Innehåller annonslänkar. 

OnlyFans-tips till nybörjare: 11 bra knep för alla som ska starta OF

11 OnlyFans-tips: tjäna så mycket som möjligt

Ska du börja med OnlyFans och behöver tips för att komma igång och tjäna riktigt bra pengar?

Här är våra 11 bästa knep till alla som ska börja med OF och vill ha en rivstart! 

1. Hitta din nisch

Välj din nisch för att börja tjäna bra på OnlyFans
Lägg ner mycket tid på att hitta en nisch där du har en chans att slå dig in.

Att hitta en nisch som man kan skapa unikt och högkvalitativt innehåll i är väldigt viktigt för att kunna hitta personer som vill betala för att se en. 

Majoriteten av alla tjejer på OnlyFans kan nämligen inte skjuta lika brett som de riktigt stora kreatörerna kan. 

Enda gången din målgrupp kan vara ”alla” är om du har en stor följarskara i sociala medier, annars måste du sikta in dig på något smalare, exempelvis:

Gör research noggrant och leta efter en nisch med låg konkurrens men ändå hög sökvolym. 

Genom att lägga ner tid på att researcha och välja nisch smart så kan man spara väldigt mycket tid när det kommer till att bygga upp en stor följarskara! 

2. Välj rätt prismodell (som lockar in folk)

Du kan välja att:

  1. Ta betalt per månad
  2. Ha en gratis och öppen profil och hoppas att folk hör av sig och ber om att du ska skapa unikt content som de betalar för
  3. Låta folk betala en liten summa för att låsa upp varje enskild bild eller video

Om du tar betalt per månad så sätter du själv priset mellan 3,99 – 39,99 USD. 

Det finns även alternativ där du erbjuder några månader gratis eller till rabatterat pris för att locka in folk.

När den tiden sedan löper ut så går de automatiskt över på din fulla prenumeration. 

Det gäller att välja en prismodell som passar dig och din publik bra. 

Generellt sett så rekommenderar vi att ha ett riktigt bra erbjudande dem första månaderna man prenumererar, samt att ha en relativt låg månadskostnad, runt 7,99 USD.

Det är nämligen svårt att ta mycket betalt när man är ny. 

Många bäckar små kommer däremot att generera en stabil inkomst, och förhoppningsvis så hör det även av sig några som vill köpa mer unikt innehåll av dig, och då kan du få tusentals kronor i betalning för ett enda jobb! 

Skaffa ett konto gratis hos OnlyFans:

3. Marknadsför dig via sociala medier

Marknadsför ditt OnlyFanskonto på sociala medier
Skaffa följare på TikTok, Instagram, YouTube eller någon annan plattform som du sedan skickar till din OnlyFans.

Syns man inte så finns man inte!

Det är väldigt svårt att bli stor ”inne” på OnlyFans, så för att bygga upp en följarskara måste man i princip skicka trafik från andra plattformar, exempelvis från forum, Instagram, TikTok, Twitch och Youtube. 

Många har blivit väldigt stora på att göra dansvideos på TikTok och sedan sälja naket material på OnlyFans, en metod som fortfarande är effektiv. 

När du börjar tjäna pengar så kan du återinvestera delar av vinsten för att marknadsföra dig genom reklam som får ditt eller dina inlägg att sprida sig! 

Läs även:

4. Uppdatera löpande

OnlyFans-tips: uppdatera ditt content löpande
Lägg minst ut en bild i veckan för att stimulera dina följare, men gärna oftare än så!

Om man betalar för en prenumeration löpande så förväntar man sig även att det kommer ut färskt innehåll med jämna mellanrum, gärna någon gång i veckan. 

Se därför till att skapa en ”bank” av bilder och videos genom att spendera någon dag att bygga upp ett lager av material. 

På så vis kan du alltid uppdatera din OnlyFans även om du inte har tid att ta nya bilder under en period. 

Då blir dina följare glada och du tjänar mer pengar, utan att behöva ha stress eller oro för att hinna skapa content! 

Det går att schemalägga OnlyFans-inlägg med färdigskriven text så att de läggs ut när du sover eller sysslar med något annat, en funktion som vi varmt rekommenderar att ta hjälp av! 

5. Berätta att du tar emot privata uppdrag (säljer speciella videos osv)

Många tjänar faktiskt inte mest pengar på sina publika bilder som laddas upp på OnlyFans för alla prenumeranter att se, de flesta tjänar bäst på specialuppdrag åt rika personer. 

Det handlar oftast om att du ska spela in en specifik typ av video, ha på dig specifika kläder eller vara med i ett rollspel, men det kan även vara camsex och livechattande. 

Försök att lyfta fram att du erbjuder privata uppdrag så att folk vet det när de går in på din profil. 

Många söker nämligen specifikt efter folk som de kan köpa skräddarsytt material från och tittar därför i profilen om det finns någon information om det. 

6. Ha bra bilder i din profil

När allt kommer omkring så är det två saker som säljer: din person / karaktär och dina bilder. 

Se därför till att ha riktigt bra bilder i din profil som gör det omöjligt för folk att inte börja prenumerera. 

Teasa och visa lagom mycket så att man vill se mer!

Se även till att lägga ner rejält med krut på bakgrundsbilden, den så kallade ”bannern”, som finns i toppen av din profil.

Där kan du kombinera flera olika bilder, exempelvis genom att göra ett collage med 4 stycken heta bilder från olika vinklar. 

Se bilderna som ett skyltfönster där du får chans att visa upp dig och vad man kan förvänta sig som prenumerant! 

7. Skriv en välgenomtänkt bio

OnlyFans-tips: berätta om dig själv på ett sexigt sätt
Berätta vem du är och vad du lägger ut för typ av content på ett spännande och lockande sätt.

Din bio, det vill säga där man kan komma in och läsa om vem du är och vad du skapar för innehåll, måste vara välskriven och signalera vem du verkligen är. 

Använd gärna emojis, slangord och lägg upp det på ett överskådligt sätt (alltså inte en vägg av text!). 

Folk vill nämligen veta vad du erbjuder och vad för typ av bilder som du laddar upp innan de börjar prenumerera, och ett bra sätt att signalera det är genom att skriva något välgenomtänkt. 

8. Hitta balansen mellan att visa för mycket och för lite

Folk vill självfallet se dig lättklädd, och rentav naken, men det är en svår balans att hitta mellan att visa för mycket och att tråka ut folk genom att visa för lite. 

Om du har visat rumpan så kommer folk vilja se brösten, och har du visat fittan så kommer folk vilja se när du använder en dildo. 

Förväntningarna höjs alltså hela tiden och pushas framåt av det som du redan har gjort, något som gör det svårt att gå tillbaka och ladda upp content i underkläder om man väl har visat sig utan innan. 

Hitta därför en balans som fungerar bra för dig och försök att få folk att hänga kvar för att tillslut få se dig naken, precis som Corinna Kopf har gjort (och fortfarande gör)! 

9. Lär dig att kommunicera på ett sexigt sätt

Det tar tid att lära sig kommunicera på ett hett sätt som får folk att bli kåta, både i videoformat men inte minst i skrift. 

Öva därför på att uttrycka dig på ett sätt som är målande och får männens fantasi att flöda. 

Hjärnan är nämligen vår största erogena zon, så genom att inte bara lägga ut heta bilder utan även få dina prenumeranter riktigt kåta uppe i huvudet så kommer du tjäna extremt mycket mer pengar! 

För att lära dig kommunicera hett så kan du ta inspiration av andra kreatörer på OnlyFans, speciellt genom att titta på andra amerikanska tjejer som oftast är väldigt bra på att teasa, bygga upp fantasier och skapa mycket känsla kring sitt innehåll.  

10. Investera i bra kamera och ljus

Bildernas kvalitet måste givetvis vara bra. 

Idag vill många ha 4k-upplösning på bilder och videor, och även om en mobilkamera i majoriteten av alla fall räcker tillräckligt långt, så är det viktigt att tänka på kvalitén och kolla om bilderna ser bra ut även på datorn. 

Det som oftast drar ner upplösningen är en dålig ljussättning, så se också till att ha bra ljus hemma, antingen genom att använda naturligt ljus från ett fönster eller att köpa professionella lampor som gör att du kan skapa innehåll även när det är mörkt. 

Om du vill skapa innehåll under dem mörkaste månaderna i Sverige så är det helt klart värt att investera i ett par bra lampor! 

11. Skapa content tillsammans med andra

Double the better!

Genom att skapa innehåll med andra, exempelvis när man har sex, kysser varandra, kollar och reagerar på porr eller testar sexleksaker såsom wands och vibratorer kommer ge dig (er) betydligt fler följare. 

Folk gillar helt enkelt att se på flera personer samtidigt, speciellt om ni hittar en egen nisch! 

Sammanfattningsvis

De viktigaste OnlyFans-tipsen är att hitta en bra nisch, att ta rätt betalt samt att hitta sätt att marknadsföra sig och sticka ut i sociala medier. 

Följer man dessa tips, är ihärdig och långsiktig samt är beredd att lyssna på sina följare och utvecklas med dem så har man en stor chans att lyckas bra på OnlyFans, men det är långt ifrån enkelt och det tar lång tid! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Linnea Jacobsson

Linnea Jacobsson

Linnea har varit intresserad av sex och samlevnad så länge hon kan minnas och har gjort hundratals tester för oss på Passionerad, något som gör henne till vår mest erfarne testare.

Maila Linnea

Dela den här sidan med dina vänner:

Läs fler relaterade inlägg: