Kan innehålla annonslänkar.

lösvaginor

Lösvaginor – 8 bästa valen 2023

Idag finns det många lösvaginor på marknaden som ger en skönare onani tack vare dess mjuka omslutande inre. Det finns även många varianter som inte fungerar så bra, så hur ska man veta vilka modeller som håller måttet?

Här nedan har vi listat olika typer av lösfittor så att du ska kunna hitta något som passar dig oavsett vad du är ute efter. Du hittar allt från billiga, dyra och realistiska till genomskinliga, automatiska, manuella och diskreta modeller. 

Du hittar också dem bästa återförsäljarna av respektive produkt. Dem säljare vi tipsar om levererar anonymt, snabbt och har ett konkurrenskraftigt pris. Du kan även jämföra pris på produkterna hos olika återförsäljare lite längre ner i artikeln. 

Recension av lösvaginor

Fleshlight Girls Elsa Jean

Bästa lösvagina

lösvaginor elsa

Fleshlight Girls Elsa Jean

Bästa lösvagina

En tajt och skön modell baserad på porrstjärnan Elsa Jeans vagina. Har en väldigt realistisk känsla tack vare materialet i TPE och påminner mycket om en riktig kvinna. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om vi bara fick köpa en enda lösfitta så hade det varit modellen Elsa Jean från Fleshlight. Detta är en av många produkter ur Fleshlights serie ”Girls” där de avgjutit porrstjärnors vaginor och sedan gjort kopior. Det vi gillar så pass mycket med Elsa Jean är att hon är väldigt tajt, öppnar upp skönt i mitten av insidan samt är verklighetstrogen. Ett riktigt bra val helt enkelt. 

Insida av TPE 

Du kanske är bekant med materialet TPE? Om inte så är det ett väldigt hudliknande material som både ser ut och känns som äkta hud vilket bidrar till en väldigt autentisk känsla. Ifall du söker efter en sexleksak av absolut bästa kvalitet ska du alltid köpa TPE. 

Det är bara själva sleeven som är gjord i TPE medan utsidan är tillverkad av hårdplast för att hålla priset nere, göra förvaringen enklare samt för att ge den ett diskret yttre. 

Tajt och skönt mönstrad 

Insidan är väldigt tajt och härlig, så är du ute efter en intensiv stimulans kommer du bli nöjd. Elsa Jean som porrskådis är nämligen väldigt tajt i verkligheten och därför blir även hennes lösfitta det. 

Mönstret är tilltalande och ganska dynamiskt vilket gör att man inte tröttnar i första taget. Du får även olika beröring beroende på hur långt in du stöter eftersom mönstret skiljer sig rejält mellan början och slut. 

Justera känslan med vakuumventil 

I botten av din Fleshlight sitter det en ventil som du kan skruva på. Ventilens uppgift är att suga ur luft i cylindern där du har din penis för att på så sätt få materialet ännu närmare dig samt få mer blod att strömma till dina nedre regioner. Det ökade blodflödet gör så man får hårdare stånd samt att känseln blir mer intensiv och orgasmerna skönare. Du kan variera dig och testa dig fram till vilket vakuum som känns skönast. 

20 cm djup och anpassningsbar beredd 

Det inre djupet är 20 cm vilket innebär att i regel alla män kommer få in hela sin penis vilket är både skönt och gör det enklare att onanera då man slipper slå i botten. Diametern på hålet är i sin tur 1,5 cm men töjs ut efter hur grov du är. Elsa Jean kan därför ta emot många olika storlekar vilket gör denna modell väldigt universal. One size fits all! 

Kiiroo Keon

Automatisk lösvagina

lösvaginor Kiiroo

Kiiroo Keon

Automatisk lösvagina

Valet för dig som vill ha en sådan verklighetstrogen upplevelse som möjligt utan att behöva lyfta ett finger. Toppklass på allt från material till vilka lägen man kan välja mellan. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du är trött på att själv vara den som drar i kuken upp och ner så är det en lösvagina med motor du ska investera i. Den gör nämligen allt jobb åt dig så du behöver inte göra mer än att stoppa in penisen och sätta på. 

Mjuk sleeve som går att ta ur

Sleeven som omfamnar din penis är härligt tajt och har en knottrig insida som simulerar likt en riktig vagina. Det inre djupet på 20 cm gör att du kan trycka in fullt och få stimulans från ollon till rot. Insidan är verkligen välgjord och det har lagts ner mycket tid på att skapa en stimulans så lik en riktig kvinna som möjligt vilket verkligen märks. 

Insidan går även att ta ut och använda likt en vanlig lösvagina ifall du skulle vilja vilket är perfekt ifall du vill få lite omväxling eller få full kontroll. Den riktiga magin uppstår dock först när du låter maskinen göra sitt. 

Luta dig tillbaka och låt maskinen sköta resten

Det som gör Kiiro Keon riktigt köpvärd är att den har en inbyggd motor som rör sleeven automatisk upp och ner över din penis. Rörelserna är baserade på hur vi rör oss under ett riktigt sex och har sedan förts över till fyra stycken olika rörelsemönster som alla kan justeras mellan 8 hastigheter. 

Rörelserna kan variera i mönster och intensitet och för att justera detta använder du knapparna på sidan. Det finns även en pausknapp som du har stor nytta av ifall du vill edga dig själv för starkare orgasmer eller för att bli mer uthållig. 

Det är verkligen inte svårt att nå klimax och inte heller svårt att bygga upp sina orgasmer tack vare den höga funktionaliteten. 

Maskinen låter förvånansvärt lite när den jobbar och du kan därför smyga ganska bra även om vi rekommenderar att du använder enbart sleeven ifall du bor hemma eller har rumskamrater som du inte vill ska höra. 

Låt en partner styra

Det går att koppla upp leksaken mot en app vilket du sedan kan styra hastighet och rörelsemönster från. Ifall din partner laddar ner denna app kommer han eller hon kunna styra stimulansen, perfekt om ni har ett långdistansförhållande, är på resa från varandra eller kanske bara vill testa något nytt. 

Det finns fler produkter från Kiiro, både kvinnliga och manliga vilket innebär att du kan koppla upp något mot din partner och styra honom eller henne samtidigt som du blir styrd. 

Synka rörelsen med porr

I appen finns det även möjlighet till att koppla upp sig mot porrfilmer för att få exakt samma rytm utförd på sig själv som de i filmen. Detta fungerar inte på vilken film som helst utan du måste välja bland dem som finns i biblioteket. Det uppdateras hela tiden och katalogen är ganska bred. 

Funktionen att synka mot porr är en betalfunktion men du får en månad gratis i samband med köp av produkten vilket gör att du kan prova på och se om det är något för dig eller inte. Vi personligen tyckte om detta trots att vi uppfattade utbudet något smalt till en början. 

Stor och tung men trots det smidig 

Själva designen är ganska stor och kan upplevas klumpig innan man provat den, men faktum är att designen är otroligt stabil och ger bra förutsättningar för att köra handsfree-ställningar. Eftersom rörelsen upp och ner är ganska stark behövs det viss vikt för att hålla allt på plats. 

Vikten är 1700 gram och längden 22,5 cm. Maskineriet drivs av det inbyggda batteriet som tar fyra timmar att ladda upp och två timmar att tömma. 

Fleshlight Flight Pilot

Diskret lösfitta

flight lösfitta

Fleshlight Flight Pilot

Diskret lösfitta

En modell i återhållsam design som tack vare dess lite mindre mått går lätt att hantera. Lättskött och enkel att använda, perfekt för dig som letar efter ditt första onaniredskap. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Tycker du att lösvaginor tenderar att se lite väl brutala ut? Då är Flight Pilot som klippt och skuren för dig tack vare dess lite mindre storlek, återhållsamma utseende och genomskinligt färgade sleeve. Insidan tränger åt skönt och är enkel att rengöra när det är dags för det. 

Transparent sleeve

Som du ser på bilden så är insidan genomskinlig vilket skalar ner det sexiga och skapar en lite sterilare känsla som påminner mer om ett verktyg än en sexleksak. Det här utseendet passar perfekt för dig som inte är så bekväm med hur sexleksaker ser ut eller som kanske ska köpa din första lösfitta och vill börja lite lugnt. 

Mönstret på sleeven är utformat efter hur en riktig vagina ser ut och har därför ett böljande landskap med små vrår, knottror och en lång smal topp. Att utseendet är lite tillbakadraget innebär alltså inte att man gjort avkall på insidan. Dessutom så är materialet underbart skönt och enkelt att ta hand om.

Anpassa vakuum efter hur du vill ha det

Precis som med alla Fleshlights produkter finns det en ventil för att ändra hur mycket luft som finns i cylinder. Med ventilen kan du dra ut luft för att dra mer blod till penis vilket ökar känsligheten men även släppa ut för att få en mer rymlig passform. 

Fördelaktigt pris

Med tanke på att detta är en Fleshlight så är priset väldigt bra. Fleshlight är kända för att tillverka väldigt realistiska produkter som håller i flera år, så här har du prisvärd kvalitet vilket är svårt att hitta idag. För dig med låg budget men höga krav är det alltså smart att spana in Flight Pilot närmare. 

Något mindre storlek 

Det här är en Fleshlight som är något mindre än standardstorleken vilket medför att den är enklare att förvara, handskas med och även ta med sig på resor och äventyr. Den invändiga storleken är 16,5 cm så har du större penis än så är det viktigt att veta att du inte kommer kunna gå i hela vägen. Det påverkar dock inte själva upplevelsen så värst mycket. 

Mr. Membr Amber

Billig lösfitta

billig lösvagina

Mr. Membr Amber

Billig lösfitta

Prisvärd enkel produkt med tajt hål i TPE som går att ta ut för rengöring. Har tryckventil och ett yttre som smälter in bra. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du är sugen på att ta onanin till nästa nivå men inte riktigt vet om det här med en lösvagina är din grej så är det smart att börja med en billig modell, något som Mr. Membr Amber är. Detta är även att bra val för dig som har lite med pengar men är trött på handen. 

Tajt hål i mjukt material 

Hålet är ganska tajt på Mr. Membr Amber och man måste alltså använda rikligt med glidmedel för att det ska vara skönt. Ser man till att blaska på med glid så är det dock inga problem att ha riktigt skönt med den här busen. 

Materialet är nämligen gjort av det mycket mjuka TPE vilket ger en silkeslen beröring mot din penis som dessutom känns väldigt mycket som den verkliga varan. Utseendemässigt är hålet ganska diskret men ändå realistiskt med sin beiga färg och små detaljer. 

Liten i storleken 

Själva storleken på Mr. Member Amber är väldigt liten om man jämför med andra produkter på marknaden. Det yttre måttet är enbart 14 cm medan det inre måttet ligger på 12,5 cm. De flesta män kommer alltså inte kunna få in hela sin penis utan får nöja sig med att ha ollon och delar av skaftet inne. En fördel med detta är dock att du väldigt enkelt får med dig leksaken om du ska på utflykt, jobbresa eller liknande. Tillsammans med det diskreta yttret är det inte heller något som drar till sig uppmärksamhet. 

Justera vakuumet 

Trots att detta är en så pass billig modell har du möjlighet att justera vakuum genom att dra i ventilen på botten. Vakuumet fungerar förvånansvärt bra och gör jobbet som det är tänkt, så här kan du njuta av olika känsla beroende på hur du väljer att skruva. 

Bra förstagångsval

I och med det låga priset så kan det här vara en bra modell att börja med för dig som vill testa dig fram och är osäker på ifall detta är något för dig eller inte. Om du tycker om lösvaginor kan du sedan uppgradera dig i framtiden. 

Fleshlight Girls Riley Reid

Lösvaginor - kundfavorit

Riley lösvaginor

Fleshlight Girls Riley Reid

Lösvaginor - kundfavorit

Prisvinnande kundhyllad leksak som uppskattats främst för sin riktigt sköna insida. Ett ypperligt val för alla som vill ha en av dem bästa manuella modellerna som går att köpa idag.  

Återförsäljare:

Jämför priser:

Idag finns det ingen lösfitta som är mer populär än Riley Reids modell från Fleshlight. Detta är en kopia på den kända porrskådisens egna vagina som enligt många är den perfekta fittan, något som gjort just denna modell otroligt populär vilket den varit i många år nu. Men hur känns den och varför är den så väldigt uppskattad?

Ett mönster som sluter om perfekt 

Jo, det som gjort just Riley Reid så populär är formen. Hon är lite större till en början och blir sen riktigt trång vilket skapar en riktigt härlig känsla när man tränger in och successivt känner hur det stramar åt mer och mer. Omkretsen är faktiskt ganska stor till en början så om du har en smal penis finns det många andra modeller som kommer passa dig bättre. 

Insidans struktur är främst knottrig med massor av små prickar som stimulerar skönt men det finns även lite vrår och veck. Materialet är för övrigt bland det absolut finaste vilket också bidrar till att känslan blir så ofantligt skön. Är du sugen på en känsla som påminner om en riktigt skön vagina kommer du alltså bli nöjd med den här. 

Precis som vanligt med Fleshlight har du vakuumreglage att hantera suget med för att få en sådan realistisk känsla som möjligt. 

Attraktivt yttre 

Blygdläpparna är riktigt sexiga och skapar en känsla som påminner mycket om en äkta kvinna, så vill du ha det visuella får du riktigt vacker utsikt här! Utseendet slår faktiskt många andra modeller på fingrarna. 

Ganska stor

Utsidan är 25 cm och djupet är 20 cm vilket gör leksaken ganska stor och lite svår att gömma enkelt, något du bör ha i åtanke. Den går absolut att gömma men är större än vad man förväntar sig när man ser den på bild. Så tyckte i alla fall vi! 

Hyllad av kritiker och konsumenter 

Nu börjar det blir några år sedan Riley Reid lanserade sin modell men den står sig bra än idag. Genom åren har den vunnit utmärkelser som ”Bästa manliga sexleksak” och vart man än kollar på nätet så haglar hyllningarna över att den känns så verklighetstrogen, är snygg och gör jobbet på ett sådant effektivt sätt. Detta är alltså en mycket beprövad leksak som levererar på bästa möjliga vis. Dessutom är den prisvärd!

Doc Johnson

Skön lösfitta

johnson lösfitta

Doc Johnson

Skön lösfitta

En öppen modell med två hål, ett realistiskt utseende och genomfart rakt igenom för enkel rengöring. Ganska liten och därför smidig att leka med. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Doc Johnson är en riktigt skön modell som stimulerar både visuellt och fysiskt tack vare den öppna designen. Helt klart ett bra val för alla som gillar synen av fitta samtidigt som man onanerar. 

Skapad efter Briana 

Porrskådespelaren Briana är känd för att ha en väldigt visuellt tilltalande vagina, något som gett upphov till den här sköna lösfittan med både vagina och anus som ser väldigt verkliga ut. Allt är gjort efter Brianas egna mått med hjälp av en gjutform vilket innebär att minsta lilla detalj känns realistisk. 

Leksaken är ganska liten och har ett innermått på 14 cm. Den är således smidig att ta med samt att gömma undan. Fittan och röven går in i samma hål så det är bara själva omslutningen som skiljer, tyvärr inte insidan. Det kan man dock inte förvänta sig av en produkt i den här låga prisklassen. 

Stöter du fullt och får din penis att slå i botten så kan du vänta dig en extra tajt stimuli eftersom det där går ihop för att ge en extra realistisk känsla. 

Hål rakt igenom

Det finns ingen ventil på Briana utan du har ett hål som går rakt igenom, något som gör att de flesta män kommer tränga ut på andra sidan. Hålet igenom gör känslan lite sämre enligt oss men medför en otrolig lätthet att skölja ur och tvätta helt eftersom det bara är att spola under kranen med ljummet vatten och en klick tvål. 

Materialet är TPE och är behandlat för att stå emot att bakterier börjar växa vilket gör den både verklighetstrogen i känslan och praktisk att använda till vardags. Doc Johnson är även väldigt lätt till vikten, så att manövrera den är inga svårigheter. Om du är riktigt hårdhänt kan den faktiskt upplevas som något sladdrig och det är den främsta nackdelen, men eftersom man får ett bra grepp om konstruktionen går den ganska fint att hålla stadigt i ändå. 

Budgetmodell

Trots att det är en porrskådis som står bakom produkten, att den är gjord av fint TPE samt att Doc Johnson faktiskt är riktigt skön så är priset markant lägre än en Fleshlight. Anledningen till detta är att det inte är något statusmärke som står bakom produkten och man tar därför inte en massa extra betalt för att det står något speciellt märke på kartongen.

Är du ute efter en väldigt billig men effektiv modell kommer du alltså långt på Doc Johnson, en verkligt bra lösfitta till förmånligt pris. 

Fleshlight Turbo Thrust

Genomskinlig lösfitta

lösfittor thrust

Fleshlight Turbo Thrust

Genomskinlig lösfitta

Stark sugande känsla, ett tajt hål och insida som smalnar desto längre in du kommer – allt paketerat i en genomskinlig design som upplevs väldigt diskret. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det finns många situationer där en genomskinlig modell är trevlig att ha, exempelvis om man vill se sin egen penis penetrera eller om man är på jakt efter ett lågmält utseende som inte ser verkligt ut. Thrust från Fleshlight är en modell som suger väldigt starkt om penis och för tankarna till en skön vagina eller ett bra oralsex som suger rejält. 

Öppna upp ventilen, in med penis och sedan dra åt

För att få till den sugande känslan som verkligen utmärker just modellen Turbo ska du öppna upp ventilen i botten helt och hållet för att få in luft i cylindern. Därefter ska du stoppa in din penis, vrida åt och sedan börja röra upp och ner. Följer du denna enkla instruktion kommer du ta del av den upplevelse som är tänkt att ges, alltså en sugande känsla som verkligen skiljer sig från en vanlig handtralla. 

Avsmalnande mönster

Insidan börjar lite större för att sedan smalna av mer och mer och tillslut bli riktigt tajt vilket ger en upptrappande effekt där du stöter in i en snävare stimulans. Vi tycker verkligen om detta tillsammans med det enkla mönstret av små hål och knottror. Det invändiga landskapet är inte så böljande utan faktiskt ganska enkelt, men ibland så fungerar ”less is more” otroligt bra!

Nytänkande öppning

Det är inte enbart det inre mönstret som är lite annorlunda och nytänkande på Thrust utan även öppningen skiljer sig i det avseendet att hålet är mer runt och lite tvistat åt sidan, något som gör det trängre och skönare att glida in i samt bidrar till en stabilare position där man inte har lika stor risk att glida ur. Man sitter bra på plats med andra ord. 

För att summera tycker vi detta är ett riktigt spännande och rent av härligt val som känns uppfriskande och nytänkande samt levererar en känsla som skiljer sig från vanliga Fleshlights. 

Fleshlight Stamina Unit

Fleshlight för ökad uthållighet

stamina lösvagina

Fleshlight Stamina Unit

Fleshlight för ökad uthållighet

Alla män som vill hålla längre i sängen bör kolla hit! Insidan på den här Fleshlighten är nämligen utformad för att ge en sådan realistisk och nära stimulans som möjligt, något som gör den otroligt bra att öva upp sin uthållighet med. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Har du problem med att du kommer för snabbt och vill öva upp din uthållighet i sänghalmen? Då är serien Stamina som klippt och skuren för dig. Den här serien är nämligen utvecklad för att öka uthålligheten i sängen och göra så att man kan hålla på längre utan att komma. 

Ett mönster som stimulerar likt en riktig vagina

Insidan på Stamina skiljer sig åt från vanliga Fleshlights. Den är nämligen mer knottrig vilket påminner mer om en äkta vagina. Det inre är dessutom väldigt tajt vilket ökar känsligheten ytterligare och får dig mer uthållig då du vänjer dig vid väldigt intensiv stimulans. 

Dessa två saker tillsammans gör att upplevelsen är väldigt effektiv för att göra dig mer uthållig tillsammans med en riktig partner. För att öva optimalt så ska du reta dig själv genom att köra tills du nästan kommer, avsluta stimulansen och sedan fortsätta igen. Gör så en till tre gånger och spruta sedan. På sikt kommer du märka att du måste hålla på längre och längre för varje gång. 

Detta gör även att orgasmerna blir skönare när du väl sprutar, men var försiktig så att du inte är för nära att komma eftersom det kommer göra så du slaknar. 

Går att använda enbart för njutning 

Ifall du inte har så stort intresse av att bli mer uthållig i sängen utan mestadels vill ha en riktigt tajt leksak så är det självfallet inga problem. Stamina är underbart skön att bara använda tills man kommer likt en vanlig lösvagina och många tycker faktiskt att detta är den bästa modell de testat. 

Vi tycker definitivt att den placerar sig i den övre kategorin av leksaker vad gäller känsla eftersom vi verkligen tilltalas av mönstret och den åtsittande passformen. 

Frågor och svar om lösvaginor

1. Tvätta din fleshlight

När du har sprutat är det väldigt viktigt att göra rent din lösvagina för att hålla hygienen och även se till så att livslängden maximeras. Rengöringen ser i regel likadan ut på alla lösvaginor. Om du har en modell med hårt skal ska du ta ut sleeven och har du inget skal går du bara direkt till badrummet. 

Där drar du på kranen och spolar tills vattnet blir ljummet. Därefter sköljer du ur hålet och använder fördelaktigt en klick tvål för att verkligen få bort allt. Tvålen ska vara mild och du ska inte använda för mycket. Det går även att använda sig av speciellt rengöringsmedel för sexleksaker vilket är att rekommendera ifall du vill maximera hållbarheten, men det är inget måste. 

De flesta modeller har hål rakt igenom så att du bara kan skölja och låta det rinna ut på baksidan, men har du inte hål som går igenom är det viktigt att du ser till så det blir riktigt rent även längst in. 

Nu när allt är rent ska du torka sleeven. Har du en Fleshlight med hårt skal måste du torka sleeven ordentligt innan du stoppar tillbaka den i skalet, annars finns risken att det ligger kvar kallt vatten i botten tills nästa gång du ska onanera, något som blir en sval överraskning vilket är ganska otrevligt. 

Går det lång tid kan även vattnet sunka till miljön i vaginan. Har du svårt att få riktigt torrt eller vill vara helt på den säkra sidan så är det bara att lägga sleeven på ett element eller liknande, men undvik för varma områden eftersom det kan göra materialet klibbigt. 

Om du sätter detta som en rutin och verkligen ser till att följa det efter varje gång så kommer du kunna använda lösvaginan under många år innan den slits ut. Vänta alltså inte med att tvätta ur den till dagen efter då det kommer bli ofräscht och lukta illa. 

2. Lösfitta med hårt skal eller inte?

Det finns två typer av utseende på lösfittor: dels de som har ett hårt yttre, oftast ett ficklampeliknande skal av hårdplast, dels de som är mjuka även på utsidan. Här måste du bestämma vad just du ska välja vilket kan vara ganska svårt eftersom det finns för- och nackdelar med båda alternativen. 

Modellerna med ett hårt yttre är enklare att förvara, håller hygienen bättre, är diskreta samt mer behagliga att använda då man får ett stadigt och naturligt grepp om den. Oftast pratar man om så kallade Fleshlights när man syftar på den här modellen. Fleshlight är ett märke som gör marknadens absolut populäraste lösfittor för män och är dem som har kommit på den här designen. 

Nu låter det som ett givet val att välja en leksak med hårt skal och även om det på många punkter är det bästa så kommer dem ”öppna” modellerna utan skal med vissa fördelar. Den främsta är att man får en större visuell tillfredsställelse då de oftast ser mer verkliga ut, så om du vill ha en leksak som är riktigt lik en vagina rent estetiskt är det en öppen modell som du ska välja. 

Tänk till och fundera över vad du värdesätter mest: funktion eller estetik och välj sedan utefter det. 

3. Använd mycket vattenbaserat glidmedel

Lösvaginor fuktar inte sig själva vilket innebär att de kommer vara väldigt osköna och eventuellt obehagliga att knulla utan glid. Det är därför otroligt viktigt att du inte håller tillbaka utan använder mycket glidmedlet på din lösfitta så att varje liten vrå blir täckt. Glidmedel kostar inte så mycket i relation till hur mycket det gör för känslan, så har kan vi inte vara tydliga nog med hur viktigt det är att du klickar hem en flaska om du inte redan har hemma. 

Använd bara vattenbaserat glidmedel och addera gärna lite saliv för en ännu skönare känsla. 

4. Testa nya ställningar

Det går att variera upplevelsen med sin Fleshlight på väldigt många olika sätt och det är alltså inte bara den klassiska upp – och nerrörelsen som gäller. För att variera själva stimulansen kan man försöka komma in från olika vinklar och stimulera mer från sidan, rakt framifrån eller underifrån för att komma åt annorlunda på insidan. 

Om du vill komma åt på nya sätt rekommenderar vi att testa nya ställningar. Ligg på rygg och kör ovanifrån, sätt lösfittan mellan madrasserna i sängen och knulla den, ligg från sidan, testa sätta den rakt upp på golvet och häng över den… Här är det bara fantasin som sätter gränsen och du kan laborera runt i all oändlighet, så fastna inte i den klassiska ligga på rygg-positionen utan variera! 

5. Elektrisk eller manuell modell?

Idag finns det två tekniker av lösvaginor att köpa. Den första och vanligaste är en manuell vagina där du gör jobbet genom att runka den upp och ner med handen eller sätta fast den i något och sedan knulla. Variant nummer två är en elektrisk driven rackare som med hjälp av motorer runkar din kuk upp och ner utifrån olika inställningar som går att välja mellan. 

Fördelen med dem manuella modellerna är att de är billigare, alltid går att använda då de inte kräver batteri samt att de har en lägre vikt vilket gör dem mobila och smidiga att ha och göra med. Vi personligen ser verkligen tjusningen i båda valen där vi tycker den elektriska är skönare och bjuder på en mer spännande upplevelse medan den manuella är väldigt enkel och smidig att jobba med. 

Många elektriska lösvaginor idag går även att använda utan motorn genom att man plockar ur sleeven som då blir som en vanlig lösfitta, så det som bör avgöra vad du väljer är främst budget men även vad dina ambitioner är. Alla tycker inte att tanken på en eldriven mastrubator är lockande och då är det ingen idé att köpa en, även om man alltid kan ändra sig efter att ha provat…

6. Hur länge håller lösvaginor?

Svaret på den här frågan skiljer sig ganska mycket åt beroende på vad du har köpt för modell samt hur du tar hand om den, men alla produkter här ovan kommer hålla över ett år om du tar hand om den på rätt sätt. Använder du den mer sällan kan du räkna med upp till tre-fyra år innan det är dags att byta. Du behöver alltså inte köpa nytt så ofta även om du skulle vilja använda leksaken varje dag. 

Det finns dock dem som vittnat om att deras leksaker hållit i närmare tio år, så egentligen är det svårt att svara på exakt hur länge lösvaginor håller, allt handlar om hur du använder och tar hand om den. 

7. Få känslan ännu mer verklig

Det finns vissa knep man kan ta till för att höja känslan av realism under tiden man använder sin leksak, knep som lyfter upplevelsen till nästa nivå och ger onanin det där lilla extra. Här nedan är två saker att prova!

  • Ta ut sleeven och lägg den i varmt vatten några minuter innan du ska köra igång. Då får du en härlig värme i hela insidan vilket förhöjer verklighetskänslan markant. Om du inte vill värma i vatten går det att lägga leksaken på ett element eller annan ljummen plats för samma effekt, även om vi tycker det blir absolut bäst med ett vattenbad. 
  • Pulla hålet med glidmedel på fingrarna för att värma upp och se till så att leksaken blir riktigt våt. Det här fungerar både som förspel för din del men gör främst att leksaken kommer bli väldigt mycket skönare att tränga in i. Ett torrt hål är aldrig någon höjdare!

8. Passar alla lösfittor alla kukar?

Nej, så enkelt är det tyvärr inte. Detta är ett problem man har försökt lösa ända sedan lösvaginor introducerades på marknaden under 90-talet. Man har dock kommit mycket närmare en ”one size fits all”-lösning på senare år tack vare att utvecklingen av material har gått framåt väldigt mycket. Idag utger sig de flesta nämligen för att ha en modell som passar oavsett penisstorlek tack vare att hålet börjar tajt och sedan tänjs ut runt dig. 

Det här fungerar bra på vissa lösfittor och sämre på andra. Problemet som uppstår är oftast att man antingen upplever hålet för tajt eller för slappt beroende på hur stort det har varit från början. Idag kan du alltså köpa kvalitetsleksaker som ändå kommer ha fel passform trots att de utger sig för att passa de flesta storlekar. 

För att undvika detta är det smart att kolla på inre bredd. Även om alla material är töjbara så är de bara flexibla till en viss mån vilket innebär att desto tajtare det är från början, desto mindre kommer den maximala omkretsen vara. 

Har du en smal penis vill du alltså inte köpa något med för stor omkrets eftersom du då istället riskerar att inte få en stimulans som är nära nog och därför få en upplevelse som känns slapp och tråkig.

Utöver att kolla på hur bred leksaken är kan du även spana in vad tidigare kunder har sagt för att få en bättre uppfattning. På bästsäljande modeller är det i regel alltid någon eller några som berättat hur de upplever hålets storlek, så lägg lite tid på att bakgrundskolla allt innan du köper.

Om du inte har koll på dina egna mått är det bara att få upp ett stånd och mäta med en linjal eller måttband. Eftersom tillverkarna brukar ange hålet i diameter så kan du bara mäta diametern med vanlig hård linjal.

9. Använd tillsammans med din partner

De flesta förknippar lösvaginor med onani ensam men här ska man verkligen inte underskatta möjligheten att introducera leksaken för sexlivet med ens partner.

Det finns många olika situationer där man kan använda en lösfitta tillsammans, exempelvis om din partner inte orkar ge dig ett rejält handjobb i slutet men ändå vill ge dig en skön orgasm eller om ni vill testa onanera tillsammans. Då kan din partner använda en egen leksak och du din. 

En lösfitta kan även vara vad som krävs för att vända ett slentrianmässigt sexliv. Oftast räcker det med lite nya moment för att få igång kreativiteten och lusten igen, så om ert sexliv går på rutin är det definitivt värt att prova.

10. Hur utsåg vi bästa lösfitta?

Det är ingen lätt match att gallra fram vilka produkter som är bäst och vilka som inte är lika köpvärda. För att kunna göra detta så har vi kollat på en rad olika kriterier för att ta fram dem som presterar allra bäst på så många områden som möjligt. Här nedan är vad vi har kollat efter: 

Hur realistisk är produkten?

För att en lösfitta ska vara värd att köpa måste den kännas verklighetstrogen och vara nära en riktig vagina i den fysiska känslan. Idag finns det massor av produkter att köpa som bara är plastiga, hårda eller allmänt osköna. För att en lösvagina ska bli verklig måste den ha ett realistiskt mönster på insidan, vara gjord av ett bra material som liknar riktig hud och även gärna se någorlunda verklighetstrogen ut. 

Praktisk 

Självfallet så måste produkten i fråga vara praktisk och enkel att använda för att den ska vara köpvärd. En praktisk produkt innebär att den är enkel att använda, enkel att tvätta samt smidig att förvara. Den ska vara gjord för att användas som det är tänkt i vardagen och man ska inte behöva läsa en instruktionsbok för att komma igång. 

Hållbar

När vi köper sexleksaker så vill vi att de ska hålla för användning och det under en lång tid. Produkten måste alltså vara hållbar och kunna hänga med i många år även om den används dagligen. Desto billigare modeller desto kortare kan man förvänta sig att de ska hålla, men vi letar alltid efter en robust känsla som indikerar på att det är ett rejält bygge. Den här känslan smittar även av sig och skapar en helhet som känns kvalitativ vilket är ytterligare en aspekt i det hela. 

Tidigare omdömen  

När vi ska utse sexleksaker som är köpvärda så är omdömen skrivna av tidigare kunder riktigt värdefulla eftersom de hjälper till att ge en bredare bild som kompletterar det vi har uppfattat. Många kan exempelvis ge feedback efter att ha använt en produkt i flera år, något som vi inte kan göra innan vi skriver en recension. Vi är alltid kritiska till andra recensenter och går därför igenom ett stort antal hemsidor och forum för att skapa oss en sådan bred bild som möjligt. 

Valuta för pengarna 

Det finns många överprisade lösvaginor att köpa idag vilket är synd. I vissa fall betalar man många hundralappar mer än vad känslan och kvalitén ger för prisbild vilket direkt gör att man tenderar att bli lite missnöjd. Vi strävar därför alltid efter att det vi skriver om ska vara prisvärt, alltså att funktionen, kvalitén och helhetskänslan stämmer överens med vad man betalar. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: