Kan innehålla annonslänkar.

trekant med frun

Trekant med frun – 3 saker att tänka på

Att ha trekant med frun kan vara underbart, sexigt, skönt och det som räddar ert gemensamma sexliv. Men det kan också bli fullt av svartsjuka och leda till problem som får förhållandet att knaka i fogarna. 

Här nedan har vi listat allt som du måste tänka på innan du bjuder in någon till sänghalmen tillsammans med din fru, oavsett om ni bjuder in en till man eller en till kvinna. Följer du tipsen vi ger så är chansen stor att ni kommer få en väldigt trevlig upplevelse eller hitta en lösning ifall ni är oense över om ni ska eller inte ska ha trekant.

Allt att tänka på inför trekant med frun

Hon vill men inte jag

Vi har hört många historier om fruar som börjar hinta att de skulle vilja ha en trekant med en annan man eller som kanske rakt ut säger det. Vad ska man då göra ifall hon vill ha trekant men man själv inte vill?

Bör man vara orolig?

Många känner en oro för att ens fru kommer med ett sådant här förslag och det är inte så konstigt eftersom hon plötsligt vill ha sex med en annan man. Det måste dock inte vara så enkelt och för att ta reda på om du bör vara orolig eller inte så kan du ta reda på varför hon har blivit sugen på trekant.

Är det för att hon känner sig uttråkad av ert sexliv och behöver mer spänning, för att du inte kan tillfredsställa henne tillräckligt eller går hon bara igång på tanken? Det bästa sättet att ta reda på detta är att fråga rakt ut: ”Varför vill du ha en trekant?” följt av att hon får svara. 

Om det bara handlar om ren lust och att hon går igång på tanken så kan det vara just så enkelt och du behöver inte nödvändigtvis bli orolig. Det finns massor av par som har trekanter för att liva upp sexlivet. Faktum är att en trekant faktiskt kan förlänga er relation eftersom det håller glöden uppe. 

Rädslan för att kvinnan ska fästa sig vid mannen ni ligger med och välja honom istället för dig brukar ganska sällan infrias. 

Inte allt för sällan kan det även handla om att man vill kolla ifall gräset är grönare på andra sidan, något som främst är vanligt efter en lång tids förhållande. Om du är en bra älskare behöver du inte oroa dig men om du däremot inte ger henne det hon önskar kan det finnas skäl att steppa upp lite hemma i sänghalmen. 

Varför vill inte du ha trekant?

trekant med frun saker att tänka på

Ifall din fru har föreslagit en trekant men du inte är lika såld så bör du ta reda på varför det känns dåligt. Är du rädd för att hon ska tycka om sexet med någon annan mer eller är du rädd för att bli svartsjuk?

Förklara din rädsla för din fru och prata om den. Det leder till att ni kan förstå varandra bättre och därför komma närmare en lösning på problemet. 

En vanlig reaktion när den man älskar föreslår att bjuda in någon mer till sänghalmen är just att avfärda den idén som dålig för att det är en sådan pass känslig sak, men ta dig en funderare och låt det gå lite tid så kanske du ser annorlunda på saken. 

Vad ska jag göra ifall jag verkligen inte vill?

Om det har gått lite tid och du fortfarande tycker att det är en riktigt dålig idé så kan det vara bra att försöka hitta en lösning så att din fru blir tillfredsställd utan att du för den delen behöver tumma på din integritet och vad som känns bra. 

En lösning kan vara att involvera sexleksaker, exempelvis dildos, en vibrator eller manlig sexdocka för att hon ska få lite nytändning och en ny typ av upplevelse men utan att för den delen bjuda in någon till. 

Den bästa leksaken för att simulera en trekant är just den manliga dockan, så överväg att ge henne en sådan ifall du vill göra henne nöjd. Då kan du dessutom se ifall det är något som du tänder på eller inte och på så vis kanske öppna upp för en riktigt trekant efter ett tag. 

Jag vill men inte hon

Har du föreslagit att ni ska ha en trekant men inte lyckats få med din fru på tåget? Det här är också en ganska vanlig situation och det finns många sätt att försöka lösa den på. Så hur kan man försöka få sin fru att ändra sig och går det att kompromissa på något sätt? Här nedan är lite saker som du kan prova.

Få henne att ändra sig

Det första du bör försöka med är att få din fru att ändra sig till att vilja ha trekant. Detta kan du göra på olika sätt. Det första som du måste göra är att ta reda på varför hon inte vill ha en trekant. Beror det på att hon kommer bli avundsjuk, att hon är nöjd som det är nu eller finns det någon annan orsak?

När du vet varför hon känner som hon känner kan du börja försöka få henne att ändra sig, exempelvis genom att berätta varför du vill ha en trekant med frun. 

Att få någon att ändra sig i en sådan här fråga kan ta väldigt lång tid och du bör inte pusha och trycka på för hårt utan ta det lugnt och gå fram försiktigt. Ett bra sätt är att ta ett samtal med henne där du förklarar hur du känner för att sedan be henne tänka på det. Kolla sedan hur hon känner när det har gått någon vecka eller två. 

Ytterligare ett bra sätt att få henne att ändra sig är genom en sexdocka. Mer om det här nedan!

Köp en sexdocka

Att involvera en till levande person i sänghalmen är känsligt och ett stort steg för de flesta. Många är rädda för att risken som man tar inte ska vara värd sitt pris, alltså att det inte kommer kännas värt att se sin partner med någon annan i relation till hur det kommer upplevas. 

För att mjukstarta och få till känslan av en trekant utan att behöva riskera någon avundsjuka kan man köpa en bra och realistisk sexdocka i TPE. Ligg med den tillsammans för att ta reda på hur det är. Kanske upplever ni båda att det inte är er grej och då kan ni lämna fantasin om trekant på paus utan att ha tagit steget att koppla in någon annan vilket många tycker är skönt. 

I den bästa av världar är dockan något ni gillar och går igång på båda två vilket då gör att den blivit en härlig krydda till ert sexliv och fått igång lusten lite mer. Lek med dockan och njut av den så länge som den känns intressant och sexig. 

Samtidigt som ni leker med dockan så kan du kolla läget med din fru och fråga ifall hon börjat ändra sig angående att ha trekant eller inte. Det här är inte något som kommer gå snabbt och räkna med att det kan ta upp till ett år innan dockan kan göra så det känns okej att bjuda in en riktig partner. 

Sexdockan kan även användas när det bara är du hemma, kanske om din fru är på jobbet, på resa eller liknande och ditt sug faller på. 

Varför vill du ha trekant?

Fundera över varför du själv vill ha trekant och varför du inte känner som din fru. Är det något du vill ha som hon inte kan ge dig, antingen i eller utanför sängen? Eller bottnar det i att du vill se om gräset är grönare på andra sidan, eller behöver du helt enkelt bara lite omväxling? 

Att fundera ett varv till på varför du vill ha trekant är ett bra sätt för att komma dig själv närmare och kanske även kunna få din fru att känna samma. I vissa fall upptäcker man även att trekant kanske inte alls är något man vill ha utan att det ligger hos ens partner och att sexlivet med henne måste utvecklas mer. 

Det är alltså lätt att snöa in på en trekant utan att egentligen tänka så mycket på om det är något man suktar efter eller inte. 

Acceptera läget och hitta något annat som stimulerar dig

Om du kommit fram till att du verkligen vill ha en trekant men din fru säger blankt nej så måste man släppa tanken och gå vidare, annars är det lätt att bli lite bitter. Tänk på om det finns något annat som kan stimulera dig och som ni inte provat på än. 

Här kan rollspel, analsex, nya sexiga underkläder, nya platser eller sexspel krydda till det och göra så att ert sexliv blir ännu mer intressant och spännande, så deppa inte ner dig bara för att trekant inte blir av. 

Ifall du känner dig bekväm kan du dock föreslå en trekant med en till kille, något hon förmodligen är mer positiv till kontra att bjuda in en tjej. Det här kan vara ett smart drag av dig för att senare kunna få förverkliga en trekant med en till kvinna. 

Båda vill - vad ska vi tänka på?

trekant med frun ställningar

Ifall ni båda är sugna på en trekant är det bara att säga grattis, för ni har något sexigt och spännande framför er som förmodligen kommer lyfta sexet till nästa nivå. Det finns lite saker som är bra att tänka på när det kommer till att ha en trekant och här nedan är några av dem. Följer du detta kommer sannolikheten för att få en skön och bra upplevelse öka! 

1. Prata om förväntningar och vad ni vill göra

Vad vill ni få ut av trekanten och vad är ni sugna på att testa? Det är inte alls säkert att ni båda vill samma saker och att ha klart för sig vad ni vill innan ni bjuder in den tredje personen är viktigt för att det ska bli så bra som möjligt. 

Att prata om vad ni inte vill göra är också viktigt för att få så bra koll på läget som möjligt. Är ni två killar kanske din fru inte vill ha analsex eller så vill du som kille inte att hon exempelvis ska suga av den andra mannen. Var öppna mot varandra och prata igenom det noggrant. 

En vanlig regel som brukar sättas av människor som ofta har trekant eller sex med andra personer är att inte involvera några kyssar eftersom det känns för intimt och påminner för mycket om kärlek snarare än att handla om enbart sex. Tänk igenom om ni är okej med kyssar eller inte för er. 

2. Kommer vi bli svartsjuka?

Ifall ni är rädda för att uppleva svartsjuka i samband med trekanten så bör ni prata om hur ni ska hantera det, både om det skulle uppstå under själva sexet och om det skulle uppstå efteråt. 

Blir någon extremt svartsjuk under sexakten så är det faktiskt bäst att avbryta för att inte riskera större problem senare. Att ha ett stoppord till varandra som indikerar på att det är dags att avbryta är smart. Kom på ett ord man inte råkar säga i stundens hetta men som inte heller är något man glömmer bort eller som känns för uppenbart som stoppord. 

För att undvika svartsjuka efter en trekant med frun så är det bra att undvika kontakt med den som ni legat med. Vi pratar mer om hur du bör välja partner här nedan. 

3. Välj partner på ett genomtänkt sätt

Den ni ligger med bör vara någon som båda tycker är attraktiv och fräsch, någon som ingen av er känner sedan tidigare samt en person som inte finns för nära inpå ert vanliga liv. Undvik därför kompisar, grannar eller arbetskamrater även om ni inte vanligtvis har så mycket kontakt med varandra. 

Undvik att ha kontakt privat efter trekanten på exempelvis sms eller sociala medier, utan håll det enbart till sex och distansera personen så mycket som möjligt från ert vanliga liv. 

Gör ni personen ni tänker ligga med till ett sexobjekt så försvinner mycket av risken med att det känns mer än bara sex. 

4. Skydda er

Se till att ni använder kondom alternativt preventivmedel förutsatt att den ni bjuder in också kan visa att hon eller han är ren. Ligger ni med en tredje tjej måste ni se till så att hon är på preventivmedel så hon inte blir gravid till följd av er trekant.

Sammanfattningsvis - trekant med frun

Att ha trekant med sin fru kan vara hur underbart som helst men det kan också bli väldigt känsligt och leda till problem i relationen. För att göra det till en sexig och spännande upplevelse måste ni förbereda er väl, välja rätt partner och prata med varandra om regler och vad ni har för förväntningar. 

Vi hoppas att ni kommer fram till något som känns bra för er samt får en riktigt bra upplevelse ifall ni väljer att ha trekanten tillsammans. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg:

Försoningssex
Kroppen & relationer

Försoningssex

Du känner säkert igen knullet efter att du har blivit sams med din partner, men vad är egentligen försoningssex och varför blir man sugen på

Läs mer »