Kan innehålla annonslänkar.

fleshjack

Fleshjack – 8 bästa valen 2023

Hur gör homosexuella män som vill ta sin onani till nya höjder? Jo, de köper en Fleshjack! Fleshjacken är som en lösvagina fast är istället gjord som ett manligt anus. 

Idag finns det många modeller som är gjorda efter riktiga skådespelares anus vilket ger en otroligt realistisk känsla både tack vare att det ser verklighetstroget ut på utsidan men även för att insidan faktiskt har samma mönster om ett riktigt anus. 

Det finns också Fleshjack-dildos som även dem är gjorda efter riktiga penisar. I den här guiden så har vi listat dem 8 bästa valen du kan göra idag samt lagt in var du kan köpa respektive produkt.

Lite längre ner hittar du en recension till vardera Fleshjack så att du kan läsa på lite och öka sannolikheten att du hittar en modell som passar just dig bra. 

Recension av Fleshjacks

Colby Keller anus

Populär fleshjack

Brian Corby Fleshjack

Colby Keller anus

Populär fleshjack

En av marknadens populäraste modeller tack vare det sköna anuset med spännande mönster och materialet SuperSkin som håller sig realistiskt år efter år. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Colby Keller är en uppskattad het porrskådespelare som många inom gayvärlden trånar efter. Han har låtit sitt anus bli avgjutet och det säljs nu som sexleksak där du får ta del av hans utseende – både på insida och utsida. 

Tajt och dynamisk insida

Till att börja med så är hålet väldigt estetiskt tilltalande där man får en stor stimuli bara genom att titta på leksaken. Själva hålet är en kopia av Colbys och går verkligen inte av för hackor. När du inte kan hålla dig längre och måste tränga in genom hans skinkor så glider du in i det tajta hålet som direkt sluter om rejält runt din penis. 

Väl på insidan så är mönstret ett böljande landskap där stimulansen ändras hela tiden beroende på hur långt in du är, något som får känslan av ett verkligt anus att bli markant mycket bättre. 

Insidan är 21,5 cm djup så de flesta män kan trycka in fullt i Colby vilket enligt oss gör upplevelsen mycket skönare.

Vakuumventil i botten

I botten sitter det en lufttrycksventil där du kan justera vakuum i själva cylindern, något som i sin tur ändrar hur tajt det blir mot penisen. 

Ett större vakuum leder även till att mer blod forsar till din penis vilket ger ett hårdare stånd och framförallt gör dina svällkroppar känsligare för beröring. Du kan alltså uppleva mer njutning desto mer vakuum du drar på! Skulle du istället vilja ha lite mer utrymme att röra dig med så är det bara att släppa upp ventilen. 

Smidig rengöring 

När du har sprutat och det är dags att göra rent så kan du ta bort ventilen i botten. Dels kommer mycket av din säd ha samlats i själva locket, dels kommer du ha ett hål rakt igenom som är enkelt att skölja ur i kranen med ljummet vatten och lite tvål tills det blir rent. 

Börjar som tajtast och mynnar sedan ut

Själva insidan av Colby börjar som allra snävast och öppnar sedan upp sig ju mer du kommer in vilket skapar en känsla av att man bara vill ha mer. Allas anus ser inte ut så här på insidan men vi är glada att just Colby Kellers gör det eftersom det är ett av det skönaste mönstret vi testat hittills. 

Mjuk insida, hård utsida

Det här är en produkt från världskända Fleshjack som gör leksaker ansedda vara dem bästa i klassen. Utsidan ser ut som en vanlig ficklampa vilket är vad som har gett produkten sitt namn. Det yttre i hårdplast gör så att leksaken är enkel att förvara, har svårt för att bli smutsig och skapar helt enkelt en väldigt hållbar och skyddande barriär. 

När du tar av locket så möts du dock av den mjukaste insidan som går att hitta på marknaden idag. Själva anuset är gjort i det patenterade materialet SuperSkin vilket är en sorts TPE som är extremt snarlik äkta hud både till utseendet och känslan 

SuperSkin är mjukt och lent men håller även mycket länge och det finns dem som har haft sina Fleshjacks i över 10 år utan att lyckats köra slut på den. För att få en sådan lång hållbarhet som möjligt krävs det en viss rutin som vi kommer prata om längre ner. 

Colby Keller Dildo

Fleshjack dildo

Colby dildo

Colby Keller Dildo

Fleshjack dildo

En exakt kopia av Colby Kellers penis, perfekt komplement till hans anus. Med ett hårt inre och mjukt yttre får du bra stabilitet när du rider den ådriga dildon. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill ta del av upplevelsen med Colby Keller men föredrar att ha honom i dig istället för att penetrera så har du chansen. Han har nämligen låtit sin penis gjutas av och minsta detalj är identisk med hans riktiga snopp. 

Ådrigt skaft och rejält ollon

Colby Kellers riktiga penis är ganska ådrig vilket innebär att även den här modellen är det. Ådrorna känns realistiska och ger en skön struktur när du använder den. Friktionen blir alltså lite högre kontra om du leker med en helt slät modell, så vill du maximera känslan av riktig kuk kommer du förmodligen gilla den här detaljen. 

Eftersom Colby är omskuren så är även hans dildo det. Ollonet är ganska stort och känns mycket när det tränger in. 

Den totala längden är 19 cm men delen som du kan få in är 14,6 cm eftersom pungen är i vägen.

Materialet är silikon på en hård stomme vilket gör att du får en stabil känsla om du vill rida eller köra på hårt. Penisen sviktar alltså aldrig, men den är trots det tillräckligt mjuk för att vara skön och realistisk. 

Ska vi nämna något negativt är det att pungen inte är så realistisk i känslan då den är gjord i samma material som penisen, alltså är den ganska fast. 

Ladda upp för skönast känsla 

Om du vill bli extra sugen på just Colby Kellers så kan vi varmt rekommendera att spana in dem videos han har gjort. Utöver att spela in porr så har Colby även gjort andra program där han pratar om sin karriär, ger tips och bloggar för att man ska lära känna honom som person, så vill du skapa en nära relation till just Colbys utseende bör du alltså verkligen spana in hans material. 

Fleshjack Allen King

Tajt manlig sexleksak

allen fleshjack

Fleshjack Allen King

Tajt manlig sexleksak

Du som tycker om smala och slanka kroppar kommer gilla Allen Kings lilla rövhål som ger en riktigt intensiv beröring, något som får även den uthålligaste att kämpa mot orgasmen. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Allen King är en riktigt snygg liten modell som har gjort mycket erotiska saker. I serien Fleshjack Boys har han deltagit och låtit sitt anus blivit avbildat så att alla som vill ska kunna uppleva hur det är att penetrera honom. 

Blir tajtare och tajtare

Allens anal är bredast i början och smalnar sedan av desto längre in du kommer vilket ger en otroligt skön upplevelse. Sannolikheten att du får svårt att hålla dig är ganska stor, så förbered dig på att nå klimax rätt snabbt! 

Det är inte bara den tajta stimulansen som vi gillar utan även mönstret är tilltalande. Det börjar som sagt lite öppet med mjuka räfflor och när du kommer längre in blir det mer som bubblor snarare än räfflor. Bubblorna ligger emot ganska mjukt och tillsammans med den smala gången får ollonet en rejäl åktur. 

Jobba upp din uthållighet

Eftersom insidan bara blir tajtare och tajtare är Allen Kings Fleshjack den perfekta modellen för att öva upp sin uthållighet. Använd den tills du är nära på att spruta och avsluta då direkt. Vänta därefter ett tag tills du lugnat ner dig och fortsätt därefter igen. 

Upprepa detta några gånger tills du känner att du inte orkar längre och låt då orgasmen rinna över dig. Du kommer då spruta mycket mer, starkare och skönare än om du kommer på direkt och dessutom kommer du hålla lite längre nästa gång. 

Du kan satsa på att bygga upp orgasmen tre gånger eller liknande varje gång du runkar för att sedan se om du märker något resultat efter några veckor. Tycker du att utmaningen är för svår sänker du bara antalet gånger du ska hålla dig och är det istället för enkelt höjer du bara samt gör snabbare rörelser. 

Diskret yttre, toppklass inre

Eftersom det här är en produkt från Fleshjack så kan du vänta dig det allra bästa vad gäller materialval, kvalitet och design. Den yttre hylsan i hårdplast har ett stadigt grepp som är enkelt att hålla i och således blir det inga problem att röra upp och ner. 

Utsidan ger även ett bra skydd och gör att leksaken ser väldigt diskret ut. Med sin blåa färg är den rentav ganska vacker. 

Insidan är gjord av samma material som Colby Kellers modell, alltså det verkliga SuperSkin. I botten hittar du även en vakuumventil! 

Så gillar du smala muskulösa män med ett ungdomligt utseende så är Allen Kings modell förmodligen det bästa du kan välja. Du kan dessutom räkna med att hållbarheten kommer vara många år, så du behöver inte tänka på att köpa nytt på en lång tid så länge du inte tröttnar, något vi dock har svårt att tro att du skulle göra. 

Diego Sans

Rymlig manligt lösanus

fleshjack Diego San

Diego Sans

Rymlig manligt lösanus

Perfekt anus för dig som vill tränga in i en lite rymligare insida som stimulerar i 6 stycken olika mönster fördelade på olika områden.  

Återförsäljare:

Jämför priser:

Diego Sans är en riktigt het och uppskattad porrskådis som har en gedigen karriär bakom sig (och förmodligen även framför sig). Han är en av alla heta killar som valt att få sitt anus avgjutet på ut- och insida för att du ska kunna njuta av hur han känns att ligga med. 

För dig med lite större penis

Anuset har ett mönster som är lite rymligare och därför får du som skönast stimulans ifall du har lite grövre penis då du fyller ut denna Fleshjack bättre. Ingången är förvisso ganska tajt men det mynnar sedan ut i ett landskap som blir desto rymligare. 

Mönstret på väggarna skiftar hela tiden och du har hela 6 stycken olika ”områden” att njuta av, så att du får stor variation råder det ingen tvekan om. Det är alltså svårt att tröttna på Diego Sans anus och eftersom materialet är fina SuperSkin kan du räkna med att leksaken kommer hålla tills dess att du tröttnat på den. 

Fungerar även för dig som vill ha mindre stimulans 

Ifall du är väldigt känslig eller har lätt för att komma och vill kunna hålla på så länge som möjligt så är det bra att köpa en lite rymligare och lösare modell. Ifall detta stämmer in på dig kan alltså Diego Sans vara ett riktigt toppenval då du kan njuta längre. 

Sammantaget är alltså Diego Sans alldeles egna anus valet för dig som är välhängd, kommer för fort i tajta modeller eller som bara tycker om att se honom bli påsatt i film och själv skulle vilja testa hans hål. 

Brent Corrigan

Fleshjack som passar många storlekar

Brent Corrigan fleshjack

Brent Corrigan

Fleshjack som passar många storlekar

En väldigt universal modell som tar emot liten som stor penis och ger dig ett förstklassigt omhändertagande. Så populär att även straighta killar börjat använda den bara för att det känns så skönt. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du kanske är bekant med skådisen Brian Corrigan? Om inte så kan vi informera dig om att han är en riktigt uppskattad skådis inom erotikvärlden och är känd bland annat för sin så kallade ”bubble but”, alltså en rumpa som är väldigt fyllig och sticker ut sexigt från kroppen. Han är även känd för att vara väldigt skön att ta bakifrån, något du nu kan uppleva tack vare hans Fleshjack. 

Otroligt flexibel 

Anuset på den här modellen är väldigt stretchigt och kan ta emot många olika penisstorlekar tack vare att hålet till en början är smalt och sedan kan expandera rejält. 

Vi tycker att insidan också passar olika storlekar bra och gör sig skön till såväl mindre som grövre storlekar. Själva mönstret i sig består av två sektioner där den första är ganska stor och neutral medan det sedan blir väldigt bubbligt och härligt hela vägen till botten. 

Vi skulle beskriva mönstret som ganska intensivt och du kommer få kämpa hyfsat mycket för att inte spruta det första du gör, så om du vill öva uthållighet har du en bra möjlighet att göra det här. 

Insidan är 19,7 cm och alltså drygt en centimeter kortare än dem andra modellerna i Boys-serien, så har du väldigt stor penis rekommenderas det att välja en annan modell av lite rymligare karaktär. 

Känd för att sluta om de flesta penisar väldigt bra

Som vi nämnde tidigare är öppningen flexibel och tar emot de flesta storlekar, från små till stora. Det som gör att mottagandet sticker ut från övriga produkter är att nästan alla storlekar får ett väldigt tajt välkomnande och alltså stark stimulans. Brian Corrigans modell har blivit så populär att den även används av heterosexuella killar just för att det på ”tjejsidan” är svårt att hitta något med lika effektiv stimuli. 

Hela designen är vattentät så att ta med den in i duschen eller ner i badkaret är perfekt om du vill ha en skön stund och göra rent smidigt i samma veva. 

I botten finns precis som vanligt en vakuumventil där du kontrollerar hur mycket luft som ska finnas i cylindern. Om du vill maximera vakuumet kan du lägga fingret över hålet för att verkligen täppa till totalt eller ta bort ventilen och sätta över en bit silvertejp istället. 

Allt som allt är detta ett perfekt val för dig som vill ha tajt stimulans oavsett vilken storlek du har. 

Fleshsack

Lösanus med pung

fleshjack med pung

Fleshsack

Lösanus med pung

Valet för dig som vill ha en riktigt verklighetstrogen upplevelse både rent estetiskt och till känslan. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du vill ta upplevelsen ytterligare ett steg till så är ett lösanus med pung verkligen att rekommendera. Du tränger då in i anuset och har sedan pungen i silikon hängandes under vilket förstärker känslan rent visuellt av att du ligger med en riktig kille. Pungen får även anuset att skilja sig från ett vanligt lösanus som lika gärna kan tillhöra en kvinna till utseendet. 

Pungen slår skönt mot din

Utöver att ge en bättre visuell känsla så känns faktiskt pungen mot din när du sätter på hålet, speciellt om du sätter fast lösanuset så att du knullar det och får din egna pung att slå mot leksakens kulor. Känslan är sexig och ger även lite extra sexuell stimuli eftersom dina bollar får en lättare beröring. 

Unikt inre mönster

Insidan får Fleshsack att sticka ut markant från övriga modeller eftersom den består som av olika små ”valv” som klämmer åt från ovansida, undersida och tillslut framifrån vilket gör att ollonet ”attackeras” från alla håll och kanter. 

Materialet är mjukt och skönt TPE som ligger fluffigt och fint mot penisen. Även kulorna är gjorda i TPE vilket ger ett realistiskt utseende och gör att dem känns verklighetstrogna att ta eller suga på. 

Insidan är 21,5 cm djup så de flesta män är välkomna hela vägen in. Hela leksaken är 28 cm lång vilket gör den ganska stor men bör trots det få plats i något av dina skåp. Storleken är inte heller något som leder till problem när man ska använda den eftersom greppet är stadigt och vikten ligger på under ett kg. 

Ett extra plus är att det följer med 5 ml glidmedel så att du kan starta igång direkt även om du glömt att köpa till glid eller inte har hemma. Det räcker dock inte till så jättemånga omgångar så se till att köpa mer ganska snart. 

Brent Corrigant fakepenis

Fleshjack dildo

Brent Corrigant fleshjack

Brent Corrigant fakepenis

Fleshjack dildo

En 22 cm stor penis som är en exakt kopia av Brent Corrigants. Perfekt för dig som vill njuta av en stor skapelse med väldigt realistiska detaljer! Den stora pungen ger även ett stadigt stopp för att undvika att dildon glider in i analen.  

Återförsäljare:

Jämför priser:

Brent Corrigant är känd över hela världen för sin enorma dase och han är en av alla skådisar som har valt att gjuta av sin penis och göra en dildo av den i serien Fleshjack Boys. Oavsett om du är sugen på Brent Corrigan eller inte så kan du nu njuta av en riktigt välgjord 22 centimeter stor penis som är mycket verklighetstrogen. 

Ovanligt verklig design 

Fleshjack har verkligen lagt ner mycket tid på att få till en sådan realistisk känsla som möjligt, något som märks ganska tydligt. Alla detaljer är fint gjorda och du har både ådror och små detaljer i huden vilket ger en visuell stimuli samt gör så att strukturen när du har penisen inom dig känns mer verklig. 

Utöver att strukturen känns verklig så ser helheten även väldigt bra ut vilket är viktigt för att ytterligare stimulera en känsla som påminner så mycket om den äkta varan som bara möjligt. 

Materialet är gjort i tillverkarens egna TPE som de kallar för ”real skin” vilket är ett hudliknande material som både ser ut och känns som den äkta varan. Trots att det yttre är mjukt och väldigt följsamt så är själva stommen styv vilket gör att du kan rida med stabilitet. 

Den stabila stommen är a och o för att få en trygg känsla när man testar olika ställningar. Det finns även en sugpropp att köpa till som gör att du kan fästa dildon på golvet, i duschen eller varför inte på en vägg och sedan leka med nya vinklar och sätt att bli penetrerad på. 

Realistisk pung fungerar som stopp

Pungen är gjord i samma material som penisen, alltså ett patenterat typ av TPE som är mycket realistiskt och skönt att hålla i. Pungen har mjuka kulor i sig vilket adderar till känslan och den fungerar dessutom bra som stopp vilket ser till så att den inte kan glida in i analen. 

Rengöring

Att göra rent Brent Corrigans Fleshjack är enkelt och görs bäst med ljummet vatten och en klick mild tvål. Du kan även använda speciellt rengöringsmedel för sexleksaker. Se till att göra rent ordentligt och få bort allt glidmedel så kommer dildon att hålla i många år framöver! 

Milan Christopher

Svart dildo

svart dildo fleshjack

Milan Christopher

Svart dildo

Stor styv penis med hållare för sugpropp som är redo att penetrera dig i massor av olika ställningar. Passformen är ganska rak och detaljerna noggranna. Ett bra val för alla som är sugna på en riktigt bra fakepenis helt enkelt. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du vill ha en Fleshjack-dildo som är svart så bör du spana in modellen som tillhör den kände skådespelaren Milan Christopher. Han får bli den sista produkten som vi tipsar om och vi måste säga att det är en värdig värdig avslutare.

Stor och fyllig

Är det något som Milan är känd för så är det att han har en väldigt stor och fyllig penis som verkligen gör vad den ska. Längden är hela 22 cm och omkretsen är 14,5 cm vilket gör att du kommer kunna ha mycket skönt med den här busen. 

Av dem 22 centimetrarna är det dock ”bara” 18,4 cm som går in i dig, resten hamnar på utsidan eftersom pungen slår i som ett stopp för att göra användningen vid analsex säker. 

Även Milans dildo är en identisk kopia av hans riktiga penis vilket tillsammans med materialet ger en otroligt realistisk känsla som verkligen inte går av för hackor… 

Rak passform

Ollonet har förhud som är tillbakadragen vilket ger en skön känsla när du hoppar över dildon. På framsidan går en stor ådra och själva passformen är förvånansvärt rak till skillnad från andra dildos i denna guide som är lite mer sneda eller lätt uppåtböjda. 

Materialet är helt vattentätt och du kan tack vare möjlighet att sätta på sugpropp njuta av mängder av olika platser i olika positioner. Överlag en smidig och skön dildo som är lagom stor och dessutom realistisk att använda. 

Frågor och svar om Fleshjacks

1. Vad är en Fleshjack?

En Fleshjack är en variant av världens mest populära sexleksak för män. Du har säkert hört talas om Fleshlight, alltså en lösfitta som ser ut som en ficklampa på utsidan. För alla homosexuella män där ute finns istället Fleshjack att köpa. 

Istället för att vara formad som en vagina är Jack-modellen formad som ett manligt anus. Ifall du vill maximera den realistiska känslan ska du välja någon modell ur serien ”Boy” där alla produkter är formade som världskända manliga homosexuella porrstjärnors anus. 

Boy-serien är relativt ny och har tagit världens homosexuella män med storm eftersom det inte riktigt har funnits något liknande innan. Att kunna njuta av en leksak som baseras på en äkta man och har samma känsla och struktur som hans är något som tar hela onanin till nästa nivå, främst mentalt då det blir väldigt mycket enklare att fantisera.  

Vilka är då fördelarna med en Fleshjack? Jo, detta är en kvalitetsprodukt som sticker ut från mängden av sexleksaker för homosexuella män eftersom den är mest realistisk av allt man kan välja på. Vill du komma så nära ett riktigt anus är det alltså kvalitet du ska köpa. Vi garanterar dig att det är värt dem några extra hundra kronorna kontra att köpa en lågbudgetmodell, i alla fall om du är riktigt seriös med din egen njutning. 

2. Maximera njutningen

Det finns lite knep man kan ta till för att göra sin Fleshjack så skön som möjligt. Att bara penetrera den rakt upp och ner är alltså inte optimalt om du vill få ut så mycket som möjligt av leksaken. 

1. Det första knepet är att använda rejält med glidmedel. Här ska du verkligen inte snåla utan blaska på mycket. Börja med att droppa lite på dina fingrar och pulla sedan röven för att få den våt och hal på insidan riktigt rejält. Glid in med fingrarna så långt du bara kan och täck både ovansida och undersida. 

Ett låtsasanus är nämligen som ett riktigt, alltså att det inte produceras någon naturlig fukt. Att köra utan glidmedel innebär inte heller enbart att känslan blir markant sämre utan du riskerar också att skada materialet. Om det blir för torrt kan det nämligen uppstå sprickor som sedan blir större och större med tiden och gör att anuset tappar sin passform. 

För hög friktion kan även leda till att du skadar din penis, exempelvis genom att spräcka strängen vilket gör väldigt ont och blöder en hel del. 

När du väljer glidmedel är det otroligt viktigt att använda dig av ett vattenbaserat och inte ett silikonbaserat eftersom silikon kommer lösa upp materialet över tid och markant förkorta livslängden på leksaken. 

2. Knep nummer två är att köpa ett glidmedel med lite hetta och värme i. Välj alltså ett glid som blir varmt när du häller det på penis och pullar insidan av anus. Värmen gör dels att känslan blir lite mer spännande och dynamisk, dels att du kommer närmare upplevelsen av en äkta människa. 

3. Tredje och sista tipset är att ta ut den inre sleeven innan du ska använda leksaken. Sleeven är alltså den mjuka insidan som du penetrerar, så ta ut den och tappa sedan upp ett litet bad med ljummet vatten i handfatet eller diskhon. Låt sedan silikonet ligga och värmas där ett tag innan du ska onanera. 

När silikonet är varmt så kan du njuta av en insida som påminner mycket om en äkta människa. Ha inte för varmt vatten bara eftersom det både kan göra så att du bränner dig och så att plasten smälter lite eller bli klibbig. 

Följer du ovanstående kan du räkna med att få ut så mycket som möjligt av din leksak, och det vill du väl?

3. Vilket mönster ska jag välja?

Det finns en uppsjö med olika mönster på analen att välja mellan idag och det kan vara lite svårt att veta vad som passar en själv bäst, speciellt om man inte har testat leksaker förut och står helt blank på erfarenhet. 

Generellt sett så är det främst två saker att tänka på. Det första är om du gillar trånga eller lite slappare hål bäst. Dem trånga ger en starkare stimulans eftersom de klämmer åt mer runt penis. Tillsammans med mycket glidmedel är det riktigt skönt och får en oftast att komma snabbt. 

Dem lite slappare hålen gör att man inte behöver använda fullt lika mycket glid samt att intensiteten blir lite mindre. Du kan därför hålla på längre i en modell med större hål. 

Självfallet så måste även din egna penisstorlek vara en betydande faktor som avgör vad du väljer. Idag är det inre djupet nästan alltid över 20 centimeter så själva längden är ganska oviktig. Vad som däremot är viktigt är hur stor omkrets du har. Är din penis smal lär du ta en lite tajtare modell och vice versa för att få en sådan bra upplevelse som möjligt. 

Sak nummer två är själva mönstret. Är du ute efter mer intensiv stimulans ska du välja ett häftigt och mer böljande mönster med många vrår och små håligheter så att känslan verkligen varierar sig. Att köpa ett mönster som ändrar sig ofta är också ett varmt tips, alltså att du får som olika ”områden” i själva Fleshjacken så att känslan ändras beroende på hur mycket du trycker in. 

Är du istället lite mer för en len anal ska du välja ett mer återhållsamt mönster som inte har lika kraftiga förändringar och är lite mer vågigt istället för knottrigt eller bubbligt. 

Har du haft en sådan här typ av leksak tidigare bör du utgå från den och välja liknande ifall du var nöjd och annars testa något helt nytt.  

4. Tvätta och förvara rätt

En mycket viktig del av att ha en Fleshjack är att göra rent den och hålla efter, både för att se till så att hygienen blir så bra som möjligt och för att maximera hållbarheten. 

Att tvätta är egentligen en väldigt enkel process. När du har kommit i anuset så går du till badrummet och skruvar sedan upp tryckventilen på undersidan. Töm därefter innehållet som ligger i korken och skölj ur den ordentligt. 

När du tar bort korken så bildas även ett hål rakt igenom vilket gör rengöringen busenkel, bara spola med ljummet vatten så att det rinner igenom. Ifall du vill göra rent riktigt ordentligt kan du ta en liten klick mild tvål och låta det rinna igenom. Att använda sexleksaksrengöring är dock absolut bästa, både för hygienen och för materialet. 

När du gjort rent ordentligt så ska du låta det lufttorka. Blås alltså inte med en hårfön, torka inte med en handduk och lägg inte heller materialet mot ett element. Lufttorkningen går ganska snabbt och när det är klart så bör du applicera lite puder. 

Pudret ska vara gjort för sexleksaker och dess funktion är att få materialet att behålla sin mjukhet samt att motverka att hålen klibbar ihop sig. Du behöver inte pudra så mycket och det räcker att pudra i hålet och lite runt om. Vi rekommenderar verkligen att kosta på sig puder då det annars finns risk att hålet kommer vara klibbigt och oskönt nästa gång. 

När du ska tvätta kan du välja mellan att ta ur sleeven, alltså den mjuka delen, ur sitt hårda skal eller så låter du det sitta i. Oftast kan det vara enklare att göra rent om du tar ut sleeven men det är inte nödvändigt ur hygiensynpunkt. 

En sista sak när det kommer till att tvätta rätt är att du tvättar på en gång och inte låter sperman och glidmedlet ligga och dra sig över natten. Det kan dels leda till att bakterier börjar gro som i sin tur är svåra att bli av med, dels att det börjar lukta riktigt illa och gör leksaken obrukbar. 

Förvaringen är också en viktig del i att hålla efter sin leksak. Då insidan är gjord i TPE så är det viktigt att materialet inte exponeras för direkt UV-strålning under en lång tid eftersom det då kan blekas och i värsta fall spricka. Hitta därför en mörk och sval plats, exempelvis en byrålåda, en garderob eller i badrummet att ha din Fleshjack på. 

Utöver att förvara den kallt och mörkt ska det även vara torrt. Undvik även gärna att förvara leksaken utan locket eftersom det riskerar att bakterier kommer in i hålet. 

5. Hur länge håller en Fleshjack?

Fleshjack är kända för att kunna hålla i över tio år ända upp till ett helt liv ifall du tar hand om dem rätt. Följer du råden vi har gett dig här ovan kan du alltså räkna med att ha en leksak ett bra tag framöver som kommer kunna leverera flera gånger varje dag. 

Skulle du skippa glidmedlet, slarva med rengöringen och inte förvara på ett bra sätt får du dock räkna med en markant förkortad livslängd som då kan ligga på runt ett år. Kör du även väldigt hårt med den utan att värma upp med glidmedel kommer risken för sprickor att finnas. 

6. Använd ensam eller med någon annan

Att använda en Fleshjack för att ta sin egen onani till nya höjder är perfekt. Den är alltid redo när du än vill, säger aldrig nej och ger bra mycket mer njutning än vad handen ger. Det många dock missar är att leksaken även kommer väl till pass ifall du har en partner. 

Att involvera sexleksaker tillsammans med andra är ett effektivt sätt att få in lite mer krydda och spänning, men även ett bra sätt att komplettera exempelvis en partner som inte är så bra på att ge handjobb eller som kommer väldigt tidigt. 

Lyft gärna frågan med den du är tillsammans med och försök ta reda på vad han eller hennes tankar är. Om du är riktigt modig föreslår vi att du ger förslag om att testa leksaker på en gång men vill du vara lite mer försiktig eller märker att det finns ett motstånd hos den andra kan en bra väg att gå vara att bara direkt köpa en leksak till honom eller henne för att visa hur kul det kan vara. 

7. Diskret leverans

Alla återförsäljare som vi väljer att lista som bra butiker har väldigt diskret leverans där själva paketen bara ser ut som vilken kartong som helst. Du måste alltså inte gå runt med en sexleksaksbutiks logga från utlämnngsstället till bilen. 

Även avsändaren är diskret och det står inte exempelvis ”Sinful” eller ”MShop” utan något betydligt mer anonymt som skulle kunna vara vilket stort lager som helst. Detta gör så att den som lämnar ut ditt paket inte heller kan se att det är sexleksaker du köpt. 

Farhågan att personer ska se din nyinköpta leksak kommer alltså inte att infrias utan du är helt anonym. 

8. Prova nya positioner

Det är otroligt lätt hänt att man fastnar i samma gamla positioner med sin leksak. Liggandes på rygg är verkligen standard och efter ett tag blir det lite slentrian, så att våga testa nytt är ett hett tips vi har. Det finns faktiskt förvånansvärt mycket man kan prova på, exempelvis att sätta fast leksaken mellan två madrasser, hålla den på golvet och komma ovanifrån eller köra i duschen eller badet. 

Låt din fantasi flöda. Utöver att du får allmän variation blir även stimulansen olika beroende på hur du tränger in i hålet, så testa komma underifrån, från sidan eller varför inte ovanifrån? Om du tar ut sleeven ur det svarta plasthöljet kan du även testa att klämma åt olika mycket med dina händer runt penisen för att få närmare kontakt och mer friktion. 

9. Hur utsåg vi bästa Fleshjack?

För att komma fram till vilka produkter som är bäst och som är värda att köpa har vi kollat på en rad olika saker och sedan gjort en gemensam bedömning där alla parametrar har vägts in till ett slutresultat. 

Känsla 

Det första vi har kollat på är den fysiska känslan när man tränger in i produkten. Stimulansen får inte vara för tajt eller slapp och mönstren ska kännas av tydligt. Vad man tycker är skönt är så klart en smaksak men vi har försökt hitta en viss nivå där upplevelsen ska kännas genomtänkt. Du kan alltså räkna med att alla modeller i testet här ovan faktiskt presterar som det är tänkt och är riktigt sköna att använda. 

Design

Själva paketeringen är enormt viktig för helheten. Till att börja med så måste det visuella vara på plats med ett sexigt hål som ser realistiskt ut så att man får en vacker syn under tiden man onanerar. Alla modeller ur serien ”Boy” presterar med bravur på just den här fronten eftersom deras yttre faktiskt är en direkt avgjutning av ett äkta anus.

För det andra måste materialet se ut som hud både i färgen och på själva strukturen. Billigare modeller fallerar oftast här eftersom de bara ser plastiga och tråkiga ut. 

Dessutom så måste designen vara praktisk med ett bra stabilt grepp som inte slirar runt i handflatan även om man har glidmedel på händerna. Rent visuellt så ska även utsidan vara enkel att gömma undan och ha ett diskret utseenden. 

Ytterligare något som går in i designen är hur enkelt det är att rengöra efter användning. Man ska kunna öppna upp så det blir hål rakt igenom för att skölja rent och det ska inte vara några svårigheter att verkligen komma åt överallt. Vi letar alltså efter produkter som är praktiska att använda i vardagen och som är byggda för att användas. Det sitter alltså i detaljerna och inte enbart i hur det känns att ha penisen i sleeven. 

Prisvärd

Vi på Passionerad älskar prisvärda produkter som lever upp till förväntningarna man får när man ser prislappen. Att en produkt lever upp till sitt pris är extremt viktigt för oss och vi tycker verkligen man ska kunna förvänta sig en mycket bättre kvalitet när man betalar dyrt. 

Dyra produkter har alltså synats mycket noggrant och vi har valt att lyfta bort sådant som inte håller måttet. Att vi går efter prisvärdhet gör att både dyra och billiga produkter kan komma med på listan eftersom det är dess prislapp som sätter förväntningarna. 

Vad tycker tidigare kunder?

Att lyssna till vad tidigare köpare tycker och tänker är också en viktig del i arbetet att plocka ut guldkornen på marknaden. Tidigare kunder är dem som har allra bäst erfarenhet och deras upplevelse är värd mycket för att få en sådan nyanserad och även kompletterande bild som möjligt. 

I jakten på den bästa Fleshjacken har vi alltså vägt in vad andra människor har för upplevelse för att kunna försäkra oss om att inte missa något. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: