Kan innehålla annonslänkar.

sexleksaker för män

Sexleksaker för män: 7 bästa köpen just nu

Det finns massor av bra sexleksaker för män att köpa idag, så hur ska man veta vad som är värt att lägga sina pengar på?

Här har vi samlat våra absoluta favorit-vuxenleksaker som tar onanin och sexlivet till en helt ny nivå. Du hittar sexleksaker man i alla prisklasser och för alla behov. 

Recension av sexleksaker för män

Arcwave Ion

Bästa sexleksak man

sexleksak man aecwave ion

Arcwave Ion

Bästa sexleksak man

Det här är leksaken som får män att uppleva kvinnliga orgasmer, det vill säga starkare, längre och skönare klimax än vanligt.

Genom lufttrycksteknik så stimuleras din sträng på baksidan av ollonet. Den pulserande luften når mycket djupare än någon annan stimulans vilket gör att du får uppleva en sexuell känsla i hela kroppen. 

Enligt oss är det här den bästa och enda sexleksaken som en man behöver, så vill du ta onanin till nästa nivå är det här ett måste att införskaffa och du kan egentligen strunta i alla andra leksaker. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du har säkert hört talas om klassiska Satisfyer, sexleksaken som tog hela världens kvinnor med storm tack vare att den kunde stimulera klitoris på ett sätt som varken människan eller någon annan leksak kan. 

Nu har samma teknik – lufttryckstekniken – kommit även till män. Arcwave Ion är den första lufttrycksvibratorn för alla med penis och vi är minst sagt imponerade. Den levererar en känsla som inte går att likna med något annat och orgasmen känns betydligt mer och djupare än vad ett vanligt klassiskt klimax gör. 

Pulserar luftvågor på strängen 

Under ollonet sitter strängen vilket är den känsligaste delen på hela penisen och det är just här som Arcwave Ion riktar all sin uppmärksamhet. Du stoppar in penisen i den cylinderformade öppningen och lägger sedan ollonet mot luftrycksvibratorn. 

När sensorn känner av att din penis ligger emot så startar pulseringarna av sig själv, och så fort du tar bort penisen så slutar dem vilket gör att du kan vara väldigt diskret samt använda Arcwave utan att behöva klicka på en massa knappar. 

Det kan vara lite svårt att få penisen på korrekt plats till en början, men så fort som du har hittat rätt kommer lufttrycket att börja pulsera i vågor. Du kan ställa in hur snabbt och hur djupt det ska pulsera i appen eller genom knapparna som sitter på ovansidan.

Styr enkelt med app

Själva appen är väldigt enkel att manövrera och fungera enligt oss helt felfritt, så det är inte alls svårt att komma igång. I appen kan du prova runt bland många olika inställningar som finns förprogrammerade. 

Testa att låta leksaken ta dig till klimax på ett väldigt lugnt och passionerat sätt där du låter det ta tid, men prova även att dra på rejält och känn hur orgasmen kommer redan efter någon minut. Eftersom det finns så mycket att välja mellan kan du låta din sinnesstämning bestämma hur stimulansen ska vara från gång till gång. 

Soniska vågor ger en djup känsla 

Luftvågorna kallas även för soniska vågor och det är tack vare dem som den här leksaken tas till helt nya höjder. Arcwave vill inte avslöja hur det fungerar, men principen bygger på att vågorna kan nå mycket djupare än vad en vanlig sexleksak kan eftersom dem kan fortsätta in i kroppen vilket ger en otroligt mycket djupare upplevelse än vad en vanlig sexleksak gör. 

Väldigt enkel att använda 

Designen är gjord så att användningen ska vara så enkel som det bara går. Det finns inte så mycket krusiduller utan du stoppar helt enkelt in penisen och så startar den.

Ifall du vill ha ytterligare stimulans på övriga ollonet kan du även klämma åt på utsidan eftersom den är gjord i mjukt silikon. Insidan är lite knottrig och ligger därför skönt mot ollonet, en känsla som påminner lite om en lösvagina. 

Busenkel rengöring 

När du har nått klimax så går du till badrummet, delar leksaken i två genom ett klick och sköljer sedan av delarna direkt under kranen med ljummet vatten. Du kan tvätta ytterligare genom att klicka på lite tvål eller sexleksaksrengöring för att få det ännu mer hygieniskt. 

Det finns nog ingen annan leksak som är lika enkel att göra rent eftersom du här bara kan skölja utan att behöva joxa med att komma åt i trånga utrymmen. 

Kommer med ett smidigt förvaringsställ

Tillsammans med Arcwave så kommer ett ställ där du kan förvara leksaken efter användning och rengöring. I stället får leksaken torka samtidigt som den laddas. Du kan montera stället i badrummet, antingen i ett skåp eller så ställer du det bara framme ifall du bor ensam eller inte skäms över att använda leksaker. 

Helt trådlös 

Designen är helt fri från sladdar vilket möjliggör att du kan leka lite överallt. Det är alltså bara fantasin som sätter gränsen och vi uppmuntrar verkligen till att prova nya platser för att få lite extra krydda till onanin. 

Du kan läsa vidare om Arcwave Ion i vår separata recension om produkten ifall du vill få ännu mer kött på benen inför ett eventuellt köp. 

Kimberly

Bästa sexdocka

sexleksak man Kimberly

Kimberly

Bästa sexdocka

Ifall du vill ha en kvinna som ställer upp på allt så är Kimberly perfekt för dig. Den här ultrarealistiska sexdockan har tre sköna hål som är redo att ta emot dig i vilken ställning du än önskar. 

Hela dockan är gjord av hudliknande TPE vilket i kombination med magiska detaljer gör att hon är näst intill omöjlig att skilja från en riktig kvinna.

Det här är vår favoritmodell eftersom hon är så pass naturtrogen och snygg, dessutom till ett rimligt pris. Är du sugen på andra modeller hittar du fler på vår hemsida. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

En sexdocka är en perfekt leksak för män som vill komma så nära känslan av en äkta kvinna som man bara kan komma. Sexdockor idag är riktigt verklighetstrogna både till utseendet, känslan i huden och hur de känns att ligga med. 

Modellen Kimberly är en riktigt stygg flicka med små fasta bröst, en snärtig rumpa och ett riktigt snyggt ansikte. Tankarna förs verkligen till en amerikansk tjej som bara längtar efter att få ta emot dig. 

Det är många saker som gör att vi tycker Kimberly sticker ut så pass mycket. Dels är hon otroligt välgjord med många vackra detaljer som verkligen andas kvalitet, dels är hon ofantligt skön i alla tre hål. 

Skulle du inte tycka om just Kimberlys utseende men är sugen på att hitta en annan högkvalitativ sexdocka så kan du läsa om fler bra sexdockor i vår separata artikel som handlar om det. Är du istället sugen på en skön manlig sexdocka så har vi även skrivit även om det i en separat köpguide! 

Tre realistiska hål

Precis som en riktig kvinna så har Kimberly tre stycken sköna tajta hål som är redo att ta emot hela dig. Du kan trycka ner din penis i hennes hals eller penetrera anal och slida. 

Vi tycker att alla hålen håller en väldigt realistisk känsla. Alla insidor skiljer sig från varandra både i tajthet och struktur vilket adderar till realismen. Analen är exempelvis tajtare och lenare än vad slidan är!

Hålen är även verklighetstrogna till utseendet där tillverkaren Real Doll har kämpat hårt för att skapa något som liknar den verkliga varan så mycket som möjligt. 

Värm upp henne innan och använd mycket glid

Tillsammans med Kimberly så följer det med en värmestav som du kan stoppa i hålet du vill penetrera. Staven stoppar du sedan in i ett vägguttag och låter sitta i några minuter. Därefter är hålet härligt varmt. 

Innan du kör igång bör du pulla hålet eller hålen du ska penetrera med glidmedel på fingrarna. Ha även rikligt med glid på din penis, något som tillsammans med värmen kommer göra känslan otroligt lik en äkta kvinna. 

Se till att addera glid allt eftersom det ganska snabbt torkar ur. Ha därför flaskan nära dig och snåla inte. Snålar du finns det risk att du skadar dig till följd av hög friktion, men det finns även en risk att du skadar dockan då det kan skapas sprickor.

Hela dockan är gjord i hudliknande TPE

TPE är ett material som påminner väldigt mycket om äkta hud, både till utseendet och till känslan. Hela dockan är gjord i just TPE vilket gör att hon ser och känns som en riktig kvinna från topp till tå. 

Det är främst TPE:n som får priset att springa iväg eftersom det är ett så pass lyxigt material. Det är även ganska tungt vilket adderar ytterligare till den realistiska känslan. Den totala vikten ligger på hela 32 kg!

Smalt ansikte med vacker sminkning och realistisk hår

Kimberly har ett smalt ansikte med tydliga käkben, vackra stora blå ögon, fylliga små läppar och en söt näsa. Hon är även sminkad på ett vackert och lagom sexigt sätt! 

Alla detaljer i ansiktet är väldigt välgjorda och det är ganska svårt att skilja henne från en riktig kvinna när man kollar på henne snabbt. 

Det välgjorda och lyxiga syntetiska håret adderar också mycket till verklighetskänslan. Håret är syntetiskt och både ser ut som och känns som äkta. Du kan även tvätta det och styla i olika frisyrer vilket är perfekt om du vill ändra utseendet och stilen på henne. 

Skulle du vilja göra en total förändring går det även att köpa till en ny peruk och du kan då ge henne kort, långt, brunt, svart, rött eller lila hår för att ge några exempel. Ett bra sätt att få lite variation! 

Härliga bröst och skön rumpa

Vi är riktigt svaga för brösten som är otroligt välgjorda. Bröstvårtorna är riktigt detaljerade och ser verkligen ut som riktiga. Känslan när man tar på brösten är också skön och påminner starkt om ett par silikonbröst. 

De är lagom stora för att leka med mot din penis och det är riktigt härligt att lägga sin sats över dem. 

Om du gillar små snärtiga rumpor kommer du även gilla Kimberlys bakdel. Det är en vältränad rumpa som är perfekt att ge rejält med smisk eller varför inte bara klämma på. 

Går att positionera på olika sätt

Dockan har ett skelett av aluminium som är böjbart i lederna vilket möjliggör att man kan positionera henna på alla möjliga olika sätt. När du väl ställt henne i den ställning du vill så kommer hon stå stadigt tills du bestämmer dig för att byta. 

Lek runt med alla positioner du kan tänka dig eftersom du inte kommer få något nej. Här är det bara fantasin som stoppar dig. Eftersom Kimberly väger 32 kg kan hon vara lite tung att byta position på ibland men oftast går det väldigt smidigt. 

Rengöring 

När du är klar så måste du rengöra noggrant för att hålla dockan ren och fräsch. Rengöringen kan vara lite bökig och är det som är den största nackdelen med en sexdocka. 

Eftersom hon är tung så måste du ta i rejält när du bär henne till badrummet. Lägg henne sedan i duschen och spola rent dem hål du har använt genom att använda den medföljande pumpen. 

Pumpen fyller du med ljummet vatten från kranen och möjligtvis lite mild tvål, sedan sköljer du ur och låter vattnet rinna ur ner i handfatet eller duschbrunnen. 

Ifall du har sprutat på hennes hud så torkar du bara av med papper eller en blöt handduk. Om du kommer henne i håret så bör du tvätta ur det i duschen med vatten och vanligt schampo. 

När du är färdig med rengöringen så är det superviktigt att du ser till att pudra huden för att förlänga hållbarheten så mycket som möjligt. Puder köps till separat och vi rekommenderar verkligen att du gör det eftersom det får materialet att hålla sig mjukt och fräscht. 

Om du skulle bestämma dig för att inte pudra kan du räkna med att börja få sprickor och en mer sträv yta ganska snabbt vilket är otroligt tråkigt på en sådan dyr leksak, speciellt när pudret kostar så lite i relation till dockan. 

Om du skulle tycka det är för jobbigt att bära in dockan till badrummet kan du försöka ställa en hink eller balja under det hål du ska rengöra och låta vattnet rinna ur där, men vi rekommenderar det inte. 

Köp till kläder 

Om du vill variera utseendet på Kimberly så är ett riktigt bra och effektivt sätt att köpa till kläder och klä henne i dem, precis som de har gjort på produktbilderna. 

Det följer inte med några kläder utan enbart ett par underkläder. Om du vill köpa till kläder så köp storlek XS-S så kommer de att sitta perfekt. Då kan du välja vad du tycker är sexigt vilket är ett bra sätt att ta fantasierna till nästa nivå. 

Självfallet går det även att köpa till heta underkläder vilket även det ger en nytändning till dockans utseende, så testa det också! 

Stoya Destroya

Bästa fleshlight

sexleksak man Fleshlight-webp

Stoya Destroya

Bästa fleshlight

Stoya Destroya är den skönaste lösfittan som går att köpa. Den har fått mycket fina recensioner från såväl kritiker som användare och vi är också helt sålda på den. 

Det vi gillar så pass mycket är den tajta insidan som ger perfekt stimulans utan att vara för tajt eller slapp. I slutet väntar även en extra snäv tunnel som gör att man kommer skönt, och snabbt!

Utsidan ser ut som en riktig vagina och materialet är det patenterade Real Feel Super Skin från Fleshlight. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Lösfittan är en klassisk sexleksak för män och självfallet går det inte att ha en guide om manliga sexhjälpmedel utan att ha med en riktigt bra sådan. 

Detta är en lösfitta som är en kopia av porrstjärnan Stoya Destroyas egna vagina. Tillverkaren är världskända Fleshlight som för många är synonymt med just lösvaginor. Den här modellen har fått stående ovationer världen över tack vare dess härliga mönster och lagom tajta inre som får alla män att komma oavsett penisstorlek. 

Detta är vår favoritmodell av alla lösfittor som finns att köpa idag. Även om man inte tycker om Stoya Destroyas utseende så bör man ge hennes vagina en chans då det är en av dem skönaste som går att få tag på idag. 

Ett väldigt intensivt mönster

Mönstret på Destroya tillhör ett av dem mest intensiva av alla Fleshlights mönster. Det börjar ganska rymligt och desto längre in du tar dig, desto tajtare blir det. 

Mönstret består av knottror och bubblor i olika storlek vilket ger en dynamisk stimulans mot ollonet. I slutet ändras mönstret och blir mer räfflat, detta i kombination med en riktigt snäv och tajt tunnel. Slutet av vaginan är den mest intensiva delen och det är verkligen svårt att hålla sig från att komma när man når in dit.

Det är just mönstret som har gjort detta till en erkänd lösfitta som går hem hos alla män. Ifall du inte tror oss är det bara att söka runt på webben så kommer du snabbt mötas av riktigt bra omdömen, både från svenska och utländska konsumenter. 

Går att få skönt vakuum 

På baksidan av tunneln sitter det en skruvkork. Om du vrider på den så kan du få till ett vakuum i själva tunneln vilket gör att det trycks åt mer kring din penis och stimulansen blir mer intensiv. 

Vakuumet har även en annan funktion, nämligen att det får mer blod att flöda till penisen vilket ökar känsligheten ytterligare. Vakuumet blir inte lika starkt som i en penispump, men det räcker till gott och väl så länge du inte har impotensproblem utan bara vill att det ska kännas lite extra. 

Du kan testa dig fram och måste inte uppnå maximalt vakuum, utan det går lika bra att bara suga ut lite luft för att göra det extra känsligt. 

Går att vända ut och in för enkel rengöring 

Rengöringen har gjorts väldigt enkel. Du kan nämligen ta ut den mjuka sleeven från det hårda plastskalet, vända det ut och in för att sedan skölja av i ljummet vatten under kranen. 

Använd även en klick tvål eller sexrengöringsmedel och låt sedan vattnet torka. Därefter kan du stoppa tillbaka sleeven igen, stänga locket och så är den redo för nästa omgång när suget faller på. 

”Fleshlight” – ser ut som en ficklampa

Namnet Fleshlight kommer från att leksaken med locket på ser ut som en vanlig ficklampa, något som gör att du kan förvara den väldigt diskret under tiden den inte används. 

Utöver att se väldigt anonym ut så ger även designen och locket ett förstklassigt skydd mot damm och smuts vilket gör att du kan förvara den i en byrålåda eller garderob utan att vara orolig för att lort ska ta sig in. 

Mycket realistiskt material

Fleshlight är kända för sitt patenterade och hemliga material ”Real Feel Super Skin”. Som vi nämnde inledningsvis så är insidan gjort av detta mjuka och hudliknande material medan utsidan är gjord av hårdplast som ger ett bra och rejält skydd. 

Om du vill få en extra realistisk känsla så bör du värma upp sleeven i varmt vatten ett tag innan du ska onanera. Låt då sleeven ligga i bunken med varmt vatten cirka fem – tio minuter och stoppa sedan in den i det hårda skalet igen, därefter är det bara att köra på. 

Autoblow AI

Avsugningsmaskin

sexleksak man autoblow ai

Autoblow AI

Avsugningsmaskin

Älskar du avsugningar? Då lär du även älska den här leksaken eftersom den är gjord för att efterlikna känslan av ett riktigt bra blåsjobb. 

Det sitter tre stycken motorer på insidan som alla arbetar tillsammans. Detta i kombination med en AI som bygger alla rörelser på att ha analyserat hundratal timmars avsugningar gör att du kommer läskigt nära ett riktigt blow job. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Tänk om det fanns en maskin som kunde ge lika bra avsugningar som en riktigt människa, om inte bättre… Du behöver faktiskt inte drömma om det, för det finns nämligen en maskin som tagit avsugningar till nästa nivå.

Den maskinen heter Autoblow och använder sig av Artificiell intelligens för att ge en känsla som är otroligt lik en riktigt bra avsugning. 

Träng in i den tajta munnen

Själva sleeven där du har din penis påminner väldigt mycket om en lösfitta, men istället för att vara formad som en vagina så är den formad som en mun. 

Insidan är räfflad och ganska tajt, men tanken är inte att du ska penetrerar upp och ner utan tanke när att du bara ska luta dig tillbaka. 

På insidan finns det nämligen massor av rörliga delar och hela tre stycken olika motorer som tillsammans skapar en känsla som är riktigt intensiv och stimulerande. Till att börja med har du en motor som rör upp och ner, alltså ger en avrunkande känsla. 

Motor nummer två rör i sidled och simulerar alltså en hand som gnuggar runt ditt ollon och skaft. Sista motorn skapar i sin tur en sugande effekt som liknar hur det känns när en blöt tunga leker på ditt ollon samtidigt som munnen suger inåt. 

Välj mellan en förprogrammerad eller en slumpmässig stimuli 

Autoblow kommer med tio stycken olika lägen att välja mellan där dem alla skiljer sig åt ganska markant. Varje läge har i sin tur tio olika hastigheter att välja mellan, så totalt sett har du hundra stycken lägen att testa. 

Vi rekommenderar att du hittar ett favoritläge och sedan leker med det en hel onani där du börjar på lägsta hastigheten och sedan gradvis ökar tills du når klimax. 

Alla lägen bygger på en AI som har analyserat över tusen timmar avsugningsteknik, så det är inte bara några slumpmässiga rörelsemönster som levereras utan alla tre motorer arbetar tillsammans väldigt genomtänkt för att ge en upplevelse som är så lik ett äkta blåsjobb som möjligt. 

Skulle du tröttna på dem inbyggda mönstren eller vill bli helt överraskad för att ytterligare addera till känslan av realism så kan du välja det slumpmässiga läget. Det ger en helt unik upplevelse varje gång och kombinerar olika hastigheter och mönster som hela tiden ändras vilket gör det väldigt dynamiskt och inte statiskt. 

Spännande app 

I appen som följer med kan du välja mellan dem olika mönstren vilket kan vara skönt istället för att klicka på knapparna som sitter på sidan. I appen ser du hela tiden stimulansen precis som du kan se intensiteten i form av en mätare på sidan av leksaken. 

Utöver att använda appen som fjärrkontroll kan du även sätta på isolerade rörelser, exempelvis bara strokes eller bara sug. Det gör att du har ännu fler val att göra. 

Pausknapp som gör att du övar upp din hållbarhet 

På sidan av Autoblow sitter det en pausknapp som du när som helst kan trycka på för att stimulansen ska upphöra. Detta är en väldigt bra funktion för dig som vill öva upp din uthållighet i sängen eftersom du då enkelt och snabbt kan pausa all stimuli precis innan du sprutar. Lugna sedan ner dig och kör igång igen. 

Gör du detta några gånger varje gång du onanerar kommer du märka en markant förbättrad uthållighet och även få skönare orgasmer eftersom dem byggs upp. 

Styr handsfree eller låt en partner ta kommandot 

Som du listat ut behöver du inte göra mer än att stoppa in penisen i själva sleeven och slå på. Vill du få en helt handsfree upplevelse kan du även lägga in röstkommandon i appen som gör att du kan säga åt den hur den ska agera. 

Lägg in kommandon som ”start”, ”stopp”, ”snabbare”, ”långsammare” och så vidare och plötsligt har du en leksak som gör precis som du säger att den ska göra. Smart och skönt! 

Det går även att koppla upp leksaken mot en eventuell partner som sedan kan styra på distans, något som är perfekt för alla er som har distansförhållande och vill hålla det gemensamma sexlivet igång. Din partner får då full kontroll och kan starta, stoppa och byta lägen som den vill. 

Ser ni till att båda har en sexleksak som går att fjärrstyra kan ni utföra sex på varandra utan att vara på samma plats. Det går även att ta det ännu längre genom att prata telefon eller videosamtala under samma gång. 

Byt sleeve för annan stimulans 

Originalsleeven som följer med är inspirerad av hur en riktig mun känns, men skulle du vilja variera det så går det att köpa till sleeves som är formade både som en anal och en vagina. 

Den analformade sleeven är lite tajtare och lenare på insidan medan den vaginaformade är lösare och mer räfflad, helt enkelt likt hur det är i verkligheten. 

Ifall du vill köpa till fler sleevse så går det att göra hos de flesta återförsäljare. 

Justera tajtheten 

Du kan ändra hur tajt stimulansen ska vara genom att dra åt den skruv som sitter om du öppnar locket. Du kan ändra ganska mycket vilket gör att både stora och små penisar får perfekt stimuli.

Det här är en detalj som gör väldigt mycket för användarvänligheten och plötsligt så är det en modell som passar alla. Fler bör verkligen ta efter detta!

Sladdriven

Det finns inga batterier i Autoblow AI utan elmotorn drivs via en strömsladd som du sätter in i närmaste kontakt. Vi hade gärna sett att Autoblow var batteridriven för att förenkla användningen samt öka ställena man kan leka på, men eftersom sladden är lång så blir det sällan några problem att vara där man vill. 

En fördel med sladd är att du aldrig behöver tänka på att ladda samt att man tar bort risken för att batteriet ska ta slut mitt i. Oftast så håller leksaker ganska länge på låg effekt men drar man på så rasslar det till snabbt och batteriet minskar drastiskt. 

Här kan du däremot njuta av full effekt hur länge du vill vilket ger en stor frihet. 

När vi ändå pratar om motorn så vill vi även slå ett slag för hur tyst den är. Du kan smyga ganska bra vilket är perfekt om man fortfarande bor hemma eller delar boende med andra. 

Går att synka med video

Ifall du vill ta onanin ytterligare ett steg så kan du koppla ihop Autoblow AI med porr och njuta i samma takt som videon går i. Detta fungerar tyvärr inte med alla videos utan enbart med vissa förinställda, men funktionen är bra och ger ytterligare ett lager till hela känslan. 

Vi längtar tills detta är en funktion som fungerar med alla porrvideos….

Lelo F1S

Runkmaskin och lufttryck i ett

sexleksak man lelo f1s

Lelo F1S

Runkmaskin och lufttryck i ett

Den här leksaken kombinerar en lufttrycksvibrator med en runkande rörelse i ett och resultatet är minst sagt imponerande. Du kan vänta dig otroligt sköna orgasmer och känslan dit är en kombination av en lösvagina och en väldigt intensiv stimulans som kittlar i hela ollonet. 

Detta är en av våra absoluta favoritprodukter och något vi kan rekommendera dig som vill ha det bästa av det bästa och som garanterat tar onanin till nästa nivå! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Lelo F1S är en personlig favorit för oss på Passionerad. Den är en kombination mellan en avsugningsmaskin och en lufttrycksvibrator och resultatet är verkligen både skönt och spännande. 

Kombinerar djup luftberöring med strokes

Du stoppar in penisen i den lila insidan och möts direkt av ett väldigt mjukt silikon som ligger skönt mot penisen. Insidan skiljer sig dock från en vanlig lösvagina, för istället för att vara knottrig så är insidan ganska len. 

Där inne så greppas sedan din penis tag av en arm som rör sig upp och ner med hjälp av en motor. Känslan beskrivs bäst som en avrunkning som är väldigt tajt och intensiv och leksaken skulle egentligen vara ganska bra med bara den funktionen, men det finns ytterligare ett lager av stimuli. 

Det som gör att Lelo F1S hamnar på den här listan är nämligen dess ess i rockärmen, nämligen dem soniska vågorna som pulserar ut och stimulerar ollonet runt om. Dessa vågor bygger på samma princip som Arcwave Ion men dem är inte lika koncentrerade utan tar hand om hela penisen. Känslan blir alltså inte lika intensiv. 

Makalösa orgasmer 

Som du vet nu så är luftvågor ett väldigt effektivt och intensivt sätt att stimulera penisen på eftersom dem berör mycket djupare än vad någon annan leksak kan. Det här leder till orgasmer som bara måste upplevas som man! Var dock beredd på att dina vanliga orgasmer kommer blekna i jämförelse, så att du kommer byta ut handen helt mot din Lelo är mycket möjligt. 

Batteridriven 

Till skillnad från Arcwave har du här en lufttrycksvibrator som drivs helt på batterier, något som gör att du kan vara extremt flexibel med var du befinner dig när du onanerar. Konstruktionen är tyvärr inte vattentät så du kan inte ta med leksaken in i duschen eller ha den i badet, något som vi ser som ett förbättringsområde. 

Batteriet är starkt och du kan få ut hela två timmars användning ur en laddning. Att ladda fullt tar i sin tur cirka två timmar, så man får säga att batteritiden är fullt godkänd! 

Du laddar med sladden som följer med, en sladd som du i sin tur kopplar in i en vanlig mobiladapter. 

Mycket bra app

Du kan välja att styra leksaken genom dem knappar som sitter på framsidan, men du kan även styra genom att koppla upp Lelos app via BlueTooth mot leksaken. I appen har du sedan möjlighet att styra allt som har med leksaken att göra.  

Välj mellan en rad olika inställningar och ändra hastighet med ett klick, men skräddarsy även ett eget mönster eller låt Lelo lära sig vad just du tycker om genom att samla information från dem inbyggda sensorer som sitter på insidan. 

Vi har provat mängder med leksaker som tyvärr inte lever upp till förväntningarna när det kommer till mjukvara men här märker man att Lelo har lagt ner mycket krut på att ta fram något som ska hålla hög kvalitet. Resultatet blir en väldigt smidig användarvänlighet utan krångel vilket gör det lätt att onanera. 

En av dem snyggaste leksakerna som finns 

Spelar verkligen utseendet roll när man väljer sexleksak? Ja, det gör det! Många tycker om när utseendet är lite vulgärt och påminner om ett äkta kön, men många tycker även det kan bli för snuskigt och vill ha något som är mer återhållsamt. 

Lelo F1S är det sistnämnda, alltså väldigt återhållsam och enligt oss elegant till utsidan vilket gör att man inte behöver skämmas för att använda den. Designen påminner om en snygg designlampa eller någon annan teknisk pryl och det sista man tänker på när man ser den är sexleksak. 

Satisfyer Strong One

Penisring med vibraton

sexleksaker man satisfyer strong one

Satisfyer Strong One

Penisring med vibraton

En klassisk penisring utrustad med en vibrator. Ger en enormt skön känsla både för dig och din kvinnliga sexpartner eftersom vibratorn kommer åt hennes klitoris samt gör din penis hårdare, detta samtidigt som vibrationerna ger dig en starkare orgasm och högre känslighet. 

Fungerar lika bra under onani där du kan njuta av ett hårdare stånd och vibrationerna för dig själv. Även väldigt enkel att använda samt prisvärd. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Penisringen är en väldigt enkel men ack så effektiv sexleksak som är perfekt för alla män som vill ta sin onani till nästa nivå utan att för den delen lägga ut så mycket pengar. Modellen Strong One från Satisfyer är en riktig favorit som kombinerar en penisring med vibrationer vilket är en riktigt härlig krydda till runken. 

Ger ett hårdare stånd

Grundfunktionen med en penisring är att ge dig ett hårdare stånd, något som innebär att din kuk blir styvare. Detta är främst användbart när man ligger med någon eftersom sexet då blir skönare för både sin partner och dig. 

Ståndet blir hårdare eftersom ringen skapar ett pump när den sitter runt roten. Den får alltså mer blod att stanna kvar i kuken vilket gör den hårdare, dock inte större eller tjockare! 

Vibrerar skönt mot pungen och kuken

I penisringen sitter det en vibrator som får både pung och penis att vibrera skönt. Vibrationerna ger onanin ytterligare ett lager och är du riktigt upphetsad kan du förmodligen även nå klimax enbart av att sätta på vibrationerna. 

Vi tycker vibrationerna är ett bra sätt att känna mer eftersom det gör i alla fall oss mer känsliga då det hela tiden händer något som kroppen måste vara med och reagera på, istället för att bara känna en runkande rörelse upp och ner. 

Du har tio olika mönster att välja mellan och kan byta antingen direkt på ringen eller via Satisfyers app som du laddar ner gratis på mobilen. 

I appen kan du trixa lite och exempelvis koppla upp vibrationerna mot musik som du lyssnar på vilket får den att vibrera i takt, något som kopplar ihop flera sinnen och förlänger känslan. 

Perfekt mot klitoris under sex

Ifall du har en kvinnlig partner så kommer hon älska vibrationerna. Dem stimulerar nämligen klitoris väldigt skönt när du är i henne. För att få konstant stimuli är det mest lämpligt om hon rider dig genom att gunga fram och tillbaka eftersom vibratorn då har konstant kontakt med henne. 

Vattentät design och bra batteritid 

Du kan njuta av sex och onani även i poolen, badet, duschen, havet eller sjön eftersom designen är vattentät vilket enligt oss är ett väldigt stort plus! 

Självfallet är ringen batteridriven och efter 40 minuters laddning har du 60 minuter att njuta. Batteriet och vibratorn gör att ringen blir lite större än en klassisk ring, men detta är inget som är i vägen och man vänjer sig snabbt med leksakens storlek. 

Trä på när du är slak

För att komma in i ringen så måste du trä på den under tiden du är slak, annars kommer det inte fungera. Själva ringen är töjbar, så du behöver inte oroa dig för att vara för stor eller för liten, utan alla storlekar passar. 

Det tar ibland något eller några försök innan man vänjer sig helt med känslan av en penisring, så ge inte upp direkt ifall du inte tycker att det är din grej efter första gången.

TENGA

Runkägg

sexleksak man runkägg

TENGA

Runkägg

Ett runkägg är en bärbar sexleksak som går lysande bra att ha med sig i fickan vart man än går. Du runkar sedan i det och får då känslan av en lösvagina. 

Spruta i ägget, skölj rent och lägg sedan undan det tills nästa gång du ska onanera. 

Detta är ett väldigt bra sätt att göra onanin lite roligare och mer spännande utan att behöva lägga så mycket pengar! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det går inte att göra en lista med manliga sexleksaker utan att nämna det häftiga runkägget – en sensationell uppfinning som varit populär i Japan under många år och som på sistone även tagit sig till Sverige och etablerat sig här. 

Den bärbara sexleksaken

Tanken med ett runkägg är att du ska kunna ha med dig en sexleksak vart du än går eftersom den får plats i fickan. Utsidan ser ut som ett ägg och när du öppnar det så har du en insida av mjukaste silikon som är räfflat. 

I det utrymmet stoppar du sedan din penis och klämmer på utsidan vilket ger känslan av en lösfitta. Du kan sedan välja att runka i ägget eller bara ha ollonet i det och trycka utanpå på det sätt som känns skönt. 

Det finns mängder av olika mönster att välja mellan – från lite mer återhållsamma till riktigt räfflade och intensiva. Då äggen är billiga tipsar vi om att köpa på dig ett gäng och testa dig fram tills du hittar något som passar dig. 

Tänkt som engångsprodukt – men fungerar att använda flera gånger 

Tanken med TENGA  är att de ska användas en gång, men du kan utan problem använda det flera gånger eftersom det bara är att skölja ur efter du har sprutat. 

Om du vill att ägget ska hålla länge är det smart att ta det lite lugnt när du onanerar för att undvika att själva mönstret går sönder. Annars är det bara att köra på för att sedan skölja rent under handfatet i ljummet vatten. 

Hur använder man det?

Det kan verka lite luddigt och oklart vad ett runkägg egentligen är för något, men det är egentligen inte så svårt alls. Du tar av plasten som sitter runt, stoppar in ollonet i det lilla mjuka utrymmet med räfflor och börjar sedan runka och klämma. Du kan se det som en liten lösfitta för ollonet. 

Vi tycker detta är ett perfekt val för dig som vill ha en väldigt stimulerande leksak utan att för den sakens skull lägga ut så mycket pengar. Det är en bra start helt enkelt och något som alla män kommer att gilla. Ett bra bevis på att man ibland inte behöver krångla till saker så värst mycket! 

Kom ihåg att det är tänkt som en engångsprodukt, så du kan inte förvänta dig att ägget ska hålla jättelänge utan realistiskt cirka fem till tio gånger. 

Frågor och svar om sexleksaker för män

1. Vilken är den bästa manliga sexleksaken?

Som du märker finns det massor av olika sexleksaker att välja mellan som man. Utbudet är verkligen enormt vilket så klart är tacksamt, men ibland kan man nästan känna sig överväldigad och inte riktigt veta vad man ska köpa. 

Om du bara ska köpa en enda leksak så är Arcwave Ion enligt oss det bästa du kan välja just eftersom orgasmerna verkligen står ut från dem vanliga. 

Vill du ha något lite mer klassiskt som påminner mer om känslan av att runka är dock en lösfitta ett bra val. Det kan inte riktigt bli fel och är enligt oss alltid ett skönt sätt att göra runken lite roligare. 

Är du istället sugen på något tekniskt men inte tycker att det här med soniska vågor och luftvibrationer verkar vara något för dig så kan vi istället tipsa om att införskaffa en avsugningsmaskin. 

En vanlig penisring är inte heller att förglömma. Det är ett väldigt enkelt sätt att komma igång med leksaker utan att lägga ut så mycket pengar. 

Det bästa är att testa sig fram tills man hittar något som känns skönt och stimulerande. Vi tipsar alltid om att köpa något högkvalitativt och rejält på en gång eftersom du med all sannolikhet inte kommer bli besviken. Det måste för den delen inte vara något dyrt, utan det viktiga är att det du köper har bra recensioner och fungerar som det ska så att det inte är något billigt strunt. 

2. Vilka är fördelarna med en bra sexleksak?

En bra sexleksak för väldigt mycket gott med sig. Till att börja med tar den onanin till nya nivåer vilket verkligen är att investera i sig själv och sin egen njutning. Många män känner igen sig i att det blir ganska tråkigt att bara runka upp och ner tillslut och för att då få lite passion och liv i onanin är en leksak perfekt, precis som att det kan göra under för sexlivet med sin partner. 

Om en sexleksak hjälper dig att onanera mer så kommer det en massa andra härliga fördelar. Du får exempelvis mer sexlust om du är mer sexuellt aktiv, och det är väl inget man klagar på?

Du minskar även risken för prostatacancer om du får klimax regelbundet, så har du slutat onanera men vill komma igång igen av hälsoskäl så är en leksak perfekt. 

Ifall du onanerar ofta innebär det även att du får regelbunden erektion, något som gör att du minskar risken för impotensproblem i senare dagar. Att använda utrustningen är alltså bra för att hålla allt igång och aktivt. 

Om du vill ha mer sex än vad din partner vill så är även sexleksaker ett bra sätt att lösa det på eftersom du då kan få din sexlust stimulerad på egen hand.

Ett långdistansförhållande mår också bra av sexleksaker då du kan få din kvot uppfylld trots att din partner inte finns där varje dag! 

3. Ska man köpa dyrt eller billigt?

Det är ett ganska stort prisspann på sexleksaker för män, från billiga och enkla modeller till dyra och avancerade rackare. Vad du ska köpa beror helt enkelt på vad du är sugen på. Oftast får man riktigt sköna leksaker för runt 700 kr, exempelvis en lösfitta. 

Du kan dock gå upp mycket mer än så och köpa någon leksak som gör jobbet åt dig, exempelvis en Arcwave Ion. En sexdocka är bland det dyraste man kan köpa men också det mest kompletta och för dig som vill komma så nära en riktig kvinna som det bara går. 

Det finns alltså inget rätt eller fel utan allt handlar om vad du är sugen på och vad du har för budget. 

4. En manuell eller automatisk manlig sexleksak?

Vi är väldigt svaga för automatiska leksaker eftersom dem gör allt jobb åt en. Man behöver inte tänka på mer än att luta sig tillbaka och ha det skönt vilket för känslan till att vara med en riktigt partner. 

Dem tekniska leksakerna kostar dock oftast mer och låter dessutom högre än vad en manuell gör, något man måste ta med i beräkningen. 

Det finns även sin charm i att ha en klassisk manuell leksak och göra allt jobb själv. Dessutom får man då lite motion samt kan öva på sin juckteknik bättre.

Båda alternativen är alltså bra och du bör välja det som känns mest lockande för dig. 

5. Glidmedel är alltid viktigt

Som med alla sexleksaker kan vi inte nog poängtera hur viktigt det är med glidmedlet, helt enkelt för att få mindre friktion vilket leder till skönare stimuli för dig. 

Vissa leksaker kan även vara direkt obehagliga att använda utan glidmedel, exempelvis en lösvagina. Blir friktionen för stor riskerar du också att spräcka strängen, så se till att blaska på ganska mycket. 

Använd bara vattenbaserat glidmedel för annars riskerar du att skada materialet då det mesta är gjord i silikon eller TPE och silikonbaserat glid löser upp det. 

Om du inte har glidmedel eller inte tycker det är värt sitt pris så kan du alltid använda mycket saliv och lite matlagningsolja istället. 

6. Hur utsåg vi bästa sexleksaker för män?

Det finns verkligen mycket att välja på och att välja ut vilka vuxenleksaker för män som är bäst är verkligen inte enkelt. Vi har kollat på en rad olika faktorer där vi sedan gjort en gemensam bedömning för att hitta vilka leksaker som håller måttet. Här nedan är några av dem saker vi har kollat på!

Användarvänlighet 

Oavsett om det är en leksak som ska ge orgasm eller ett redskap som ska förhöja känslan så är det superviktigt att den är enkel att använda. Vi har därför värdesatt leksaker som är enkla att använda väldigt högt. 

Om det finns en mjukvara till leksaken så ska den vara smidigt, lägena ska vara enkla att hoppa mellan och rengöringen ska inte vara svår. 

Ifall leksaken drivs på el så måste batteritiden vara bra och / eller så måste sladden som driver motorn vara lång. Ljudvolymen får inte heller vara för hög.

Hur skön är leksaken?

Grunden med en sexleksak är att sexet eller onanin ska bli skönare och alla leksaker här ovan gör vad de ska. De alla förhöjer känslan och gör att man blir mer sugen på att onanera. 

Prisvärdhet 

Vi letar alltid efter prisvärda produkter, alltså att priset stämmer överens med hur de levererar. Du kan alltså räkna med att alla produkter här ovan verkligen är värda sitt pris och presterar i relation till det. 

Sammanfattningsvis - sexleksak man

Vi hoppas att du har hittat en vuxenleksak som passar dig. Läs gärna vidare på vår hemsida för att få fler sextips och för att hitta andra bra leksaker, antingen till dig själv eller till någon annan! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: