Innehåller annonslänkar. 

plusone dual vibrating

plusOne Dual Vibrating – bästa rabbitvibratorn 2023

Vilken är den bästa rabbitdildon? Om man frågar våra läsare så är det Dual Vibrating från kvalitetsmärket plusOne som specialiserat sig på riktigt välgenomtänkta sexleksaker för kvinnor och män. 

I den här artikeln ska vi gå igenom varför våra läsare har röstat som de har gjort genom att citera några av dem motiveringar som har kommit in. Vi ska också kolla på hur alla har röstat!

plusOne Dual Vibrating - den optimala rabbitvibratorn enligt våra läsare

En rabbitvibrator är en typ av vibrerande dildo som har möjlighet att stimulera både klitoris och g-punkten på samma gång. Den här typen av sexleksak har blivit otroligt uppskattad just tack vare den förmågan, detta eftersom g-punkts- och klitorisvibration på samma gång för de flesta kvinnor innebär en garanterad orgasm. 

Vi på Passionerad tycker personligen om rabbitvibratorer väldigt mycket och blev nyfikna att ta reda på vilken modell våra läsare gillar mest. Svaret blev förvånansvärt tydligt och det verkar helt enkelt som att det finns en modell av rabbitvibrator som sticker ut lite extra på marknaden idag. 

Dual Vibrating från plusOne sticker ut

Den modell som vi pratar om är Dual Vibrating från plusOne. Detta är en till utseendet och funktionen väldigt klassisk rabbitvibrator som stimulerar klittan och g-punkten samtidigt. Det som får den att sticka ut från resterande modeller som finns att köpa idag är främst helheten; att den är enormt välbyggd. 

Passformen passar den kvinnliga kroppen perfekt och det finns stort utrymme för olika kroppstyper. Majoriteten av alla kvinnor kommer alltså ha väldigt enkelt att lägga vibratorn på rätt plats och få den stimulans som det är tänkt att man ska få. 

Utöver att komma åt på ett bra sätt så är även kvalitén väldig hög, från materialet till hur den fungerar. Silikonet känns skönt mot huden och det är busenkelt att hoppa mellan dem olika vibrationslägena. 

På tal om vibratorer så kan Dual Vibrating vibrera starkt, riktigt starkt. Det här är en av dem starkaste modellerna på marknaden och helt klart ett bra val för alla kvinnor som kräver en väldigt intensiv stimulans. 

Varför är rabbitdildon plusOne Dual Vibrating så bra?

Så varför har våra svarande läsare valt att rösta på just den här rabbitvibratorn? Här nedan är några av alla motiveringar som kom in! 

Mycket lätt att få orgasm med, lång batteritid och snygg. Kan inte önska mer av en sexleksak.

Hade inte hört talas om plusOne tidigare men blev rekommenderad deras vibrator i en engelsktalande sextidning. Blev helt enkelt sugen på att testa eftersom det utlovades så bra orgasmer och mycket riktigt, jag kommer otroligt skönt med den här vibratorn. För tillfället så är det den enda leksaken jag använder... Fungerar även superskönt med min kära man. Han älskar att se mig njuta av den, något jag kan rekommendera alla par att testa på!

Ända sedan jag köpte min första rabbitdildo för tio år sedan har jag varit fast. En helt suverän typ av sexleksak som stimulerar dem starkaste erogena zonerna samtidigt. Under åren så har jag testat en hel del olika varianter och jag måste säga att jag är imponerad över helheten hos plusOnes modell Dual Vibrating. Den känns otroligt välbyggd och genomtänkt i allt från design till hur den stimulerar. Når orgasm varje gång.

Gör jobbet helt som det är tänkt att den ska göra. Inga som helst problem egentligen. Använder varje morgon och kväll och har aldrig kommit så skönt tidigare i mitt liv!!

Dual Vibrating är gjord i ett riktigt fint silikon som känns skönt mot huden. Märks att det här är en kvalitetsprodukt och att man får vad man betalar för!

Har inte upplevt många orgasmer som är så här starka i mitt liv, varken med en partner eller med en leksak. Jag blev först lite orolig att jag skulle tappa intresset för att ligga med min pojkvän när jag insåg hur skön den här vibratorn var, men insåg ganska snabbt att vi kunde inkludera den på ett skönt sätt i vårt gemensamma sexliv, så nu använder han den på mig vilket är gudomligt härligt.

Jag är ganska kräsen och kräver rätt stark stimulans för att kunna nå orgasm. Med Dual Vibrating så kommer jag varje gång tack vare att den vibrerar så starkt (om man vill, det går även att köra på lugna lägen). Så för alla som letar efter en vibrator som har stark kapacitet: ni kommer bli mycket nöjda!

Stort plus för att den drivs på ett inbyggt batteri. Du laddar upp den via den medföljande USB-laddaren och när du har fullt batteri så håller den i timmar. Att inte behöva köpa batterier är riktigt skönt och man sparar faktiskt mycket pengar i längden.

De skönaste klimaxen får jag av plusOne... Får mig att vilja skrika av njutning och vet oftast inte var jag ska ta vägen. Så med den motiveringen: jag har valt plusOne!!

En suverän sexleksak att använda antingen på egen hand eller tillsammans med en partner. Min man får mig att komma väldigt skönt när han använder vibratorn på mig vilket har förändrat vårt sexliv otroligt positivt. Nu har vi mer passionerat sex än någonsin tidigare och det tack vare den här lilla rackarns leksaken!

Det finns inte många rabbitvibratorer som är lika prisvärda som Dual Vibrating. Den är pålitlig och driftsäker, håller länge och gör vad den ska. Helt klart en av dem sexleksaker som jag är mest nöjd med.

Alla kvinnor bör ha en rabbitvibrator och ska man bara äga en enda så slår jag ett slag för Dual Vibrating som jag även har lagt min röst på. Den ger sjukt starka orgasmer och man kommer dessutom otroligt snabbt. Tio av tio möjliga!

Silikonet är silkeslent och glider in härligt, speciellt med en klick glidmedel. Du kan använda rabbitdildon som en vanlig dildo eller så drar du på vibrationerna och använder den som vibrator - båda fungerar riktigt effektivt. Du har alltså egentligen två leksaker i ett.

Om du letar efter en tyst, trådlös och stark vibrator kommer du bli galet nöjd. PlusOnes rabbitdildo är helt klart värd sitt pris och enligt mig får man mycket bang for the buck. Du får verkligen vad du betalar för helt enkelt!

För mig är det viktigast att en rabbitdildo är diskret samt enkel att hantera. Dual Vibrating från plusOne är båda delarna, så det blev ett ganska enkelt val för mig.

Finns det ens någon bättre sexleksak än en riktigt bra rabbitdildo? Nej, skulle inte tro det! Jag äger ganska många olika modeller och den som jag använder allra oftast är Dual Vibrating från plusOne. Den ger sköna orgasmer, är tyst och allmänt härlig att använda.

Älskar konceptet rabbitvibrator - att man kan stimulera både klittan och g-punkten på samma gång! Tycker dock ofta att själva designen på vibratorn är helt fel och inte kommer åt som det är tänkt. Här har dock plusOne lyckats exemplariskt. Det är enkelt att hitta rätt så att man får den stimulans som är tänkt, något som gör detta till min absoluta favorit av alla rabbitdildos jag har.

Det är mycket som ska klaffa för att en rabbitdildo ska bli bra. Min erfarenhet är att det oftast inte blir så bra med passformen och att man antingen måste stimulera klittan eller g-punkten, men med Dual Vibrating så måste man inte kompromissa vilket är riktigt härligt. Utöver bra passform så kan man dra på riktigt starka vibrationer och när man är färdig så är rengöringen lätt som en plätt.

Kommer aldrig mer köpa någon annan rabbitdildo än Dual Vibrating. Fungerar precis som det är tänkt och gör jobbet kanonbra. När jag har kört slut på den här så blir det en till likadan!

En rosa liten best som tar onanin till nya höjder. Kan garantera er att ni inte vet vad bra onani är om ni inte provat denna leksak..!

Har haft tiotals rabbitvibratorer genom åren och just nu har jag över fem stycken hemma men använder bara Dual Vibrating. Den har riktigt grym känsla och är riktigt välbyggd. Helt klart värd varenda krona!

Den här vibratorn ger riktigt starka orgasmer, något som jag inte är van att få. Man ska verkligen värna om leksaker som får en att komma skönt... Med det sagt: Dual Vibrating är helt underbar. KÖP kvinnor, KÖP!

Hur har våra läsare röstat?

Vilken är den bästa rabbitdildon

Här ovan ser du hur rösterna har fördelats. Dual Vibrating kommer alltså före populära modeller som Svakom Trysta och Mshop Capella! 

Vilka är det som har svarat?

svarande i undersökning om bästa dildo

Var köper man Dual Vibrating?

Det här är en relativt ovanlig sexleksak i Sverige och den finns inte att få tag på hos några svenska återförsäljare. Vi rekommenderar att köpa Dual Vibrating direkt från plusOnes hemsida eller vända er till återförsäljare som Amazon. Det första alternativet är allra bäst enligt oss! 

Sammanfattningsvis om plusOne Dual Vibrating - den bästa rabbitvibratorn enligt våra läsare

Om våra läsare får välja en enda rabbitvibrator så väljer de allra flesta modellen Dual Vibrating från det i Sverige ganska okända märket plusOne. De flesta motiveringar bygger på att vibratorn ger väldigt sköna orgasmer, att den har bra kvalitet samt är enkel att använda. 

Andra egenskaper som inbyggt uppladdningsbart batteri, vattentäthet och att den är tyst har också varit vanliga motiveringar. 

Läs gärna vidare på vår hemsida för att få ännu fler sextips och guider. Vi skriver löpande om nya tips och testar hela tiden dem senaste sexleksakerna för att du ska kunna göra rätt val!

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: