Innehåller annonslänkar. 

Test av OhMyG g-punktsvibrator: Passionerad recenserar & listar var du kan köpa vibratorn

OhMyG G-punktsvibrator: test & prisjämförelse 2024

OhMyG är en helt ny typ av g-punktsvibrator som stimulerar genom en kula som rör sig fram och tillbaka över g-punkten.

Men hur lätt är det att få fontänorgasm, fungerar den här tekniken bra eller blir det för svårt att komma åt rätt och främst av allt: är vibratorn värd sitt pris?

Vi har testat OhMyG under två veckors tid och här är en utförlig recension om vad vi tycker om vibratorn. 

Vi har även frågat våra läsare vad de tycker och har samlat in olika recensioner från dem, både höga och låga! 

OhMyG är g-punktsvibratorn för dig som vill squirta

Kortfattat 

OhMyG är en vibrator som med pulserande vibrationer direkt på din g-punk ger riktigt härliga och starka sprutorgasmer utan att trötta ut dina muskler.

Det bästa är att man inte behöver göra något mer än att stoppa in den och sätta på för att nå klimax, även om det kan krävas två – tre gånger innan man får till det riktigt rätt. 

Vårt betyg: ★★★★

Jämför och hitta bäst pris hos:

Fördelar

Nackdelar

+ Ger starka g-punktsorgasmer på ett sätt som ingen annan vibrator kan göra idag– Det finns bara tre vibrationshastigheter att välja mellan
+ Tystgående, högkvalitativa materialval och enkel att använda– Maxvibrationerna kommer inte vara tillräckliga för dem som verkligen behöver intensiv stimulans
+ Tyst och diskret att använda – OhMyG känns något klumpig till en början då den är mycket större än de flesta andra vibratorer

Om du vill få starka g-punktsorgasmer så är vibratorn från OhMyG väl värd att titta närmare på. Den här vibratorn har gjort sig känd för att kunna ge riktigt sköna och starka fontänorgasmer, även för kvinnor som aldrig tidigare har upplevt en och som kanske börjat tveka på om g-punkten över huvud taget finns eller inte. 

Vad tycker våra läsare om OhMyG?

Rörlig plupp ger otroliga G-punktsorgasmer

Något som får denna g-punktsvibrator från OhMyG att sticka ut från mängden är den lilla rörliga delen som sitter på den böjda armen som förs upp i slidan och det är just tack vare den som magin skapas.

Vi har inget riktigt bra namn för den men tycker att plupp får duga, så med plupp syftar vi på denna rörliga del som ”fingrar” g-punkten. 

När du slår på den lilla elmotorn börjar nämligen denna lilla silikonplupp att röra sig upp och ner likt rörelsen som blir när man ger g-punktsmassage med fingrarna, alltså fram och tillbaka samt med lite kittlande tryck.

Det är precis denna känslan som OhMyG har försökt efterlikna, så hur väl fungerar det?

Vi kan säga såhär: denna lilla plupp är verkligen imponerande och kan ersätta dem flesta händer.

Den må kanske inte se så mycket ut för världen men gör verkligen underverk som lär få dig att bli smått beroende.

Om du inte har upplevt en fontänorgasm tidigare kommer denna lilla rosa rackare att ändra på det och få dig att se stjärnor samtidigt som det rinner eller sprutar ur dig, något som gör den sexig att använda både själv men också tillsammans med en partner.

Vi kan tipsa om att onanera framför din partner samtidigt som han eller hon tar på sig själv.

Försök sedan hålla er borta från varandra tills du kommer och kanske även sprutar på din partner?

Ifall ni vill ha penetrerande sex samtidigt så går det att ha analsex och använda OhMyG som en sexleksak för par samtidigt. 

Att du ger din partner oralsex samtidigt som du själv har OhMyG i dig är också en variant som brukar vara sexig (det vill säga att du som kvinna suger din partners kuk samtidigt som du har vibratorn i dig).

Håll sedan på så tills du når klimax och ha därefter penetrerande sex! 

Storlek22 x 4,5 cm (varav 15 cm är införbar längd)
MaterialSilikon 
Batteritid90 min
Laddtid120 min
VattentätNej

Hur fungerar vibratorn?

Som tidigare nämnt bygger tekniken på samma rörelse som man gör med fingrarna för att nå g-punktsstimuli. 

Det finns flera faktorer som arbetar samtidigt för att skapa denna känsla och tack vare det så blir den här pluppen så effektiv. 

För det första så har den helt rätt ergonomi och kommer åt g-punkten på ett väldigt effektivt sätt.

För det andra kombineras vibration med pulserande vågor som känns på djupet, något som gör att stimulansen blir dubbel och därför mycket intensivare och starkare än vad man kan åstadkomma med bara sina händer. 

För att få maximal effekt måste du placera pluppen helt rätt och det är därför av stor vikt att du vet var din g-punkt sitter.

Om du inte lyckats hitta punkten tidigare är detta alltså ett bra sätt att hitta den en gång för alla och lära känna din kropp ytterligare. 

Själva ploppen ger även en skön stimulans på klitoris, så ifall du tröttnar på att enbart få din g-punkt stimulerad kan du även köra utanpå.

Du har alltså två sexleksaker i ett!  

Du behöver bara stoppa in skaftet, resten sköter sig självt

Något vi lade märke till väldigt snabbt var hur enkelt det var att nå klimax.

Med vissa sexleksaker krävs det en viss teknik för att den ska fungera rätt, men så är inte fallet med OhMyG. 

Detta beror främst på den väldigt precisa stimulansen som ges. Det ”försvinner” inte så mycket vibrationer till övriga slidan utan allt sker väldigt koncentrerat vilket gör sexleksaken potent och bra på sin uppgift.

Att man kan använda den med en hand var också trevligt eftersom du då har den andra handen ledig att göra annat med, exempelvis stimulera klitoris, brösten, analen, hålla i en mobil med porr eller annat. 

Själva längden är totalt 20 cm men du kan få in maximalt 15 cm, resten är på utsidan som handtag.

Vibratorn är alltså lagom stor för de flesta kvinnor och vill man pulla sig med den går det också. 

Hur känns orgasmerna?

Vibratorn OhMyG kan ge fontänorgasm
Du har stora chanser att få uppleva en fontänorgasm med OhMyG:s g-punktsvibrator

Vid stimuli av g-punkten kan du få så kallade g-punktsorgasmer och de känns olika från kvinna till kvinna.

Gemensamt är att det precis innan man ska komma oftast känns som man ska kissa på sig eftersom den genomskinliga vätskan som utsöndras vid klimaxet kommer från urinröret. 

Eftersom känslan påminner om att kissa på sig stretar många emot och kniper igen men detta ska du inte göra eftersom det kommer förhindra att du når klimax.

Slappna istället av och känn njutningen öka och öka ända tills du kommer över gränsen och alla endorfiner rusar samtidigt som det rinner eller sprutar ur dig.

Oftast så är vanliga klitorisorgasmer starkare men många tycker sprutorgasmen är porrig och sexig tack vare att det kommer vätska samt att den är svårare att få.

Du kan dock uppleva fontänorgasmer som är mycket starkare än den du får av klittan, allt handlar om hur du bygger upp det samt hur länge sedan det var du fick respektive orgasm senast. 

OhMyG håller en fantastiskt kvalitet

OhMyG är en kvalitetsprodukt och det märks på helheten.

Till att börja med så är vikten gedigen och de 518 grammen känns bra i handen.

Vid första anblick tyckte vi att vikten verkade lite hög, men eftersom det bara är att stoppa in och hålla still blev detta inga problem. 

Materialet är silkeslent silikon som gnids lätt mot kroppen och ger en lyxig samt skön känsla.

Materialet är även enkelt att göra rent samt håller länge förutsatt att du inte använder silikonbaserat glidmedel utan vattenbaserat.

Vill du använda glidmedel, vilket vi verkligen vurmar för så länge du inte blir otroligt våt naturligt, så måste det vara just vattenbaserat då lika löser lika-principen gör att OhMyG kommer skadas annars. 

Du kan välja mellan två snygga färger: rosa och gräddvit och vi har faktiskt svårt att välja vilken som är vår favorit då båda är riktigt stiliga och lagom diskreta.

Den vanligaste färgen är rosa eftersom den säljer bäst, så om du inte hittar gräddvit är det därför. 

Med hög kvalitet följer även en låg ljudnivå vid användning, något som verkligen är skönt eftersom man då inte behöver vara lika hemlig och planerande ifall man bor med andra. 

Du kan alltså onanera med OhMyG utan att knappt avge något ljud, perfekt om du har barn, kompisar, rumskamrater eller föräldrar i huset som du inte vill ska höra din privata stund.

Om du ligger inne i ditt sovrum kommer det inte höras ut något, så tyst är den.

Ifall du trots den låga ljudnivån skulle få problem att hitta ett tillfälle där du är ifred så kan du hoppa in i duschen och köra samtidigt som vattnet spolar och ger ifrån sig ljud.  

För att ändra hastighet så använder du den enda knappen som finns och sitter på skaftet.

Knappen har ett bra motstånd och är enkel att komma åt så det är inga svårigheter att ändra intensiteten under onanins gång. 

Vibratorn kan användas lite överallt

Vibratorn är väldigt flexibel vad gäller var man kan använda den någonstans.

Till att börja med drivs den på batterier så du behöver inte hålla på med någon sladd utan kan njuta i soffan, sängen, utomhus, i köket, badrummet, ja bara fantasin sätter gränser! 

Batteriet är uppladdningsbart och laddas med medföljande USB-kabel som kan kopplas in i en valfri mobilladdare.

Vi tycker alltid att det är skönt med uppladdningsbara batterier, dels eftersom det är skonsammare för naturen, dels eftersom det är mer ekonomiskt i längden.

Man sparar även en massa arbete. 

För det andra så är konstruktionen delvis vattentålig då den tål stänk och kan tas med in i duschen utan att några skador uppstår.

Du kan även spola den i vatten och tvåla utan någon som helst risk. 

Med andra ord är OhMyG en mobil sexleksak trots dess kanske inte så blygsamma storlek! 

Förbered dig på vätska när du använder OhMyG - använd den där du kan torka upp!

Alla kanske inte har fått en sprutorgasm tidigare och därför är den här lilla påminnelsen värd att slänga in.

Eftersom du med stor sannolikhet kommer att få en fontänorgasm kommer det bli blött, så om du ligger i sängen, soffan eller i annan möbel kan det vara praktiskt att lägga en handduk under rumpan för att inte kladda ner sådant som är svårt att göra rent. 

Vissa kommer väldigt mycket och bokstavligt talat sprutar medan det bara rinner lite lätt eller knappt märkbart ur andra.

Hur starkt just du sprutar måste du också ha med i ekvationen för att kunna fånga upp så mycket av vätskan som möjligt med handduken, dvs hur lång bort måste du lägga handdukar för att inte spruta förbi.  

Om du inte orkar pulla och förbereda en massa kan du sätta dig på golvet och spruta rakt ut där det är enkelt att torka upp eller så ställer du dig i duschen.

Oavsett hur du ska göra är det bra att ha med vätskan i tanken innan du börjar onanera. 

Nackdelar med OhMyG enligt oss

Om vi ska nämna något negativt med OhMyG så är det främst två saker vi tänker på.

Den första är att man bara kan välja mellan tre olika program av hastigheter vilket vi tycker är lite i snålaste laget i relation till prislappen.

Att det ska finnas minst fem olika lägen tycker vi att man kan kräva av en produkt i denna prisklass, men man får alltså nöja sig med tre olika vibrationshastigheter.

Sak nummer två är att vibrationen är lite väl svag.

Här hade man tjänat på att göra den starkare för att främja ännu skönare orgasmer samt göra så att den kan användas även för att göra det skönt i övriga slidan och inte enbart på g-punkten.

Här är det alltså själva pulseringen som är starkast och vibrationerna står lite i skuggan av dem.  

Är nackdelarna något man stör sig på och gör produkten ovärd att köpa?

Nej, det skulle vi inte säga!

Visst kan det vara frustrerande att inte kunna välja mellan fler än tre lägen och visst kan man önskar mer stimulans ibland, men på det stora hela är det en riktigt bra sexleksak som man kommer riktigt långt på! 

Sammanfattningsvis - för vem passar OhMyG?

Det är ganska mycket pengar som ska betalas för OhMyG men som med allt annat får man precis vad man betalar för och i det här fallet är det kvalitet värd sin prislapp.

Värdesätter du din onani högt är det enligt oss ett vettigt pris att betala eftersom vibratorn har stor chans att bli en ny favorit.

Det är alltså pengar investerade i dig själv och din egen njutning som du med stor sannolik kommer ha nytta av flera dagar i veckan. 

Även om du inte är så van med att få din g-punkt stimulerad lär du älska detta eftersom stimulansen är mjukare och försiktigare än händer och andra vibratorer.

Här är det dessutom du som sätter reglerna och bestämmer hur intensivt stimulansen ska bli vilket bäddar för en upplevelse som är betydligt positivare än vad många kanske har upplevt tillsammans med killar som försöker hitta rätt. 

Det finns dock en sannolikhet att du måste ge det några tillfällen för att hitta g-punkten och även vänja dig med orgasmerna.

Om du har tur hittar du dock rätt från första början och då lär du bli kär med detsamma. 

Oavsett hur det blir för dig kan du i alla fall räkna med orgasmer som är sköna och behagliga utan att för den delen trötta ut.

Så ge det några gånger om det inte skulle kännas toppen från början vilket vi dock förstås hoppas att det ska göra. 

Liknande produkter:

Frågor och svar om OhMyG

Hur stimulerar vibratorn?

OhMyG stimulerar både via vibrationer och med en komsi-rörelse som görs av en liten kula som sitter längst ut på vibratorns arm. 

Får man orgasm snabbt?

Jämfört med andra g-punktsvibratorer så får man orgasm snabbt tack vare att:

  • Passformen är perfekt för att komma åt precis på g-punkten
  • Du styr själv intensitet och var vibrationerna ska vara
  • Det går att anpassa hastigheten efter hur nära du är att komma 

Alla får orgasm olika snabbt och beroende på hur upphetsad samt känslig du är så kan du räkna med att komma efter 3 – 15 minuter med OhMyG. 

För vem passar den?

Kvinnor som vill stimulera g-punkten och öka sina chanser att squirta kommer att bli nöjda med OhMyG. 

För vem är det här inte en bra sexleksak?

Kvinnor som vill ha en liten, smidig och billig vibrator bör köpa något annat, exempelvis en bulletvibrator eller en billig lufttrycksvibrator

En rabbitdildo är också ett bra alternativ eftersom den kommer åt både g-punkten och klitoris samtidigt, samt går att köpa till ett mycket billigare pris! 

Hur har vi testat OhMyG g-punktsvibrator?

Linnea och Sofie hos oss på Passionerad har använt OhMyG i två veckor, både ensamma och med sina partners, något som har gjort att de har fått en bra bild av användningsområdena. 

De har sedan sammanställt sina upplevelser. 

Linnea och Sofie kommenterar sina upplevelser med vibratorn på följande sätt:

OhMyG fick mig att komma riktigt hårt och det rann ur mig på ett sätt jag inte är van vid. Skaftet är dock för stort och gör att hela vibratorn upplevs som klumpig.

OhMyG gör ett bra jobb och man får skönare stimulans på g-punkten jämfört med en vanlig rabbitdildo. Vibrationerna är dock för svaga för mig och jag nådde aldrig dem riktigt starka orgasmerna.

Sidinformation

Om författaren av sidan

Sofie Roos

Sofie Roos

Sofie är utbildad sexolog vid University of California i San Francisco och skriver samt testar för oss på Passionerad.

Maila Sofie

Källförteckning

  1. Passionerads test av OhMyG april 2024. 

Dela den här sidan med dina vänner: