Innehåller annonslänkar. 

Vad är en avsugningsmaskin och hur använder man den?

Vad är en avsugningsmaskin?

En avsugningsmaskin är en sexleksak för män som är gjord för att stimulera hur oralsex känns. 

Avsugningsmaskiner är en vuxenleksak som blir allt mer populär bland män tack vare att de har utvecklats till att kännas väldigt realistiska, något som för många gör den till ett bättre val än en vanlig lösvagina. 

I vissa fall kan en blowjobmaskin även ge skönare avsugningar än vad riktiga människor kan ge. 

Enligt oss så är detta ett perfekt komplement för alla män som av olika anledningar inte får ha så mycket sex som de själva vill och därför vill ha ett bra sexhjälpmedel som gör onanin avsevärt mycket skönare! 

Hur fungerar en avsugningsmaskin?

Det finns mängder av olika blowjobmaskiner idag, men de flesta bygger på samma princip.

Man stoppar penisen i en mjuk sleeve som sedan rör sig upp och ner samt i sidled över snoppen vilket tillsammans med vattenbaserat glidmedel ger en väldigt intensiv och skön stimulans. 

Oftast så är det en kombination av rörelserna och den realistiska sleeven som skapar känslan av oralsex. 

Vissa blowjobmaskiner använder även en sugande teknik, antingen ett vakuum eller en aktiv motor som suger för att på så vis göra känslan ännu mer realistisk! 

Man kan oftast ställa in både suget och rörelserna i olika mönster och intensitet för att få till just den känsla som man själv tycker är skönast. 

Det är främst ollonet som stimuleras, men även roten omsluts av maskinen vilket ger en helhetskänsla. 

Aktiv teknik som baserar rörelserna på hur människor utför oralsex

Många av dem bättre avsugningsmaskinerna som finns idag baserar sina rörelser på hur riktiga avsugningar utförs. 

Tillverkarna har då lagt ner mycket tid på att studera och efterlikna hur människor utför oralsex på varandra, så mönstren och stimulansen är inte slumpmässigt gjorda utan det finns mycket eftertanke bakom dem. 

Styr med mobilen eller direkt på maskinen

De flesta avsugningsmaskiner styrs främst genom knappar som sitter lättåtkomliga på själva maskinen, men vissa modeller erbjuder även appstyrning vilket gör att man kan styra stimulansen helt trådlöst. 

Vissa modeller, exempelvis Autoblow AI, tillåter även röststyrning vilket gör att du kan använda maskinen helt handsfree! 

Använd maskinen ensam eller med en partner

Det vanligaste är att män använder en oralsexmaskin ensam när man onanerar, men den går även att använda med en partner som ett komplement till avsugningar eller handjobb. 

Avsugningsmaskiner kan ge en nytändning till ert sexliv eftersom det blir ett nytt moment och därför tillför ny spänning! 

Sammanfattningsvis - vad är en avsugningsmaskin?

Avsugningsmaskiner är en sexleksak för män som stimulerar oralsex på ett väldigt realistiskt och intensivt sätt. 

Maskinen kan användas både ensam och tillsammans med en partner! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Oscar Sjödin

Oscar Sjödin

Oscar är utbildad hos Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet där han även har läst kurser inom psykologi.

Han har stor erfarenhet och ett brinnande intresse för hur man ska kommunicera i relationer för att få sitt sexliv att fungera så bra som möjligt. Oscar skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Oscar

Dela den här sidan med dina vänner: