Innehåller annonslänkar. 

Minisexdocka: köp en liten sexdocka

Köp en liten sexdocka: 6 minisexdockor

Här har vi samlat minisexdockor som passar perfekt om du letar efter en liten sexdocka som är budgetvänlig och tar lite plats men utan att tumma på kvalitet och känsla! 

6 minisexdockor vi gillar

#1 Tessie

Köp hos:

Sammanfattning:

Det här är en 70 x 30 x 25 cm stor och 16 kg tung liten sexdocka med en tajt vagina och anal som går att penetrera för skönt sex.

Tessie är i mångt och mycket en förminskning av en fullstor sexdocka vilket innebär att hon är detaljerad med ett 3D-ansikte, fylliga bröst, realistiska händer och fötter, en levande blick och en riktig peruk som går att göra frisyrer på!

Huden är TPE och både ser ut och känns väldigt mycket som riktig hud.

Den rejäla vikten gör att Tessie ligger stabilt när man penetrerar henne, men det gör även att hon blir något tyngre att hantera. 

Prisnivå:$$$
Betyg:★★★★★
Passar:Män som vill ha en högklassig liten sexdocka som inte tummar på kvalitén trots sin minskade storlek. 

#2 Jennie

Jessie blond minisexdocka

Köp hos:

Sammanfattning:

Jennie är en blond variant av Tessie vilket innebär att det här också är en minisexdocka som fortfarande känns väldigt realistisk. 

Exempelvis så har vaginan och analen olika tajthet, något som gör att du får en olika stimulans beroende på vilket hål du använder, precis som i verkligheten! 

Dimensionerna skiljer sig från Tessie.

Jennie är 75 x 40 x 24 cm stor och har en vikt på 13 kg.

Hennes hår är inte heller syntetiskt utan är plast som har formats som en frisyr, så du kan inte styla det. 

Du kan däremot vända på Jennie och ha sex med henne bakifrån i doggystyle, något som är ett stort plus!

Hennes rumpa är inte den fylligaste, men den är ändå skön att smiska till! 

Prisnivå:$$
Betyg:★★★★
Passar:De som vill ha en liten sexdocka av hög kvalitet men som tycker att Tessie är lite för dyr! 

#3 Fuck Me Silly 2

Fuck Me Silly billig liten sexdocka

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

Silly 2 är en något större sexdocka av torsomodell, det vill säga utan huvud, armar och ben.  

Vi tycker att Silly 2 är mycket mer realistisk i huden och till utseendet jämfört med dem två tidigare små sexdockorna eftersom Silly 2 har en mer naturlig hudton som dessutom känns mer hudlik när man tar i den. 

Vaginan är djupare och har en något bredare diameter, men den stimulerar fortfarande otroligt skönt och intensivt. 

Brösten är fyllda med gel vilket ger en riktigt fyllig och autentiskt ”tuttliknande” känsla när man klämmer på dem. 

Brösten är även tillräckligt stora för att man ska kunna tuttknulla eller motorbåta dem!

Vaginan och analen är även visuellt snyggt målade, något som gör det extra skönt att trycka in sin penis i något av dem två tajta hålen! 

Prisnivå:$$
Betyg:★★★★★
Passar:Män som vill ha en liten sexdocka som känns riktigt realistisk och som fortfarande säljs till ett rimligt pris, men som däremot inte bryr sig om att det inte finns något huvud, armar eller ben! 

#4 Mega Masturbator

Minisexdocka Mega Masturbator i doggystyle

Köp hos:

Sammanfattning:

Mega Masturbator är en väldigt liten sexdocka som är formad som en tjej i missionären. 

Det här är egentligen bara en rumpa / höft med en riktigt skön vagina och anal som går att använda i doggystyle, missionären och cowgirl (genom att du håller i den).

Till en början så var vi skeptiska till Mega Masturbator eftersom den kostar lika mycket som en torsodocka, men det visade sig att Mega Masturbator är mycket mer stimulerande, för här har man kunnat lägga ner mer pengar på vaginan och analen, både visuellt sätt men även hur hålen känns på insidan! 

Att tränga in i vaginan tillsammans med en klick vattenbaserat glidmedel känns nästan exakt som en riktig vagina, och det här kommer från en man som har haft mycket sex i sina dagar. 

Känslan blir även helt annorlunda beroende på om du har sex med dockan framifrån eller bakifrån, något som också känns realistiskt! 

Det är inte bara vi på Passionerad som älskar Mega Masturbator – den har dessutom fått magiska omdömen från mängder av tidigare kunder vilket tyder på att vi inte är dem enda som tycker att det här är en bra minisexdocka för alla som vill komma så nära känslan av äkta sex som möjligt! 

Prisnivå:$$$
Betyg:★★★★★
Passar:De som vill ha en liten sexdocka som verkligen känns som riktigt sex! 

#5 Jesse Jane

Jesse Jane realistisk torsosexdocka med stora fylliga bröst

Köp hos:

Sammanfattning:

Jesse Jane är en lite lyxigare minisexdocka som har gjorts med extra realistiska bröst tack vare en gel samt en anal som sluter om likt riktigt analsex

Det som verkligen får Jesse Jane att sticka ut är dock dem två små delarna av låren som man har behållit. 

Det här gör att man kan positionera Jesse Jane i massor av sköna sexställningar som inte annars går, exempelvis olika sexställningar bakifrån. 

Benen gör även att man kan sätta på henne trosor, något som de flesta tycker gör sexdockan sexigare! 

Det följer även med tre bra tillbehör som gör att Jesse Jane liknar en realistisk sexdocka ännu mer! 

Det första tillbehöret är en värmestav som stoppas i det hål man ska penetrera cirka 3 – 5 minuter innan för att på så sätt simulera kroppsvärme. 

Det andra är en vibrator som du stoppar in i det hål du inte penetrerar för att på så sätt få starkare stimulans och skönare orgasmer. 

Om du har vaginalt sex med Jesse Jane så ska du alltså stoppa vibratorn i analen och vice versa! 

Sist men inte minst så följer det med en smidig portabel dusch som du fyller med tvål och vatten för att sedan skölja ur analen eller vaginan med när du är klar. 

Prisnivå:$$$$
Betyg:★★★★★
Passar:Män som har lite större budget och vill köpa en minisexdocka som verkligen stimulerar realistiskt! 

#6 Fuck Me Silly Dude 3

Manlig minisexdocka med penis

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

Silly Dude 3 är den enda riktigt bra manliga sexdockan i miniformat.

Detta är ett ypperligt bra val för kvinnor som vill simulera känslan av en riktig man med hård kuk, men passar även bra för homosexuella män.

Eftersom det finns en anal så spelar det inte heller någon roll om du är top eller bot, du kan både penetrera och bli penetrerad!

Silly Dude är även en bra parleksak för alla som är nyfikna på att ha en trekant men inte är redo att bjuda in en levande människa än! 

Penisen är 20 cm lång och har en diameter på 4,6 cm, så den är inget för nybörjare. 

Kuken har många detaljer, exempelvis ådror, ett ollon och en fast pung. 

Torson har definierade bröst- och magmuskler och huden har en fin ton och en känsla som påminner om riktig hud. 

Dockan ligger stabilt på rygg och man kan därför rida av honom utan att det känns vingligt på något sätt, och det tycker vi är bra! 

Prisnivå:$$
Betyg:★★★★★
Passar:Alla som vill ha en liten manlig sexdocka av hög kvalitet till bra pris! 

Fördelarna med en liten sexdocka

1. Portabel

En liten sexdocka är betydligt mycket enklare att flytta runt, hantera och förvara jämfört med en fullstor variant, något som gör den perfekt för personer som bor trångt eller som inte orkar hantera en 25 + kg kropp på över 150 cm.

Om man reser ofta och vill ha med sig sexdockan så är den nätta storleken också ett stort plus! 

Små sexdockor är betydligt enklare att hantera och passar därför bra för folk som inte har orken att flytta runt en fullstor sexdocka!

2. Snäll mot plånboken

Eftersom det krävs mindre material för att tillverka en liten sexdocka så blir de markant mycket billigare.

De kostar oftast bara mellan 5 – 15 % av vad en fullstor realdoll gör, och man kan få sköna realistiska små sexdockor från 1500 kr!

Nackdelar med minisexdockor

1. Går inte att variera i så många sexställningar

Eftersom små sexdockor ligger på rygg så kan du bara ha sex med den i missionären om du är man och i cowgirl om du är kvinna eller kille som vill stimulera dig själv till prostataorgasm

2. Finns inte i lika många utföranden

När det kommer till vanliga klassiska sexdockor så finns det en uppsjö av olika utföranden och utseenden att välja mellan, men utbudet är betydligt skralare när det kommer till små varianter. 

Om du vill ha en docka med ett väldigt specifikt utseende så får du därför leta länge innan du hittar rätt, om du nu hittar det du söker över huvud taget. 

3. De flesta minisexdockorna har en platt baksida

Små sexdockor är nästan alltid platta, det vill säga att de inte kan stå upp själva utan istället måste ligga på rygg. 

Platta modeller känns inte lika verklighetstrogna, men de är inte heller lika flexibla att använda på nya sätt.

4. Svår att använda med en partner

Om man som par vill prova på en trekant utan att bjuda in någon mer person i sänghalmen så är en liten sexdocka generellt sett inte ett bra alternativ eftersom man inte får plats tillsammans. 

Den enda dockan som vi tycker har fungerat bra nog är Fuck Me Silly Dude 3, en manligt torso-sexdocka som är liten nog för att vara enkel att hantera och fortfarande säljas till ett rimligt pris, men som har både penis och anal för båda att njuta av! 

5. Går inte att sätta på kläder

Vi tycker om att sätta på våra sexdockor kläder för att ändra hur de känns att använda samt hur de ser ut, men det är omöjligt att hitta snygga underkläder till en liten sexdocka eftersom de helt enkelt är för små för att något ska passa. 

6. Saknar oftast det där lilla extra

Om man vill ändra utseendet på sin sexdocka så är frisyren ett annat väldigt effektivt hjälpmedel man kan använda för att få till en ny känsla, men eftersom de flesta sexdockor har sitt hår i plast så går det inte att exempelvis göra en fläta eller tofs, något som minskar möjligheten att sätta sin personliga touch på minisexdockans utseende! 

Vi hoppas att du har hittat en liten sexdocka som passar dig bra både vad gäller budget och vad du går igång på för utseende. 

Du hittar fler sköna sexdockor på vår sida om du vill jämföra ytterligare alternativ innan du gör ditt val! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Oscar Sjödin

Oscar Sjödin

Oscar är utbildad hos Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet där han även har läst kurser inom psykologi.

Han har stor erfarenhet och ett brinnande intresse för hur man ska kommunicera i relationer för att få sitt sexliv att fungera så bra som möjligt. Oscar skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Oscar

Dela den här sidan med dina vänner:

Läs fler relaterade inlägg: