Innehåller annonslänkar. 

Vi testar Vorze A10: en skön avsugningsmaskin för män

Är det värt att köpa Vorze A10 & hur skön är den?

Letar du efter en avsugningsmaskin av absolut bästa kvalitet?

Då är Vorze A10 den bästa modellen du kommer hitta.

Med sin sammetslena tajta sleeve med små knottror på insidan, starka sugfunktion och motorn som runkar upp och ner med stor fingertoppskänsla har du en riktigt bra avsugningsmaskin till ditt förfogande. 

Som pricken över i finns funktionen som får hela den här sexleksaken att lyfta till nästa nivå, nämligen tekniken som runkar eller suger dig i samma takt som den porr du kollar på. 

Här nedan kan du hitta vilka återförsäljare som säljer Vorze A10 just nu.

Lite längre ner har vi även skrivit en recension om sexleksaken så att du kan ta reda på vad vi tycker lite mer i detalj. 

Vorze A10 är en gammal avsugningsmaskin som fortfarande står sig

Kortfattat 

A10 från Vorze är en avsugningsmaskin i absoluta toppskiktet där teknik möter mekanik och resultatet är en sexleksak som kan runka och suga dig på ett sätt som är otroligt likt upplevelsen med en riktig partner. 

Vi tycker det här är ett lysande val för dig som älskar sex men inte har någon att ligga med och som därför vill ha en sådan realistisk upplevelse som möjligt på egen hand. 

Vårt betyg: ★★★★

Bäst pris hos:

Fördelar

Nackdelar

+ Ger en magisk stimulans och det finns många olika lägen att välja mellan– Tung, stor och klumpig
+ Riktigt välbyggd. Maskinen håller i cirka 10 år 
+ Du kan synka rörelserna med porr och få njutning i samma takt som han i porrfilmen 

Vad tycker våra läsare om Vorze A10?

Sleeven ger en lagom tajt stimulans

Delen där du stoppar in din penis kallas för sleeve och den är riktigt viktig för att helhetskänslan ska bli bra.

Sleeven på Vorze A10 är gjord av fin ABS-plast vilket är ett väldigt mjukt silikonliknande material som gör sig riktigt bra mot penisen.

I kombination med vattenbaserat glidmedel blir det som allra bäst eftersom du då får samma typ av glid som i en riktig mun.

Adderar du lite av ditt saliv så blir det ännu bättre och mer verklighetstroget då salivet har en lite annan konsistens. 

Värm upp insidan för att göra det skönare

Vorze A10:s sleeve är tajt och mjuk
Du kan ta ut sleeven för att värma upp den innan användning och skölja ur den när du är klar

Vill du åt en riktigt realistisk känsla ska du även ta ut insidan och värma upp den lite innan användning, exempelvis genom att lägga den i varmt vatten eller nära ett element.

Att värma upp sexleksaken gör faktiskt extremt mycket för den totala känslan, så vi kan verkligen rekommendera att testa detta knep.

Värm dock inte för varmt eftersom materialet då kan smälta lite och klibba ihop sig vilket inte alls är skönt. Man får helt enkelt vara försiktig! 

Sleevens insida kryllar av små knottror och är 17 cm djup

Insidan av sleeven har små knottror och veck vilket gör att detta är en maskin som liknar en mun till känslan.

Insidan är ungefär 17 centimeter djup vilket innebär att de flesta män kan trycka in fullt utan att slå i botten.

Har du större kuk än så kommer du dock ändå kunna njuta eftersom det är viktigast att ollonet får beröring. Utsidan är hela 37 centimeter lång så du har en rejäl pjäs att arbeta med. 

Den inre omkretsen är drygt 7 centimeter men kan töjas ut till hela 17 cm vilket gör att du kommer få en tajthet som är precis lagom utifrån din storlek.

Detta gör att du får den bästa upplevelsen oavsett om du har en liten eller en stor penis.

Har du en penis större än 17 centimeter i omkrets kommer du få lite problem och då rekommenderar vi att spana in något annat. De flesta män kommer dock få plats. 

Det går att byta ut sleeven ifall du skulle slita ut den, men det kommer ta många år eftersom materialet är väldigt slittåligt och är därför inte något du behöver oroa dig för än.

Vetskapen att det går att göra ett byte är dock skön att ha med sig eftersom livslängden på själva maskinen då förlängs till årtionden.

Annat vore det om man inte skulle kunna ha kunnat byta insida. 

Hur fungerar Vorze A10?

Vorze A10:s sleeve kan tas ut
Så här ser det ut när du plockar ur insidan av Vorze A10

Du stoppar in kuken i det mjuka hålet, men vad händer egentligen där inne?

Själva tekniken är lite hemlig och Vorze har inte velat gå in på dem tekniska detaljerna, men klart är att det är två olika tekniker som arbetar tillsammans.

Den ena greppar tag om din penis och drar upp och ner med varierad finess.

Rörelsen blir alltså inte statiskt utan kan klämmas åt mer i toppen för att stimulera känslan av en hals, för att ge ett exempel. 

Runkrörelsen är faktiskt väldigt finkänslig och det är inte hårda robotliknande tag det är frågan om utan snarare beröring som är väldigt behaglig.

Här brukar många runkmaskiner vara väldigt hårdhänta och nästan obehagliga men Vorze A10 har alltså lyckats hitta en bra balans. 

Den andra tekniken vibrerar och suger vilket ger ytterligare en dimension till upplevelsen och får den att kännas mer verklig.

Du kan säkert föreställa dig hur det känns att få sin penis runkad upp och ner, men hur känns vibrationerna eller suget?

Just den vibrerande delen beskrivs bäst som lite kittlande och pirrig och den känns i hela penisen, från ollon ner till roten.

Pungen stimuleras också skönt

Även pungen stimuleras skönt och orgasmerna blir bra mycket starkare tack vare detta eftersom det byggs upp en sexuell känsla som är djupare än om man bara runkar.

Du kan alltså vänta dig starka klimax och rejäla sprut. 

Själva suget adderar i sin tur en verklighetskänsla och det är främst vakuumet som man vill åt här då det gör att mer blod forsar ner till penisen och ökar känsligheten samt ger ett hårdare stånd. 

Du kan styra alla funktioner med dem fysiska knapparna där du enkelt väljer läge, pausar, ändrar hastighet samt ser vilka funktioner som är på just nu via den lilla skärmen som sitter på ovansidan.

Knapparna tycker vi är tydliga och de är enkla att använda.

Är du lite mer tekniskt lagd och vill använda mobilen så kan du även styra sexleksaken med en app.

Mer om det längre ner!

Pluspoäng för hur enkelt det är att göra rent sleeven!

Plocka ut insidan och tvätta den
Du kan ta ut insidan vilket gör det väldigt enkelt att skölja rent den

Det är inga problem att spruta direkt i sleeven eftersom den är otroligt enkel att rengöra.

Du tar bara ut sleeven när du är klar och sköljer sedan av den under lite varmt vatten tillsammans med en klick tvål.

Därefter är det viktigt att du låter den torka helt innan du stoppar in sleeven igen eftersom du annars kan skada tekniken på insidan.

Själva tekniken är alltså inte vattentät och du kan inte ta med den in i duschen eller ner i badet. 

Materialet är väldigt tåligt och kräver inte mycket omsorg för att ändå hålla sig piggt och fräscht, men du kan trots det med fördel pudra på lite ibland för att se till att mjukheten består och att sprickor inte uppstår.

Pudret som ska användas är speciellt puder för sexleksaker, så babypuder fungerar alltså inte något bra här. 

Vorze A10 synkar stimulansen med porr

Det som verkligen får Vorze A10 att sticka ut från mängden är den avancerade tekniken som kopplar ihop sexleksaken med den porr du kollar på och sedan ger dig samma stimulans som den i videon får.

Rent praktiskt fungerar det som så att du kopplar upp din onanimaskin mot medföljande app som du laddar ner på din mobil.

Appen kopplas upp mot mobilen via BlueTooth. 

Du sätter sedan på appen och ger den tillåtelse att se vad du tittar på.

Under tiden du då kollar på en porrfilm kommer appen läsa av rörelserna som sker, oavsett om det är ett oralsex eller penetrerande sex och sedan skicka det rörelsemönstret till en liten dator i själva sexleksaken. 

Datorn omvandlar det rörelsemönstret till en rörelse som du känner.

Det här förlänger alltså den realistiska känslan eftersom den tar det som killen i filmen känner och applicerar på dig.

Här har du nyckeln till en ny onanivärld som kommer att förändra ditt eget sexliv för evigt.

Du kan sedan bygga på detta genom att köpa VR för att gå in helt och hållet i den simulerade världen, något som vi dock rekommenderar först efter att du använt och bekantat dig med sexleksaken ett tag. 

Tekniken kanske låter lite luddig men fungerar faktiskt otroligt bra och vi har inte upplevt några bekymmer eller problem.

Det är just denna teknik som gör att priset springer iväg och blir dyrare än många konkurrenter men om du verkligen vill få en sådan realistisk känsla som möjligt är det enligt oss ett pris värt att betala, speciellt med tanke på att allt fungerar så bra samt att du kan ha sexleksaken under en sådan lång tid. 

Tekniken fungerar till de flesta videos men om belysningen är svag eller vinkeln konstig kan du få problem.

Alla professionella filmer fungerade dock hur bra som helst för oss. 

Styr avsugningen med mobilen

Som vi nämnde tidigare kan du dels styra sexleksaken med fysiska knappar, dels med en app.

Appen fungerar precis så bra som man kan förvänta sig när man betalar ett sådant här högt pris och tekniken är toppmodern men i ett enkelt format vilket gör alla funktioner enkla att tillgå, även för dig som inte är så tekniskt lagd. 

I appen kan du främst styra hur du vill att upplevelsen ska vara men det går även att få statistik på hur du ”presterar” ifall du har som mål att även bli mer uthållig.

Du kan då se hur du har utvecklats över tid vilket är kul och motiverande för att vilja fortsätta utvecklas.

De tydliga knapparna underlättar även mycket ifall man vill prestera eftersom du då kan finlira på gränsen till orgasm väldigt enkelt. 

För att komma igång med användningen av appen och även uppkopplingen som synkar med porr så finns det en bra instruktionsfilm att tillgå genom att scanna en QR-kod.

Den hjälper till att lära dig snabbt utan att du behöver gissa dig fram. 

Stimulansen känns som en blandning mellan en avsugning och ett handjobb

Det finns många olika typer av beröring att välja mellan och tanken är att du ska kunna få känslan av både en avrunkning och en avsugning beroende på vad du är sugen på.

För att få en känsla som påminner om ett oralsex ska du dra på mycket sug och en ganska lugnt inställning på upp – och nerrunkandet samt använda mycket glidmedel.

Gör du det kommer du få en stimulans som påminner väldigt mycket om ett sensuellt och skönt oralsex. 

Vill du hellre ha känslan av att någon runkar av dig så drar du ner lite på suget men drar upp på själva runkningen.

Här kan du även använda lite mindre glidmedel för att få en något torrare känsla med mer friktion. Som du hör går det alltså att välja i väldigt många olika kombinationer för att skräddarsy upplevelsen precis som du vill ha den, så ta dig tid att verkligen testa runt bland allt som finns inbyggt. 

Du kan plocka upp och börja använda Vorze A10 direkt ur kartongen

När du packar upp Vorze A10 är den redo att köra igång med direkt.

Det uppladdningsbara batteriet kommer nämligen redan med spänning i sig, så du behöver inte börja med att ladda det första du gör. 

Det ingår även vattenbaserat glidmedel i paketet för att ge dig en ännu bättre start, men räkna med att det kommer ta slut ganska snabbt.

Att köpa till glidmedel för att få gemensam frakt är ett hett tips från vår sida då det oftast är svårt att spotta tillräckligt med saliv för att få det så vått som det faktiskt behöver vara för att bli skönt.

Var alltså inte rädd för att blaska på rejält med glid! 

Avsugningsmaskinen är något tung för vår smak

Med det höga priset förväntar man sig att allt ska vara tipptopp och i stora drag så är Vorze A10 det, men det finns ändå några nackdelar som vi stör oss lite på och gärna skulle se rättades till för att på så sätt göra maskinen optimal. 

Den främsta nackdelen är den otroligt tunga vikten som ligger på hela 5400 gram, alltså nästan 5,5 kg.

Vi har väldigt svårt att förstå vad det är som väger så ofantligt mycket, speciellt med tanke på att många konkurrenter väger mindre än häften.

Vi hade förstått det bättre om batteriet hade varit otroligt starkt och räckt länge, men det gör det inte. 

Trots vikten så kan du ändå använda sexleksaken förvånansvärt enkelt eftersom det inte krävs mer än att du stoppar in penisen och hålla still tack vare att motorn gör resten, men hade man bantat bort några tusen gram hade den varit enklare att använda i olika ställningar samt ha som lösvagina när man vill ha lite klassisk stimulans. 

Du kan byta sleeve för en ny typ av stimulans

Något positivt är dock att man kan byta sleeve, alltså insidan där du har din penis.

Produkter i den här prisklassen ska enligt oss erbjuda möjlighet att köpa till sleeves med en annan typ av stimuli som påminner om exempelvis ett anus eller en vagina.

Då är både utsidan och insidan annorlunda vilket innebär att du får möjlighet till en ännu större variation.

Här kan du köpa till tre olika sleeves för en väldigt förmånlig peng vilket gör att du inte behöver oroa dig för slitage eftersom du enkelt byter ut insidan.

Du kan köpa till ett hål som liknar anus, ett som liknar en vagina eller samma som redan sitter på, alltså ett som liknar en mun. 

Utöver den höga tyngden så har vi inte kunnat hitta så många nackdelar, så kan du leva med detta samt har en stor budget är det här en toppenmaskin som ger upphov till väldigt mycket njutning. 

Vem bör köpa Vorze A10?

Det här är verkligen en avsugningsmaskin i den övre prisklassen som levererar en förstklassig upplevelse både vad gäller mjukvara och hårdvara.

Själva sleeven är otroligt skön att tränga in i och har en tajt och knottrig insida som stramar åt härligt.

Den anpassar sig även bra efter olika kukstorlekar tack vare ett elastiskt hål. 

Maskinen har tre olika funktioner att välja mellan där du kan kombinera dem på det sätt som du tycker känns bäst.

De många olika valmöjligheterna innebär även att man kan variera sig på ett sätt som gör att man får känslan av fler sexleksaker i ett. 

Det allra häftigaste är dock att koppla upp stimulansen mot en porrvideo och låta tekniken läsa av hur det rör sig i videon för att sedan applicera det även på dig.

Denna funktion är verkligen sexleksakens styrka och något som gör att helheten lyfter till nästa nivå. 

Om du söker en extremt kompetent och skön sexleksak som kan ge magiska avsugningar medan du sitter och njuter till en video utan att röra ett finger så är Vorze A10 ett ypperligt val vi varmt kan rekommendera.

Man får vad man betalar för och i det här fallet är det förstklassig kvalitet! 

Liknande produkttester:

Frågor och svar om Vorze A10

Vad ska man tänka på innan köp?

  • Maskinen är mycket klumpig med en vikt över 5 kg
  • Tekniken är gammal 
  • Det finns inte så många sleeves att välja mellan
  • Det är svårt att hitta svenska återförsäljare 
  • Det finns inget inbyggt batteri

Det här är en över 15 år gammal sexleksak, men den står sig trots det förvånansvärt bra mot dagens konkurrenter.

Vilket glidmedel ska man använda?

Eftersom sleeven är gjord av silikon så måste du använda ett vattenbaserat glidmedel, annars kommer du att förstöra materialet. 

Vilka sleeves kan man välja mellan?

  • De som känns som en mun
  • De som känns som vaginalt sex
  • De som känns som analsex

Hur står sig Vorze A10 jämfört med Autoblow AI?

Vorze A10 är en äldre och tyngre avsugningsmaskin som tillhör generationen innan AI gjorde sitt intåg. 

Stimulansen är enligt oss skönare på bekostnad av att maskinen är tyngre, använder äldre teknik och har färre sleeves att köpa till. 

Konstruktionen känns dock mer välgjord hos Vorze A10. 

Vi skulle därför rekommendera den över Autoblow AI till dem män som inte vill ha en sådan teknisk sexleksak utan istället vill att känslan ska vara så lik en lösvagina som möjligt. 

Vi hoppas att du har fått dina frågor om Vorze A10 besvarade, samt att du har kunnat avgöra ifall det här är en sexleksak för dig eller inte. 

Läs gärna vidare på vår hemsida för att ta del av ännu fler köpguider! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Oscar Sjödin

Oscar Sjödin

Oscar är utbildad hos Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet där han även har läst kurser inom psykologi.

Han har stor erfarenhet och ett brinnande intresse för hur man ska kommunicera i relationer för att få sitt sexliv att fungera så bra som möjligt. Oscar skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Oscar

Källförteckning

  1. Passionerads test av Vorze A10 utfört mars 2023 och april 2024 av Oscar och Leo. 

Dela den här sidan med dina vänner: