Kan innehålla annonslänkar.

penispump

Penispump: 6 bästa kukpumpar & erektionspumpar

En penispump är det perfekta hjälpmedlet för dig som vill ha ett hårdare och mer långvarigt stånd samt vill öka känsligheten så att du blir mer mottaglig för sexuell beröring.

Erektionspumpar är väldigt effektiva och ger garanterat resultat. Har du stora erektionsproblem eller vill ha ett sådant hårt stånd som möjligt ska du satsa på en stark modell som orkar bygga upp ett rejält tryck. 

Här nedan listar vi dem 6 bästa kukpumpar man kan köpa idag, från billiga och enkla modeller till dyra och avancerade rackare som håller riktigt hög kvalitet. Lite längre ner hittar du även en recension om respektive penispump. 

I slutet av artikeln finns även frågor och svar som gör att du får lite mer information inför ditt köp! 

Recension av kukpumpar

Bathmate HydroXtreme9

Bästa penispump

bathmate-penispump

Bathmate HydroXtreme9

Bästa penispump

Valet för dig som vill ha en pump som verkligen fungerar bra. Vattentryck istället för lufttryck är nämligen starkare och fördelar vakuumet bättre vilket leder till styvare kuk under längre tid. Dessutom väldigt enkel att använda på rätt sätt.

Helt enkelt den bästa modell du kan köpa ifall du verkligen vill ha en blodfylld styv penis som håller sig så länge det bara går. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Bathmate är penispumparnas Rolls Royce och det absolut finaste du kan köpa ifall du vill ha något som bara fungerar och fungerar år efter år. Märket har byggt upp ett rykte om sig att vara kvalitet rakt igenom och det ryktet infrias verkligen. 

Skapar vakuum med vattentryck

Det som gör att Bathmate springer iväg i pris är dess teknik. Vanliga standardpumpar idag använder nämligen lufttryck som byggs upp genom att du pumpar ur luft, men Bathmate använder istället vattentryck vilket är starkare och mer effektivt. 

Den största fördelen med vattentryck är att du får ett jämnare tryck som lägger sig över hela penisen vilket innebär att ståndet blir hårdare och håller längre samt att själva processen blir mer behaglig kontra det mer ojämna lufttrycket. 

Utöver att trycket blir jämnare så är det även starkare vilket också ger en bättre och mer långvarig effekt. 

För att få vattentrycket att fungera rekommenderas du att använda pumpen i duschen där det är enkelt att fylla på. Du måste inte duscha för den delen utan kan bara kliva in i duschen. 

Ring i botten sluter helt tätt

I botten av själva pumpen, alltså den del som du har mot kroppen, sitter det en ring i silikon som sluter åt och ser till att det blir helt tätt. Vissa kukpumpar saknar en sådan ring vilket då leder till en mycket obehagligare känsla vid användning. 

Tack vare en slang och handpump är det även väldigt enkelt att få upp ett vakuum. För att veta hur du ska göra med allt så följer du bara dem tydliga instruktionerna som följer med där varje steg är illustrerat med bild för att göra det ännu enklare. 

Vi rekommenderar verkligen att du följer bruksanvisningarna eftersom du annars riskerar att uppleva obehag och / eller få en sämre eller utebliven effekt. 

Lyxig design

Det yttre känns väldigt genomarbetat och materialvalen är lyxiga, något som man även kan förvänta sig när man betalar mycket pengar för en produkt. Färgerna, materialvalen och designen kompar mycket bra tillsammans och är helt enkelt en snygg helhet. 

Vad gäller den inre storleken så ligger den på 23,1 cm så du får alltså inte ha större penis än så om du vill få plats helt och hållet. 

Ger snabba resultat, men ha ändå tålamod!

Om du är en sådan som gärna vill se resultat snabbt så kommer du bli nöjd med Bathmate 9. Du kommer nämligen märka av redan efter första användningen att penisen är styvare och hårdare, men glöm inte bort att det tar ett tag att få full effekt. 

Det är nämligen lätt hänt att man går ut för hårt i början vilket kan leda till att man får blåmärken eller att det smärtar lite, så börja lugnt och försiktigt, ta pauser och ha gott om tid. Stressa därför inte och börja pumpa jättemycket direkt. 

Efter ungefär en veckas användning kommer du kunna märka av en markant skillnad där du blir hårdare längre. Det går även snabbt att komma in i själva tekniken hur man ska använda pumpen och det krävs inte många försök innan det känns naturligt. 

Pumpa upp extra tryck manuellt

Som vi nämnt här ovan så följer det med en handpump och en slang. Via handpumpen så kan du ge ytterligare tryck utöver det vattentryck som redan finns vilket leder till en ännu starkare effekt. Var försiktig och ta det lugnt så kan du räkna med en rejält svullen och blodfylld penis efter bara några gångers användning. 

Ifall du inte skulle vilja använda vattnet eller inte ha möjlighet för tillfället så går även Bathmate att använda som en vanlig lufttryckspump även om det ger sämre resultat. 

Heavy Duty

Erektionspump med tryckmätare

heavy-penispump

Heavy Duty

Erektionspump med tryckmätare

Pump med starkt vakuum och rejäl kvalitet till ett bra pris. En modell för dig som vill ha rejäla grejer men tycker att Bathmate är för dyr. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du vill ha en kukpump som ligger i mellanklassen så är Heavy Duty ett riktigt bra val! Detta är nämligen en pump som andas riktigt mycket kvalitet och gör ett bra jobb utan att för den delen kosta skjortan. 

Genomskinlig cylinder

Du stoppar penisen i en genomskinlig gummicylinder som låter dig se kuken hela tiden. Vi gillar att cylindern är gjord av gummi och inte glas eftersom den då blir tåligare, inte är lika kall mot penis samt blir flexibel i materialet. 

Vi tycker det är en stor fördel att kunna se penisen samtidigt dels eftersom det är en härlig känsla att se sig själv växa, dels eftersom det underlättar väldigt mycket och gör det enklare att följa processen och se till så att man skapar ett lagom starkt vakuum. 

Effektiv pump som är enkel att använda

Du pumpar upp ett lufttryck genom att trycka ihop dem två handtagen, en lösning som gör att du blir väldigt stark och inte heller behöver pumpa så värst mycket. Handtagen är enkla att jobba med och du ser hela tiden vad du har för tryck på den manuella tryckmätaren, något som gör att det blir väldigt enkelt att pumpa perfekt. 

Själva funktionen är väldigt straight forward utan konstigheter. Det följer även med bra instruktioner för dig som är helt ny på penispumpar vilket underlättar mycket, så ta en kik där!

I botten av cylindern sitter det en silikonring som ser till så att det blir helt tätt. Ringen ligger skönt mot huden och sluter även åt bra vilket är viktigt för att man över huvud taget ska få ett resultat som står sig. 

Enkelt att släppa ut luft

Skulle du råka pumpa lite för mycket så kan du enkelt släppa ut luften igen genom den lilla ventilen, så vet du vart den sitter någonstans när du börjar är du alltid redo att avbryta.

Inre mått

Cylindern tar emot penisar på upp till 23,5 cm så det ska alltså mycket till innan du är för stor. Desto vanligare är däremot ett ha en för bred penis, så se därför till att din diameter inte överstiger 4,4 cm i erigerat tillstånd då det kommer leda till att du fyller ut röret helt och hållet. 

X-men Automatic

Automatisk kukpump

penispump-automatisk

X-men Automatic

Automatisk kukpump

Den perfekta modellen för alla som inte vill eller har möjlighet att manuellt pumpa upp ett vakuum. Med fyra stycken lägen i olika intensitet som styrs via tydliga lättåtkomliga knappar har du full kontroll hela tiden. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Tekniken har kommit långt och det även bland sexleksaker, så om du inte vill pumpa upp ett vakuum manuellt finns det andra lösningar att ta till, exempelvis en automatisk penispump. Ifall du söker en modell med automatik så är X-mens produkt ett bra val till fördelaktigt pris. 

Enkel manövrering och tydliga knappar 

Precis som med en vanlig penispump så stoppar du in din snopp i det här plaströret. Du får tätt längst ner tack vare den lilla silikonringen och när du vill starta vakuumet sätter du på motorn genom att trycka på ON-knappen. 

Nu är X-men redo att jobba upp ett vakuum. Det finns fyra stycken olika nivåer att välja mellan där det börjar lugnt och sedan ökar i intensitet desto mer du drar på. För att skifta mellan lägena trycker du på dem tydliga plus- och minusknapparna.

Själva knapparna är enkla att komma åt tack vare att de sitter så pass bra till och är lagom stora, så har du problem med rörligheten går det ändå bra att använda X-men. 

Om du skulle tycka trycket blir för högt, obehagligt eller måste avbryta abrupt av någon annan anledning så har du en ”nödknapp” som släpper in luft så fort du trycker på den. Du kan alltså avsluta vakuumet direkt med ett enda knapptryck. 

Uppladdningsbart batteri

Pumpen drivs av ett batteri som håller till många pumptillfällen. Hur många skiftar lite beroende på hur länge du pumpar, men du kan räkna med ungefär fem stycken. 

När batteriet är slut så laddar du enkelt upp det med tillhörande laddsladd. Sladden sätts in i valfri USB-adapter så en vanlig mobilladdare fungerar perfekt. 

Den inre längden är 21 cm och diametern 6 cm vilket gör att de flesta penisar får plats i röret, så oavsett om du har en kort, smal, lång eller tjock modell kan du räkna med att X-men är tillräckligt stor. 

Pipedream Pump Work

Penispump med lösvagina

vaginaformad-penispump

Pipedream Pump Work

Penispump med lösvagina

Lite enklare modell som enligt oss passar bra om du har låg budget samt vill göra upplevelsen med pumpen lite roligare eftersom framsidan är formad som en vagina. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du vill krydda till din pump lite så kan du välja en modell vars munstycke ser ut som en lösvagina! Dessa modeller är för vissa lite enklare och även sexigare att använda vilket underlättar hela processen. 

Kan användas som pump och onaniprodukt 

Den primära funktionen med en penispump är att få blod att flöda till din penis och det lyckas Pipedream bra med. Pumpen är dock ganska svag och passar därför bäst till dig som är nybörjare och vill prova på det här med pump och se om det är något för dig eller inte. 

Eftersom effekten är ganska svag så är det inte så stor risk att känna obehag eller pumpa för mycket utan det hela är en ganska mild upplevelse, en mjukstart. Det låga priset är ytterligare en faktor som gör att pumpen passar bra för alla som ska testa för första gången. 

Utöver att vara enbart en pump så utger sig även Pipedream för att Pump Work ska fungera som en lösvagina tack vare att öppningen är ganska tajt och då ska vara skön att penetrera. 

Vi tycker det fungerar okej att använda Pump Work som lösvagina men eftersom insidan inte trycker åt utan istället har ett vakuum så blir känslan mer lik ett oralsex vilket i och för sig inte heller är så dumt! Är du sugen på en riktigt bra sexleksak så tipsar vi dock om att köpa en separat lösvagina istället då det ger bättre stimulans. 

Själva öppningen på vaginan fungerar dock bra rent visuellt och det är lite roligare och hetare att använda pumpen eftersom ingången ser ut som ett underliv. 

Mjuk och skön mot huden samt enkel pump

Själva vaginan gör även att Pump Work ligger mjukt och skönt mot huden samt sluter om på ett väldigt effektivt sätt. Det är alltså ganska låg risk för att få blåmärken eller bli irriterad tack vare den stora mjuka silikonkudden. 

Pumpen som du bygger upp ditt vakuum med är av det lite enklare slaget och du använder den genom dina fingrar där du trycker / klämmer med pek- och långfinger istället för hela handen. Denna lösning är ganska behaglig men gör tyvärr att man inte kan jobba upp ett sådant starkt tryck. 

Sammantaget är inte det här den absolut mest högkvalitativa modellen men den duger gott och väl för alla som vill testa och komma igång för att senare gå på en modell som är lite mer kraftfull! 

Mr. Membr

Billig automatisk erektionspump

mr-member-penispump

Mr. Membr

Billig automatisk erektionspump

Ett val för dig som inte vill pumpa för hand och som har en låg budget. Tre olika lägen, ett rör i silikon och ganska svag motor gör detta till en budgetmodell som passar bäst för nybörjare, inte för erfarna som vill ha mycket sug. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det måste inte kosta så mycket att köpa en pump som drivs automatiskt, något som Mr. Membrs modell bevisar! 

Tre olika automatiska lägen

För att vara en sådan billig modell så är vi nöjda med dem tre olika lägen man kan välja mellan där läge ett är väldigt försiktigt och sedan stegrar det långsamt. Sista effekten är dock inte så jättestark vilket gör att den här pumpen lämpar sig bäst för dig som är nybörjare eller inte kräver så starkt vakuum. 

Knapparna är enkla att förstå sig på och skulle du snabbt vilja tömma vakuumet och släppa in luft så är det bara trycka på den nedersta knappen så kommer det in luft direkt, en bra trygghet att känna till!

Flexibel insida

Själva röret är gjort av mjukt silikon och har en längd på 20,5 cm vilket gör att du kan vara ganska stor och ändå få plats. Diametern är dock ganska liten, nämligen ynka 2,7 centimeter vilket de flesta fyller upp i en pump. Då cylindern är gjord av silikon så är den töjbar och du kan därför pressa ut den för en ännu större diameter. 

Trots att man kan fylla ut mer än 2,7 cm hade vi gärna sett att diametern skulle varit bredare från början för att helt enkelt få en skönare passform. När man pressar fullt mot cylinderns väggar är det nämligen lätt hänt att man ”fastnar” och måste dra ut med lite våld, något som tar bort en del av njutningen. 

Annars är funktionen bra och Mr. Membr gör vad den ska utan strul. 

Drivs av batterier

Man får alltid vad man betalar för och i det här fallet innebär det bland annat att du inte får något inbyggt batteri utan måste köpa till AAA-batterier, något som enligt oss är en stor nackdel eftersom man då måste hålla på att byta batterier lite då och då.

Om man tar med batterikostnaden i kalkylen kommer man även ganska snabbt upp i en kostnad där man lika gärna kan köpa en lite dyrare variant, så ha detta i åtanke när du väljer. Vill du ha inbyggt batteri är det smartare att bara köpa X-men!

Mr. Membr Original

Billig penispump bäst i test

original-penispump

Mr. Membr Original

Billig penispump bäst i test

Återhållsam enkel pump som trots sitt låga pris håller en förvånansvärt hög kvalitet, perfekt som förstagångsval om du bara vill ha något väldigt grundläggande att leka med. Dock inte så bra om du har stora problem och behöver rejält med vakuum. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du har riktigt låg budget och bara vill ha en billig modell att prova dig fram med så är Original från Mr. Membr som klippt och skuren för dina behov. Detta är så enkelt det bara blir vad gäller materialval och funktion vilket gör att priset hålls nere. Trots detta så är effekten helt okej och du får en god känsla för vad en pump är och hur den fungerar så att du sedan ska kunna känna efter ifall det är något som du vill satsa på eller inte. 

Fungerar som den ska 

Det finns inga detaljer som tryckmätare men du har faktiskt centimetermarkering på insidan så att du ser hur mycket du pumpat upp din penis. Funktionen är som sagt så grundläggande den bara kan bli men är för den sakens skull inte dålig. 

Du för in penisen genom hålet som finns i den svarta silikonsleeven och pumpar sedan med fingrarna. Eftersom det inte finns någon tryckmätare så får du helt känna efter vad som fungerar och inte. 

Inre mått

Längden på cylindern är 20 cm och diametern kan variera mellan 2,7 och 5,9 cm eftersom materialet är gjort av silikon. Du lär alltså få plats oavsett vilken penisstorlek du har. 

Håller länge trots billig kvalitet 

Materialen är verkligen budget och detaljerna lyser med sin frånvaro men trots detta så kan du få Orginalpumpen från Mr. Membr att hålla förvånansvärt länge bara genom att förvara den försiktigt, göra rent ordentligt och vara extra rädd om sleeven, alltså den silikondel som sitter mellan kroppen och cylindern. Gör du detta kan du räkna med flera månaders upp till ett års användningstid. 

När du förvarar Original bör du välja en mörk och sval plats samt helst ha alla delar i en mjuk påse så att de inte kommer i kontakt med andra leksaker eller föremål som kan bidra till att bakterier sprider sig mellan. Förvara produkten nedmonterad för att spara plats samt låta allt torka och luftas. 

Enkelt att snabbt släppa in luft

Det kan vara svårt att veta sina egna begränsningar och det är lätt hänt att man blir lite väl het på gröten och pumpar på för mycket till en början, något som plötsligt kan kännas ganska obehagligt. Här finns det en funktion som snabbt gör att vakuumet bryts och luft kommer in så att du ska kunna avbryta om det blir för mycket. 

Frågor och svar om penispumpar

1. Vad är en penispump?

En penispump är en typ av pump som är gjord för din penis. Syftet med en kukpump är att jobba upp ett starkt och långvarigt stånd vilket är användbart främst för dem som börjar få problem med sin erektion. 

Många män upplever nämligen försvagad eller helt uteblivet stånd i takt med att man åldras, något som är helt naturligt. I dessa lägen kan man ta till medicin, men ett minst lika effektivt och även billigare alternativ är att genom vakuum få blod att forsa till ens penis. 

Det finns många olika pumpar på marknaden att välja mellan idag men gemensamt för alla är att du stoppar in din kuk i ett cylinderformat rör som oftast är gjort i gummi eller hårdplast. När penisen är i röret och du slutit tätt genom att trycka cylindern helt mot huden så börjar du pumpa ut luft. 

I takt med att luft pumpas ut och vakuumet stiger så börjar blod forsa och fylla upp snoppen. Du blir alltså hård av vakuumet oavsett hur svårt du har att få stånd eller inte. Vi kommer prata mer om hur du kan pumpa för maximal effekt lite längre ner. 

Du kan även uppleva problem med erektion av andra anledningar, exempelvis på grund av stress, nedstämdhet och depression, högt eller lågt blodtryck eller diabetes och andra sjukdomar. Ifall du redan är nedstämd kan svårigheter med stånd leda till ännu sämre psykiskt mående och det är lätt hänt att hamna i en ond spiral. 

För att få upp din penis trots fysisk eller psykisk sjukdom kan du använda dig av en pump. 

Hur fungerar det?

Som vi nämnde tidigare så fungerar penispumpar med hjälp av vakuum där vakuumet får blod att dra sig till penisen. Detta är fysisk och fungerar oavsett vilka problem du har, även om det kan krävas fler försök för vissa med stora svårigheter. 

2. Hur ska man pumpa?

Grunden när du pumpar är att börja långsamt och gradvis öka på. Börja med att pumpa upp ett stånd i långsam takt så att huden hinner med och så att du inte får blåmärken. Får du inte stånd efter 5 minuters pumpande så ska du vila ett tag och försöka lite senare. 

När du har ett stånd så släpper du ut all luft, vilar i ungefär en minut och sedan pumpar du upp igen i ungefär fem minuter. Här ska du försöka få lite hårdare och styvare penis än förra gången för att sedan släppa ut luften igen. 

Efter cirka ytterligare en minuts vila så går du på sista pumpningen och nu ser du till att få så mycket vakuum som möjligt utan att uppleva obehag. När du pumpat en tredje gång så är du redo att onanera eller ligga med din partner och kan nu efter tre omgångar räkna med att erektionen står sig stadig och hård under en sådan lång tid som möjligt. 

Man kan leka olika länge med sin erektionspump, från kort tid om 10 minuter upp till flera timmar beroende på om man tycker det är skönt eller inte, hur van man är och hur starkt stånd man vill åt. 

Det går självfallet att pumpa bara en gång men då kommer ståndet inte bli lika hårt och dessutom kommer det slakna snabbare, så att lägga ner lite extra tid på att pumpa tre gånger är enligt oss helt klart värt det ifall du vill kunna njuta så mycket som möjligt samt ge din partner den maximala upplevelsen. 

Tre gånger är en bra fingervisning och vissa når ännu bättre resultat genom att hålla på fler gånger än så, så testa dig fram!

Om du känner dig osäker på hur mycket du ska pumpa råder vi dig att läsa instruktionerna noggrant för att få en bra uppfattning. Pumparna kan nämligen vara lite luriga att förstå sig på till en början. Eftersom alla skiljer sig i styrka kan inte vi heller säga exakt hur många gånger du ska pumpa med respektive modell. 

När du är helt ny med pumpen är det även viktigt att du känner till hur du ska tömma luften ifall trycket skulle bli för högt och obehagligt. Pumpa därför upp väldigt lätt och hitta sedan ventilen som släpper in luft igen. Genom att känna till den ventilen kan du alltid avbryta ifall det blir för obehagligt och läbbigt vilket är en trygghet. 

3. Fördelar med erektionspump

Det finns många fördelar med att välja en kukpump, både ekonomiska, medicinska och psykiska. Här nedan är dem främsta fördelarna. 

Fungerar för alla personer

Pumpar fungerar för alla personer oavsett problem vilket är ovanligt när det kommer till sådana här typer av hjälpmedel. Du kan alltså räkna med ett resultat även om det kanske inte kommer första gången utan först efter några försök.

Helt fritt från medicin

Att inte behöva ta medicin är ytterligare en stor fördel eftersom du sparar väldigt mycket pengar i längden då du inte behöver köpa någon ny medicin hela tiden. Här betalar du istället för pumpen och kan använda den flera gånger om. Medicin fungerar dessutom inte på alla!

Ökar känsligheten

Känsligheten ökar i penis eftersom svällkropparna får mer blod till sig. Med åldern är det vanligt att tappa känsel just för att blodkropparna inte blir lika fyllda med blod och du kan därför uppleva mindre njutning. Ett ökat blodflöde ökar även känsligheten trots att det kanske inte blir samma som när du var ung. 

Om du är omskuren kan du också uppleva en nedsatt känslighet även i yngre ålder, speciellt om du brukar onanera utan glid. Att pumpa mer blod till penis innan onani eller sex kan hjälpa i dessa situationer och tillsammans med en tajt lösvagina kommer du med stor sannolikhet få tillbaka känseln så småningom. 

Gör din penis fylligare

Den kortvariga effekten är att din kuk blir fylligare, alltså att du får en större omkrets när du pumpar upp den. Effekten är kortvarig men ger en markant skillnad under sexet eller onanin, så är du missnöjd med din omkrets och vill fylla ut din partner mer är en pump perfekt. 

Det finns vissa myter om att du även kan få en större penis om du använder pumpen kontinuerligt under många år, men detta är en myt och det finns inga vetenskapliga belägg som styrker denna tes. Effekten är alltså temporär och du kan ej se någon långvarig förändring på storlek. 

4. Nackdelar och risker med penispumpar

Det är tyvärr inte helt riskfritt att pumpa sin snopp. Här nedan listar vi några nackdelar och vill du läsa mer om risker med penispumpar kan du klicka till artikeln vi länkat. Där finns alla risker samlade och mycket bra information att hämta. 

Kan leda till långvariga problem

Faktum är att för frekvent användande av pump kan ha en negativ verkan då det riskerar att skada dina blodkroppar och därmed försämra det naturliga ståndet. 

Om du för ofta sträcker ut dina blodkroppar kan den elastiska förmågan även bli sämre. Försök därför att använda pumpen max en gång om dagen men gärna mer sällan. Pumpa inte heller för mycket utan var försiktig mellan varven för att inte ständigt maximera belastningen av svällkropparna och huden. 

Känslan kan upplevas obehagligt till en början

Om du aldrig har använt en pump tidigare så kan känslan vara ganska obehaglig till en början och det kan krävas några försök innan man vänjer sig. Även kroppen kan reagera negativt och blåmärken samt ömmande känsla är inte alls ovanligt. Vårt starkaste tips är att ta det riktigt lugnt till en början och testa dig fram utifrån vad som känns bra och inte. 

Tar du det lugnt och fint är risken för att du ska få ont eller uppleva obehag betydligt mindre.  

5. Få erektionen att hålla så länge som möjligt

När du uppnått önskat resultat och tagit ur penisen ur pumpen så ska du snabbt trä på en penisring ifall du vill behålla ståndet så länge som möjligt. 

Penisringen hindrar blodet från att lämna kuken och får det istället att stanna kvar vilket ger dig ett stånd som vara betydligt längre. Penisringar är enkla att trä på och kostar dessutom väldigt lite så vi kan verkligen tipsa om att investera i en. 

Du ska inte ha på ringen längre än 30 minuter eftersom det kan leda till skador, så se till att inte hålla på allt för lång tid i sträck! 

Ringen kan vara svår att trä på under tiden du har erektion och det kan därför underlätta mycket att sätta på ringen redan innan du stoppar in din penis i pumpen! 

6. Vatten- eller lufttryckspump?

Det finns två modeller av pump – den som drivs av lufttryck och den som drivs av vattentryck. Skillnaden på dessa två är ganska stor och du måste välja vad som passar dig bäst. 

Lufttryckspumpen är det mest klassiska. Dessa modeller är billigare och svagare vilket gör dem bra att börja med. De bygger på en ganska enkel mekanik och därför kan priset hållas nere. Alla budgetmodeller har lufttryck men det finns även dyrare produkter som drivs av det!

Dem modeller som istället drivs av vattentryck är dyrare men väldigt mycket mer effektiva. De ger ett högre tryck och ger därför ett snabbare och bättre resultat. Har du stora svårigheter med att få stånd är det alltså en vattentrycksmodell du ska välja! 

Utöver att vara starkare så ger de också ett mer långvarigt resultat som ger dig mer tid i sänghalmen. Dessutom ökar de känseln bättre än vad vad dem som drivs av lufttryck gör. 

Kan man då välja vattentryck som nybörjare? Ja absolut kan du det! Du kan vara väldigt försiktig även med vattentrycket och många modeller erbjuder också att enbart använda sig av lufttryck så att du kan smygstarta med det. När du vant dig mer vid känslan och vill ha extra starkt vakuum kan du även pumpa på med lufttryck och vattentryck samtidigt! 

7. Hur länge sitter effekten i?

Hur länge effekten håller i beror på fyra saker. Generellt kan man säga mellan 5 till 30 minuter.

Det första som avgör hur länge det håller är ifall du har en stark eller svag pump. Dem starka modellerna som orkar ge ett högre tryck kommer även ge en effekt som är mer långvarig och skillnaden från modell till modell kan faktisk vara riktigt stor, så se till att välja en rejäl pump om du vill åt en rejäl effekt! 

Det andra som påverkar är hur svårt du har att få erektion på naturlig väg. Desto svårare du har för att bli hård själv, desto kortare kommer effekten att sitta i. 

Det tredje och kanske viktigaste är hur du har pumpat. Om du byggt upp ett vakuum långsamt och gradvis ökat samt släppt in luft och börjat om några gånger så kan du räkna med ett mycket längre resultat kontra om du bara direkt pumpar upp och går vidare till själva akten. Ta dig därför gott om tid ifall du vill att resultatet ska hålla i länge!

Det sista som påverkar är ifall du använder en penisring eller inte. Ringen gör som du vid det har laget vet att effekten håller i sig längre. Använd alltså ring för att maximera. 

8. Tvätta rent och håll efter

Många tycker det är skönt att använda vattenbaserat glidmedel samtidigt som de pumpar för att undvika skavsår. Glidmedlet gör det ganska kladdigt och även om du inte använder glid så är det viktigt att hålla rent då din penis i sig förmodligen kommer smutsa ner insidan. 

När du använt pumpen ska du gå till badrummet och noggrant skölja ur den med ljummet vatten. Skölj cylindern och tvätta botten men även slangen på utsidan. Ifall du kan ta bort delarna från varandra så tar du bort känsliga saker såsom tryckmätaren eftersom det enbart är cylindern som måste sköljas ur. 

När du tvättat ur ordentligt så är det dags att använda lite mild tvål för att verkligen få bort rester som du inte vill ska ligga kvar. 

Ännu bättre än mild tvål är att använda sig av speciell rengöring för sexleksaker. Det dödar alla bakterier, är skonsamt mot materialet samt ger en klinisk och ren doft. Sexleksaksrengöring kan du köpa hos vilken återförsäljare av pumpar som helst men är inte helt nödvändigt då det fungerar bra med tvål. 

9. Hur länge håller en erektionspump?

Köper du en billig modell kan du räkna med ungefär ett års hållbarhet om du är försiktig medan dem exklusivare varianterna håller i upp till tio år beroende på hur du använder den. Dem dyrare modellerna går även att få tag på reservdelar till vilket gör att man kan laga om något går sönder för att på så vis ytterligare förlänga livslängden. 

Vi rekommenderar att köpa en rejäl pump från första början eftersom det är mer ekonomisk och miljömässigt hållbart i längden. Dem billigare modellerna kan faktiskt lika gärna gå sönder efter bara några gångers användning ifall du är för hårdhänt då materialet är svagt och rangligt. 

10. Pumpa varje dag och öva upp dig

Till en början är det viktigt att vänja sig vid känslan som en pump ger och det enklaste sättet att komma igång är att varje dag pumpa lite och testa sig fram. 

Börja med att pumpa försiktigt och öka gradvis. Du ska dock inte pumpa för ofta och länge eftersom det som vi nämnt kan ge skador. 

11. Bästa penispump - hur valde vi?

Vi har testat på en rad olika kriterier för att komma fram till vilken pump som faktiskt är bäst och värd att köpa. Här nedan är vad vi har kollat på. 

Hur är effekten?

Hur stark och hur länge effekten håller i är superviktigt för helheten. Vi har letat efter pumpar som faktiskt ger en märkbar skillnad så snabbt som möjligt. Effekten vi varit ute efter är först och främst en stark erektion som håller i länge men även att penisen blir fylligare. 

Effekten skiljer sig självfallet åt beroende på person men suget och vakuumet måste vara starkt och rejält. 

Användarvänlighet 

Hur pumpen är att använda är också av stor vikt. Den ska ha en enkel design som man förstår sig på bra samt komma med en instruktionsbok som är enkel att följa. Hela designen ska främja vardagligt användande och det ska verkligen kännas som att produkten är gjord för vardagen. 

Det ska exempelvis vara enkelt att pumpa eller trycka på knapparna, röret ska ta emot alla möjliga typer av penisstorlekar och greppet ska vara stadigt och inte halt på något sätt. 

Att pumpen är enkel att använda är centralt. Det får inte vara för tungt att pumpa, det ska vara enkelt att jobba finkänsligt, alltså att bara pumpa lite grann och att släppa in luft måste gå snabbt och enkel så att man alltid kan avbryta ifall det blir obehagligt. 

Priset ska motsvara prestationen 

Priset på pumpen måste vara i linje med hur prestationen är. En billig budgetmodell kan man inte förvänta sig toppklass prestation av medan en exklusiv variant måste prestera perfekt. Vi har alltså varit olika hård på olika modeller beroende på vad de kostar. 

Allt som allt ska det kännas prisvärt och man ska få sina förhoppningar infriade. 

Vad tycker tidigare kunder om varje kukpump?

Sist men inte minst har vi även tagit del av mängder med recensioner från tidigare användare för att kunna få en bredare och mer nyanserad bild av varje produkt. Internet är en stor källa till kunskap och vi har gått igenom dessa recensioner och omdömen så att du ska slippa. 

Av andra kunder kan man exempelvis ta reda på hur de har upplevt pumpen utifrån sina problem och även hur produkten håller över en lång tids användande, sådant som vi har svårt att ta reda på. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: