Kan innehålla annonslänkar.

Få större kuk

Större kuk – går det och i så fall hur?

Vill du ha en större kuk? Det finns många metoder där ute och flera är tyvärr helt verkningslösa. Några tillvägagångssätt har dock möjlighet att göra kuken större, både permanent och tillfälligt.

I den här artikeln går vi igenom vilka långsiktiga och kortsiktiga metoder som fungerar samt vilka man ska undvika helt och hållet. 

Hur får man större kuk?

Det finns några metoder som man kan använda för att få en större kuk. För ett kvarvarande resultat kan man operera sig eller töja kuken och för ett tillfälligt resultat kan man använda en pump eller en penisring. 

Operation

Många tror att man inte kan operera så man får en större penis, men det kan man faktiskt även om resultatet inte är så markant samt att operationen medför vissa risker. 

Den första typen av ingrepp är att man ”lyfter fram” en del av penisen, detta eftersom man har ungefär två centimeter på insidan av kroppen. Detta kallas för ett penislyft och gör helt enkelt att du får en lite längre kuk. 

Den andra typen av ingrepp som man kan göra är att göra sin penis tjockare genom att transplantera fett från sin egen kropp och spruta in i kuken. Här är resultaten mer garanterat men det är ett ganska ovanligt ingrepp, främst här i Sverige. 

Precis som med alla kirurgiska ingrepp så medför en operation av sin penis vissa risker. Du kan exempelvis få svårt att få stånd, få minskad känsel, tappa sexlust eller få ett resultat som du rent estetiskt inte är nöjd med.

Till råge på allt finns det inte heller så mycket forskning kring dessa typer av operationer vilket gör att man ger sig ut på ganska okänt vatten, något som inte är så trevligt när det faktiskt gäller ens penis som man bara har en av. Vi och många andra råder därför inte att operera sig. Dessutom är det väldigt dyrt. 

Du kan läsa vidare om hur en penisoperation går till och vart man kan göra den i Sverige genom att klicka vidare på länken.

Töja

En metod som inte involverar något kirurgiskt ingrepp är att töja sin penis. Du kan köpa till utrustning som helt enkelt fästs i kuken och sedan gör så att den förlängs. Det här är en metod som tar väldigt lång tid och man måste göra det med tålamod och inte gå för fort fram eftersom man då riskerar att töja ut för snabbt och skada blodkärlen. 

Att töja sin kuk fungerar men ger oftast ett mjukare stånd än vad man hade tidigare samt ger mest skillnad när man faktiskt är slak. Många som har provat metoden vittnar även om att det är väldigt jobbigt att gå runt med anordningen som töjer eftersom den både är i vägen och kan orsaka smärta. 

Penispump

Penispumpen är ett klassiskt verktyg som med hjälp av ett vakuum gör att din kuk får till sig mer blod och därför blir både större, hårdare och bredare. Du stoppar in kuken i ett plaströr, försluter vid roten och pumpar sedan manuellt upp ett tryck. Därefter väntar du ett tag och sedan kan du sänka trycket och ta ut din kuk. 

Resultatet håller i ungefär 10-20 minuter och skiftar från person till person, men det är i alla fall tillräckligt för ett normallångt samlag. 

Det här är en populär metod för att förstora sin penis eftersom det är helt riskfritt så länge du följer dem instruktioner som finns och inte pumpar upp ett för högt tryck. Penispumpen är alltså valet för dig som vill få större kuk utan operation eller andra ingrepp. 

Ytterligare en fördel med pumpen är att den är relativt billig i jämförelse med många andra metoder som finns att välja bland. Det är alltså en låg tröskel för att komma igång!

Du kan läsa mer om hur en penispump fungerar samt om andra metoder för att göra sin kuk större genom att klicka dig vidare till Wikipedia. 

Kukring

Den sista metoden är att använda en kukring. Detta ger inte en längre penis men gör den markant hårdare samt lite fylligare. Ringen sätts vid roten och gör sedan så att blodtrycket blir högre. Kukringen är helt fri från risker och är den billigaste metoden man kan använda sig av om man vill förändra sin hårdhet på kuken, något som gör ringen väldigt vanlig och till en storsäljare. 

Myter om penisförstoring

piller större kuk

Träna kuken

Penisen är ingen muskel utan den blir hård genom att svällkroppar i ollon och rot fylls med blod. Eftersom kuken inte är en muskel går den inte heller att träna och göra större på det viset, så alla metoder som omfattar att trötta ut sin kuk fysiskt kommer ha noll inverkan på dess storlek. 

Testosteron som kosttillskott

Testosteron ger en ökad muskeltillväxt och är ett vanligt preparat att ta bland dem som vill växa sig större i kroppen, men eftersom kuken inte är en muskel och därför inte har några muskelfibrer så kommer testosteronet ha noll inverkan på storleken. 

Piller och salvor

På olika porrsidor är det inte alls ovanligt att det marknadsförs olika preparat som påstås ge en större kuk. Detta är ofta salvor och tabletter, men all forskning visar att dessa preparat har noll påverkan på ens köns storlek.

Dessa företag vill alltså enbart åt dina pengar och gör det genom att sälja en bluffprodukt. I vissa fall kan även dessa preparat påverka din sexlust negativt, så vårt stora råd är att hålla dig helt borta från alla kosttillskott som saluförs göra ditt kön större. 

Få en bättre sexteknik istället

Istället för att lägga ner tid, pengar och energi på att förstora sin penis är det en bättre investering att jobba på sin sexteknik. Att använda tungan, knulla i positioner som gör att kuken kommer djupare in eller att bli bra på att använda sina fingrar är sätt som i regel ger större njutning för din partner kontra vad en något större kuk gör.

Om du trots detta vill påverka din storlek rekommenderar vi lösningarna som gör så att du får mer blod i kuken, alltså penispumpen eller kukringen. Du kan även använda dig av dildos och andra sexleksaker och använda på den som du ligger med. 

Kuk är för övrigt ett intressant ord och många vet inte riktigt vart det kommer från. Lär dig gärna mer om ordet kuk och passa på att bilda dig i sexualhistoria! 

Författare: