Innehåller annonslänkar. 

Lovense är den bästa sexmaskinen enligt våra läsare

Lovense: den bästa sexmaskinen enligt våra läsare

Vilken är egentligen den bästa sexmaskinen?

Just den frågan ställde vi till våra epost-prenumeranter i somras och nu kan vi äntligen presentera resultatet – Lovense sexmaskin kommer ut som solklar vinnare med hela 39% av alla röster. 

Här nedan kan du se hur våra läsare har röstat samt ta del av några av dem bästa motiveringarna till varför Lovense är den absolut bästa sexmaskinen just nu! 

Lovense är en sexmaskin för hemmabruk som har blivit uppskattad för sin robusta konstruktion, många inställningsmöjligheter och realistiska penetration – allt till ett rimligt pris. 

Vilken är den bästa sexmaskinen enligt våra läsare?

Vilken är din favoritsexmaskin?

Här kan du se hur de deltagande i enkäten har svarat på frågan ”Vilken är din favoritsexmaskin?”.

Det fanns 6 stycken olika sexmaskiner för hemmabruk att välja mellan samt ett alternativ för dem som tyckte att en annan än någon av dem 6 maskiner man kunde välja mellan är bäst. 

Varför har våra läsare röstat på Lovense?

Utöver att få reda på vilken som är den bästa sexmaskinen så ville vi även veta varför. Vi bad därför alla svarande att ge en motivering till sitt val. 

Här nedan är några av alla de motiveringar som kom in till varför just Lovense är den bästa sexmaskinen man kan köpa idag! 

Lovense är förmodligen den mest prisvärda sexmaskinen som man kan köpa idag.  Den gör jobbet utan krusiduller och detaljerna är otroliga och trots detta säljs den till ett väldigt bra pris! Lovense är verkligen en sexmaskin för folket!

Lovense är väldigt välbyggd. Allt känns så genomtänkt, från hur enkelt det är att byta dildo till hur smidigt det är att ändra hastighet och själva rörelserna när man blir penetrerad, detta även när du har det som skönast och är nära att komma och egentligen inte kan tänka på något annat än njutningen.  Lovense känns även väldigt säker att använda vilket får mig avslappnad och gör att jag kan fokusera på att ha det skönt.

Jag har haft många olika sexmaskiner genom åren och ingen har varit lika bra som Lovense.  Den penetrerar på ett väldigt realistiskt sätt och ibland så glömmer jag faktiskt bort att det är en sexmaskin och inte en riktig man som jag ligger med. Dessutom så är maskinen väldigt smidig och enkel att använda.  Det är inte några som helst problem att plocka isär maskinen och förvara den i delar under sängen mellan det att man använder den.  När det sedan är dags att rida igen så tar det bara fem minuter att sätta ihop sexmaskinen igen.

Ingen annan sexmaskin ger lika mycket njutning för pengarna som Lovense. Hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Underbart är bara förordet!

Lovense är väldigt användarvänlig. Själva motorn är tyst men trots det är den riktigt stark och själva maskinen är otroligt stabil och det är väldigt enkelt att justera vinkel, hastighet och djup på dildon.  Denna sexmaskin är helt klart byggd för att vara enkel att använda.

Ingen annan sexmaskin får mig att komma så skönt som Lovense. Tack vare att den är så enkel att använda så njuter jag av den nästan varje dag…  Användarvänligheten är den största skillnaden från andra sexleksaker som jag har testat. De har oftast varit så tröttsamma att hålla på med vilket brukar sluta i att de hamnar i en kartong och inte plockas fram särskilt ofta även om de har varit sköna att använda.  Lovense däremot kunde inte ha varit enklare att ha det skönt med!

Om du gillar att bli penetrerad så kommer du att älska Lovense, så enkelt är det.  Dildon rör sig med en stor fingertoppskänsla och det är nästan som att bli penetrerad av en riktig man.  Det spelar inte heller någon roll vilken penisstorlek du föredrar: det finns massor av olika dildos att välja mellan och det är även väldigt okomplicerat att skifta mellan olika modeller.

Om du söker en robust sexmaskin som penetrerar stabilt och som orkar med att penetrera dig väldigt snabbt utan att bli instabil och som dessutom är enkel att montera ner och förvara, ja då kommer du att tycka om Lovense.  Det bästa är att maskinen är väldigt prisvärd, så du behöver inte råna en bank för att kunna köpa en!

Det här är en modern klassiker och jag använder den nästan varje dag. Jämfört med andra sexmaskiner som jag har provat på så känns Lovense otroligt säker.

Jag har haft problem med att hitta en sexmaskin som är gjord för hemmabruk men som samtidigt är stabil, men nu har jag äntligen hittat en modell som fungerar.  Själva benen på Lovense är robusta och tillåter en väldigt intensiv penetration utan att maskinen blir ostabil!

Det är bara så roligt och hett att leka med Lovense. Jag älskar förresten att man kan vara två personer samtidigt!

Jag bara älskar hur enkelt det är att använda den här sexmaskinen på egen hand.  Jag behöver bara koppla upp sexmaskinen mot appen och lägga mobilen framför mig, sedan kan jag kontrollera rörelserna i detalj utan att förlora det minsta fokus.  En bra app är verkligen vad jag har saknat när det kommer till andra sexleksaker…!

Jag tycker verkligen om hård och snabb penetration och det är precis vad Lovense levererar. Den har den överlägset starkaste motorn av alla sexleksaker som jag har testat och den känns dessutom otroligt stabil.  Du kan utan problem gå på maxhastighet under en lång tid utan att motorn blir överbelastad.  Jag gillar även att kabeln är lång eftersom det ger så mycket frihet när det kommer till var jag kan vara när jag använder maskinen.

Själva sexmaskinen är väldigt bra med stabila ben, en stark motor och med många olika inställningsmöjligheter.  Mobilappen som man kan koppla upp är även väldigt användarvänlig! Jag vill också ge en extra tumme upp för själva dildosarna som följer med sexmaskinen, de har riktigt hög kvalitet och känns realistiska.

Jag har inte testat någon annan sexmaskin där man kan justera djup, vinkel och hastighet på så många olika sätt.  Om du är kräsen när det kommer till hur du vill bli penetrerad så kommer du helt klart att komma överens med Lovense med tanke på att du kan ställa in EXAKT hur du vill ha det!

Lovense är verkligen en högkvalitativ sexmaskin som jag använder ofta. Det är förmodligen min absoluta favoritsexleksak och jag rekommenderar verkligen alla som älskar penetrerande sex att köpa en.  Om du värmer upp dildon med varmt vatten innan du börjar samt använder ett bra glidmedel så lovar jag att det kommer kännas som äkta sex, om inte ännu bättre!

Med tanke på att Lovense är stark, enkel att använda samt ger mig dem bästa orgasmerna som jag någonsin har fått så är det svårt att inte vara totalt förälskad i den.

Jag har haft väldigt många olika sexmaskiner genom åren och de har nästan alltid varit smått omöjliga att sätta ihop.  Lovense däremot är lika enkel att sätta ihop som en IKEA-möbel vilket även gör det enkelt att plocka ner maskinen när man är färdig.

Jag gillar verkligen att koppla ihop sexmaskinen med den musik som jag lyssnar på. När jag blir penetrerad i samma takt som musiken så får jag en väldigt skön och speciell känsla som på något sätt får mig att komma väldigt snabbt.

Lovense är den mest tystgående sexmaskinen som jag någonsin har testat.  Jag är även förvånad över hur bra kvalitén är. Jag har använt sexmaskinen nästan varje dag i ett år nu och den fungerar fortfarande lika bra som när jag precis köpte den!

Appen är helt fantastisk och det finns så många inställningsmöjligheter att välja mellan!  För att ta ett exempel, du kan sätta topphastigheten på dildon och du kan även sätta hur djupt den kan gå innan maskinen stannar vilket är en bra säkerhetsfunktion som får mig att slappna av.  Eftersom jag känner mig säker så kommer jag mycket enklare tack vare att jag kan slappna av!

Helt klart fem av fem stjärnor, jag säger bara wow! Det känns så realistiskt och det kommer inga jobbiga ljud från sexmaskinen. Tack till teamet bakom Lovense, fortsätt så här.

Det är faktiskt svårt att motivera eftersom allt med Lovense är så bra. Maskinen är så välbyggd, både mjukvaran och hårdvaran.  Jag saknar egentligen ingenting. Detta är helt enkelt en sexmaskin som står ut från allt som jag har testat tidigare.

Till alla som letar efter en sexmaskin som känns väldigt realistisk när den penetrerar: köp dig själv en Lovense, du kommer inte att ångra dig. Bästa mannen jag någonsin har gått till sängs med 😉

Det bara fungerar helt perfekt.

Lovense är den mest robusta och stabila sexmaskinen i den här prisklassen. Rörelserna känns realistiska och det är väldigt enkelt att kontrollera både hastighet och djup i appen. Jag älskar den helt enkelt!

Det är fantastiskt att maskinen har möjlighet att penetrera åt två håll samtidigt. Min flickvän och jag har länge velat ha en sexmaskin som kan ge dubbel penetration och efter att ha gjort lite efterforskning så landade vi in i att Lovense är det bästa valet.  Efter att ha använt Lovense ett tag så kan jag verkligen rekommendera den. Maskinen är enkel att använda, känns otroligt skön samt kan penetrera både snabbt och djupt!

Lovense sexmaskin är verkligen gjord för att användas för hemmabruk. Det är busenkelt att byta dildo, att kontrollera hastigheten och att sätta upp samt ta ner maskinen mellan varven.  Detta är helt klart den smidigaste sexmaskinen som jag någonsin har använt.

Alla som älskar att bli penetrerade bör investera i den här sexmaskinen. Det känns nästan exakt som att ha riktigt sex och det bästa av allt är att man kan hålla på hur länge man vill!

Jag förstår faktiskt inte hur en sådan här högkvalitativ produkt kan säljas så otroligt prisvärt. Jag gillar verkligen allt med den och till alla tjejer där ute säger jag bara: köp dig en Lovense NU, det kommer verkligen att förändra ditt sexliv totalt oavsett om du har en partner eller inte.

Hur många röstade och vilken ålder hade de?

Antalet personer som svarade i undersökningen samt hur gamla de var

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att delta i våra undersökningar

Vill du också delta i våra undersökningar? I slutet av varje månad skickar vi iväg en enkät till dem som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Genom att signa upp i formuläret här nedan så kan du också vara med och delta! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Leo Hagström

Leo Hagström

Leo är utbildad inom sexologi vid Malmö universitet och har spetskompetens inom sex och samlevnad. Leo skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Leo

Källförteckning

  1. Passionerads enkätundersökning till sina e-postprenumeranter juli 2023. 

Dela den här sidan med dina vänner: