Kan innehålla annonslänkar.

parleksak

Parleksaker: 7 bästa sexleksaker för par

Det finns mängder med sköna parleksaker som gör sexlivet riktigt mycket hetare. Här nedan listar vi dem bästa sexleksaker för par som man kan köpa idag, oavsett om du är på jakt efter en liten oskyldig vibrator, ett sexspel eller en docka som kan förverkliga drömmen om trekant. 

Recension av sexleksaker för par

Lovense

Sexmaskin för två samtidigt

sexleksaker par sexmaskin

Lovense

Sexmaskin för två samtidigt

Detta är en rejäl sexmaskin som kan ge två personer njutning samtidigt, antingen via dildos eller med lösvaginor. 

En sexmaskin är perfekt ifall ni behöver något nytt och spännande, om du som man vill styra din partner men själv kanske kommer ganska snabbt eller om ni är ifrån varandra ofta. Denna modell går nämligen att fjärrstyra, perfekt om ni är borta från varandra men vill ha sex ändå. 

Lovense är det självklara valet för oss eftersom den är rejält byggd med bra kvalitet, är mycket lätthanterlig samt otroligt skön och hållbar. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

En sexmaskin är ett perfekt sexhjälpmedel för par som vill få lite variation i penetrationen. Den är både ett bra val för alla relationer där den ena känner sig nöjd snabbare än den andra, exempelvis om killen kommer väldigt snabbt.

Den är också bra för att få lite variation. Modellen Lovense kan du styra på din partner eller så njuter ni av den samtidigt eftersom man kan ha en dildo och / eller lösvagina åt två håll samtidigt!

Mycket smidig att hantera

Det finns många sexmaskiner för par där ute som är väldigt svåra och bökiga att hantera eftersom de är stora, otympliga och / eller väger mycket. Många modeller har även en riktigt jobbig manövrering av själva hastigheten och lägena, men kontrollen här är väldigt simpel vilket vi tycker om, även om det finns mycket inställningar. 

Den totala vikten ligger på 13,3 kg vilket kan låta ganska mycket men som i själva verket är relativt medel i jämförelse med många andra modeller idag. Att det finns lite vikt bidrar även till en stabilitet som gör att du inte puttar omkull den. 

Enkelt att byta positioner 

För att byta vinkel och positioner måste man ändra höja och sänka maskinen samt vinkla den fram och tillbaka, något som du gör väldigt lätt tack vare att du kan höja och sänka dem två benen separat. Du skruvar bara på ett vred som sitter i sidan och sedan kan du justera efter eget behag. 

Det finns två ben och två skruvar och mer komplicerat än så är det inte. För att hitta rätt vinklar så är det sedan bara att prova sig fram och se vad som fungerar. Det går även att hitta lite olika bra tips på olika ställningar att prova, det är bara söka runt på webben så kommer du snabbt hitta guider. 

Jämfört med andra modeller som vi provat så är Lovense den i särklass enklaste att manövrera vilket bara gör hanteringen så mycket skönare. 

Du kan läsa om fler sexmaskiner vi har testat ifall det här är något som intresserar dig och som du vill veta mer om. 

Står väldigt stadigt 

En mycket viktig egenskap hos sexmaskiner är hur stabila de är. Vi kan glatt konstatera att Lovense är mycket stadig och upplevs stabil på de flesta underlag, både mjuka och hårda. Du kan alltså köra på riktigt rejält utan att det börjar svaja.

Har du en riktigt mjuk säng och tycker om att köra rejält kan du även spänna fast maskinen för ännu bättre stabilitet, men det är generellt inte nödvändigt. 

Supersmidig app som möjliggör distanskontroll 

Som vi varit inne på tidigare så är det otroligt enkelt att styra penetrationen. Du laddar ner Lovense app på mobilen och kopplar sedan upp dig med Bluetooth eller via internet. 

I appen kontrollerar du sedan allt från penetreringshastighet till rytm via enkla och tydliga kontroller. Det går snabbt att lära sig och eftersom appen är så tydlig är det inga problem att justera hastighet mitt under akten även när det är som skönast. 

En mycket trevlig funktion som kommer med appen är att man kan styra maskinen på distans då man kan koppla upp sig via internet, så är du och din partner på olika platser och blir sugna på att sexa loss så kan alltså den som är borta styra maskinen på den som är hemma. 

Kombinerar detta med ytterligare en distansstyrd leksak kan ni plötsligt ha sex med varandra även när ni inte är tillsammans.

Du behöver inte heller oroa dig för säkerheten gällande internet då du kopplar upp dig när du är hemma, så ingen annan kan alltså komma in på linan utan det är en sluten kontakt mellan maskinen och just ditt konto i appen. 

Går att styra med kontroll också

Om du inte vill styra via en app utan föredrar en fysisk kontroll så går det också. Kontrollen som följer med är väldigt enkel och har ett vred för hastighet så att du snabbt ska kunna höja eller sänka efter behag.  

Fäst dildo eller lösvagina – åt båda hållen

När maskinen startar så är det två armar som rör sig fram och tillbaka, en på vardera sida av maskinen. På dessa kan du klicka fast både dildos och lösvaginor, en åt varje håll. Du och din partner ligger alltså på varsin sida maskinen och tar sedan emot antingen en dildo eller en realistisk lösvagina. 

Det följer med två stycken dildos vid köpet men dessvärre ingen lösvagina, så det måste man köpa till. Se till att vagina har ett så kallat Vac-U-lock för att den ska kunna gå att fästa på maskinen, annars kommer det inte fungera. 

Dildosarna som följer med är av riktigt bra kvalitet och är 17 respektive 23 cm stora. De både ser och känns realistiska med ådror, ett detaljerat ollon samt stadig pung. Ifall ni är två tjejer så är det här perfekt men även heterosexuella par kan ha nytta av det ifall killen är öppen för att prova g-punktsstimulans. 

Homosexuella par kan givetvis också ha nytta av att få med två dildos om båda är öppna för anal penetration. 

Kan penetrera både starkt och snabbt 

Motorn är riktigt rejäl och ger en stadig och jämn penetration och vill du dra på riktigt rejält så har Lovense kapacitet till hela 300 RPM, alltså fem juck per sekund vilket är tillräckligt även för dig som gillar när det går undan. 

Trots att maskinen är snabb och motorn stark så håller sig ljudvolymen hela tiden på en rimlig nivå vilket är tacksamt om man bor i lägenhet eller har barn hemma. Ni kan alltså smyga ganska bra. 

Motorn drivs på el och kabel, så det är bara att koppla in i vägguttaget och köra igång utan att behöva fundera på batterier eller att ladda. Vi rekommenderar dig att välja en sexmaskin som går på just el eftersom du annars dels riskerar att tappa kraft under själva akten, dels måste komma igång att ladda och blir väldigt styrd av om det finns batteri eller inte. 

Montera ner efter användning går snabbt 

Efter att ni är klara så rekommenderar vi att montera ner maskinen eftersom den tar så pass mycket mindre plats då. Att packa ner Lovense går snabbt och när man väl lärt sig är det lätt som en plätt och då kan du förvara leksaken i väskan som följer med, diskret och elegant. 

Ha exempelvis väskan i garderoben, under sängen eller på ett annat ställe där den får vara ifred men samtidigt är nära till hands när ni väl behöver den. 

Massa smarta och roliga tekniska funktioner 

Om ni vill få ytterligare en dimension till ert gemensamma sexliv så måste ni prova dem funktioner som finns. Den första vi kan tipsa om är att koppla upp rytmen mot musik som spelas så att ni båda blir omhändertagna i samma tempo. 

Att få sexuell beröring i samma takt som det man lyssnar på är faktiskt ett perfekt sätt att förlänga känslan och låta flera sinnen kopplas ihop. Hörseln och känslan i musiken smälter ihop på ett häftigt sätt med den sexuella känslan vilket ger en enormt trevlig helhet. 

Något annat som kan vara kul att prova är funktionen att koppla upp sig mot ett sexspel och sedan spela det tillsammans på datorn. Ni kan du hjälpas åt att göra val i spelet och sedan tillsammans njuta av belöningen av era val. 

Fuck Me Silly Dude

Sexdocka för två

parleksak manlig sexdocka

Fuck Me Silly Dude

Sexdocka för två

Det här är sexleksaken för par som kan förverkliga era drömmar om en trekant. Låt henne rida medan du tränger in antingen i dockans eller i hennes anal. Detsamma gäller om ni är två killar. 

Kroppen är muskulös och känns riktigt äkta tack vare att materialet är gjort i TPE som både känns och ser ut som hud. 

Penisen är 20 cm lång och 4,6 cm bred vilket gör den lagom stor för de flesta. Anuset är 20 cm djupt och sluter åt riktigt härligt, så ni båda kommer kunna ha en skön stund tillsammans med den här leksaken. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det här är en manlig sexdocka som kan användas av ett heterosexuellt par tack vare att den har både en penis och en trång anal att tränga in i. Dockan är alltså ett perfekt sätt att få till en trekant på utan att för den delen behöva bjuda in en tredje person. Även två killar kan ha mycket kul med den här! 

Väldigt verklighetstroget utseende

Till det yttre så är Silly Dude mycket realistiskt med riktigt välgjorda detaljer. Torson är muskulös och härlig för den som rider att ha sina händer på. 

Själva penisen är 20 cm lång och styv helt redo att ta emot dig när du sätter dig ovanpå. Det kombinerat med bredden på 4,6 cm gör penisen väldigt lämpad både för nybörjare och mer rutinerade.

En sak vi gillar skarpt med själva penisen är att den går att vinkla så att man får precis den vinkel som känns bra. 

Detaljerna på dildon är välgjorda och ådror samt ollon påminner väldigt mycket om den äkta varan. Ollonet är även lagom stort och pungen är ett skönt stopp att gunga mot när man tagit emot hela dildon. 

Gjord i hudliknande material 

Allt på Silly Dude är gjort av det exklusiva materialet TPE vilket är ett hudliknande silikon som både ser och och känns som riktig mänsklig hud. När du tar på dockan och när du har penisen i dig är det alltså mycket snarlikt en riktig man. 

Det är TPE:n som gör priset ganska högt eftersom det är ett exklusivt material, men enligt oss så är det helt klart värt det eftersom känslan inte går att jämföra med något annat material som finns idag. Vill ni komma riktigt nära en riktig trekant är det alltså TPE ni måste köpa, men eftersom dockan saknar ansikte, ben och armar sparar man in mycket pengar jämfört med en fullskalig sexdocka. 

Tajt anal möjliggör att båda leker samtidigt 

Under pungen finns en anal som är härlig att tränga in i. Den är tajt och omsluter riktigt härligt, mycket tajtare än en vanlig vagina. Tanken med passformen är att det ska likna en riktig anal så mycket som möjligt, något det enligt oss också gör. 

Använd mycket glidmedel och stoppa gärna in en värmestav i analen innan för att få det så realistiskt som möjligt. Värmestavar går att köpa till separat och glidmedel lika så. Kom ihåg att bara använda vattenbaserat glidmedel eftersom du kommer skada dockan annars. 

Analens inre längd är hela 20 cm vilket gör att de flesta kan bottna helt, något som är ganska ovanligt hos sexdockor av den här typen. 

Du kan ta henne samtidigt som hon rider

Om du inte skulle vilja penetrera dockan utan istället din fru eller flickvän så kan du ge henne analsex samtidigt som hon rider, perfekt om ni drömmer om en dubbel penetration men inte vill bjuda in en tredje man till sänghalmen. 

Ligger stabilt

Dockans undersida är väldigt platt och ligger stadigt på alla underlag. Ni har därför en stabil grund att bygga på och behöver inte uppleva någon instabilitet. Vikten på 7 kg adderar ytterligare till en stabilitet som är trygg att känna. 

Rengöringen är enkel

När ni är klara så måste ni rengöra för att hålla leksaken fräsch samt se till så att den håller måttet länge. Rengöringen är enkel och har du som man sprutat i analen så sköljer du bara ur den på badrummet med ljummet vatten och lite tvål eller sexleksaksrengöring. 

Sprutar du på kroppen så kan du torka av med blött papper eller en fuktad handduk. Detsamma gäller själva dildon. Materialet är vattentåligt men vi rekommenderar inte att spola av den i duschen då det sliter oändligt mycket. 

När ni torkat av dockan så bör ni pudra den för att se till så själva huden håller sig mjuk och fin så länge som möjligt. Puder går att köpa till hos de flesta återförsäljare av sexleksaker och är en väl värd investering då det gör så pass stor skillnad. 

Ganska begränsad till en ställning

Om vi ska nämna något negativt så är det att man blir begränsad till den ridande positionen och det är svårt att komma på något annat som fungerar. Det hade såklart varit kul om man hade kunnat variera sig lite, men det är alltså väldigt svårt just nu vilket gör att vissa kan tröttna lite efter ett tag. 

Satisfyer Strong One

Vibrerande penisring

parleksak penisring

Satisfyer Strong One

Vibrerande penisring

Den här penisringen är verkligen som gjord för par eftersom den ger ett hårdare stånd vilket ökar känseln för båda. Den kan dessutom vibrera i mängder av olika mönster vilket stimulerar klitoris riktigt skönt samtidigt som ni ligger med varandra. 

Enligt oss är det här den bästa parleksaken om man vill ha något riktigt effektivt utan att lägga ut så mycket pengar. Vi kan inte säga annat än testa, ni kommer bli nöjda! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

En penisring är perfekt för både den som penetrerar och den som tar emot eftersom kuken då blir hårdare vilket är skönt för den som har penisen i sig. Det är även skönt för den som penetrerar eftersom känsligheten ökar som en följd av att mer blod stannar kvar.

Lägger man då dessutom till vibrationer som kan kittla både klitoris och din pung så har man plötsligt en leksak som är liten och enkel men gör extremt stor skillnad. 

Ökar blodflödet 

Grundprincipen för en penisring är väldigt enkel. Den ser nämligen till så att mer blod stannar kvar i penisen vilket gör att den sväller och blir hårdare. Effekten är olika beroende på hur hårt stånd du har naturligt, men ifall du upplever att din penis brukar vara lite mjuk och sladdrig i vanliga fall kan räkna med att märka stor skillnad. 

När blodflödet ökar så blir penisen styvare och känns därför mer för den som tar emot, men även du som bär ringen får positiva effekter. 

Din penis blir nämligen mer känslig till följd av att blodflödet ökar. Du upplever alltså beröringar och stimulans kraftigare, främst på ollonet men även på själva skaftet. Anledningen till detta är för att det sitter som känselnerver i ollonet som behöver blod för att fungera maximalt. 

Att din penis blir mer känslig innebär att du även kommer få skönare orgasmer som byggs upp starkare. Har du blivit äldre och upplevt att du börjat tappa känsel i penis är penisringen också ett ypperligt sätt att återställa det. 

Du kan vara hård även efter orgasm

Eftersom det stannar kvar med blod i penisen så kan du njuta av att vara hård ganska länge efter att du har sprutat vilket gör att du kan fortsätta penetrera din partner. Om du har riktigt tur kanske du även har möjlighet att komma en gång till, något som i alla fall absolut är värt att försöka få till. 

Vibrationer ger skönare orgasmer för båda

Detta är som du nog förstått vid det här laget inte bara vilken penisring som helst, utan det är en vibrerande modell. Hela ringen kan vibrera i massor av olika mönster och styrkor som känns i roten och ner mot pungen. 

För dig som bär ringen ökar vibrationen stimulansen och bidrar ytterligare till att bygga upp en starkare och skönare orgasm, som om inte det ökade blodflödet skulle vara nog. 

Om du ligger med en tjej så kan även hon ta vara på och njuta av vibrationerna. Låt henne hoppa upp på dig och rida, men inte upp och ner utan istället fram och tillbaka. Gör ni detta så kommer vibrationerna stimulera hennes klitoris på ett väldigt effektivt sätt som med stor sannolikhet leder till en skön orgasm. 

Har in lite svårt att få tjejen att nå klimax är alltså det här en bra leksak som ger er mycket hjälp på traven. Den fungerar även i andra ställningar såsom missionären, även om kontakten mot klittan inte blir lika konstant då utan snarare kommer och går i takt med att du juckar fram och tillbaka. 

Styr via app

För att styra vibrationerna så laddar du ner Satisfyers app och kopplar sedan upp dig via Bluetooth. Du har nu full möjlighet att sätta på och av vibrationerna, byta vibrationsmönster samt öka och sänka hastigheten. 

Det finns tio stycken förprogrammerade mönster men det går även att designa helt egna utefter vad du tycker är skönt och kul. Prova även att koppla vibrationerna till musiken du lyssnar på för att få den att dansa i samma rytm. 

Vi tycker att appen fungerar ypperligt bra och har inga invändningar mot den. Det är även enkelt att stänga av när man är färdig. 

Går även att justera utan appen

Man är inte låst till appen utan det går bra att ändra mellan lägena som finns att välja bland direkt på penisringen. Där kan du stänga av, sätta på och skifta mellan tio mönster.

Knapparna sitter på ovansidan ringen och är enkla att komma åt, så du kan snabbt dra på ett mer intensivt mönster när ni båda är nära. 

Hur använder man Satisfyer Strong One?

Stoppa in penisen i ringen under tiden du är slak och jobba sedan upp ett stånd under tiden du håller fast ringen vid roten. När du är hård så kommer ringen sedan sitta kvar där av sig själv och du behöver inte göra något mer än att sätta på vibrationerna. 

När du är färdig så stänger du av ringen och väntar tills du blir slak nog att ta av den. Efter det sköljer du av den med ljummet vatten och tar en klick tvål, sedan kan du förvara den tills nästa gång. 

Du bör ha den i en liten tygpåse eller i fodralet den kommer i för att hålla hygienen så bra som möjligt. 

Själva vibrationerna drivs av el och du laddar upp ringen genom att lägga den på den medföljande laddpattan som du kopplar in till en vanlig mobiladapter. 

Laddtiden är 60 minuter och när du har fullt batteri så kan du njuta av 40 minuters batteritid innan du måste ladda upp igen. Vi hade gärna sett en ännu bättre batteritid men det är svårt utan att göra ringen ännu större än vad den redan är. 

Passar dem flesta

Materialet är mjukt silikon som är väldigt töjbart, så ringen passar i regel de flesta storlekar. Diametern börjar på 2,5 cm och kan sedan växa ganska rejält. Har du mindre omkrets än 2,5 cm i hårt tillstånd kommer du alltså vara för liten, men de flesta har större än så. 

Undvik silikonbaserat glid

Ifall ni tycker om att använda er av glidmedel så måste ni tänka på att det här är en produkt som är gjord av silikon vilket innebär att ni måste använda vattenbaserat glidmedel, annars kommer ni skada ringen. 

Let's Play Together Box

Sexbox med leksaker för två

sexleksaker par sexbox

Let's Play Together Box

Sexbox med leksaker för två

Den här sexboxen består av mängder med leksaker, tillbehör och ett sexspel som är perfekt att använda som par för att hotta upp relationen lite. 

Allt som följer med i boxen är otroligt högkvalitativt och vi kan verkligen rekommendera att köpa den om ni inte riktigt vet vad ni är ute efter utan vill prova er fram. 

Värdet på alla produkter separat är fyra gånger högre än vad boxen kostar vilket gör den minst sagt prisvärd. Helt enkelt ett kanonköp för alla par som till prova något nytt! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om ni vill prova på lite BDSM, leka med varandra tillsammans med massor av små leksaker eller bara är sugna på att testa er fram så är den här sexboxen ett bra val. I den får du med väldigt många leksaker, från vibratorer och rabbitdildos till ögonbindlar och handbojor. 

Allt som allt är produkterna värda långt mycket mer än priset på boxen, så man får med mycket kul till ett väldigt bra pris, något som gör att vi varmt kan rekommendera just den här. 

Leksaker för honom i boxen 

Det finns massor av spännande manliga sexleksaker i boxen som du kan använda på honom. Du hittar bland annat en penisring som ger hårdare stånd och ökar känsligheten. 

Det finns även en lösvagineliknande mjuk sleeve som är perfekt för att göra avrunkningar skönare eftersom friktionen blir lenare. 

Ifall han är sugen på att testa g-punktsstimulans finns det en liten oskyldig butplug som är perfekt att börja med. Stoppa in den i honom och ge honom en avsugning eller sätt dig på hans penis. 

Leksaker för henne i boxen

Det finns betydligt fler leksaker för henne än för honom i boxen. Vår favorit är den rejäla rabbitdildon som kommer åt både g-punkt och klitoris med sina sköna vibrationer – på samma gång!

Det kryllar av små vibratorer som går att stoppa i trosorna eller använda på klittan samtidigt som han penetrerar. Den gulliga analpluggen med svans är också sexig och något ni måste prova! 

Vuxenleksakerna som är för er båda

Allra flest leksaker är dock gjorda för er båda att använda tillsammans. De tidigare leksakerna är roliga att använda på varandra, men roligast blir det om man kan dela känslan samtidigt. 

Ögonbindeln är perfekt för att stänga ute det visuella och på så vis höja känsligheten för beröringar, så sätt på din partner den och gör sedan vad du vill med honom eller henne.

Handfängsel och den lilla piskan är bra redskap för att låta den ena vara dominant och den andra undergiven vilket kan ge en härlig och ny känsla till sexet, så testa det. Det är exempelvis härligt att piska den man ligger med i doggy. 

Handklovarna kan ni använda för att låsa fast varandra med, men även för att bakbinda händer, något som gör att man får använda sin mun för att dra av den andres kläder. 

Läppstiftet som ni hittar i lådan har en lite stickande och vibrerande effekt vilket gör sig bra när man kysser varandra eller utför oralsex. Det får även salivproduktionen att skjuta i höjden vilket är trevligt. 

Allra bäst är kanske sexspelet

Det följer med ett riktigt bra sexspel med spelplan, spelkort, tärning och tidtagarur. Använd det tillsammans med dem andra leksakerna för att verkligen få nytta av allt. 

Vi tipsar om att ha en riktigt romantisk och sexig kväll där ni äter lite gott, dricker vin och spelar det här spelet tillsammans med lite tända ljus. Vi kan garantera att det kommer bli en riktigt het upplevelse! 

Hur kan produkterna vara värda så mycket, men boxen kosta långt under? 

Värdet på produkterna är värda runt 3000 kr vilket är långt över boxens pris. Sinful som är återförsäljare har kunnat pressa ner priset rejält eftersom det är deras egna produkter och deras egen låda. Det är alltså ett rejält fynd och det är sällan man hittar så här prisvärda leksaker. 

Lyxig känsla över hela boxen

Allt är väldigt snyggt paketerat och känns riktigt exklusivt. Den svarta lådan som allt förvaras i ger en känsla av kvalitet direkt när man tar tag i den och så fort lådan öppnas blir känslan ännu bättre. 

En detalj som vi starkt uppskattar är att det följer med batterier till det som är batteridrivet, så det är bara att börja leka på en gång.  

Monogamy

Sexspel för par

parleksaker sexspel

Monogamy

Sexspel för par

Via detta sexspel får ni ta er ann mängder med spännande och heta utmaningar, från fysiska till dem som handlar om att bara prata. 

Det finns tre olika nivåer så att man kan smygstarta och bygga upp en stämning så väl som att gå pang på – helt beroende på vad man känner för. 

Spelet är på svenska och gjort för två personer. Det är enkelt att förstå och passar perfekt till en kväll med lite god mat och dryck och tända ljus. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ett sexspel är ett lysande sätt att komma igång med ett hetare sexliv tillsammans! Det här sexspelet heter Monogamy och är riktigt bra – både roligt, hett och enkelt att spela. Utöver att vi tycker om det så har exempelvis Aftonbladet gett det full pott och tidigare konsumenter älskar det.

Perfekt för par som vill ha nya sexuella utmaningar 

Spelet är som ett brädspel men helt på sextema och som är gjort för två personer. Du slår tärning och får sedan gå fram på spelplanen. Platsen du stannar på visar sedan vilket kort du ska dra där alla kort har olika teman – utmaningar, ställningar, frågor och så vidare.

Nivån höjs för varje gång någon har gått två varv vilket gör att ni börjar ganska oskyldigt och sedan trappar upp långsamt. Det finns tre nivåer och vi tycker det bygger upp på ett riktigt lagom sätt som gör att man hinner komma i stämning. 

Leder till heta konversationer och spännande utmaningar 

Vi gillar att det är en sådan variation på utmaningarna. Vissa handlar om att dela fantasier, ge komplimanger eller berätta något sexigt medan andra saker är mer fysiska såsom att prova nya ställningar eller utföra en sexuell handling på den andra. 

Ni kommer alltså utveckla ert gemensamma sex på ett väldigt effektivt sätt och om ni har tur tar spelet er mycket närmare varandra. Efteråt kommer ni med stor sannolikhet ha lättare att tala tillsammans om vad ni gillar och inte, dela fantasier och testa sådant som annars inte hade kommit på tal. 

Vinnaren får välja en fantasi

Priset är verkligen något man vill få. Den som vinner får 50 stycken fantasier att välja mellan där alla fantasier har med sex att göra. Många saker är sådant ni inte skulle ha tänkt på annars och vissa grejer kanske går helt i linje med vad du vill prova och då har du nu det perfekta tillfället! 

Anpassa efter kvällens humör

Något som är väldigt fiffigt är att man kan anpassa nivån efter vilken stämning ni har just den kvällen ni spelar. Är ni riktigt sugna så kan ni hoppa direkt på den mest snuskiga och avancerade nivån medan lite lugnare kvällar kanske lämpar sig bättre på en försiktig och låg nivå. 

We-Vibe Melt

Vibrator för par

parleksak lufttrycksvibrator

We-Vibe Melt

Vibrator för par

Denna lufttrycksvibrator är gjord för att kunna vara med samtidigt som man blir penetrerad av sin partner, något som fungerar riktigt bra tack vare att den är väldigt liten och slimmad så att den kommer mellan utan att vara i vägen. 

Lufttrycket är starkt och effektivt och garanterar att man får orgasm. Den drivs av batterier och är helt vattentät, så ni är fria att leka var ni vill. 

Med möjlighet att fjärrstyra via mobilappen så kan ni ha distanssex av högsta kvalitet vilket verkligen rekommenderas! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

En riktigt bra vibrator är kanske det optimala sättet att stimulera klitoris på, och är vibratorn fjärrstyrd kan du ge din kvinnliga sexpartner ett riktigt bra sex även fast du själv inte är där. 

We-Vibe Melt är en vibrator som är gjord för par, något som tar sig i uttryck både genom fjärrstyrningen och genom att den är så pass liten att man kan ha den mellan sig själv och sin partner när han penetrerar en. 

Njut av vibratorn samtidigt som du blir penetrerad

Du kan alltså tack vare utformningen på vibratorn få plats med den mellan dig och din partner vilket innebär att du kan njuta fullt ut samtidigt som du får penisen i dig. Det fungerar bäst i positioner när du är på rygg, men även positioner som doggy och när du ligger på sidan fungerar bra. 

Lufttryck ger riktigt sköna orgasmer 

Tekniken bygger på lufttryck som stimulerar din klitta utan att röra den fysiskt. Vågorna går in riktigt på djupet och ger en känsla som inte går att få på något annat sätt, varken genom att någon slickar en eller pillar med sina händer. En vanlig vibrator är inte heller i närheten av hur det känns. 

Det är nästan orgasmgaranti när du använder en lufttrycksvibrator och när du kombinerar den med din partner så kan vi garantera att du kommer komma riktigt hårt och skönt, även flera gånger om du vill! 

Fjärrstyrning möjliggör distanssex 

Om ni brukar vara borta från varandra så är leksaker som styrs på distans ett ypperligt val för att hålla gnistan vid liv. För att styra We-Vibe kopplar du bara upp dig via appen som finns för Android och iPhone, sedan synkar du med vibratorn när du är nära leksaken och därefter är det klart. Du kan nu styra in i minsta detalj så länge båda har internet!

Det finns 12 stycken lägen att välja mellan och dem alla skiljer sig ganska rejält i styrka så du kan hitta något oavsett vilket humör du är på. 

Paketerat i en elegant och snygg design 

Allt är väldigt snyggt paketerat vilket ger en känsla av lyx och kvalitet. Utsidan är diskret, snygg och väldigt greppvänlig. Vibratorn är också liten så att förvara den är inga problem. 

Tycker du om sexleksaker för par som verkligen har en genomtänkt design kommer du inte bli besviken på We-Vibe, det kan vi garantera dig! 

Fetish Fantasy

Bästa sexgunga för par

sexleksak par sexgunga

Fetish Fantasy

Bästa sexgunga för par

En sexgunga är perfekt för att få igång ett hetare sexliv. Med en gunga kan man väldigt enkelt och smidigt ha ganska avancerat sex eftersom det går att tillgå mängder med ställningar som utan gunga är riktigt avancerade. 

Sexgungor passar alla par, män och kvinnor och det finns nästan oändligt med roliga saker att hitta på i dem. De gifter sig exempelvis riktigt bra med handbojor, ögonbindel och piska för er som vill prova lite BDSM.

Den här gungan är hållbar, skön att ligga i, enkel att montera upp och håller riktigt länge. Ett lysande val oavsett om du är nybörjare eller rutinerad. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Vad vore en guide till dem bästa sexleksakerna för par vara utan att ha med en riktigt bra sexgunga? Precis, det vore inte komplett!

Den här sexgungan är perfekt för alla som vill kunna komma åt i nya riktigt sköna ställningar utan att nödvändigtvis ha den fysiska kapaciteten för att hålla upp sin partner. 

Vi gillar verkligen den här modellen eftersom den är komplett och enkel att använda samt håller både länge och för mycket vikt, så har du ingen tidigare erfarenhet av sexgungor och vill ha något som fungerar smidigt är det här vårt bästa tips. 

Ger möjlighet att prova mängder med nya ställningar 

En sexgunga är perfekt för alla som vill prova på nya fräcka ställningar, både orala, vaginala och anala. Det fina med en bra sexgunga är att man kan komma åt i väldigt avancerade positioner väldigt enkelt. 

Det som kännetecknar just den här modellen är precis det, att man kommer åt på alla möjliga sköna sätt utan att det är svårt alls. På förpackningen får du direkt en massa inspiration om nya ställningar att prova, så att börja med dem är ett hett tips. 

Kvalitet rakt igen

Med en sexgunga är det extra viktigt att kvalitén är bra, annars är det svårt att slappna av när man hänger där. Den här gungan håller för hela 180 kg och har en riktigt högkvalitativ krok som är stadig. I toppen sitter det även en fjäder som gör att du får lite skönt gung. 

Själva strapsen som du hänger i är sköna mot huden och varken skaver eller gör dig illa. Vi har tyvärr varit med om en massa gungor där man får ganska ont och då blir det inte alls kul att sexa loss i gungan utan det blir snarare att man låter den ligga i någon låda. 

Det följer med en ögonbindel så att ni direkt ska kunna börja leka ännu mer avancerat. Vi tipsar även att köpa till handklovar och piska för att få det riktigt kinky! 

Allt som behövs för montering finns med

Det är busenkelt att montera korrekt eftersom allt som behövs finns i förpackningen tillsammans med en manual på hur du ska gå tillväga. Följer ni den så har ni monterat allt på nolltid! 

Enkelt att komma i och ur

Vissa sexgungor är problematiska och bökiga att ta sig i och ur men den här är busenkel tack vare att spännena är så enkla att reglera. Du behöver alltså inte vara den smidigaste för att komma på rätt plats även om det kan krävas några gånger av övning för att verkligen få till det!

Perfekt för att hotta upp sexlivet

Om ni tycker det har blivit lite slentrianmässigt på sexfronten så kommer ni riktigt långt på en sexgunga. Det är verkligen ett ypperligt sätt att kunna bli lite kinky och väcka pirret till liv igen, så känner ni igen er i att det skulle vara härligt med en nytändning kan vi inte säga annat än köp! 

Hur kommer man undan med en stor krok i vardagsrummet?

Gungan måste hänga i en rejäl hållbar krok (som följer med i paketet). Det kan vara lite misstänksamt att ha en krok i taket, men det finns många bra ursäkter att dra för att komma undan med det. 

När ni inte har gungan hängandes så kan ni hänga en hängstol som dessutom är riktigt skön att sitta i. Har ni barn hemma kan ni istället hänga ett klätterrep i kroken. 

Frågor och svar om parleksaker

Fördelar med att involvera sexleksaker som spar

Sexleksaker har en mängd olika fördelar som smittar av sig inte bara på ert gemensamma sexliv utan även på er relation överlag. Här nedan listar vi några av dem fördelar som finns och som bara legitimerar det ännu mer att prova! 

1. För er närmare varandra

Sex för en närmare varandra och har ni varit tillsammans länge är sannolikheten stor att ni har mindre sex än vad ni hade när ni precis träffades. Att involvera leksaker är ett bra sätt att få tillbaka sexlusten eftersom det är ett nytt moment som plötsligt gör det lite spännande igen. 

Det är även en stor chans att man börjar kommunicera bättre när man använder leksaker eftersom det tvingar er att prata tillsammans och lista ut nya moment. Man skulle nästan kunna säga att det är lite team building på ett sexuellt plan! 

2. Hottar upp och får er att bryta mönster

Om ni inte är vana med att använda sexleksaker tillsammans så kommer spänningen i att prova något nytt verkligen kicka igång lusten och ni kommer förmodligen få en riktig nytändning.

Leksakerna tvingar er också att bryta mönster och börja prata om sexet. Det går inte att följa samma gamla mönster om det kommer in nya moment! 

3. Bra lösning ifall den ena kommer snabbare än den andra

Om du som man kommer snabbt och din partner inte känner sig färdig trots att du gör det så är leksaken perfekt för att förlänga akten. Du som har kommit och känner dig nöjd för egen del kan då använda leksaken på din partner så att hon eller han får nå ända i mål. 

Detta blir även som en paus för dig och det finns goda chanser att du hinner ladda om på nytt under tiden och efter ett tag bli redo för en runda till. 

Att ni båda känner er nöjda och klara efter sexet är givetvis något som har en positiv inverkan på dynamiken och något som också kommer föra er närmare varandra. Det kommer också öka suget efter mer sex! 

4. Bra sätt att komma in på nya saker

Det är faktiskt ganska svårt att hitta på nya saker som man vill testa efter att ha legat länge med varandra och för att få lite ny fantasi och inspiration så är leksaker väldigt tacksamt. Med dem får ni prova nya ställningar och situationer som ger en rejäl knuff på vägen. 

Med ett sexspel för par får ni exempelvis utmaningar och uppmaningar på saker att testa, saker ni kanske inte alls har tänkt på tidigare. 

En box med leksaker kan få er att prova saker ni annars inte skulle ha gjort, så det är också ett bra sätt att låta sig testa nytt. 

Har ni redan en tanke om en leksak, exempelvis en manlig sexdocka, så kanske ni kommer på nya saker att göra med den när ni väl ligger med dockan, eller så får den er att inse att ni vill ha trekant med en riktig person. 

BDSM-saker kan också få er att upptäcka ett intresse som ni inte visste att ni hade. Att prova nytt ger alltså chansen att även hitta något som är för er och sexleksaker är ett ypperligt sätt att hitta just det.  

5. Ökar chansen för orgasm

Oftast så kan kvinnan i ett heterosexuellt förhållande ha det lite svårt med orgasm vilket gör att hon tröttnar samt att killen tappar självkänsla och upplever att han inte räcker till, något som kan vara förödande för den gemensamma sexlusten. Leksaker är ett perfekt sätt att lösa detta på eftersom de kan stimulera på ett sätt som inte människan kan med sina fingrar eller med sin penis. 

Många sexleksaker är rena rama orgasmmaskinen och garanterar i princip att kvinnan kommer nå klimax. Låter du din partner använda en sådan här leksak på dig så kan han få dig att komma vilket ger bra självkänsla samt gör att du får det skönare. Win – win!

2. Jag vill prova sexleksaker men det vill inte min partner

Är du sugen på att testa sexleksaker gemensamt med den du är tillsammans med men har stött på motstånd till att prova på? Det är en både tråkig och jobbig situation som kan få det att skava, men som tur är så går det att lösa! 

Det första du bör göra är att prata med din partner för att ta reda på varför han eller hon inte är sugen på att prova. Några saker det kan bero på är rädsla för att leksaken ska göra ett bättre jobb än en själv, att leksaker känns som en onödig utgift, att man tycker det känns obekvämt med leksaker eller att man är nöjd som det är. 

När du förstått varför din partner känner som han eller hon känner så kan du förklara varför du vill prova. Redan här har ni kommit långt eftersom du väckt tanken hos din partner samt börjat kommunicera om era viljor i sängen. 

Att du ger förslaget att använda en sexleksak på din partner är ett bra knep för att introducera det. Ta det sedan därifrån och se var ni hamnar! Testa kanske därefter att spela ett sexspel eller dela på en leksak som båda kan använda på samma gång. 

Min partner vill men inte jag

Att det är tvärtom, alltså att din partner vill prova men inte du, kan givetvis också ske. Här gäller samma tips, alltså att ni ska kommunicera till varandra för att få en förståelse. Ta reda på varför din partner vill prova och förklara sedan ärligt varför inte du vill. Låt det även ta tid och känn dig inte tvingad att ställa upp för din partners skull! 

3. Ta hand om leksakerna

Man vill gärna att ens leksaker ska hålla så länge som möjligt då det är både ekonomiskt och miljömässigt hållbart. Om man tar hand om grejerna så ökar livslängden markant och det är inte ens svårt att hålla efter. 

Det mest grundläggande är att göra rent leksaken efter varje gång man har använt den. Själva rengöringen kan se olika ut från leksak till leksak och du måste kolla upp om den tål vatten eller inte. 

Skölj eller torka sedan av och använd gärna sexleksaksrengöring för att få det så kliniskt som möjligt. 

När du gjort rent så förvarar du leksaken på lämpligt sätt. Undvik direkt solljus och att leksaken har kontakt med andra modeller.

Om din leksak är av silikon så ska du endast använda vattenbaserat glidmedel för att den ska hålla så länge som möjligt. Är din leksak dessutom gjord av TPE så ska du pudra den efter rengöring för att undvika sprickor samt för att se till att leksaken håller sig fräscht och mjuk. 

4. Använd även leksakerna ensam

Det går givetvis bra att använda leksakerna även ensam och det är faktiskt något som vi uppmuntrar till eftersom det gör att du får ännu större sexlust. Så tveka inte på att använda era gemensamma leksaker även separat och varför inte passa på att skicka ett sexigt sms till sin partner samtidigt som man gör det?

I vissa perioder kanske man använder leksaken mer själv än med sin partner, det kan givetvis gå i perioder. I andra perioder kanske du inte använder dem alls och det är också helt okej. Ni ska gå efter ert sug som självfallet kan vara olika starkt i olika delar av livet. 

5. Hur utsåg vi bästa parleksaker?

Det finns många sexleksaker som lämpar sig för par idag och att utse vilka modeller som är bäst är inte helt enkelt. För att hitta dem bästa valen har vi dels utgått från egna erfarenheter sedan tidigare, dels testat oss fram genom att titta på olika kriterier. 

Alla modeller här ovan har riktigt bra kvalitet och är enkla att använda vilket är otroligt viktigt, annars är risken stor att man inte orkar hålla på att använda leksaken, om den är bökig att hantera. 

Alla leksaker i den här guiden ger också ett riktigt bra resultat, det vill säga är sköna att använda vilket till syvende och sist är vad som är allra viktigaste. 

Vi tycker även om saker som känns prisvärda, så det har vi också försökt hålla oss till. Vi vill helt enkelt ha så mycket valuta för pengarna som bara går! 

Allt som allt hoppas vi att ni har hittat en bra sexleksak för par och att ni kommer ha det riktigt skönt där hemma. Kolla gärna runt mer på vår hemsida för att få fler tips och guider för ett hetare sexliv! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: