Innehåller annonslänkar. 

Växer penisen av att man går ner i vikt?

Växer snoppen när man går ner i vikt?

Många upplever att kuken blir större när de går ner i vikt, men faktum är att den inte växer, utan snarare kommer fram mer!

Stora delar av penisen gömmer sig nämligen under din mage ifall du är överviktig, och är du riktigt tjock så kommer delar av snoppen att ”begravas” av huden. 

När du tappar mycket vikt så växer alltså inte penisen mer per se, men du kommer att se och kunna använda mer av den vilket gör att du på sätt och vis får en större snopp. 

Det krävs att du tappar ganska många kilon för att se någon skillnad. Om du inte är så värst överviktig så kan du inte heller räkna med att så mycket mer av snoppen kommer fram! 

Vill du få större snopp så kan du även använda en penisförlängare vilket är ett sexhjälpmedel för män som vill sträcka ut penisen. 

Hur mycket större blir penisen av en viktminskning?

Hur mycket mer av din snopp som kommer fram när du tappar dina extrakilon beror dels på hur stor du var från början, dels på hur mycket av vikten som var kring buken. 

Du kan räkna med att mellan 0,5 – 5 centimeter av snoppen kommer fram! 

Även fast snoppen inte växer när du går ner i vikt så kommer mer av den fram, så det kommer kännas som att du får en större penis!

Sidinformation

Om författaren av sidan

Sofie Roos

Sofie Roos

Sofie är utbildad sexolog vid University of California i San Francisco och skriver samt testar för oss på Passionerad.

Maila Sofie

Dela den här sidan med dina vänner:

Läs fler relaterade inlägg: