Kan innehålla annonslänkar.

kuk luktar äckligt

Kuk luktar äckligt – varför?

Har du upptäckt att din kuk kan lukta riktigt äckligt ibland? Vid penis utsöndras nämligen en mängd olika kroppsvätskor som om de inte tvättas bort kan leda till en ganska otrevlig stank. 

Här nedan får du reda på exakt vad det är som luktar, samt fördelarna med att hålla kuken ren. 

Varför luktar kuken äckligt?

Kuken är ett organ som kan börja lukta både äckligt och konstigt. Anledningen till det är för att en mängd kroppsvätskor utsöndras vid just penis. Det mest självklara är urin, en vätska som är steril och därför helt ren men som kan börja stinka ganska rejält om den blir gammal. 

Många killar torkar sig inte efter att de har kissat, något som kan leda till att det blir lite kiss kvar på ollonet som sedan kan börja lukta illa. 

En annan kroppsvätska som utsöndras ur urinröret är sperma, en vätska som också kan börja lukta ganska illa om man har rester kvar på ollonet efter att exempelvis ha runkat. Kombinationen av kiss och sperma kan även leda till en doft som inte luktar så gott. 

Det är inte heller ovanligt att man svettas både vid pungen och runt kuken eftersom man oftast sitter ner under dagarna och det då blir varmt mellan benen. Den här svetten bidrar sedan till en sunkig doft när den blir gammal och det börjar växa bakterier i den. 

Ytterligare något som kan orsaka en illaluktande doft är så kallad flensost vilket är kroppens egna smörjmedel talg.  Detta kan sedan ha lagt sig för länge under förhuden och blivit fullt av bakterier. 

Svett, urin, flensost och sperma kombinerat skapar en doft som är ganska unken och gör att man känner sig ofräsch, men som tur är så är det inte alls svårt att hålla sig ren och tvätta kuken

Ren kuk trevligare vid oralsex

En ren kuk är betydligt trevligare för den som ska utföra oralsex på dig, något som de flesta killar kanske inte tänker på. Se därför till att tvätta dig ordentligt innan sex, både kuken, pungen och under förhuden. Detta är även en bra start för att komma igång med mer oralsex och få din partner att tycka om att suga kuk!

Författare: