Kan innehålla annonslänkar.

kukar

Kukar: så här ser penisar ut – 12 bilder

Allas kukar skiljer sig riktigt mycket åt till utseendet och de flesta utseenden är helt normala. Här nedan har vi lagt in 12 stycken bilder på normala penisar som alla ser olika ut så att du helt enkelt ska kunna få en idé om hur ett manligt könsorgan ser ut. 

Bilderna är illustrerade. 

Hur ser kukar ut?

Det finns lika många utseenden på penisar som det finns människor som bär dem. Låter det klyschigt? Kanske det, men det är i all fall sant! Penisar kommer i alla möjliga storlekar och former och ingen är den andra lik.

Penisar ser olika ut både slaka och hårda. Vissa har en stor kuk slak, så kallad shower, medan andra har en desto mindre, en så kallad grower. Några kanske har stor pung, andra stort ollon och vissa ådror osv. 

Alla 12 kukar här nedan är helt normala och som du ser kan utseendet skilja sig ganska markant mellan olika personer. 

1. Långa

lång kuk

Medellängden på penisar i världen är strax över 13 cm, men allt från 9 upp till 22 cm anses som fullt normalt. Storleken beror på arv där ditt geografiska ursprung har stor betydelse men även hur stor penis din pappa och andra förfäder har spelar stor roll! 

2. Korta

kort penis

3. Raka kukar

rak kuk

4. Böjda

sned penis

Inom porren är det väldigt vanligt att se raka penisar, men faktum är att det är desto ovanligare i verkligheten. Det är väldigt få män som har en spikrak kuk och de flesta har en sned, antingen åt sidan eller böjd uppåt. En sned kuk är alltså helt normalt och inget att skämmas eller oroa sig för. Många tycker även det är skönt att ha sex med en penis som är lite sned eftersom man då kommer åt nya vinklar som en rak penis inte gör på samma sätt. 

5. Tjocka

tjock kuk

En tjock och fyllig penis uppskattas oftast väldigt mycket av kvinnor så om du är lottad med en tjock dase kan du skatta dig ganska lycklig eftersom du då har något som de flesta kvinnor gillar! 

Medelomkretsen på en penis i världen är 9 cm men kan variera och vara både mindre och större än så. Ifall du vill mäta din omkrets så ska du ta ett mjukt måttband och dra runt. Du kan även mäta radien, alltså tvärs över penisen och sedan dela det med två. Omvandla sedan radien till omkretsen genom att köra den i ett program som kan omvandla radie till omkrets. 

6. Smala kukar

smal kuk

7. Stort ollon

kukar med stort ollon

Storleken på ollonet varierar kraftigt och ollonet kan vara både stort och litet, spetsigt, trubbigt, ha en tydlig kant eller vara lite mjukare i övergången mellan skaftet och ollonet.

Så länge ditt ollon inte ställer till det vid sex så kan du vara säker på att det är normalt!

8. Litet ollon

kuk litet ollon

9. Kukar med mycket ådror

kukar med ådror

Penisen kryllar av små blodkärl men det är främst en stor åder som löper på ovansidan. På vissa män är denna ådra väldigt framhävande medan den på andra lyser med sin frånvaro. Om den syns eller inte beror bland annat på hur din kropp ser ut i övrigt. Har du mycket ådror på händer, fötter och armar är sannolikheten större att du även har en ådrig penis. 

Ifall du har ett väldigt hårt stånd så kommer också sannolikheten för att dina ådror syns bra att öka, så om du vill ha en ådrig penis kan du använda dig av en penisring eller ta ett stadigt grepp kring roten om kuken. 

10. Inga ådror

kukar utan ådror

11. Kukar med förhud

kuk med förhud

12. Omskuren

penis utan förhud

Ifall du är omskuren så kommer utseendet på penisen skilja sig från någon som inte är omskuren. Det skiljer sig främst när du är slak men även när du är hård. Många föredrar utseendet av en penis utan förhud och det är extra vanligt inom porren eftersom det även ses som renare. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg:

vad betyder kuk
Kroppen & relationer

Vad betyder kuk?

Kuk är ett ord som de flesta av oss känner igen, men vad betyder det egentligen och vart kommer det ifrån? Innehållsförteckning Vad betyder ordet

Läs mer »