Kan innehålla annonslänkar.

sextoys

Sextoys – 10 bästa modellerna 2023

Här har vi samlat alla sextoys som är värda att köpa idag så att du ska få det enklare att hitta något som passar just dig!

I köpguiden hittar du allt från billiga och enkla leksaker till dyra och mer avancerade varianter, självfallet för både män och kvinnor. Vi jämför även priset på varje modell. 

Vill du istället hitta sextoys på egen hand så har vi även listat dem bästa återförsäljarna som alla erbjuder bra utbud, snabb och diskret leverans samt bra priser! 

Butiker att köpa sextoys från - våra favoriter

1. Mshop

Överblick:

En seriös och stor återförsäljare som har ett gediget utbud och levererar otroligt snabbt. Självfallet diskret och utan konstigheter! Mshop är helt klart en favorit för oss. 

Totalt betyg

5/5

2. Taboo

Överblick:

En välsorterad onlinebutik som erbjuder allt och lite till inom sextoys. Bra kundsupport, förstklassiga leveransvillkor och trevlig nätbutik gör att vi återkommer till Taboo ofta och gärna. 

Totalt betyg

5/5

3. Sinful

Överblick:

Den ledande vuxenbutiken i Sverige. Landets största utbud och toppklass service gör det självklart att Sinful har blivit så populära som de är! 

Totalt betyg

5/5

4. Sexleksaker Outlet

Överblick:

Onlinebutiken för dig som vill hitta riktigt bra priser på sextoys. De har ofta kampanjer på högkvalitativa varor och chansen är stor att man hittar bäst pris just här. 

Totalt betyg

4.5/5

5. Lustly

Överblick:

En mysig och liten butik som har ett brett sortiment med allt det vanliga som man kan önska. De har ofta trevliga och heta kampanjer! 

Totalt betyg

4/5

6. Blush Me

Överblick:

Den familjära butiken med sextoys, perfekt för dig som gillar lite mindre e-handlare. 

Totalt betyg

4/5

7. Joyland

Överblick:

Svensk klassisk vuxenbutik som funnits med i många år. De har ett bra utbud men hemsidan känns uråldrig vilket drar ner betyget. Här skulle det behövas en uppfräschning! 

Totalt betyg

3.5/5

Recension av sextoys

Satisfyer Pro Generation 2

Bästa lufttrycksvibrator kvinna

sextoy satisfyer

Satisfyer Pro Generation 2

Bästa lufttrycksvibrator kvinna

En given sextoy för alla med klitoris. Den här prisvärda vibratorn ger väldigt djup stimulans med hjälp av lufttryck, något som garanterar intensiva orgasmer för alla kvinnor. 

Satisfyer Pro är stark, tyst, effektiv och enkel att använda. Helt klart en favorit och enligt oss ett måste att ha hemma om man verkligen vill njuta. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det finns väl knappast någon som har missat sexleksaken Satisfyer Pro. De flesta blev varse sextoystillverkaren Satisfyer för några år sedan när de fullkomligt revolutionerade marknaden för kvinnliga sexleksaker!

När deras lufttrycksvibrator Pro kom så tog den mängder av kvinnor med storm och trots att det kommit till mängder med andra varianter så är Pro fortfarande en av dem bästa och framförallt mest prisvärda valen! 

Enligt oss är det här ett måste för alla kvinnor som tycker om onani att ha hemma. Det finns ett före och ett efter Satisfyer och om du inte har provat än så har du mycket att se fram emot, för det här är verkligen en revolutionerande liten mackapär. 

Stimulerar klitoris med pulserande lufttryck 

Det som gjorde Satisfyer Pro så ofantligt populär är dess teknik som används för att stimulera klitoris. Med en vanlig vibrator så görs detta genom att själva leksaken vibrerar och skakar, men med en lufttrycksvibrator som Satisfyer är så görs det istället via pulserande luftvågor. 

Luftvågorna har möjligheten att tränga in betydligt djupare, något som ger en mycket mer intensiv stimulans. Vågorna känns otroligt starkt och djupt och får alla kvinnor att nå orgasm, även de som i normala fall har väldigt svårt att komma. 

Majoriteten av kvinnorna som använder en Satisfyer Pro når även klimax otroligt snabbt och kan dessutom nå det flera gånger om, så man kan verkligen kalla den här vibratorn för en orgasmmaskin. 

Har ingen fysisk kontakt med klittan

Eftersom det är luftvågor som ger stimulansen så krävs det ingen fysisk kontakt mellan leksaken och klitoris för att man ska få njuta. Du placerar den mjuka kudden över ditt kön, men själva klittan nuddar aldrig leksaken. 

Det här gör att du aldrig tappar känsligheten och domnar bort, något som annars är lätt hänt med en vanlig vibrator ifall man använder den länge. 

Batteridriven, stark och tyst 

Vi gillar verkligen förpackningen av Satisfyer Pro. Det är otroligt enkelt att använda den och leksaken ligger skönt i handen. Dessutom är dess yttre elegant och känns lyxigt. 

Effekten är starkare på generation två vilket gör att även du som kräver riktigt stark stimulans kan kräma på ordentligt. Även fast man drar på så blir inte ljudvolymen hög, något som är perfekt om man delar hem med andra som man inte vill ska höra att man onanerar. 

Totalt så finns det 11 stycken olika lägen att välja mellan, från väldigt lugna till mer intensiva och passionerade mönster. För att hoppa mellan olika intensitet så trycker man bara på plus- eller minusknappen. Enkelt och smidigt! 

Satisfyer Pro drivs av ett uppladdningsbart batteri som håller i cirka 30 minuter, något som garanterat räcker till för att nå orgasm flera gånger om. 

OhMyG

G-punktsvibrator som får dig att spruta

sextoy ohmyg

OhMyG

G-punktsvibrator som får dig att spruta

Om du söker sextoys som ger fontänorgasmer så kommer du garanterat bli nöjd med OhMyG. Den stimulerar g-punkten både genom att lägga tryck och vibrera, en kombination som får det att bokstavligt talat rinna ur en! 

OhMyG är vår favorit av alla g-punktsvibratorer eftersom den är enkel att hitta g-punkten med, ger sköna orgasmer samt håller hög kvalitet och är paketerad i ett snyggt yttre! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Vibratorer i olika dess slag är en av den bästa sortens sextoys för kvinnor. Vi på Passionerad är väldigt svaga för just g-punktsstimulans och tycker det är en otroligt skön form av sex, men som du säkert har märkt är det ganska svårt att komma åt g-punkten på sig själv. 

Vill man njuta av fontänorgasmer på egen hand så finns det dock lösningar. Vårt bästa tips för dig som vill spruta skönt är att införskaffa dig en g-punktsvibrator som riktar stimulans mot just g-punkten. En favorit för oss är modellen OhMyG som är högkvalitativ, enkel att använda och framförallt: väldigt skön att leka med! 

Stimulerar g-punkten med vibrationer och cirkelrörelser 

G-punkten sitter som bekant på ovansidan av slidväggen några centimeter in. Området är inte större än en valnöt och kan vara svårt att hitta, men när man väl hittat rätt så är det som att öppna Pandoras ask. 

OhMyG är väldigt ergonomisk och tacksam att hitta g-punkten med. Det mjuka silikonskaftet är böjt lite uppåt vilket gör att du väldigt naturligt hittar rätt. Själva skaftet vibrerar skönt och du har möjlighet att dra på ganska starkt, något som vi verkligen uppskattar när det kommer till just g-punkten. De flesta behöver nämligen ganska stark stimulans för att kunna nå g-punktsorgasm. 

Som du ser på bilden så sitter det en liten kula på skaftet. Den kulan rör sig i cirklar, något som känns väldigt skönt mot g-punkten och som påminner mycket om när man blir pullad med ”komsi”-rörelsen. 

Den lilla kulan och vibrationerna styrs separat. Kulan har två hastigheter, en lugn och en mer intensiv, medan vibrationerna kan varieras på tre olika sätt. 

Den här kombinationen av vibration och tryckande stimulans gör att du får en väldigt intensiv upplevelse som bäddar för att även du som inte har fått en g-punktsorgasm tidigare nu ska få uppleva det!

Kan ta lite tid innan man förstår sig på den

OhMyG är en leksak som kräver lite övning innan den kommer till sin fulla potential. Det viktigaste är att du hittar rätt, det vill säga att du faktiskt stimulerar g-punkten och inte bara insidan av slidan. 

Det bästa sättet att hitta g-punkten på är genom att prova sig fram och vara tålmodig. Ta tid på dig och testa i lugn och ro. Vet du redan var din g-punkt sitter kommer det gå snabbt att hitta den men har du aldrig tidigare lyckats leta reda på den så får du räkna med att det kommer ta lite tid. 

Detta är ett perfekt exempel på hur onani verkligen kan få en att lära känna sin kropp bättre. När du väl hittat g-punkten på dig själv kommer du nämligen kunna ha stor användning av det även i ditt övriga sexliv med andra personer! 

Ytterligare ett tips när man använder den här sextoyen är att prova sig fram vad gäller vinklar. Hur du kommer in till g-punkten är viktigt för att få en sådan skön känsla som möjligt och även små justeringar kan ge stor skillnad, så om du tror att du hittat rätt är det ändå bra att prova vinkla om lite för att vara säker på att man hittat det som är allra skönast! 

Tilltalande design

Vi föredrar alltid snygga och genomtänkta leksaker framför tråkiga och osexiga. OhMyG är gjord i ett härligt rosa silikon som är silkeslent mot kroppen. Skarven har gjorts i guld vilket ger en lyxig känsla och knappen är diskret. 

Utöver att vara snygg så är även designen praktisk, något som vi pratat om ovan. Formen är mycket ergonomisk och det är enkelt att använda vibratorn som det är tänkt att man ska använda den. 

Silikonet blir även varmt och skönt under tiden du leker med OhMyG vilket gör känslan mer behaglig. För att lyxa till det ytterligare kan man även addera en klick vattenbaserat glidmedel vilket kommer förbättra helhetskänslan avsevärt!  

King Cock 25 cm

Realistisk dildo

sex toy king cock

King Cock 25 cm

Realistisk dildo

En av våra absoluta favoritdildos och definitivt en sextoy som är värd att införskaffa om man gillar vaginal eller anal stimulans! 

Sugproppen i botten gör att man kan använda dildon handsfree vilket låser upp massor av nya ställningar!

Utseendet på den här handgjorda dildon är extremt verklighetstroget och det är svårt att skilja det från en äkta penis. Dessutom så är materialet realistiskt och påminner om riktig hud! 

Det här är helt enkelt valet för dig som vill ha en verklighetstrogen löspenis som är både ganska lång och ganska grov! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det går inte att lista bra sextoys utan att ta med minst en riktigt grym dildo. Den här modellen från King Cock är både ultrarealistisk, har en perfekt storlek samt en sugpropp i botten, något som gör den till en toppendildo för de flesta kvinnor!

Nästan identisk med en riktig penis 

King Cock är ett märke som är kända för att tillverka otroligt verklighetstrogna penisar och deras modell på 25 centimeter är verkligen inget undantag. Till att börja med så är materialet väldigt likt riktig hud, både till utseendet och till känslan. 

Materialet är ett lyxigt PVC som är mjukt och lent men ändå stabilt vilket gör att du kan använda dildon utan att den viker sig. Eftersom det finns lite svaj i materialet så kan du dock böja skaftet något för att få till precis den vinkel som du vill ha. 

Utsidan är målad med realistiska detaljer såsom små blodådror och med små skiftningar i huden. Gillar man när sin dildo ser ut som en riktig penis så finns det faktiskt nästan inget annat som är så här realistiskt till utseendet och känslan idag. 

Handtillverkad gör varje ex unikt samt ger hög kvalitet

Varje King Cock-dildo görs för hand, något som innebär att den här dildon tillhör kategorin sextoys som är unika för varje exemplar. Ingen dildo är identisk med någon annan, så du får alltså ett helt säreget exemplar! 

Det faktum att dildon görs för hand bidrar även till en otroligt härlig kvalitet som är svår att hitta hos någon annan dildo. Vi måste faktiskt säga att penisen känns lite som ett hantverk och det är verkligen en fröjd att använda den! 

Sugpropp i botten, men ingen pung 

Enligt oss så ska en riktigt bra dildo ha en sugpropp i botten så att man kan använda den handsfree. Sugproppen på King Cock är tillräckligt stark för att orka hålla upp den här relativt stora penisen, så det är inga problem att vara kreativ och prova mängder med olika ställningar. 

Vi gillar att rida handsfree genom att stå på fötterna, precis som om man ska göra en knäböj, men det går även att rida genom att sitta på knäna. Ytterligare några sköna positioner är att sätta dildon på en stol och rida den där, antingen framifrån eller bakifrån samt att sätta dildon på väggen och köra doggy. 

Något negativt med King Cock är att det inte finns någon pung i botten. Vi gillar att ha testiklar som stopp eftersom man då på ett mjukt och naturligt sätt har något att studsa mot. 

Trots att det inte finns någon pung så kan du dock använda dildon säkert i anus eftersom sugproppen fungerar som ett naturligt stopp. Detta innebär alltså att dildon även kan användas av män som vill leka i analen. 

Dimensioner 

Den totala längden på dildon är 25 cm men den införbara längden är något kortare. Diametern ligger på maximalt 6 cm vilket ger en omkrets på 18 cm, en omkrets de flesta tycker är riktigt skön. 

Eftersom dildon är ganska lång så skulle vi säga att den passar bäst för dem som har lite vana med sexleksaker och dildos sedan tidigare!  

Prova olika vinklar för att stimulera g-punkten 

Om du vill få till en stimulering av g-punkten så är det bara att vinkla dildon så den stimulerar uppåt mot slidväggen, så ligger du på rygg kan du få till sköna g-punktsorgasmer med hjälp av rätt vinkel. 

Mshop Capella

Otroligt populär rabbitvibrator

sextoys rabbitdildo

Mshop Capella

Otroligt populär rabbitvibrator

Sextoyen för dig som suktar efter att få uppleva g-punkts- och klitorisorgasmer samtidigt! De två vibratorerna tar hand om dig både utvändigt och invändigt och allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. 

Vi gillar Capella eftersom den är stark, enkel att använda samt otroligt prisvärd. Ett ypperligt val för både nybörjare och den lite mer erfarne! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Mshop är en av landets största butiker med sexleksaker och utöver att vara återförsäljare så tillverkar de även några helt egna produkter. Fördelen med Mshops eget sortiment är att det är prisvärt, högfunktionellt och framförallt riktigt skönt. 

Capella är en bulletvibrator från Mshop och en av alla sextoys som helt klart är värd att titta lite närmare på! 

Stimulerar både klitoris och g-punkten 

För alla som inte vet vad en rabbitvibrator är så är det en sexleksak som stimulerar både klitoris och g-punkten på en och samma gång, något som gör det här till en otroligt effektiv sextoy för alla som vill få intensiva orgasmer!

Den har som två små armar, en som stoppas in i vaginan och läggs mot g-punkten och en som läggs på utsidan mot klitoris. 

Den del som stoppas in i vaginan är formad som en dildo med lätt uppåtböj. Själva kroppen på den långa armen är ganska smal och det blir sedan bredare i toppen. Formen är gjord för att komma åt g-punkten så bra som möjligt och det är faktiskt relativt enkelt att hitta rätt tack vare den välgenomtänkta utformningen! 

Kanterna på den del som stoppas in i slidan är tydligt definierade och blir sköna att gnida lite mot insidan av vaginan. För att göra det så kan du vrida på vibratorn fram och tillbaka när du har den i dig och du kommer då få en ännu starkare beröring. 

Den arm som ska läggas mot klitoris är betydligt mindre men gör ett riktigt bra jobb. Klitorisvibratorn ser ut som en liten bulletvibrator och sitter ihop med övriga kroppen ganska högt upp. Detta gör att du får in hela vibratorn som ska vara i dig utan att det tar emot. 

Enkel att lägga rätt 

Rent spontant kan det kännas lurigt att få både en g-punktsvibrator och en klitorisvibrator på rätt plats samtidigt, men det är faktiskt inte alls svårt tack vare den ergonomiska designen. 

Armarna är satta så att de ska komma åt på ett naturligt sätt och det är lätt att placera den som det är tänkt, det vill säga mot klittan och g-punkten. 

För att enklast placera Capella så tipsar vi om att du först stoppar in den del som ska vara i dig och lägger den på rätt plats. Om du inte vet var din g-punkt sitter så kan du slå på vibratorn och leta dig fram tills du hittar rätt. 

När g-punktsvibratorn är på plats så lägger du bara mot klitorisvibratorn så att den känns bra, sedan håller du still och justerar styrkan efter behag. 

Oftast så behöver man inte ändra den yttre armen så mycket utan det brukar hamna på rätt plats av sig själv, men eftersom den lilla armen är böjbar så kan du justera bäst du vill efter behag. 

Ergonomiska leksaker är alltid ett stort plus eftersom de gör onanin enkel och rolig. Är det för svårt att använda sin sexleksak så slutar det nämligen oftast med att den bara hamnar i någon låda, och där gör den inte så stor nytta!

Separata motorer ger stark effekt

Capella har två stycken vibratorer, en som sitter i den del som stoppas i slidan och en som sitter i vibratorn som hålls mot klittan. 

Att det sitter två vibratorer i gör att effekten blir betydligt starkare kontra om det bara hade varit en enda vibrator, något som det oftast brukar vara när det kommer till rabbitvibratorer som är så här pass prisvärda.

Det går tyvärr inte att styra vibratorerna separat, utan de är antingen av eller på som gäller. Att kunna styra separat hade givetvis varit en stor fördel eftersom det då hade varit enklare att kunna använda vibratorn som bara klitoris- eller g-punktsvibrator. Det går dock fortfarande även om det inte är lika smidigt. 

Trådlös, tyst och enkelt att skifta vibration 

Det här är en helt trådlös leksak som drivs av ett inbyggt batteri som du laddar upp. En laddning ger olika lång användningstid beroende på hur starkt du drar på, men räkna med minst 20 minuter!

För att skifta mellan dem olika hastigheterna så använder du knappen på framsidan som du enkelt kommer åt när du har leksaken i dig. Det finns bara en enda knapp. För att sätta på så trycker du en gång och för att byta läge trycker du ytterligare en gång till. När du sedan vill stänga av så trycker du ned knappen 3 sekunder. 

Som du hör är det väldigt enkelt att styra Capella och man lär sig den väldigt snabbt. 

Även om du drar på den högsta hastigheten så kommer ljudnivån aldrig bli särskilt hög. Du kan alltså njuta även om det är andra hemma som du inte vill ska höra. 

Rocks Off 80 mm

Vår favorit-bulletvibrator

sextoys rocks off

Rocks Off 80 mm

Vår favorit-bulletvibrator

En liten och stark vibrator som ryms i fickan och kan vara med en var man än går. 

Vibrationerna är starka så att även du som kräver mycket stimulans kan nå sköna klitorisorgasmer. 

Det här är valet för dig som vill ha en liten och enkel sexleksak som går att ha med dig överallt. Enligt oss är en bulletvibrator helt enkelt ett väldigt bra komplement till handen när man är sugen på att stimulera klittan! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du letar efter bra och prisvärda sextoys så kommer du garanterat att tycka om en bulletvibrator. Bulletvibratorn är liten, smidig och otroligt effektiv, något som har gjort den till en mycket populär typ av leksak bland kvinnor. 

Märket Rocks Off har gjort den kanske mest ikoniska modellen av alla. Deras 80 millimeters-vibrator har funnits i många år och fortsätter vara populär tack vare dess starka vibrationer paketerat i en vibrator inte större än att du kan få plats med den i fickan. 

En vibrator för dig som vill ha något litet och effektivt 

Det här är alltså en vibrator som är väldigt lätthanterlig tack vare dess nätta storlek. Du kan lägga den i fickan, byrålådan eller necessären utan att någon kommer märka av den. 

Man ska dock inte luras av storleken när det kommer till effekten. Rocks Off kan nämligen vibrera otroligt starkt i relation till hur liten den faktiskt är. Många kvinnor kräver en stark vibration när det kommer till klitoris, annars kan de helt enkelt inte komma. Att maxeffekten är hög är alltså en förutsättning för att vi ska tycka om en klitorisvibrator. 

Rocks Off kan vibrera i sju olika hastigheter, från väldigt lugnt till väldigt intensivt. För att byta mellan lägena så klickar du på den lilla rosa knappen i botten där ett klick får dig att gå ett steg uppåt i styrka. 

Spetsig ammunitionsform

Vibratorn har fått sitt namn ”bulletvibrator” efter att den liknar ett pistolskott. Designen är långsmal och toppen spetsig, något som gör det enkelt att rikta vibrationerna mot klittan. 

Den spetsiga formen gör det även enkelt att använda vibratorn på andra kroppsdelar, exempelvis på bröstvårtorna!

Tack vare att kroppen är långsmal så får du även ett bra och stadigt grepp trots att vibratorn är så pass liten. Det är alltså enkelt att hålla i vibratorn och styra den som man vill. 

Drivs på separat batteri

Rocks Off bulletvibrator drivs på ett separat batteri som sätts in genom att du skruvar isär leksaken. Batteriet räcker ett gäng timmar, så använder du vibratorn mycket är det verkligen bra att köpa hem batterier och ha redo. 

Vibratorn kommer dock laddad med ett batteri så att du ska kunna köra igång direkt! 

Ibland kan det faktiskt vara bra att köpa sextoys som drivs på ett separat batteri eftersom du då kan byta och få fullt med el på väldigt kort tid, perfekt om man onanerar och det plötsligt skulle ta slut.

Annat är det med ett uppladdningsbart batteri där man måste vänta länge på att det ska laddas upp. Det blir därför lite kört ifall man får batteritorsk mitt i leken…

Vattentät

Vibratorn är vattentät så du som tycker om att onanera i duschen eller i badet kan göra det utan problem, så ladda upp ett varmt skönt bad och kryp ner och njut!

Arcwave Ion

Lufttrycksvibrator för män

arcwave ion sextoys

Arcwave Ion

Lufttrycksvibrator för män

Ett absolut måste för alla män som är avundsjuka på att kvinnor får så starka orgasmer. Det här är nämligen leksaken som får män att uppleva kvinnliga klimax, något den gör genom att skicka soniska luftvågor som pulserar på baksidan av ollonet. 

Arcwave Ion är en banbrytande vibrator för män som helt klart förändrar onanin för alltid. Så vill du uppleva dem starkaste orgasmerna man kan göra som kille, ja då är det här sextoyen du behöver!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Som vi nämnt tidigare i den här guiden så är lufttryck en relativt ny teknik som stimulerar med pulserande luftvågor istället för klassiska vibrationer. Luftvågstekniken har funnits för kvinnor ganska länge men har sedan några år tillbaka även blivit tillgänglig för män. 

Företaget Arcwave var väldigt tidiga med att utveckla det här för alla med penis. Deras modell Ion har sedan den lanserades varit den i särklass bästa lufttrycksvibratorn för alla män som vill uppleva starka och intensiva orgasmer som skiljer sig från vanliga klimax. 

Stimulerar med hjälp av soniska lufttrycksvågor 

Tekniken som finns i Arcwave går ut på att pulsera ut lufttryck som när de kommer i kontakt med penisen ger en njutning som inte alls kan jämföra sig med ett handjobb eller en avsugning. Känslan är mycket djupare och känns betydligt mer intensivt och de flesta som provar blir chockade första gången eftersom det känns så pass mycket. 

Vågorna når in i kroppen på ett sätt som vanlig sexuell beröring inte kommer i närheten av. Det är ganska svårt att beskriva känslan eftersom den inte är våt eller påminner om annan fysisk stimuli utan det är helt enkelt något man måste prova!

Tryckvågorna färdas i luften vilket innebär att penisen inte har någon fysisk kontakt med leksaken. Det här gör att du inte tappar känseln även om du onanerar under en lång tid. Du förblir alltså lika mottaglig för stimulans under hela runken! 

Placera ollonet i hålet

Som du ser på bilden så har Arcwave ett cylinderformat hål och det är i just det hålet som du ska stoppa in penisen. Hålet är gjort i mjukt lyxigt silikon så om du skulle komma åt med penisen längst kanterna är det mjukt och behagligt. 

Luftvågorna kommer bara stimulera ollonet, närmare bestämt strängen som sitter på baksidan, så leksaken är ganska liten och kommer inte täcka hela penisen. 

Det kan vara lite svårt att hitta rätt till en början och det är därför viktigt att prova sig fram. Du kommer tydligt känna av när penisen ligger rätt, så känns det inte väldigt skönt har du förmodligen inte gjort rätt. 

Man har inte heller så mycket marginal att lägga penisen rätt, så det krävs lite finlir för att få till det bra!

Vi föredrar att smörja in penisen i lite vattenbaserat glidmedel samt att runka upp ett stånd innan man börjar. Glidmedlet gör helt enkelt upplevelsen ännu lite skönare och mjukare. Att ha ett stånd när man stoppar in penisen gör i sin tur att man lättare hittar rätt position för kuken, den position som är tänkt att man ska ha för att få så mycket njutning som möjligt. 

Vissa föredrar dock att stoppa in penisen slak. Det kan exempelvis handla om att man inte vill att första stimulansen ska bli en vanlig runk. Vårt tips är att du provar båda alternativen för att se vad som passar dig bäst!

Appstyrd 

För att skifta mellan lägena som finns och för att ändra intensitet på stimulansen så använder du den medföljande appen. I appen kommer du garanterat att hitta något som passar dig eftersom det finns en uppsjö av olika mönster. Det kommer dessutom ständigt nya lägen så man hinner aldrig tröttna. 

Appen är välgjord och skön att styra med. Det märks att detta är en kvalitetsprodukt och till skillnad från många andra appstyrda sexleksaker laggar eller buggar det aldrig. Uppkopplingen sker via Bluetooth och är även den pålitlig.

Om du har en partner så kan hon eller han styra Arcwave på dig med din telefon vilket är ett perfekt förspel eller avslutning på sexet. Se bara till att vara försiktiga om det är förspel eftersom sannolikheten att få orgasm är väldigt stor!

Välgenomtänkt och lyxig design

Att man får vad man betalar för stämmer verkligen, även när det kommer till sexleksaker! Arcwave Ion är nämligen mycket välgenomtänkt i designen vilket gör den enkel att använda, både under och efter onanin. 

Själva konstruktionen består av två stycken delar som går att klicka isär och ihop på ett mycket enkelt sätt. När du ska rengöra insidan efter att du har onanerat färdigt så drar du bara isär sleeven som du har din penis i och sköljer sedan av den under kranen med ljummet vatten. 

När du sköljt klart den del som har kontakt med din penis så klickar du enkelt tillbaka den med själva motorn och sätter sedan Arcwave Ion på laddning. I laddstationen får den även torka ordentligt, så laddningsstation och torkstation har gjorts till ett! 

Om du inte skulle vilja ha din Arcwave Ion framme i ett ställ så kan du även torka av den med en handduk och sedan lägga den i en påse i någon låda. Laddningen måste inte heller göras i dockningsstationen. 

Autoblow AI

Avsugningsmaskin

sextoys autoblow ai

Autoblow AI

Avsugningsmaskin

En väldigt teknisk sextoy för män som vill uppleva sköna avsugningar. Välj mellan 100 olika kombinationer av avsugningar som är framtagna av en AI som analyserat över tusen timmar avsugningsteknik. 

Som du hör bäddar Autoblow AI för att ge dig en av dem skönaste avsugningarna du fått. Du kan även styra handsfree för att kunna fokusera ännu mer på att bara njuta. 

Smarta funktioner som en pausknapp gör att du kan egga dig själv och distansstyrning möjliggör att ha sex med sin partner även när ni inte är på samma plats!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Autoblow AI är utan tvekan en av dem skönaste och mest intressanta sextoysen för män idag. Detta är en avsugningsmaskin som stimulerar känslan av att få sin penis sugen, något den gör genom finkänsliga motorer som styrs av en artificiell intelligens. 

Utöver att ge riktigt bra stimulans är den även fylld med teknik som tar onanin till nästa nivå. Autoblow AI kan faktiskt vara en av dem mest tekniska sextoysen som finns att köpa idag!

Så om du gillar tanken på en lösvagina men vill ha något som gör jobbet åt dig, ja då kommer du inte hitta något bättre än det här!

Stoppa in din penis i den mjuka sleeven

Man kan säga att det här är en automatisk lösvagina. Själva sleeven där du stoppar din kuk är väldigt lik en Fleshlight i både utseende och till känslan, men istället för att vara formad som en vagina så är både utsidan och insidan formad som en mun vilket ger en lite annorlunda känsla. 

Materialet som sleeven är gjort av är ett otroligt mjukt och naturtroget silikon som verkligen känns bra kring kuken. Utrymmet där du tränger in är lagom tajt och eftersom insidan är lätt räfflad så blir stimulansen väldigt intensiv. 

För att göra det så skönt som möjligt ska man definitivt använda sig av vattenbaserat glidmedel, annars kommer det bli för torrt och därmed även oskönt. 

Så du kan med andra ord använda Autoblow som en vanlig lösvagina om du skulle vilja det eftersom grundprincipen är densamma, men nu köper man inte den här avsugningsmaskinen för att göra jobbet själv…

Två motorer simulerar känslan av en avsugning 

Kring sleeven sitter det två stycken motorer och det är de som gör att du inte behöver runka manuellt upp och ner. 

Den första motorn gör just upp- och nedrörelsen och drar sleeven över ditt ollon. Har du förhud så kommer även den dras upp och ner. Motor nummer två gör i sin tur vridande rörelser, något som i kombination med upp- och nedrörelsen skapar en otroligt härlig och intensiv stimulans. 

Känslan beskrivs allra bäst som en kombination mellan en avsugning och en avrunkning!

Motorerna är kopplade till en liten arm som greppar tag om sleeven. Du kan ställa in hur hårt eller löst som armarna ska greppa kring din penis, så oavsett hur tajt stimuli du gillar eller hur fyllig penis du har så kan du hitta en stimulans som passar perfekt för just dig. 

Den här inställningsmöjligheten är något som vi verkligen tycker är bra och fler bör ta efter just eftersom våra kroppar skiljer sig så mycket åt. 

För att justera tajtheten behöver du bara en vanlig skruvmejsel!

Motorerna styrs av en AI

Något som tar den här sextoyen till nästa nivå är att den drivs av en AI. AI:n sitter installerad i form av ett litet kretskort och där finns data från över tusen timmar avsugning som har analyserats. 

När man tagit fram Autoblow AI har man nämligen låtit en artificiell intelligens analysera avsugningar i över tusen timmar för att lära upp den hur en människa suger kuk. Den här kunskapen används sedan i alla av dem tio förinstallerade lägena som finns att välja på. 

Detta innebär att rörelsen inte är statisk i samma hastighet utan den förändras hela tiden på massor av små sätt, något som skapar en dynamisk och realistisk känsla som inte blir tröttsam och tråkig. De ständiga små variationerna gör att du aldrig riktigt vänjer dig!

10×10 lägen samt ett slumpmässigt program

Det finns alltså tio stycken förinstallerade lägen som går att välja mellan. Varje läge går även att justera i tio olika hastigheter vilket ger totalt 100 stycken kombinationer. Vi tycker det är en stor fördel att varje läge finns i tio intensiteter för annars brukar det kunna vara så att man gillar ett mönster men inte är nöjd med hastigheten.

Om du skulle tröttna på dessa tio förinstallerade mönster eller om du bara vill bli överraskad så finns det även ett slumpmässigt läge. Där kombinerar AI:n all sin kunskap och skapar ett helt nytt mönster som förändrar sig hela tiden. Både spännande, realistiskt och skönt!

Välj läge via knappar eller genom appen

Du kan kontrollera intensiteten och lägena på två olika sätt. Det första är genom knapparna som sitter lättåtkomligt på framsidan. Där finns det två knappar för att byta läge och två för att byta hastighet. 

Man ser hela tiden vilken hastighet du har satt på genom att kolla på lamporna som sitter på framsidan. Tack vare tydligheten vet du hela tiden hur mycket mer du kan dra på innan du har max.

Om du istället föredrar att kontrollera dina prylar via mobilen så kan du koppla upp Autoblow AI mot gratisappen som finns att ladda ner. Där har du även ännu fler valmöjligheter att välja på. Exempelvis kan du sätta på isolerad stimulans genom att aktivera endast en av dem två motorerna som finns! 

Motorn är sladdbunden 

Många sexleksaker idag drivs på batteri men här går Autoblow mot strömmen. Den är nämligen driven av en strömsladd som kopplas in i vägguttaget, något som ger en konstant och stark kraft som gör att du kan hålla på egentligen hur länge du vill. 

Man har förmodligen valt den här lösningen eftersom de två motorerna är ganska strömkrävande och det skulle helt enkelt bli för dyrt och tungt att stoppa in ett batteri som gör att man får ut batteritid som är tillräcklig för att bli nöjd. 

Pausknapp för edging

Autoblow är förmodligen den perfekta sexleksaken för dig som vill öva upp din uthållighet i sängen samt som vill bygga upp riktigt starka orgasmer. Det finns nämligen en pausknapp som så fort du trycker på den gör att stimulansen slutar helt. När du sedan trycker igen så startar stimulansen där den var senast. 

Tanken med knappen är att du ska kunna kontrollera din orgasm genom att stimulera till precis innan du ska spruta för att då trycka på paus. Använder du pausknappen kommer du lära känna din kropp och din egna orgasm men du kommer även bli markant mycket uthålligare vilket alltid kommer till nytta, speciellt i sängen med någon annan!

Som pricken över i så blir även orgasmerna mycket starkare om man bygger upp dem på det här viset. Du bygger nämligen upp orgasmen för varje gång du stoppar precis innan sprut och tillslut kommer du vara så känslig att du knappt kan hålla dig. 

Du måste dock vara försiktig för det är lätt att avsluta försent. Då får du varken orgasm eller kan fortsätta efteråt eftersom penisen slaknar precis som om du skulle ha kommit!

Med detta sagt – använd pausknappen då den för med sig mängder med bra effekter, men var försiktig så du inte kommer för nära orgasm!

Möjlighet att byta sleeve för annan stimuli 

Om du skulle tröttna på den sleeve som följer med så kan du alltid byta ut den mot en som ser ut som en vagina eller anus och / eller har en annan hudfärg. Utöver att se olika ut så skiljer sig även sleevsen sig på insidan både i tajthet och till mönstret. 

Sleevse säljs hos de flesta återförsäljare hos Autoblow AI, så vet du med dig att du kommer vilja ha fler att välja på kan du passa på att klicka hem det tillsammans med maskinen för att spara fraktkostnad! 

Koppla rörelserna mot en porrvideo

En funktion som är väldigt teknisk är möjligheten att koppla rörelserna som ges mot en porrvideo. Du kan alltså uppleva samma rörelse och rytm som han i den porrvideo du kollar på gör. 

Det här är en premiumfunktion som fungerar på ett ganska begränsat utbud av videor, men med dem videos som den är kapabel med fungerar det riktigt bra!

Vi är lite tveksamma till om det är värt att betala för den här funktionen och tycker i alla fall inte det är något du bör börja med, utan lär känna alla övriga funktioner först!

Röst- och distansstyrning 

Som du hör är det här en leksak som minst sagt är fullproppad med teknik. Du kan använda Autoblow helt handsfree om du vill genom att koppla på röststyrning. För att kunna göra detta så ställer du in röstkommandon i appen, exempelvis ”sluta”, ”starta”, ”snabbare”, ”byt läge” och så vidare. 

Har du röststyrning aktiverat behöver du bara stoppa in penisen i sleeven, luta dig tillbaka och sedan njuta av hur den tar hand om dig precis så som du säger åt den att göra. 

Har du en partner och ni är borta från varandra så kan ni ha distanssex med hjälp av Autoblow AI eftersom den går att styra på distans med hjälp av appen. Din partner kan välja precis hur han eller hon vill stimulera dig och förslagsvis använder du även en leksak på henne eller honom samtidigt. 

Vill du ha fler tips på parleksaker så har vi skrivit om det på vår hemsida. Där finns massor av andra bra leksaker som går att använda för att ha just distanssex! 

Elsa Jean

Bästa Fleshlight

fleshlight sextoys

Elsa Jean

Bästa Fleshlight

En tajt och skön lösfitta från Fleshlight som är utformad efter porrskådespelaren Elsa Jeans vagina. 

Den här modellen är känd för att vara tajt, stimulera intensivt samt vara praktisk och enkel att använda! 

Vi rekommenderar en Fleshlight till alla som är trötta på att runka med handen och vill ha lite omväxling! Vill du dessutom krydda till det lite extra så värmer du upp sleeven innan och adderar rikligt med glidmedel!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Fleshlight är tillverkare av jordens populäraste lösvaginor. De har fått sitt goda rykte tack vare deras robusta och högkvalitativa produkter som håller länge och dessutom är otroligt sköna att använda. 

Denna modell är en exakt kopia av porrskådespelaren Elsa Jeans vagina. Det är en otroligt populär modell som blivit uppskattad tack vare sin lagom tajta sleeve som dessutom har ett otroligt stimulerande mönster på insidan. 

Gjord i patenterat hudliknande TPE format som Elsa Jean

Insidan kallas för sleeve och det är den som omsluter din penis. Sleeven är gjord av ett material som kallas Superskin vilket är ett patenterat silikon som bara Fleshlight får använda sig av. 

Materialet är gjort för att likna äkta hud så mycket som möjligt, något det också gör! Det är mjukt och känns verkligen lent mot kroppen. Tillsammans med rikligt av vattenbaserat glidmedel blir känslan ännu mer verklighetstrogen! 

Vi tycker om att plocka ut insidan ur det hårda skalet och lägga den i varmt vatten innan det är dags att onanera. Gör man det så blir känslan väldigt lik en riktig kvinna!

Insidan är som sagt en avgjutning av porrskådespelaren Elsa Jean. Hon är känd för att vara väldigt tajt vilket återspeglar sig i den här fleshlighten, så gillar du tajta kvinnor kommer du älska Elsa Jean. 

Vi tycker även tanken på att det här är en kopia av en riktig porrskådespelare är hett eftersom man då kan kolla på Elsa Jeans porrvideor samtidigt som man onanerar. 

Smidig förvaring och enkel rengöring 

Fleshlight har fått sitt namn från att deras lösfittor ser ut som ficklampor när man har dem stängda. Den designen är väldigt praktisk eftersom leksaken då får skydd när du inte använder den. Locket ser till så att inget damm eller bakterier kommer in och det hårda skalet gör att du kan lägga den lite vart du vill!

När det är dags att onanera tar du bara av locket och då gömmer sig sleeven där bakom!

När du onanerat färdigt är det viktigt att göra rent ordentligt, något som faktiskt är väldigt enkelt! Det enda du behöver göra är att ta ut sleeven och ta med den till handfatet. Där sköljer du igenom hålet med ljummet vatten. Eftersom det är hål rakt igenom så låter du bara vattnet rinna ut på andra sidan!

När du sköljt igenom så kan du spraya lite sexleksaksrengöring för att garantera att alla bakterier dör. Sexleksaksrengöring finns att köpa hos alla återförsäljare av sexleksaker och är ett bra medel för att rengöra utan att skada ytan. 

Därefter låter du materialet lufttorka och sedan pudrar du på lite sexleksakspuder för att garantera att materialet behåller sin mjukhet och inte spricker. 

Nu är det färdigt och du kan stoppa tillbaka sleeven i det hårda plastskalet!

Puder och sexleksaksrengöring är bara nödvändigt för dig som verkligen vill ta hand om din lösvagina, men det fungerar även att bara använda vatten och lite mild tvål, även om det är något som Fleshlight avråder från då det förkortar livslängden. 

Vakuumventil justerar tajtheten

I botten av Elsa Jean så sitter det en ventil som du kan skruva på för att jobba upp ett vakuum. Vakuumet gör att insidan blir tajtare vilket leder till att stimulansen upplevs mer intensiv. 

Utöver att göra insidan tajtare så ökar även blodflödet lite till penisen vilket gör den mer känslig, men vakuumet är inte tillräckligt starkt för att ge en hårdare erektion. 

För att få ännu hårdare vakuum kan man även lägga sin hand över hålet, något som kommer skapa ett starkare sug. 

Vakuumet uppstår när du trycker in din penis och pressar ut luften. Är ventilen åtskruvad kommer det inte in någon ny luft vilket i sin tur får insidan att sugas åt mot din penis! 

20 cm djup och flexibelt material

Slidan är 20 cm djup vilket gör att många män inte kommer slå i botten. Har du längre penis än 20 cm kommer du dock inte få in hela kuken, något som däremot inte gör så mycket eftersom det är vid ollonet allt händer. 

Eftersom materialet Superskin är flexibelt så anpassar det sig även delvis efter din penis, något som gör att både du med grov och du med smal penis kommer få en skön njutning. 

Variera olika ställningar och vinklar 

Eftersom utsidan är hård så kan man prova sig fram med väldigt många olika ställningar. Det klassiska är att du sitter eller ligger ner och runkar med Fleshlighten upp och ner, men prova även att sätta fast lösvaginan mellan kuddarna i soffan och ta den i doggy, för att ge ett exempel. 

Här kan du vara kreativ och leta efter platser i hemmet där lösvaginan skulle kunna sitta fast!

Prova även att ändra vinklar för att komma åt på nya spännande sätt. Du kan även vrida Fleshlighten runt sin egen axel för att skapa en ännu mer intensiv stimulans! 

MR.MEMBR Rebecca

Bästa billiga lösvagina

sextoys mr.membr

MR.MEMBR Rebecca

Bästa billiga lösvagina

Valet för alla som vill ha en billig lösvagina som stimulerar betydligt skönare än handen.

Med material i TPE och en räfflad insida så är stimulansen intensiv och använder du mycket glidmedel samt värmer upp sleeven innan så kommer det påminna riktigt mycket om den äkta varan!

Bäst av allt? Ja, det är priset i relation till kvalitén. Här får du verkligen mycket för pengarna, så gillar du prisvärda produkter kommer du helt klart att bli nöjd! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du är sugen på en lösvagina men tycker att modellen från Fleshlight är för dyr så kan vi glädja dig med att det går att komma betydligt billigare undan och ändå få en bra produkt. 

Lösfittan Rebecca från MR.MEMBR är en budgetvariant som är tillverkad för att ge så mycket njutning som möjligt till ett sådant låg pris som bara går. 

Bra och skönt material och välgenomtänkt mönster 

Trots att priset är väldigt lågt så har man inte snålat in när det kommer till material. Rebecca är nämligen gjord i ett genomskinligt TPE vilket är betydligt mer än vad man kan vänta sig av en leksak i den här låga prisklassen. 

För er som inte har koll på TPE så är det en typ av gummi som har väldigt hudliknande egenskaper tack vare att det är mjukt och lent. 

När du stoppar in penisen i hålet kan du alltså räkna med att du kommer mötas av en mjuk och skön känsla. 

Utöver att vara gjord i ett väldigt bra material så är även MR. MEMBR:s insida genomarbetad. Mönstret varierar beroende på hur långt in i vaginan du är, något som ger en dynamisk känsla som hela tiden förändras i takt med att du rör vaginan upp och ner. 

Vanligtvis så har leksaker i den här priskategorin en ganska tråkig insida som ser likadan ut hela vägen. Själva mönstret brukar inte heller vara så mycket att hänga i granen. Här är det dock precis tvärt om och du får riktigt mycket stimulans hela vägen. 

Hål i botten och flexibel passform

Rebecca skulle även kunna beskrivas som en stroker eftersom den har ett hål rakt igenom. Du drar den över penisen och knullar den alltså inte på samma sätt som du gör med en fleshlight. 

Eftersom det är ett hål i botten så passar vaginan alla olika penisstorlekar, från små till stora. Även insidan är flexibel vilket gör att den passar breda såväl som smala penisar. 

Kläm på utsidan för tajtare stimulans 

Då det är ett hål rakt igenom kan du inte bygga upp något vakuum, men du ska inte misströsta för det! Eftersom utsidan är mjuk så kan du klämma åt med din hand kring sleeven och på så sätt få en stimulans som är precis så tajt som du vill ha den. 

Glidmedel och uppvärmning förhöjer känslan 

Att använda glidmedel är väldigt viktigt när det kommer till dem flesta typer av sexleksaker och vad gäller lösvaginor så är det extra viktigt. Med det sagt rekommenderar vi verkligen att du har glidmedel hemma, annars kommer upplevelsen förmodligen bli en besvikelse. 

Du kan använda saliv, men det kommer krävas väldigt mycket och om du inte har väldigt hög salivproduktion kommer det förmodligen inte att räcka till. 

Om du vill göra känslan ännu bättre så värmer du upp sleeven i ett bad med varmt vatten strax innan du ska använda den. Det här gör att känslan kommer likna en riktig vagina betydligt mer än om den är kall. 

Ifall du runkar ett tag så brukar sleeven bli varm av sig själv till följd av friktion och kroppsvärme, men det är alltid skönast att stoppa penisen i ett redan varmt hål…!

Du ser din penis samtidigt 

Eftersom TPE:n är genomskinlig så ser du hela tiden din penis när du rör lösfittan upp och ner. Många tycker det är ganska sexigt att se sig själv samtidigt, så tillhör du en av dem kommer du bli nöjd! 

Kan göra ett handjobb från din partner lite skönare 

Om du har en partner och ni vill krydda till sexlivet lite så är det här en perfekt leksak att involvera eftersom den är betydligt mer öppen än vad en Fleshlight är. Låt din partner runka av dig med lösvaginan antingen under förspel eller som avslutning! 

Prostatastimulator från Sinful

Sextoy för dubbla orgasmer

prostatamassager sextoys

Prostatastimulator från Sinful

Sextoy för dubbla orgasmer

En enkel leksak som kombinerar en penisring med en analstimulator som ger sköna p-punktsorgasmer. Den rör sig fram och tillbaka i samma takt som du runkar vilket gör att du kan få två orgasmer på samma gång, något som verkligen ritar om kartan för vad manlig onani är!

Penisringen ger även starkare stånd och ökar känsligheten i kuken vilket både du och en partner har nytta av!

Eftersom det inte finns någon elektronik i leksaken så är den otroligt billig.

Återförsäljare:

Jämför priser:

Alla män som vill uppleva hur det känns att få två orgasmer på samma gång ska spana in den här stimulatorn från Sinful. Den placeras i anus och stimulerar sedan p-punkten i samma takt som du runkar eller penetrerar din partner. 

Spruta och få p-punktsorgasm samtidigt 

Det här är leksaken för dig som vill känna hur det känns att få två orgasmer på samma gång! Män kan nämligen få en så kallad prostataorgasm om vi får p-punkten stimulerad. Det här är en typ av orgasm som skiljer sig väldigt mycket från hur ett vanligt sprut känns och enligt de flesta är p-punktsorgasmen betydligt starkare. 

Den känns större och djupare samt håller i längre. Kombinerar du sedan detta med en vanlig klassisk orgasm så kan du vänta dig en otroligt stark upplevelse som kommer förändra din syn på sex och njutning för alltid…

För att uppleva två orgasmer på samma gång krävs det dock mod och lite förberedelse. För många män är det ganska främmande att stoppa in något i ändan och många sätter även emot ett visst motstånd till tanken på att stimulera anus. 

Bestämmer du dig för att prova kan du dock räkna med att det kommer låsa upp en helt ny värld! 

Penisring och p-punktsstimuli som styrs av dina runkande rörelser 

Så hur fungerar då en prostatastimulator? Alla varianter skiljer sig åt och just det här är en väldigt enkel modell som inte innehåller någon motor eller några batterier. 

Kraften kommer istället från en penisring som är sammansatt med stimulatorn som förs upp i anus. Du trär på dig penisringen när du är slak och runkar sedan upp ett stånd.

Från ringen går det sedan en liten gummiarm som sitter ihop med delen som du har i ändan, så varje gång du drar ett drag i penisen kommer stimulatorn att dras in mot p-punkten.  När du sedan drar tillbaka kommer stimulatorn åka bort från p-punkten. 

Det här gör att du kommer få lika snabb stimulans i anus som du runkar, något som ger en skön helhetskänsla samt gör det mycket enkelt att kontrollera. 

Vi tycker verkligen den här designen är bra eftersom den inte kräver någon elektronik vilket i sin tur håller priset väldigt lågt! Det är ju egentligen bara en bit silikon. 

Ringen gör dig hårdare och känsligare

Du trär som sagt en penisring runt roten innan du runkar upp ett stånd. Utöver att överföra rörelsekraften från ditt runkande till själva analstimulin så fungerar även ringen som en vanlig penisring, det vill säga att den gör din penis mer blodfylld. 

En blodfylld kuk blir inte bara hårdare utan den blir även känsligare eftersom blodet får liv i dina nerver som sitter i ollonet. Din partner får alltså njuta av en hårdare penis och du får njuta av att bli känsligare! 

Krävs lite övning för att få dubbla orgasmer 

Eftersom stimulansen på penis och mot p-punkten sker i samma takt så krävs det lite känsla och övning för att tajma in dem två orgasmerna så att de kommer samtidigt. Det gäller alltså att din prostata och penis behöver precis lika mycket stimuli för att nå orgasm vilket inte alltid är fallet. 

För att lösa detta så gäller det att du är ganska uthållig. Du bör fokusera på att få prostataorgasm och hålla emot den vanliga orgasmen och precis när du är på väg att få p-punktsorgasm så runkar du snabbare så att du även sprutar! 

Till en början är det lite svårt att få till detta men man lär sig efter några gånger i takt med att man lär känna sin egen kropp! 

Förbered dig innan

Eftersom du ska stoppa upp leksaken i anus så krävs det lite förberedelse. Det första du måste tänka på är att göra rent, något du kan göra genom att införskaffa dig en analdusch. Vill du inte skölja rent med en analdusch kan du använda duschstrålen även om det är betydligt svårare. 

Innan du sköljer rent så är det viktigt att du går på toa för att få bort så mycket avföring som möjligt på naturlig väg. 

När du väl är ren och redo så krävs det även att du har rikligt med glidmedel hemma, annars kommer du inte få upp stimulatorn på ett smidigt och skönt sätt. 

Använd ensam eller med en partner 

Det går givetvis att använda den här analstimulatorn tillsammans med sin partner eftersom rörelserna från när du knullar också gör att delen i anus rör sig fram och tillbaka. På så vis är detta en väldigt mångsidig sextoy som passar män oavsett om de onanerar eller ligger med andra! 

Frågor och svar om sextoys

Vad ska man tänka på när man köper sextoys?

1. Vilken typ av stimuli gillar du?

Det absolut viktigaste när du ska välja vilken av alla sextoys du ska köpa är att utgå från vad du gillar för typ av sexuell stimulans. Vill du som kvinna ha något som berör klittan, g-punkten, anus eller slidan? Vill du som man ha något som fokuserar på hela penisen, bara på ollonet, isolerat på strängen eller vill du ha anal stimulans?

När du vet vilken typ av stimulans du söker så kan du direkt stryka mängder med leksaker, något som då för dig närmare vad du faktiskt ska ha. 

Om du inte kan välja vilken stimulans du gillar mest så kan du alltid köpa exempelvis en rabbitvibrator som kvinna eller två leksaker som man, förslagsvis en analstimulator och en Fleshlight som kombineras. 

Ibland vet man inte vad man är ute efter och då kan det vara smart att blicka tillbaka på vad man gillar vid sex eller vad man brukar ägna sig åt under onani. 

Det är även viktigt att våga fantisera och drömma om stimulans som du i normala fall inte är så van att få eller kanske aldrig har fått över huvud taget. Sexleksaker är nämligen bra att på ett säkert sätt låta dig prova dig fram och lära känna din kropp. 

2. Köp från en seriös återförsäljare

När du väljer att köpa sextoys så är det viktigt att välja återförsäljare med omsorg. Du vill välja någon med ett stort utbud, konkurrenskraftiga priser och framförallt snabb och diskret leverans. Alla återförsäljare som vi har listat i den här köpguiden håller hög nivå och är butiker som vi helhjärtat kan rekommendera eftersom de har en sådan bra kvalitet. 

3. Läs på

Om du är osäker på vad du vill ha så är det alltid bra att läsa på innan, precis som du gör nu! Dyk ner i tidigare recensioner, ta del av köpguider och jämför olika sextoys med varandra. Det är värt att lägga ner lite tid på research för att bli riktigt nöjd med sitt köp, det kan vi garantera! 

4. Hur tyst måste leksaken vara?

De som bor tillsammans med andra eller som bor lyhört måste tänka på hur mycket leksaken låter. Vissa sextoys låter nämligen riktigt högt och gör det omöjligt att smyga med sin onani så att ingen ska höra, något som verkligen är förödande om man bor hemma med sina föräldrar, har grannar i en dåligt isolerad lägenhet eller om man delar korridor med folk. 

Det finns många väldigt tysta leksaker att köpa idag, så värdesätter du att vara diskret är det något du bör kolla efter och ta reda på innan du väljer vilken modell du ska ha. 

Snåla inte med glid!

De flesta sexleksaker kräver mycket glidmedel för att de ska vara sköna, helt enkelt för att sex ska vara glidit och vått och leksaker inte kan producera det av sig själva. 

När du ska komma igång och använda sexleksaker är det därför en väldigt god idé att ladda upp med lite glidmedel hemma. Se även till att inte snåla och fyll på ofta. 

Med alla sextoys i den här guiden så ska man använda vattenbaserat glidmedel. Skulle du istället använda dig av silikonbaserat så kommer du nämligen att skada leksaken över tid vilket förkortar livslängden markant. 

Eftersom du bara kan använda vattenbaserat glid så kommer du behöva fylla på mycket oftare än om du är van med silikonbaserat. Det vattenbaserade glidet torkar nämligen ganska snabbt. 

Vilka är fördelarna med sextoys?

Utöver att vara otroligt sköna så fyller toysen ytterligare några andra funktioner. 

Det första är att du med hjälp av dem kan lära känna din kropp bättre eftersom du i lugn och ro styr leksaken i din egen takt. Att lära känna sin egen kropp är en av dem i särklass viktigaste sakerna man måste göra för att kunna ha ett bra sexliv med andra, så det är definitivt en investering. 

Ytterligare en positiv sak är att man oftast kommer igång och onanerar mer ifall man tar hjälp av sextoys, detta eftersom onanin då blir skönare och mer intressant! Att onanera mera är bra både för den mentala och den fysiska hälsan. 

För män minskar det exempelvis risken för prostatacancer att kontinuerligt onanera och för både män och kvinnor ger det bättre sömn samt gör att man blir mer avslappnad och generellt sett gladare. Har man onanerat på egen hand under en lång tid så är det lätt hänt att man tröttnar efter ett tag och därmed trappar ner och i dessa fall är alltså en leksak perfekt! 

Hur utsåg vi bästa sextoys?

Det finns många olika modeller och varianter att välja mellan idag och att veta vad man ska köpa är verkligen inte en enkel uppgift. För att sålla fram det bästa så har vi kollat på lite olika kriterier som hjälpt till att skilja agnarna från vetet. 

Absolut viktigast i jakten på bra sextoys har varit att leksaken i fråga ger sköna orgasmer och att det är enkelt att få dem. Om en leksak inte kan ge sköna orgasmer så försvinner syftet med den och är då enligt oss helt onödig och inte något man bör lägga sina pengar på. Du kan alltså lita på att alla leksaker i den här guiden kommer få dig att komma skönt!

Utöver att få sköna orgasmer så ska det även vara enkelt att få dem, annars kan det vara! Användarvänligheten måste alltså vara hög och det ska inte vara svårt att göra som tillverkaren har tänkt sig. 

Sist men inte minst har vi lagt stor vikt vid att alla leksaker ska hålla en hög kvalitet och vara prisvärda i relation till vad de kostar, annars har vi valt att inte ta med dem.

Vi hoppas att du har hittat någon sextoy som passar dig och att du får en skön stund antingen ensam eller med din partner! Läs gärna vidare i vårt magasin om du vill lära dig ännu mer om sex och njutning! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: