Innehåller annonslänkar. 

Lufttrycksvibrator: bästa tryckvågsvibratorerna 2024

En lufttrycksvibrator är en vibrator som stimulerar klitoris genom pulserande luft. Luften når in på djupet och ger en otroligt stark känsla som känns mycket intensivare än någon annan klitorisleksak idag.

Här nedan listar vi dem bästa lufttrycksvibratorerna som man kan köpa idag så att du ska få guidning inför ditt köp och hitta något som passar dig så bra som möjligt. Vi jämför även priser mellan dem mest pålitliga svenska tillverkarna! 

Recension av bästa lufttrycksvibrator

Satisfyer Pro 2

Bästa lufttrycksvibrator

lufttrycksvibrator satisfyer

Satisfyer Pro 2

Bästa lufttrycksvibrator

Lufttrycksvibratorn som ger dem starkaste klitorisorgasmerna av alla leksaker som finns att köpa idag. Du kommer på nolltid, hur många gånger du vill och dessutom så känns orgasmerna i hela kroppen på ett annat sätt än vad du är van med. 

Lufttrycket når nämligen insidan av klittan och ger därför en heltäckande stimulans som ingen människa kan ge med sin egna kropp. Av denna anledning har Satisfyer Pro kallats leksaken som gör män överflödiga i sängen! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du är förmodligen bekant med märket Satisfyer. De gjorde sig välkända för några år sedan när de lanserade sin otroligt populära lufttrycksvibrator Satisfyer Pro för kvinnor och sedan den dagen har inget varit sig likt. 

Revolutionerande teknik stimulerar på djupet 

En vanlig vibrator stimulerar klitoris genom att man håller en mjuk vibrerande leksak mot klittan. Det här stimulerar skönt, men i jämförelse med en lufttrycksvibrator så bleknar det ganska mycket. 

Lufttrycksvibratorn stimulerar istället genom att skicka ut pulserande vågor i luften. De här vågorna når in mycket djupare i kroppen vilket ger en betydligt starkare upplevelse kontra den klassiska vibratorn. 

Det är just lufttryckstekniken som tog kvinnor med storm när den lanserades för första gången. Kvinnor som inte brukar få orgasmer började vittna om att de nådde klimax på under fem minuter och kvinnor som brukade komma berättade att de nu kunde få tre- fyra – fem klimax i rad, ja så många orgasmer som de orkade med. 

Känslan påminner inte om någon annan stimulans 

Lufttrycket kan inte jämföras med någon stimulans som människan kan skapa med varken kön, tunga eller fingrar. Luftvågorna når nämligen in till den största delen av klittan: insidan! Detta eftersom vågorna inte tar stopp när den nuddar huden utan istället fortsätter in.

Det är det här djupet och den helomfattande stimulansen av klittan som leder till en stimulans och till orgasmer som man inte kan skapa som människa. 

Satisfyer Pro är den bästa lufttrycksvibratorn för kvinnor

Det är ingen slump som gjort att Satisfyers lufttrycksvibrator har blivit den mest populära. Till att börja med så är den otroligt enkel att använda. Användarvänligheten är hög tack vare att passformen är gjord för att man ska kunna hålla den enkelt och komma åt i alla vinklar. 

Du kommer även åt på- och av-knappen samt knapparna där du ändrar intensitet väldigt enkelt, så att manövrerar även när det är som skönast går hur bra som helst. 

För det andra så är vibratorn väldigt prisvärd. Det är en av dem billigaste men också en av dem mest kraftfulla och mest effektiva modellerna man kan köpa idag, något som gjort att Satisfyer nått stora framgångar då de flesta har råd att köpa en.

För det tredje så är mönstren som man kan välja med otroligt sköna. De är utformade för att ge maximal stimulans oavsett om du är ute efter en lugn och passionerad upplevelse eller en intensiv och kraftfull åktur. 

Det finns hela tio stycken olika mönster att välja mellan och varje mönster har i sin tur 11 olika hastigheter. 

Alla dem här sakerna tillsammans gör att Satisfyer är en otroligt bra lufttrycksvibrator som vi håller riktigt högt. 

Vattentät och trådlös 

Designen är helt vattentät vilket gör att du kan njuta av sköna och heta stunder även i badkaret eller i duschen innan eller efter jobbet. Att krypa ner i badet med ett glas vin, lite tända ljus och leka med lufttrycksvibratorn efter en hård dag i skolan eller på jobbet är verkligen något vi kan rekommendera…! 

Du behöver inte heller tänka på någon sladd och inte heller behöver du byta några batterier. I Pro sitter det nämligen ett inbyggt batteri som ger 30 minuters användningstid, något som räcker mer än väl eftersom de flesta kvinnor känner sig nöjda efter redan 5-10 minuter. 

Det följer med en laddare som du stoppar in i vägguttaget. Du ser sedan på en liten lampa om det är fulladdat eller inte! 

Nästa generation Pro är tystare och starkare

Den första lufttrycksvibratorn som Satisfyer lanserade hette Pro och det här är den nästföljande och uppgraderade modellen vid namn Pro 2. Pro 2 har starkare motorer än sin föregångare. De två motorerna kan nå en mycket hög maxeffekt som får även den mest kräsna kvinnan att bli nöjd. Är du en person som behöver väldigt stark stimulans kommer du alltså njuta för fullt! 

Utöver att vara starkare så är motorn även tystare, perfekt om du bor hemma med andra som du inte vill ska höra när du njuter. 

Det kommer suga och surra lite om du drar på dem högsta hastigheterna men håller du dig lugn kan du räkna med att ingen kommer höra dig. Ligger du under täcket blir dessutom ljudnivån ännu lägre! 

Prisbelönt världen över

Det här är en lufttrycksvibrator som har vunnit priser världen över och som fortsätter göra det. Det är alltså inte bara vi som tycker om Satisfyers lufttrycksvibrator utan det är en åsikt som vi delar med väldigt många andra kvinnor. 

Lång hållbarhet 

Satisfyer har otroligt lång hållbarhet. Den del som slits snabbast är den lilla mjuka dynan som du placerar mot klittan. När dynan är utsliten så byter du bara ut den för en liten peng och sparar därför både på plånbok och miljö.

Batteriet och leksaken i sig håller för övrigt riktigt länge och du kan njuta många år av en Satisfyer Pro innan den är slutkörd. 

Använd med glidmedel 

Vi rekommenderar verkligen att använda en klick vattenbaserat glidmedel på klittan innan du börjar onanera. Det kommer göra känslan mycket skönare och lenare. Enligt oss är det som natt och dag att köra med eller utan glid, så missa inte att prova med! 

Smidig att använda 

Vissa vibratorer är väldigt otympliga och jobbiga att använda, men det gäller inte för Satisfyer Pro. Det här är en mycket smidig leksak som är enkel att manövrera, lätt att förvara och som väger lite vilket gör att man orkar hålla i den länge. 

Vi gillar alltid smidiga leksaker eftersom det bara gör allt så mycket enklare! 

Skonsam mot huden

Satisfyer är gjord i så kallad ABS-plast och silikon vilket är helt skonsamma material mot kroppen. Även du som är känslig kan därför njuta av en Satisfyer Pro 2! En inkluderande leksak helt enkelt. 

Frågor och svar om lufttrycksvibratorer

1. Hur fungerar en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator är en sexleksak för folk med klitoris. Tekniken bakom vibratorerna håller tillverkarna hemligt, men principen bygger på att luft sätts i rörelse och pulserar på ett intensivt sätt mot klittan. 

Alla lufttrycksvibratorer skiljer sig lite åt i funktion men bygger på den här principen. Man använder olika sätt att få luften i rörelse mellan olika märken vilket gör att styrkan, känslan och intensiteten skiftar beroende på vilket märke du väljer! 

2. Hur känns en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator ger en sugande och lätt kittlande känsla, precis som att någon suger och slickar på din klitoris samtidigt. Utöver det så känns det även stort på insidan av kroppen precis som vi redan har nämnt. 

Det är just känslan på insidan som gör att lufttryck skiljer sig så pass mycket från vanliga vibrationer. 

Att beskriva känslan av en lufttrycksvibrator är ganska svårt eftersom upplevelsen är väldigt karakteristisk och egen, men har du en gång känt den så kommer du aldrig att glömma den. Vi tipsar helt enkelt om att du ska prova på ifall du inte tidigare gjort det! 

3. Hur valde vi bästa lufttrycksvibrator?

Det finns många bra lufttrycksvibratorer idag och vi testar löpande nya modeller för att tipsa dig om vad som fungerar bäst. 

För att hitta vilken vibrator som är skönast provar vi dem under en längre tid och kollar på faktorer som intensitet, styrka, hur mönstren är uppbyggda, ljudvolym, batteritid, hur enkelt det är att hålla leksaken rätt och om helheten känns välbyggd eller inte. 

Vi letar också efter vibratorer som är prisvärda, alltså att de säljs till ett pris där man känner att man får mycket för pengarna. Alla modeller i den här guiden levererar alltså riktigt mycket för pengarna! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: