Kan innehålla annonslänkar.

billiga sexleksaker

Billiga sexleksaker – mest prisvärda vuxenleksakerna 2023

Det finns massor av bra billiga sexleksaker idag som förhöjer njutningen utan att kosta skjortan. Tyvärr finns det också mycket billigt idag som bara är rent skräp och för att du ska undvika att köpa något som inte håller måttet har vi gjort den här köpguiden. 

Här nedan listar vi dem bästa butikerna att köpa billiga vuxenleksaker från, butiker som bara jobbar med kvalitet och bra grejer. Vi tipsar och recenserar även om enskilda produkter lite längre ner för dig som vill ha en konkret leksak som vi kan garantera är bra. 

Butikerna med bäst billiga sexleksaker

1. Mshop

Överblick:

Stort utbud av prisvärda vuxenleksaker som håller hög kvalitet. Dessutom snabb och diskret leverans! 

Totalt betyg

5/5

2. Taboo

Överblick:

Pålitlig butik som levererar tryggt och diskret. De har även ett stort sortiment budgetleksaker som håller bra nivå! 

Totalt betyg

5/5

3. Sexleksakeroutlet

Överblick:

Sveriges absolut största och ledande onlinebutik av sexleksaker. Webbshoppen är bra strukturerad och de har marknadens största utbud.

Du hittar dessutom Sinfuls egna produkter som håller hög kvalitet till lågt pris. Även här råder diskreta och snabba leveranser! 

Totalt betyg

4.5/5

4. Sinful

Överblick:

Nordens största återförsäljare av sexleksaker har även dem ett stort utbud av billiga produkter. De har även ett eget märke som håller hög kvalitet till bästa möjliga pris! 

Totalt betyg

4.5/5

Billiga vuxenleksaker bäst i test just nu

För henne

billiga sexleksaker satisfyer

1. Satisfyer Pro

Vibratorn som ger varje kvinna som provar en orgasmfest på under fem minuter. Billig och otroligt effektiv leksak som håller hög kvalitet!

billiga sexleksaker rocks off

2. Rocks Off Silhouette

Prisvärt kit med vibrator och dildo som är väldigt enkelt att använda både själv och med en partner.

billig dildo

3. Willie City

15 cm dildo i naturtroget utseende gjord av TPE och med sugpropp på baksidan, givetvis till bra pris!

billig rabbitdildo

4. baseks Bendy

En billig rabbitdildo som stimulerar både g-punkt och klitoris på samma gång!

billig g-punktsvibrator

5. Amaysin Curvy

G-punktsvibrator som ger starka fontänorgasmer utan att kosta dig mycket!

För honom

billig vibrerande lösvagina

1. Pink Lady Vibro

Vibrerande fleshlight som påminner väldigt mycket om en äkta vagina och gör onanin otroligt likt ett riktigt ligg!

billig lösvagina

2. Fleshlight Quickshot

Den billigaste fleshlighten som går att köpa idag. Väldigt tajt och verklighetstrogen tack vare det inre mönstret!

mr membr billig lösvagina

3. MR.MEMBR Rebecca

Den billigaste lösvaginan som är något att ha. Material i TPE och en tajt passform gör den väldigt naturtrogen!

leticia real doll

4. TENGA Runkägg

Liten, billig och smidig bärbar lösvagina för män som tar runken till en ny nivå!

billig prostatavibrator

5. Sinful Prostatastimulator

Prostatastimulator som ger dubbla orgasmer samtidigt. Låser upp en helt ny dörr av manlig njutning!

prisvärd penisvibrator

6. Sinful Teaser

En penisvibrator som enbart stimulerar ollonet. Liten, smidig, effektiv och riktigt billig!

För par

billig vibrerande penisring

1. Satisfyer Strong One

Vibrerande penisring som gör penisen hårdare och mer känslig. Vibrationerna känns både i klitoris och penis.

billig parvibrator

2. Satisfyer Double Joy

Parvibrator som stimulerar klitoris, g-punkt och penis på samma gång under penetrerande sex!

Recension av prisvärda sexleksaker för kvinnor

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Mest prisvärda sexleksak för henne

billiga sexleksaker satisfyer

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Mest prisvärda sexleksak för henne

Lufttrycksvibratorn som gör män överflödiga i sängen… Ger otroliga klitorisorgasmer som känns väldigt starkt tack vare att lufttrycket når in på djupet. 

Det bästa av allt? Priset är löjligt bra, speciellt i relation till hur skön den faktiskt är. 

Enligt oss är det här den utan tvekan absolut bästa leksaken för kvinnor som har låg budget och vill uppleva en orgasmfest. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Vid det här laget bör alla kvinnor känna till vad en Satisfyer Pro är! Har du missat det så kan vi berätta att det är leksaken som tog hela världens kvinnor med storm för några år sedan. Vad är det då som gör leksaken så populär? Jo att den med hjälp av lufttryck stimulerar klitoris som ingen man kan göra och att stimulansen dessutom alltid leder till orgasm, det dessutom på nolltid!

Berör på djupet med hjälp av lufttryck 

Det som skiljer en vanlig vibrator från en som går på lufttryck är själva tekniken som används för att stimulera klitoris. Till skillnad från en vanlig vibrator så skickar Satisfyer Pro ut soniska luftvågor genom luften som sedan masserar klitoris både ytligt men även på insidan. 

Eftersom stimulansen inte beror på fysisk kontakt utan på vågor som skickas i luften kan dem nämligen ta sig längre in kontra vad en vanlig vibrerande liten kula eller platta har kapacitet att göra. 

Hur använder man en Satisfyer?

Att använda en Satisfyer är väldigt enkelt. Den är utformad så att du enkelt manövrerar den själv och du når alla knappar utan att behöva sträcka dig. 

Placera den mjuka kudden över din klitoris och sätt sedan på vibratorn med hjälp av på-knappen. Börja lugnt och vänj dig med hur det känns och utgå sedan därifrån. 

Öka gradvis stimulansen i takt med att du vill ha mer, men var inte heller så snabb att du missar att stanna upp och känna in känslan. Man kan nämligen nå orgasm redan på första läget bara man ger det lite tid, något som belönar sig eftersom orgasmen då blir starkare samt att du får njuta längre av när den byggs upp! 

Hög användarvänlighet  

Du kan välja mellan 11 olika lägen genom att använda plus- och minusknapparna. Varje läge skiljer sig i mönster men även i intensitet, så du kan välja från väldigt lugnt mullrande och passionerade vibrationer till desto mer intensiva och kraftiga program. 

Det här är den andra generationen av den populära Satisfyer Pro vilket innebär att den har en högre maxeffekt, är tystare när man använder den samt har längre batteritid. 

Faktum är att ljudvolymen är riktigt låg, något som är en stor fördel enligt oss eftersom man då har möjlighet att leka med sig själv även om andra är hemma. 

Batteritiden är 3o minuter och med tanke på leksakens effekt så kan vi garantera att det räcker gott och väl. Du kan nämligen nå orgasm på under fem minuter! 

Det enda vi saknar när det kommer användarvänlighet är att den inte är vattentät, något som hade varit trevligt. Vi kan bara tänka oss ett varmt bad och den här mellan benen… Men det kanske kommer en vacker dag! 

När själva dynan som läggs över klittan har blivit utsliten, något som kommer hända efter något års användande om du använder din Satisfyer dagligen, så är det bara att byta ut den mot en ny. Man måste alltså inte köpa en helt ny Satisfyer, något som sparar både pengar och miljö! 

Är det här verkligen en billig sexleksak?

Ja, det är det! När man läser om Satisfyer så låter den väldigt tekniskt, vilket den förvisso är, men det är inte något som går ut över priset. Du kan få en Satisfyer för från 350 kronor vilket är extremt billigt i relation till hur bra den presterar. 

Väljer man en lufttrycksvibrator från något annat märke så får man ofta hosta upp från 800 kronor. Eftersom Satisfyer Pro är originalet bland lufttrycksvibratorer så är det här ett ganska ovanligt fenomen, alltså att efterföljarna är dyrare än originalet. 

Enligt oss så är även Satisfyer den av alla lufttrycksvibratorer som fungerar allra bäst, så vi bara tackar och tar emot att den även råkar vara den billigaste!

Rocks-Off Silhouette

Kit med vibrator och sleeves

billiga sexleksaker rocks off

Rocks-Off Silhouette

Kit med vibrator och sleeves

Ett litet paket med vibrator och tillhörande sleeves så att du kan omvandla ägget till en vibrerande dildo. 

Väldigt skön och oskyldig leksak som verkligen håller bra kvalitet trots lågt pris. Fungerar perfekt till onanin men även tillsammans med en partner, både under förspel och själva sexet! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Rocks-Off har gjort ett litet prisvärt kit med en vibrator och två stycken sleeves som man kan trä på för att göra det lilla ägget till en vibrerande dildo eller en spännande kanin som är skön att ha på sin klitoris. Du har alltså tre-i-ett till ett otroligt bra pris, något som gör att leksaken blir väldigt prisvärd! 

En liten med kraftfull vibrator 

Själva hjärtat i det här lilla kittet av sexleksaker är den svarta och diskreta vibratorn. Den är formad som ett skott och är dessutom guldfärgad vilket verkligen ytterligare för tankarna till ammunition, även om storleken är betydligt större än en kula. 

Vibratorn är otroligt enkel att använda och har bara en enda knapp på sig. När du trycker på knappen så startar vibratorn och håller du knappen intryckt i tre sekunder så stängs den av. Trycker du istället på knappen under tiden vibratorn är på så kommer den att ändra mönster. 

Du har 7 olika mönster att välja mellan, från återhållsamma och lugna till väldigt starka och intensiva. Vi var faktiskt chockerade över hur starkt den här lilla rackaren orkar vibrera, så gillar du när det verkligen känns kommer du att bli nöjd. 

Vibratorn drivs på ett så kallat LR1-batteri och det håller till ganska många timmars användning. Du får med ett batteri i köpet, men vi rekommenderar att alltid ha minst ett till hemma så du kan byta ifall det skulle ta slut mitt under akten! 

Du kan använda vibratorn som den är på din klitoris eller andra erogena zoner som kring anus eller på bröstvårtor, men du kan även göra om den för att enklare kunna njuta av Rocks-Off Silhouette. 

Gör om den till en vibrerande dildo 

Det följer med en 10 cm lång mjuk sleeve i silikon som är perfekt att använda som dildo. Sleeven är alltså ihålig och utrymmet i den är perfekt att stoppa vibratorn i, något som då gör sleeven hård. 

Du kan alltså använda den inuti dig som en vibrerande dildo, något som garanterat kommer ge dig skön stimulans som inte alls liknar upplevelsen med en vanlig löskuk. Dildon rekommenderas att använda i slidan och på klittan och inte i analen eftersom det inte finns något stopp i botten på den. 

När du tröttnar på dildon trär du på kanin-sleeven

Du får som sagt med två sleevse och den som inte är dildoformad ser ut som en kanin, något vi tycker är riktigt innovativt. Utöver att vara nytänkande så är kaninformen faktiskt riktigt skön att leka med eftersom den sprider vibrationerna på ett behagligt sätt. 

Öronen är det bästa och dem är riktigt sköna att använda på klitoris, men även övriga kaninkroppen vibrerar skönt.

Själva vitsen med kaninen är att vibrationerna sprids väldigt jämt och skapar en behaglig känsla som är lätt att kontrollera. Dessutom är formatet busigt och lite sexigt! 

Använd ensam eller med en partner 

Vibratorn är väldigt skön att använda ensam eftersom formen är ergonomisk och gjord så att man kommer åt bra på sig själv, men den är även härlig att involvera i sänghalmen tillsammans med någon annan. 

Använd vibratorn på dig själv medan du blir penetrerad eller låt din partner leka med den på dig under förspelet. Ni kan även rikta uppmärksamhet till bröstvårtorna eller analen både under sexet och under förspelet! 

Stimulerar helt rätt och håller bra kvalitet

Avslutningsvis vill vi säga att vibrationerna stimulerar helt rätt och verkligen når in på ett bra sätt som gör att man kommer snabbt och skönt. Även kvalitén på leksaken är otroligt bra med tanke på det låga priset, så du kan räkna med att den kommer hålla under lång tid framöver! 

Willie City 15 cm

Billig dildo med sugpropp

billig dildo

Willie City 15 cm

Billig dildo med sugpropp

En lagom stor dildo för nybörjaren som är gjord i det naturtrogna materialet TPE, något som i kombination med ådrorna och det verklighetstrogna ollonet gör att dildon påminner väldigt mycket om en riktig penis till känslan! 

Tack vare sugproppen så kan du använda dildon utan att hålla i den vilket möjliggör att du kan både rida och bli tagen i doggy!

Det är oftast paketpris på dildon där man kan ta tre stycken modeller från samma serie och därmed få rabatt. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det finns nästan ingen dildo i lågprisklassen som kommer i närheten av Willie City. Denna dildo är gjord av äkta kvalitetsmaterial, har ett naturtroget utseende, skönt ollon och dessutom en sugpropp som gör att den går att fästa på golv och väggar. Ett kap till väldigt förmånligt pris! 

Mycket realistisk känsla 

Känslan på dildon är absolut världsklass i och med att materialet är det supermjuka och hudliknande TPE, ett sorts silikon som är gjort för att likna just människohud så mycket som det bara går. 

TPE är ett lyxigt material och känns mycket verkligare än vad glas, vanligt silikon eller gummi gör. Materialet är dessutom enkelt att ta hand om eftersom det tål vatten. Som pricken över i är TPE väldigt skonsamt mot huden! 

Dildon känns alltså realistisk både när du tar i den, suger av den och har den i dig. Värmer du dessutom upp den innan användning genom att låta den ligga i lite ljummet vatten så kommer du faktiskt ha riktigt svårt att känna någon skillnad mellan Willie City och en riktig penis! 

Även utseendet håller hög klass 

Många dildos i lågprissegmentet brukar fallera på att kännas verklighetstrogna, men så är inte fallet med Willie City. Här är nämligen alla detaljer noggrant genomtänkta. Till att börja med så har penisen verklighetstrogna ådror som både ser och känns som äkta.

Många kanske inte tänker på det, men att ha en ådrig dildo gör faktiskt stor skillnad för hur den känns när den är inuti en. Om man köper en helt len modell så blir friktionen extremt låg och det känns verkligen att man har en leksak i sig. Ådrorna gör istället att man kommer närmare känslan av en riktig snopp! 

För det andra så är ollonet realistiskt till storleken och skarven är lagom, varken för mycket eller för lite! Sist men inte minst så måste vi även ge pungen lite beröm! Eftersom den också är gjord i TPE så blir bollarna mjuka precis som på riktigt. Den fungerar även som ett bra stopp om man vill ha dildon i analen! 

Sugpropp möjliggör mängder med ställningar 

På baksidan av dildon sitter det en rejäl sugpropp som möjliggör att man kan fästa den på golvet eller väggen. Det här öppnar upp otroligt många möjligheter eftersom man nu plötsligt kan gå loss och rida dildon på golvet eller bli tagen i doggy mot väggen. 

Testa även att ta med Willie City in i duschen och ställ dig i en knäböj över den medan dildon sitter fast på golvet. Har du en stor dusch eller kanske till och med ett badkar är den skön att rida även där. 

Realistisk storlek som passar nybörjare och lite mindre erfarna 

Själva dildon är totalt 15 cm lång men du kan ”bara” föra in 13 cm, något som gör att storleken passar perfekt för alla som är nybörjare eller tycker om att ta det lite lugnare.

13 cm är större än vad det låter som när det kommer till en dildo och eftersom man själv är den som kontrollerar penisen går det att komma in väldigt djupt, så för de flesta är 13 cm tillräckligt stort! 

Diametern är som maximalt 3,1 cm vilket ger en omkrets på dryga 10 cm. En liten omkrets är något som återigen gör dildon bra för nybörjaren men även för dig som gillar anala lekar eftersom det då blir enklare att få upp dildon där bak.

Använd enbart vattenbaserat glidmedel

För att göra upplevelsen så skön som möjligt bör man använda glidmedel, i synnerhet om man har för avsikt att ha dildon i analen. Glidmedlet måste vara vattenbaserat, annars kommer materialet slitas och tillslut gå sönder. 

baseks Bendy

Billig rabbitvibrator

billig rabbitdildo

baseks Bendy

Billig rabbitvibrator

Vibrator som stimulerar g-punkt och klitoris på en och samma gång, något som ger dubbelorgasmer. Det här är en billig sexleksak som tar onanin flera nivåer uppåt!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Du vet säkert hur det känns att få din g-punkt och klitoris stimulerad. Båda stimulanserna är verkligen sköna och det kan vara svårt att välja vad man är sugen på, men tänk om du inte skulle behöva välja?

Med en rabbitdildo har du faktiskt möjligheten att stimulera både g-punkten och klitoris på samma gång, något som öppnar en helt ny värld till riktigt starka orgasmer.

Den här rabbitdildon från baseks är förvånansvärt billig och en av dem absolut mest prisvärda modellerna man kan välja idag, något som gör att den får åka in på den här listan.

Hur använder man den?

Det är egentligen väldigt enkelt att använda en rabbitdildo. Du stoppar in det stora skaftet i dig och ser till så att den ligger skönt mot din g-punkt och därefter lägger du utsidan mot din klitoris. Ifall utsidan inte ligger vänd mot klittan har du stoppat in den fel!

Du sätter sedan på stimulansen genom att klicka på den lilla på-knappen på ovansidan. För att stänga av använder du samma knapp och det kan vara smart att testa sätta på och stänga av innan man stoppar den i sig bara för att ha full koll och bli trygg med hur vibratorn fungerar. 

För att skifta mellan dem olika lägena så använder du knappen för plus och minus där plus ger en starkare stimulans. Du börjar alltid på den lugnaste effekten och får sedan jobba dig uppåt.

Totalt så finns det 10 stycken hastigheter att välja mellan vilket är mer än vad man kan begära av de flesta leksaker i den här prisklassen!

Drivs på batteri och är ej stänksäker

Det är viktigt att veta att den här modellen inte drivs på ett inbyggt batteri som kan laddas. För att få ström så stoppar du istället in två stycken AA-batterier som tyvärr inte ingår, så se till att ha det hemma! 

Konstruktionen är inte vattentät så det är viktigt att du inte använder vibratorn i duschen eller badet samt att du tvättar av den försiktigt så att inte vatten tränger sig in där det inte ska vara! 

Du kan dock squirta på utan att behöva oroa dig eftersom konstruktionen är helt stänksäker. 

Amaysin Curvy

Billig g-punktsvibrator

billig g-punktsvibrator

Amaysin Curvy

Billig g-punktsvibrator

Det här är leksaken för dig som drömmer om fontänorgasmer men har en snäv budget att förhålla dig till. 

Med Amaysin g-punktsvibrator kommer du garanterat att få uppleva sköna fontänorgasmer och allt du behöver göra är att hålla den vibrerande silikonstaven på rätt plats. 

Om du vill variera stimulansen går det även att använda staven som dildo! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill ha en renodlad g-punktsvibrator istället för en rabbitdildo så är det här modellen du letar efter ifall du har en liten budget att jobba med! 

Enkel design som är användarvänlig  

Det här är en väldigt stilren leksak som inte drar mycket uppmärksamhet till sig, något som gör den perfekt att förvara i badrumsskåpet eller i nattduksbordet. 

Själva vibratorn är smal och ganska lång, hela 19 cm. I toppen sitter det en yta som vibrerar och det är den du trycker mot g-punkten för att få stimulans som leder till g-punktsorgasm. 

Av dem 19 centimeterna så är det 14,5 cm som kan föras in vilket är helt tillräckligt eftersom g-punkten inte sitter så pass långt in. Du har alltså några extra centimeter att jobba med vilket är perfekt om du även vill använda den som dildo. 

Leta reda på g-punkten 

Det är inte självklart att du hittar g-punkten på en gång utan du måste oftast leta lite för att komma åt rätt, så var nyfiken på dig själv och testa dig fram tills du hittar rätt!

För att komma åt g-punkten vinklar du bara toppen uppåt för att på så vis rikta vibrationerna åt rätt håll. Därefter är det bara att hålla still, så du behöver alltså inte jobba ut och in vilken gör det till en leksak som du kan vara väldigt lat tillsammans med eftersom den gör allt jobb! 

Alla tycker om olika stark stimulans och för att det ska finnas något som passar just dig finns det tio lägen att välja mellan, så botanisera mellan dem och testa dig fram. För att byta läge trycker du bara på knappen i botten!

Recension av budget-sexleksaker för honom

Pink Lady Vibro

Prisvärd vibrerande fleshlight

billig vibrerande lösvagina

Pink Lady Vibro

Prisvärd vibrerande fleshlight

En fleshlight som i relation till vad den presterar får ses som väldigt billig. Träng in i vaginan som sluter om din penis mjukt och stimulerar till riktigt sköna orgasmer. 

För att ytterligare förhöja känslan så stoppar man in tre stycken små vibrerande ägg i speciella hållare vilket gör att insidan vibrerar. Det i kombination med den tajta sleeven skapar en rent ut sagt magisk känsla. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Alla priser är relativa och det här är inte den billigaste av alla sexleksaker för män, men om man jämför med vad den levererar så är det utan tvekan en av dem mest prisvärda vuxenleksakerna som finns och därför får den vara med i listan!  

Detta är valet för alla män som vill ha en lösvagina som liknar en äkta vagina så mycket som det bara går samt som är på jakt efter något som tar onanin till helt nya höjder. Så suktar du efter en kvinnlig sexpartner eller har svårt att få tillräckligt med sex av den du är tillsammans med så är det här en lösning som kommer fungera fint! 

Sluter om din penis likt en vagina tack vare en räfflad insida gjord av mjukt hudliknande material

Det här är alltså en lösvagina tillverkad av det världskända amerikanska märket Fleshlight som är kända världen över för att göra otroligt bra onaniprodukter för män! 

Lösvaginan är gjord av ett material som heter Superskin vilket är ett patenterat och hemligstämplat material som är otroligt likt riktig hud, något som skapar en mycket realistisk känsla. 

Som om det inte vore nog att materialet är så pass verklighetstroget så är även insidan riktigt skön. För det räcker nämligen inte med att materialet är skönt, man måste göra något bra med det också! 

Insidan är lagom tajt och har mängder med små knottror vilket skapar en mycket stimulerande känsla mot ollonet som påminner om en riktigt tajt vagina. 

Om du tar ut sleeven och värmer den i varmt vatten innan du ska onanera samt om du använder rikligt med vattenbaserat glidmedel så kan vi garantera att du kommer ha svårt att skilja känslan från en äkta vagina, något som inte så många leksaker kan skryta med idag! 

Vibrerande insida

De flesta har nog hört talas om en fleshlight och hur sköna de är, men den här modellen har ett ess i rockärmen som placerar den i en helt egen liga. Du kan nämligen få den att vibrera vilket adderar ytterligare stimulans1

Man kan alltså säga att det här är en manlig vibrator och lösvagina i ett eftersom ollonet stimuleras både tack vare sleeven och dem starka vibrationerna. 

Hur vibrerar då insidan? Jo, den vibrerar tack vare externa vibratorer. Du får med tre stycken små ägg som du sätter i små fack som är gjorda just för vibratorn. Vibratorerna sätts alltså på och sedan stoppas de in.

Det finns bara ett läge att välja på, på eller av, så för att justera hur kraftigt det ska vibrera får man laborera mellan att ha en, två eller tre vibratorer i. 

Om du är väldigt känslig eller sugen på lite lugnare onani sätter du bara in en vibrator och är du sugen på mer intensiv stimulans sätter du in fler efter eget behag. 

Varje vibrator drivs av ett batteri som du stoppar i. Det följer med tio stycken batterier och varje räcker ganska länge. När de sedan är slut så är det bara att köpa till fler!

Du kan förlänga batteritiden ytterligare genom att ta ut dem när du inte använder vibratorn. Det dras nämligen lite batteri även när du stängt av vibratorn. 

Äggen möjliggör att onanera handsfree

Eftersom lösvaginan kan ge dig skön stimulans med hjälp av vibrationer så måste du inte föra den upp och ner utan du kan föra in penisen och låta vibrationerna ta dig till orgasm ifall du vill spruta utan att behöva göra något arbete själv, något vi tycker är härligt!

Går att få vakuum

Genom att skruva åt ventilen som sitter i toppen av lösvaginan så kan du få till ett vakuum vilket gör att det sluts åt tajtare kring din penis, något som gör att stimulansen ökar! Vakuumet är inte så starkt men ändå tillräckligt för att få lite mer blod att rusa till penisen vilket även gör dig känsligare för beröring!

Använd i duschen eller badet

Designen är helt vattentät, även vibratorerna, något som gör att du kan använda lösvaginan i duschen vilket vi verkligen uppmuntrar till att göra!

Enkel att rengöra 

Det är mycket okomplicerat att göra rent fleshlighten efter att man har använt den. Du tar helt enkelt ur insidan från det hårda plastskyddet och sköljer sedan igenom den i kranen med vanligt ljummet vatten. Eftersom det finns ett hål som går rakt igenom så är det inga problem att få ur allt. Se till att inte använda tvål eftersom det kan förstöra materialet. Enbart vatten alltså! 

När du sköljt igenom noggrant så är det dags att vända ut-och in på själva sleeven för att behandla den med sexleksaksrengöring. Spraya på det för att döda alla bakterier och få en garanterat fräsch yta utan att behöva skada materialet. 

Nu är ytan helt ren och det är dags att pudra för att se till så att materialet behåller sin mjukhet och hudliknande känsla. Pudret kan köpas hos alla återförsäljare av fleshlight och hos dem hittar du även rengöring för sexleksaker!

Den här processen tar cirka fem minuter och när du har genomgått den så kan du stoppa tillbaka sleeven i sitt skydd och sätta på locket, sedan är det bara att stoppa bort den tills det är dags nästa gång! 

Fleshlight Quickshot

Billig fleshlight

billig lösvagina

Fleshlight Quickshot

Billig fleshlight

Fleshlights är inte kända för att vara billiga, men den här modellen är det faktiskt riktigt bra pris på!

Den har både en vaginal och anal ingång, är gjord i ett material som är väldigt hudliknande samt går att använda med en partner eftersom den är genomskinlig och något kortare vilket gör att partnern kan stimulera ditt ollon samtidigt som du drar fleshlighten över penisen. 

Så vill du ha en fleshlight som stimulerar riktigt tajt och likt den riktiga varan, ja då kommer du inte att hitta något billigare än denna! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Fleshlight är kända världen över som ”the pocket pussy”. Om man som kille bara fick välja en enda onaniprodukt hade majoriteten förmodligen valt just en lösvagina från Fleshlight eftersom de är så otroligt välgjorda och dessutom liknar en äkta kvinna både till utseendet men främst till känslan. 

Det här är Fleshlights budgetmodell och verkligen en billig sexleksak som alla män bör snegla lite extra åt! 

En kopia av Riley Reids vagina

Känner du till porrskådespelaren Riley Reid? Det här är nämligen en direkt avgjutning av hennes vagina rent invändigt, så med Quickshot du kan njuta av hur det känns att ligga med en riktigt snygg porrskådespelare! 

Det är inte heller för intet som man har valt just Riley Reid. Hennes vagina är nämligen känd för att vara otroligt tajt och sluta om gudomligt skönt, så gillar du tajta vaginor kommer du inte bli besviken. 

Något annorlunda design jämfört med en klassisk Fleshlight 

Som du ser på bilderna så är den här modellen helt genomskinlig, något som skiljer sig från dem vanliga klassiska fleshlightsen. Den genomskinliga designen är dels gjord för att man ska kunna se sin penis samtidigt som den penetrerar vaginan, dels för att hålla priset nere!

Materialet är dock detsamma som en klassisk lösvagina, nämligen det realistiska Super Skin vilket är ett patenterat material som är gjort för att vara så likt äkta hud som möjligt. 

Om du värmer upp materialet innan genom att låta det bada i varmt vatten och sedan adderar vattenbaserat glidmedel så kan du räkna med att det verkligen kommer påminna mycket om en äkta kvinna. 

Insidan är ett landskap i sig och består av mängder med små knottror, vrår och mjuka räfflor som gör att vaginan hela tiden förändras beroende på hur långt in i den du är! Det är alltså inte helt lent i leksaken utan du stimuleras fullt ut! 

Vill du ha ännu starkare stimulans så klämmer du bara åt på utsidan med din hand för att på så vis låta materialet komma närmare dig. 

Både vaginal och anal öppning – en på vardera sida

Du kanske är bekant med att det finns både lösvaginor och lösanus? Här får du det bästa av två världar eftersom det sitter en anal öppning i ena änden och en vaginal i den andra, så om du vill ha en extra tajt ingång när du tränger in väljer du analen och vill du ha mer rymd väljer du istället vaginan! 

Något kortare än en vanlig fleshlight möjliggör lek med partner 

För att hålla kostnaden nere så har man gjort modellen Quickshot kortare än originalet. Det här medför inte enbart att priset kan hållas nere utan det innebär också att den kan användas tillsammans med en partner. 

Runka av din egen penis över skaftet och början av ollonet medan din partner ger ditt ollon kärlek. Tack vare att materialet är genomskinligt så ser även din partner penisen samtidigt vilket är väldigt hett!

Kan vara mer stimulerande än äkta sex

Så, hur bra är egentligen känslan av en fleshlight? Det korta svaret är att det är riktigt bra, ibland ännu bättre än riktigt sex!

Det långa svaret är att själva känslan oftast kan vara mer stimulerande än en riktigt vagina eftersom materialet sluter åt tajtare och att insidan stimulera mer tack vare att det är mönstrat på ett sätt som är uttänkt för att ge så mycket njutning som möjligt.

Känslan av närhet fattas förstås så klart, så på pappret är det enligt många inte bättre än riktigt sex eftersom de flesta även vill ha värmen, närheten och känslan av en människa. 

Att onanera med en fleshlight är åtminstone flera gånger bättre än en vanlig runk och absolut ett värdigt komplement till en mänsklig partner, så vi kan inte göra annat än att varmt rekommendera den till alla som älskar sex men inte är tillräckligt tillfredsställda med sitt nuvarande sexliv eller onani! 

Töjbar insida

För att sleeven ska passa alla olika storlekar så har man gjort den töjbar upp till 5 cm. När man inte är i den så är den 1,5 cm bred, så alla storlekar får alltså en tajt stimulans. Har du väldigt stor penis kan du dock få problem med att den är lite väl tajt, så se då till att använda rikligt med glidmedel för att det inte ska bli för snävt och rent av obehagligt. 

MR.MEMBR Rebecca

Billig lösvagina

mr membr billig lösvagina

MR.MEMBR Rebecca

Billig lösvagina

Den mest prisvärda lösvaginan man kan få tag på. Gjord i TPE och perfekt passform till ett oslagbart bra pris! Även en av dem billigaste produkterna i den här guiden. 

Värm upp innan användning och addera rikligt med glidmedel så kan vi garantera att du kommer bli förvånad över hur realistiskt det känns! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du vill ha en lösfitta till riktigt bra pris tycker du förmodligen att Fleshlights modeller är för dyra. De är nämligen i toppskiktet bland lösvaginor och man måste verkligen inte betala för en sådan för att få lägga vantarna på en modell som gör jobbet.

Det här är en extremt enkel lösvagina som inte har några speciella detaljer och ett ganska enkelt mönster på insidan, men den är trots det ett riktigt bra komplement till ”lena handén” och därför värd att köpa ifall du tröttnat på att runka vanligt. 

Gjord i TPE trots lågt pris

Oftast så går billiga produkter hand i hand med dåligt material, men så är verkligen inte fallet här! Sleeven är gjord i det mjuka och naturtrogna materialet TPE vilket vanligtvis är det finaste materialet av dem alla bland sexleksaker, så det är riktigt ovanligt att hitta det på en sådan här billig produkt.

Ett dynamiskt inre mönster och bra töjbarhet 

Du tränger in genom det vaginaformade hålet på framsidan och möts direkt av ett väldigt tajt mönster som klämmer åt kring din penis. Mönstret är inte lika välgjort som hos Fleshlights modeller men det är förvånansvärt skönt med tanke på priset. 

Insidan är ganska tajt till att börja med men är väldigt flexibel vilket gör att du får en bra passform oavsett om du är grov eller smal. 

För att få ännu tajtare stimulans så kan man klämma åt med sin hand på utsidan och helt enkelt trycka materialet närmare penisen! 

Hål rakt igenom

Du har ett hål på vardera sida vilket innebär att du kan gå igenom helt och hållet med penisen, så oavsett hur lång du är kommer du inte vara för stor. Totalt så är lösvaginan 14 cm, så många män kommer behöva tränga igenom helt. 

Värm upp och ladda med mycket glid

Som med de flesta lösvaginor blir det som allra skönast om du verkligen förbereder dig innan. Tappa därför upp lite varmt vatten i ett handfat och låt leksaken ligga där ett tag. Eftersom materialet är flytande lär du hålla det nere med din hand för att få en jämn värme. 

När du värmt upp leksaken så häller du i glidmedel i hålet och även på din penis ifall du vill göra det riktigt skönt. Träng sedan in och njut!

Hyllande recensioner! 

Det är inte bara vi som är svaga för MR.MEMBRs billiga lösvagina utan den har hyllats av mängder med tidigare konsumenter som stämmer in i kören att detta är en otroligt prisvärd produkt som verkligen känns bättre än den vanliga runken! De tipsar även om att inkludera leksaken under förspelet, något vi verkligen håller med om! 

TENGA Egg

Billig sexleksak för män: runkägg

tenga egg

TENGA Egg

Billig sexleksak för män: runkägg

En liten och billig onaniprodukt som går att ta med sig överallt och som gör runkandet mycket skönare och mer intressant! 

Stoppa penisen i det lilla hållet och runka sedan som vanligt samtidigt som ollonet omsluts av mjukt och räfflat TPE! Går även att använda med sin partner för att göra handjobben skönare.

Är tänkt att användas som en engångsprodukt vilket håller priset nere, men den går utan tvekan att använda flera gånger om ifall man tar hand om ägget. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ett runkägg är en japansk sexleksak som på senare år har nått även oss i väst. Tanken bakom ägget är att man ska kunna ha med sig en skön sexleksak som inte tar någon plats, något som de verkligen har lyckats med. 

En liten lösfitta som får plats i fickan 

TENGA Egg är en pytteliten äggformad leksak som inte tar mer plats än att du kan gömma den i din knytnäve, något som innebär att du kan ha den med dig vart du än går. 

Det kanske låter lite konstigt hur en sådan här liten leksak skulle kunna ge någon stimulans, men faktum är att TENGAs storlek till trots stimulerar riktigt mycket, något som än en gång bevisar att storleken inte spelar någon som helst roll!

Hur fungerar TENGA Egg?

Ägget fungerar som så att du tar av den yttre plasten och lyfter ur innanmätet. Nu ser leksaken ut precis som ett ägg med ett hål i botten, och det är i detta hål du stoppar in din penis. 

Det är bara ollonet som får plats i det silkeslena utrymmet. Olika ägg har olika mönster på insidan och här får man prova sig fram för att upptäcka vad man gillar mest. Personligen tycker vi om dem lite grövre mönstren eftersom dem enligt oss stimulerar mest, men det skiljer sig från person till person vad man föredrar! 

När du har ollonet i ägget så runkar du med hjälp av det, det vill säga att du för ägget upp och ner över ollonet. Eftersom utsidan är så pass mjuk kan du även klämma åt med din hand för att få precis så tajt stimulans som du tycker är skönast. 

Använd med saliv eller glidmedel

För att optimera känslan av runkägget så ska du addera lite vattenbaserat glidmedel eller en rejäl klick saliv. Då blir materialet riktigt mjukt och lent vilket helt klart gör känslan mycket skönare kontra om du skulle onanera utan glid! 

Det följer faktiskt med glidmedel till varje ägg som räcker perfekt till en gångs användande, så det är verkligen ett kit som är redo att användas med en gång!

Tänkt som en engångsprodukt, men går att använda flera gånger!

TENGA Egg är egentligen tänkt att vara en engångsprodukt, men du kan utan problem använda den flera gånger ifall du är lite försiktig och sköljer av den efteråt. 

Så när du har onanerat klart sköljer du bara av ägget under kranen med lite ljummet vatten och adderar eventuellt en klick tvål ifall du vill få det att kännas riktigt fräscht. 

Glöm inte heller att alltid addera en klick glidmedel eller saliv varje gång du onanerar, annars kommer den inte hålla så värst länge…! 

Om du har tur så kan ägget hålla upp till tio gångers användande, något som inte är så pjåkigt med tanke på hur billigt ett ägg är! 

Använd själv eller med en partner 

Ägget kan användas både på egen hand för den som vill ta onanin till nya höjder och av det par som vill ta handjobbet till en ny nivå. Ifall ni vill involvera det i ert gemensamma sexliv så tipsar vi om att prova använda ägget både under förspel och som avslutning! 

Sinful Prostatastimulator

Billig prostatastimulator

billig prostatavibrator

Sinful Prostatastimulator

Billig prostatastimulator

Denna leksak har möjlighet att ge dig som man dubbla orgasmer samtidigt, en p-orgasm och en vanlig. Din prostata blir nämligen stimulerad i samma takt som du onanerar, något som bäddar för riktigt stor njutning. 

Det här är en helt manuell leksak och den består enbart av silikon vilket gör att priset är otroligt lågt, så man får verkligen mycket ”bang for the buck”! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

En prostatastimulator kan ge dig som man en otroligt stor njutning eftersom du kan uppleva dubbelorgasmer, det vill säga p-punktsorgasm och vanligt klimax på en och samma gång! 

Den här stimulatorn trycker på din prostata i samma takt som du onanerar vilket ökar sannolikheten att få uppleva dubbelorgasm! 

För många män känns tanken på att stimulera p-punkten lite främmande, men de som vågar ta klivet och prova låser upp en helt ny värld av njutning som gör både onanin och sexet otroligt mycket skönare!

Prostatamassage och penisring i ett 

Själva delen som ska föras upp i anus är formad som en liten buttplugg. Denna del stoppar du sedan upp i analen och eftersom dess storlek är så pass liten är den enkel att få på plats även för en nybörjare.

Det tydliga stoppet i botten gör även att den inte kan åka in och försvinna i analen!

Innan du stoppar in leksaken ska du trä på penisringen runt botten av din penis. Stimulatorn sitter ihop med ringen vilket gör att dina rörelser när du onanerar får buttpluggen att röra sig mot prostatan i samma takt. 

Penisringen får även din kuk att bli mer blodfylld, något som gör den både hårdare och känsligare för beröring. Ett starkare stånd har även en eventuell partner stor glädje av, så att leka med den här vuxenleksaken tillsammans med någon annan är något vi kan tipsa om. 

Du som man kommer i sådant fall få din prostata stimulerad i samma takt som du penetrerar din partner eller blir avrunkad! 

Hur använder man en p-punktsstimulator?

Det är egentligen väldigt enkelt att använda den här leksaken, men för att få ett sådant bra resultat som möjligt ska du förbereda dig innan!

För att göra det så enkelt som möjligt att stoppa in buttpluggen bör du ha varit på toa innan samt rengjort analen med hjälp av en analdusch. 

När analen är ren kommer det vara mycket enklare och fräschare att stoppa upp prostatastimulatorn. Vi kan garantera att det är värt dem fem till tio minuterna som det tar att faktiskt rengöra sig där bak eftersom hela upplevelsen blir så pass mycket bättre tack vare det. 

När penisen är i ringen och p-punktsstimulatorn är på plats så är det bara att börja runka eller ligga som vanligt. Försök att slappna av så mycket du bara kan och välkomna känslan av att få din p-punkt stimulerad istället för att försöka arbeta emot den! 

Ta hand om leksaken 

För att hålla stimulatorn så fräsch och ren som möjligt är det viktigt att skölja rent noggrant efter varje gång som du har använt den. Materialet är vattentätt silikon så du kan tvätta med vatten och använda tvål utan problem! 

Har du gjort rent analen ordentligt kommer det dock inte vara så mycket att göra rent, men det ska ändå göras! 

Mycket bra pris

Det här är en produkt som är gjord av Sinful, något som gör att priset är extremt förmånligt. Då det inte heller finns någon teknik i leksaken så blir priset ännu lägre. Så har du väldigt låg budget men vill få ut extremt mycket njutning kommer du förmodligen inte hitta något bättre! 

Sinful Teaser

Billig penisvibrator

prisvärd penisvibrator

Sinful Teaser

Billig penisvibrator

En penisvibrator som skämmer bort ditt ollon tills du når en riktigt skön orgasm. Stoppa in ollonet i den silkeslena toppen, sätt på vibrationerna och kläm sedan åt med handen, resten sköter leksaken av sig själv!

Allt är paketerat i ett väldigt litet format som tillsammans med den trådlösa och vattentäta designen gör den enkel att ta med sig för att kunna användas på nya spännande platser!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Har du hört talas om en penisvibrator? Inte? Det är den manliga motsvarigheten på kvinnans vibrator och är en sexleksak som skämmer bort ollonet tills du når sköna orgasmer.

Det här är Sinfuls egendesignade penisvibrator vilket innebär att priset är väldigt lågt tack vare att det inte finns några mellanled, så du får väldigt mycket för pengarna.

Omsluter ditt ollon och ger dig njutning medan du lutar dig tillbaka och njuter

Själva grejen med en penisvibrator är att den vibrerar den manliga motsvarigheten på klitoris, nämligen ollonet! Du stoppar in ollonet i hålet och sätter sedan på vibratorn. Den kommer täcka hela toppen av din penis men skaftet kommer att vara blottat.

Kläm sedan åt kring toppen av penis för att få stimulansen så nära dig som möjligt. Eftersom materialet är mjukt är det inte tungt att klämma åt.

Prova dig sedan fram mellan dem tio olika intensiteterna som finns att välja mellan. Den lägsta inställningen är otroligt lugn och dem sista nivåerna är riktigt starka vilket gör att man knappt kan hålla sig mer än några minuter innan klimax.

Man kan behöva laborera runt lite för att hitta en position där det känns som skönast, så prova olika vinklar och sätt att hålla vibratorn på!

Gjord i mjukt kroppsvänligt silikon

Materialet är silikon och ABS-plast vilket är skonsamt mot kroppen, så man behöver inte oroa sig för den biten.

Själva sleven är som sagt väldigt mjuk vilket gör att den känns skön och följsam mot huden! Vi rekommenderar att addera en liten klick vattenbaserat glidmedel för att få en ännu mjukare känsla och därför förhöja njutningen ytterligare, men det fungerar även med en rejäl klick saliv!

Trådlös och batteridriven

Penisvibratorn är gjord för att fungera helt trådlöst, något som innebär att den har ett uppladdningsbart batteri i sig som tar 90 minuter att ladda upp och sedan ger 60 minuters användningstid!

Detta i kombination med att designen är helt vattentät gör att du kan använda den var du än befinner dig och där suget faller på! Prova duschen, badet, på en strand, i bilen eller i skogen, bara fantasin sätter gränsen!

Tack vare att den är så liten får du även plats med vibratorn i fickan, så du behöver inte ens fundera på hur du rent praktiskt ska få med dig den på ett diskret sätt. Eftersom vibratorn är vattentät är det även enkelt att tvätta av den!

Som du hör måste du nästan testa att onanera på någon ny plats ifall du införskaffar dig den här.

Hotta upp förspelet

Det här är en perfekt leksak för att hotta upp förspelet! Låt din partner använda den på dig, eller använd den på din partner ifall det är en man. Sluta sedan precis innan orgasm och fortsätt så ett tag för att bygga upp klimaxet så optimalt som möjligt!

Recension av billiga vuxenleksaker för par

Satisfyer Strong One

Prisvärd vibrerande penisring

billig vibrerande penisring

Satisfyer Strong One

Prisvärd vibrerande penisring

Denna penisring ger ett styvare stånd som håller längre, förhöjer känseln i penis samt kan vibrera vilket ger både penisen och klitoris stimulans. 

Som du hör är det här en optimal vuxenleksak för par och i relation till hur mycket njutning den ger så är priset otroligt lågt. I dagsläget så går det inte att hitta någon mer prisvärd sexleksak för par! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

En vibrerande penisring är den optimala leksaken för par. Denna innovativa och smarta modell från Satisfyer säljs till ett bra pris om man sätter det i relation till hur mycket den gör för sexet! 

Gör penisen hårdare och mer känslig 

Den primära uppgiften för en penisring är att öka blodmängden i penis, något som sker tack vare att ringen stryper åt vid roten vilket leder till att blod får svårt att lämna. 

När penisen fylls med blod så blir den styvare och ståndet håller både längre och blir starkare. En hård penis är skönare för partnern eftersom den blir mer fyllig och således även känns mer. 

Att ståndet håller i sig bättre innebär även att ni kan ligga under en längre tid eftersom penisen kommer hålla sig styv även efter att han har kommit! 

Ett ökat blodflöde i penisen för även med sig en annan härlig fördel, nämligen att kuken blir känsligare för beröring. All beröring upplevs alltså starkare för mannen!

Vibrationerna stimulerar penis och klitoris 

Det här är som sagt inte en vanlig penisring utan den har även en inbyggd vibrator. Vibratorn får ringen att vibrera så kraftigt att det känns i hela penisen ända ner i pungen, något som helt förändrar känslan av hur den sexuella beröringen upplevs. 

Vibrationerna får en även att bli mer medveten om vad som händer, något som gör att man blir mer vaken på stimulansen. 

Men du som tjej går inte heller lottlös. Varje gång han är djupt i dig så kommer vibrationerna att komma åt precis på din klitoris och ligger ni i ställningar där penisen hela tiden är inne i slidan så kommer klitorisorgasmen garanterat komma insköljandes väldigt snabbt. 

Den bästa ställningen för att få så mycket kontakt mellan penisringen och klitoris som möjligt är cowgirl. Den som är överst ska inte rida upp och ner utan istället gnida sig fram och tillbaka eftersom det då blir så mycket kontakt mellan ringen och klittan som möjligt. 

Tio olika förinstallerade lägen 

Ringen kommer med tio stycken lägen som är förinställda och mellan dem kan du skifta genom att trycka på den knapp som sitter på ringen. Att byta är enkelt och man lär sig snabbt att styra ringen. 

Oändlig variation i appen

I Satisfyers app kan du koppla upp mobilen till penisringen via Bluetooth, något som gör att du kan kontrollera den trådlöst. 

I appen så kan man skifta mellan dem tio olika lägena som redan är förinställda men du kan också skräddarsy ett helt eget mönster, något som verkligen öppnar upp för att testa sig fram. 

Det går även att koppla mönstren till en låt vilket gör att du får njuta i samma takt som det du lyssnar på går i. Att synka med musik är en rolig detalj men det kan även ta njutningen till en ny nivå eftersom det kopplar samman flera sinnen och gör känslan ännu större! 

En sista möjlighet i appen är att man kan styra från ett annat rum än det som sin partner befinner sig i, så vill ni ha en annorlunda kväll kan ni använda separata fjärrstyrda leksaker på varandra! 

Trådlöst och vattentät 

Satisfyer Strong One drivs på ett batteri, så du slipper alltså alla sladdar. Batteriet är uppladdningsbart och du får 40 minuters användning på en full laddning, något som tar cirka 60 minuter! 

Vi tycker det är imponerande att man får ut så pass lång batteritid med tanke på hur liten leksaken är. 

Penisringen är helt vattentät så ni kan leka med den i duschen, badet eller tillsammans med riktigt mycket glidmedel utan att behöva oroa er för att någon teknik ska gå sönder! 

Satisfyer Double Joy

Billiga vuxenleksaker: parvibrator

billig parvibrator

Satisfyer Double Joy

Billiga vuxenleksaker: parvibrator

Den här vibratorn läggs mellan dig och din partner och stimulerar sedan g-punkten, klitoris och penisen samtidigt! 

Som du hör är det här bäddat för att bli en riktig orgasmfest där ni båda lär komma mycket snabbare och kraftigare än vad ni är vana med! 

Detta är den absolut billigaste parvibratorn som finns att köpa idag men trots den låga prislappen så fungerar den otroligt bra!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Parvibratorn är en av dem bästa sexleksakerna man kan använda som par. Den stimulerar mannens penis men framförallt ger den kvinnan otroligt skön klitoris- och g-punktsstimuli vilket bäddar för väldigt sköna orgasmer.

Det bästa av allt är att vibratorn går att använda under penetrerande sex, alltså samtidigt som penisen är i slidan! 

Satisfyers parvibrator Double Joy är en av dem absolut billigaste på marknaden men trots det låga priset så håller den en förvånansvärt hög kvalitet. Ni kan alltså njuta av en ganska avancerad produkt till hälften av vad dessa parvibratorer brukar kosta.

Ger båda stimulans samtidigt 

Det här är alltså en vibrator som är gjord för att stimulera båda på en och samma gång. Double Joy har två vibratorer i ett, en som stoppas i kvinnan och en som löper på utsidan och läggs mot klitoris. 

Den del som stoppas in i slidan ligger sedan mot g-punkten, så när man sätter på den ges en g-punktsmassage som kan göra att kvinnan når fontänorgasm. 

Utöver att stimulera g-punkten så får även penisen njuta av vibrationerna när han är inuti henne. Vibrationerna känns främst i ollonet och förhöjer känslan ganska rejält. 

Den del som går på utsidan ligger som sagt mot klitorisen där den stimulerar med samma rymt som den andra vibratorn.

Även penisen kan njuta av vibrationerna på utsidan eftersom dem sprider sig i skaftet ner mot pungen, så det blir en riktig vibrationsfest som kittlar skönt på dem känsligaste punkterna samtidigt. Du hör ju att det här är som upplagt för att göra sexet ännu roligare! 

Ställningar som fungerar bra med vibratorn 

Till en början kan det vara lite svårt att hitta ställningar som fungerar bra med vibratorn. Man ska nämligen få in penisen samtidigt som vibratorn är i henne, något som är enklare i vissa ställningar. 

Vi rekommenderar att börja med doggy eftersom hon är väldigt öppen då och du får mycket plats. I doggy har hon även enkelt att styra vibratorn på sig själv eftersom hon får en sådan bra vinkel mellan sina egna ben. 

Att skeda brukar också vara en ställning värd att prova. Generellt sett så är de flesta positioner bakifrån eller från sidan passande eftersom de öppnar upp mycket. Dem svåraste ställningarna är framifrån, det vill säga missionären och liknande positioner. 

En sista position ni verkligen inte får missa är cowgirl, för där gör sig nämligen vibratorn helt underbar och det blir garanterat orgasm. Ni kan behöva prova runt bland lite olika vinklar innan ni hittar en ställning där mannen kommer in så smidigt som möjligt i dig, men med lite glidmedel och nyfikenhet kommer ni garanterat hitta en vinkel som fungerar bra. 

Förvånansvärt hög kvalitet 

Det här är en väldigt billig produkt sett till konkurrenterna men kvalitén håller ändå en hög nivå. Den punkt där det sviker mest är ergonomin som är betydligt bättre på dem dyrare varianterna. Går du upp lite i pris blir vibratorn alltså skönare att använda eftersom den ligger bättre mellan dig och din partner.

I övrigt så håller kvalitén hög nivå. Materialet är helt i mjukt silikon vilket skapar en mjuk känsla mot din kropp. 

På vibratorn kan du välja mellan tio stycken olika mönster som du skiftar mellan på plus- och minusknappen. Enkelt och tydligt alltså! 

Om du inte är nöjd med dem tio mönstren som är förprogrammerade eller om du bara vill styra via mobilen så kan du koppla upp dig genom Satisfyers app. I den kan du dels styra och välja mellan dem förinställda mönstren, dels skräddarsy egna mönster efter vad just du tycker om. 

Precis som med penisringen går det även att koppla upp vibrationerna mot den musik du lyssnar på vilket ger en ännu bättre helhetskänsla. 

Något vi saknar är att Double Joy ska vara vattentät, något som den alltså inte är. Vibratorn tål dock stänk så man behöver inte oroa sig för att använda glidmedel eller att få fontänorgasm med den. 

Den här billiga sexleksaken drivs av ett uppladdningsbart batteri som du laddar upp med den medföljande kabeln. 

Använd ensam eller under förspel 

Användningsområdena är bredare än att bara använda vibratorn under penetrerande sex. Det går nämligen hur bra som helst att använda den under såväl förspel som på egen hand också. 

Under förspel kan din partner styra vibratorn på dig och förhoppningsvis ta dig till orgasm. När du är ensam och vill ha en trevlig stund så använder du den istället som en helt vanlig vibrator på dig själv! 

Frågor och svar om billiga sexleksaker

Är billiga vuxenleksaker synonymt med dålig kvalitet?

Nej, det är det verkligen inte! Detta är en vanlig fördom och den grundar sig i att det tyvärr finns väldigt många billiga vuxenleksaker på marknaden som håller riktigt dålig kvalitet. Dessa leksaker går oftast sönder snabbt, är bökiga och svåra att använda samt stimulerar inte på det sätt som utlovas. 

Det finns dock otroligt många bra leksaker där ute som inte alls kostar så mycket pengar. Att veta vad som är köpvärt och inte är ganska svårt och det är just därför som vi har skrivit den här guiden. 

Alla leksaker som du hittar här ovan håller ett väldigt bra pris men är trots det mycket härliga att använda, från kvalitet till funktion. Vi har alltså sållat ut det som är mest prisvärt och dem produkter som bevisar att billigt inte behöver innebära dåligt. 

Börja billigt och uppgradera dig med tiden

Om man är sugen att prova på sexleksaker men inte riktigt är säker på om det är något man gillar så är det perfekt att börja billigt och sedan ta det därifrån. Leksakerna här ovan kan alltså ses som perfekta nybörjarval för den som vill prova sig fram utan att riskera så mycket pengar. 

Billiga leksaker är naturligtvis även för dig som vet med dig att du gillar vuxenleksaker men inte har råd eller lust att spendera så mycket på det. 

Vi förespråkar också att alltid uppgradera sig med tiden och inte köpa något som är billigare än vad man redan haft, helt enkelt att man alltid går mot att få en bättre och bättre känsla. Vad passar då inte bättre än att börja från botten och jobba sig uppåt istället för att göra tvärtom?

Varför skiljer sig priserna så mycket mellan olika märken?

Som du märker så kan priserna skilja sig väldigt mycket mellan olika märken där vissa säljer en viss typ av produkt för mer än dubbla priset av vad en annan gör. 

Priset påverkas naturligtvis av olika saker men den största faktorn är vilken typ av varumärke man handlar från. Vissa vill profilera sig som ett lyxmärke medan andra vänder sig mot lågprismarknaden. 

Dyrare produkter brukar även i regel ha en bättre kvalitet i form av dyrare materialval, mer avancerad teknik och mer ergonomisk design som gör leksaken skönare att använda, något som drar upp priserna eftersom det är dyrare att tillverka. 

Oftast kan det även handla om att riktigt stora märken kan pressa ner priserna rejält tack vare att de har så hög produktion. Ta Satisfyer som exempel. De gör riktigt bra leksaker men kan trots det hålla ett bra pris tack vare deras enorma produktion som sänker styckkostnaden markant. 

Hur valde vi vilka billiga sexleksaker som är bäst?

Det kryllar av vuxenleksaker i budgetklassen idag och det är verkligen ingen enkel uppgift att sålla fram guldkornen. För att välja det absolut bästa så har vi utgått från några olika punkter. 

Absolut viktigast har varit pris i relation till kvalitet, det vill säga att man får mer än vad man betalar för. Det kan låta lite flummigt, men upplevelsen ska helt enkelt vara bättre än vad man hade kunnat tänka sig när man betalade. 

I kvalitet så räknar vi in att leksaken ska göra det den utger sig för att klara av, att den ska kännas robust och välbyggd samt att den ska vara enkel och skön att använda. 

Utöver detta så har vi även kollat på hur mycket skillnad leksaken faktiskt gör. Vi har undvikit att ta med sådant som en vanlig penisring eller annan leksak som helt enkelt inte är så märkvärdig. Allt du hittar här ovan gör stor skillnad för en liten peng vilket varit väldigt viktigt. 

Vi hoppas att du har hittat en eller flera billiga sexleksaker som kommer ta din njutning till nästa nivå, oavsett om det är på egen hand eller tillsammans med någon annan!

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: