Kan innehålla annonslänkar.

Überlube

Überlube – bästa glidmedlet 2023

Überlube är det bästa glidmedlet man kan köpa just nu, i alla fall om man frågar våra läsare! I en nyligen genomförd omröstning vann nämligen Überlube med hästlängder. Men vad är det som gör det här glidmedlet så bra?

Jo, det håller otroligt länge, är helt doft- och smakfritt samt är förpackat i en otroligt elegant flaska som dessutom har en handpump, något som förenklar användningen markant. Som pricken över i kladdar inte glidmedlet ner utan är enkelt att kontrollera, så inga fler glidmedelsdränkta lakan alltså! 

I den här artikeln tänkte vi visa upp undersökningen för er och givetvis lista vart du köper glidmedlet allra billigast ifall du blir sugen på att prova det. 

Überlube - läsarnas val av glidmedel

Om ni som läser Passionerad får välja ett enda glidmedel så väljer ni helst Überlube, detta enligt en omröstning som vi nyligen har genomfört till våra epost-prenumeranter. 

Vi tänkte att det här skulle vara en nyhet som kan hjälpa fler att hitta rätt glidmedel, så med det sagt: här nedan är resultatet från omröstningen samt några av era recensioner! 

Vilket är det bästa glidmedlet?

Übelube - bästa glidmedlet

I toppen hittar man alltså Überlube, ett glidmedel som på ganska kort varsel har gjort sig ett stort namn inom sexvärlden just tack vare sitt revolutionerande glid som faktiskt inte liknar något annat som finns att köpa idag. Men det är även andra faktorer än enbart glidet som har gjort så Überlube vunnit era hjärtan. Här nedan kan du läsa några fler av anledningarna! 

Era motiveringar

Så varför tycker våra läsare då om Überlube så pass mycket? Här är några av dem motiveringar som kom in! 

Eftersom det inte finns något annat glidmedel att köpa idag som håller lika länge och som ger lika mycket glid. Det här är en premiumprodukt i sin råaste form och den är helt klart värd varenda krona. Personligen skulle jag rekommendera Überlube till alla som vill ha mycket glid men inte få glidmedel överallt.

Den stora fördelen med Überlube är att man inte behöver fylla på under själva sexet eftersom det håller så länge. Så om du tycker om att använda glidmedel men tycker det är jobbigt att hela tiden behöver pausa och fylla på mer, ja då är det här ett glidmedel som kommer passa dig.

Det här är mitt absoluta favoritglidmedel!! Det fungerar superbra både med och utan kondom. Om du har en sexleksak i glas eller metall så kan du använda Überlube även med dem.

Jag använder Überlube till erotisk massage med min pratner och huden känns verkligen len och skön efteråt. Man behöver inte ens ta en dusch utan det torkar in perfekt. Man märker även hur huden blir lenare om man använder glidmedlet ofta.

När jag först såg det här glidmedlet på nätet så tyckte jag att det verkade lite väl dyrt, men så fort jag provade det första gången insåg jag att det egentligen är riktigt prisvärt. Det håller så mycket längre än ett billigt glidmedel och hur mycket bättre det fungerar ska vi inte ens prata om. Eftersom man inte behöver använda så mycket varje gång så håller det väldigt länge, så om man sprider ut kostnaden så blir det samma om inte ännu billigare än att köpa billigt blaskigt glidmedel.

Überlube är min favoritprodukt att använda i sängen. Jag har använt det kontinuerligt i ungefär ett år nu och är fortfarande helt imponerad över hur stor skillnad det är från ett billigt glidmedel. Den stora wow-faktorn här är att man får riktigt mycket glid utan att det på något sätt blig kladdigt. Det är också enkelt att torka bort när man väl är färdig, något som är en stor skillnad från alla billiga glidmedel som jag har provat på tidigare.

Überlube är utan tvekan det mest effektiva glidmedlet som jag någonsin har använt. Det fungerar perfekt både med min glasdildo och med min partner. Det är enkelt att använda, håller under hela sexet och när man är färdig så är det superenkelt att tvätta av.

Überlube måste vara den bäst packeterade sexprodukten någonsin. Själva flaskan är i glas och känns därför superlyxig och pumpen som du pumpar glidmedel ur är robust och håller bra. Jag önskar dock verkligen att man kunde ta av själva pumpen och använda den till tvål när glidmedlet är slut, för den är så sjukt snygg så det känns onödigt att bara kasta bort den.

För det första: det här glidmedlet fungerar verkligen riktigt bra och gör sitt jobb precis som det ska. För det andra: pumpen är väldigt smidig, så om du skulle behöva mer glidmedel under sexet är det enkelt att fylla på. Sist men inte minst: jag älskar den minimalistiska designen och att flaskan smälter in så pass bra. Man behöver knappt gömma den eftersom den är så diskret.

Helt doft- och smakfri. Jag har letat efter ett glidmedel som håller länge och som dessutom är helt naturellt och nu har jag äntligen hittat det.

Überlube är så elegant och lyxigt. Första gången jag köpte det var till min flickvän på alla hjärtans dag och sedan dess har vi fortsatt köpa det eftersom det är så sjukt bra.

Det här glidmedlet är perfekt för alla typer av sex. Det spelar ingen roll om du ska ha penetrerande sex, ge eller få en het massage eller onanera - det kommer fungera perfekt oavsett vad.

Både jag och min pojkvän tycker om att ge varandra massage och vi har verkligen provat alla möjliga olika glidmedel utan att hitta något som inte kladdar ner för mycket. Efter att ha gjort lite research så hittade vi Überlube och även om vi har lite skeptiska till det höga priset så bestämde vi oss för att köpa hem en flaska. Vi kan bara säga att wow, man får verkligen vad man betalar för. Det är något helt speciellt med det här glidmedlet och så fort vi provade förstod vi varför det kostade som det gjorde. Top notch kvalitet!

Om du tycker om att bli kladdig så är det här inte ett bra glidmedel för dig. Gillar du däremot ett glidmedel som inte hamnar överallt i hela sängen, ja då kommer du verkligen gilla Überlube. Det är väldigt enkelt att kontrollera och man behöver inte oroa sig för att det ska hamna där man inte vill att det ska hamna.

Jag älskar hur rent det känns. Überlube är helt naturlig i både smak och doft, så det påverkar inte sexet utan det känns fortfarande som vanligt, bara ännu skönare.

Det här är verkligen ett bra glidmedel. Man kan utan tvekan ha det på soffbordet och ingen kommer höja på ögonbrynen eftersom det är så snyggt och elegant. Tack vare pumpen så är det även väldigt enkelt att använda. Jag fastnade faktiskt för Überlube första gången jag provade det och har använt det sedan dess, helt enkelt eftersom det inte finns något annat glidmedel som är lika bra.

Detta är verkligen inte bara ett vanligt glidmedel i en lyxig flaska. Überlube är för dem som vet om att man får vad man betalar för och med det sagt: detta är verkligen en underbar produkt som fungerar mycket bättre än något annat du kan köpa idag.

Känns inte alls kladdigt. Eftersom man inte behöver använda så mycket varje gång och eftersom glidmedlet håller länge behöver man inte heller köpa nytt särskilt ofta.

Jag fick en flaska Überlube i födelsedagspresent från min man och det har helt och hållet förändrat hela vårt sexliv. Vi brukade ha problem med att få tillräckligt med glid på naturlig väg och alla billiga glidmedel som vi har provat gjorde faktiskt inte särskilt stor skillnad. Dessutom är de billiga varianterna ganska illaluktande och blir mer kladdiga än glidiga. Kort och gott: Überlube var precis vad vi behövde och vi är glada att vi hittat det.

Jag har valt Überlue eftersom det slår alla andra glidmedel jag har testat på fingrarna. Det gör verkligen vad ett bra glidmedel ska göra. Flaskan är inte heller bara sjukt snygg utan den gör det även väldigt enkelt att använda produkten tack vare den smarta pumpen.

Überlube är alltid ett säkert kort om du vill ha ett glidmedel som räcker länge. Det luktar absolut ingenting och är väldigt enkelt att tvätta bort när man är klar. Jag provar faktiskt ganska ofta nya glidmedel men kommer tillbaka till Überlube, helt enkelt eftersom det fungerar allra bäst.

Antal röster och ålder på svarande

Überlube antal svarande ålder

Könsfördelning

Überlube svarande män - kinnor

Jämför och hitta bästa pris på Überlube

Sammanfattningsvis - Überlube är det bästa glidmedlet just nu

Überlube är alltså ett glidmedel som är otroligt populärt bland våra läsare tack vare att det håller länge, inte kladdar samt är paketerat i en väldigt lyxig och funktionsduglig förpackning. Om ni är intresserade av att köpa så kan ni jämföra pris mellan olika återförsäljare som vi har listat här i artikeln. 

Läs även gärna vidare på vår hemsida för att få mer inspiration och tips! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: