Kan innehålla annonslänkar.

avsugningsmaskin

Avsugningsmaskin: 7 bästa runkmaskiner 2023

Alla som älskar oralsex men inte har någon partner bör införskaffa sig en avsugningsmaskin. Idag finns det väldigt många leksaker som är riktigt bra på att imitera känslan av ett passionerat blowjob och i vissa fall även gör det bättre än vad en partner kan tack vare smart teknik. 

Vad sägs om en maskin som suger dig med kunskapen från att ha analyserat tusentals timmar av oralsex, eller en app som kan föra statistik över hur länge du håller innan du når klimax för att på så sätt göra dig mer motiverad att bli uthålligare i sängen?

Här nedan listar vi 11 modeller som alla utmärker sig som bra val. Längre ner finns även en recension till varje avrunkningsmaskin för dig som vill läsa mer. 

Recension av bästa avsugningsmaskin

Autoblow A.I+ Masturbator

Blowjobmaskin med AI

autoblow ai avsugnignsmaskin

Autoblow A.I+ Masturbator

Blowjobmaskin med AI

Stoppa din penis i det mjuka räfflade silikonhålet och välj och vraka mellan tio olika inställningar som kan köras i tio olika lägen, eller tryck på den slumpande knappen för att få en avsugning helt framtagen av den inbyggda artificiella intelligensen. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Världens bästa avsugningsmaskin, ja så har den kallats. Teknikens under har utvecklat sexleksakerna något enormt och det är Autoblow A.I ett bra exempel på. Här utnyttjas den tekniska intelligensen för att ge just din form av penis den skönaste avsugningen samtidigt som du kan kolla på Blowjob-filmer där rörelserna går i samma takt som din.

Alla rörelser baseras på en dator som analyserat över tusen timmar avsugningar och du kan därför gå in i en hel värld av olika tekniker. 

Tajt skön sleeve

Framsidan är formad som en mun och det är där du stoppar in din penis. På insidan möts du sedan av en mjukt räfflad silikonmun som trycker åt lagom hårt. Du kan byta ut munnen mot en vagina eller ett anus om du vill, något som ändrar både struktur på insidan och utseende. Det finns även olika hudfärger att välja mellan. 

Tio olika förinstallerade lägen samt ett AI-läge som suger väldigt verklighetstroget

Själva sleeven styrs av två motorer som drar upp och ner samt kan göra en vridande rörelse. Dessa två simuleringar tillsammans skapar i sin tur en känsla som är väldigt lik en riktig avsugning. 

Rörelsemönstren är också mycket bidragande till att det känns så bra och det är även rörelserna som gör att denna avsugningsmaskin skiljer sig från många andra på marknaden. 

I Autoblow AI sitter det ett litet chip kopplat till en dator och på detta chip finns kunskapen från en AI som har analyserat över tusen timmar oralsex, något som lett till att den lärt sig allt om det. Den här kunskapen är sedan fördelade på tio stycken olika inställningar som dessutom kan gå i tio stycken olika hastigheter. De olika lägena är ganska olika varandra där dem första är mer försiktiga och erotiska medan de sista är desto intensivare. 

Sedan finns det ytterligare en funktion som vi tycker är riktigt spännande och det är det så kallade ”AI-läget”. Där väljer datorn själv hur den ska utföra oralsexet baserat på den kunskap som datorn besitter, något som innebär att du får olika behandling varje gång precis som om du skulle ligga med en ny person. 

Går att skräddarsy ett eget läge

Ifall du inte nöjer dig med ovanstående så går det även att göra en helt egen rörelse som baseras på dina egna preferenser. Du kan här välja ifall det ska gå fort, långsamt, vara tajt, löst, röra sig bara på toppen eller bara på botten och så vidare. Möjligheterna är oändliga och det är bara du som sätter gränsen för hur bra det kan blir. 

Styr på distans 

Om du har en partner som ofta är borta och därför inte kan ge dig det sex du vill ha så kan hon eller han koppla upp sig mot leksaken och styra den på distans, något som innebär att din partner kan ge dig en skräddarsydd avsugning utan att vara hos dig. Ett perfekt sätt att sköta ett sexliv på distans! Vill ni ta det till nästa nivå kan din partner ha en egen fjärrstyrd leksak som du styr samtidigt! 

Drivs av kontakt samt enkel att göra ren

Det här är en leksak helt utan något batteri. För att driva den stoppar du istället in kontakten i väggen vilket innebär att du aldrig mer måste tänka på att ladda eller köpa batterier, men även innebär att du måste ha ett uttag i rummet du vill onanera i, något som gör allt lite mer omständigt. 

Rengöringen är busenkel. Du tar bara bort sleeven, alltså den del du har penisen i och sköljer den sedan under ljummet vatten och adderar en klick tvål, sedan är det klart. Låt torka och pudra lite för absolut längsta möjliga hållbarhet. 

Justera storleken med skruvmejsel 

Ett vanligt problem med avsugningsmaskiner är att de inte passar alla killar, så har du en väldigt stor eller liten penis kan det bli problem att få plats eller få den stimuli som det är tänkt. Det här har lösts genom att du kan ändra hur tajt hålet är med en skruvmejsel, så här är det bara skruva så omkretsen blir lagom för din penis. 

Det finns även lägen man kan sätta på så att du får extra mycket stimulans i toppen eller början av kuken vilket gör att du kan anpassa till var ditt ollon hamnar. 

Tysta motorer men vi saknar värme

Trots den väldigt avancerade konstruktionen och kraftiga motorer som kan jobba på i hög fart så är ljudvolymen låg och du kan utan problem smyga med den här även om du bor hemma, har rumskamrater eller liknande. Ett stort plus enligt oss!

Den stora nackdelen med Autoblow AI är att den inte har någon inbyggd värme i hålet man har sin penis, något som innebär att det enligt oss kan vara lite kallt till en början. Det går dock att lösa genom att ta ut sleeven och ha den i varmt vatten ett tag innan det är dags. Du kan även stoppa in en värmesticka. 

Arcwave Pow

Billig blowjobmaskin

billig avsugnignsmaskin

Arcwave Pow

Billig blowjobmaskin

Det här är en manuell leksak som inte har någon motor utan allt sköts via en ventil och dina handrörelser, något som gör att priset hålls nere. Trots ett förmånligt pris är den dock skön att använda och ger en mycket djupare känsla kontra en vanlig fleshlight.

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill få en skön avsugning till ett bra pris så är modellen Pow från Arcwave värd att spana in! Den har ett lågt pris tack vare att den inte har någon motor utan allt sker manuellt genom dina handrörelser och en ventil som kontrollerar sugkraften i själva röret.

Suger skönt utan motor

Du täcker din penis med vattenbaserat glidmedel och sprutar även ner det i hålet, sedan trycker du in din penis och möts då av en mjuk silikoninsida. I toppen av röret sitter det en ventil där du kan jobba upp som en form av vakuum vilket ger ett korsdrag som kommer bakifrån och suger över penisen. På så vis kan du få känslan av en mun utan att någon elektricitet är inblandad. 

Samtidigt som du får den sugande känslan rör du cylindern upp och ner över din penis och får på så vis en dubbel känsla. Suget blir även som skönast när du rör cylindern samtidigt. Själva insidan har även en form som gör att silikonet drar åt sig mot kuken när vinden drar igenom vilket ger en närmare känsla där det trycker på ett sätt som påminner om en mun. 

Ifall du vill ändra själva strukturen mot din penis kan du vända på silikonet eftersom det är olika räfflat på olika sidor. Du har alltså två olika typer av känsla i samma leksak. 

Går att använda som vanlig lösfitta

Ifall du vill variera från den sugande känslan så går det att öppna ventilen helt och få själva cylindern som en vanlig lösvagina som du kan onanera med. Vi föredrar den sugande känslan men det kan trots det vara trevligt att få variera sig ibland!

Stilrent yttre och smart funktion

Tillverkarna Arcwave är ett riktigt lyxmärke som kan det här med detaljer och finess, något som verkligen märks på hur den här leksaken är designad. Varje drag är noggrant genomtänkt och utsidan är faktiskt väldigt diskret vilket underlättar mycket om man har lite utrymme hemma och inte kan gömma undan leksaken. Du kan ha den framme i badrummet eller ståendes på nattduksbordet likt en liten högtalare utan att den kommer dra några misstankar till sig. 

När du har sprutat i cylindern rengör du den enkelt genom att ta ut sleeven, skölja ur den i kranen och låta torka. Enkel finess när det är som bäst. 

LELO F1S V2 BLUE

Bästa avsugningsmaskin

avsugningsmaskin lelo

LELO F1S V2 BLUE

Bästa avsugningsmaskin

Vår favorit av alla modeller som går att köpa där ute. I den snygga cylindern gömmer sig en silkeslen silikondröm som tar hand om din penis på absolut bästa sätt med ett knapptryck. En produkt alla som gillar sex och onani bör testa! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

F1S från märket Lelo är verkligen en favorit och vi har recenserat den tidigare vilket gör att vi har god koll på vad denna snygga cylinderformade skönhet är kapabel till. I röret där du stoppar din penis pågår det saker som får en att spruta otroligt skönt och snabbt och tekniken bakom stimulansen är patenterad vilket innebär att du inte hittar något liknande på marknaden idag. 

Hela produkten i sig är även otroligt snyggt byggd där man märker att tillverkaren velat skapa en känsla av lyx från det att du öppnar kartongen tills att du är klar med användningen och det är dags att tvätta. Allt däremellan är bara så bra gjort och fungerar precis som det är tänkt. 

Beröring med stor fingertoppskänsla 

Det som gör F1S så speciell är att den har en teknik som skickar ut soniska vågor som strålar ut från penis och känns i hela kroppen. Du får alltså en djupare beröring än bara lokalt vid kuken och speciellt orgasmerna känns mycket starkare än med en vanlig lösvagina.

Själva tekniken bygger på två motorer som gemensamt ger en avrunkande och sugande känsla som tillsammans påminner väldigt mycket om ett oralsex. Dem är otroligt precisa och mjuka i rörelserna så hela avsugningen har en bra fingertoppskänsla över sig trots att den utförs av en maskin. 

Den ena motorn kan även ge vibrationer och du kan justera vardera motor separat med sju olika lägen vilket innebär att du kan kombinera på extremt många olika sätt. Det går alltså att köra enbart vibratorn, enbart runkande rörelsen eller båda tillsammans. 

Utöver dessa förinställda program kan du även skräddarsy ett eget vilket gör att du kan få en helt personlig upplevelse baserat på dina egna preferenser. Här finns det mycket att leka och testa, så var bredd på att dyka ner i en värld med otroligt många olika sätt att få din penis sugen på.

Allt sköter sig själv  

Du måste inte göra något mer än att stoppa in kuken i cylindern för att få njutning eftersom allt sker med elmotorerna som drivs av batteriet som efter två timmars laddtid ger en timmes lek. Inget mer upp och ner med handen alltså.

Det går även att sätta fast Lelo F1S i ett ställ som du kan köpa till eller varför inte mellan två madrasser, men vår favorit är att bara hålla den still över penis när man ligger i sängen eller sitter i soffan. Testa dig fram så kommer du hitta vad som känns naturligt för dig. 

Här hade vi gärna haft ett lite starkare batteri men Lelo har velat hålla nere vikten för att göra blowjobmaskinen mer lätthanterlig och därför valt ett lite svagare batteri. Den totala vikten ligger på ynka 300 gram vilket gör den till en av dem lättaste modellerna på marknaden. Precis som Lelos vision så är F1S mycket smidig och enkel att kontrollera utan några problem att hålla i den en längre tid. 

Få feedback i app

Lelo styrs med en app som kopplar upp sig via BlueTooth. I appen kan du sedan styra allt som har med leksaken att göra och du kan även få feedback från dina onanistunder. Det räknas nämligen ut ett poäng baserat på hur hög intensitet du hade samt hur länge du höll. Med det här poänget kan du sedan jämföra din uthållighet för att ta reda på ifall du blir uthålligare eller inte vilket är en kul detalj som även gör att man blir motiverad att förbättra sin prestation.

För att öva upp dig och se tydliga resultat kan du exempelvis köra ett och samma program flera gånger i rad tills du håller dubbla tiden av vad du gjorde första gången du provade. När du lyckas med det så går du vidare till nästa program och tar dig an samma utmaning där. 

Paketerat på bästa möjliga sätt 

Lelo är kända för att göra produkter som andas kvalitet rakt igenom och F1S är inget undantag! Den inre sleeven är gjord i ett magiskt mjukt silikon som ligger lent och fint mot huden och som tillsammans med glidmedel är otroligt härligt. 

Du kan tömma rakt i leksaken och sedan skölja ur den i handfatet med lite tvål, sedan är den ren. En nackdel är att du däremot tyvärr inte kan ta med F1S in i duschen eller använda den i badet eftersom konstruktionen bara är stänktålig och inte helt vattensäker. 

Den silvriga utsidan med räfflor är inte heller så tokig och känns lyxig rakt igenom vilket är ett stort plus som smittar av sig på hela känslan. Det känns helt enkelt lite lyxigt och härligt att använda den. Allt kommer även paketerat i en schysst förpackning för att ge en bra känsla redan från start. 

PDX Elite Fap-O

Runkmaskin med vakuum

fap-o runkmaskin

PDX Elite Fap-O

Runkmaskin med vakuum

En skön leksak som ger vakuum och är enkel att använda. Inga konstigheter, bara en effektiv leksak som gör vad den ska, perfekt för dig som vill ha något som inte kräver en app. Materialet är dessutom förstklassiga TPE!

Återförsäljare:

Jämför priser:

Fap-O är en väldigt ”straight forward” avsugningsmaskin som gör det den ska utan krusiduller. I det tajta hålet stoppar du in din penis och kan sedan njuta av sju olika mönster och tre hastigheter som går lös på din kuk. En häftig och lite kittlande sak man kan göra är att släppa leksaken och låta den röra sig upp och ner av sig själv genom att den suger in och ut. 

Vibration och sug i ett 

Fap-O har dubbelverkande stimulans där du har både en sugande effekt och en vibrerande funktion i ett. Suget fungerar genom att luft dras in och ur och skapar då en känsla som påminner om när någon använder tungan och munnen på en. Suget kan variera i hastighet och mönster och vi tycker faktiskt att de alla är sköna. 

Suget är inte ett sug som torkar ut kuken utan det är mer en lite kittlande lätt känsla som tillsammans med mycket vattenbaserat glidmedel känns mjukt och varmt. Själva suget är även ganska tyst så att du inte ska behöva skylta för eventuella andra personer i huset att du onanerar. 

Vibrationen adderar stimulans och bygger upp orgasmen på ett bra sätt tillsammans med suget. Om vibrationen inte skulle funnits hade känslan upplevts mycket plattare och klimax hade tagit längre tid att nå, så vi är glada att det finns även om det för dig kanske låter lite konstigt med en vibrator mot penis. 

Mycket enkel att kontrollera 

Du styr hela Fap-O med dem fysiska knapparna på framsidan och behöver därför inte krångla med någon app eller liknande utan det är bara köra igång så fort du laddat upp den. Du har ett knappsteg för att ändra mellan dem sju lägena och ett för att byta hastighet där varje läge har tre olika intensitet att välja på. 

Ibland är det skönt att gå tillbaka till det enkla och skala ner lite på alla funktioner för att bara ha något som fungerar enkelt och direkt. Är du en person som känner så kommer du absolut bli nöjd Fap-O som enligt oss är en produkt i all sin enkelhet. 

Välgjord insida

En mycket viktig detalj när det kommer till avsugningsmaskiner är hur de ser ut och känns på insidan, alltså den del som är mot kuken. Det finns en uppsjö av olika varianter och just den här är lite lätt räfflad och knottrig vilket enligt oss ger ett lagom intensivt stimuli som inte blir för mycket men trots det är tillräckligt för att komma ganska snabbt. 

Insidan på just denna maskin är främst för dig som tycker om lite lättare stimulans och kanske finner det obehagligt om det blir för tajt medan du bör välja en annan modell ifall du föredrar hårdare tag. 

Du kan spruta i sleeven utan att behöva oroa dig för problem med rengöringen eftersom det bara är att dra ur silikonet och skölja av det i varmt vatten när du är färdig. Vi rekommenderar att dra ur silikonet eftersom du då kommer åt bättre, undviker risken att vattenskada motorn samt kan hälla rakt igenom då det finns hål på båda sidor. Vatten måste man nämligen vara försiktig med i närheten av Fap-O då den inte är det minsta vattentät. 

Gjord av TPE och bra laddtid

Materialet ligger enligt oss över priset eftersom du får en insida gjord av lyxiga och realistiska TPE som är känt för sina hudliknande egenskaper. TPE är det material som dyra sexdockor annars brukar vara gjorda av, så här får du verkligen det bästa av det bästa. TPE kräver att man pudrar det efter användning för att det ska hålla sin realistiska känsla samt undvika att få sprickor. 

I Fap-O sitter det ett batteri som enligt oss är väldigt starkt i relation till många andra produkter som finns på marknaden idag. Det laddar fullt på 120 minuter och du kan sedan kräma ut hela 80 minuter användningstid vilket är otroligt mycket för en avsugningsmaskin. 

Vakuum ger extra känsel

Det finns fem stycken olika inställningar för det så kallade vakuum-läget vilket innebär att luften sugs ut ur cylindern där penisen ligger. Vakuumet gör så att du får ett större blodflöde till kuken vilket inenbär att du blir hårdare men framförallt mer känslig. Du kan därför förvänta dig att vakuumet kommer göra så att du känner mer av allt. Till en början kan det dock vara lite obehagligt att uppleva, så var beredd att stänga av ifall det blir för mycket. 

Eftersom det finns fem stycken olika lägen kan du dock börja väldigt lugnt och försiktigt för att sedan gradvis öka i takt med att du blir bekvämare. 

TENGA Flip

Avsugningsmaskin utan motor

TENGA avsugningsmaskin

TENGA Flip

Avsugningsmaskin utan motor

En väl genomtänkt modell från Japan byggd för att ge oralsex utan att det krävs någon el. Bygger upp ett vakuum samt har en insida som får det att klämma åt skönt. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det här är en maskin som skiljer sig lite till utseendet och tekniken gentemot dem andra modellerna. Du stoppar in penisen i det trånga hålet som anpassar sig efter din storlek och kommer sedan in i ett landskap av mjukt silikon med toppar och dalar i form av knottror och små räfflor.

I botten av leksaken finns en liten kula som stimulerar ollonet extra skönt, speciellt när du pumpar ut luften. Allt drivs helt utan motor och man kan säga att TENGA är en flashlight med egenskaperna från en manuell sexleksak som ger oralsex. 

Teknik som sticker ut från mängden 

TENGA kombinerar känslan av en fleshlight med tekniken hos en blowjobmaskin. Insidan av cylindern där du stoppar in kuken är gjord av ett väldigt fint TPE och stimulansen varierar med olika typer av struktur som all påminner om känslan från en mun.

Just materialet är framtaget av TENGA själva och det finns inget liknande på marknaden idag även om det finns mycket som påminner lite granna. Materialet är helt fritt från ftalater vilket gör det extra skonsamt för dig. 

När du bottnar din penis i det ungefär 14 cm djupa hålet så lägger sig ollonet i en mjuk kula som är gjord för att ge en extra nära och intim känsla som klämmer åt skönt. Den riktiga magin börjar dock först när du pumpar ut luften och bildar ett vakuum. Det är denna funktion som skiljer TENGA från en vanlig lösvagina. 

Skapa vakuum för sugande effekt

Genom att trycka på sidan av TENGA så pumpar du ut luft och kan skapa ett helt vakuum vilket som du nu vet gör så att mer blod rusar till kuken och att du känner mer. Vakuumet gör även så att TPE:n drar sig mer mot penisen och därför höjer friktionen och känseln. Du rör sedan cylindern upp och ner likt en lösvagina men känslan kommer här vara mycket mer sugande. 

Öppna upp och fyll med glidmedel 

Du kan dela på konstruktionen genom att ta bort en bygel och sedan öppna upp på mitten. När du öppnat upp kan du sedan vräka på med glidmedel för att förbereda. Den här funktionen är verkligen bra för att få glidmedel i varje vrå och därför även öka hela upplevelsen, så se till att utnyttja den. 

Utöver att vara smidig vid förberedelserna kan du även öppna upp för att komma åt bra när det är dags att göra rent. Du sköljer då bara med varmt vatten och en liten klick tvål för att bli av med allt glidmedel och kroppsvätskor och du kan sedan hänga leksaken på tork när den är öppen. Torkar du öppet så går det snabbt att få allt vatten att avdunsta. 

Japansk konstruktion som tog ett decennium att skapa

TENGA är ett Japansk märke som har utvecklat Flip i över tio år innan den var redo för den publika marknaden vilket innebär att varenda liten detalj har hunnit tänkas igenom både en och två gånger. Tro därför inte att något är lämnat åt slumpen utan här är allt genomtänkt, även varenda liten vrå av mönstret på insidan har setts över flertalet gånger för att hitta vad som ger bäst resultat.

Designen tycker i alla fall vi är otroligt tilltalande och gör det ännu mer spännande att använda leksaken. Allt är alltså otroligt bearbetat och byggt för att leverera på bästa möjliga vis. 

Airturn 3

Avsugningsmaskin med värme

Avsugningsmaskin airturn 3

Airturn 3

Avsugningsmaskin med värme

Ifall du vill ha värme, sug och vibration i ett så är det denna leksak du ska välja då du inte kommer hitta något bättre val hur länge du än letar! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Airturn är en modell som har funnits en längre tid och de är nu inne på sin tredje utgåva av sin populära skapelse. Det som gör Airturn så skön är kombinationen av sug, vibration och värme. Äntligen en modell som värmer skönt!

Njut av tre känslor på samma gång

Hålet som du glider in i är ett tajt utrymme av silikon som har små knottror på insidan vända mot penisen och stimulerar härligt. Du kan använda den som en vanligt klassisk flashlight rakt upp och ner, men om du vill ta det till nästa nivå så är det bara att slå på någon av dem tre funktioner som finns att välja på, eller varför inte aktivera alla på en och samma gång?

Den första funktionen är en vibrerande effekt som känns i hela cylindern från penisroten till toppen. Här kan du ta dig igenom hela 18 lägen men du kan tyvärr inte ändra hastighet på vardera inställning. Eftersom det finns så mycket att välja mellan gör det dock inte så mycket. Vibrationen i sig är lite kittlande och känns extra skön speciellt runt kuken. 

Den andra funktionen är ett sug och här finns det tre olika styrkor till ditt förfogande. Det är suget tillsammans med vibrationerna som gör att känslan påminner så mycket om en avsugning. Airturn 3 har dock ett ess i rockärmen, nämligen en värmefunktion som gör att hela hålet blir antingen 35 eller 45 grader Celsius beroende på vad du tycker är skönast. 

Värmen gör extremt stor skillnad och är pricken över i för att helheten ska komma så nära den äkta känslan av en mun som möjligt. Så vi måste ge ett stort plus för den detaljen som dessutom gör att Airturn sticker ut från mängden. 

Styrs enkelt med innovativ spak 

På ovansidan, alltså andra sidan från där du har själva hålet, sitter det en liten spak där du kan styra mellan dem två olika lägena samt dra plus eller minus. Du styr alltså allt med ditt pekfinger via en enda liten spak. På en display kan du se vilket läge du har på för att på så vis kunna komma tillbaka till dina favoritinställningar senare. 

Vi hade gärna sett en lösning där man hade kunnat spara sina bästa lägen för att snabbt komma åt dem igen, men detta kanske är något att utveckla i en framtida modell?

Längden är 24 cm medan den inre längden är något kortare. De flesta män kan dock trycka in hela sin penis i den även om några kommer kunna bottna, något som dock inte gör så mycket eftersom ollonet och stora delar av skaftet ändå får stimulans. 

När du ska använda Airturn 3 kan du antingen välja att hålla den still över din penis och låta maskinen göra sitt eller så kan du röra den fram och tillbaka över kuken i en runkande rörelse. De olika sätten ger en upplevelse som skiljer sig ganska mycket åt och vi tipsar verkligen om att testa båda. 

Det invändiga materialet är TPE, vikten ligger på 990 gram och konstruktionen är vattentålig vilket innebär att du kan skölja av den under kranen men inte ha med den in i duschen eller badet. 

Vorze A10

Avrunkningsmaskin som kopplar till porr

avsugningsmaskin vorze

Vorze A10

Avrunkningsmaskin som kopplar till porr

En högteknisk modell som kombinerar teknik och mekanik för att ge en avsugning extremt nära verkligheten. Valet för dig som bara nöjer dig med det bästa. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Vorze A10 är en riktig värstingmodell som har det där lilla extra – nämligen att du kan koppla rytmen från den porrfilm du kollar på till rörelsen som maskinen ger dig. Utöver det så är även alla detaljer i absoluta toppklass vilket innebär att det här är en produkt med lite extra allt för dig som vill ha en lyxig modell som håller måttet under många år framöver. 

Unik teknik synkar med rörelser i din porr 

Vorze har utvecklat en ganska avancerad AI som kan analysera det du kollar på och anpassar sedan sina rörelser efter hur det rör sig i videon. Du kan alltså verkligen ta del av upplevelsen i filmen och känna nästan samma som killen du kollar på gör. Om du dessutom köper till ett VR-set kommer du förmodligen inte behöva mer för att det ska kännas som att du faktiskt ligger med någon på riktigt. 

För att tekniken ska fungera måste du koppla upp dig via appen som följer med och denna appen analyserar sedan det du kollar på i mobilen, så appen måste alltså få tillstånd att se vad du gö. Den kollar dock bara på när du har aktiverat den, så när du är färdig är det bara att koppla från. 

Kan ge känslan både av avsugning och ett handjobb

Det finns totalt sett sju stycken mönster att välja mellan där varje mönster har sju olika hastigheter. Tillverkaren har tagit fram mönstren för att skapa känsla både av avsugning och avrunkning vilket innebär att du kan få just den beröring du vill ha, oavsett om det är ett passionerat handjobb eller ett intimt oralsex som du söker. 

En stor fördel med alla inställningar är att du skiftar mellan dem väldigt enkelt, så att bygga upp en orgasm är inte alls svårt då du enkelt och snabbt kan dra ner och sedan dra upp intensiteten. Att bygga upp en orgasm ger skönare klimax och gör att du kan hålla längre, så två flugor i en smäll! 

Går att byta sleeve

Ifall du vill ändra hela känslan så kan du byta ut sleeven mot någon som har en annorlunda insida, exempelvis är tajtare eller lite lösare samt har ett nytt mönster. Det finns tre sleeves att köpa till varav den ena är identisk med den som sitter på. Att köpa till är dessutom väldigt förmånligt sett till priset och gör att du kan byta ganska ofta om du så vill. Sleevsen håller dock väldigt länge, så det är inte riktigt ett absolut måste. 

Något otymplig 

Den främsta invändningen vi har mot Vorze A10 är att den är ofantligt tung, hela 5,4 kg vilket gör den lite svår att ta med sig på resor eller liknande. Det är dock inga problem att ha den i sängen eftersom du bara stoppar in din penis i den mjuka sleeven och sedan låter maskinen göra resten. Du måste alltså inte göra annat än att hålla den helt still. 

Vi kan dock inte förstå hur vikten sprungit iväg så otroligt jämfört med dess konkurrenter och det här är verkligen ett område som Vorze skulle behöva se över. Utöver det så är produkten riktigt bra och allt man kan tänka sig. 

Frågor och svar om avsugningsmaskiner

1. Hur verklig känns en runkmaskin?

Hur långt är ett snöre? Här finns det olika svar att ge och det beror helt och hållet på vilken modell du har valt att köpa. Det som avgör hur verklig maskinen är främst materialet och dess sugande förmåga. För att få en sådan realistisk känsla som möjligt ska materialet vara mjukt, gärna TPE för maximal njutning. 

Sugeffekten måste även vara stark för att det ska kännas verkligt. En stark sugande känsla kan du få både av en motor och av en ventil som bygger upp ett vakuum medan du pressar ur luft. Vakuumet ger oftast en blåsande känsla framifrån och bak vilket kittlar och pirrar skönt. 

Det som oftast skiljer känslan från ett riktigt blowjob och det man får av en maskin är värmen och att det inte finns någon tunga. Annars har många tillverkare idag fått till både beröringen och strukturen rätt vilket verkligen inte är det lättaste. Att använda mycket glidmedel och eventuellt värma upp sleeven lite innan är dock fortfarande otroligt viktigt för att få till en sådan realistisk känsla som möjligt. 

Satsar du på en modell där man verkligen har lagt ner tid på att få till en realistisk känsla så kommer du komma väldigt nära hur det känns att få sin penis sugen av en människa, så idag går det alltså att få en väldigt autentisk upplevelse som singel. Hur vet man då vilka leksaker som faktiskt fungerar? Det vet man om man gör research och det är just därför vi skrivit den här recensionen, så att du som vill hitta en bra modell kan göra det. 

2. Hur ska man tvätta sin avsugningsmaskin?

De flesta modeller idag består av en hård utsida och en mjuk insida. Vissa leksaker möjliggör att man kan ta ut den mjuka insidan medan andra inte gör det. Oavsett hur det ser ut på modellen du väljer så är det viktigt att skölja rent med ljummet vatten och tvål när du är färdig. 

Efter klimax går du alltså till handfatet, häller ur sperman och fyller på med vatten. Skölj förslagsvis en gång med enbart ljummet vatten, en gång med ljummet vatten och tvål och sedan en sista gång med enbart ljummet vatten igen. Då kan du garantera att alla rester är borta och vill du vara ännu mer på den säkra sidan kan du även skölja ur med speciellt rengöringsmedel för sexleksaker. 

Om du ska använda med tvål är det viktigt att du väljer en mild variant som inte är så parfymerad eftersom dem är skonsammare mot materialet. I vissa enstaka fall avråder även tillverkaren från att använda tvål helt och hållet. 

Själva torkningen när du sköljt klart görs bäst genom att bara lufttorka. Ifall du kan ta ur din sleeve så ska du torka den helt innan du stoppar in den igen. 

3. Ta hand om den för längre hållbarhet

Att vårda sin avsugningsmaskin kommer vara viktigt för att förlänga hållbarheten så mycket som möjligt. Vård av sexleksaker är inte så svår och bygger egentligen på att tvätta efter varje användning samt att förvara korrekt. Här nedan är några steg att följa. 

  1. Ha för vana att alltid tvätta direkt efter att du använt leksaken. Låt den inte ligga med sperma i sig över natten eftersom det kan orsaka ofräscha dofter, bakteriebildning och defekter i materialet. 
  2. Pudra sleeven med jämna mellanrum för att hålla materialet fräscht och mjukt. Puder förlänger hållbarheten markant och gör främst att den är skönare att använda under en lång tid. 
  3. Förvara leksaken på en mörk och sval plats där det inte tränger in solljus. Ha även gärna en tygpåse överdragen för att undvika kontakt med andra leksaker och därför hålla en bättre hygien. Oftast hänger det med antingen ett lock eller en påse som du kan välja mellan. 
  4. Om din modell drivs av batterier ska du inte fortsätta ladda när det är fullt eftersom det förkortar livslängden och gör att batterihälsan blir sämre. Sluta alltså ladda när det är fullt. 

 

Följer du dessa fyra enkla steg så kan du räkna med att livslängden kommer förlängas med många månader om inte år, så lägg ner lite tid och omtanke för att slita mindre. 

4. Använd endast vattenbaserat glidmedel

Att använda ett silikonglidmedel är ingen bra idé eftersom det kommer lösa upp materialet i sinom tid. Glidmedel ska du dock använda för bästa upplevelse, men se då till så att det är ett vattenbaserat. Vattenbaserat känns lite annorlunda men är det enda man kan använda för att inte medvetet ha sönder sin leksak i silikon. 

Du får oftast med några små provex med glidmedel när leksaken levereras men det räcker inte till så många omgångar så se till att klicka hem lite mer tillsammans med maskinen så är du redo att köra igång på en gång. Glidmedel är dessutom ganska billigt så det är inget som svider märkbart i plånboken.  

5. Runkmaskin med eller utan motor?

Det finns två typer av val du kan göra: köpa en leksak som suger din kuk med hjälp av en motor och dem som ger dig oralsex helt manuellt. Dessa två val skiljer sig ganska mycket från varandra och vad man föredrar är en smaksak. 

Fördelen med en maskindriven modell är att du inte behöver göra mer än att stoppa in din penis och slå på så gör leksaken resten. Det är alltså lyxigare med en motor och många tycker även att det blir som skönast eftersom det då är en dator som med hjälp av massa rörliga delar tar hand om dig. 

Nackdelen med motorn är främst det högre priset kontra en manuell modell. Vikten brukar även bli högre på grund av batteriet vilket tar bort lite av smidigheten och dessutom innebär att du måste komma ihåg att ladda. Har du glömt att ladda blir det tyvärr ingen onani!

Dem manuella modellerna är lite enklare i utförandet och erbjuder inte lika många valmöjligheter vad gäller inställningar. Du kan alltså inte variera dig lika mycket utan måste förhålla dig till vilka rörelser du kan göra med handen samt hur mycket man kan justera ventilen som skapar ett vakuum. 

Fördelen med dessa är däremot att du får en billigare modell som dessutom kan användas överallt utan att behöva tänka på något batteri. Dem är även lite smidigare att använda. Många tycker också det är spännande med den helt manuella tekniken!

6. Alla återförsäljare levererar anonymt

Dem återförsäljare som vi har listat levererar alla helt anonymt, så du behöver inte vara det minsta orolig för att någon ska se vad du har klickat hem när du hämtar ut ditt paket eller kanske får det levererat till dörren. Paketen är diskreta och har inga loggor på sig och dessutom är avsändaren anonym då det bara används ett opersonligt namn som för tankarna till någon grossist eller liknande. 

7. Hur utsåg vi bästa avsugningsmaskin?

Att utse vilka produkter i ett segment som är bäst är aldrig en helt enkel match. Vi tittar alltid på olika saker för att kunna sålla ut vad som är värt att köpa och vad man kan skippa. Dessa kriterier ändrar sig lite beroende på vilken produkt det handlar om och i det här fallet har vi tittat på följande: 

Hur verklighetstrogen är känslan?

Det absolut viktigaste är att resultatet är verklighetstroget, att det känns så snarlikt en äkta avsugning som möjligt. För att få till detta måste beröringen för det första vara bra. Den får inte vara för nära och tajt men inte heller för slapp. Gärna ska det även vara lite tajtare ju längre in man kommer. 

Själva rörelsen som går upp och ner får inte heller greppa tag för hårt om penisen utan det ska finnas lite fingertoppskänsla här, något som inte är helt enkelt att få till på ett bra sätt. Materialet ska också vara likt äkta hud och tillsammans med glidmedel föra tankarna till en mun. 

Många olika inställningar 

Vi tycker att en bra avsugningsmaskin ska ha många olika inställningar att välja på för att ge dig som användare möjlighet att variera på många olika sätt. Att det finns många val gällande funktioner och hastighet har alltså varit viktigt för oss och vi har sållat bort dem som bara har en av/på-knapp och ingen möjlighet till att ändra stimuli beroende på humör och preferenser. 

Lagom tajt och universal storlek 

Mäns penisar kan skilja sig ganska mycket åt i både längd och beredd vilket gör det väldigt viktigt att leksaken kan ta emot ett stort antal olika storlekar. Genom att ha ett töjbart hål löser man detta problemet. Kruxet är bara att det ska vara lagom tajt för alla storlekar. Väljer du någon av produkterna vi listat ovan kan du dock vara säker på att de har ett hål som kommer sluta sig skönt kring dig oavsett hur stor du är. 

Enkel att använda 

Att använda en sexleksak får enligt oss inte vara svårt. Om appen till leksaken har varit svår att koppla upp sig mot eller använda överlag, ifall det är svårt att byta mellan olika funktioner med knapparna eller om själva funktionaliteten brister någonstans så har vi valt att sålla bort den produkten. Man ska inte behöva vara tekniskt kunnig när man vill dra en runk utan det ska vara lätt att förstå sig på leksaken i fråga!

Bra hållbarhet 

Om man köper en sexleksak vill ingen att den bara ska fungera några gånger utan man vill gärna kunna ha den över lång tid, gärna längre än ett år. Att materialet är bra, konstruktionen stabil och att allt är allmänt välbyggt har därför varit viktigt för oss. 

Prisvärdhet

Sist men inte minst så måste priset motsvara det man får, alltså att leksaken är prisvärd. Har det kostat mer än det smakat har vi tagit bort den produkten direkt. 

Vi hoppas verkligen att du har hittat någon avsugningsmaskin som faller dig i smaken och att du kommer få det riktigt skönt oavsett vilken modell du har valt. Fortsätt gärna läsa vidare på vår webbsida för mer inspiration och vad du än gör: glöm inte glidmedlet!

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: