Kan innehålla annonslänkar.

bulletvibrator

Bulletvibrator – 9 bästa modellerna 2023

Den här guiden är för dig som vill köpa en riktigt bra bulletvibrator men inte vet vilken modell du ska välja. 

Här nedan listar vi dem 9 bästa valen du kan göra just nu och du hittar något oavsett vilket behov eller vilken budget du har. 

Modellerna här nedan har alla en skön vibration, är enkla och ergonomiska att använda samt viktigast av allt: ger rejäla klitorisorgasmer. Så hitta något som passar dig och njut sedan av dem sköna vibrationerna, antingen på egen hand eller tillsammans med en partner. 

Recension av varje bulletvibrator

Sinful Bullet

Bästa bulletvibrator

sinful bullet bulletvibrator

Sinful Bullet

Bästa bulletvibrator

Valet för dig som vill ha en väldigt stark bulletvibrator som är enkel att hantera och ha det skönt med.

Materialet är mjukt och lent mot huden, batteriet uppladdningsbart och designen helt vattentät.

Sinful bullet är helt klart en av våra favoriter tack vare den höga användarvänligheten och bra priset! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Märket Sinful har gjort en egen mycket prisvärd och högkvalitativ bulletvibrator som enligt oss är den bästa som finns att köpa idag. 

Enkel men kraftfull

Designen är otroligt enkel och man har satsat på att göra en sådan effektiv vibrator som möjligt i det mest diskreta och enkla utseendet, något som de verkligen har lyckats bra med! 

Vibratorn är liten och gjord i svart ABS-plast som är fri från ämnen som är skadliga mot huden såsom ftalater och latex. Materialet är lent mot huden och fungerar bra med vattenbaserat glidmedel eller saliv! 

Den lilla storleken till trots så är vibratorn väldigt kraftfull och ger otroligt starka vibrationer som känns på djupet.

Med Sinful Bullet kan du välja mellan sju olika vibrationsmönster som alla har tre hastigheter vardera; lugnt, medium och intensivt! Totalt har du alltså 21 stycken lägen att variera dig mellan vilket verkligen får ses som bra med tanke på priset och storleken. 

Vattentät och batteridriven

Designen är helt vattentät och du kan därför använda bulletvibratorn lite överallt. Prova att ha en skön stund i duschen innan jobbet eller tänd några ljus, kryp ner i badet och varva ner med lite orgasmer! 

Eftersom vibratorn har inbyggda batterier behöver du inte heller tänka på att vara nära ett eluttag vid användning eller att köpa hem batterier, utan du stoppar bara in den medföljande laddsladden i uttaget, väntar 120 minuter och har sedan 45 minuters njutning att se fram emot! 

Enkel att hantera

Något som är otroligt viktigt när man köper en bulletvibrator är att den är enkel att manövrera och kontrollera vilket vi tycker stämmer in på just Sinful Bullet! Du styr allt genom en enda knapp och för att byta mönster håller du in knappen, för att byta hastighet ger du ett enda tryck och för att stänga av håller du in en längre tid. 

Knappen sitter bra till och man kommer enkelt åt den vilket är en förutsättning för att produkten ska ha hög användarvänlighet. Ifall vibratorn skulle vara svår att styra blir det nämligen lätt hänt att man tappar fokus från själva njutningen vilket ger sämre chanser att nå orgasm. 

Något klurig laddare 

Att få in laddsladden på rätt plats är det enda som kan vara lite småsvårt och det kräver att du testar dig fram med hjälp av manualen. Man får dock koll på läget ganska snabbt!

Rocks Off Golden Passion

Stark och klassisk liten vibrator

rock off golden passion bulletvibrator

Rocks Off Golden Passion

Stark och klassisk liten vibrator

Golden Passion har haft en given plats bland bulletvibratorer i över ett decennium. Den har en långsmal design på 8 cm och ett hårt skal vilket gör Golden Passion otroligt enkel att koncentrera vibrationerna med. 

Det finns sju stycken olika lägen att välja mellan varav de starkaste verkligen är starka, perfekt för dig som inte kan få nog av när det vibrerar rejält! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Rocks Off modell Golden Passion känns på många sätt som originalet av bulletvibratorer. Den har nämligen allt: färgen, formen, funktionen och känslan. Vill du ha en väldigt pålitlig och välbyggd modell som även ger otroliga orgasmer bör du alltså starkt överväga just Rocks Off! 

Perfekt formad för att komma åt klitoris 

Något som verkligen gör att Rocks Off modell sticker ut till det positiva är dess lite extra långa och smala passform som för tankarna till ett pistolskott. Den långsmala designen gör att du kan koncentrera vibrationerna extra bra på klitorisen för att få maximalt med vibrationerna där. 

Kroppen är lite längre än många andra vibratorer och har en längd på 8 cm vilket gör den lätt att greppa samt möjliggör att man kan stoppa in en del av vibratorn i sig och på så vis använda den som en liten dildo. 

Mest kraftfull i sin kategori 

Golden Passion är den starkaste vibratorn i sin prisklass, så gillar du rejäl stimulans som verkligen känns kommer du inte bli besviken! 

Du kan välja mellan sju stycken olika lägen där det kraftfullaste är så starkt att man sällan använder det!

För att skifta lägen så trycker du på den lilla rosa knappen som sticker ut lätt i botten på Rocks Off. Det är en skön respons i knappen vilket tillsammans med materialet som vibratorn är gjort i bidrar till en stark känsla av kvalitet. 

Mycket tyst och diskret 

Trots att vibratorn är så pass kraftfull så håller den en otroligt låg ljudnivå vilket gör att du plötsligt kan börja använda den i massor av spännande situationer, exempelvis i ett omklädningsrum, på en buss eller varför inte lägga i trosorna och sedan gå ut på restaurang eller fest?

Även storleken gör att du kan vara väldigt diskret och förvara vibratorn i fickan eller necessären utan att någon kommer märka av den, varken du eller någon annan. 

Vattentät

Även Golden Passion är helt vattentät och kan därför användas även i blöta sammanhang. Det underlättar även rengöringen markant eftersom det bara är att skölja av den under kranen! 

Hårt yttre 

Till skillnad från Sinful Bullet så är Golden Passion hård. Materialet är hårdplast vilket gör hela känslan lite annorlunda. Vi föredrar personligen dem hårda modellerna eftersom de enligt oss känns skönare mot klittan. Vibrationerna blir lite starkare och mer direkta i ett hårt skal kontra i ett mjukt. 

Tycker du om när vibrationerna sprids ut mer i hela leksaken och därför upplevs lite rundare så ska du istället satsa på en vibrator med mjukt skal! 

Drivs av LR1-batterier

Golden Passion får el från ett litet LR1-batteri som sätts i genom att man skruvar isär kroppen. Batteriet räcker olika länge beroende på hur starkt du kör, men i regel får du ut flera timmars användning. 

Det följer med ett batteri vid köp så att du kan köra igång direkt, men se också till att köpa hem en karta LR1-batterier så att du kan njuta hur mycket du vill. 

Rocks Off Rouge Allure

Stor bulletvibrator

rouge bulletvibrator

Rocks Off Rouge Allure

Stor bulletvibrator

En lång modell som går att använda på g-punkten, klitoris och i slidan som vibrerande dildo. Man får riktigt mycket vibrator för pengarna och kan njuta av en leksak som går att använda för nästan alla sorters njutning. Ett prisvärt och skönt val helt enkelt! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Vill du ha en bulletvibrator modell större som går att använda både som dildo, mot g-punkten och på klittan? Då är den långa modellen Rouge Allure något som passar dig. 

Det här är ytterligare ett riktigt bra kvalitetsval från den klassiska återförsäljaren Rocks Off som länge varit synonymt med just bulletvibratorer! 

17 cm lång hård vibrator 

Rouge Allure är 17 cm lång vilket gör den till en av dem större modellerna som går att köpa idag. Själva kroppen är gjord i hård ABS-plast som har ett mjukt överdrag över sig, så att ha Rouge Allure i slidan är väldigt behagligt. 

Hela kroppen vibrerar, från toppen ut i spetsen, något som gör att du kan använda Rouge Allure både på klitorisen och i slidan för att njuta av den som en vibrerande dildo! 

Går att använda på g-punkten 

Om du är sugen på lite g-punktsstimuli kan vi glädja dig med att du kan rikta Rouge Allure mot g-punkten för att stimulera den. Det kan vara lite knixigt att hitta rätt, men när du väl gjort det så kommer du att få sköna fontänorgasmer. 

För att lyckas stimulera g-punkten är det bara att prova dig fram med olika vinklar tills du hittar något som känns skönt och rätt! Eftersom toppen är ganska spetsig bör du inte trycka för hårt utan ta det lugnt och var varsam med stimulansen. 

Många mönster och hastigheter att välja mellan 

Det gömmer sig flera sköna mönster att välja på i Rouge Allure, närmare bestämt sju stycken. Vardera mönster har i sin tur tre stycken hastigheter att välja på, så att hitta en stimulans som passar just det du gillar kommer inte vara några problem. 

Drivs av ett AA-batteri 

Elen kommer från ett AA-batteri som du sätter i genom att skruva isär vibratorn. Batterier håller länge och du behöver alltså byta väldigt sällan. Vi uppskattar även att Rocks Off har valt just ett AA-batteri eftersom de är enkla att få tag på och går att köpa lite överallt till ett bra pris. 

Vattentät och styrs med knapp 

Som vanligt med Rocks Offs vibratorer så är Rouge Allure vattentät vilket är ett stort plus för alla som tycker om att njuta i duschen eller badet. 

För att ändra hastighet och mönster trycker du på den lilla knappen i botten. Motståndet är skönt och knappen sitter så pass till att man kommer åt den enkelt även när man har vibratorn i sig! 

Använd inte i analen

Eftersom det inte finns något tydligt stopp på vibratorn så ska du inte använda Rouge Allure i analen eftersom den då kan försvinna in, något som är mycket obehagligt och oftast slutar med att man måste uppsöka läkarvård. 

Vibrating Panties

Fjärrstyrd bulletvibrator

bulletvibrator och trosor

Vibrating Panties

Fjärrstyrd bulletvibrator

Ett par vibrerande trosor. Mot klittan finns en ficka där du lägger i bulletvibratorn som du sedan styr trådlöst med en fjärrkontroll, något som gör att man kan njuta av skön stimulans på massa nya spännande platser. 

En helt perfekt produkt för par som vill få en nytändning till sexlivet och prova något helt nytt! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det här är en vibrator för dig som vill kunna ha den i trosorna när du är ute på en offentlig plats eller för er som är ett par där den ena styr vibratorn på den andra, antingen hemma i sängen eller ute i offentligheten!

Placera vibratorn i trosorna 

Det här är alltså ett kit med både trosor och vibrator. Trosorna är svart stringtrosor i spets som är riktigt sexiga. Storleken passar alla från XS till M, så är du utanför det spannet kommer de tyvärr inte passa. 

På framsidan av trosan sitter det en liten ficka, precis vid klitoris. Det är i den här fickan som du sedan placerar själva vibratorn! 

I fickan så ligger vibratorn still och i säkert förvar, så du behöver inte oroa dig för att den ska ramla ut eller hamna på sniskan. 

Fjärrstyr och njut av klitorisvibrationer i offentligen 

Innan du stoppar ner vibratorn så ska du sätta på den och se till så att den har kontakt med kontrollen, något du enkelt undersöker genom att prova sätta på vibratorn och sedan stänga av. 

När du vet att du har kontakt med kontrollen så drar du på dig ett par byxor, en kjol eller en klänning och beger dig sedan ut och går på bio, tar en öl på puben, besöker en restaurang eller kollar på konsert. Under tiden så styr din partner vibratorn på dig med den fjärrstyrda kontrollen som har en räckvidd på cirka tio meter. 

Från kontrollen manövrerar man enkelt över alla funktioner och kan byta mellan dem tio vibrationslägena som finns. För att få koll på hur dosan fungerar bör man prova hemma i lugnt och ro så att man vet vad alla knappar gör när det väl blir skarpt läge! 

Ger garanterat en nytändning till sexet

Att ge sin kvinnliga partner stimulans när ni är på en offentlig plats är otroligt hett och något som verkligen kommer ge en rejäl nytändning till ert sexliv! 

Du som tar emot stimulansen blir givetvis väldigt kåt och du som ger stimulanserna blir också upphetsad av att se din tjej njuta. Det faktum att ni gör det på en offentlig plats adderar en spänning och känsla av lekfullhet vilket är två känslor som gör underverk för lusten. 

Vi kan lova att ni kommer slita av kläderna på varandra direkt när ni kommer hem från er första test-runda, om inte redan börja i bilen på vägen hem…

Sladdlös och mjuk , ergonomisk vibrator 

Du laddar upp vibratorns inbyggda batteri med den medföljande laddsladden. När du sedan har fullt batteri kan du vänta dig ungefär en timmes användning beroende på vilken hastighet du väljer att njuta i. 

Själva utsidan på vibratorn är mjuk och skön vilket gör att den ligger härligt mot kroppen. Eftersom den är liten och smal så stör den inte heller när den ligger i trosorna, inte ens om du har riktigt tajta byxor på dig! 

Går att använda trosorna eller vibratorn var för sig

Självfallet så måste du inte använda vibratorn och trosorna tillsammans även om det är tanken. Blir du sugen på att bara dra på dig ett par sexiga trosor eller vill du onanera själv med vibratorn utan trosorna så går det givetvis också. 

Välj en plats där det är lite ljud

Vibratorn är tyst men drar man på kan det surra lite. Hon som tar emot vibrationerna lär även ha svårt att hålla masken, alltså att inte stöna eller visa med ansiktet hur skönt det är.

Av båda dem här två anledningarna kan det därför vara smart att välja en plats där det är ganska mycket folk och redan hög ljudnivå så att man kan smälta in. 

Vår favoritplats är en konsert eftersom man då står vänd fram mot scenen, förslagsvis med sin partner som styr precis bakom. Ljudet från musiken tar upp eventuella stön och surr från vibratorn och eftersom alla är vända åt samma håll ser ingen heller dina ansiktsuttryck! 

Sinful Silky

Kraftfull vibrator

sinful silky

Sinful Silky

Kraftfull vibrator

Valet för dig som har svårt att komma och behöver ha en vibrator med riktigt starka vibrationer. Här är till och med den lägsta vibrationen för mycket för vissa, så du ska verkligen tycka om lite hårdare tag för att Sinful Silky ska passa dig. 

Gillar du kraftiga vibrationer har du en riktig kvalitetsvibrator till ett bra pris att se fram emot.  

Storleken på 10 cm gör att du även kan stimulera g-punkten med den! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du är på jakt efter en halvstor och väldigt stark vibrator så kommer du tycka om modellen Silky som är tillverkad av ingen mindre är Nordens största återförsäljare av sexleksaker, nämligen Sinful. 

Att det är Sinful som ligger bakom vibratorn gör den dels väldigt genomtänkt och användarvänlig eftersom de sitter på enormt mycket kunskap om just sexleksaker, dels att den är prisvärd eftersom det inte finns några mellanhänder. 

För dig som vill att det ska vibrera rejält 

Det här är ingen skonsam vibrator utan den vibrerar verkligen på rejält. Faktum är att det inte finns något riktigt lugnt vibrationsläge utan alla inställningar är väldigt intensiva, så om du är känslig kommer du förmodligen tycka att den här modellen är för intensiv. 

Personligen tycker vi verkligen om när det vibrerar starkt och har inga problem med det utan ser snarare den egenskapen som en styrka, speciellt när man är riktigt upphetsad! 

Något som Sinful hade kunnat göra lite mer genomtänkt är att vibratorn ska börja på den lägsta styrkan istället för på den högsta. Nu måste man nämligen trycka sig neråt istället för uppåt, något som vi tycker är lite bakvänt. 

I övrigt är det enkelt att byta mellan dem tio stycken olika lägena som finns. Du trycker bara en gång på den lilla knappen som sitter i botten, och vill du stänga av så håller du den intryckt i tre sekunder. 

Knappen sitter placerad så att både man själv och en eventuell partner kommer åt enkelt! 

Mjuk 10 centimeter lång kropp

Kroppen är gjord av ett kroppsvänligt silikon som känns mjukt och skönt mot kroppen, speciellt med lite vattenbaserat glidmedel!

Kroppen i sig är 10 centimeter lång vilket gör vibratorn medelstor och ett bra val för dem som vill ha lite mer yta att jobba med utan att för den delen ha en klumpig modell. 

Eftersom du har 10 centimeter till ditt förfogande så kan du använda vibratorn på din g-punkt och klitta beroende på vad du föredrar! 

Lång batteritid 

Vibratorn drivs på det uppladdningsbara batteriet och kapaciteten är verkligen förvånansvärt bra. Du får en timmes användning på bara en timmes laddning, något som gör Sinful Silky till en av dem bulletvibratorer med bäst batteritid! 

Eftersom vibratorn är vattentät kan du njuta av en lugn timme i badet eller bara ta en snabbis i duschen, precis som du kan använda den i sängen! 

Inte så smidig 

Om du är på jakt efter en riktigt liten vibrator så ska du välja något annat. Sinful Silky är precis lite för stor för att vara sådär riktigt smidig och enkel att ta med sig, något som gör att den lämpar sig bäst i hemmet! 

Vi saknar att kunna hoppa fram och tillbaka

Eftersom det bara finns en knapp på vibratorn så kan du inte byta läge fram och tillbaka utan du kör från uppåt till neråt, något som kan vara lite jobbigt ifall du snabbt vill höja intensiteten mycket. Du måste då klicka dig igenom väldigt många steg vilket kan vara smått frustrerande. 

baseks 10-Speed Love

Spetsig och billig bulletvibrator

baseks bulletvibrator

baseks 10-Speed Love

Spetsig och billig bulletvibrator

Valet för dig som vill ha en prisvärd och smidig modell som går att använda under penetrerande sex tack vare dess slimmade design. Perfekt modell för par, nybörjare samt dem som är känsliga och inte vill ha så starka vibrationer. 

Även ett bra val för alla som vill kunna förvara vibratorn smidigt i väskan, i nattduksbordet eller i badrummet utan att någon hittar den. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du som vill ha en riktigt billig modell som levererar desto mer kommer gilla 10-Speed Love från baseks! Det här är en budgetvibrator som är liten, spetsig, kraftfull och garanterat ger sköna orgasmer, perfekt för nybörjaren såväl som för den erfarne! 

Spetsig design

Det yttre skiljer sig lite från hur bulletvibratorer brukar se ut. Designen är nämligen mer spetsformad än vanligt vilket kräver en lite annorlunda teknik för att man ska hitta rätt utan att det blir för vasst, men det går snabbt att lära sig. 

Fördelen med den spetsformade designen är att du kan koncentrera vibrationerna mer, något som gör att man får ut mer av vibratorn. Det medför även att man kan leka på klitoriskappan och kittla den lite vilket är otroligt skönt. 

Om du är van vid en klassisk bulletvibrator kommer du förmodligen bli lite överraskad över hur pass stor skillnad det är på en trubbig och spetsig modell, men ge inte upp direkt utan ge det som sagt några försök! 

Får plats perfekt under samlag 

Vibratorn är liten och smal vilket gör att den är ypperlig att använda under penetrerande sex men även under förspelet! Beroende på vilken ställning ni ligger i så kan ni byta vem som håller i vibratorn, men generellt så är det enklast för den som ligger underst! 

Vibrationerna sprider sig även till mannens penis och leder därför till en förhöjd känsla även för honom, så det är inte bara kvinnan som kan njuta. Den spetsiga formen är även bra om man vill kittla andra erogena zoner, exempelvis bröstvårtorna. 

Tyst och smidig 

Du som söker en riktigt smidig vibrator som är enkel att ta med sig i väskan kommer verkligen bli nöjd med baseks 10-Speed Love eftersom den är otroligt slimmad och liten. Den får utan problem plats i fickan, väskan, byrålådan eller i necessären! 

Att använda 10-Speed Love trots att det är andra hemma som man inte vill ska höra är inte heller några problem eftersom den är väldigt tystgående, åtminstone på dem lägre lägena. Drar du på lite så kommer det dock börja surra, så då kan det vara smart att stänga dörren och lägga dig under täcket för att dämpa ljudet. 

Tål ej vatten

Det här är inte en vattentät vibrator så du måste se till att hålla dig borta från duschen och badet. Man kan inte förvänta sig allt av en sådan här pass billig modell, så vill du ha vattentätt får du gå upp lite i pris! 

Drivs av AAA-batteri

För att få kräm i vibratorn måste du ha ett AAA-batteri i, något som tyvärr inte ingår men som är billigt och enkelt att köpa till då det finns på dem flesta ställen. Att det inte finns något inbyggt batteri är ytterligare ett bevis på att detta är en lite billigare modell, så vill du slippa göra batteribyten hänvisar vi återigen till dem dyrare bulletvibratorerna. 

GenderX

Bulletvibrator som fungerar bra under samlag

genderx bulletvibrator

GenderX

Bulletvibrator som fungerar bra under samlag

Lyxig och välgjord modell som är perfekt antingen ensam eller tillsammans med sin partner tack vare att den får plats mellan kvinnan och mannen! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Alla par där ute som vill hitta den perfekta bulletvibratorn att ha under sex kan äntligen sluta leta! GenderX är gjord för att ligga väldigt bra i handen och vara enkel att sticka ner mot sin klitta under tiden man blir penetrerad!

Lyxig och skön

Det här är en lite lyxigare modell vid namn GenderX som är för er som vill ha kvalitet. Materialet är väldigt välgjort och det känns att detta är en något dyrare produkt. Även småsaker som den guldfärgade detaljen i botten bidrar till en härlig känsla eftersom det bryter av och visar att man har tänkt till! 

Eftersom materialet är så pass mjukt och skönt så känns vibratorn även väldigt bra mot kroppen. 

Det märks även att man lagt ner energi på att få till riktigt bra och jämna vibrationer. GenderX sprider ut vibrationerna jämnt och når in på djupet istället för att försvinna upp i handen. 

Botanisera bland tio olika lägen vart du än befinner dig 

Det finns totalt sett tio stycken olika lägen att välja på, från väldigt lugna mönster till starka och intensiva som känns i hela kroppen. Många bulletvibratorer idag är antingenbra på att vibrera lugnt eller starkt, men GenderX är bra på dem båda vilket gör att du får mycket nytta av denna vibrator oavsett hur känslig du är. 

Utsidan är helt vattentät, så du behöver inte tänka på vart du vill njuta någonstans utan det är bara ta med dig vibratorn dit du känner för. 

New Mini

Lyxig minivibrator

new mini bulletvibrator

New Mini

Lyxig minivibrator

En liten, lyxig och lättanvänd modell som passar alla som gillar guldkant och saker som bara fungerar!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du som tycker om lyx och flärd kommer gilla New Mini: en liten roséguldig bulletvibrator som är gjord för att man ska kunna ta med sig den på resande fot. Storleken är nämligen minimal och den får därför plats överallt – i handväskan, fickan eller ryggsäcken! 

Överlag en lyxig bulletvibrator som gör vad den ska

Du som bara vill ha en bra produkt med lyxig känsla, bra materialval, detaljer som känns genomtänkta samt en bra funktion som ger sköna orgasmer kommer garanterat bli nöjd med New Mini.

Detta är en liten och högkvalitativ vibrator i all sin enkelhet som är gjord för att tillfredsställa alla kvinnor som gillar guldkant på livet. 

Tillverkarens mål verkar nästan vara att man ska ta med sig den vart man än går med tanke på hur de har marknadsfört New Mini som en sådan liten och smidig vibrator, något som den även är. 

Att ha med sig denna lilla rackare i fickan eller väskan och sedan dra fram den när man blir kåt kanske inte är en sådan dum idé trots allt. Varför inte testa göra den till din följeslagare och prova att aldrig gå någonstans utan den?

BLUSH NOVELTIES GAIA

Miljövänlig bulletvibrator

miljövänlig bulletvibrator

BLUSH NOVELTIES GAIA

Miljövänlig bulletvibrator

En modell med extremt låg miljöpåverkan som dessutom gör jobbet med bravur, perfekt för den medvetna konsumenten som vill njuta av en skön stund antingen själv eller tillsammans med sin partner! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

För dig som tänker på miljön i alla dina köp så kommer bulletvibratorn GAIA vara ett givet val för dig. Den är gjord helt i miljövänligt material som både släpper ut minimalt med koldioxid och är maximalt skonsam mot kroppen. 

Gjord av majsstärkelse

Det bärande materialet i GAIA är en typ av majsstärkelse som är väldigt skonsam mot naturen och snäll mot kroppen i och med att det är helt naturligt. 

Utöver majsstärkelse så består även materialet av så kallat BioFeel vilket hjälper till att skapa en hård känsla. De två materialen tillsammans blir helt fast vilket gör att det inte vittrar sönder under användning, något som alltid är en risk när man använder sig av miljövänliga material. 

Tack vare att ytan är hård kan du även tvätta av vibratorn väldigt enkelt! 

Vattentät, stark och användarvänlig  

Konstruktionen är vattentät ner till 1 meter i en halvtimme vilket gör att du kan använda vibratorn i både badet och i duschen. Vibrationerna är starka och räcker gott och väl även för den som inte är så känslig och snarare behöver så stark stimulans som det bara går. 

GAIA är även väldigt användarvänlig tack vare att konstruktionen har en tydlig knapp som är enkel att komma åt samt har hela tio stycken olika program att välja mellan. 

Ganska stor 

Vibratorn är ganska stor och fyller upp vaginan rejält, något som gör att den även kan användas som vanlig dildo eller g-punktsvibrator ifall man inte är så sugen på att bara ge klittan stimulans. 

Det här innebär även att dildon inte passar för dig som vill ha en liten och smidig modell som man kan ta med sig när man är på språng, utan detta är en bulletvibrator man använder i sovrummet! 

Diskret 

Ljudnivån är låg vilket gör att man kan smyga med GAIA. Om du har andra hemma så behöver du alltså inte avslöja att du onanerar vilket är en detalj som de flesta tycker är väldigt viktig! 

Frågor och svar om bulletvibratorer

Vad är en bulletvibrator?

bulletvibrator

En bulletvibrator är en vibrator som är formad som en ammunitionshylsa, något som gett den namnet från engelskans ”bullet” som betyder just skottkula. 

Bulletvibratorer är oftast ganska små och därför ett populärt val bland kvinnor som vill ha något litet och smidigt som är enkelt att gömma undan samt enkelt att använda. Detta är helt enkelt en bra leksak för den som söker något diskret! 

På senare år har det dock blossat upp flertalet bulletvibratorer av större storlek som därför går att använda även som dildos. Den vanligaste storleken ligger på cirka 6-8 cm men du kan hitta ända upp till runt 15-20 cm och allt däremellan. 

Det finns olika starka bulletvibratorer, från klenare modeller som passar nybörjare och kvinnor som är riktigt känsliga till riktigt starka rackare som får det att vibrera så det känns i hela underlivet, perfekt för alla som kräver ganska mycket stimulans. 

De mindre modellerna är ämnade för att användas på klittan medan dem större rackarna går att använda både in- och utvändigt beroende på vad du föredrar. 

Bulletvibratorn har funnits ganska länge och är fortfarande väldigt populär tack vare att den är prisvärd samt sitter på väldigt stark stimulans i litet format. För många kvinnor som gillar sexleksaker så är bulletvibratorn en given leksak att ha hemma, så det är kul att du har hittat hit! 

Hård eller mjuk modell - vad ska man välja?

Som du kanske har märkt så finns det bulletvibratorer med både hårt och mjukt yttre. De olika varianterna skiljer sig ganska mycket åt i känslan och utförande, så du bör göra ett medvetet val utefter vad som passar dig bäst! 

Vi har redan nämnt skillnaderna lite lätt, men de är värda att ta upp igen ifall du missade det. 

Den hårdare varianten känns i regel lite mer eftersom det hårda skalet är bättre på att leda vibrationerna utan att ta upp så mycket i själva materialet. Det hårda skalet är inte heller lika följsamt mot kroppen utan upplevs lite hårdare. Ifall du använt en glasdildo någon gång så kan du jämföra med känslan som den ger eftersom det påminner lite om upplevelsen med en hård bulletvibrator. 

Den mjuka modellen är till skillnad från den hårda lite mer följsam och skönare mot kroppen vilket är bra för dig som är känslig eller inte har så stor vana med sexleksaker. 

Det mjuka materialet blir mycket lenare, speciellt tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Dessutom sprider det mjuka materialet ut vibrationerna mer, något som innebär att känslan inte blir lika intensiv vilket många föredrar. 

Vad du ska välja beror alltså på vilka preferenser du har när det kommer till sexleksaker. Gillar du lite hårdare och råare känsla eller föredrar du en mjukare touch?

Vad är bäst - en bulletvibrator man laddar upp eller en man byter batteri på?

Ytterligare ett val som du ställs inför är ifall du ska välja en bulletvibrator som har ett inbyggt batteri som du laddar upp eller en modell där du måste stoppa i ett batteri själv och sedan byta när det är slut. 

Vi personligen föredrar det förstnämnda, alltså ett inbyggt batteri som man laddar upp. Det gör att man aldrig behöver fundera över batteribyten samt att man i längden kan spara ganska mycket pengar. 

Vibratorer med inbyggda batterier är i regel lite dyrare, men om man tycker om att onanera mycket så kommer man spara in dem pengarna i batterikostnader ganska snabbt. 

Det finns dock många fördelar med att välja en lite billigare modell som drivs på ett separat batteri. Den främsta fördelen är att batteritiden blir längre vilket gör att du kan hålla på ett bra tag samt inte behöver fundera över batterifrågan så ofta. 

Ytterligare en fördel är att du direkt kan få ny kraft i din vibrator ifall det skulle ta slut mitt under onanin eller sexet, förutsatt att du har batterier hemma så klart. Då är det bara att leta upp ett nytt batteri och byta så är du redo att köra vidare. 

Den sista fördelen med att välja en modell som har separata batterier är att inköpspriset är billigare, så planerar du att inte använda din vibrator så ofta kommer du komma undan lite billigare, även om du efter ett gäng köpta batterier är uppe i samma kostnad som dem bulletvibratorer med inbyggt batteri. 

Som du hör finns det alltså inte något givet svar på vad du bör välja utan det beror helt på dina behov och vad du föredrar själv. Vi väljer modeller som har inbyggt batteri om vi kan, men dem med ett separat batteri duger också! 

För vem är det här en bra sexleksak?

Alla som tycker om att få sin klitoris stimulerad samt som vill ha en väldigt liten och smidig leksak kommer bli nöjd med en bulletvibrator. Man ska tycka om att stimulera sin klitta för att tycka om en bulletvibrator eftersom det är klitorisen som har huvudfokuset. 

Om du vill köpa en vibrator och ha något litet, smidigt och klassikt som kommer åt perfekt på klittan låter det alltså som att du ska ha en sådan här liten sexleksak! 

Använd vibratorn tillsammans

Ifall ni är ett par och vill ha en gemensam sexleksak som kan användas på varandra så är en bulletvibrator perfekt! Introducera vibratorn till förspelet där man kan använda den på sin kvinnliga partner för att ge henne klitorisorgasmer, men även för att stimulera brösten eller få det att vibrera skönt runt analen!

Brukar du som kvinna ha svårt att få orgasm av din partner kommer en liten vibrator alltså kunna lösa det, något som förmodligen kommer förändra hela sexet eftersom du som kvinna får det skönare samtidigt som du som man kan njuta av att se henne ha det skönt. 

Prova även att introducera vibratorn under penetrerande sex där den smyger ner mellan er och läggs mot klittan. För att det ska vara görbart måste vibratorn vara ganska liten, så satsa på en modell mindre för att få till det!

Prova fjärrstyrning på offentliga platser

Ytterligare ett sätt att använda vibratorn tillsammans är genom fjärrstyrning där kvinnan stoppar ner vibratorn i trosorna och sedan låter den kontrolleras av sin partner när ni är ute och gör något tillsammans. 

Själva aktiviteten kan egentligen vara vad som helst, från något så banalt som en runda på matbutiken som plötsligt blir mycket skönare till ett romantiskt restaurangbesök där han under middagens gång ger dig njutning utan att någon annan vet om det. 

För att fjärrstyrning ska fungera så måste vibratorn självfallet vara just fjärrstyrd, det vill säga ha en tillhörande trådlös fjärrkontroll. Utöver det så måste det även gå att smyga ner vibratorn i trosorna på något sätt. 

Allra enklast är det bara att köpa ett par trosor som är gjorda för att ha en vibrator i sig eftersom man då kan lägga den still och på en säker plats. Vi tipsar fortfarande om kitet Vibrating Panties som vi har recenserat här ovan, så span in det om du är sugen på en lite ny typ av parlek tillsammans med din älskade.

Hur utsåg vi bästa bulletvibratorn?

När vi har valt ut vilka bulletvibratorer som ska lyftas fram så har vi kollat på en rad olika bedömningskriterier och sedan vägt ihop det för att på så vis få fram dem bästa modellerna. 

Det första vi kollat på är hur skön vibratorn är att använda, något som är mest primärt. Vibrationerna ska vara enkla att rikta mot klittan och vara tillräckligt starka för att ge sköna orgasmer utan att det vibrerar för mycket i handen. Många modeller idag har nämligen en väldigt stark effekt men är dåliga på att få klittan att vibrera, istället försvinner det upp massa effekt i handen vilket bara gör det svårt att hålla i den. 

Om vibrationerna är sköna så kollar vi på övrig användarvänlighet, exempelvis om modellen i fråga är vattentät, hur enkelt det är att skifta mellan olika vibrationslägen, om ljudnivån är låg samt hur ergonomisk designen är. Allt detta är också saker som spelar stor roll i hur bra en bulletvibrator är. 

Att jämföra vad vi tycker med tidigare kundrecensioner är också viktigt för att få lite större perspektiv och kunna väga in fler vinklar som vi kanske har missat. Vi förhåller oss alltid kritiskt till vad tidigare användare berättar, men det är absolut något vi använder i vår bedömning.

Tycker vi att en produkt är väldigt bra medan tidigare kunder tycker precis tvärt om, ja då är det en fingervisning på att något inte står rätt till och vi kan då ompröva vår bedömning. 

Sist men inte minst så föredrar vi alltid produkter som är prisvärda och levererar mer än vad de kostar. Det ska alltså kännas att leksaken man köper är väl värd sitt pris! 

Alla dessa kriterier väger vi ihop för att få ut sålla fram det bästa på marknaden, så är du precis som oss angelägna om att köpa bra sexleksaker där man får något som verkligen håller måttet, ja då är det bara välja någon av bulletvibratorerna här ovan så kommer du bli garanterat nöjd. 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: