Kan innehålla annonslänkar.

delay spray

Delay spray: 3 fungerande fördröjningsspray

En delay spray är perfekt för dig som har hög känslighet i ollonet och kommer väldigt snabbt. För att kunna hålla längre och öka njutningen både för dig och din partner är en fördröjningsspray en lösning som kommer att hjälpa mycket.

Det finns tyvärr många performance sprayer som inte levererar för fem öre och som bara är rent skärp, men det finns också några guldkorn som faktiskt gör nytta genom att bedöva och minska känseln utan att påverka lusten eller ståndet.

Här nedan är de tre bästa alternativen att välja mellan just nu! Alla fungerar och ger en tydlig effekt och är dessutom enkla att använda sig av. 

Recension av fördröjningsspray

Sensuva ON

Bästa delay spray

fördröjningsspray sensuva

Sensuva ON

Bästa delay spray

Ger dig full kontroll över orgasmen och gör dig markant mer uthållig tack vare att penisen blir lätt bedövad. 

Detta är vårt favoritval eftersom den är busenkel att använda samt ger absolut bäst effekt, dessutom till ett bra pris! Så för dig som kämpar med för tidig utlösning säger vi bara en sak: prova! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Sensuva ON är en fördröjningskräm som du smörjer in din penis med för att få en kylande och domnande effekt vilket gör att du känner mindre under själva sexet. 

Detta är en kräm som faktiskt fungerar och har en märkbar effekt, detta till skillnad från många andra krämer som går att få tag på idag.

Smörj in penisen en stund innan sex

Du pumpar ut en genomskinlig gel i din hand och smörjer sedan in penisen med dig, antingen i hårt eller slakt tillstånd, båda fungerar lika bra. Vänta därefter någon minut och sedan är du redo för sex. 

Det gelen gör är att den ger en kylande effekt som verkar bedövande vilket gör att du känner mindre. Mindre känsel innebär även att du kan ligga längre!

Gelen torkar in bra och det blir inte så kladdigt, även om det är skönt att torka av händerna på en handduk eller tvätta dem med tvål och vatten efteråt. Du behöver dock inte oroa dig för att det ska rinna och kladda ner lakan eller kläder. 

Justera mängden och prova dig fram

Eftersom allas kroppar skiljer sig åt ganska mycket så finns det ingen satt volym som fungerar lika bra för alla utan det gäller att prova sig fram för att hitta vad som fungerar bäst för just dig. 

Börja med lite kräm och smörj sedan på mer tills du hittat vad som fungerar för dig. Det kan krävas några gånger innan du hittar den bästa mängden men när du gjort det kommer det gå busenkelt att använda.

Det är bäst att börja ganska lugnt för bedövar du för mycket kommer du inte känna så mycket alls vilket gör det tråkigt. 

Går att använda med kondom och oralsex

Gelen är inte skadlig mot gummi och du kan därför använda den tillsammans med en kondom utan att riskera att kondomen ska gå sönder vilket är en stor fördel. Den är inte heller farlig att svälja så att kombinera krämen med oralsex går också superbra och är inga som helst problem. 

Smaksatt

Gelen har en smak av mint vilket vi tycker är bättre än att den ska ha en konstig naturell smak. Mintsmaken är återhållsam och inget man stör sig på eller tycker blir för mycket. 

Vänta lite för att inte ge din partner mindre känsel

Om ni ligger utan kondom så är det viktigt att vänta lite med penetration så att gelen torkar in, annars kan den ge en minskad känsel även för den som du ligger med. Så fort gelen har gått in i huden så är det inget du behöver oroa dig för utan då är det bara att köra på. 

Ger dig full kontroll över orgasmen

Bedövningen är väldigt behaglig och ger dig kontrollen att kunna styra när du ska komma. Du får alltså inte några problem med att nå klimax utan kan istället ”bestämma” när du ska spruta vilket är en häftig känsla som gör att självförtroendet går i höjden och att man får ett mer sug efter att ha sex istället för att dra sig undan. 

Shunga Dragon

Fördröjningsspray som inte gör avkall på sexkänslan

fördröjningskräm Shunga Dragon

Shunga Dragon

Fördröjningsspray som inte gör avkall på sexkänslan

Denna spray bedövar inte utan arbetar med värme och kyla vilket gör att ditt fokus flyttas från enbart sexet till att även tänka på vågorna av varmt och kallt. 

Sprayen är även skön för den som du ligger med eftersom han eller hon också får ta del av dem här skiftningarna i temperatur. 

Krämen är helt gjord på naturliga ämnen och är dessutom väldigt dryg! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det här är en gel som verkar för att du ska hålla längre i sängen, något som görs genom att örter aktiverar en känsla av varmt och kallt som flyttar tankarna från själva sexet till det varma och kalla istället. 

Enkel att använda 

Tryck ut en klick kräm i handen och smörj sedan in penisen och låt gelen torka in. Smörj in både roten och ollonet men undvik pungen eftersom känslan kan bli lite väl intensiv där. 

Förslagsvis så kan gelen smörjas på under förspelet, exempelvis under en avrunkning för att på så sätt inkludera den lite hetare i sexet.

Gelen är ganska dryg och förpackningen håller till många ligg vilket gör den prisvärd. 

Påverkar inte sexlusten eller ståndet

En väldigt positiv detalj med krämen är att den inte påverkar sexlusten, något som vissa andra krämer tyvärr gör. Eftersom sexlusten inte påverkas negativt kan du räkna med att fortsätta som nu. Du kan dock få en ökad sexlust till följd av att ditt självförtroende ökar och du blir mer sugen på att ligga! 

Ståndet påverkas inte heller, varken genom att du blir mjukare eller hårdare. Har du problem med ståndet ska du istället hitta en bra penispump vilket vi skrivit om tidigare. 

Skjuter upp utlösningen utan att göra avkall på känslan 

Som vi skrev här ovan så kan du alltså skjuta upp din orgasm utan att behöva stå ut med minskad känsel, detta eftersom krämen inte bedövar utan istället jobbar med värme och kyla för att ta ditt fokus mer till den känslan för att på så vis hålla längre. 

Även skön för den du ligger med 

Själva krämen är även riktigt spännande och härlig för den du ligger med eftersom hon eller han också får njuta av vågorna av varmt och kallt som går om varandra. Krämen kan alltså fungera lusthöjande såväl som uppskjutande av orgasmen! 

Allt som allt är det här en perfekt spray för dig som behöver något som skjuter fram klimax utan att göra avkall på själva sexkänslan! 

Pjur Superhero Performance spray

Delay spray som verkar dubbelt

fördröjningsspray pjur superhero

Pjur Superhero Performance spray

Delay spray som verkar dubbelt

Den här formulan är gjord på örter som minskar överkänsligheten på ollonet vilket gör att du håller längre. 

Sprayen gör även att det rusar mer blod till penis vilket skapar ett hårdare stånd. Du har alltså en dubbelverkande spray som verkligen kommer göra skillnad för både dig och din partner! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Detta är en spray som både ger dig ett hårdare stånd och som minskar intensiteten av sexet genom att använda sig av en olja av pepparmynt som vid hudkontakt skapar en elektrisk känsla. 

Bedövar genom en pirrande känsla 

För att minska känslan av sex utan att påverka ditt stånd negativt så används en olja av pepparmynta. Den känns lite pirrig och elektrisk när den appliceras på huden och den känslan tar över fokus från själva sexet vilket gör att du kan hålla på längre. 

Den elektriska upplevelsen är faktiskt i sig ganska skön och svår att sätta ord på. Det kan låta obehagligt när den beskrivs som elektrisk, men den är inte på något sätt obehaglig utan snarare en ny dimension till sexet.

Vissa använder faktiskt dessa sprayer under hångel och oralsex eftersom den skapar den här häftiga elektriska känslan och dessutom ökar salivproduktionen. Du ska alltså inte vara orolig för att den skulle vara läskig att använda även om det kan ta någon gång innan man vänjer sig fullt ut. 

Ökar blodflödet till penis

Utöver att ha en bedövande effekt så förstärker även oljan ståndet genom att få mer blod att rusa till penisen. Detta gör att du inte bara blir mer uthållig utan även hårdare, något som är riktigt skönt för din partner. 

Ifall du kombinerar detta tillsammans med en penisring så kommer du verkligen att steppa upp, något som ger dig mer självförtroende och som gör att du kan tillfredsställa din partner precis så som du vill. 

Ingefära tar bort överkänslighet 

Det finns även ingefära i sprayen vilket tar bort så kallad överkänslighet i ollonet, alltså att du känner väldigt mycket av sexet och blir otroligt känslig och kommer snabbt. Fler ingredienser jobbar alltså aktivt tillsammans för att motverka din tidiga utlösning. 

Applicering

För att få ett maximalt resultat så ska du applicera sprayen ungefär 15 minuter innan sex. Det kan vara lite osexigt att planera en kvart innan, så vårt tips är att ni applicerar den tillsammans under förspelet och sedan ger du din partner njutning under tiden sprayen börjar verka på dig. 

Sprayen fungerar bra tillsammans med kondom och du behöver inte vara orolig för att gummit ska gå sönder, utan det är bara att köra på. 

Frågor och svar om delay spray

Vad är fördröjningsspray?

Delay spray eller delay cream är ett preparat som ska få dig som man att hålla längre i sängen, alltså att klara dig länge innan du får orgasm. Syftet med dessa preparat är att du som man ska kunna hålla på längre för att tillfredsställa din partner så mycket som det bara går. 

Sprayen eller creamen appliceras direkt på könet och är alltså väldigt enkel att använda. Du behöver med andra ord inte ta något piller eller liknande. 

Hur fungerar det?

De flesta delay sprays fungerar genom att man blir lätt bedövad i nerverna kring penisen, något som gör att man känner mindre rent fysiskt och därför kan fortsätta längre. Det som händer är alltså att du känner lite mindre av sexet. 

Ju mer av substansen du har på desto mindre kommer du att känna, så börja försiktigt och testa dig sedan fram för att se vad som fungerar för dig och inte. Vissa krämer är starkare än andra och alla fungerar olika i kroppen, så vi tipsar verkligen om att ta det lite lugnt till en början. 

Fungerar delay cream?

Det finns tyvärr riktigt många dåliga bluffmärken och modeller på marknaden idag som inte alls fungerar, men det finns några guldkorn som gör vad de ska och som ger en märkbar effekt. 

Svaret är alltså ja, det fungerar, även om inte alla produkter gör det. 

Kan ta lite tid att hitta rätt mängd

För att få maximalt resultat måste man hitta en mängd som fungerar bra för en. Det är högst individuellt hur mycket spray man ska ha och tar du för lite kommer inte effekten bli tillräckligt stark medan en för stor dos istället har en alldeles för bedövande effekt som gör en slak snabbt samt får suget att minska.

Du måste alltså ha ett öppet sinne och våga prova dig fram och ge det flera försök då chansen att det fungerar optimalt på första försöket är väldigt låg.

Ett bra tips är att börja helt själv när man onanerar och ta det därifrån. Då har du lugn och ro att experimentera dig fram tills du hittar den gyllene mängden för just dig. Kom även ihåg att testa vänta lite längre än vad det står i manualen innan du börjar onanera eller ha sex. Vissa måste nämligen vänta upp till 40 minuter för att få maximal effekt! 

Gör ett allergitest innan du applicerar

Alla reagerar inte lika på ingredienserna i dessa sprayer och krämer. Vissa kan uppleva irriterad hud, klåda och utslag istället, helt enkelt allergiska symptom som gör att man inte ska använda sprayen. 

För att kontrollera hur man reagerar är det viktigt att göra ett eget allergitest på sin handled. Applicera lika mycket som du ska ha på penisen och låt det sedan torka in och sitta där ett tag. Ifall du inte märker någon irritation eller problem med huden så är det ingen fara, men får du däremot en allergisk reaktion så ska du inte applicera krämen på könet utan istället höra av dig till återförsäljaren. 

Alla preparat som säljs i Sverige är allergitestade och godkända men det finns ändå en risk att just du inte skulle tåla någon av ingredienserna och då är det bra att få reda på det innan du testar på könet. 

Min spray ger inget resultat - vad ska jag göra?

Ifall du har följt instruktionerna men inte fått något resultat så finns det några saker du kan testa. Det första är att applicera enligt instruktionerna och sedan låta det torka in för att därefter applicera en omgång till och vänta tills det också går in. 

Gör du detta så kommer du förmodligen märka av en effekt. Skulle du mot förmodan inte göra det så ökar du istället dosen gel eller spray och ser ifall det fungerar. 

Om inte allt går in i din kropp, det vill säga att det ligger kvar lite gel eller spray så ska du inte tvätta bort det utan istället ta en handduk och torka, annars kommer du förstöra effekten av sprayen. Vatten gör nämligen att du tvättar bort även det som har gått in i kroppen. 

Ersättare till fördröjningsspray

Om du inte vill använda dig av en fördröjningsspray så finns det massor av andra saker som man kan prova på för att göra så att man håller längre i sängen. Det allra mest effektiva är att egga sig själv för att på så vis skjuta på tröskeln till orgasm. Detta kan man göra både genom att runka vanligt och genom att använda sig av sexleksaker som lösvaginor eller avsugningsmaskiner. 

Det går också att träna med sin partner genom att köra på och sedan ta en paus när du är nära att komma. Det kanske kommer bli väldigt mycket pausande till en början ifall du kommer riktigt snabbt, men med tiden kommer du att bygga upp en tolerans och orka hålla längre. 

Andra sätt att öva hållbarhet på är genom att bygga upp ett psykiskt mindset där du tänker på annat under tiden för att helt enkelt fokusera bort tankarna på hur sexet känns. 

När det kommer till preparat så är det dock delay spray som fungerar allra bäst och det vi främst kan rekommendera. Det finns andra saker som gör dig hård men inte som får dig att skjuta på orgasmen. 

Sammanfattningsvis - delay spray

En fördröjningsspray hjälper dig som lider av för tidig utlösning och är ett perfekt sätt att komma åt problemet. Det fungerar för dem flesta men kan kräva några försök innan man får till en rutin som passar en själv så bra som möjligt. 

Vi hoppas att du har hittat en spray som kommer ge önskad effekt så att du kan njuta mer av sex, både ensam och med andra! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: