Kan innehålla annonslänkar.

Tenga Flip Zero EV – bästa masturbatorn 2023

Tenga Flip Zero EV är en japansk masturbator som med hjälp av en mjuk och lagom omslutande sleeve samt två starka vibratorer ger riktigt sköna orgasmer.

Om man frågar våra läsare så är även Flip Zero EV den bästa masturbatorn man kan köpa idag. Den har nämligen ett av marknadens bästa mönster, mest mjuka och följsamma material samt är otroligt enkel att både använda och rengöra. På många sätt en helt optimal masturbator helt enkelt. 

I den här köpguiden kommer vi gå igenom varför våra läsare tycker Flip Zero EV är en sådan bra sexleksak och vi kommer självklart att lista vart du kan köpa den allra billigast just nu, allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig! 

Tenga Flip Zero EV - en otrolig masturbator

Tenga Flip Zero EV är alltså en japansk masturbator som omsluter penisen med en intensivt mönstrad sleeve. Sleeven är gjord i ett supermjukt silikon som är gjord för att maximalt stimulera ollonet och roten, så gillar du en intensiv stimulans kommer du tycka om hur den här sexleksaken känns.

När man glider in i hålet på masturbatorn möts man direkt av en silkeslen känsla som sedan förändras i intensitet beroende på hur långt in man kommer. Det är väldigt enkelt att penetrera hålet eftersom man har ett stadigt grepp om leksaken, något som gör att du hela tiden har full kontroll över vad som händer.

Än så länge fungerar Flip Zero alltså väldigt snarlikt en vanlig lösvagina, men det finns något som tar hela upplevelsen till nästa nivå, nämligen att insidan kan vibrera!

Två stycken vibratorer ger starkare orgasmer

På vardera kortsida sitter det integrerat två stycken starka vibratorer som får hela insidan att vibrera, något som i sin tur ökar stimulansen.

Det finns 14 stycken olika vibrationslägen, från ganska svagt till väldigt intensivt och oavsett vad du är sugen på kommer orgasmen bli mycket djupare än om du inte skulle haft vibratorerna på.

På många sätt blir orgasmen även mycket starkare än under vanligt sex eftersom kroppen inte alls vibrerar på samma sätt och därför inte kan stimulera lika mycket på djupet. Är du på jakt efter något som känns väldigt intensivt kommer du alltså bli nöjd här. 

Vibratorerna går att plocka ut ur insidan när det är dags att ladda dem, men det är även en fiffig funktion om man vill köra helt naturellt med bara sleeven som en vanlig lösvagina. 

Enkel att rengöra

En av dem jobbigaste sakerna med manliga sexleksaker är oftast själva rengöringen efter det att man är klar. Det här har Tenga tagit i beaktning och löst genom att göra hela leksaken öppningsbar! Du kan alltså dela på hela cylindern så att insidan öppnar upp sig, något som gör det busenkelt att skölja rent.

Eftersom hela leksaken är vattentät är det bara att skölja av med ljummet vatten och sedan är du klar och kan stänga igen Tenga igen. Vi är faktiskt imponerade över denna lösning och tycker inte att det kan bli så mycket smidigare. Tycker du det är jobbigt att hålla på och tvätta rent efter du är klar så kommer du alltså tycka om den här lösningen riktigt mycket!

Vattentät

Utöver att den vattentäta designen gör det enkelt att rengöra så bidrar det även till att du kan använda sexleksaken i antingen duschen eller badkaret ifall du vill njuta där. 

Det är inte så många automatiska sexleksaker för män som faktiskt är vattentäta idag och vi tycker därför att det här är ett stort plus som fler bör ta efter! 

Vilken är den bästa masturbatorn enligt våra läsare?

bästa mastrubatorn

Nu vet du lite övergripande vad Tenga Flip Zero EV är för typ av sexleksak, så det kan verkligen vara god tid att visa vad ni läsare tycker också! Här ovan ser du hur de har röstat i vår omröstning som gick ut till våra mail-prenumeranter. I toppen av masturbatorer hamnar alltså Flip Zero EV! 

Varför är Tenga Flip Zero EV den bästa runkmaskinen?

Utöver att se hur våra läsare har röstat så är det även spännande att veta varför de har röstat som de har gjort. Här är därför några av våra läsares motiveringar till varför de har valt just Tenga Flip Zero EV som deras favoritmastrubator! 

Det finns ingen masturbator som har lika starka vibrationer i sådant här litet format. Dessutom är batteritiden lång så man har god tid på sig att leka innan man måste ladda igen.

Helt klart världsklass vad gäller kvalitet och känsla. Man märker att ingenjörerna på Tenga verkligen har tänkt till!! Med ett bra glidmedel så är känslan nästan bättre än riktigt sex och det säger väl en del...!

Väldigt snyggt paketerad där känslan är riktigt schysst. Känns inte så porrigt utan mer kliniskt vilket jag verkligen uppskattar då jag är lite pryd av mig. När man har onanerat klart är det bara dela på hela leksaken och skölja ur med varmt vatten och tack vare att rengöringen är så enkel använder jag den mycket oftare än den lösvagina jag också har hemma.

Lätt att förstå sig på och använda, otroligt effektiv och en insida som är lika mjuk och len som en äkta kvinna gör det enkelt att välja Tengas masturbator Flip Zero EV.

Ger otroligt mycket starkare och skönare orgasmer än vad någon annan sexleksak som jag har provat på gör. Stort plus att man enkelt kan öppna upp den eftersom det gör det otroligt enkelt att göra rent när man är färdig.

Här snackar vi mycket för pengarna! Även om priset är ganska högt så är kvalitén ännu högre! Jag är inne på min andra leksak eftersom jag slet ut den första efter tre år. Att jag är en återkommande kund säger en del om hur nöjd jag är...!

Går att använda som en lösvagina utan vibrationerna eller som en masturbator med vibrationer. Allra skönast är alternativ två men alternativ ett är inte heller fy skam, speciellt inte tillsammans med ett glidmedel.

Den bästa av alla sexleksaker jag har. Extremt skön att använda och dessutom enkel att ha och göra med. Rengöringen är även smidig, något som jag tycker är väldigt viktigt.

En välbyggd och högkvalitativ sexleksak för män som håller riktigt bra. Det här är valet för alla som är seriösa med sin onani och vill ta den till nästa nivå. Vid första anblick så kan priset kännas aningen högt, men så fort du provat använda leksaken kommer du känna annorlunda. Flip Zero håller även otroligt bra! Jag har använt min nästan varje dag i över ett år och den är fortfarande som ny.

Var på jakt efter en bra sexleksak för att kunna öva upp min uthållighet i sängen eftersom jag tyckte att jag kom för snabbt. Numera kan jag hålla mycket längre men inte nog med det, onanin är även mycket roligare.

Ett bra alternativ till handen för alla som tycker om att onanera. Går inte att hitta en bättre masturbator än den här, tro mig. Bara luta dig tillbaka och njut!

Riktigt härligt att man kan använda den i duschen eller badet, något jag saknar med många andra avrunkningsmaskiner som finns idag. Att det finns hela 14 olika nivåer av stimulans är också ett stort plus eftersom man då kan få skön stimulans oavsett vad man är sugen på.

Tycker att dem masturbatorer som jag har testat tidigare har varit lite för mesiga men Flip Zero EV kan vibrera väldigt starkt, något som jag tycker är skönt. Är man en person som hellre njuter till lite försiktigare vibrationer kan man dock dra ner styrkan ganska mycket, så det finns något för alla med andra ord!

Har haft nedsatt känsel i några år och har därför haft svårt att njuta av sex, men Flip Zero EV har faktiskt hjälpt mig riktigt mycket. Med hjälp av den känner jag mycket mer än vad jag gör med bara handen. Verkligen en investering som jag borde ha gjort för länge sedan.

Helt klart fem av fem stjärnor till Tengas Flip Zero. Ger mig många sköna stunder. Även skönt att den är så lätthanterlig eftersom man då kan använda den en snabbis på morgonen innan man ska till jobbet.

Kommer varje gång! Vibrationerna är otroliga och det är verkligen svårt att hålla sig från klimax hehe...

Äger många liknande produkter, både automatiska och manuella och ingen har en lika skön sleeve som Flip Zero EV. Materialet är otroligt behagligt och sluter åt med lagom stark stimulans, detta till skillnad från många andra masturbatorer som tenderar att vara lite för slappa eller för tajta. Här har man alltså verkligen lyckats.

Har alltid tyckt om att onanera och kände att det var dags att införskaffa sig en sexleksak. Efter mycket efterforskning valde jag Tengas Flip Zero EV och jag har inte ångrat mig en enda sekund. Den känns nästan som den äkta varan och har helt klart tagit min onani till nästa nivå.

Materialvalen är riktigt bra. Känns lyxig att använda och ligger bra i handen. Man behöver inte heller få några skamkänslor efteråt eftersom den har ett väldigt diskret utseende, så det är mer som ett verktyg än en sexleksak.

Genialiskt i all sin enkelhet. Tenga gör mycket bra sexleksaker men tror de har överträffat sig själva med just Flip Zero-serien. Helt klart det mest intressanta för män som är på jakt efter en omslutande sexleksak. Har provat mycket annat men inget kommer riktigt upp i samma helhetskänsla... mastubatorernas Rolls Royce!

Det finns mycket bra att välja på idag, men en leksak som verkligen står ut är Tengas Flip Zero. Den känns välbyggd och rejäl och vibrationerna är enkla att styra. Även enkel att ladda och när man inte använder leksaken förvaras den smidigt i boxen som följer med.

Många runkmaskiner idag tenderar att krångla till det lite väl mycket enligt mig, men Tenga håller det på en väldigt enkel nivå med sin Flip Zero där man fokuserat på en ganska enkel teknik som fungerar riktigt bra. Vibrationerna får mig att komma skönt och orgasmerna är helt annorlunda från dem man får under vanligt sex eller en vanlig onani.

Tycker att sleeven här är helt makalös. Materialet är mycket mjukare och finare än hos exempelvis Fleshlight och det passar helt enkelt mig bättre. Vissa kanske gillar lite grövre känsla, men jag uppskattar verkligen när det sluter åt silkeslent. Måste användas med ett bra glidmedel ska tilläggas!

Tenga är en favorit för mig. Har länge använt deras runkägg och för ett tag sedan tog jag steget att gå på deras lite dyrare Flip Zero och kan säga att jag inte har ångrat mig en enda sekund. Orgasmerna, användarvänligheten, paketeringen. Allt passar mig!

Har alltid tyckt om japanska sexleksaker eftersom de fokuserar på elegans och funktion snarare än att vara porriga och vräkiga. Flip Zero är inget undantag utan den är superminimalistisk och väldigt diskret i designen, något jag gillar. På insidan gömmer det sig sedan en ofantligt skön upplevelse i kombination av vibrationer och en mjuk sleeve. Man kan inte önska mer av en masturbator egentligen.

Bra kvalitet och håller länge. Även lång batteritid och enkelt att ladda upp vibratorerna. Tycker även om att man kan använda den både elektriskt och helt manuellt beroende på vad man är sugen på. Det ger en stor möjlighet till variation!

Fakta om dem som röstat fram bästa masturbatorn

Jämför och hitta bästa pris på Tenga Flip Zero EV

Sammanfattningsvis - den manliga sexleksaken Flip Zero EV från Tenga

Tenga Flip Zero EV är alltså en japansk masturbator som både omsluter penisen och ger den stimulans genom intensiva vibrationer som tar orgasmen till en helt ny nivå. 

Enligt våra läsare så är Tengas leksak Flip Zero EV den absolut bästa masturbatorn som går att köpa idag, detta eftersom den stimulerar otroligt skönt samt är paketerad på ett elegant och användarvänligt sätt. 

Är du på jakt efter en riktigt bra masturbator bör du alltså verkligen överväga att införskaffa dig en Flip Zero EV från japanska Tenga. För att hitta bästa pris på leksaken just nu kan du jämföra hos dem återförsäljare som vi har listat här ovan! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: