Innehåller annonslänkar. 

Vi testar och recenserar g-punktsvibratorn Svakom Trysta

Svakom Trysta: den bästa rabbitdildon vi har testat

Svakom Trysta är en sexleksak som är speciellt framtagen för att stimulera g-punkten på ett sätt som påminner om när man blir pullad på ett riktigt skönt sätt. 

Den här rabbitdildon är en av dem bästa man kan köpa idag, och här nedan kan du läsa vad vi tycker om Trysta samt jämföra priser mellan olika återförsäljare. 

Svakom Trysta ger helt magiska g-punktsorgasmer

Kortfattat 

Svakom Trysta är en rabbitdildo gjord för dig som vill komma starkt, snabbt och flera gånger i rad utan att behöva kämpa för det.

Den rullande kulan på vibratorn ger en extra dimension och tack vare den får man ännu djupare orgasmer.

Allt är paketerat i en liten, vattentät och smidig design redo att tas med i handväskan. 

Vårt betyg: ★★★★

Jämför och hitta bäst pris hos:

Fördelar

Nackdelar

+ Alla kvinnor får sköna orgasmer av Trysta– Vi hade velat ha en batteritid
+ Välj mellan 35 stycken olika vibrationshastigheter– När man sätter på kulan så låter det ganska högt
+ Materialet är återvunnen plast 

Vad tycker våra läsare om Svakom Trysta?

Svakom Trystas dimensioner
Trysta stimulerar både klitoris och g-punkten samtidigt

Om du vill införskaffa dig en rabbitdildo av riktigt hög kvalitet så är Svakom Trysta en modell som förmodligen kommer göra dig nöjd.

Den är känd för sin sköna ergonomi som snabbt gör att du hittar både klitoris och g-punkten för att sedan ge dem stimulans på samma gång.

När det gäller g-punkten är det även något som får just Svakom Trysta att sticka ut från övriga rabbitdildos som finns att köpa idag…

Håller den måttet och är den värd att köpa, samt framförallt: hur känns den att använda?

Här går vi igenom allt du behöver veta innan du köper vibratorn! 

Man får dubbel stimulans som känns utöver det vanliga

Själva grejen med en rabbitdildo är att få både sin g-punkt och sin klitoris stimulerad på samma gång, något som Svakom Trysta gör med stor bravur vilket mellan raderna betyder ”du kommer få väldigt sköna orgasmer med den här”.

Designen är väl utformad för att komma åt båda dem erogena zonerna samtidigt och det är inga problem att hitta rätt.

I stort sett så är det egentligen bara att stoppa in vibratorn och köra igång så kommer du ganska snabbt att känna vad som känns rätt och inte. 

Just den här modellen har hängt med ett gäng år nu och är fortfarande en storsäljare, något som tyder på hur bra den är och hur nöjda kvinnor är med resultatet.

Dåliga sexleksaker brukar nämligen inte bli långvariga, så att köpa ”klassiker” är oftast ett säkert kort för att få stor njutning. 

Passformen är en stor anledning till att vi tycker om just Svakom Trysta så mycket, men det finns ytterligare en sak som gör att den sticker ut från mängden…

Storlek18,5 x 3 cm (varav 10 cm är införbar längd)
MaterialÅtervunnen plast som har gjorts om till silikon
Batteritid60 min
Laddtid120 min
VattentätNej, endast stänksäker

En rullande kula mot g-punkten ger starka fontänorgasmer

Det vi pratar om är nämligen en liten rullande kula som sitter på vibratorn som stoppas i dig.

Den ser ut som en liten plupp och ligger under silikonet, inte större än en ärta.

Just denna kula trycks sedan mot g-punkten där den rör sig fram och tillbaka, något som påminner om känslan av att få en g-punktsmassage men i kombination med vibrationerna som pulserar ut.

Resultatet är inget annat än magiskt och det är lätt att se stjärnor samt att få kraftiga sprutorgasmer även för dig som tidigare kanske aldrig har lyckats få fontänorgasm.

Själva kulan kan styras separat och har två olika lägen att välja mellan, så du måste alltså inte röra den manuellt fram och tillbaka.

Ifall du vill går det även att stänga av kulan helt och bara njuta av vibrationerna eller tvärtom.

Separat från kulan styr du vibrationerna och där har du 35 stycken (!) olika lägen att välja mellan, från mjuka vibrationer till starka och intensiva pulseringar.

Du skiftar enkelt läge genom att vrida på reglaget eller genom att trycka på någon av dem knappar som finns på ovansidan.     

Vibrationerna stimulerar även klitoris

Hur du använder rabbitdildon Svakom Trysta
Svakom Trysta stoppas i vaginan och stimulerar sedan g-punkten och klitoris samtidigt

Den ena armen är inne och stimulerar g-punkten medan den andra ligger på utsidan och jobbar.

Så gör den ett bra jobb och hur känns det? 

Vi tycker klitorisvibrationerna är riktigt trevliga och dem pulserar i samma takt som vibratorn på insidan vilket skapar en enhetlig känsla och även skönare orgasmer, speciellt om man lyckas få två stycken på samma gång (försök med det du!).

Vinkeln är lagom och kommer åt klittan precis rätt så fort man har stoppat in vibratorn så den ligger mot övre slidväggen.

Klitorisorgasmerna är sköna och är inte svåra att få, något som gör att Trysta fungerar perfekt även som en klitorisvibrator.

Den yttre vibratorn är tyst och jobbar väldigt effektivt, något som gör att det är trevligt och även smidigt att inkludera en liten snabb onani innan läggdags för att få lite bättre sömn samt en bra avslutning på dagen. 

Starka orgasmer som är kul ensam eller med andra

Vi gillar alltid sexleksaker som är enkla att få klimax med och just Svakom Trysta faller under denna kategorin.

Det här skiljer sig naturligtvis från kvinna till kvinna men vi behövde inte hålla på mer än några minuter innan vi fick den första orgasmen och sedan var det bara att fortsätta så länge vi orkade och detta gällde oss båda som testade.

Man är dock limiterad till en timmes kul eftersom batteriet tar slut efter 60 minuter. 

Det första man tänker på är att Svakom Trysta ska användas under onani och det gör den med bravur, men faktum är att den även fungerar otroligt bra tillsammans med sin partner eftersom du då kan låta honom eller henne styra över stimulansen och hur intensiv den ska vara, något som är ett bra komplement till ert övriga sexlig. 

Om du som kille kommer väldigt snabbt och din tjej inte är nöjd trots att du är det så kan sexet fortsätta tack vare Svakom Trysta, antingen att hon leker själv eller att du leker med henne.

Här gäller det att vara kreativ och våga testa sig fram. 

Ännu roligare hade det varit om det hade funnits en appstyrning för att kunna kontrollera sexleksaken trådlöst men tyvärr är det ont om sådana rabbitdildos idag, så man får helt enkelt nöja sig med klassisk manövrering via fysiska knappar. 

Trysta är förvånansvärt mångsidig

Eftersom du kan använda vibratorn på klittan och g-punktskulan tillsammans eller separat var för sig kan man säga att du har både en vibrator, massager och dildo i ett vilket gör att du kan variera dig mycket.

Många glömmer bort att de kan använda sin vibrator till dildo och det är faktiskt inte alls ett sådant dumt användningsområde även om man förstås inte kan rida den.

Det här är kanske mest användbart ifall batteriet skulle vara slut, men testa även att pulla dig själv samtidigt som vibratorn är på, det brukar vara en riktigt härlig känsla. 

Vi tycker verkligen om designen

Dildon är liten och är därför enkel att ta med sig vart man än vill.

I kombination med att den är trådlös och alltså drivs på batteri kan du vara kreativ och använda den på alla möjliga spännande platser som känns exalterande och kul. 

Designen är gjord av fint silikon som finns i korallfärg eller lila. Vår personliga favorit är korall som känns både modern och sexig.

Hela konstruktionen är dessutom vattentät vilket gör att du kan ligga i badet såväl som stå i duschen och onanera ifall du vill det.

Eftersom du med stor sannolikhet kommer få en g-punktsorgasm är det faktiskt även väldigt praktiskt att kladda ner i badrummet där det ändå är enkelt att tvätta rent. 

I förpackningen följer det med en liten förvaringspåse som ser till så att sexleksaken inte blir dammig och smutsig mellan varven.

Du får även med en laddarsladd som kan stoppas i vilken modern mobilladdare som helst. 

En detalj vi tycker är trevlig är faktumet att allt silikon är gjort av återvunnet material.

Om du ser till att källsortera din Trysta dagen du tröttnat på den har du alltså ingått i ett långsiktigt kretslopp! 

Nackdelar med Svakom Trysta

Den främsta nackdelen med Svakom Trysta är att den är ganska högljudd när man slår på kulan som stimulerar g-punkten.

Enbart vibrationerna är dock tysta, men kulan väsnas ganska rejält och riskerar därför att höras till rummet bredvid ditt, så bor du med andra som du inte vill ska höra när du går loss måste du ha det här i åtanke. 

Nackdel nummer två är den enligt oss för korta batteritiden.

Det kanske inte är så värst ofta man håller på i över en timme, men vetskapen om att man har mycket tid på sig gör att man kan slappna av och slipper oroa sig. Lång batteritid innebär även att man inte behöver ladda lika ofta vilket är skönt för alla glömska personer där ute.

En timmes laddning ger ungefär 30 minuters tid att leka.

Maximala batteritiden är en timme och det tar alltså två timmar att nå dit. Här finns utvecklingspotential från tillverkarens sida! 

Sammanfattningsvis om vad vi tycker

För att summera så är det här en rabbitdildo som håller riktigt hög kvalitet rakt igenom och man får verkligen vad man betalar för, alltså en produkt som är gjord för att leverera största möjliga njutning på enklast möjliga sätt. 

Det är en riktig lyxprodukt i alla avseenden, från funktion till material och även om batteritiden är något kort samt ljudnivån lite hög väger fördelarna betydligt tyngre än nackdelarna. 

Om du är sugen på att få din klitoris och g-punkt stimulerad på samma gång utan problem med att hitta rätt tycker vi Svakom Trysta är värd att köpa. 

Liknande produkter:

Frågor och svar om Svakom Trysta

För vem är det här en bra sexleksak?

Svakom Trysta skiljer sig främst från andra rabbitdildos i det avseendet att den stimulerar g-punkten väldigt intensivt och skönt. 

Det här är därför en bra sexleksak för alla kvinnor som vill kunna stimulera klitoris och g-punkten samtidigt med hjälp av en dildo. 

Vi rekommenderar även Trysta till tjejer som aldrig tidigare har fått g-punktsorgasm och nu vill öka sina chanser att få uppleva det. 

Kvinnor som gillar kvalitet kommer också att uppskatta Trysta! 

Vilka bör köpa något annat?

De som tycker om riktigt starka vibrationer och som behöver skakas om ordentligt för att få orgasm samt de som behöver en riktigt tyst sexleksak kommer inte att bli nöjda med Svakom Trysta och kan istället spana in andra rabbitdildos såsom Tiger G5 eller Satisfyer Sunray! 

Hur har vi testat vibratorn?

Linnea och Sofie har använt Svakom Trysta under två veckors tid, både under onani och under sex tillsammans med deras respektive partners. 

Därefter har de skrivit ner sina upplevelser och sedan delat dem med varandra. 

De sammanfattar sina upplevelser med Svakom Trysta på följande sätt:

Trysta andas kvalitet och noggrannhet och är den tveklöst bästa rabbitdildo som jag har använt någonsin.

Jag tycker att den lilla kulan är toppen och den påminner verkligen om när man blir pullad. Det enda negativa är den höga ljudnivån, något som Svakom gärna får utveckla!

Sidinformation

Om författaren av sidan

Sofie Roos

Sofie Roos

Sofie är utbildad sexolog vid University of California i San Francisco och skriver samt testar för oss på Passionerad.

Maila Sofie

Källförteckning

  1. Passionerads test av Svakom Trysta utfört av Linnea och Sofie april 2024. 

Dela den här sidan med dina vänner: