Innehåller annonslänkar. 

Våra läsare rekommenderar Sutil Luxe som ett bra glidmedel

Sutil Luxe: våra läsares toppval av glidmedel

Vi ville veta vilket glidmedel som våra läsare tycker om mest, så vi frågade dem som prenumererar på vårt e-postutskick. 

Deltagandet var högt och resultatet blev förvånansvärt tydligt. 

Sutil Luxe kom ut som vinnare med hela 31% av rösterna!

Här kan du ta del av hur folk röstade och läsa några av alla motiveringar som kom in.

Luxe är ett vattenbaserat glidmedel som säljs av märket Sutil. 

Våra läsare säger att de uppskattar glidmedlet tack vare dess långa hållbarhet, sköna textur och bra pris. 

Se hur våra läsare har röstat

Vilket är ditt favoritglidmedel?

Några av alla motiveringar som kom in

Luxe från Sutil är det överlägset bästa vattenbaserade glidmedlet som jag har använt. Det håller hur länge som helst och känns otroligt lent.

Många vattenbaserade glidmedel tenderar att bli klibbiga, men Sutil Luxe känns nästan som ett silikonbaserat glidmedel vilket är väldigt trevligt. Det fungerar både med kondomer och sexleksaker. Det är dessutom väldigt prisvärt, speciellt om du köper den stora förpackningen!

Jag har använt silikonbaserade sexleksaker i över ett decennium och har därför testat mig fram med mängder av olika vattenbaserade glidmedel. Om jag ska vara ärlig så är jag inget fan av dem eftersom de är klibbiga och kladdar ner överallt, men det finns ett glidmedel som sticker ut och det är Sutil Luxe. Nu för tiden är detta det enda glidmedel som jag använder och jag är riktigt tacksam över att ha hittat det. Tack för ett bra jobb och tumme upp!

Vanligtvis så kommer jag inte så bra överens med vattenbaserade glidmedel, men det är något speciellt med Luxe. Det känns som det är gjort av silikon men kan dessutom användas med alla typer av sexleksaker. Helt perfekt!

Luxe är kort och gott ett bra glidmedel som gör jobbet. Det är även enkelt att tvätta bort med vatten. Dessutom vill jag ge ett extra plus för den ekologiska förpackningen! Sådana detaljer är viktiga för mig, så bra jobbat!

Luxe varken smakar eller luktar något, det håller länge, kan användas med alla typer av sexleksaker och är prisvärt. Jag menar, det är helt enkelt ett riktigt bra glidmedel som gör sexet skönare, oavsett vilket sex man har.

Sutil gör överlag väldigt bra glidmedel, men jag gillar Luxe lite extra mycket. Man får bara så mycket för pengarna! Man får ett lent och effektivt glidmedel utan att bli ruinerad. Helt klart mitt toppval av glidmedel!

Luxe är ett väldigt välgjort glidmedel och man kan ana att de har lagt ner mycket jobb på att ta fram det! Det slår alla andra vattenbaserade glidmedel i samma priskategori på fingrarna! Jag bara älskar texturen på glidmedlet, det känns så skönt mot min kropp.

Luxe håller verkligen hög kvalitet och det slår alla andra vattenbaserade glidmedel som jag har testat. Det håller länge vilket innebär att man inte behöver använda så mycket åt gången. För mig så räcker en stor förpackning flera månader, även om jag använder glidmedlet tre - fyra gånger i veckan.

Luxe från Sutil har allt jag letar efter i ett glidmedel. Det kan användas med kondomer, med alla typer av sexleksaker, det luktar inte, det är enkelt att tvätta bort och det är prisvärt. Det är bara ett helbra glidmedel och jag rekommenderar verkligen alla som älskar sex att prova - jag är säker på att ni kommer tycka om det!

Luxe är det mest prisvärda glidmedlet någonsin! Det känns så silkeslent och håller under hela sexet, oavsett om man onanerar med sexleksaker eller ligger med sin partner. Så om du, precis som jag, inte tycker att det finns någon större mood killer än att behöva fylla på mer glidmedel mitt i sexet, ja då kommer du att älska hur länge Luxe håller!

Tuben är väldesignad och det är enkelt att få ut rätt mängd glidmedel. Själva glidmedlet känns lyxigt och fungerar bättre än något annat vattenbaserat glidmedel som jag har provat på tidigare.

Det jag älskar mest med Luxe är hur enkelt det är att tvätta bort när man är klar. Man behöver inte ens ta en dusch utan det räcker med att dra av med en trasa. I vanliga fall så tycker jag att glidmedel är väldigt jobbigt eftersom det hamnar överallt och är svårt att få bort, men Luxe gör det verkligen roligt att använda glidmedel, något som jag inte har upplevt förut!

Som den sexleksaksälskare jag är så använder jag enorma mängder glidmedel varje månad och det känns nästan som att jag har testat allt som finns... och jag har äntligen hittat rätt. Luxe fungerar perfekt för mig och är verkligen ett nöje att använda.

Både jag och min man håller med om att Luxe är det bästa glidmedlet just nu. Det känns lika bra som silikonbaserat glidmedel men det är mycket enklare att tvätta bort!

Detaljerad information om dem deltagande i undersökningen

- Ålder på svarande

Ålder på svarande

- Antal svarande och könsfördelning

Könsfördelning och antal svarande

Sidinformation

Om författaren av sidan

Oscar Sjödin

Oscar Sjödin

Oscar är utbildad hos Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet där han även har läst kurser inom psykologi.

Han har stor erfarenhet och ett brinnande intresse för hur man ska kommunicera i relationer för att få sitt sexliv att fungera så bra som möjligt. Oscar skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Oscar

Källförteckning

  1. Undersökning till Passionerads epost-prenumeranter augusti 2023. 

Dela den här sidan med dina vänner: