Innehåller annonslänkar. 

Penisplugg: köp spermastoppare

4 fungerade penispluggar: köp effektiva spermastoppare

Spermastoppare kan användas som ett preventivmedel, men penispluggar ger även en lätt smärtsam och kinky känsla till sexet, något som vissa går igång på och tycker ger en djupare dimension av njutning. 

Här nedan är fyra riktigt bra penisstavar som vi rekommenderar och som ger en helt unik typ av stimulans för mannen under sex som ingen annan sexleksak kan ge! 

Köp högkvalitativa penispluggar

1. Ouch!

Spermastoppare av metall i 3-pack

Jämför och hitta bra pris hos:

Material

Rostfritt stål

Storlek

Diameter: 0,6, 0,8 och 1 cm, längd: 6 cm

Sammanfattningsvis

Det här trepacket av penispluggar är vår absoluta favorit. 

Det består av tre olika storlekar, alla formade på ett sätt med små kulor som sitter längst staven vilket ger extra intensiv stimulans när man stoppar in den i ollonet! 

Toppen är mjukt rundad vilket gör det enklare att få in pluggen, och i slutet sitter det ett tydligt stopp som gör att den inte kan försvinna in i urinröret! 

Prisnivå

$$

Passar

Nybörjare såväl som erfarna som vill ha ett set av penispluggar till sina urinrörslekar som går att växa i och använda under en lång tid, samt som ger en riktigt skön och spännande stimulans tack vare sitt välgjorda mönster! 

2. Piss Play

Penisplugg med hål igenom

Jämför och hitta bra pris hos:

Material

100 % silikon

Storlek

Diameter: 0,7 cm, inre diameter (hålet som sperman går genom): 0,4 cm, längd: 10,7 cm

Sammanfattningsvis

Piss Play är en billig och otroligt mjuk penisstav som är enkel att stoppa in i urinröret tack vare formen som långsamt blir större. 

Det som gör Piss Play unik är att den är gjord för dem som vill njuta av att stimulera nerverna inuti urinröret utan att behöva ta ur pluggen vid klimax! 

Hålet som går genom pluggen låter nämligen sperman komma ur vid orgasm, så mannen undviker den obehagliga känslan som oftast uppstår när man kommer och trycket bygger på utan att sperman kan lämna. 

Materialet är 100 % silkeslent silikon som tillsammans med en klick glidmedel nästan glider in av sig själv, något som gör staven väldigt nybörjarvänlig. 

Tack vare den hala ytan så behöver man inte så mycket glidmedel! 

Prisnivå

$

Passar

Nybörjare, de som vill kunna komma samtidigt som man har spermastaven på sig samt de med låg budget. 

3. Nail Urethral

3-pack lena penisstavar

Köp hos:

Material

100 % rostfritt stål

Storlek

Diameter: 0,6 cm, 0,8 cm och 1 cm, införbar längd: 4,4 cm

Sammanfattningsvis

Nail Urethral är ett trepack högkvalitativa penisstavar från samma märke som gör Ouch! – med skillnaden att de inte har något mönster utan istället är helt lena vilket gör att de glider in enklare i urinröret. 

Materialet är högkvalitativt rostfritt stål vilket gör att de kan användas i vatten och med silikonbaserat glidmedel, och i toppen sitter det en rundad ”boll” som gör att staven glider in extra lätt och samtidigt stimulerar urinröret. 

De olika storlekarna är perfekta för nybörjare eftersom man börjar med den minsta och sedan jobbar sig uppåt! 

Prisnivå

$$

Passar

Nybörjare och erfarna som vill ha en väldigt clean och basic penisring som håller hög kvalitet och stimulerar utan krusiduller! 

4. Stalowy Dilator

Böljande spermastoppare

Spermastopp för experter

Köp hos:

Material

Rostfritt stål

Storlek

Diameter: 7 mm, införbar längd: 4,5 cm

Sammanfattningsvis

Om du har mycket erfarenhet av spermastoppare och verkligen vill att det ska strama åt tajt och skönt så är det här ett bra val för dig. 

Stalowy Dilator har ett böljande mönster som rör sig in och ut och därför stimulerar på ett starkt sätt. 

Toppen är spetsig och lätt avrundad och glider enkelt in i urinröret. 

Du kommer sedan att känna dem tre böljande delarna åka in långsamt, något som i sig kan liknas med när man stoppar in analkulor.

I botten sitter ett rejält stopp som ser till att staven inte kan försvinna in i penisen! 

Prisnivå

$$

Passar

De som gillar när penisstaven verkligen känns intensivt och ger en stark njutning. 

Hur använder man en penisstav?

#1 Dra bak förhuden och häll på glidmedel

Det är viktigt att använda ett glidmedel tillsammans med spermastoppare. 

Om din penisstav är gjord av silikon så måste du hålla dig till vattenbaserat glidmedel, annars kan du välja både silikon- och vattenbaserad lubrikation! 

Vi tycker det är enklast att föra in penisstaven när man är slak, men det går även att göra det när man är hård, även om det oftast tar emot mer! 

#2 Applicera lubrikation på penisstaven och tryck försiktigt in toppen

Glöm inte heller att hälla glidmedel på penisstopparen för att den ska kunna glida in så enkelt som möjligt! 

Därefter är det bara att försiktigt föra toppen mot urinröret och sedan trycka in den långsamt. 

#3 Vänta tills nerverna släpper och fortsätt sedan

Till en början så brukar det ta stopp eftersom nerverna stramar åt, men precis som med ringmuskeln så slappnar de av efter ett tag och då blir det genast mycket enklare.

Försök därför att inte spänna dig och ge det gott om tid! 

#4 Ha sex eller onanera när hela staven är inne

När hela staven är inuti penisen så kan du försiktigt börja jobba upp ett stånd, antingen genom att runka, ha förspel eller få en avsugning. 

Därefter är det bara att börja runka eller ha sex som vanligt så länge det känns skönt! 

Ta det lugnt med runkandet eller sexet till en början så att du har tid att vänja dig vid känslan. Vi tipsar om sexställningar där du har full kontroll och hela tiden ser penisen, exempelvis doggystyle eller missionären

#5 Dra snabbt ut staven efter att du har kommit för att låta sperman lämna urinröret

När du kommer så är det väldigt viktigt att du genast drar ur penisen ur slidan och därefter tar ur staven, annars kan det snabbt börja kännas ganska obehagligt eftersom trycket från sperman blir intensiv! 

Vad är en spermastoppare?

En spermastoppare är en liten stav som stoppas in i mannens urinrör för att stoppa sperman när den kommer, något som kan användas som ett preventivmedel även fast det inte ger ett 100-procentigt skydd. 

Penispluggar är oftast gjorda av rostfri metall eller silikon.

Metallen är mer slittålig, håller längre och ger en råare känsla som vissa gillar medan silikonet är betydligt mjukare och mer behagligt. 

En spermastoppare ger inte ett garanterat skydd mot graviditet, så överväg andra preventivmedel om ni verkligen vill undvika att skaffa barn! 

Hur känns de att ha på?

Många tycker att spermastoppare är ganska obehagliga, både att stoppa in och att ha insatta, åtminstone dem första gångerna. 

Alla som har gjort ett test för gonorré eller kondylom vet med sig att det är väldigt obehagligt när doktorn stoppar in en tops i urinröret, och det är en likvärdig känsla att använda en spermastoppare, även fast det nu är du som gör det tillsammans med mycket glidmedel, något som gör det något mildare. 

Urinröret består av mängder med nerver

Det som gör att vissa däremot tycker det är skönt att stimulera urinröret är att det består av mängder med nerver som inte stimuleras under vanligt penetrerande sex, men som har möjlighet att göra det skönt för oss bara vi kommer åt dem. 

Utöver att penisstavar ger en statisk stimulans när man stoppar in dem så känns det ännu skönare när man penetrerar fram och tillbaka eftersom det får penisen att strama åt kring spermastopparen! 

Penispluggar är en väldigt speciell sexleksak och passar långt ifrån alla. De flesta tycker inte om känslan på en gång utan måste vänja sig innan de börjar uppskatta den!

De flesta blir chockade över hur stora spermastopparna är och det tar oftast emot att stoppa in dem i snoppen, även om det är helt ofarligt. 

Det gör dock oftast ganska ont dem första gångerna! 

Fungerar penispluggar?

Penispluggar stoppar sperman från att lämna urinröret, men om det inte sluter om riktigt ordentligt alternativt om man råkar dra ut pluggen, så är risken stor att sperma kommer förbi. 

Eftersom det teoretiskt sett bara krävs en enda spermie för att någon ska bli gravid så finns alltid risken att penispluggen inte fungerar! 

Vissa tycker att spermastoppare är sköna

För honom

Att stoppa in en spermastoppare smärtar något, en känsla som vissa män tycker är skön. 

Om du går igång på att vara undergiven under BDSM-sex så har du stor chans att tycka om känslan som en penisplugg ger! 

Det stramar nämligen, känns hårt och lätt smärtsamt, något som kan förhöja känslan av sexet! 

För henne

För kvinnan kan det även vara riktigt skönt eftersom penispluggen är kall och hård, något som gör att snoppen känns mer och gör en känsligare och mer uppmärksam på varje stöt. 

Vissa penispluggar kan även komma åt g-punkten och på så vis ge fontänorgasmer, främst i sexställningen cowgirl om man rider fram och tillbaka, alltså gnuggar sig mot mannen! 

För- och nackdelar

Fördelar

Nackdelar

Kan fungera som ett preventivmedel

Ger inte ett 100-procentigt skydd

Ger en kinky touch till sexet

Kan upplevas som obehaglig

Kan göra sexet skönare både för mannen och kvinnan

Svår att stoppa in till en början

För vem är det ett bra sexhjälpmedel?

Vi tycker att penispluggar är ett bra sexhjälpmedel för personer som gillar att använda sig av kinky sexleksaker under sexet som ger en ny känsla, både mentalt och psykiskt. 

En spermastoppare fungerar nästan som en ollonpiercing med skillnaden att du faktiskt inte behöver pierca dig! 

Att tänka på innan köp

Silikon eller metall

Eftersom silikon och metall är dem absolut vanligaste materialen som en penisplugg är gjord av så är det viktigt att du väljer vilket material du tror du kommer gilla mest. 

Om du är nybörjare så rekommenderar vi silikon, medan du som är erfaren och gillar BDSM-sexleksaker bör köpa en av rostfritt stål

Köp rätt storlek

Penispluggar måste sluta om riktigt tajt.

De flesta har ett ungefär lika stort urinrör, men det kan vara värt att snegla på hur stor omkretsen på penispluggen är innan man köper en, bara för att vara säker på att man inte köper en ovanligt stor eller liten variant!

Alla penispluggar som vi har listat här ovan passar majoriteten av mäns penisar. Om du är osäker så rekommenderar vi tre-packen extra mycket eftersom du då kan välja mellan olika storlekar! 

Prata med din partner

Vissa köper spermastoppare i hopp om att kunna använda den istället för en kondom, men det är inte alls säkert att din partner tycker det känns säkert nog. 

Prata därför med din partner om hon är okej med att ni använder en penisplugg istället för kondom innan du investerar i en. 

Det går även att använda en spermastoppare med kondom om man tycker om tanken på att ha en penisplugg instoppad! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Leo Hagström

Leo Hagström

Leo är utbildad inom sexologi vid Malmö universitet och har spetskompetens inom sex och samlevnad. Leo skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Leo

Dela den här sidan med dina vänner:

Läs fler relaterade inlägg: