Innehåller annonslänkar. 

Balldo är den mest intressanta sexleksaken enligt våra läsare - läs undersökningen

Balldo: den mest innovativa sexleksaken enligt våra läsare

Vi på Passionerad älskar att prata med våra läsare om allt som rör sex, närhet och relationer. 

För ett tag sedan så skickade vi ut en enkätundersökning till alla våra e-postprenumeranter där vi frågade vilken som är den mest innovativa och nytänkande sexleksaken. 

Det fanns många kreativa vuxenleksaker att välja mellan och i den absoluta toppen med hela 17 % av rösterna kom Balldo.

Här kan du läsa om undersökningen samt hur våra läsare har röstat och varför de rekommenderar den här minst sagt unika sexleksaken! 

Balldo är en typ av dildo som sätts runt pungen och förvandlar den till en penetrerande löspenis, något som är en både spännande och väldigt skön sexleksak som kan användas för att krydda till det under penetrerande sex! 

Hur har våra läsare röstat?

Mest innovativa sexleksaken enligt våra läsare - hur har våra läsare röstat? Diagram med statistik

Några av alla motiveringar till varför Balldo är så uppskattad

Vi uppmuntrade alla deltagande i undersökningen att motivera sitt svar. Här nedan har vi valt ut några av alla motiveringar som kom in! 

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att mina bollar kunde bli involverade på ett så här skönt och kul sätt när jag har sex. När jag blev rekommenderad pungdildon på Reddit så fattade jag inte riktigt grejen till en början, men efter att ha läst ännu fler recensioner om den så blev jag nyfiken och kände att jag behövde testa själv och wow, det har verkligen förändrat mitt sexliv mer än vad jag trodde den skulle göra. Den ger en helt ny dimension av njutning och mina orgasmer blir bra mycket starkare. Det här är verkligen en innovativ sexleksak och jag är glad att jag har funnit ett märke som investerar tid, pengar och energi i att skapa nya och banbrytande sexleksaker för oss män 🙂

Jag och min man har mängder med sexleksaker hemma och har njutit av vuxenleksaker i över tjugo år och trots det faktumet så har vi aldrig sett något som liknar pungdildon. Det är verkligen en genialisk leksak i all sin enkelhet och det är nästan lite underligt att ingen annan hann komma på det här innan Balldo. Jag älskar verkligen att se min man stöna och njuta när han får sin pung stimulerad och han kommer också så mycket skönare med den. Det är nästan som att pungdildon stimulerar pungen att producera mer sperma för han kommer också mycket mer. Det gör mig verkligen glad att se honom njuta så mycket med en sexleksak som går att använda under tiden vi har penetrerande sex tillsammans!

Pungdildon är ett bevis på att sexleksaker inte behöver bli komplicerade, inte alls faktiskt. Bra jobbat, verkligen!

Balldo är egentligen väldigt simpel men trots det en väldigt intensiv sexleksak. Det är min absoluta favorit just nu att använda under penetrerande sex och min fru tycker också om den mycket. Jag är även helt såld på kvalitén! Materialet är väldigt mjukt, enkelt att rengöra och designen känns överlag robust och välgjord!

Jag hade ingen aning att det kunde kännas så skönt att få sina bollar stimulerade. Pungdildon är verkligen ett riktigt kap och när du väl har provat den så vill du inte sluta använda den när du har sex hehe. Jag tycker det är riktigt smart att involvera pungen under sexet eftersom det uppenbarligen finns mycket nerver där som annars inte involveras.. Så ja, det är verkligen nytänkande av Balldo att involvera pungen på det här sättet och jag har aldrig sett något liknande förut, så därför väljer jag pungdildon som min favorita innovativa sexleksak!

Jag har velat överraska min älskade man med en rolig och innovativ sexleksak under en ganska lång tid och efter mycket efterforskning så hittade jag tillslut något som väckte min uppmärksamhet: nämligen pungdildon. Så jag köpte en och gav den till honom under alla hjärtans dag och ja, det var verkligen precis vad vi ville ha. Den stimulerar på ett helt nytt sätt och han har blivit supernyfiken och taggad på vårt sexliv igen, något jag inte har sett honom vara på väldigt länge. Den är lite skum och konstig men trots det superrolig att använda och den tar sexlivet till en helt ny nivå. Jag skulle rekommendera den här leksaken till alla sexälskare där ute som vill ha en helt ny upplevelse. Detta är helt klart den perfekta leksaken för par, men min man säger även att den är väldigt skön när han runkar!

Jag har använt en uppsjö olika sexleksaker för pungen genom åren och ingen har känts riktigt bra, ingen förutom Balldo! Det är helt otroligt hur naturlig den känns! Det är som att jag har haft en pung hela livet utan att ha haft någon nytta av den och nu plötsligt så har jag det xD Vilken bra och nytänkande produkt!

Min fru får riktigt sköna orgasmer av pungdildon från Balldo och jag klagar inte heller på hur den känns! Jag menar, halva jordens befolkning har en pung, så varför inte ha lite kul med pungkulorna?

Tio av tio poäng för innovation, tio av tio poäng för kvalitén och tio av tio poäng för känslan. Så jag kunde inte önska så mycket mer egentligen. Jag rekommenderar verkligen att kombinera den med andra leksaker också!

Försök att hitta en mer intressant sexleksak, jag väntar! Nej men seriöst, det här är en sådan häftig och cool idé och det bästa är att den faktiskt fungerar! Jag har använt min flera dagar i veckan i över ett år och det känns bara bättre och bättre. Kvaliteten är även riktigt hög! Min Balldo både känns och ser ut precis som när jag köpte den trots allt användande den har varit med om, så tumme upp för det! Jag är överlag väldigt nöjd och det här känns helt klart som den bästa “galna” sexleksaken som jag har provat och den är inte heller enbart häftig utan känns väldigt bra också!

Varje person med en pung som letar efter en kul och innovativ sexleksak borde gå för Balldo! Jag är väldigt nöjd över hur den känns och hur enkel den är att använda trots att det är en helt ny typ av sexleksak för mig som jag först trodde skulle bli för svår att använda. Bra jobbat till vem som än kom på den här idén!

Ålder på deltagarna och antal röstande

Ålder och antal svarande i undersökningen

Könsfördelning mellan dem som har svarat

Könsfördelning på svarande

Sammanfattningsvis om Balldo och undersökningen

Balldo är enligt oss våra läsare en väldigt smart och nytänkande sexleksak som passar perfekt för par som vill testa något helt nytt. 

Våra läsare tycker att den är prisvärd, gjord av ett material som känns skönt och den är även enkel att använda, även om det kan ta ett tag innan man kommer på exakt hur man ska göra! 

Undersökningen genomfördes till våra e-postprenumeranter. Om du också vill delta så kan du prenumerera via formuläret här nedan!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att delta i våra undersökningar

Sidinformation

Om författaren av sidan

Axel Ek

Axel Ek

Axel är CTO på Passionerad vilket innebär att det är han som sköter allt det tekniska och ser till så att vi kan nå ut med vårt innehåll på ett användarvänligt sätt som är lätt att ta till sig.

Maila Axel

Källförteckning

  1. Passionerads enkätundersökning till sina epost-prenumeranter september 2023. 

Dela den här sidan med dina vänner: