Innehåller annonslänkar. 

Erubé utsedd till Norra Sveriges bästa sexbutik enligt våra läsare!

Som ni trogna läsare av Passionerad känner till så kör vi med jämna mellanrum ut enkätundersökningar till våra epost-prenumeranter. 

I somras så frågade vi våra trogna läsare vilken sexbutik som de helst besöker i Jämtland och Norrland och resultatet var ganska tydligt – butiken Erubé i Östersund vann med råge! 

Här nedan presenterar vi resultaten från undersökningen i sin helhet. Missa inte heller att besöka Erubé på Prästgatan 42 i Östersund ifall ni någon gång är i krokarna, exempelvis om ni är på väg till Åre! 

Några av motiveringarna till varför våra läsare har valt just Erubé som sin favorit-sexbutik i Norra Sverige

“Jag valde Erubé eftersom de alltid har ett spännande sortiment med både klassiker och nyheter samt att personalen alltid bemöter en på ett proffsigt men ändå varmt sätt.”

“Varje gång jag är i Östersund med jobbet så svänger jag förbi Erubé. Kan exempelvis jämföra med sexbutiker i Stockholm och Erubé håller minst lika hög standard som huvudstadens mest populära vuxenbutiker. Det är främst personalen och känslan jag tycker om, men även utbudet är förvånansvärt stort med tanke på butikens storlek.”

“Erubé är självklart att stanna till på när jag ska till Åre. En mysig och intim butik som alltid hjälper mig att hitta något som passar min budget och mina behov :)”

“Jag brukar vara i både Jämtland och Norrland med jobbet och eftersom jag inte känner någon där brukar jag även våga gå till en fysisk sexbutik (något jag aldrig gör hemma i Göteborg). Har provat tre – fyra stycken olika vuxenbutiker i norr och tycker Erubé håller högst klass. De känns inte så “småstadsaktiga” utan håller riktigt hög nivå. Är faktiskt lite avis på dem som bor i Östersund och har en sådan här bra butik i sin stad…”

“Att jag väljer Erubé är för mig ganska självklart. Bra personal, blandat och brett utbud samt framförallt: diskret och anonym butik så att man kan smyga in. Har bott i Piteå och nu i Östersund. Gillar verkligen Erubé bättre än Shop Intim, även om jag inte ska klaga på dem heller!”

“För att Erubé har grym personal (och alltid har haft, speciellt Christine som alltid bemöter en varmt och på ett sätt som gör att man känner sig avslappnad!!). Tycker även priserna är bra och vill man ha något som inte finns inne i butik kan de oftast fixa hem det åt en. Det kallar jag kundservice!!”

“Jag har faktiskt ganska stor erfarenhet av sexbutiker. Har både rest och flyttat mycket inom landet och även utomlands. Erubé sticker faktiskt ut även om man jämför med många andra stora butiker som Romantic Deport i New York (för dem som inte vet är det en riktigt klassisk butik för vuxet, så ta det som en stor komplimang gänget bakom Erubé, för det är ni som gör att butiken blir så pass grym!”

“Det sitter inte i väggarna eller i produkterna, det sitter i personalen! De gör verkligen allt rätt. Tio av tio möjliga!!! Tack för många sköna produkter!”

“Gillar Erubés lokal. Den är diskret och ligger bra till. Dessutom är den mysig utan att vara snuskig vilket gör att jag känner mig mer bekväm och mer hemma. Det blir verkligen en känsla av att sex är fullt naturligt när man besöker dem, all eventuell känsla av att det är skämmigt försvinner direkt.”

Hur har deltagarna röstat?

Här kan du se vilka butiker man kunde rösta på samt hur rösterna har fördelats. 

bästa sexbutik jämtland-norrland

Hur många deltog i undersökningen?

Här kan du se antalet deltagande samt hur gamla de svarande var. 

Antal svarande

Könsfördelning på svarande

Här är hur många män respektive kvinnor som svarade. 

Könsfördelning vid undersökning om bästa sexbutiken i Jämtland

Artikelinformation

Om författaren av artikeln

Leo Hagström

Leo Hagström

Leo är utbildad inom sexologi vid Malmö universitet och har spetskompetens inom sex och samlevnad. Leo skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila mig

Dela den här sidan med dina vänner: