sexleksak

Sexleksaker: 18 bästa vuxenleksakerna 2023

Om du vill ta din onani till nästa nivå och uppleva riktigt starka orgasmer så är det en sexleksak du behöver. Idag kryllar det av smarta innovativa vuxenleksaker som ger otroligt starka orgasmer och får vanliga klimax att blekna i jämförelse. 

Som kvinna kan du få både fontänorgasmer och klitoirsorgasmer samtidigt och som man kan du använda dig av sexhjälpmedel som får dig att uppleva ”kvinnliga orgasmer”, alltså klimax som känns i hela kroppen och är extremt intensiva. 

Här nedan listar vi dem bästa sexleksakerna både för män och kvinnor. Vi har även samlat dem mest seriösa återförsäljarna i en lista. Alla återförsäljare vi listat har ett stort utbud, en bra kundservice och riktigt snabb leverans, oftast 1-2 dagar. Kanske viktigast av allt är att alla levererar i anonyma paket med diskret avsändare! 

Bästa butikerna att köpa vuxenleksaker från

1. Mshop

Överblick:

En av Sveriges största och bästa återförsäljare av vuxenleksaker. Med ett stort utbud och snabba leveranser kan vi varmt rekommendera Mshop. 

Totalt betyg

5/5

2. Taboo

Överblick:

En nätbutik som har gedigen erfarenhet och många produkter i lager. Dessutom alltid med leveranstid och diskreta försändelser!

Totalt betyg

5/5

3. Sinful

Överblick:

Sveriges absolut största och ledande onlinebutik av sexleksaker. Webbshoppen är bra strukturerad och de har marknadens största utbud.

Du hittar dessutom Sinfuls egna produkter som håller hög kvalitet till lågt pris. Även här råder diskreta och snabba leveranser! 

Totalt betyg

5/5

4. Sexleksaker Outlet

Överblick:

En butik som har valt att enbart fokusera på att ge det bästa möjliga priset. Här hittar du massor med kända märken och produkter som säljs till kanonpris, ofta billigare än hos andra återförsäljare. 

Totalt betyg

4.5/5

5. Lustly

Överblick:

En relativt liten butik där du kan köpa sexleksaker. Ett bra val för dig som vill åt ett välgenomtänkt utbud och smidiga leveranser samt som vill stötta ett lite mindre företag. 

Totalt betyg

4/5

6. Blush Me

Överblick:

Välsorterad shop med allt man kan tänkas behöva, från leksaker till glidmedel och tillbehör! Vi gillar Blush Me tack vare bra kundsupport, välskrivna beskrivningar till varje produkt samt ett stort lager av varor att välja bland.  

Totalt betyg

4/5

7. Joyland

Överblick:

En klassisk återförsäljare av vuxenleksaker som har funnits på webben längst av alla sexbutiker i Sverige, något som ger dem enormt stor erfarenhet. De får dock minus för en något ful hemsida! 

Totalt betyg

3.5/5

Bästa sexleksaker för henne

LELO Enigma

Vibrator och g-punktsstimulation

lelo enigma sexleksak

LELO Enigma

Vibrator och g-punktsstimulation

En dubbelstimulerande leksak som kommer åt både klitoris och g-punkten samtidigt. Är lyxigt gjord och enkel att använda samt viktigast av allt: ger otroliga orgasmer! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du är på jakt efter en vuxenleksak som stimulerar flera erogena zoner samtidigt, är enkel att använda samt har ett diskret och lyxigt yttre så kan vi verkligen rekommendera Enigma från märket LELO. 

Det första som gör att vi tycker om Enigma så mycket är dess yttre som är utformat för att komma åt rätt punkter på ett enkelt sätt vilket leder till att den blir väldigt okomplicerad att ha skönt med. Allt är dessutom paketerat i ett elegant skal med svart silikon och rosa-lila detaljer på baksidan. 

Utöver bra material så känns även allt välbyggt. Det är en skön tyngd i produkten och knapparna har en högkvalitativ känsla när man trycker på dem. 

Ger dubbel stimulans

Enigma ger både yttre och inre stimulans i samma takt vilket bäddar för otroligt starka orgasmer. När du stoppar in g-punktsvibratorn i fittan så ger den en skön vibration som du enkelt kan justera intensitet och mönster på via alla inställningar som finns. 

På utsidan sitter i sin tur en böjd arm vänd mot din klitoris. I armens ände finns en liten del som pulserar ljudvågor med 60 eller 100 hz i våglängd. Dem ger en känsla som påminner om när någon suger och slickar på ens klitta men med fördelen att du bestämmer exakt hur du vill ha det.

Eftersom själva pulseringen sker helt utan att du har direktkontakt med klittan kommer du aldrig att vänja dig och domna av stimulansen utan den upplevs hela tiden lika stark, från början till slut. Du får även stimuli av klitoris inre delar vilket ger ännu starkare njutning!  

Dem två stimulanserna kan endast ges samtidigt och det är den enda nackdelen vi kan hitta med produkten. Vi hade önskat att man kunde ha enbart vibratorn eller klitoris-stimulansen på för att på så vis få tre sexleksaker i ett, men det kanske kommer en vacker dag!

Maximerar vibrationen innan orgasm

Enigma är utrustad med en funktion som heter Cruise Control vilket innebär att den känner av när du trycker leksaken hårdare mot dig, något som då aktiverar ytterligare 20 % stimulans. 

Tanken bakom Cruise Control är att man oftast trycker leksaken hårdare mot sig precis innan klimax, något som LELO utnyttjar till din fördel genom att när detta händer stimulera ännu mer intensivt för att göra dina orgasmer så starka som möjligt. Även fast du har full effekt på så har Enigma alltså ytterligare 20 procent att ge. 

Vattentät och batteridriven

Eftersom själva konstruktionen är gjord i silikon med vattentäta fogar så kan du använda den i badkaret och duschen men behöver inte heller vara rädd för att något ska gå sönder ifall du får intensiva g-punktsorgamser. Ifall du vill veta mer om kvinnans g-punkt kan du läsa om hur du hittar den i vår separata artikel. 

Om du vill använda glidmedel är det viktigt att du bara använder vattenbaserat eftersom silikonbaserat kan förstöra leksakens material. 

Själva leksaken är batteridriven men du behöver inte hålla på att pilla med batteribyten utan laddar enkelt upp den med medföljande USB-kabel. En laddning räcker i ungefär två timmar beroende på hur intensivt du kör, så du kan med andra ord njuta rejält länge utan att oroa dig för att den ska dö. 

Eftersom Enigma är vattentät så kan du skölja av den i varmt vatten och ta lite tvål när du är klart för att få den ren, sedan är det bara stoppa undan den till nästa gång!

Specifikationer:

 • Inre längd: 16 cm
 • 5 cm i diameter
 • Tål vatten och vattenbaserat glidmedel
 • 2h batteritid, 2h laddningstid
 • Material: silikon och ABS-plast
 • 8 inställningsmöjligheter för olika hastighet och mönster 
 • Vikt: 200g

OhMyG G-punktsvibrator

Sexleksak för starka g-punktsorgasmer

OhMyG g-punktsstimulator

OhMyG G-punktsvibrator

Sexleksak för starka g-punktsorgasmer

Med en rörlig platta som rör sig i sidled mot din g-punkt samtidigt som den vibrerar och pulserar kan du räkna med starka fontänorgasmer, allt paketerat i ett snyggt rosa yttre. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Älskar du att få din g-punkt stimulerad eller vill få fontänorgasmer och känna hur det bokstavligt talat rinner eller sprutar ur dig? I sådant fall bör du spana in OhMyG lite närmare. Detta är en g-punktsmassager som verkligen ger en skön och intim stimulans som bäddar för starka fontänorgasmer som är både sexiga och härliga att få. 

Rörlig platta för skönare stimulans

I änden av den 15 cm långa vibrerande armen sitter en liten platta som kan röra sig i sidled fram och tillbaka, upp och ner. När du sätter plattan mot g-punkten och slår på vibratorn så börjar den även röra sig vilket ger en dubbel stimulans. OhMyG tar på så vis det bästa från att få en g-punktsmassage av någons fingrar och det bästa från vibratorer och gör det till en känsla. 

Själva känslan är en kombination av vibrationer och pulserande så du får alltså två olika typer av stimuli. Leksaken gör även allt själv så du behöver inte tänka på att röra den på något sätt, utan stoppa bara in den, hitta g-punkten och håll den still där medan du ändrar intensitet efter behag. 

Träffar precis rätt

Vad är det då som gör den här plattan så bra? Jo, utformningen gör att vibrationerna blir mer direkta och exakta på just g-punkten vilket gör att du kan stimulera precis där det är som skönast med hög precision. 

Det är främst tack vare den här plattan som gör att vi gillar just OhMyG så pass mycket eftersom den får stimulansen och även orgasmerna att sticka ut från mängden och känslan som vanliga vibratorer för g-punkten ger. Ett stort plus är att man även kan använda den på klittan för att få lite omväxling. 

Snygg och stilren

Det visuella är riktigt viktigt för oss när det kommer till sexleksaker eftersom det sätter hela känslan. Här har OhMyG verkligen ansträngt sig och lagt ner energi vilket också märks. Pastellfärgerna är mjuka och vikten på 518g gör att den känns riktigt välbyggd. 

Materialet är fint silikon som är lent och skönt mot huden samt enkelt att tvätta rent. Det blir även varmt efter ett tags användning i takt med att du har den i dig, något som gör att känslan liknar riktiga fingrar desto längre du onanerar. 

Själva greppet är trevligt att hålla i och det är inte alls svårt att komma åt rätt vilket är en stor fördel och något vi värdesätter högt. Fler leksaker som är enkla att använda till folket! 

Hastighet, batteritid och vattentålighet

Du kan välja mellan tre olika inställningar vad gäller hastighet. Vi hade gärna önskat några fler av en leksak i den här prisklassen, men man kommer ändå långt på det som finns och det går att bygga upp sköna orgasmer ganska enkelt genom att gradvis höja.

OhMyG drivs av det inbyggda batteriet som laddas upp med medföljande USB-kabel. Batteritiden skiftar beroende på hur starkt du kör men räkna med över en timmes användning mellan laddningarna. 

Du kan skölja rent vibratorn i vatten samt använda den när du duschar men du kan inte ha den i badkaret eftersom konstruktionen inte är helt vattentålig. Det är dock inga problem att spruta ordentligt när du kommer för det tål den hur bra som helst. 

Specifikationer 

 • Längd: 22 cm, inre längd: 15 cm
 • Vikt: 518g
 • Batteridriven, uppladdningsbar
 • Material: Silikon, ABS-plast och PU
 • Kan användas i dusch 
 • Tvättas med varmt vatten och tvål
 • Tål vattenbaserat glidmedel 
 • Tre olika hastigheter  

Fantasy for Her Ultimate Pleasure

Tre i ett: Sexleksak tunga, g-punktsvibrator och vakuum för klitoris

Fantasy for her

Fantasy for Her Ultimate Pleasure

Tre i ett: Sexleksak tunga, g-punktsvibrator och vakuum för klitoris

Oralsexmaskin som slickar dig precis som du vill ha det. Kan även användas för fontänorgasmer och för att suga kittlande på erogena zoner som klitoris och bröstvårtor. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det här är en riktigt intressant vuxenleksak som är byggd för att ge en känsla så lik oralsex som möjligt. Tack vare den lilla silkeslena tungan som slickar upp och ner samt åt sidan når man riktigt sköna orgasmer och känslan är faktiskt skrämmande lik en riktig tunga. Utöver att få oralsex kan man även stimulera sin g-punkt samt suga på en mängd olika erogena zoner. 

Härlig tunga som dragit hem priser 

Med Fantasy for her så är det tungan som är själva grejen, det är den som gör att leksaken utmärker sig så pass mycket och blir värd att köpa. Tungan har till och med dragit hem utmärkelser såsom ”årets bästa sexleksak” 2019 och 2020. 

Det som gör just tungan så bra är det verklighetstrogna sättet den rör sig på. Man har nämligen vid framtagningen analyserat hur en människas tunga rör sig under tiden den slickar en fitta och sedan översatt rörelsemönstret till leksaken. 

Du kan välja mellan sju olika mönster som alla bygger på datan hämtad från människor. Det finns alltså gott om variation att jobba med vilket gör att man inte tröttnar i första taget utan faktiskt kan ha en ganska långvarig relation innan det känns dags att gå vidare till något nytt. 

En bra detalj är att man kan ge tungan olika karaktär genom att sätta på, ta av och byta plastöverdrag. Bara tungan i sig är väldigt len och fin och om du vill bli slickad lite hårdare eller med mer friktion sätter du bara på någon av dem höljen som följer med. 

Vakuumsug

Runt tungan sitter det en plasttratt som kan placeras över klitoris för att ge en skön sugande känsla som är lite kittlande och pirrig. Tratten syns på bilden och följer med i köpet. Den går att ta av och sätta på utan några som helst problem.

När det kommer till suget finns det tre olika lägen att välja mellan och tyvärr så är det bara första och lättaste styrkan som vi tycker om, resterande är för kraftfulla och gör faktiskt ont. 

Om du inte är van med vakuumsug bör du ta det lite lugnt för det kan nämligen ta ett tag att vänja sig med känslan. Blir det obehagligt är det bara stänga av och prova igen vid ett annat tillfälle. 

Ifall vakuum över din klitoris inte är din grej kan du testa den över dina bröstvårtor tillsammans med tungan, det ger också en riktigt skön stimulans och går att använda på sig själv både under onani och under sex tillsammans med andra. 

Även g-punkten får kärlek

Det finns ett sista ess i rockärmen, nämligen handtaget! Vänder du på leksaken och stoppar in det mjuka silikonskaftet i slidan har du nämligen en 13 cm lång dildo och slår du dessutom på vibratorn kommer du kunna få riktigt skön stimuli av g-punkten. 

Vibratorn är inte lika effektiv som hos en renodlad g-punktsmassager men man kommer dock långt på den och vi tycker verkligen det är trevligt att kunna få lite omväxling mellan varven. 

Bra bygd 

Själva designen är riktigt tilltalande både vad gäller materialval och funktion. Det är inte svårt att använda Fantasy for Her och komma åt där det är tänkt att komma åt även om det kan krävas lite övning för att lära sig alla knappar. 

Silikonet är av fin kvalitet och känns lyxigt, färgen är diskret och vikten på 350 gram gör att den känns gedigen utan att för den delen bli klumpig. Vi vill flagga för att leksaken låter ganska mycket vilket också är dess stora nackdel, så vill du kunna smyga om kvällarna kommer det bli lite svårt med denna. Fantasy for Her är dock vattentät så du kan ta med den in i duschen och spola för att dölja ljudet. 

Vi kan rekommendera den här leksaken till alla som vill ha något välbyggt som ger skön stimuli likt oralsex samt för dig som önskar att ha en tre – i – ettlösning för att spara plats och pengar. 

Svakom Trysta

Bästa rabbit dildo

svakom trysta sexleksak

Svakom Trysta

Bästa rabbit dildo

Detta är en Rabbit dildo av högsta kvalitet som ger riktigt sköna klitoris – och g-punktsorgasmer. Här säger vi bara en sak: lär dig bemästra att få båda orgasmerna samtidigt, det är verkligen livsförändrande…!

Återförsäljare:

Jämför priser:

En rabbit dildo har möjlighet att stimulera både g-punkten och klittan på samma gång vilket ger väldigt djupa och intensiva orgasmer, speciellt om man lyckas tajma in att få en klitorisorgasm samtidigt som sprutorgasmen, något man kan göra genom att ändra hastighet och finlira tills man är nära dubbelt klimax och då dra på fullt.

Just detta kräver lite övning men när man lyckats är det som att öppna Pandoras ask och du kommer förmodligen ha funnit en ny bästa sexpartner (till din eventuellt riktiga partners förtret).

Rörlig kula påminner om g-punktsmassage 

På vibratorn som stoppas i slidan sitter en liten kula som kan röra sig fram och tillbaka, något som känns väldigt likt en g-punktsmassage man får av någons händer. Kulan är något som gör Svakom Trysta unik i sitt slag och den fungerar faktiskt riktigt bra.

Dels blir det lättare att få fontänorgasm tack vare den, dels får man djupare orgasmer som blir både intensivare och starkare. Om du vill testa skillnaden med och utan kulan är det bara slå av den så får du se att det blir som natt och dag. 

Du kan nämligen styra kulan separat och det finns två olika inställningar för hastighet som du kan välja mellan. Här hade vi gärna önskat några fler valmöjligheter, men vi får vara nöjda över att kulan ens finns över huvud taget! 

Klitoris får skön stimulans 

Utanpå sitter den lilla armen som vibrerar på klitoris. Du kan välja mellan smått hisnande 35 inställningar så det lär finnas någon som faller dig i smaken. Du har från väldigt försiktiga lätta vibreringar som nästan känns som smekningar till desto aggressivare och mer intensiva program till din service. Här är det du och bara du som bestämmer, så leta runt tills du hittar dina favoriter. Om vi får tipsa om något så är det att ge alla inställningar en chans eftersom de alla har sin egen härliga karaktär, nöj dig alltså inte för snabbt.

Hög kvalitet 

Det här är valet för dig som vill ha en produkt som håller kvalitet rakt genom, från materialval till hur knapparna känns och hur passformen är. 

Just passformen är nämligen väldigt bra, något inte bara vi tycker utan som även andra kvinnor vittnar om. Den passar helt enkelt en stor mängd vaginor och det är lätt att hitta rätt, det vill säga få både klittan och g-punkten stimulerad på samma gång. Passformen är a och o för en bra upplevelse med en rabbit dildo eftersom det annars inte kommer gå att använda den som det är tänkt. 

Ifall vi ska nämna något negativt med produkten så är det att den låter ganska mycket samt har en batteritid begränsad till enbart 60 minuter. Är det här något du kan leva med samt letar efter en sexleksak som kan ge dig otroligt starka orgasmer så kör på, du kommer förmodligen ha fått en ny favorit! 

Glöm inte heller bort att testa den tillsammans med andra. Om du gillar analsex har du exempelvis en riktigt härlig åktur framför dig, samma sak ifall du tycker om att utföra oralsex på andra under tiden du själv onanerar.

Svakom Trysta kan även vara en bra lösning på en partner som kommer lite för snabbt eftersom ni då kan ha gemensamt kul med den. 

Libra Wand

Magic wand och g-punktsstimuli i ett

libra magic wand sexleksak

Libra Wand

Magic wand och g-punktsstimuli i ett

En prisvinnande modell med fina detaljer, många varierande program och en djup vibration som når hela klitoris samt en väldigt precis g-punktsmassager som ger stora möjligheter att få sköna sprutorgasmer. Allt inlindat i mjukt silikon och paketerat i en stilig design. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du har säkert hört talas om en så kallad Magic wand, alltså en stor massagestav med ett vibrerande skaft som läggs mot klittan tills man kommer. Märket och sexbutiken Mshop har utvecklat en egen prisvinnande leksak som kombinerar en Magic Wand och en g-punktsvibrator i ett och vi måste säga att vi är otroligt imponerade av resultatet. 

Perfekt både för nybörjare och erfarna

Det spelar ingen roll om du aldrig tidigare har hållit i en leksak och nu letar efter en bra modell att börja med eller om du är rutinerad och sugen på att utöka eller uppgradera din samling av sexleksaker – Libra Wand är nämligen mångsidig, löjligt enkel att använda samt ger otroligt sköna orgasmer. Ett bra val för alla som vill ha kul utan krångel. 

Och visst låter den beskrivningen lite klyschig, men faktum är att det är ett bra sätt att förklara den på. Låt oss djupdyka ner lite mer. 

Skämmer bort klittan, även på insidan

Delen som är vänd mot klittan kan vibrera i 10 olika mönster som enkelt kontrolleras av knappar som sitter på ovansidan. Vibrationerna går att få precis som du vill ha dem och tack vare det ergonomiska handtaget samt stora vibrerande ytan är det inga svårigheter att komma både snabbt och mycket. 

Till skillnad från en mindre vibrator får du här en riktigt stor vibrerande boll att arbeta med. Den gör att du riktigt kan skämma bort klittan och området runt omkring med djupa och starka vibrationer som når även insidan av klitoris bra. Små vibratorer är nämligen för svaga för att nå insidan vilket gör att man missar mycket stimulans och njutning då majoriteten av klitoris finns just inom oss. 

Läge ett, två och tre har samma mönster där det ökar i intensitet för varje tryck vilket bäddar för att ganska enkelt kunna få orgasm genom att trappa upp långsamt. Resterande sju lägen är av olika mönster som skiftar i pulsering, styrka och intensitet så med dem är det bara att leka runt tills du hittar dina favoriter. Se till att komma ihåg vilka nummer av program du tycker om mest så kan du snabbt slå på något av dem direkt. 

Varva klitoris – och fontänorgasmer om vartannat 

När du behöver lite variation så är det bara stänga av den främre motorn, vänta på Libra, stoppa in handtaget i slidan och slå på. Där har du nämligen en vibrator som kommer åt g-punkten riktigt skönt och stimulerar till klimax. Du kan välja mellan 10 olika program där ett till tre har samma mönster i olika intensitet precis som med klitorisvibratorn. Övriga sju skiljer sig sedan från varandra. 

G-punktsmassagen är exakt och det är lätt att hitta rätt vilket bäddar för att även du som har svårt att få sprutorgasmer nu har en god chans. Du kan även pulla dig själv med skaftet ifall du vill ha en vibrerande dildo. 

Lek tillsammans med andra

Libra har två ändar som drivs av separata motorer vilket innebär att du kan köra Magic Wand och g-punktsmassagen var för sig vilket är superpraktiskt då det sparar batteri. Det är även enklare att hålla i ett handtag som inte vibrerar. 

Om du däremot byts mot ett vi så går det även att ha kul med Libra tillsammans med andra. Är ni två tjejer kan den ena få g-punktsmassage medan den andra leker med sin klitoris. 

Bra kvalitet till bra pris 

Det är inte jätteofta man stöter på produkter av den här kvalitén till det här konkurrenskraftiga priset. Vi märker att Mshop kämpat för att kunna hålla priset lågt utan att för den delen tumma på design och kvalitet, något som leder till att fler kvinnor kan ta del av riktigt bra onani. 

Silikonet är fint och känns mjukt mot kroppen, speciellt tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Batteritiden är tillräckligt och vi kommer upp i mellan en till två timmar beroende på hur intensivt vi kör samt om vi använder en eller två motorer på samma gång. 

Storleken är ganska lagom och den inre längden du kan stoppa i dig ligger på 19,5 cm medan den totala längden ligger på 23,5 cm. Vikten är 550 gram så det är en gedigen pjäs men eftersom du inte behöver göra mer än att hålla den mot dig eller stoppa in den i dig så går det att manövrera med en hand utan några som helst problem. 

Konstruktionen är vattentålig vilket gör att du kan tvätta den under handfatet med tvål och vatten samt ha den i duschen men du får låta bli badkaret. 

Tilltalande design

Något vi alltid tycker är viktigt med vuxenleksaker är att de skall ha en diskret design och inte väcka för mycket uppmärksamhet. Det här kriteriet uppfyller Libra med bravur med sina diskreta minimalistiska linjer och lugna sköna färgtoner. 

Nackdelar

Det finns två saker vi tycker är till leksakens nackdel. Det första är att den till en början kan vara ganska svår att manövrera på grund av alla olika inställningar som finns. Man vänjer sig dock ganska snabbt och kommer in i det efter ett tags användning. En lösning som gör att man inte behöver klicka sig igenom alla program innan man är framme på sin favorit hade också varit skönt. 

Nackdel nummer två är att vi misstänker att dem lägsta vibrationslägena kommer vara för starka för vissa kvinnor. Vi hade alltså gärna sett möjlighet till ännu svagare och försiktigare beröring. 

Ifall du kan ha överseende med dessa nackdelar är det dock en bra maskin som faktiskt gör jobbet av två leksaker vilket gör att du kan ha kul med den under en lång period. 

Pipedream Fuck Me Silly

Bästa manliga sexdocka

manlig sexdock pipedream

Pipedream Fuck Me Silly

Bästa manliga sexdocka

En extremt verklighetstrogen manlig sexdocka med 20 centimeter hård styv kuk, ett rövhål som går att knulla samt en verklighetstrogen muskulös kropp som faktiskt påminner mycket om äkta hud. Går att ha kul med själv både som kvinna, man och par. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du älskar att rida kuk och vill få en känsla så lik en riktig penis som möjligt utan att för den delen ligga med någon så är en bra sexdocka med kuk ett bra alternativ. Den här modellen från märket Pipedream är känd för att vara väldigt realistisk och stabil att rida. 

Kuken är riktigt bra formad, lagom stor och kroppen är gjord i ett mjukt silikon. Som du ser så är själva torson väldigt muskulöst utformad med sexpack och fina bröstmuskler där du kan ha dina händer när du guppar på dildon. 

Stor och verklighetstrogen kuk 

Kuken är verkligen väl utformad och det har lagts ner rejält med tid på att få till en känsla som liknar en riktig snopp. Längden ligger på 20 centimeter så är du helt nybörjare på sexleksaker eller vet med dig att du gillar mindre kukar så är det bra att välja något annat. Tycker du däremot om välhängda män kommer du stortrivas ovanpå denna muskulösa kropp. 

Kuken har inte så mycket ådror utan är ganska len och slät till ytan vilket gör att du glider bra samt att kuken får en mjukare känsla. När du haft den i dig ett tag kommer även din kroppsvärme göra så att penisen också blir varm. Ollonet är i sin tur lagom stort och har dessutom fina detaljer i form av en tydlig sträng samt realistisk ”skarv” där kuken övergår till ollon. 

Pungen är också detaljerad och påminner ganska mycket om en äkta även om huden blir lite annorlunda. Pungen är skön både som stopp när du har kuken i dig samt trevlig att leka med om man exempelvis vill ge en avsugning. 

Går att knulla röven

Om du är kille eller om ni är ett par så finns det möjlighet att använda leksaken på fler sätt än enbart att rida dildon. Det finns nämligen ett töjbart rövhål som går att knulla och känslan är ganska lik riktigt analsex, speciellt om du använder dig av vattenbaserat glidmedel och håller på ett tag så att hålet blir varmt av din kroppsvärme. 

Om du är ensam tjej har du inte så stor nytta av detta men om du har en manlig partner kan han leka med rövhålet samtidigt som du rider dildon. Är du kille som tycker om att få din g-punkt stimulerad samt att knulla får du också stor nytta av Fuck Me Silly. 

Verklighetstrogen känsla och bra kvalitet 

Som vi redan varit inne lite på så är känslan väldigt realistisk tack vare bra silikon som är av högsta kvalitet. Övriga detaljer gör den även ytterligare realistisk, exempelvis att man inte får ont i knäna av att sitta och rida på den eller att vikten är 11,5 kg vilket ger en bra stabilitet. 

Priset är ganska högt men man får verkligen vad man betalar för och om man tar hand om honom rätt är hållbarheten flera år. För att inte orsaka onödigt mycket slitage bör den inte förvaras i solljus, du bör tvätta rent den efter användning samt enbart använda vattenbaserat glidmedel. 

När det kommer till att hålla hygienen så kan du tvätta den med tvål och vatten eller med speciellt rengöringsmedel som finns till för just sexleksaker. 

Rolig för par 

Har ni pratat om att krydda till sexlivet med en trekant men tycker att det är ett för stort steg att ta? Då är en sexdocka perfekt för att kunna få in en till partner i sängkammaren utan att riskera svartsjuka eller annat som kan tära på relationen. 

Överlag kan vi varmt rekommendera den här leksaken till kräsna kvinnor som vill rida en realistisk kuk, till män som vill rida eller ha verklighetstroget analsex samt till par som vill ha sköna trekanter. Kanske inte en leksak man börjar med men definitivt en välbyggd modell som håller otrolig kvalitet och tar sexet till nya höjder, både själv och tillsammans med andra!  

Willie City

Bästa dildo

dildo sexleksak

Willie City

Bästa dildo

En skön dildo med över 17 cm omkrets och 15,5 cm längd. Detaljer som blodådror, ett ollon och pungkulor gör den realistisk att leka med och sugproppen möjliggör ställningar där du inte håller i dildon, exempelvis ridande eller bakifrån mot en vägg. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

En lista med sexleksaker måste självfallet innehålla minst en dildo. Willie City har fångat vår uppmärksamhet då det är en prisvärd, realistisk och lagom stor dildo med sugpropp som går att sätta på golvet eller väggen i exempelvis duschen. 

Skönt material och full poäng för utseende 

Dildon är gjord av PVC vilket är en ganska hård plast som håller länge, är lätt att sköta om samt tål vatten. När det kommer till dildos finns det många material att välja mellan, exempelvis glas och silikon. Vi tycker dock att glas har lite för låg friktion och är kallt medan silikon inte är tillräckligt styvt för att kunna rida hårt. Av den anledningen så är PVC perfekt. 

Det går även att forma PVC lite hur man vill, något som gör att man kan ge det ett väldigt realistiskt utseende i form av detaljerat ollon och ådror som i det här fallet. Utöver att se sexigt ut så påminner även känslan mer om en riktig penis när den även ser ut som en. 

Sugproppen gör den praktisk att rida

Den stora sugproppen på undersidan är riktigt stark och gör att du kan sätta dildon på allt från ett vanligt trägolv till ett kaklat badrumsgolv. Sugproppen gör att dildon sitter stadigt och att man kan rida på ganska rejält utan att den lossnar vilket är härligt. Om du vill bli knullad bakifrån sätter du den istället på väggen och självfallet kan du även pulla dig själv i missionären precis som med alla dildos. 

Greppvänligheten är hög och dildon är realistisk att hålla i så det är bara att köra på. Vi tipsar om att använda vattenbaserat glidmedel eller rikligt med saliv för att göra det extra skönt och om du verkligen vill lyxa till det kan du ha den i en bunke med varmt vatten ett tag innan. Dildon brukar även bli varm av sig själv efter att du har använt den ett tag. 

15,5 cm skaft och pung som bottnar skönt 

Dildon har en total längd av 21 cm men du får bara in 15,5 cm i dig vilken enligt oss är en väldigt perfekt längd då det är lagom skönt för de flesta. Med 15.5 cm går det att rida på för fullt utan att riskera att slå i botten på ett obehagligt sätt. 

Pungen som sitter i botten gör även att slutet på dildon känns skönt och verklighetstroget så det är en väldigt välkomnande detalj. 

Fyller ut med bra omkrets 

Diametern är hela 4,5 cm vilket ger en omkrets på strax över 17 cm vilket gör att dildon riktigt fyller ut dig på ett skönt sätt. Om du har tröttnat på dildos som fyller ut dåligt behöver du alltså inte oroa dig för det här. 

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Prisvärd lufttrycksvibrator

sexleksak satisfyer pro

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Prisvärd lufttrycksvibrator

Vibratorn som får alla kvinnor att ifrågasätta mäns roll i sängen. Satisfyer Pro 2 ger mycket intensiva och pulserande orgasmer genom en sugande och kittlande känsla som kommer från att lufttryck pulserar på din klitoris. 

Det här är helt klart en sexleksak för alla kvinnor som vill njuta maximalt på egen hand och som vill uppleva djupa klitorisorgasmer på nolltid. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Man kan inte göra en guide med dem bästa sexleksakerna utan att ta med Satisfyer Pro. Du känner säkert igen Satisfyer och associerar det förmodligen med deras lufttrycksvibrator som lanserades på marknaden för ett gäng år sedan. 

När vibratorn kom så skrev den om reglerna för vad kvinnlig onani är och sedan dess har inget varit sig likt! Det har det tillkommit många andra vibratorer som använder sig av samma slags teknik men det finns faktiskt ingen konkurrent som har lyckats göra en lika prisvärd modell som Satisfyer, något som fortfarande gör den riktigt köpvärd. 

Stimulerar klitoris med pulserande lufttryck 

Till skillnad från en klassisk vibrator så stimulerar Satisfyer genom att pulsera ut lufttryck. Det här lufttrycket når mycket djupare kontra vad vanliga vibrationer gör, något som skapar en mycket starkare stimulans. 

Det är just den här lufttryckstekniken som tog kvinnor med storm när den kom, helt enkelt eftersom den ger så otroligt starka orgasmer så pass snabbt! Även kvinnor som inte brukar få klimax får det med Satisfyer och de som orkar komma flera gånger om kan även göra det. 

Lufttryckstekniken kräver inte att något ligger mot och rör din klitoris vilket innebär att du aldrig domnar utan förblir lika känslig som när du började! 

Enkel att använda 

Att använda Satisfyer är verkligen enkelt och okomplicerat. Du lägger bara den lilla mjuka dynan över din klitoris och sätter sedan på genom att trycka ner på-knappen. Det går inte riktigt att lägga Satisfyer på fel sätt utan så länge dynan är över klittan så kommer du få rätt stimuli. 

Totalt finns det elva olika lägen att välja mellan när det kommer till stimulans, från en väldigt lugn och försiktig beröring till en stark sugande känsla som får vem som helst att skrika av njutning. 

När du ska byta hastighet så trycker du bara på plus- och minusknappen som sitter på framsidan. Det finns tyvärr ingen indikation på vilket läge du har, så för att spara din favorit får du helt enkelt räkna från start. 

Ergonomin är väldigt bra och du kan enkelt justera hastigheten under tiden du njuter. Handtaget är även skönt att hålla i och du får ett stadigt grepp utan att tappa smidigheten. Smidighet är även ett nyckelord när det kommer till Satisfyer Pro, för det här är en leksak som är otroligt enkel att manövrera. 

Tystare, starkare och längre batteritid

Det här är generation två av den populära modellen Pro 2. Sedan föregångaren har man uppdaterat batteriet som nu ger hela 30 minuters användningstid, något som räcker och blir över när man pratar om en Satisfyer eftersom den ger orgasm på under fem minuter. 

Även maxeffekten har höjts och du kan nu njuta av en ännu starkare stimulans än tidigare, så är du en person som verkligen gillar intensiv sexuell beröring kommer du bli nöjd nu!

Det sista som uppgraderats sedan det tidigare utförandet är ljudvolymen. Du kan nu dra på ganska rejält utan att det låter särskilt mycket, något som är viktigt både för att eventuellt andra i hemmet inte ska höra samt för att du inte ska störa dig på något jobbigt surr utan istället ha ro att njuta här och nu. 

Rocks Off Golden Passion

Klassisk bulletvibrator

sexleksak rocks off

Rocks Off Golden Passion

Klassisk bulletvibrator

En odödlig favorit som alla kvinnor bör ha hemma! Den här lilla vibratorn är nämligen otroligt effektiv och ger starka klitorisorgasmer utan att för den delen vara särskilt dyr eller ta någon plats. 

Vi rekommenderar Rocks Off till dig som vill ha något prisvärt, skönt och hett som bara fungerar och är totalt okomplicerat att använda. Ett bra sätt att göra onanin eller sexet lite skönare på utan att behöva lägga ner så mycket pengar helt enkelt!

Återförsäljare:

Jämför priser:

En bulletvibrator är en väldigt klassisk sexleksak för kvinnor och även en av dem vanligaste typerna att ha hemma. Bulletvibratorn har gjort sig känd för att vara liten men ändå effektiv, något som gör den perfekt för dig som vill ha något diskret.

Just Rocks Off modell på 8 cm är den absolut bästa bulletvibratorn av alla man kan köpa idag eftersom den är prisvärd, pålitlig och effektiv. 

Enligt oss kan det här även vara en av dem bästa valen av leksak för dig som är nybörjare, så har du inte så stor vana med vuxenleksaker och vill hitta något att komma igång med är detta ypperligt! 

Ammunitionsformad vibrator som är gjord för att komma åt klittan perfekt

Det här är alltså en klassisk vibrator i en spännande form. Till det yttre är bulletvibratorn nämligen formad som ett skott, något som inte bara ger Rocks Off ett häftigt utseende utan även gör den praktisk. 

Formen gör det nämligen enkelt att rikta vibrationerna mot klittan på ett väldigt koncentrerat sätt. Med andra ord så får du en stark stimulans som ger sköna orgasmer eftersom du kan punktmarkera och verkligen sikta in dig på klitoris. Det är alltså inte så mycket av vibrationerna som ”spills” iväg runt om!

Kulformen ger även mycket utrymme att hålla vibratorn i under användning, så trots att den är otroligt liten får du ett stadigt grepp vilket är viktigt. Dess långsmala form möjliggör också otroligt enkel förvaring och du kan ha med dig vibratorn i fickan, i necessären eller handväskan utan att den märks. 

Låt inte storleken lura dig!

Trots att vibratorn är väldigt liten så har den mycket att sätta emot. Du kan få den att vibrera riktigt starkt om du vill, starkare än många andra vibratorer som är betydligt större. 

Eftersom många kvinnor kräver en stark stimulans på klittan för att kunna nå orgasm så krävs det att maxeffekten är hög vilket den alltså är här, något vi är mycket nöjda över.

Idag finns det dessvärre mängder med modeller där ute som inte alls är särskilt starka och som enligt oss leder till en stor besvikelse, så vill du vara säker på att vibrationerna räcker till för att få orgasm bör du inte chansa på någon annan bulletvibrator än just Rocks Off. 

Det finns sju stycken lägen att välja mellan där det stegrar gradvis från lugnt till väldigt intensivt. Vibrationerna pulserar inte ut utan är konstanta, så det finns inga mönster utan det är på eller av med olika intensitet. 

För att byta läge trycker du på knappen som sitter i bak på vibratorn. Knappen har en skön känsla i sig och det andas kvalitet när man trycker på den. Det är just sådana här små detaljer som vi tycker är otroligt viktiga för helhetskänslan! Vi vill inte ha en leksak som känns plastig och dåligt byggd utan något som är gediget.

Genomtänkt design

Det är fler saker än knappen som känns välbyggd på Rocks Off klassiska bulletvibrator. Faktum är att helheten känns otroligt genomtänkt rakt igenom!

Utsidan är hård vilket gör att vibrationerna blir råare och känns mer direkta. Det vibrerar dock aldrig så pass mycket att det blir jobbigt att hålla i den. 

Motorn är även tyst och du kan utan problem leka med dig själv under täcket utan att dra till dig massa oönskad uppmärksamhet från andra ifall du inte bor ensam hemma. Drar du på riktigt stark vibration kommer det dock att låta ganska mycket, så du får hålla dig på dem lägre nivåerna för att vara riktigt diskret. 

En sista detalj som vi verkligen gillar är det faktum att vibratorn är helt vattentät, så vill du krypa ner i ett varmt bad och ha lite egentid är det fullt möjligt. En snabbis i duschen är inte heller helt fel!

Drivs av separat batteri

Det finns inget inbyggt batteri utan du måste köpa LR1-batterier och stoppa i. Du skruvar isär vibratorn och stoppar sedan in batteriet där, så det är en väldigt enkel procedur. 

Varje batteri håller till någon eller några timmars njutning beroende på hur starka vibrationer du drar på. 

Det följer med ett batteri vid köp så att du kan köra igång direkt, men vi rekommenderar att köpa hem en karta med några fler batterier ganska snart så att du inte måste snåla och ransonera ut när du ska använda vibratorn och inte. 

Går att använda på andra delar av kroppen

Vibratorn går även att använda på andra erogena zoner, exempelvis på bröstvårtorna eller runt anus. Du ska dock inte stoppa in vibratorn i anus eftersom den väldigt enkelt kan försvinna in. 

Involvera Rocks Off under förspelet

Om du har en partner så är det här en perfekt sexleksak att använda under förspelet. Låt din partner leka med den på din klitoris eller använd den på dig själv under tiden du blir penetrerad. Ni kan även prova lägga vibratorn på hans ollon, något som enligt vissa ger en skön känsla medan andra tycker det blir för mycket. 

Om ni ska använda Rocks Off på en penis så rekommenderar vi att lägga en klick glidmedel och sedan ha den på baksidan av ollonet mot strängen. Genom att vibrera där kan han få väldigt sköna orgasmer, även om det tar ett tag att bygga upp dem! 

Gillar ni edging kan ni använda vibratorn på honom tills han är nära att spruta för att på så vis bygga upp orgasmen! 

Bästa vuxenleksaker för honom

Satisfyer Strong One

Vibrerande penisring

satisfier strong one

Satisfyer Strong One

Vibrerande penisring

En lyxig penisring med starka vibrationer som är sköna både för dig och henne när ni knullar. Stimulerar både din pung och penis samt hennes klitoris vilket ger starkare orgasmer. Allt paketerat i en snygg smidig ring med tillhörande app som fungerar mycket bra. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

De flesta förknippar märket Satisfyer med kvinnlig onani men de har även gjort produkter för män! Strong One är en penisvibrator som styrs med mobilen och som ger upphov till fantastisk beröring samtidigt som du runkar och det bästa av allt är att den även kan ge din eventuella partner stimuli under tiden ni knullar. Enligt oss är detta en av dem mest prisvärda och mest innovativa sexleksakerna en man kan köpa! 

Ger kuk och pung vibrationer samt ett hårdare stånd 

Strong One sätts runt roten av kuken precis som en vanlig penisring. Du sätter på den när du är slak och blir sedan hård i den. Ringen gör så att ditt stånd blir hårdare och om du har tur kommer du även vara hård längre efter att du har kommit så att leken kan fortsätta och du få en till orgasm.

Vibratorn är uppkopplad mot Satisfyers app som du laddar ner på mobilen och från den styr du vibrationerna. Du kan välja mellan tio olika mönster som alla skiljer sig från varandra. De första mönstren börjar lugnt och stillsamt och desto högre upp du kommer desto intensivare blir det. Även pulseringen ändras.  

Vibrationerna stimulerar kuken och pungen vilket ger en starkare sexuell känsla och dessutom bygger det upp orgasmerna mer vilket leder till att du kommer skönare. Vi tycker speciellt om dem lite lugnare mönstren som vibrerar riktigt skönt mot pungen och får en att spruta riktigt mycket. 

En rolig detalj är att du kan göra egna vibrationer eller koppla upp appen mot en låt, en röst eller annat ljud som då följer rytmen. Testa sätt på en skön låt så får du se….

Skulle du föredra att använda ringen utan att blanda in mobilen och appen så går det bra att sköta den via dem fysiska knapparna där du kan sätta på, stänga av och ändra mellan dem tio inbyggda mönstren. Du kan även lägga in egna mönster som favoriter och då kommer de gå att välja direkt via knapparna. 

Gör det extra skönt för din partner 

Om du har en kvinnlig partner så kommer hon att älska den här penisringen eftersom vibrationerna även kommer åt hennes klitoris, något som bäddar för extra sköna orgasmer för henne. Testa att ha henne ovanpå dig och låt henne gnida fram och tillbaka över din kuk samtidigt som din penisring vibrerar, garanterat orgasm innan du hinner blinka! 

Det är även skönt för henne om du tar henne bakifrån medan ringen vibrerar. Här kan du med fördel dra på lite starkare vibration för att öka sannolikheten att ni kommer samtidigt. 

Smidig och vattentät design 

Vi gillar hur Satisfyer har paketerat Strong One. Materialet är fint blått silikon som är skönt mot kroppen och dessutom väldigt töjbart vilket innebär att ringen passar dem flesta kukar oavsett omkrets. Allt är även vattentätt så att du ska kunna leka i badkaret eller duschen. 

Strong One är batteridriven och har 40 minuters laddtid. Just batteritiden är det enda negativa med den här produkten enligt oss och vi hade gärna sett att man kunnat använda den längre, något som dock är svårt utan att addera massa extra vikt. Laddtiden från tomt till fullt batteri är 60 minuter. 

Överlag är produkten väldigt välbyggd och andas verkligen kvalitet, från hårdvara till mjukvara. Om du gillar lyx och välbyggda prylar kommer du förmodligen bli nöjd! 

LELO F1S V2

Avsugningsmaskin

avsugningsmaskin lelo f1s

LELO F1S V2

Avsugningsmaskin

Avsugningsmaskin med två separata motorer som ger avrunkning, känslan av att någon suger samt en vibrerande kittlande stimuli på ollon och rot. Den skönaste delen är att du inte behöver göra mer än att hålla i leksaken på din kuk medan den får dig att spruta skönt. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Älskar du att få din kuk sugen men har inte någon partner som kan hjälpa dig? Då låter det som om det är en avsugningsmaskin du behöver. Det finns lite olika modeller ute på marknaden idag men det är främst F1S från Lelo som har slagit igenom och vi förstår verkligen varför. Känslan är faktiskt riktigt skön och tillsammans med glidmedel kommer man nära upplevelsen av ett riktigt oralsex! 

Två motorer som ger känslan av avsugning och avrunkning

Du stoppar in din penis i hålet på framsidan och möts sedan av en riktigt spännande värld på insidan. Där gömmer sig en mjuk och len vaginaliknande insida där två stycken motorer ger dig en stimulans du sent kommer glömma.

Den ena motorn ger en avrunkande rörelse som drar upp och ner medan den andra ger vibrationer och gör så att insidan rör sig in och ut. Dessa två stimuleringar tillsammans ger en känsla som påminner om ett riktigt bra oralsex även om känslan skiljer sig lite åt på vissa sätt. 

Många skulle klassa F1S som mannens motsvarighet till den klassiska Satisfyern för kvinnor som skickar ljudvågor mot klitoris och enligt oss så är det här ett måste att testa även om det finns en annan leksak som liknar Satisfyern ännu mer… mer om den längre ner.  

Styrs med smart app

I mobilen så laddar du ner tillhörande app och kopplar sedan upp dig mot sexleksaken med BlueTooth. Appen är snyggt gjord och enkel att förstå och i den har du 7 olika lägen att välja mellan som alla skiftar i intensitet och mönster. Det finns även sensorer på insidan som kan känna av när du njuter som allra mest och bygga sin vibration utifrån det till nästa gång du ska onanera. Du kan alltså få ett skräddarsytt onaniprogram efter vad just du gillar. 

En rolig detalj med appen är att man kan få feedback på sin onani där det går att hämta data som hur länge man höll. Den räknar även ut ett poäng baserat på tiden du höll i kombination med stimulansen vilket gör att du kan öva upp dig för att bli uthålligare i sängen och se svart på vitt ifall du gör några framsteg. Intressant, roligt och smart, helt klart en användbar detalj som gör helheten ännu bättre. 

Lyxigt yttre

Lola är kända för att göra produkter som håller hög klass vilket märks på utseende, kvalitet, funktion och så på prislappen förstås. Enligt oss är det dock ett fullt värt pris att betala eftersom det är sådan hög kvalitet rakt igenom. När det kommer till leksaker som har teknik i sig får man även räkna med en lite högre prislapp om man vill att allt ska klaffa. 

Det går att spruta rakt i leksaken och den är inte så svår att skölja ur. Konstruktionen är dock inte vattentät så doppa den inte helt under vatten utan skölj ur den. 

Vikten ligger på 300 gram vilket är bra och smidigt men den inre längden är något kort, nämligen 11 centimeter vilket gör att de flesta män kommer ha en del av sin penis på utsidan. Vi tycker det är frustrerande att inte kunna trycka in fullt men eftersom det här inte är en maskin man knullar gör det inte så mycket för resultatet. Du ska alltså bara stoppa in penisen och sätta på via appen. 

För att få en sådan skön känsla som möjligt är det vattenbaserat glidmedel som gäller. Du kan även använda ditt saliv ifall du vill spara pengar eller föredrar den lite tjockare känslan. 

Batteritiden är upp till två timmar vilket vi tycker är föredömligt. På två timmar kan man hinna köra flera vändor utan att behöva ladda efter varje och vill man leka riktigt länge går det att göra utan att oroa sig för batteritiden. Du laddar med medföljande kabel och det tar två timmar innan man har full kräm. 

Passar inte alla penisstorlekar 

Om du har en väldigt bred kuk kommer du förmodligen inte få en optimal upplevelse så vet du med dig att du har ovanligt stor omkrets rekommenderar vi att stå över den här eftersom du inte heller kan lämna tillbaka efter att ha testat den. Eftersom materialet är av töjbart silikon som anpassar sig efter din kuk ska det dock krävas att du är riktigt välhängd för att få problem. 

Sammantaget är Lelo F1S V2 en riktigt bra och lyxig onanimaskin för dig som vill ha toppklass njutning utan att behöva lyfta ett finger, så vill du investera i din onani är den helt klart värd att prova!

Arcwave Ion

Bästa lufttrycksvibrator man

arcwave ion lufttrycksvibrator man

Arcwave Ion

Bästa lufttrycksvibrator man

En sexleksak som ger otroligt starka och sköna orgasmer som är helt olika dem man får av klassisk penetration. Allt du behöver göra är att stoppa in penisen, hitta rätt läge och sedan luta dig tillbaka så gör maskinen resten. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

När lufttryckstekniken kom till kvinnor så fullkomligt revolutionerade den kvinnlig onani, men på herrsidan har det varit ganska tomt under många år och vi har fått nöja oss med vanlig klassisk stimuli i form av fleshlights eller massage, något som är skönt men inte ger så märkvärdiga orgasmer. Sedan kom Arcwave Ion och förändrade allt. 

Den här lilla mackapären bygger på samma teknik som en Satisfyer för kvinnor och ger en väldigt intensiv stimulans som känns mycket djupare än något man kan åstadkomma själv, något som även gör att den bäddar för helt magiska orgasmer. Vi var faktiskt lite tveksamma till detta guld och gröna skogar-snacket innan vi själva testade och kan säga att vi är riktigt imponerade. Arcwave Ion låser helt enkelt upp dörren till helt nya orgasmer…

En helt ny typ av manlig orgasm

Lufttryck stimulerar ollonet och främst strängen genom att skicka pulserande luft i olika mönster. Det låter lite diffust och vi måste hålla med om att tekniken är lite som häxkonst, men hur skumt det än låter så fungerar det otroligt bra. 

Du stoppar in kuken i det cylinderformade utrymmet som är täckt av finaste silikon vilket är en väldigt mjuk och behaglig plats ”att vara på”. Här är det viktigt att du placerar ollonet rätt för att få den typen av stimuli som det är tänkt att du ska få. 

Den stora skillnaden från vanliga klimax är att dem du får med Arcwave Ion är längre, känns i hela kroppen på ett annat sätt samt är djupare. Många tycker det är som natt och dag från en vanlig runk och vi är verkligen beredda att hålla med om det. 

Lyx rakt igenom

Från förpackning till materialval och funktion är verkligen genomtänkt och det finns en stor känsla av lyx vilandes över hela produkten vilket man även kan förvänta sig med tanke på priset. Vi tycker verkligen att Arcwave har lyckats fånga känslan som man märker att de strävat efter vilket gör att varje onanitillfälle känns lite vardagslyxigt. 

Utöver att vara lyxig så är även det här en sexleksak som är väldigt enkel att använda tack vare att allt är väldigt rakt på utan några krusiduller samt att designen är vattentät och batteridriven vilket gör den mobil. Appen som du styr med är även riktigt bra och vi har inte haft några som helst problem med den. 

Kan kräva lite övning 

För att få till rätt känsla kan du behöva testa runt lite för att hitta vart på kuken som stimulansen känns som skönast. Vi tipsar om att både stoppa in kuken hård och slak för att se vad du föredrar samt att prova olika lägen tills pulseringarna verkligen känns på djupet. Glöm inte bort att dra bak förhuden, annars kommer det inte att hända så mycket!

Skulle kunna vara lite tystare

Den enda invändningen vi har är att ljudvolymen är något hög vilket ställer till det om man vill smyga med sin onani. Dem lite lugnare lägena är dock betydligt tystare än dem intensiva och eftersom hela konstruktionen är vattentät så är det inga som helst problem att ta med den in i duschen vilket dämpar en del av ljudet. Vill du smyga finns det alltså trots allt sätt att ta till. 

Pipedream Fuck Me Silly

Mest prisvärda sexdocka

fuck me silly

Pipedream Fuck Me Silly

Mest prisvärda sexdocka

En liten knulldocka i TPE med ofantligt skönt anus och vagina, en stor röv och verklighetstroget utseende som får en att komma riktigt skönt. Ett perfekt alternativ för dig som älskar sex men är utan partner eller som kanske vill öva upp dina färdigheter och bli mer uthållig. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill knulla en riktigt skön fitta eller anal men inte har en sexpartner så är Fuck Me Silly från Pipedream ett fantastiskt val som är både otroligt verklighetstroget och prisvärt. 

Fuck Me Silly är en kvinnlig nederdel av det naturtrogna materialet TPE vilket gör att det både ser ut som och känns som äkta hud. Insidan av båda hålen är dessutom riktigt tajta och sköna. Helt enkelt en otroligt bra vuxenleksak för att simulera känslan och utseendet av en äkta kvinna. 

Väldigt nära en riktig kvinna

Det som gör att den här modellen från Pipedream sticker ut så mycket från sina konkurrenter är att känslan här är otroligt realistisk, nästan skrämmande lik ett riktigt ligg faktiskt. Båda hålen har riktigt fina detaljer och är väldigt sköna. En bra sak är att fitta och anus känns annorlunda från varandra precis som hos en verklig kvinna. 

Anus är tajtare och har en lenare insida medan slidan är lite rymligare och mer dynamisk på insidan med veck, vrår och räfflor, något som gör att känslan är helt olika hålen emellan. Vilket hål du än ska knulla tipsar vi verkligen om att använda mycket glidmedel eftersom det annars kommer bli på tok för torrt då det inte produceras någon naturlig fukt utöver din försats. 

Insidan av vaginan är 15 cm djup vilket innebär att de flesta män kan bottna nästan helt. Analen är däremot hela 18 cm och tar därför emot nästan alla män helt och hållet vilket är fantastiskt skönt. 

För att förstärka känslan maximalt kan du utöver glidmedel använda en värmestav och stoppa i det hål du ska penetrera eller ha henne varmt innan du ska leka. Har du element kan du förslagsvis lägga henne nära det. 

Kan ställas i olika ställningar 

Dockan är låst i en liggande position men är gjord så att man kommer åt henne naturligt både om hon är på rygg och mage, något som gör att du kan välja mellan olika ställningar såsom missionären och doggy. Eftersom dockan bara väger 9 kg går hon även att hålla ovanför dig för att på så vis få till en ridande ställning. 

Olika ställningar ger ganska olika känsla tack vare att du kommer in från vinklar som skiljer sig från varandra, något som leder till att gummit trycker ner på olika sätt och därför ger känslor som skiljer sig åt. 

Rejäl fast rumpa 

Alla ni som verkligen tycker om rumpor kommer bli nöjda med Pipedream Fuck Me Silly. Hon har en extremt fyllig bakdel med stora fasta skinkor som både ser bra ut och är sköna att ha händerna på samt ge smisk. Här har tillverkaren verkligen lyckats och vi har svårt att se hur just rumpan skulle kunna bli bättre. 

Enkel att spola rent 

Dockan är mycket enkel att göra rent efter att du har använt henne. Både anal och slida sitter ihop så du behöver bara spola i ett av hålen och hälla ut vattnet i det andra. Vi rekommenderar att använda lite tvål eller ännu bättre: specifik rengöring för sexleksaker. 

Pudra för längre hållbarhet

Det följer med lite puder vid köpet och varje gång du har använt din docka ska du pudra den när hon är rengjord och torr. Pudret ser till så att materialet behåller ett äkta utseende samt inte klibbar ihop sig, så se till att få ner puder både i analen och slidan! 

Skulle gärna fått vara lite stabilare

Undersidan är platt för att göra den så stabil som möjligt men om man pumpar på rejält så kommer den tyvärr att bli lite vinglig så då får man se till att hålla i henne. Vikten är dock perfekt och vi hade inte önskat henne tynger än så här då det hade lett till svårigheter med att flytta runt i olika ställningar. 

Otouch Airturn 2

Billig sexleksak: blowjobmaskin

airturn 2 sexleksak

Otouch Airturn 2

Billig sexleksak: blowjobmaskin

Lekfull och skön mun som både suger, vibrerar och värmer tills du når orgasm. Vattentät och enkel att göra rent samt säljs till ett riktigt förmånligt pris!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill stoppa din penis i en läppformad modell som leker skönt med dig till orgasm utan att lägga ut så mycket pengar bör du spana in den här sexleksaken. Det måste nämligen inte kosta skjortan att införskaffa sig en blowjobmaskin, något som Airturn 2 från Otouch bevisar.

Otouch har lyckats tillverka en riktigt kompetent modell som suger och stimulerar med stark effekt riktigt på djupet vilket ger en sköna orgasmer. Vi gillar den eftersom den är enkel att använda, får en att komma skönt samt är ett bra komplement till handen. 

Värme, sug och vibration 

I den här rackaren så är tre olika funktioner inbakade i en och du kan styra varje del separat vilket ger möjlighet till väldigt varierade upplevelser. Man tröttnar alltså inte i första taget!

Du har en värmefunktion som gör precis vad det låter som, nämligen ser till så att utrymmet där din penis ska vara är varmt och gott vilket ger en ökad realistisk känsla. Här kan du välja mellan två olika intensiteter: lite svalare och ljummet beroende på vad du föredrar. Den svalare håller 35 grader Celsius medan den varmare håller 45 grader Celsius. 

Sugfunktionen simulerar känslan av när någon ger dig en avsugning och även om den inte är helt identiskt så tycker vi det är tillräckligt bra med tanke på priset. Vad gäller sugfunktionen så kan du välja mellan fem lägen i olika intensitet och djup. Extra spännande blir det dock först när man slår på vibrationen tillsammans med suget, en kombination som med värmen verkligen börjar närma hur det känns att få sin kuk sugen. 

Vibrationerna ges i hela cylindern vilket innebär att både skaft och ollon får en skön massage. 

Variera i oändlighet 

Du kan som sagt styra alla funktioner separat vilket innebär att du kan variera mellan otroligt många olika lägen. Du kan till och med stänga av allt förutom värmen och knulla hålet likt en lösvagina om du vill. 

När du ändrar hastigheten på suget så ändras även storleken på cylindern vilket gör att det klämmer åt olika mycket för att stimulera känslan av en penis som trycks in i en smalare hals, en detalj som gör det hela mycket skönare. 

Plus för enkel kontrollering 

Det är mycket enkelt att styra Airturn 2. Allt som finns är tre stycken knappar där varje styr respektive funktion. Du ser på bilderna vad alla knappar gör där munnen står för suget, vågorna för vibrationen och termometern för temperaturen. För att helt stänga av en funktion som är på håller du in knappen i tre sekunder och för att se vilket läge samt vilka funktioner som är på kollar du bara på den digitala displayen som börjar lysa så fort Airturn är igång. 

Något liten

Om vi ska peta på något vi inte tycker är så bra är det att insidan endast kan ta emot 11 centimeter av din penis vilket gör att många män inte kan få in hela kuken. Det påverkar inte känseln eftersom det är stimuli av ollonet som är själva grejen, men vi hade önskat att man kunde få inte mer eftersom det trots allt är skönt. 

Ytterligare en förbättringspotential är att få ner ljudvolymen så att man kan smyga. Nu drar volymen iväg ganska mycket vilket gör det lurigare att vara diskret ifall man bor hemma eller delar boende med kompisar. 

Fuck Me Silly Mega 2 Mastrubator

Sexleksak formad som kvinnlig kropp

sexdocka sexleksak

Fuck Me Silly Mega 2 Mastrubator

Sexleksak formad som kvinnlig kropp

Prisvärd docka för dig som älskar stora bröst och smala midjor. Välj mellan dem två tajta hålen eller tuttknulla henne med massor av glidmedel. Bara fantasin sätter gränsen! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Fuck Me Silly är ett populärt märke eftersom de tillverkar realistiska vuxenleksaker i naturtrogna material med naturliga detaljer till bra pris. Mega 2 Mastrubator är en kropp med bröst och två tajt hål, ett perfekt val för dig som älskar tuttar och inte får ha sex lika ofta som du vill!

Enligt oss är detta en av dem mest realistiska valen du kan göra i den här prisklassen och du kommer få svårt att hitta en bättre tjej för samma pengar. 

Bra kropp som påminner mycket om en riktig kvinna 

Kroppen är riktigt smal och fin med stora bröst som är härliga att greppa och hålla på med. Det finns ingen rumpa eftersom hon är platt på baksidan för att kunna ligga ner bättre men höfterna däremot är otroligt stora och sköna att hålla i, speciellt om du tar dockan bakifrån! 

Detaljerna är välgjorda och allt från magmusklerna till bröstvårtorna har fått mycket tid och omtanke vid tillverkning för att tillsammans skapa en helhet som blir så lik en riktig kvinna som möjligt. 

Tycker du om att tuttknulla så är det inga problem då brösten är tillräckligt stora. Häll lite glidmedel, lägg din penis och tryck ihop brösten så kan du köra på. 

Bra hål och flexibel i många ställningar 

Du har två hål att välja mellan: anus och slida där båda skiljer sig åt i karaktär och känsla. Vi tycker båda hålen är riktigt snygga rent visuellt och klår faktiskt vissa dyrare Real Dolls i utseende. 

Kroppen har en vikt på 6 kg vilket ger bra och stabil tyngd när du lagt ner henne på rygg eller mage men gör även att du har möjlighet att flytta runt henne utan större problem. Vi tyckte dock hon var lite tung att hålla en längre tid och det är därför skönt att ha något stöd, exempelvis ett bord, en säng, stol eller soffa. Testa runt och vidga dina fantasier eftersom hon inte kommer säga nej. 

Enkel att rengöra 

Båda hålen går rakt igenom vilket gör att du kan skölja ur den utan några problem. Det inre djupet är 18 cm och skulle du vara större än så kan du alltså komma ut på andra sidan och på så vis få stöta fullt vilket många tycker är skönare. 

Värm upp henne för bästa upplevelse 

Materialet TPR är ganska kallt och det kommer därför vara tråkigt att ligga med din Mega 2 utan att värma upp innan. Uppvärmningen kan exempelvis ske genom att du lägger henne i lite varm vatten i diskhon tio minuter innan det är dags, något som kommer göra upplevelsen betydligt härligare än om du kör kallt. 

Surge Pink

Bästa fleshlight

sexleksak fleshlight

Surge Pink

Bästa fleshlight

En lite mindre modell av klassiska fleshlight vilket gör den enkel att förvara. Hålet omsluts av tajt mjukt silikonliknande material som Flashlight tagit patent på. Leksaken är enkel att rengöra samt smidig att förvara. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Vad vore ett test av sexleksaker utan att ha med en riktigt bra fleshlight? Nej precis, vi tänkte väl det! Den här klassiska leksaken för män har funnits ett tag nu och är en av dem mest säljande typerna som finns och skulle kunna översättas till mannens motsvarighet av kvinnans dildo. 

Just den här fleshlighten har ett väldigt skönt inre med trevliga mönster som ger hög friktion och en känsla som påminner mycket om en äkta vagina, speciellt om du värmer upp den innan samt använder dig av mycket glidmedel, vattenbaserat förstås! 

Lagom intensiv beröring 

Vissa fleshlights har en enligt oss alldeles för intensiv beröring men Surge Pink levererar en stimulans som gör att man kan hålla ut ett tag innan orgasmen kommer, något som förlänger onanistunden och gör att du kan njuta längre. 

Skulle du vilja tajta till har du dock möjlighet till det genom att dra åt korken som finns på baksidan. Då blir det mindre luft i utrymmet där du har din penis vilket gör att silikonet dras mot dig mer. 

Liten och smidig storlek 

Surge Pink har en mindre storlek jämfört med många andra fleshlights på marknaden, något vi tycker är smidigt eftersom man då kan förvara den lättare. Det underlättar även rengöringen eftersom man får in den lättare under kranen utan att behöva hålla på och vinkla konstigt. Själva storleken är gjord med vardagen i åtanke där man velat skapa en modell som faktiskt går enkelt att använda utan strul. 

Öka den realistiska känslan 

Materialet är framtaget av Flashlight själva och de kallar det för Phtalatefree Real Feal Superskin. Det här materialet är faktiskt patenterat och extremt skönt att knulla då det har en riktigt realistisk känsla som är mycket lik riktig hud. Det skiljer sig från TPE genom att vara enklare att ta hand om samt vara billigare på bekostnad av att inte vara fullt lika likt i konsistensen. 

För att öka känslan av riktig vagina ytterligare så finns det några tips att ta till. Det första är att ta isär insidan och lägga den i varmt vatten innan du ska onanera. Då får du värmen från en kvinna vilket gör mycket för hur upplevelsen kommer kännas. 

Ett annat sätt att förändra känslan på är genom att sätta fast sin fleshlight i något, exempelvis mellan madrassen i din säng eller i soffan. Du kan även köpa till en hållare som sätts i duschen och som låter dig knulla flashlighten utan att ta tag i den med händerna. 

Sista sättet är att använda mycket saliv och glidmedel blandat för att återskapa känslan av hur en våt kvinna upplevs. 

Ta hand om den för hållbarhet livet ut

Ifall du vill att din flashlight ska hålla hela livet så är det bara att följa några enkla råd för att ta hand om den på rätt sätt. Det första är att göra rent den med endast ljummet vatten efter att du har onanerat klart. Skippa alltså tvål eftersom det kommer riskera att förstöra materialet. Om du vill göra riktigt rent så går det att använda så kallad isopropylalkohol vilket är ett ämne som desinficerar och dödar alla bakterier. 

När du tvättat rent ska du lufttorka Surge Pink innan förvaring. När den har torkat är det även bäst att pudra för att få materialet att hålla sig mjukt och undan sprickor. Pudret som ska användas är speciellt puder för sexleksaker och kan köpas hos dem flesta återförsäljare. 

Sist men inte minst så är det otroligt viktigt att du enbart använder vattenbaserat glidmedel och ingenting annat eftersom det kommer riskera att slita materialet onödigt mycket. 

MR.MEMBR Rebecca

Billig och prisvärd lösfitta

mr.membr sexleksak

MR.MEMBR Rebecca

Billig och prisvärd lösfitta

En stroker som gör runkandet otroligt mycket skönare. Det mjuka och tajta hålet i TPE med en räfflad insida stimulerar väldigt härligt och du kan justera tajtheten genom att klämma åt på utsidan. 

Den genomskinliga lösfittan passar även bra om du har en partner och ni vill göra handjobbet lite annorlunda från vad ni är vana med. 

Allt som allt är det här det perfekta valet för dig som vill ha så mycket bang for the buck som möjligt, alltså så mycket för pengarna som det bara går! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det måste inte kosta skjortan att få ett bra komplement till handen, något som MR.MEMBR:s lösvagina Rebecca verkligen bevisar. Det här modellen beskrivs bäst som en stroker som du för upp och ner över penisen och i relation till en fleshlight är Rebecca otroligt prisvärd. Ett val för alla män som vill lyxa till runken utan att behöva hosta upp så mycket pengar alltså!

Genomskinlig sleeve i TPE som stimulerar tajt

Du stoppar in penisen i det mjuka hålet och möts direkt av ett intensivt mönster som sluter åt nära ditt ollon.

Materialet är en mjuk typ av gummi som heter TPE och det återfinns oftast hos lite dyrare leksaker, men eftersom MR.MEMBR är en sådan stor tillverkare har de lyckats pressa ner priset och fått råd att använda sig av det på den här budgetlösfittan. 

Hur känns då TPE mot kuken? Jo, det känns väldigt mjukt och lent, otroligt snarligt riktig hud. Adderar du dessutom vattenbaserat glidmedel (vilket vi verkligen rekommenderar) så blir känslan ännu bättre och mer realistisk. 

För att verkligen göra det så skönt som möjligt bör du även lägga sleeven i varmt vatten strax innan du ska onanera för att på så vis mötas av en mjuk, varm och trång känsla som liknar en riktig vagina! 

Mönstret på insidan är också väldigt härligt och här har MR.MEMBR lagt ner mycket tid på att få till något som ska stimulera så behagligt som möjligt. 

Insidan ändrar sig hela tiden i mönster beroende på hur långt in du är, så mönstret du möts av är inte detsamma som i slutet. 

Att sleeven är genomskinlig gör att du hela tiden ser din penis vilket vi tycker är hett!

Justera hur tajt stimulansen ska vara

Hålet är ganska tajt redan som det är och det sluter åt rejält, men vill du ha ännu tajtare stimulans är det bara att klämma åt på utsidan med dina händer. Eftersom materialet är mjukt kan du egentligen få det hur tajt du vill!

Perfekt att använda under handjobb tillsammans med din partner 

Om du har en sexpartner så är MR.MEMBR väldigt härlig att använda under förspel eller i slutet när du ska spruta. Låt henne eller honom runka av dig med lösvaginan tills du sprutar, något som blir mer intensivt och mjukt än om din partner använder händerna. 

Hål rakt igenom gör det här till en stroker

Vi definierar Rebecca som en stroker eftersom det är ett hål rakt igenom samt att längden bara är 14 cm. Många män kommer alltså få igenom hela penisen i hålet, något som gör att du inte riktigt penetrerar leksaken utan snarare drar det över penisen. Vi gillar verkligen den känslan eftersom det blir en förlängning av den vanliga runken!

Passar de flesta storlekar 

Vi är imponerade över hur universal passformen är. Materialet har en perfekt flexibilitet för att passa alla olika storlekar oavsett hur grov du är. Du som är stor kommer töja ut hålet så att du får plats och du som har en smal penis trycker bara åt med din hand för att få snävare stimuli!

Autoblow AI

Avrunkningsmaskin fylld med teknik

autoblow ai sexleksak

Autoblow AI

Avsugningsmaskin fylld med teknik

En sexleksak som runkar och suger av dig med samma kunskap som någon som har gjort det i tusen timmar. Alla rörelser som ges av dem två armarna baseras nämligen på en AI som har lärt sig hur vi människor gör när vi utför den ädla konsten att ge en avsugning!

Det här i kombination med en silkeslen sleeve och två motorer som stimulerar både upp och ner samt i sidled skapar en känsla som ingen annan sexleksak kan mäta sig med!

Autoblow är valet för alla män som verkligen är seriösa med sin onani och vill göra den så skön som det bara går!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du som vill ha en avancerad sexleksak som går att variera i oändligheten kommer gilla Autoblow AI. Det här är en avrunkningsmaskin som bevisar att teknik och vuxenleksaker verkligen hör ihop och vi kan garantera att den kommer ta din onani till nya höjder!

Stoppa in din penis i sleeven och njut 

Autoblow AI bygger på en vanlig lösvagina. Du stoppar in din penis i den tajta vaginaliknande sleeven och möts direkt av ett tajt och mjukt omslutande landskap. Även om utsidan är formad som en mun så påminner insidan mer om en vagina eftersom det sluter åt så pass tajt. 

De mjuka TPE-väggarna som ligger mot din penis är lagom räfflade och du känner varje litet mönster väldigt väl, något som gör det nästan spännande att tränga in. Man har verkligen tid på sig att känna efter och njuta i lugn och ro. 

Här hade sagan kunnat ta slut och du hade kunnat runka upp och ner med sleeven likt en lösvagina, men det finns så mycket mer att hämta!

Det här är som du redan listat ut en avrunkningsmaskin vilket innebär att du inte behöver göra mer än att stoppa in penisen, sätta på och sedan luta dig tillbaka. 

Sleeven är sammansatt med två stycken armar som i sin tur är kopplade till varsin motor. Den ena motorn rör armen upp och ner vilket skapar en runkande känsla medan den andra motorn rör i sidled vilket skapar känslan av att någon stimulerar din penis med en roterande rörelse. Tänk dig någon som runkar dig och upp och ner samtidigt som han eller hon vrider sina vrister! 

Den här kombinationen är helt unik för manliga sexleksaker och det finns inget annat idag som använder sig av samma teknik. Och hur är då resultatet? Jo, det är riktigt bra! Orgasmen byggs upp på ett intensivt sätt och när man sprutar så blir det otroligt mycket starkare än vid en vanlig runk. 

Tanken är att stimulansen ska likna en avsugning men eftersom det inte finns något som suger tycker vi det påminner mer om ett riktigt bra handjobb med tajtare och mjukare stimulans. Tillsammans med mycket glidmedel kan det dock påminna om en avsugning!

Justera tajtheten

Det går att justera precis hur tajt du vill att sleeven ska vara genom att skruva på en skruv. Du som gillar när det är riktigt tajt kan därför få det och du som vill ha lite lösare stimuli kan också bli nöjd. 

Eftersom man kan justera hur tajt sleeven ska vara så är passformen helt universal och passar alla män, något som fler tillverkare verkligen bör ta efter! Det finns allt för många leksaker där ute som inte har tagit hänsyn till att alla penisar ser olika ut, men så är alltså inte fallet här!

Rörelserna bygger på en AI

Alla rörelser som Autoblow gör är noggrant genomtänkta av en AI som har fått lära sig hur vi människor runkar och ger avsugningar. Den har nämligen analyserat över tusen timmar sådant material, något som gör att AI:n sitter på en enormt stor erfarenhet som används för att ge dig njutning.

Det sitter en liten dator i varje Autoblow och det är i den datorn som kunskapen finns lagrad!

Eftersom rörelserna bygger på hur vi människor gör på riktigt så är de inte statiska utan förändras hela tiden på massor av små sätt. Det är alltså inte en lång likadan rörelse utan den är dynamisk och levande.

Välj mellan dem 100 kombinationerna eller sätt på slumpmässig stimulans 

Det finns tio stycken förinstallerade lägen att välja mellan som alla skiljer sig markant åt. Varje läge går i sin tur att justera i tio olika hastigheter, något som ger dig möjligheten att välja mellan totalt hundra stycken (!) olika kombinationer. Du lär alltså inte tröttna i första taget…

På framsidan av maskinen sitter det en LED-display som visar vilken hastighet du har på så att du alltid ska kunna veta hur mycket mer maskinen har att ge! Tydligt, enkelt och användbart. 

Skulle du vilja prova något helt nytt så finns det även en knapp för slumpmässig stimuli. Då väljer AI:n hur du ska bli stimulerad baserad på kunskapen som den har. Du får alltså alltid en ny upplevelse och du vet aldrig vad du kan vänta, precis som i verkligheten!

Använd pausknappen för edging 

Det finns totalt fem stycken knappar: två för att byta läge och två för att justera hastigheten, sedan finns det en femte som pausar stimulansen direkt.

Pausknappen är tänkt att användas för dig som vill egga dig själv för att på så vis bygga upp både orgasmen och uthålligheten. Det här är verkligen en enkel men genialisk funktion som man har stor användning av.

Eftersom edging gör dig både mer uthållig och ger dig starkare orgasmer så slår man två flugor i en smäll. Med det sagt, lär dig använda den och du kommer få det både skönare och kunna ha sex längre!

När du trycker på knappen igen efter att ha pausat så fortsätter den där du slutade!

Koppla rörelserna mot porr

Att Autoblow AI är en teknisk sexleksak råder det ingen tvekan om. Det finns till och med en funktion som gör att du kan synka den porr du kollar på med rörelserna som maskinen ger, något som skapar en rejäl helhetsupplevelse. 

Detta är en betalfunktion och än så länge tycker vi inte den är värd att betala för eftersom utbudet av videos som den fungerar med inte är särskilt stort. När utbudet blir större och / eller när tekniken fungerar på all porr kommer det dock vara värt att betala för!

Vi tycker dock idén är bra och vi är mäkta imponerade över hur tekniken verkligen börjar förändra sexleksaksbranschen!

Sladdbunden el ger konstant kraft

Till skillnad från alla andra eldrivna vuxenleksaker i den här guiden så är Autoblow AI sladdbunden, något som ger en konstant kraft och gör att du kan njuta hur länge du vill. 

Det här är helt enkelt en väldigt elkrävande leksak och det skulle vara ohållbart att låta den drivas av batteri eftersom man då antingen hade behövt välja på en kort batteritid eller ett väldigt tungt och dyrt batteri som hade förändrat både prisbilden och smidigheten.

Går att styra med app eller röststyrning

För den som inte vill styra Autoblow AI med dem fysiska knapparna så finns det även en app att koppla upp sig mot. I appen har du tillgång till alla funktioner som knapparna ger men du kan även ställa in så att du bara blir runkad uppåt eller åt sidan om du skulle vilja det. 

Appen möjliggör också distansstyrning, så har du en partner du ofta är ifrån kan ni nu ha distanssex tack vare Autoblow.

Om du vill köra helt handsfree styrning kan du även ställa in röststyrning där du installerar röstkommandon som ”snabbare”, ”paus” och så vidare vilket gör att du verkligen bara behöver luta dig tillbaka och njuta av att maskinen gör precis som du säger. 

Går att byta sleeve

Om du skulle tröttna på hur sleeven ser ut eller känns så finns det även en anal och en vaginal variant som går att köpa till och byta med. Du kan även välja andra hudfärger om du vill det. 

Vi tycker man kommer långt på den sleeve som sitter i men det är alltid bra att kunna byta, exempelvis när man slitit ut den!

Enkel rengöring 

För att göra rent när du har sprutat så drar du bara ut insidan och sköljer ur den i kranen med ljummet vatten. Därefter kan du spraya lite sexleksaksrengöring och pudra för att behålla materialets mjukhet, sedan är det bara stoppa undan Autoblow tills nästa gång!

Frågor och svar om vuxenleksaker

1. Vilken sexleksak passar mig?

Som du märker finns det en rad olika sexleksaker att välja mellan idag och det är lätt att känna sig smått överväldigad. Det bästa sättet att hitta något som passar en själv bra är att utgå från ens egna behov. 

Vad vill jag stimulera?

En bra sak att börja med är att bestämma vilket område som du vill få stimulerat. Är du kvinna funderar du över klitoris, g-punkt och slida medan du som man funderar mest på ollon men även på skaftet och pungen. Det finns leksaker som kommer åt allt på en gång, men ett bra utgångsmått är att desto fler områden du vill få stimulerade desto dyrare kommer leksaken vara. 

Teknik eller manuellt?

Teknikens värld har inte bara smugit sig in bland sexleksakerna utan den har blivit väldigt vanlig. Idag finns det nästan lika stort utbud av leksaker med batterier som utan och du måste därför välja vad du föredrar. Dem med batterier skämmer ofta bort en genom att göra jobbet åt oss i utbyte mot att du betalar lite mer. Väljer du utan batterier måste du alltså jobba lite mer själv men kommer i gengäld undan billigare. 

Pris 

Det som kanske måste få styra mest är din budget. Fundera över hur mycket pengar du har råd att lägga ner och välj sedan utifrån det. Precis som med allt här i världen får du bättre kvalitet och funktion desto mer pengar du lägger ner, så om du vill att din leksak ska fungera så bra som möjligt så länge som möjligt är det något i den lite högre prisklassen som vi rekommenderar att du ska kolla efter. 

2. Få dina leksaker att hålla längre

Köper man en leksak så vill man självfallet att den ska hålla så länge som möjligt. Det finns vissa rutiner som är bra att sätta för att förlänga livslängden och här nedan är tre tips som vi rekommenderar att du gör till vana. 

 1. Det första är att alltid göra rent sexleksaken efter att du är färdig oavsett om den blev smutsig eller inte. Skölj ur med varmt vatten och använd rengöring för vuxenleksaker. I vissa fall går det att använda tvål medan det inte går i andra, så här måste du hålla koll på vad som gäller med just ditt material.
 2. Knep nummer två är att använda puder om du har en leksak i silikon, TPE eller annat mjukt material. Pudret gör så att materialet behåller sin mjukhet och realistiska känsla längre samt förebygger att det ska bildas några sprickor, så puder är en billig investering som ger stor utdelning.
 3. Sist men inte minst så ska du förvara vuxenleksakerna på ett ställe som är torrt, svalt och mörkt. Undvik även att leksakerna rör vid varandra och ha dem i istället i en påse, något som brukar följa med när man köper. Förvaringen är viktig dels för att hålla hygienen, dels för att undvika onödigt slitage på materialet. 

Följer du dessa tre knep kommer du kunna räkna med en markant förlängd livslängd kontra om du bara skulle ”köra på” utan omtanke. 

3. Hur utsåg vi bästa vuxenleksakerna?

Att utse vilka leksaker som är bäst är verkligen en svår uppgift med tanke på att det finns så otroligt mycket att välja på idag. Vi har försökt testa så brett vi bara kan för att få med så många kategorier som möjligt och sedan i vardera kategori kollat på olika kriterier som varierat produkterna emellan. 

Utgångspunkten har varit att allt som vi släpper igenom ska hålla god kvalitet i relation till priset, vara skön att använda och leva upp till förväntningarna samt stimulera tillräckligt bra för att man ska få orgasm. Vi har även tagit hjälp av tidigare kunder för att kunna få ännu mer kunskap om hur produkten står sig över tid och hur den fungerar på olika kroppar. Du kan alltså vara säkert på att allt vi har listat här ovan håller måttet. 

Om du skulle vilja botanisera runt bland andra sexleksaker är det bara välja någon av återförsäljarna som alla håller riktigt hög kvalitet både vad gäller leverans, utbud och kundsupport. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: