifall man inte har ett hårt underlag. 

Kommer åt precis som du vill

Den stora fördelen med Big Bang är alltså att den kommer åt i alla möjliga olika vinklar utan att du behöver anstränga dig. Det är bara snurra, justera höjd eller vinkla fram och tillbaka. Just den här lättheten att hantera maskinen gör att man mer än gärna provar olika vinklar och suget efter att prova sig fram ökar tack vare smidigheten och att allt är så okomplicerat. 

Kan upplevas ostadig i sängen 

Om du ska leka i sängen så måste du vara beredd på att eventuellt spänna fast den eller lägga något tungt på själva plattan, detta eftersom den annars tenderar att bli lite instabil när man drar på fullvarv. 

Detta är designens största nackdel och hade förmodligen kunnat lösas med en större platta, men då hade också smidigheten försvunnit. 

Gillar du att vara i sängen så kanske du ska välja något annat, men föredrar du plana ytor såsom en hård soffa, golvet, ett bord eller liknande är designen betydligt mer lämpad för dig. 

Hyfsat stark motor

Motorn drivs av sladd som kopplas direkt in till vägguttaget vilket ger en konstant kraft vilket vi tycker är att föredra. Sladden är två meter lång och enligt oss hade den gärna fått vara någon meter till, men oftast räcker det till ganska bra. 

Motorn kan leverera från 60 stötar i minuten upp till 150 stycken, så du har ett ganska stort spann att välja mellan. Vi gillar kontrollen där du styr hur mycket stimuli du vill ha genom att vrida på ett vred, inte genom att trycka på knappar. Det möjliggör en väldigt snabb manövrering! 

Kontrollen är sladdbunden så du behöver inte tänka på batterier. Det finns ingen app att koppla upp så du får helt enkelt klarar dig på gammal beprövad teknik. 

Följer med en TPE-dildo och en silikon-dildo

Det hänger med två dildos vilket vi tycker är generöst. TPE-dildon på 18 cm är verkligen skön och liknar den äkta varan väldigt mycket, både till utseendet och till känslan. TPE är det mest hudliknande materialet som finns idag så det är verkligen en lyxig dildo som följer med. 

Dildo nummer två är lite kortare och har en längd på 16,5 cm. Dess form är lite mer konformad där den blir större i botten, något som gör den väldigt skön att ha i analen. Du har alltså en dildo ämnad för vaginalt sex och en för analt sex, även om du så klart kan använda båda dildosarna till allt. 

Går att få dubbel penetration

Något som gör Big Bang helt unik är dess förmåga att ge dubbel stimulans samtidigt. Du som kvinna kan alltså få både anal och vaginal penetration på samma gång, något som bäddar för riktigt sköna orgasmer. 

Detta är svårt att hitta idag och vi tycker faktiskt att funktionen fungerar riktigt bra. Nackdelen är att man inte kan ha separat stimuli för varje hål, så gillar du hårda tag i vaginan men lugna tag i analen eller vice versa kommer du inte kunna uppleva separat stimulans. 

En farhåga vi hade med den dubbla penetrationen var att det skulle upplevas svårt att få in båda dildosarna på samma gång, men detta är alltså inga problem eftersom det finns en bra flexibilitet som gör att man kan ”lirka” in dildon rätt. 

Låg vikt

Detta är en av dem lättaste sexmaskinerna som finns att få tag på idag. Den väger totalt 6 kg vilket gör den ungefär hälften så lätt som de flesta andra valen här ovan. 

Något klen

Om du har starka knipmuskler kommer du kunna stoppa dildon när den rör sig i dig, något som är en stor nackdel. Vet du med dig att du har väldigt starka knipmuskler bör du därför köpa något annat eftersom detta kommer göra dig besviken. 

Anledningen till att den är lite svag är eftersom priset är lågt, något som tar sig i uttryck i en lite klen motor. För dig som inte kniper så hårt räcker dock motorstyrkan till. 

Måste inte monteras ner efter användning 

Uppmonterad så är leksaken ganska liten vilket gör att du faktiskt inte nödvändigtvis måste montera ner den efter användning utan kan förvara den i exempelvis garderoben utan att den tar för mycket plats. 

Vi rekommenderar oavsett dess lilla storlek att montera ner åtminstone dildon för att hålla hygienen bättre. 

Specifikationer 

 • Följer med två dildos
 • Kan vridas 360 grader, röra sig upp och ner samt ändra vinkel 
 • Vikt: 6 kg
 • Sladdriven
 • Välj hastighet med sladdburen kontroll 

Tremblr Milking

Bästa sexmaskin för män

Tremblr Milking sexmaskin man

Tremblr Milking

Bästa sexmaskin för män

Detta är en komplett sexmaskin för män. Allt är paketerat i en liten väska och du behöver inte packa upp eller ner något, utan stoppa bara in penisen i sleeven som du sätter på utsidan. 

Maskinen både runkar och suger dig vilket ger en känsla som liknar en avsugning riktigt mycket. 

Detta är utan tvekan den smidigaste, skönaste och mest verklighetstrogna modell för män som vi har testat, så vill du investera i din onani kommer du inte bli besviken på denna. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du som är man och inte är så intresserad av anal stimulans utan snarare vill att din penis ska få all uppmärksamhet bör spana in Tremblr Milking – en sexmaskin för män! 

Handsfree avrunkning 

Maskinen fungerar genom att du ställer väskan framför dig, trär på en av dem tre sleevsen som följer med och sedan drar igång maskinen på önskad hastighet. 

Du kommer sedan få din kuk både avrunkad och avsugen tack vare att maskinen både ger en sugande känsla och rör sig fram och tillbaka. Upplevelsen påminner mycket om en avsugningsmaskin men skillnaden är att du här även får en ganska intensiv avrunkning på samma gång. 

Du måste inte göra mer än att stoppa in penisen och sedan sätta på det läget du vill ha, något som innebär att du inte behöver använda handen en enda gång utan bara kan luta dig tillbaka. 

Kontrollen som styr hastigheterna är enkel att manövrera och det är egentligen inga konstigheter alls, det mesta är ganska självförklarande. 

Allt paketerat i en liten smidig väska

Det finns ingen ställning som ska monteras upp utan hela maskinen gömmer sig i väskan, så du behöver inte montera upp eller ner något mellan varven. 

Väskan i sin tur är väldigt anonym till utseendet så du behöver inte direkt smussla med den hemma utan kan ha den förvarad på valfritt ställe utan att det kommer dra någon uppmärksamhet till sig. 

Väskan har även ett handtag som gör den enkel att ta med sig. Som pricken över i finns det även möjlighet att sätta ett hänglås på väskan för att nyfikna fingrar ska hålla sig borta från att öppna den, perfekt om du delar ditt hem med personer som du inte vill ska upptäcka din sexmaskin. 

För att ge den el så kopplar du bara in sladden i närmaste eluttag. Eftersom själva kontrollen också är sladdburen så behöver du aldrig fundera över batterier eller liknande vilket enligt oss är ett stort plus. 

Går att ställa in rörelsen i detalj

Precis som hos sexmaskiner för kvinnor så kan du ställa in rörelsen i detalj och bestämma om den ska beröra dig enbart på toppen av ollonet eller om du ska få en djupare stimulans som påminner mer om en djup avsugning. 

Utöver det så är det hastighet du kan styra vilket gör att inställningarna är få och maskinen fungerar väldigt ”straight forward” utan bök. 

Prova olika sleeves

Det följer som sagt med tre stycken sleeves, alltså tre stycken lösvaginor där du har din penis. Alla är av olika storlek och vi tipsar om att prova dem allihopa för att hitta vilken stimulans som är skönast för just dig.

Det finns en rekommendation i manualen där det står att du som har x centimeter stor penis bör välja just den sleeven, men eftersom alla gillar olika tajt stimuli kan man inte helt lita på enbart vad som står i manualen utan man bör prova sig fram. 

Glidmedel är a och o

Ifall du vill ha en sådan mjuk och realistisk känsla som det bara går så är det superviktigt att du använder dig av rikligt med glidmedel, annars kommer upplevelsen inte alls vara så bra som den har potential att vara. 

Du måste också se till att addera glidmedel med jämna mellanrum eftersom det torkar ut ganska snabbt, så snåla inte utan stanna upp ibland och unna dig en klick till, annars kommer känslan successivt försämras under tiden du håller på. 

Specifikationer 

 • Kommer i smidig väska
 • Följer med tre sleeves
 • Sladdriven 

Frågor och svar om sexmaskiner

1. Hur tvättar man en sexmaskin?

Att tvätta sin sexmaskin är mycket viktigt för att förlänga hållbarheten så mycket som det bara går. De flesta modeller är inte vattentäta och du kan därför inte köra in hela maskinen i exempelvis duschen eftersom det kommer att förstöra den. 

När det är färdiglekt ska du istället ta av dildon från armen vilket oftast görs genom att du vrider den åt sidan. Ta sedan med dildon in på badrummet och skölj av den i handfatet eller i duschen med ljummet vatten och en klick mild tvål ifall den blivit väldigt kladdig. 

Vi rekommenderar att ta av dildon och göra detta efter varje gång och alltså inte bara torka av den på ställningen med en trasa eftersom du då inte kommer få bort allt, något som i längden gör dildon ofräsch och även får den att tappa sin livslängd. 

Om du verkligen vill få det så rent som möjligt kan du använda speciell rengöring för sexleksaker vilket garanterar att alla bakterier dör helt och hållet. Speciell rengöring finns att köpa hos de flesta återförsäljare av leksaker. 

I regel så behöver du alltså inte göra rent själva maskinen, men det kan vara trevligt att torka av själva staven någon gång ibland eftersom det kan skvätta glidmedel på den. 

2. Få den att hålla så länge som möjligt

Precis som med alla leksaker så påverkas hållbarheten helt av hur du tar hand om din leksak. Det finns vissa saker att tänka på för att få en sexmaskin att hålla så länge som möjligt och vi rekommenderar att du följer dessa råd helt enkelt för att en sexmaskin är dyr och inte något man gärna köper igen i onödan. 

Tips nummer ett är att alltid göra rent den efter varje användning, något som gör att du behöver byta ut delar mer sällan, även om du trots bra rengöring förmodligen kommer vilja göra ett byte förr eller senare. 

Det andra tipset är att hålla efter dem rörliga delarna genom att smörja med jämna mellanrum. Du kan använda vanlig smörjolja och klicka på en liten mängd lite då och då. Oljan gör så att delarna rör sig smidigt och slits minimalt. 

Om du inte smörjer då och då kommer däremot friktionen bli väldigt hög vilket leder till onödigt högt slitage. 

Ytterligare ett bra knep är att alltid förvara leksaken i den väska som följer med. Att montera ner efter användning är därför att rekommendera då det undviker att några delar ska bli smutsiga eller att du ska råka stöta till maskinen av misstag när den inte används.

Sista tipset är att inte köra allt för länge i sträck eftersom det kan belasta motorn onödigt mycket. Försök att hålla dig under tre timmar om det är möjligt och om du vill hålla på längre än så är det smart om du låter motorn få vila lite då och då, helt enkelt för att inte slita ut den onödigt mycket. 

3. Prova olika positioner

Med en sexmaskin kan du prova allt det du har drömt om, så var kreativ och fastna inte enbart i klassiska ställningar som doggy och missionären. 

För att ändra ställning och hitta nya sköna positioner är det bara att vinkla maskinen samt bygga upp olika ställningar som du kan ligga i med hjälp av kuddar, att stå på stolar eller liknande. 

Testa exempelvis att ligga på rygg lite upphöjt och låt maskinen penetrera dig strax underifrån. Det kommer ge en skön stimulans på din g-punkt vilket vi kan garantera är mycket härligare än att bara bli penetrerad i klassiska missionären. 

Här har du full kontroll och det handlar mycket om att jobba med små skillnader i vinklar, så dra dig inte för att prova runt och verkligen testa dig fram! 

Om du vill ha lite inspiration kan du läsa om olika ställningar att testa med en sexmaskin. Det kommer garanterat ge dig massor av nya idéer och även lust att leka runt. Du kan exempelvis läsa om hur du ligger och skedar samtidigt som du blir penetrerad, eller hur du ska böja dig för att få sådan intensiv stimulans som möjligt! 

4. Snåla inte med glidmedlet

Det skapas inget naturligt glid från dildon, så om du ska ha analsex eller inte är så våt av dig är det mycket viktigt att ha rejält med glidmedel och dessutom vara beredd att fylla på under sexets gång. 

Speciellt vid analsex är det mycket viktigt att ha mycket glid och fylla på regelbundet eftersom det tenderar att torka ut rätt snabbt. 

Precis som med de flesta leksaker blir det skönare och roligare desto mer glid du har, så se till att inte snåla för att få en sådan bra upplevelse som möjligt. Om det blir väldigt plaskigt kan du lägga ut en handduk i sängen eller vara på platser som är enkla att torka på, exempelvis golvet. 

En liten brasklapp är att enbart använda vattenbaserat glidmedel eftersom ett silikonbaserat kommer leda till en onödigt stor slitning på dildon. Köp rätt och förläng helt enkelt livslängden markant! 

5. Hur stor och stark sexmaskin ska man köpa?

Det finns väldigt många olika styrkor på sexmaskiner idag, från lite klenare modeller till dem som verkligen kan dra på både i styrka och snabbhet. 

Ett sätt att mäta styrkan på är genom att kolla på RPM, alltså hur många in- och utdrag som maskinen har kapacitet att göra per minut. Allt över 200 får anses vara snabbt och över 250 börjar likna ett riktigt hårt sex. 

En annan aspekt av styrkan är hur hårt dildon orkar trycka. Tål den lite motstånd eller ger den vika direkt? För hårt sex vill man ha en stark maskin, så gillar du hårda tag bör du spana in dem lite dyrare modellerna. 

Generellt sett kan man nämligen säga att de billiga sexmaskinerna varken är så starka eller så snabba medan dem lite dyrare valen levererar markant bättre på detta område. 

Men hur ska du veta vad som passar bäst? Här ska du utgå från personliga preferenser men även budget. Har du råd att köpa en stark modell bör du göra det även fast du kanske inte gillar så hårda tag, detta eftersom dem starkare modellerna även ger en stabilare penetration och dessutom ger en känsla som påminner mer om en äkta man. 

Gillar du snabba och hårda tag är det också en stark modell som gäller. Har du däremot låg budget eller vill mjukstarta lite är det okej men en svag rackare, även om du förmodligen kommer växa ur den ganska snabbt. 

Även hur stor sexmaskin du vill ha är något som är viktigt att fundera kring. Storleken påverkar givetvis hur smidig den är att manövrera hemma och i regel kan man säga att desto större maskin du har, desto stabilare och starkare kommer den vara. 

Ska du hantera den helt själv och ofta packa upp och ner kan en lite mindre modell vara att föredra, men om du gillar hårda tag och vill ha en riktigt rejäl modell bör du gå på något större. 

6. Trådlös eller sladdriven motor?

Det finns två typer av sexmaskiner: dem som drivs på sladd som kopplas in i vägguttaget och dem som är batteridrivna. Vad bör man då välja?

Personligen tycker vi om modellerna som drivs på sladd allra mest eftersom du då har kraft från början till slut av din onani och aldrig behöver oroa dig för att det ska ladda ur. 

Sladdrivna motorer är även starkare eftersom de får mer energi, så du hittar alltså ingen modell som är gjord för hårda tag och som går på batteri. 

Nackdelen med sladd är att man är beroende av att vara nära ett uttag men eftersom sladdarna brukar vara minst två meter så blir det sällan ett problem. Om det mot förmodan skulle vara väldigt långt till närmaste uttag kan du alltid dra skarvsladd! 

Dem batteridrivna modellerna har dock sitt syfte och enligt oss är dem perfekta för alla som vill ha en väldigt liten och smidig modell som dessutom fungerar tyst. Med batteridriven motor kan du vara vart du vill och behöver aldrig tänka på något eluttag vilket ger en skön frihetskänsla. 

Eftersom en sexmaskin kräver ganska mycket kraft kan du inte räkna med att dem batteridrivna rackarna är så starka, så ha det i åtanke. 

7. Täck aldrig över motorn!

En viktig sak och som gäller alla sexleksaker är att inte täcka över motorn när ni leker. Se därför till att inget täcke eller filt lägger sig över eftersom det kommer leda till överhettning vilket i sin tur innebär ökat slitage och brandrisk. 

Motorn ska alltid kunna andas! 

8. Hur mycket teknik vill du ha med?

Som du säkert har märkt här ovan så finns det maskiner som har väldigt mycket mjukvara och tekniska funktioner men även dem modeller som egentligen bara har inställning för hastighet och kanske slaglängd. 

Vad du ska välja beror på dina behov. Ifall du vill kunna designa ett eget penetreringsmönster, koppla upp så att du blir penetrerad i samma takt som musiken du lyssnar på eller kanske vill integrera maskinen med en cam-tjänst så ska du givetvis satsa på en lite mer avancerad modell. 

Vill du istället bara bli penetrerad utan konstigheter så går det lika bra att köpa något lite enklare för att på så vis spara några tusenlappar och även få något som är mer lätthanterligt och där det finns färre saker som kan gå sönder. 

Dem dyra modellerna har oftast mycket teknik idag men om du inte vill använda den så är det bara låta dem funktionerna vara och koncentrera dig på det som du är intresserad av. 

Vi personligen tycker det är smidigt att kunna kontrollera sin leksak med en app på mobilen eftersom man då inte måste hålla koll på någon kontroll. Vill man ha appstyrning är det viktigt att gå på en modell med lite mer teknik eftersom man annars får nöja sig med den klassiska kontrollen. 

9. Hur utsåg vi bästa sexmaskin?

Det finns många kriterier som måste stämma för att en sexmaskin ska bli bra. Här nedan är saker som vi kollat på när vi utsett vilka modeller som är värda sitt pris. 

Lätt att få orgasm med?

Själva syftet med en sexmaskin är att ge maximal njutning. Vi vill självfallet att den ska ge orgasm enkelt och för att den ska kunna göra det måste det finnas många olika inställningsmöjligheter så att man kan få det precis som man själv vill.

Desto fler hastigheter, vinklar och djup man kan välja mellan, desto bättre är chansen att man hittar något som passar en själv så bra som möjligt. Vi har därför valt bort sådana maskiner som bara har tre – fyra lägen eller som inte går att ställa slaglängd på. Dem fungerar säkert för vissa, men det är många som inte kommer bli nöjda med ett sådant begränsat utbud av inställningsmöjligheter. 

Användarvänlighet 

En sexmaskin ska inte vara onödigt krånglig utan vi värdesätter högt att allt ska fungera smidigt och enkelt. Att montera ska vara smidigt, själva användningen ska inte vara svår och när man är färdig ska rengöring och nedpackning gå snabbt. 

Andra saker som hur enkelt det är att manövrera och byta position eller vinkel, hur lång sladden är eller hur länge ett eventuellt batteri håller samt hur själva kontrollen ser ut är också superviktigt och något som vägs in i hur enkelt det är att använda maskinen i fråga. 

Vi gör sedan en bedömning där dem modeller som inte har krånglat eller varit svåra att förstå sig på får gå vidare. Allt annat sållas bort! 

Ljudnivå 

Hur högt det låter när maskinen används är otroligt viktigt, inte minst för dem som bor tillsammans med andra och som värdesätter en direkt leksak. 

Man ska ha klart för sig att alla sexmaskiner låter mer eller mindre ganska mycket i relation till mycket annat man kan ha i sängen, detta eftersom det är många rörliga delar.

Det finns dem som låter väldigt mycket och dem som är mer återhållsamma och det är just dem återhållsamma som vi har valt att ta med. Många modeller här låter inte mer än 40 dB vilket är likvärdigt med ett vanligt kylskåp! 

Du kan alltså vara säker på att alla modeller här ovan tillhör dem tystaste på marknaden och är bra val för dig som vill vara lite diskret. 

Smidig förvaring

Vi värdesätter en smidig förvaring väldigt högt. När man är färdig och har packat ner allt ska det alltså vara enkelt att skyffla undan leksaken så att ingen annan ser den. De flesta modeller här ovan har en snygg och diskret väska som de kan läggas i när de inte används. 

Prisvärdhet

Vi strävar alltid efter att det vi testar ska vara prisvärt, alltså att priset ska motsvara upplevelsen man får med produkten. Allt här ovan går i linje med deras prislapp, så du kan med rätta förvänta dig det bästa som man bara kan förvänta sig av respektive prisklass. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: