Innehåller annonslänkar. 

Oh Nut penetrationsringar utsedda till bästa parleksak enligt våra läsare

Oh Nut: den populäraste sexleksaken för par enligt våra läsare

I slutet av förra året så frågade vi våra e-postprenumeranter vilken deras favoritsexleksak för par är.  

Det fanns många olika vuxenleksaker att välja mellan, från parvibratorer till sexmaskiner, men vinnaren med hela 23% av rösterna blev dem nytänkande penisringarna från Oh Nut!

Dessa snoppringar stoppas på penisen för att han inte ska komma in för djupt under penetrerande sex. 

Istället för att bottna i sin partner så slår dem mjuka kukringarna i, något som skapar ett naturligt stopp och gör att man kan ha sex fullt ut utan att behöva oroa sig för att skada sin partner! 

Oh Nut beskriver själva ringarna som ”A friendly buffer for customize penetration depth”.

Dessa ringar är alltså en typ av stötdämpare som sätts runt penisen, dildon eller stra-onen och påverkar hur djupt man kan penetrera! 

Hur röstade folk?

Bästa sexleksaken för par enligt våra läsare

Några av våra läsares motiveringar

Perfekt för transpersoner som är ovana med strap-ons och tycker att det blir lite för mycket på samma gång. Kan verkligen tipsa om dessa till andra i samma situation.

Min vagina är väldigt grund och jag har provat mängder med liknande ringar genom åren men alla har varit för stela och osköna. Oh Nut däremot känns nästan inte alls under sex tack vare att de ger en sådan mjuk dämpning. De fungerar även perfekt!

Alla som tycker att penetrerande sex känns för intensivt kommer älska dessa ringar. De har räddat sexlivet för mig och min man vilket jag är evigt tacksam för.

Jag är alltid rädd att penetrera min fru för djupt, något som gör väldigt ont på henne och därmed leder till att jag inte kan slappna av. Med Oh Nuts ringar kan jag däremot penetrera hur jag vill utan att behöva oroa mig. Jag njuter helt klart mer av sex sen jag köpte dessa.

Min fru och jag har använt sexleksaker tillsammans i över 20 år och dessa smarta ringar är helt klart en av våra absoluta favoriter. Less is more! Äntligen kan vi ligga utan att jag slår henne i botten!

Ringarna är verkligen användbara och ett hett komplement som gör att man kan experimentera med nya djup och vinklar.

Oh Nut har förändrat min och min pojkväns sexliv för alltid. Innan kom han för djupt in, jag kunde inte slappna av och det blev bara dåligt, men nu kan vi ligga i vilken ställning som helst utan att någon behöver oroa sig.

Kvalitén är grym och ringarna känns väldigt sköna att ha på sig. De är dessutom snygga och enkla att tvätta. Bra jobbat!

En av dem smartaste produkterna jag har köpt någonsin. Helt genialiskt

Oh Nut är sexhjälpmedlet jag inte trodde att jag behövde. Jag såg det på TikTok och blev nyfiken och efter att ha testat det kan jag bara säga wow! Jag rekommenderar verkligen alla par att prova. Även om ni inte har några "problem" så gör det sexet helt annorlunda (på ett bra sätt).

Min man är ganska välhängd och vi har haft problem med att han kommer in för djupt, men nu kan vi äntligen ligga utan att behöva oroa oss eller tänka på det!!!

Bara köp dem, du kommer förstå varför!

Information om dem deltagande

- Könsfördelning och antal svarande

Könsfördelning och antal svarande

- Ålder på antal röstande

Ålder på svarande

Sidinformation

Om författaren av sidan

Leo Hagström

Leo Hagström

Leo är utbildad inom sexologi vid Malmö universitet och har spetskompetens inom sex och samlevnad. Leo skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Leo

Dela den här sidan med dina vänner: