Innehåller annonslänkar. 

Hemligt sällskap bästa swingersklubben i Sverige

Vilken är den bästa swingersklubben i Sverige? Den frågan ställde vi våra läsare och i toppen hamnade ett sällskap som är känt för sina proffsiga tillställningar och höga nivå på deltagare! 

Det hemliga sällskapet är den mest populära swingersklubben i Sverige

Det hemliga sällskapet, eller DHS som de också kallar sig, är den i absolut mest uppskattade swingersklubben i Sverige enligt våra läsare. 

Vi genomförde nyligen en undersökning med över 1000 stycken svarande. Enkätundersökningen frågade vilken som är den absolut bästa swingersklubben i Sverige och svaren talade sitt tydliga språk. Hela 21 % av dem deltagande tyckte att DHS var bäst, något som gjorde att de knep en förstaplats mot andra väletablerade klubbar såsom Club Adam&Eva, Blue Vision och Paradiseswingers. 

Vilka är Det hemliga sällskapet?

Det hemliga sällskapet är en klubb som värnar om hög kvalitet och nivå på deras träffar. Klubbens grundare kallar sig för värdparet och idén till DHS kom efter att de själva hade provat olika swingersklubbar i Sverige utan att ha hittat något de var riktigt nöjda med.

Enligt värdparet så var många av klubbarnas lokaler ganska sunkiga och nergångna och de kände att man skulle kunna göra swingerslivet mycket bättre med lite ansträngning. 

Sedan några år tillbaka driver de den populära swingersklubben som några gånger per år anordnar en fest för medlemmarna. Fokus ligger primärt på att ha kul och trevligt och sekundärt på sexet, något som gör att man som gäst inte känner någon press på att ligga, även om det även brukar sluta med det.  

DHS är restriktiva med vilka som får vara medlemmar

Något som gör att DHS fått ett sådant bra rykte är att de är otroligt försiktiga med vilka de släppar in i klubben. För att bli antagen måste man fungera socialt, vara trevlig och ha samma goda inställning som övriga medlemmar. Eftersom alla medlemmar håller en lika hög standard så blir festerna något extra till skillnad från vanliga klubbar där de flesta får delta efter en kort provperiod. 

Köns- och åldersfördelning på svarande

Det var som sagt över 1000 stycken som svarade på får undersökning, närmare bestämt 1078 stycken. 39 % av dem var män och resterande 61 % var kvinnor. Ålderspannet var från 18 år och uppåt där den största andelen svarande var mellan 40 och 50 år tätt följt av åldersspannet 25-30 år. 

Resultat

Vilken är den bästa swingersklubben i Sverige

Motiveringar

Alla som röstade ombads att motivera sitt svar. Frågeställningen löd ”Motivera varför swingersklubben du valt är den bästa”. Här är några av motiveringarna från enkäten:

“För att Det hemliga sällskapet med råge håller högst klass på deras event. Det är fräscht och känns seriöst utan att den sexiga stämningen försvinner. Önskar att det fanns fler klubbar som dom…”

“DHS har alltid så proffsiga träffar. Allt är bra ordnat, från lokal till dryck och musik. Det märks verkligen att värdparet har erfarenhet av nöjesbranchen sedan tidigare :)”

“Jag valde DHS eftersom de sticker ut från alla andra swingersklubbar som jag någonsin har varit på. Speciellt i Sverige så är det oftast tveksamma lokaler, lite halvsunkig känsla och både kreti och pleti kan komma in. DHS ställer höga krav på dem deltagande och ser alltid till att allt känns hygieniskt.”

“Har varit på swingersklubbar runt om i hela världen, från öst till väst och måste medge att DHS håller en standard som man sällan stöter på. Dom kan sina grejer helt enkelt.”

“Det hemliga sällskapet är just hemliga. Man behöver aldrig oroa sig för att någon annan ska få veta. Eftersom DHS är så pass selektiva med vilka som får komma är det även hög nivå på alla medlemmar. Alla kan föra sig och är charmiga och sexiga!”

“Eftersom det inte finns någon swingersklubb i landet som gör det lika seriöst som DHS. Det är verkligen en hemlig klubb som man vill vara med i, så är du inte med: sök!

“Har inte så stor erfarenhet av swingerslivet innan DHS men blev rekommenderad och inbjuden till DHS av ett par som är med. Ser alltid fram emot festerna som brukar vara både heta och sköna men även superroliga och trevliga. Helt klart min favorithobby. Tack för jag får vara med!”

“Enkelt. För att alla andra klubbar i Sverige känns skabbiga medan DHS gör det till en pirrig och välorganiserad kväll där allt är topp. Fler bör lära av DHS! Helt klart ett vinnande koncept och om fler klubbar skulle vara så här hade definitivt fler människor vågat prova på swingerslivet. Det är i alla fall vad jag tror.”

“Det hemliga sällskapet sticker ut både i Sverige och från dem klubbar jag varit på i Danmark och Tyskland. Även om det är en sexig stämning så är det inte sådär sunkigt som det tyvärr kan vara många gånger (ni som är swingers vet säkert vad jag menar). Tack DHS för oförglömliga kvällar!!”

“Inget mäter sig med DHS. Prova själv om du inte tror mig! Man känner sig trygg och respekterad, det finns gott om ställen att gå iväg och vara lite ifred på och människorna som är medlemmar är alla sköna, avslappnade och har en bra syn på sex och närhet. Inom Det hemliga sällskapets väggar finns respekt och sexlust vilket är en riktigt härlig kombo!”

Sammanfattningsvis

Det hemliga sällskapet, även kallat DHS, är alltså den bästa swingersklubben enligt våra över tusen svarande läsare eftersom de håller en hög nivå på sina träffar, både på lokaler och medlemmar. Är ni sugna på en riktigt bra swingersklubb bör ni därför spana in deras hemsida och lämna in en ansökan! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: