Kan innehålla annonslänkar.

kiiroo keon

Kiiroo Keon – recension och prisjämförelse 2023

Kiiroo Keon är en automatisk mastrubator som runkar av penisen utan att man själv måste göra mer än att hålla i själva leksaken. Känslan är otroligt lik en riktig kvinna, något som gör att din onani kommer tas till helt nya höjder med hjälp av den här vuxenleksaken.

Faktum är att just Kiiroos modell Keon är otroligt populär bland våra läsare. I en nyligen genomförd undersökning bland våra e-postprenumeranter så efterfrågade vi den bästa mastrubatorn för män och modellen Keon kom i toppen.

Detta är på många sätt den optimala sexleksaken för män och här nedan tänkte vi presentera undersökningen samt några av dem bästa motiveringarna till varför ni läsare tycker om Kiiroo Keon så mycket. Vi kommer även lista alla återförsäljare så att du kan jämföra och hitta bäst pris just nu.

Ifall du vill läsa vad vi tycker om den här automatiska mastrubatorn så har vi även skrivit en recension längst ner! 

Jämför och hitta bästa pris på Kiiroo Keon

Kiiroo Keon - den bästa runkmaskinen enligt våra läsare

Keon är alltså den mest populära manliga mastrubatorn av alla enligt våra läsare. De har röstat fram Keon som den optimala modellen för män som vill ta sin onani till ta höjder och här nedan kan du läsa några av motiveringarna till varför den här sexleksaken är så pass bra. Lite längre ner hittar du även information om enkäten som vi har genomfört! 

Varför våra läsare gillar modellen Keon

Här nedan är några motiveringar till varför ni tycker om Kiiroo Keon så pass mycket. Alla citat är hämtade från vår e-postenkät. De svarande är anonyma. 

“Har haft väldigt många olika manliga runkmaskiner och har provat de flesta traditionella märkena. Senaste gången det var dags att köpa en ny så ville jag prova en modell från Kiiroo. Hade inte hört talas om dem innan men måste säga att jag är imponerad!! Sjukt bra känsla och riktigt bra kvalitet. Överlag den bästa manliga sexleksaken jag provat.”

“Kiiroo Keon är välbyggd och det märks att man lagt ner mycket energi på att få till detaljerna. Precis lagom stimulans, både i sleev och i själva motorn.”

“Tycker många runkmaskiner idag känns ganska överprisade och det är därför svårt för mig att motivera ett köp, ända tills jag hittade Kiiroo Keon hos Sinful. Är helt överimpad och kan inte förstå att jag inte hört talas om dem tidigare. Har haft min i snart ett halvår och den används nästan varje dag. Fungerar fortfarande lika bra som när jag köpte den :)”

“För att Kiiroo Keon är enkel att använda och gör det den ska utan konstigheter.”

“Värdesätter tysta leksaker väldigt högt och Kiiroo är just det: tyst.”

“Gillar hur den känns mot ollonet. Många leksaker är för intensiva i min smak, men Kiiroo Keon har en lagom beröring som inte blir för mycket men inte heller för lite.”

“Superbra på alla sätt. Är helt enkelt helheten som jag tycker om, att allt känns så genomtänkt. Har även fått mina kompisar att köpa och de är lika nöjda som jag.”

“Ska man bara äga en enda sexleksak så är det Kiiroo Keon. Den har allt man behöver och dessutom till ett bra pris. Har provat andra liknande modeller men fastnade inte för dem lika hårt.”

“Känslan är perfekt för mig. Även storleken passar perfekt. Sleeven är elastisk så den anpassar sig även efter hur stor du är!!!”

“Har provat två andra produkter av samma typ tidigare, inga namn nämnda, men denna var mycket bättre. Helheten känns mer genomtänkt.”

“Batteritiden räcker gott och väl. Med glidmedel känns den som en riktig kvinna.”

“Svårt att hitta något som är mer verklighetstroget än Kiiroo Keon. Många tenderar att göra för tajta leksaker och då känns det inte realistiskt.”

“Min första men definitivt inte min sista Kiiroo. Känns dock som denna kommer hålla väldigt länge, så lär dröja ett bra tag innan jag måste köpa en ny. Med det sagt: kvalitén är underbart bra, något som  jag tycker är viktigt. Vill helst köpa något som håller länge!”

Resultat från undersökningen

kiiroo kean bästa mastrubatorkiiroo kean bästa mastrubator

Antal deltagande

kiiroo kean undersökning

Vad tycker vi?

Att ni tycker om Kiiroo Keon råder det ingen tvekan om – men vad tycker egentligen vi på Passionerad? Vi var självfallet tvungna att prova själva och vi är minst sagt imponerade av resultatet. Vi stämmer alltså in i er kör: det här är en riktigt bra mastrubator!

Otroligt skön och verklighetstrogen känsla

Det första vi slås av är hur skönt det känns. Sleeven sluter verkligen åt lagom hårt och det är väldigt behagligt från första stund. Precis som många har skrivit så tenderar manliga sexleksaker som sluter åt penisen att vara för tajta, men så är inte fallet här.

Mönstret är lagom räfflad och dynamiskt vilket ger en spännande och pirrig känsla. Det i kombination med det mjuka materialet gör att känslan är otroligt lik en riktig kvinna, speciellt om man använder rikligt med glidmedel samt värmer upp sleeven innan! 

Är du på jakt efter en sexleksak för män som påminner mycket om en riktig dam kommer du alltså inte att bli besviken! 

Välutvecklade rörelser

Det här är alltså en automatisk mastrubator vilket innebär att du inte behöver göra något mer än att stoppa in penisen och sedan sätta på motorn, resten sköter den helt själv. 

För att en motordriven sexleksak ska vara bra så måste rörelserna vara verklighetstrogna och finkänsliga, något som de verkligen är hos Kiiroo Keon. Här märks det att man lagt ner mycket energi och tid på att få till rätta känslan! 

Lång batteritid

Sist men inte minst så är det otroligt viktigt att automatiska sexleksaker har en lång batteritid, annars går de inte att använda. Som tur är så håller Kiiroos mastrubator riktigt länge och du kan använda den flera gånger om utan att behöva ladda igen, så du är väldigt fri. 

Sammanfattningsvis - Kiiroo Keon

Våra läsare tycker att mastrubatorn Keon från märket Kiiroo är den absolut bästa som finns att köpa just nu och vi är beredda att hålla med. I den här guiden har vi visat upp svaren från undersökningen och gett en kort recension på vad vi tycker. Vi har även jämfört priser mellan olika återförsäljare så att du ska kunna hitta absolut bäst pris just nu.

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: