Innehåller annonslänkar. 

Automatisk lösvagina: köp elektriska lösfittor

Elektrisk lösvagina: 8 skönaste valen

En elektrisk lösvagina runkar din penis åt dig, något som ger en känsla som liknar riktigt sex. 

Beroende på vilken automatisk lösvagina du väljer så kan känslan likna vaginalt, analt eller oralt sex. 

Vissa modeller går även att koppla ihop med porr som du kollar på, antingen i VR-glasögon eller på mobilen. 

Här är våra 8 favoriter av elektriska lösvaginor, både för nybörjare och erfarna! 

Köp elektriska lösvaginor

#1 The handy

Maskin som gör alla lösvaginor automatiska

The Handy automatisk lösvagina som runkar av dig

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

The Handy är en maskin som du spänner fast en lösvagina i, och sedan så runkar maskinen vaginan upp och ner över penisen. 

Det följer med en riktigt mjuk och len sleeve när du köper The Handy, men du kan också spänna fast vilken annan lösvagina som helst vilket gör att du kan använda din favoritlösfitta och göra den automatisk! 

Vi rekommenderar Turbo Thrust från Fleshlight eftersom den skapar ett vakuum, något som får känslan att påminna om munsex!

Till en början så räcker dock sleeven som följer med gott och väl!  

Prisnivå:$$
Betyg:★★★★★
Passar:Alla män som vill kunna göra vilken lösfitta som helst automatisk! 

#2 Fleshlight Universal

Automatisk Fleshlight

Fleshlight Universal automatisk Fleshlight lösvagina

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

Universal är en maskin från Fleshlight där du kan sätta fast alla Fleshlights lösvaginor och få dem att runka av dig. 

Ställningen placeras i ditt knä när du ligger på rygg eller sitter upp och du håller sedan i den i handtagen på sidan.

I ställningen så finns det en mobilhållare där du kan sätta fast din telefon och kolla på porr samtidigt. 

Du kan välja mellan fyra olika intensiteter, något som vi egentligen tycker är i lägsta laget, men det vägs upp tack vare hur bra Universal är i övrigt. 

Med en maxhastighet på 250 juck i minuten, något som blir 4 juck per sekund, så kan även den som älskar riktigt intensivt sex bli nöjd. 

Ställningen är byggd i hårdplast och väger därför väldigt lite, bara 3 kg. 

Det finns ett inbyggt batteri som ger en timmes användning, men du kan även använda Universal med strömsladden i väggen om du har glömt att ladda och / eller vill onanera längre än 60 minuter! 

Prisnivå:$$$
Betyg:★★★★
Passar:Män som älskar Fleshlights lösvaginor och vill kunna göra dem automatiska! OBS: Universal fungerar inte med serien Quickshot! 

#3 Autoblow AI

Elektrisk lösvagina som ger blowjobs

Autoblow AI elektrisk lösfitta som ger avsugningar

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

Om du älskar avsugningar så kommer du förmodligen att tycka om Autoblow AI – en avsugningsmaskin som består av en lösvagina kopplad till två motorer, en som runkar upp- och ner och en som stimulerar i sidled! 

Vi tycker verkligen om Autoblow AI eftersom den ger en tajt stimulans, har över 100 stycken kombinationer av inställningar att välja mellan samt eftersom det är enkelt att egga sig själv tack vare pausknappen som direkt stoppar stimulansen när man trycker på den! 

Missa inte heller ”random”-läget där maskinen själv sätter ihop ett program av olika stimulanser, något som ger en oförutsägbar känsla precis som när någon suger av dig på riktigt. 

I det här läget behöver du alltså inte ens bestämma intensitet, utan du lutar dig verkligen bara tillbaka och njuter av att känna din orgasm byggas upp!

Ett bonustips från oss på Passionerad är att du kan köpa till fler så kallade ”sleeves”, alltså den mjuka delen som du har penisen i. 

Det finns olika varianter att välja mellan, bland annat dem som känns som analsex

Prisnivå:$$
Betyg:★★★★
Passar:Män som gillar känslan av en lösvagina och som vill kombinera den med känslan av ett riktigt bra blowjob / avrunkning! 

#4 Airturn 3

Billig elektrisk lösvagina med värme

Airturn 3 billig automatisk lösvagina

Köp hos:

Sammanfattning:

Airturn 3 är en elektrisk lösvagina som är ofattbart billig med tanke på hur skön den är, så här har vi på Passionerad verkligen hittat ett riktigt guldkorn som vi verkligen kan rekommendera! 

Du stoppar in penisen i den tajta TPE-vaginan och kan sedan välja mellan vibrationer, värme och en sugande vakuumeffekt.

Allra skönast är dock att sätta på alla tre samtidigt…!

Priset hålls nere tack vare att det inte finns någon motor som runkar penisen upp och ner, men eftersom tre olika tekniker kombineras så blir känslan nästan skönare än en klassisk elektrisk lösvagina. 

För att få strokes behöver man dock runka Airturn 3 manuellt över kuken, men man kan få orgasm av att bara njuta av värmen, vibrationerna och suget också. 

Det tar lite längre tid än om man runkar, men klimaxen byggs däremot upp starkare och när man väl kommer så är det otroligt skönt! 

Prisnivå:$
Betyg:★★★
Passar:Män som har låg budget eller nybörjare som vill känna efter ifall en automatisk lösvagina är något som de gillar eller inte innan de köper något mer avancerat! 

#5 Kiiroo Keon

Automatisk lösvagina som går att koppla till VR-porr

Kiiroo Keon lyxig elektrisk lösvagina som kan kopplas till VR

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

Kiiroo Keon är en ganska avancerad elektrisk lösvagina som går att styra med mobilen på distans och som går att koppla till sina VR-glasögon för att synka rörelserna med den porr man kollar på. 

Kiiroo Keon är en motor som du stoppar den medföljande lösvaginan i, och den rör sig sedan upp och ner i den takt du väljer. 

Det går även att ställa in ”djup” vilket innebär att du kan få en avrunkning på bara ollonet eller väldigt korta strokes med hela penisen instoppad om du vill! 

Eftersom det går att styra Kiiroo Keon från mobilen oavsett var i världen man befinner sig så är det en perfekt fjärrstyrd sexleksak för par i distansrelationer som vill kunna ha skönt sex tillsammans trots avståndet mellan varandra! 

Prisnivå:$$$
Betyg:★★★★
Passar:Män som vill koppla sin elektriska lösvagina till den porr de kollar på genom sina VR-glasögon eller på sin mobil, par som har en distansrelation eller de som gillar robusta sexleksaker som andas kvalitet! 

#6 PDX Elite Fap-O

Sugande lösvagina som känns som analsex

PDX Elite billig elektrisk lösvagina för skönare onani

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

PDX Elite är ytterligare en prisvärd automatisk lösvagina som passar perfekt för alla som har en snäv budget. 

Den här lösvaginan rör sig inte upp- och ner utan stimulerar istället genom att skapa ett vakuum som dels gör stimulansen tajtare, dels får mer blod att rusa till penisen vilket ger högre känslighet! 

Vi tycker att känslan påminner om analsex eftersom det blir extra tajt samt suger, så om man gillar den känslan eller är nyfiken på hur det känns så är det här ett spännande val! 

Prisnivå:$
Betyg:★★★
Passar:Män som vill ha en automatisk lösvagina som känns som analsex och som dessutom är riktigt prisvärd! 

#7 Autoblow VacuGlide

Elektrisk lösvagina och penispump i ett

Autoblow VacuGlide lösvagina med vakuum

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

Den här avancerade (och dyra) automatiska lösvaginan från Autoblow är en kombination av en sugande lösfitta och en penispump

Du stoppar din penis i cylindern och möts direkt av en mjuk sleeve som sluter om nära och intensivt. 

Du kan sedan justera hastighet, vakuum och intensitet på den sugande effekten, något som gör att du kan skräddarsy en riktigt intensiv känsla som är precis som du vill ha den. 

Sleeven i sig är riktigt skön och liknar inte riktigt en vanlig lösvagina eftersom TPE:n är svart och inte lika tjock. 

Den är tunn för att kunna forma sig runt din penis när du slår på vakuumet, något som innebär att VacuGlide är den elektriska lösvagina som stimulerar tajtast av alla som man kan köpa idag. 

Det följer även med tre olika storlekar på sleeves! 

Utöver att vakuumet gör det tajt runt din kuk så kommer du även att få ett hårdare stånd och känsligare penis, något som är extra bra om du har erektionsproblem och inte kan bli hård när du ska runka! 

Allt är paketerat i ett väldigt innovativt format som ryms i en liten tygväska, något som gör förvaringen enkel och dessutom möjliggör att du kan ta med dig pumpen runt.  

Prisnivå:$$$$
Betyg:★★★★★
Passar:Män som har en stor budget och vill ha en automatisk lösvagina som anpassar sig precis efter ens penis, som hjälper till att få stånd och som ger en väldigt intensiv stimulans. 

#8 Lovense Max 2

Appstyrd lösvagina som vibrerar och drar ihop sig

Lovense Max 2 lösvagina som pulserar och suger

Jämför pris hos:

Sammanfattning:

Max 2 är en elektrisk lösvagina som istället för att runka av dig stimulerar penisen genom att dra ihop sig, något som får materialet att bli tajt runt din penis vilket är extra skönt om du samtidigt runka med lösvaginan upp- och ner. 

Det finns även en vakuum-ventil i botten, och om du stänger igen den så kommer det att bli ännu tajtare! 

Designen är väldigt avskalad och återhållsam, så som du är trött på lösvaginor som ser ut som riktiga underliv kommer du förhoppningsvis bli mer nöjd med hur Max 2 ser ut! 

Det går att styra stimulansen trådlöst med mobilen genom att ladda ner Lovense gratisapp, något som gör det skönare och mer spännande att experimentera tillsammans med sin partner! 

Prisnivå:$$
Betyg:★★★
Passar:Män som vill testa på en elektrisk lösvagina som skiljer sig från dem ”vanliga” varianterna som man kan köpa idag! 

För- och nackdelar med automatiska lösvaginor

Fördelar

Nackdelar

Känns väldigt realistiskt (likt äkta sex)

Relativt dyr (från 800 kr upp till 6500 kr)

Man kan ställa in stimulansen i detalj och få motorn att göra saker som inte går med handen eller med en manuell lösvagina

Låter i regel ganska högt vilket både kan vara störande för dig och göra att du inte kan slappna av samt som kan avslöja att du onanerar till grannar eller andra som du bor med

Man behöver bara luta sig tillbaka och njuta

Oftast jobbig att rengöra

Njut ensam eller med en partner

Begränsad rörlighet (man är bunden till en sladd samt kan inte använda lösvaginan i duschen)

Hur fungerar det?

Generellt sett så finns det tre typer av elektriska lösvaginor och de alla fungerar på olika sätt. 

Dessa är:

 • Sugande modeller använder vakuum för att skapa en känsla som liknar oral- och analsex. Här måste du själv runka med lösvaginan upp och ner. 
 • Vibrerande lösvaginor stimulerar genom att vibrera ollonet, oftast strängen på baksidan, något som ger en intensiv känsla men som i regel inte räcker till för att man ska nå hela vägen till orgasm. 
 • Runkande lösvaginor är våra favoriter. Dessa rör vaginan över kuken precis som om du skulle vara den som runkar. Exempel på runkande lösvaginor är The Handy, Autoblow AI och Kiiroo Keon! 

Hur känns det?

Känslan varierar beroende på vilken typ av lösvagina man köper, men generellt sett så känns det väldigt likt en avsugning eller tajt penetrerande sex när tjejen rider dig i cowgirl och det enda du gör är att luta dig tillbaka! 

För att göra känslan så skön som möjligt ska man använda glidmedel, gärna uppvärmt, något som kommer göra att det mjuka och mönstrade silikonet sluter om tajt runt ditt ollon tills du sprutar skönt. 

Faktorer som påverkar hur det känns är:

 • Valet av material. Ju mjukare och tjockare, desto skönare känsla. 
 • Vilken / vilka metoder som lösvaginan använder sig av för att stimulera dig (vibrerande, sugande eller runkande)
 • Vilket mönster insidan har
 • Hur mycket av penisen som du kan få in
 • Hur tajt sleeven är runt dig

Med en bra porrfilm och skönt glidmedel så kan en automatisk lösvagina ge skönare stimulans än riktigt sex!

Kan man använda elektriska lösvaginor i duschen?

Idag finns det inga lösvaginor som är vattentäta och man kan därför inte använda dem i duschen. 

Du får således hålla dig på torra land och njuta där istället! 

Tips: Om du gillar att onanera i duschen så rekommenderar vi att ta med lösvaginan och njuta precis innan du ska hoppa in. 

Då kan du skölja ur vaginan direkt efteråt, samt tvätta av dig själv! 

För vem är det här en bra sexleksak?

Elektriska lösvaginor passar många olika typer av personer, men vi tycker det är ett extra bra val för:

 • De som är sexuellt frustrerade och behöver få utlopp för sin kåthet
 • Män som älskar att onanera men som har tröttnat på handen när de runkar och behöver något skönare
 • Män som kommer för snabbt och vill bygga upp sin uthållighet genom att vänja sig med hur sexuell stimulans känns
 • Par som letar efter en parleksak att använda tillsammans när de har sex

Sidinformation

Om författaren av sidan

Oscar Sjödin

Oscar Sjödin

Oscar är utbildad hos Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet där han även har läst kurser inom psykologi.

Han har stor erfarenhet och ett brinnande intresse för hur man ska kommunicera i relationer för att få sitt sexliv att fungera så bra som möjligt. Oscar skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Oscar

Dela den här sidan med dina vänner:

Läs fler relaterade inlägg: