Kan innehålla annonslänkar.

Rabbitdildo – 6 bästa rabbitvibratorerna 2023

En rabbitdildo stimulerar g-punkten och klitoris på samma gång, antingen via vibrationer eller med hjälp av lufttryck. Resultatet blir väldigt starkt och intensivt och leder nästan garanterat till orgasm efter orgasm. 

Idag finns det en rad olika rabbitvibratorer att välja bland och för att du ska hitta den som passar just dig bäst har vi valt ut våra favoriter, jämfört pris på dem samt skrivit en recension till varje produkt.

Här nedan kommer 6 bra modeller som kommer ge dig en rejäl orgasmfest! 

Recension av rabbitvibratorer

Mshop Capella

Bästa rabbitdildo

capella rabbitdildo

Mshop Capella

Bästa rabbitdildo

En prisvärd modell som kommer åt både g-punkt och klitoris väldigt effektivt. Med hjälp av bra pricksäkerhet och dubbla vibratorer är det orgasmgaranti flera gånger om. 

Capella är extra bra på att stimulera just g-punkten vilket bäddar för sköna fontänorgasmer. 

Det följer med både glidmedel och rengöring för sexleksaker vilket gör vibratorn ännu mer prisvärd samt redo att använda direkt vid leverans! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Capella är en rabbitdildo från Mshops egna märke, något som gör att priset är lågt trots en riktigt bra kvalitet. 

Det här är vår favorit eftersom dildon ger väldigt starka orgasmer och är enkel att använda, är otroligt prisvärd samt att det ingår både ett högkvalitativt glidmedel och sexleksaksrengöring. Mshop Capella är alltså ett litet kit som gör att du kan börja ha det skönt så fort paketet kommer hem till din dörr!

Kommer åt både g-punkt och klitoris väldigt bra

Det finns många rabbitdildos där ute som är gjorda för att stimulera både klittan och g-punkten på en och samma gång men alltför många leksaker misslyckas tyvärr med det.

Antingen är de för svåra att hitta rätt med eller så är de bara inte tillräckligt bra utformade för att komma åt allt på samma gång, något som gör att man måste välja vilket område man vill fokusera på. 

Så här är dock inte fallet med Capella. Här har Mshop, det vill säga tillverkarna, lagt ner mycket tid på att skapa en väldigt ergonomisk design som är enkel att placera korrekt, något som gör det mycket okomplicerat att njuta som det är tänkt att man ska göra. 

Du behöver egentligen bara stoppa in vibratorn och den kommer sedan att hamna rätt av sig själv, så det är svårt att göra fel!

Dubbla vibratorer 

I Capella så sitter det två stycken vibratorer, en på utsidan och en på insidan. Tack vare detta så blir stimulansen väldigt stark och njutningen ännu högre. Lite billigare modeller brukar istället ha endast en vibrator där vibrationerna sedan delas mellan insidan och utsidan, något som inte alls blir lika effektivt! 

Båda vibratorerna är sammankopplade och vibrerar alltså i samma hastighet för att ge en helhetskänsla. Du sätter på Capella genom att trycka på på-knappen som sitter tydligt på ovansidan. Det är även samma knapp som du stänger av vibrationerna på! 

Du kan sedan byta mellan sex stycken olika hastigheter och mönster, från väldigt lugna och djupa till intensiva och passionerade. Här är det bara att prova dig fram för att se vad som passar dig bäst. 

Personligen tycker vi om att skifta mellan olika lägen. Ibland vill man låta det ta tid och sätter därför på en lugn hastighet som sedan jobbar upp till klimax, något som kan ta över tio minuter. Då får man dock känna hur det närmar sig sakta men säkert och rida på den känslan under lång tid vilket är väldigt skönt. 

Andra gånger är man mer sugen på att gå mer passionerat fram och då är det skönt att leka med dem intensivare lägena. 

Tystgående och diskret 

Något vi värdesätter väldigt mycket när det kommer till sexleksaker är att de ska vara diskreta att använda, något som Capella verkligen är. Trots dess starka effekt så är Capella nämligen väldigt tyst samt håller låg profil under användning. 

Du kan alltså onanera utan att någon annan hör, perfekt om du fortfarande bor hemma, delar boende med någon kompis, bor lyhört eller har barn vägg i vägg. 

Den låga ljudnivån innebär även att man kan fokusera mer på exempelvis en porrfilm eller musik istället för att bli överröstad av ett starkt surr som förstör stämningen! 

Batteridriven och gjord av kroppsvänligt silikon 

Det är viktigt att en rabbitdildo drivs på batteri och inte är sladdbunden för att helt enkelt få en mobil upplevelse där man kan ha det skönt oavsett var man befinner sig. 

Capella drivs på ett uppladdningsbart batteri som laddas via den medföljande laddsladden som kopplas in i valfri mobiladapter. 

Batteritiden varierar beroende på vilken hastighet du kör på men vi kan garantera att du kommer hinna onanera tillräckligt länge för att känna dig nöjd på en full laddning. 

Materialet är svart silikon som är skonsamt för kroppen. Det ligger väldigt mjukt mot kroppen och tillsammans med glidmedel är det otroligt härligt. Vi gillar även att färgen på silikonet är svart eftersom det adderar ytterligare till en diskret look! 

Följer med gratis glidmedel och sexleksaksrengöring 

Som vi nämnde i inledningen så ingår det alltså både glidmedel och rengöring när du köper en Capella, något man har mycket stor nytta av. 

Det vattenbaserade glidmedlet är av högsta kvalitet och adderar väldigt mycket till känslan. Jämför själv att stoppa in en rabbitdildo helt torr och sedan insmord i glidmedel så kommer du märka själv att det är som natt och dag! 

Du får med 50 ml vattenbaserat glid vilket räcker till ganska många onanistunder, åtminstone till fem – sex stycken! 

Efter att du lekt färdigt så sköljer du av Capella under kranen med lite varmt vatten, torkar av med en handduk och därefter sprayar du på den rengöringslösning som följer med! 

Sprayen gör att alla eventuella bakterier dör utan att för den delen skada materialet, något som gör att du kan hålla absolut högsta hygien och dessutom förlänga hållbarheten! 

Rengöringen går även att använda till andra leksaker, så har du en liten samling är det bara att spraya rent dem övriga leksakerna också! 

Lagom storlek 

Längden som kan föras in i slidan är ca 12 cm och diametern är maximalt 3,5 cm, något som enligt oss är en perfekt storlek som passar både nybörjaren och den erfarne! 

Satisfyer Sunray

Rabbitdildo med lufttrycksvibrator

satisfyer sunray rabbitdildo

Satisfyer Sunray

Rabbitdildo med lufttrycksvibrator

För dig som vill uppleva klitorisorgasmer som känns otroligt starkt tack vare lufttryckstekniken som stimulerar på djupet. 

G-punktsvibratorn drivs av en separat motor och det går att styra respektive vibrator var för sig för en ännu mer skräddarsydd känsla. 

Den böjbara armen vibratorerna emellan gör att passformen kan justeras efter varje persons ergonomi, något som gör att den kommer åt rätt på alla kvinnor! 

En vattentät och sladdlös konstruktion bidrar till maximal flexibilitet som gör att du kan njuta var du än befinner dig! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du är säkert bekant med Satisfyers omåttligt populära lufttrycksvibrator. Det här är en vidareutveckling på den produkten som stimulerar g-punkten samtidigt som din klitoris blir kysst av det pulserande lufttrycket. Som du hör blir det en garanterad orgasmfest!

Klitoris stimuleras med hjälp av lufttryck 

I änden på den utvändiga armen hos Sunray sitter det en silkeslen mjuk silikonkant. Den sätter du över klitorisen och från hålet som kanten sluter om kommer det sedan pulsera lufttryck som når in betydligt djupare än vad vanliga vibrationer kan göra. 

Lufttryckstekniken är oberoende av fysisk kontakt och vågorna skickas därför genom luften. Det ligger alltså inte något mot din klitoris vilket innebär att du hela tiden behåller en hög känslighet och inte domnar med tiden! 

Eftersom luftvågorna är oberoende av fysisk kontakt så tränger de även in djupare än vad vanlig klassisk vibration kan göra. Vågorna når alltså in på ett helt annat sätt och resultatet blir en mycket starkare upplevelse som ger skönare och mer intensiva orgasmer.

Lufttrycket ger inte bara annorlunda orgasmer utan dem känns också på ett annat sätt. Vi skulle bäst beskriva det som lite mer kittlande och intensivt, men trots det även skonsammare och lättare att ta till sig just eftersom det inte är något som faktiskt rör klittan. 

På själva vibratorn kan du skifta mellan 11 stycken olika hastigheter och mönster på lufttrycket. Lufttrycksvibratorn styrs helt skilt från g-punktsvibratorn och du kan därför stimulera din klitoris väldigt starkt och din g-punkt lugnt, för att ge ett exempel. 

Separat styrning innebär också att du kan använda Satisfyer Sunray som enbart en lufttrycks- eller g-punktsvibrator ifall du inte är sugen på att få både områdena stimulerade på samma gång. På sätt och vis kan man därför säga att Sunray är tre leksaker i ett!

Stark g-punktsvibrator 

I den andra änden, den som du stoppar i dig, så sitter det en väldigt stark g-punktsvibrator. Den stimulerar på djupet och känns i hela underlivet. 

Som du ser på bilden så finns det ingen liten flärp på själva g-punktsvibratorn utan det är bara en stor klump, något som gör att stimulansen inte blir lika koncentrerad. För att verkligen pricka g-punkten rätt måste du därför knixa lite och prova olika vinklar. 

Om du tar dig tid att leta efter en position där du får så mycket kontakt med g-punkten som möjligt kan vi garantera att du kommer nå fontänorgasm! 

Eftersom vibrationerna på insidan är så starka sprider de sig även till övriga slidan och ger en stark helhetskänsla. 

Böjbar arm mellan lufttrycks- och g-punktsvibratorn 

Den del som kopplar samman dem två vibratorerna är böjbar och går att vinkla ganska mycket, något som gör att Satisfyer Sunray passar alla olika kroppar eftersom den kan anpassas efter ens egen ergonomi. 

Stoppa in delen som ska vara på insidan och lägg den på rätt plats. Vinkla därefter lufttrycksvibratorn så att den hamnar rätt och njut sedan. 

Eftersom vibratorn är anpassningsbar efter din egen ergonomi så går det att komma åt rätt oavsett vilken ställning du ligger i, så våga prova dig fram och testa allt från doggy till missionären och skeden. Olika ställningar gör att vibratorn kommer åt på olika sätt. Personligen föredrar vi doggy och missionären! 

Designen med den böjbara mitten skulle vi gärna se på fler leksaker eftersom det löser problemet med att alla kroppar ser olika ut. Med det sagt: vill du vara helt säker på att din vibrator passar just din kroppsform så ska du köpa en Satisfyer Sunray! 

Vattentät design 

Det är inte så många rabbitdildos idag som är vattentäta, men vi kan gladeligen meddela att Satisfyer Sunray är det vilket gör att du kan njuta av dem starka orgasmerna samtidigt som du duschar, ligger i ett bad eller i en pool! 

Vi garanterar att ett nedsläckt badrum med ljus och Sunray som sällskap kommer skapa en minnesvärd kväll, så prova verkligen det…! 

Koppla upp dig mot appen för skräddarsydd upplevelse

För att anpassa upplevelsen ytterligare efter dina egna behov så kan du ladda ner Satisfyers gratisapp och koppla upp din mobil via Bluetooth. I appen låser du sedan upp en helt ny värld. 

Där kan du nämligen skräddarsy ett eget vibrationsmönster som blir precis så som du vill ha det. Experimentera dig fram, och behöver du lite inspiration kan du alltid spana in hur dem redan förinstallerade mönstren från Satisfyer ser ut och bygga vidare på dem. 

Det går även att koppla vibrationsmönstret till den musik du lyssnar på för att få en större känsla som sammankopplar kroppens hörsel med känseln, något som är ganska häftigt. 

Om du drar på en spellista med olika typer av musik kommer det även bli en stor variation på hur vibrationerna är, något som får onanin att kännas som om någon annan utför den eftersom du själv inte aktivt behöver styra. 

Enkel att använda på sin partner tack vare appen 

Eftersom det går att styra Sunray trådlöst med appen så är det här en perfekt rabbitdildo att använda på sin partner under förspel. Låt henen stoppa in och hålla den på plats medan han kontrollerar vibrationerna genom appen! 

Utformad för att likna oralsex

Den kombinerade känslan av att få sin klitoris och g-punkt stimulerad ska påminna lite om oralsex, något som det delvis gör. Enda skillnaden är att upplevelsen med leksaken mycket intensivare, så vi kan tycka att den jämförelsen är lite orättvis. 

Svakom Trysta

Lyxig rabbitdildo med rullande kula mot g-punkten

svakom trysta rabbitdildo

Svakom Trysta

Lyxig rabbitdildo med rullande kula mot g-punkten

Den bästa rabbitvibratorn för dig som vill ha extra stimulans på din g-punkt. Det ges med hjälp av den roterande kulan som sitter på armen du stoppar i dig, något som innebär att du får både vibration och cirkulär stimulans på insidan. 

Det här kombineras med starka vibrationer mot din klitoris, något som innebär att du kan njuta av tre stycken (!) stimulanser på en och samma gång. 

Att det här är en lite dyrare modell märks på materialval, hur enkel den är att använda samt på ergonomin. Den glider nämligen in perfekt tillsammans med en klick vattenbaserat glidmedel!  

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill ha en lite lyxigare rabbitdildo så kommer du att tycka om Svakom Trysta. Det här är en väldigt välbyggd modell som andas lyx i allt från materialval till funktion.

Det som gör att vibratorn sticker ut extra mycket är den rullande kulan som ligger mot g-punkten och stimulerar på ett väldigt mjukt och behagligt sätt som skiljer sig mycket från vanliga vibrationer.

Väldigt sköna g-punktsorgasmer 

På armen som du har inuti dig sitter det en liten kula, inte större än en ärta. Den kulan rör sig fram och tillbaka samt i sidled mot g-punkten, något som gör att du får en väldigt precist stimulans och därmed också har riktigt goda chanser att nå orgasm!

Utöver kulan så vibrerar även dildon som du har i dig, så du får alltså dubbel stimulans i slidan! Det finns hela 35 stycken olika vibrationsmönster att välja mellan så du kommer garanterat att hitta något som passar dig och ditt humör bra. 

Själva kulan som rör sig fram och tillbaka styrs separat och där kan du välja mellan två olika lägen, ett lugnt och ett desto mer intensivt! 

Klitorisretaren styrs i samma hastighet som insidan 

När du slår på g-punktsvibratorn så startar även klitorisretaren. På Svakom Trysta så är den ganska liten vilket gör hela vibratorn väldigt smidig att använda. Trots den ganska lilla storleken så får klittan en rejäl stimulans eftersom vibrationerna är starka och sprider ut sig väldigt effektivt. 

Formen på den lilla klitorisvibratorn är även väldigt bra genomtänkt och den kommer åt utan några som helst problem. 

Den delen som ligger mot klittan är även lite räfflad för att den ska kännas ännu mer. 

Märks att det här är en kvalitetsprodukt 

Svakom Trysta är dyrare än dem två tidigare rabbitdildosarna som vi har tipsat om här ovan och att priset är högre märks verkligen på kvalitén! 

Materialet är mjukare och lenare samt har en snygg färg som sticker ut och känns lite busig. Det mer högkvalitativa materialet gör att leksaken blir skönare att använda, så är du en som onanerar mycket vill du förmodligen ha just ett dyrt material eftersom det gör så pass stor skillnad i längden! 

Andra detaljer skvallrar också om att kvaliteten är hög. Exempelvis ljudnivån är väldigt låg när man kör bara klitoris- och g-punktsvibratorn. Sätter du på den rullande kulan mot din g-punkt kommer dock ljudnivån bli markant högre, så vill du smyga lär du hålla den avstängd.

Laddtiden är också bra och du får ut en hel timmes lekande på en full laddning, något som tar lika lång tid att få. På en timme hinner man verkligen bli nöjd och förmodligen onanerar du inte alls så länge, något som innebär att du inte behöver ladda så värst ofta.

Helt vattentät

Designen är helt vattentät och du kan därför leka med rabbitidildon i duschen och badet vilket är ett stort plus. Man ska dock inte behöva förvänta sig något annat av en produkt som är så här pass dyr. 

Enkelt att byta lägen 

Att skifta mellan dem olika lägena är busenkelt och görs genom att klicka på plus – eller minusknappen som sitter lättåtkomligt vinklade uppåt när leksaken är inuti en. 

Vi saknar appstyrning  

Om vi ska nämna något negativt med Svakom Trysta så är det att det inte finns någon app att koppla till mobilen. Vi tycker att en rabbitdildo i den här prisklassen ska ha en utvecklad app så att man kan styra trådlöst, men det finns alltså inte här. 

Du får istället nöja dig med att bläddra bland dem 35 stycken olika lägena som finns att välja på med hjälp av dem fysiska knapparna! 

baseks Bendy Curve

Billig rabbitdildo

baseks rabbitdildo

baseks Bendy Curve

Billig rabbitdildo

Valet för dig som har låg budget och bara vill ha en enkel och grundläggande rabbitvibrator som stimulerar både g-punkt och klitoris. 

Detta är det absolut billigaste valet du kan göra där du ändå får en produkt som gör vad den ska. Mest bang for the buck helt enkelt! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du inte vill eller har möjlighet att lägga ner så mycket pengar på en rabbitvibrator men trots det vill ha en bra variant så ska du spana in modellen Bendy Curve från baseks! 

Här får du verkligen mycket för pengarna och du kan njuta av starka orgasmer till minsta möjliga pris. 

Enkel design men uppfyller sitt syfte

Designen är extremt enkel och rakt på men den uppfyller ändå sitt syfte perfekt. Du har en vibrator som förs in i slidan och ger g-punkten kärlek och en stav som ligger utanpå klitoris, sedan är det inte så mycket mer än så. Inga konstigheter alltså!

Leksaken drivs på en vibrator och du får därför inte en lika stark upplevelse som om du skulle välja en modell med dubbla vibratorer, men effekten är trots det tillräcklig för de flesta och leder till orgasm vilket är det viktigaste. 

Ergonomin kräver att man provar sig fram

Det märks att det här är en lite enklare modell på hur ergonomi är utformad. Att hitta rätt med Bendy Curve är inte lika enkelt som med dem dyrare modellerna och du måste därför ha lite större tålamod när du använder den här rabbitdildon.

Ger du det lite tid och provar olika vinklar kommer du dock snabbt att hitta vad som fungerar för just dig och när du väl vet vilken vinkel som är skönast så går det snabbt att hitta rätt igen nästa gång!

10 hastigheter, ej vattensäker och drivs av AAA-batterier

En billig produkt har billiga lösningar. Du har 10 lägen att välja mellan vilket i och för sig är tillräckligt för att ha en skön stund oavsett vilket humör du är på. 

Konstruktionen är dock inte vattensäker men tål stänk, så om du får kraftiga fontänorgasmer behöver du inte oroa dig för att något ska gå sönder. Att ta med den in i duschen eller ner i badet kan du dock glömma. 

Du måste även vara mer försiktig när du tvättar Bendy Curve eftersom du inte bara kan spola av den under kranen som man kan med en helt vattentät variant. 

Istället för att ha ett inbyggt batteri så måste du sätta in två stycken AAA-batterier, något som är klassiskt för en lite billigare modell. Vi har inget emot att köpa till batterier även om det förstås är ännu skönare att kunna plugga in en laddare när det är slut på el. 

Det finns dock en fördel med att ha leksaker som drivs på ett batteri som du måste sätta in och det är att du kan stoppa i ett nytt på nolltid ifall det tar slut under tiden du onanerar. Du måste alltså inte avbryta helt för att vänta på att det ska laddas upp utan du stoppar bara in ett nytt. 

Batterier ingår inte så se till att köpa till det, annars kommer det bli ett stort antiklimax när du får hem produkten och vill köra igång. 

Lagom storlek för nybörjaren 

Leksaken är relativt liten vilket gör den perfekt för nybörjaren. Den totala längden är 21 cm men du kan bara stoppa in 12 cm. Mer behövs dock inte eftersom g-punkten inte sitter så långt in. 

Diametern är i sin tur 3,3 cm vilket ger en omkrets på 10 cm, något som också får ses som väldigt milt! 

Tiger G5

Mest mångsidiga rabbitdildo

tiger g5 rabbitdildo

Tiger G5

Mest mångsidiga rabbitdildo

Tiger G5 är en av våra absoluta favoriter och en sexleksak vi verkligen inte kan få nog av! Den har otroligt starka vibrationer, stimulerar både klitta och g-punkt samt kan användas som en vibrerande dildo tack vare det fylliga och lätt räfflade skaftet! 

Rabbitdildon går även att använda vaginalt tack vare det naturliga stoppet som befinner sig i botten, något som motverkar att dildon åker in och försvinner i anus. 

Detta innebär att du som man kan njuta av att få din p-punkt stimulerad med Tiger G5! 

För övrigt en vattentät, sladdlös, kropps- och användarvänlig leksak som får en att komma mycket skönt! Den har även en flexibel och vikbar design! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Tiger G5 är den avsevärt bästa modellen för dig som vill använda din leksak både för att stimulera g-punkt, klitoris och använda den som dildo. Så gillar du vaginal penetration lika mycket som att få dina känsligaste punkter stimulerade behöver du inte längre välja leksak utan kan få det med Tiger G5!

Skaftet är format som en dildo

Den del som du för in i slidan är formad som en rejäl dildo vilket innebär att du kan pulla dig själv med skaftet. Delen du har i dig är även lite räfflad för att ge ännu större stimulans! 

Toppen av skaftet är format som ett ollon och i det sitter även en vibrator, något som tillsammans med den lätt böjda formen gör att du kan komma åt g-punkten med den. 

Du kan alltså pulla dig själv som med en vanlig dildo, pulla dig själv på g-punkten eller hålla toppen helt stilla mot din g-punkt tills det att du når klimax! 

Att sätta på vibrationerna när du använder Tiger G5 som vanlig dildo rekommenderas verkligen eftersom känslan då blir ännu mer intensiv! Du får alltså helt samma känsla som med en vibrerande dildo. 

Skaftet är även något spetsformat vilket gör att du har lättare att koncentrera vibrationerna mot just g-punkten. Om det inte vore för den lite spetsformade utbukten hade det nämligen varit otroligt svårt att komma åt! 

Fungerar både vaginalt och analt 

Rabbitdildon har ett tydligt stopp i botten vilket gör att du kan använda den analt då det inte finns någon risk att dildon ska fastna. Detta är perfekt för kvinnor som gillar anal stimulans och vill ta det ytterligare en nivå, men det är även goda nyheter för alla killar som vill ha en leksak som kan stimulera p-punkten. 

Tiger G5 fungerar alltså perfekt som prostatavibrator eftersom den kommer åt p-punkten tack vare sin lite spetsiga form! 

Stoppet fungerar som klitorisstimulator 

Själva stoppet slå två flugor i en smäll. Utöver att öppna upp för anal användning är även stoppet vibrerande och när man har skaftet i vaginan kommer den åt precis mot klitoris som får sig en härlig stimulans. 

Extra stark motor 

I Tiger G5 så sitter en uppgraderad motor gentemot vad de hade i sin tidigare modell. Den här motorn har styrkan att vibrera osedvanligt kraftigt vilket i kombination med utformningen på vibratorn gör att dem känns starkt hela vägen. 

Formen på Tiger G5 är nämligen väldigt bra på att leda vibrationer och sprida ut dem jämnt. 

Böjbar design

Rabbitdildos som går att böja har oftast bäst passform eftersom man då kan anpassa formen efter hur ens egen kropp ser ut. Tiger G5 går att böja på mitten vilket gör att man kan precisera hur dem två vibratorerna ska komma åt. 

Oavsett hur din kropp är utformad kommer du alltså kunna vinkla vibratorn så att den kommer åt på rätt sätt precis som du vill ha det. 

Går att använda på penisen 

Eftersom du kan böja vibratorn på mitten kan du vinkla så att den hängs på en penis, så är du man eller vill köpa en rabbitdildo som kan användas även av din manliga partner så är det här helt klart valet du ska göra. 

När dildon görs om till en penisvibrator så stimulerar den ollonet från två håll vilket gör att man kan nå klimax utan att behöva dra förhuden fram och tillbaka. 

Bra möjlighet att anpassa hastighet och mönster

Du kan välja mellan totalt tolv olika sätt som Tiger G5 kan vibrera på. Det finns 6 stycken olika mönster som skiljer sig ganska mycket från varandra. Mönstren har olika ”former” där ett är format som en våg, ett som cirklar och så vidare. 

Varje mönster har i sin tur 6 olika hastigheter, från långsamt upp till snabbare och mer intensiv stimulans! 

Bra kontroll som är enkel att manövrera 

Det finns ingen app att styra hastigheten med, men du har däremot en väldigt genomtänkt och effektiv kontroll som du kan kontrollera allt från. 

Kontrollen styrs med tre tydliga knappar, en för att sätta på, en för att öka stimulansen och en för att byta läge. Man lär sig snabbt att kontrollera Tiger G5 och att smidigt höja och sänka stimulansen under tiden man leker.

Att snabbt kunna öka hur snabbt man blir tillfredsställd är viktigt för att man precis innan klimax ska kunna maximera och komma så skönt som möjligt!

Använd var du än är 

Det här är minst sagt en mobil rabbitdildo! Eftersom den drivs av ett inbyggt batteri så behöver du aldrig förhålla dig till något eluttag under användning, något som i kombination med den vattentäta designen gör den otroligt mobil.

Du kan helt enkelt njuta var du än befinner dig, så låt din nyfikna sida ta över och prova att onanera på en helt ny plats! 

Eftersom ljudnivån är låg kan du våga vara lite mer utmanande och njuta i ett omklädningsrum eller på en annan offentlig plats utan att någon hör dig. 

Satisfyer Mono Flex

Mycket prisvärd rabbitvibrator

satisfyer mono flex rabbitdildo

Satisfyer Mono Flex

Mycket prisvärd rabbitvibrator

Ytterligare en modell från Satisfyer som visar att billigt inte är synonymt med dålig kvalitet. Ett ypperligt val för dig som vill ha mycket starka vibrationer, möjlighet att styra hastighet och mönster trådlöst från mobilen samt som vill kunna kontrollera vibratorn mot g-punkten och den mot klitoris separat. 

Du får helt enkelt väldigt mycket för pengarna om du köper en Mono Flex, något som gör att vi varmt kan rekommendera den till alla oavsett tidigare erfarenhet av sexleksaker och rabbitdildos. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Satisfyer har inte bara tillverkat en bra rabbitvibrator med lufttryck utan de har även gjort den här modellen vilket är en klassisk rabbitdildo som stimulerar med vibrationer både inuti och utanpå. 

Otroligt prisvärd 

Det här är valet för dig som vill ha en pålitlig rabbitdildo som levererar riktigt mycket för pengarna. 

Det sitter två stycken vibratorer i den: en i skaftet som du har i slidan och en utvändigt. De dubbla vibratorerna ger en extra stark känsla som räcker till även för dig som kräver riktigt intensiv stimulans. 

Designen är förvånansvärt ergonomisk och det är enkelt att hitta g-punkten tack vare den stora insidan. Även klitorisvibratorn är stor och gör att man enkelt hittar rätt! 

Koppla upp via den smidiga appen eller styr direkt på leksaken 

Du kopplar vibratorn till gratisappen via bluetooth och kan via den kontrollera vilket mönster som Mono Flex ska vibrera i samt hur intensiv stimulansen ska vara. Det finns fem stycken förinställda lägen att välja på men du kan även skräddarsy helt egna lägen i appen vilket ger möjlighet att få det precis som du vill ha det! 

Som med alla Satisfyers leksaker som går att koppla till deras app kan du även koppla vibrationerna till musiken du lyssnar på och få rabbitdildon att vibrera i samma takt!

Om du är i en relation så kan ni även styra vibratorn på distans där den du är tillsammans med kontrollerar hur snabbt det ska gå och vilket mönster det ska vibrera i. Perfekt för alla som vill kunna ha distanssex med sin partner! 

Kontrollera motorerna separat 

En stor fördel är att du kan kontrollera varje vibrator separat, alltså att du kan välja hur snabbt klitoris- respektive g-punktsvibratorn ska gå och om de ska vara på samtidigt eller ej. 

Eftersom du kan låta endast en vibrator vara på går det att använda Mono Flex som bara g-punktsvibrator eller vanlig vibrator också, så du får tre leksaker i ett för en mycket liten peng. 

Går att använda i duschen 

Med så här billiga leksaker kan man inte förvänta sig att de ska vara vattentäta, men det är alltså Mono Flex vilket enligt oss är ett stort plus i kanten eftersom det möjliggör användning vart man är då leksaken också är batteridriven. 

Helt enkelt ett bra val för dig som vill njuta i ett varmt bad eller i duschen innan du ska till jobbet! 

Frågor och svar om rabbitdildos

Vad är en rabbitvibrator?

rabbitdildo

En rabbitvibrator är en dildo som är försedd med en vibrator både för g-punkten och klitorisen, något som gör den till en väldigt intensiv leksak som kan ge otroligt mycket njutning.

Rabbitdildon har fått sitt namn efter att de till en början såg ut som kaniner med två öron. Idag har man gått ifrån kanindesignen för ett utseende som simulerar bättre, men namnet har fått leva kvar. 

Dessa sexleksaker används främst av kvinnor men kan även användas av män eftersom det finns vissa modeller som kan föras upp i anus och stimulera p-punkten, exempelvis Tiger G5 som vi har recenserat ovan i den här artikeln. 

Idag finns det otroligt många olika modeller att välja mellan i alla prisklasser och med olika funktioner. Marknaden har bara växt och man kan hitta massa olika typer av g-punktsvibratorer, något som för in oss på nästa punkt! 

Det finns olika typer - vilken modell passar mig bäst?

Förr fanns det bara en enda typ av rabbitvibrator, nämligen den som hade kaninöron och gav klittan samt g-punkten stimulans. Idag finns det dock många fler varianter av rabbitdildon och det kan vara lite svårt att veta vilken som passar en bäst. Här nedan listar vi dem vanligaste typerna och vad det finns för för- samt nackdelar med varje val. 

1. Vibrerande klitoris- och g-punktsstimulans

Den första och vanligaste sorten av rabbitdildos är den som ger både klitoris och g-punkten stimulans genom vibrationer. Vissa modeller har en stor vibrator som sprider ut vibrationerna mellan insida och utsida medan andra har två stycken motorer och på så vis lyckas ge dubbel stimulans. 

Modellerna med två motorer är oftast dem dyraste men även dem som ger absolut starkast stimulans, så är du sugen på att få en sådan kraftig upplevelse som möjligt ska du satsa på en sån. 

Att använda dem här modellerna kan vara enkelt men det kan även vara svårt, det beror helt på hur ergonomin ser ut.

De billiga modellerna har oftast en fast gjuten standardform som är gjord för att passa så många människor som möjligt medan de dyrare rackarna nu för tiden oftast har en böjbar arm som gör att man kan anpassa vibratorn helt efter hur ens kropp ser ut. 

Modellerna som går att anpassa efter sin kropp är enklast att använda eftersom de lägger sig som absolut skönast och kommer åt på bästa sätt. 

Köper du en gjuten modell som inte går att anpassa efter din kropp måste du räkna med att den i värsta fall inte kommer passa dig och därför inte kunna stimulera både g-punkten och klittan på samma gång. Eftersom det är svårt att returnera en använd leksak och eftersom du inte kan veta om den passar förrän du provat den så är det lite av en risk att köpa billigt! 

Är passformen däremot bra för dig så har du dragit en vinstlott! Här handlar det alltså om hur mycket du vill riskera för att hålla priset nere. 

2. G-punktsstimuli med kula

Nästa typ av modell har en liten kula som sitter på själva g-punktsstimulatorn. Den rör sig i cirklar samtidigt som det vibrerar på g-punkten vilket ökar sannolikheten för att man ska få en g-punktsorgasm. 

Den rullande kulan liknar känslan av när någon gör ”komsi-rörelsen” med sina händer på g-punkten, alltså den rörelsen man gör ifall man vill pulla någon till fontänorgasm. 

Med vibrationerna så blir den känslan dock ännu kraftigare och även du som har svårt att nå fontänorgasm lär få det med en sådan här typ av rabbitdildo. 

Det finns inte så många sådana här typer av rabbitdildos att köpa idag och den modell vi bäst kan rekommendera till dig som vill ha en liten kula som rullar över g-punkten är Svakom Trysta som du också hittar här ovan. 

3. Lufttryck

Den sista vanliga modellen av rabbitvibratorer är den som istället för vibrationer ger klitoris stimulans med hjälp av lufttryck. Dessa modeller har kommit främst på senare år i och med att lufttryckstekniken blivit allt mer uppskattad av kvinnor. 

Som vi har skrivit tidigare så ger lufttrycket en mycket starkare och djupare känsla vilket bidrar till en mer intensiv upplevelse. 

Lufttryck är fortfarande relativt ovanligt men några som valt att satsa på den tekniken extra mycket är Satisfyer och de är nu inne på sin andra upplaga av modellen Sunray som vi också har skrivit om i artikeln! 

En rabbitdildo med lufttrycksvibrator är främst för dig som älskar att uppleva djupa klitorisorgasmer och vill prioritera det framför g-punkten. Lufttryck är även för dig som tycker att vanliga vibrationer brukar vara lite för svagt! 

Hur har rabbitdildon blivit en av dem populäraste sexleksakerna bland kvinnor?

Idag är rabbitdildon en av dem absolut mest populära sexleksakerna för kvinnor, men hur har det blivit så? 

Den här härliga sexleksaken hade funnits ganska länge men inte lyckats nå till någon större publik, men under sent 90-tal kom något som skulle förändra det för alltid, nämligen ett avsnitt av serien Sex and the City där en av karaktärerna använde sig av en rabbitdildo! 

Serien var otroligt populär vilket gav den spännande sexleksaken en enormt stark marknadsföring, något som drog igång en väldig försäljning som sitter kvar än idag tack vare att kvinnor upptäckte hur magiskt det är att kunna ge både sin klitta och g-punkt uppmärksamhet på samma gång. 

Idag är rabbitvibratorn en av dem vanligaste sexleksakerna för kvinnor och en återkommande favorit i alla åldrar. Så vore det inte för det där avsnittet av Sex and the City som kom sent 90-tal kanske du inte skulle läsa den här recensionen. Tänk vad man kan påverkas av saker man inte tänkt på tidigare! 

Hur använder man vibratorn på rätt sätt?

Det är många erogena zoner som ska stimuleras på samma gång och för att få till det krävs lite teknik. 

Börja med att föra upp delen som ska vara i slidan, gärna insmord med en klick glidmedel! Nu gäller det att hitta g-punkten, något som kan vara otroligt svårt och frustrerande ifall du inte hittat den förut. 

Det kan vara enklare att sätta på vibratorn för att tydligt känna när man hamnat rätt. Leta dig fram i lugn takt och ha tid på dig, det kommer garanterat vara värt tiden. Om du vill veta hur man hittar g-punkten på tjejer så har vi skrivit en separat guide som du kan spana in! 

När du hittat g-punkten rätt så är det dags att lägga den yttre armen mot din klitoris utan att tappa kontakten med g-punkten. Har du köpt en modell med böjbart skaft så är det relativt enkelt men har du en fast modell kan du behöva experimentera lite mer för att hitta rätt. 

Försök att vinkla och trixa dig fram. Tillslut kommer du att hitta en ställning som fungerar, men hur vet man när man är rätt egentligen? Jo, det är en sådan sak man bara känner. När allt ligger rätt så är nämligen känslan otroligt intensiv och går inte att missta, så har du inte upplevt en otroligt stark stimulans än har du förmodligen inte heller gjort rätt! 

Om du har stora problem med att hitta rätt sätt att använda vibratorn på så tipsar vi om att följa instruktionerna som följer med i kartongen vid köp. Där brukar det även finnas bilder som visar hur du kan göra! 

Använd en rabbitdildo under förspel och onani

Hur man använder en rabbitdildo för oss även in på när man kan använda den. Vi rekommenderar varmt att du börjar lära känna leksaken ensam och verkligen hitta alla känsliga punkter och få dem stimulerade. När du utforskat leksaken ensam så kan vi inte nog rekommendera att involvera den tillsammans med en eventuell partner under ditt förspel! 

Låt din partner använda vibratorn på dig eller använd den på dig själv samtidigt som du ger honom eller henne oralsex. 

Att involvera leksaker tillsammans med sin partner är alltid ett bra sätt att liva upp sexet och få en nytändning oavsett hur gamla ni är och hur länge ni varit tillsammans, så överraska din älskade med en bra rabbitdildo och ni kommer garanterat få en nytändning! 

Är det någon skillnad på rabbitvibrator och rabbitdildo?

Egentligen så är det ingen större skillnad utan man syftar på samma typ av leksak när man säger både rabbitvibrator och rabbitdildo. Den sistnämnda kan i vissa fall ha lite längre del som ska stoppas i vaginan vilket gör att den fungerar bättre som dildo ifall man vill penetrera sig själv, men oftast är det bara två synonymer. 

Svaret är alltså att det är samma sak! 

Ta hand om vibratorn så håller den längre!

Vi förespråkar alltid att man ska ta hand om sina leksaker för att maximera hållbarheten på dem. När det kommer till en rabbitvibrator så finns det lite olika saker man kan tänka på och som är smart att ha som rutin. 

1. Använd bara vattenbaserat glidmedel

Den första rekommendationen är kanske också den viktigaste, nämligen att du bara ska använda vattenbaserat glidmedel och inte silikonbaserat. Det vattenbaserade är nämligen skonsamt mot leksaken som är gjord i silikon medan det silikonbaserade glidmedlet istället kommer lösa upp leksakens material. 

Så vill du ha extra glid och inte tycker att ditt saliv räcker: kör på vattenbaserat! Det finns att köpa hos alla försäljare av sexleksaker men du kan även göra eget vattenbaserat glidmedel för att hålla kostnaderna nere! 

2. Tvätta rent och håll fräscht

Alla leksaker mår bra av att hållas fräscha eftersom det helt enkelt förlänger livslängden. Se till så att du alltid tvättar din rabbitdildo efter att du har använt den om du vill att den ska hålla sig fräsch så länge som möjligt. 

Dem vattentäta modellerna kan man skölja av direkt under kranen och sedan torka av med en handduk medan dem leksaker som bara är stänktåliga istället helst ska rengöras med en sexleksaksrengöring som man sprayar på! 

Rengöring går att köpa hos alla återförsäljare och är något som vi varmt kan rekommendera för att markant förhöja hygienen.  

3. Förvara leksaken i den medföljande påsen

Sexleksaker mår som bäst ifall de inte utsätts för direkt solljus eller kontakt med andra leksaker, så att förvara sin rabbitvibrator i den påse som alltid följer med är ett otroligt bra sätt att både hålla hygienen, så se till att lägga ner din vibrator i påsen efter att du använt och gjort rent den så kan du vänta dig att den är helt hygienisk även nästa gång! 

4. Stödladda batteriet

Om du inte använder din vibrator så ofta så måste du se till att stödladda den med jämna mellanrum, det vill säga att ta fram den och ladda batteriet fullt då och då för att på så vis se till så batteriet håller sig fräscht och inte går sönder. 

Ligger batteriet oladdat för lång tid finns nämligen risken att det sväller eller att batterisyran läcker, så undvik det! 

Skillnaden på en dyr och en billig rabbitvibrator

Så hur dyr vibrator är värd att köpa? Det är ingen hemlighet att ju dyrare man köper desto bättre får man, i alla fall upp till en viss gräns, men hur stor är skillnaden egentligen när det kommer till sexleksaker?

Jo, den är ganska stor. Om du har läst hela guiden så har du märkt av skillnaderna mellan dem billiga och dem dyra modellerna. 

Dem allra billigaste är oftast väldigt enkla med en fast passform och få vibrationsmönster samt hastigheter att välja mellan. Det är även fler saker som brukar vara vanligt förekommande på dem billiga modellerna, exempelvis att de inte har så lång batteritid eller drivs av AAA-batterier, att designen inte är vattentät samt att det inte finns någon app att styra från. 

Går du upp i prisklass får du alltså mer av allt: fler vibrationslägen att välja mellan, lägre batteritid, möjlighet att styra via app och skönare material. 

Viktigast av allt är dock att ergonomin på dem dyrare varianterna i regel alltid är bättre vilket inte enbart innebär att de är skönare att ha i sig utan också att dem har en kraftigare påverkan eftersom de kommer åt mer direkt. 

Dyra modeller har också möjligheten att vibrera starkare och längre vilket är ytterligare faktorer som bättrar på chanserna att nå otroligt sköna orgasmer. 

Som du hör är det ganska stor skillnad, men vi säger inte att dem billiga modellerna är dåliga, tvärtom är de ofta väldigt bra. De dyrare modellerna är dock bättre, så vill du verkligen investera i din njutning bör du välja en sådan dyr modell som du har råd med och tycker känns rimligt att betala eftersom det lönar sig i längden. 

Hur utsåg vi bästa rabbitdildos?

Det är ingen lätt match att utse vilka produkter som är bäst när det finns så mycket att välja mellan. När det kommer till just rabbitvibratorer finns det nämligen riktigt många riktigt sköna modeller, så att sålla ut dem allra bästa har varit en utmaning. 

Det kriteriet som har vägt allra tyngst är hur väl vibratorn lyckas ge både klittan och g-punkten stimulans på samma gång, en uppgift som kräver att produkten är välgenomtänkt och anpassad för kvinnans ergonomi. 

Om passformen är bra och vibratorn kommer åt klittan och g-punkten samtidigt precis som det är tänkt, ja då har vi kollat på hur starkt samt hur länge leksaken kan vibrera. 

Många kvinnor kräver nämligen främst stark simulans men även lång stimuli för att kunna nå klimax, så att rabbitdildon i fråga kan leverera både stark och lång stimulans är otroligt viktigt. 

Att materialet är skönt och hudvänligt, vibratorn tyst och att kontrollerna samt den eventuella appen är enkel att förstå sig på har också varit avgörande. 

Sist men inte minst är det som alltid viktigt för oss att produkterna vi rekommenderar är prisvärda, alltså att de levererar i relation till vad de kostar. Så att pris och kvalitet går hand i hand har vi lagt mycket vikt vid. 

Som du hör så har vi utgått från många olika kriterier och kollat från mängder med vinklar för att kunna komma fram till vilka produkter vi ska tipsa om. 

Om du vill läsa mer om tester av sexleksaker eller få sextips så rekommenderar vi dig att spana in vår hemsida vidare! Vi uppdaterar hela tiden med nya guider och tips, så det finns alltid mycket smaskigt att läsa och lära sig om! 

Avslutningsvis hoppas vi att du har hittat en bra rabbitdildo som kan tillfredsställa dig till sköna orgasmer.

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: