Innehåller annonslänkar. 

Hur bra är avsugningsmaskinen Autoblow AI?

Är Autoblow AI värd pengarna? Vi har testat!

Autoblow AI är en avsugningsmaskin som ger realistisk oralsex utan att du behöver lyfta ett finger. 

Men hur känns det egentligen, är Autoblow AI värd att betala för och vilka är för- och nackdelarna?

Vi har testat den här spännande automatiska masturbatorn i två veckors tid och här kan du läsa vad vi tycker, samt jämföra priser hos kända svenska återförsäljare så att du kommer undan med att betala så lite som möjligt! 

Autoblow AI är en av dem bästa automatiska sexleksakerna för män idag

Jämför och hitta bäst pris hos:

Fördelar

Nackdelar

+ Känslan liknar oralsex väldigt mycket– Det finns ingen sugande effekt
+ Du kan skräddarsy stimulansen precis som du vill ha den– Det är dyrt att köpa till nya sleeves (dvs en ny mun)
+ Det finns ett slumpmässigt läge som är perfekt för dig som vill ha mycket variation i din njutning– Avsugningsmaskinen är väldigt klumpig

Kortfattat 

Detta är en väldigt teknisk avsugningsmaskin som grundar alla sina rörelser på artificiell intelligens som har lärt sig det bästa sättet att utföra oralsex på genom att analysera tusentals videor.

Med 10 olika mönster och 10 olika hastigheter samt ett AI-läge som ger dig ett nytt blowjob varje gång så kan du få en väldigt varierad stimulans med Autoblow AI. 

Tack vare en smidig app, många olika inställningar och möjligheten att ändra tajthet på munnen, allt paketerat i en stilren och enkel design, så har du möjlighet att njuta maximalt utan att behöva göra mer än att stoppa in din penis i hålet. 

Autoblow AI är dock ganska stor och klumpig och det är ingen sexleksak som låter dig vara flexibel under tiden du onanerar. 

Motorn drivs dessutom på en elsladd och det finns inget inbyggt batteri, något som å ena sidan gör att du kan njuta hur länge du vill, å andra sidan att du blir bunden att vara nära ett eluttag. 

Vårt betyg: ★★★★

Världens bästa avsugningsmaskin, ja så har Autoblow AI kallats.

Detta är en sexleksak byggd med artificiell intelligens i syfte att suga kuk så bra som möjligt och resultatet är verkligen slående realistiskt och har tagit hela världens killar med storm.  

Tycker du om att få din penis sugen men står utan partner så är det här alltså en produkt som bör göra dig väldigt intresserad, för närmare verkligheten än så här är det faktiskt svårt att komma. 

Du stoppar kuken i det finaste av silikon och där finns det tio olika program att välja mellan som kommer ta hand om dig.

Du kan även skräddarsy en helt egen avsugning för att få det precis som du vill ha det.

Som pricken över i går det också att justera storleken på själva munnen med hjälp av en vanlig skruvmejsel för att få tajtheten precis anpassad efter sin egna penis. 

Som du hör är det här en högst intressant manlig vuxenleksak och här nedan kan du läsa vad vi tycker om den! 

Vad tycker våra läsare om Autoblow AI?

Vikt

2024 gram

Längd

25 centimeter

Inre längd

16,5 centimeter

Inre omkrets

6 – 17 centimeter (beroende på dina inställningar)

Drivs av

Sladd (oändlig batteritid)

Vattentät

Nej

Munnen är riktigt skön att tränga in i

Framsidan är formad som en liten putande mun och det är i den du tränger in med din penis.

Munnen tar emot en skönt och på insidan möts man av räfflat mjukt silikon som klämmer åt att om kuken.

Om du vill så kan du använda hålet likt en Fleshlight, alltså att penetrera den.

Slår du på maskinen så kommer det dock bjudas på mycket mer än så…

I maskinen gömmer det sig nämligen motorer som ger en oralsexliknande känsla med stor precision efter hur just du vill ha det.

Tillverkarna har nämligen lagt ner otroligt mycket energi på att få till en känsla som känns riktigt realistisk både vad gäller material och rörelse vilket tydligt märks. 

Det finns många rörliga delar i maskinen som gör att du får tre olika stimuli på en och samma gång:

  • Upp och ner likt en avrunkning – en arm runkar av din kuk precis som en hand
  • En sugande känsla som liknar en mun och tunga som går loss på din penis
  • Rörelse i sidled vilket känns som när någon drar runt din penis med sina händer samtidigt som den drar upp och ner

Rörelsen kan även trycka åt olika mycket mot din penis vilket skapar känslan av att man är nere i en trång hals eller känslan av att man bara är i munnen, beroende på vad du väljer.

Det kan alltså klämma åt mer i slutet än i början vilket skapar en otroligt verklighetstrogen känsla. 

Tillsammans med vattenbaserat glidmedel så känns det mjuka silikonet riktigt härligt och verkligt även om vi saknar en sak: värme!

Det här kan dock lösas genom att stoppa in en värmestav i munnen ett tag innan det är dags, men vi hade gärna önskat att värme redan var integrerat med tanke på priset.

En värmestav går att köpa till hos de flesta återförsäljare av sexleksaker och vill man inte investera i en sådan kan man vara kreativ och värma upp på andra sätt. 

Ett bra knep här är att ta ut insidan och lägga den i varmt vatten ett tag innan det är dags för att på så vis få upp en skön ljummen känsla.

Du kan även förvara sexleksaken på ett element eller annan varm plats ett tag innan du ska onanera. 

Det som gör Autoblow AI riktigt speciellt och köpvärd är dock dess app i kombination med AI:n… mer om det här nere. 

Du kan byta ut insidan

När sexleksaken kommer levererad så har den en mun med ett ganska tajt hål och räfflad insida.

Om du vill variera munnen kan du köpa till både anus och vagina vilket på utsidan ser ut som fleshlights.

Anuset är ännu tajtare och har en len insida medan vaginan är lite större i hålet och har en mer räfflad struktur på insidan kontra någon av dem övriga. 

Du kan köpa olika hudfärger från ljusa till mörka baserat på vad du går igång på. 

Att man kan byta gör att sexleksaken kan fungera som tre olika vuxenleksaker i ett vilket både sparar plats och pengar.

Vill du köpa till så att du kan byta insida gör du det hos någon av återförsäljarna av produkten. 

Om din insida skulle bli sliten efter lång tids användning behöver du inte heller kasta hela produkten, så det finns även ett ekonomiskt och hållbarhetstänkande här.  

AI:n är aktiv och ger möjlighet till mängder av olika typer av stimulans

När man tillverkade Autoblow AI så hade man en AI som analyserade över tusen stycken avsugningstekniker, så datorn som sitter i sexleksaken vet verkligen hur man suger en kuk och låter dig välja precis hur du vill ha det. All den här kunskapen utnyttjas sedan för att du ska njuta så mycket som möjligt. 

Det finns tio stycken förprogrammerade dynamiska lägen att välja mellan vilket innebär att lägena hela tiden ändrar sig på ett realistiskt sätt och inte fastnar i en statisk rörelse.

Att rörelsen blir böljande och förändrar sig över tid är en viktig krydda i att det känns så verkligt.

Varje läge kan sedan ändras mellan 10 stycken olika hastigheter vilket innebär att du har 100 stycken förinstallerade program att välja mellan.  

Du kommer förmodligen vilja leka runt med dem här tio olika lägena ganska länge eftersom de skiljer sig mycket från varandra där vissa är väldigt långsamma och passionerade medan andra är desto intensivare och snabbare.

När du tröttnat och behöver ny typ av stimulans så är det dock inga problem, det finns mycket mer att utforska!

AI-läget ger en ny upplevelse varje gång

Som vi nämnde i inledningen finns det ett speciellt AI-läge som med hjälp av den lilla inbyggda datorn ger dig ett nytt blowjob varje gång, du kan alltså inte förutspå hur det kommer att kännas.

AI-läget grundar sitt val av rörelser på alla videor den analyserat och det innebär att du kan få känna av hur olika kvinnor eller män suger kuk utan att för den delen träffa dem. 

När du slår på det här läget kan du alltså inte veta i förväg exakt vad du väntar dig och du kommer inte heller kunna återfå just den avsugningen igen vilket är både spännande och jobbigt ifall man får en avsugning som känns helt rätt. 

Mobilappen fungerar riktigt bra

I appen som du kopplar upp via Bluetooth kan du nämligen välja exakt hur du vill få in penis sugen.

Där går det att välja tempo, tajthet, snabbhet, rörelse i sidled och en massa annat vilket helt enkelt innebär att du kan skräddarsy ditt oralsex.

Här finns otroligt många olika funktioner att leka runt med och du kommer kunna hitta mängder med nya sätt att få oralsex på som du kanske inte har upplevt förr med en partner. 

Du kan även ladda hem nya typer av avsugningar baserat på vad du tycker om.

Biblioteket utökas hela tiden!

Eftersom mjukvaran är så pass enkel att jobba med är det inga problem att skräddarsy program även för dig som är oteknisk.

Man lär sig snabbt genom att testa runt. 

Om du är i en distansrelation så kan din partner styra Autoblow AI på dig via mobilen, något som gör detta till en perfekt fjärrstyrd sexleksak för alla som vill kunna ha ett aktivt sexliv trots att de inte bor tillsammans. 

Autoblow AI är ett perfekt sexhjälpmedel för edging

Ifall du tycker att du kommer för snabbt under sex så är Arcwave Ion ett perfekt manligt sexhjälpmedel som kommer att få dig mer uthållig. 

Du har som tidigare nämnt tio olika lägen att välja mellan där du kan ändra mellan tio olika hastigheter.

Utöver detta har du även en pausknapp där du snabbt och smidigt kan stoppa maskinen för att kunna återhämta dig lite, skjuta på orgasmen och därför både bli mer uthållig samt få ett skönare klimax. 

Använder du pausknappen några gånger innan du är på väg att komma så blir du över tid mer uthållig och kommer kunna ligga längre.

Här är det dock viktigt att du inte pausar för nära orgasmen eftersom du då kommer slakna. Man hittar rätt fingertoppskänsla efter ett tag, så öva på! 

Det här kallas för edging och är ett av dem mest effektiva sätten att bli mer uthållig på! 

Använd avsugningsmaskinen handsfree eller på distans

Du behöver inte göra några runkande rörelser med handen utan maskinen tar hand om allt, så bara stoppa in penisen och sätt på det läge du vill ha, antingen via dem fysiska knapparna på framsidan eller via appen.

Det finns även ytterligare ett sätt för att slippa händerna helt och hållet…

Du kan nämligen använda röststyrning för att beordra hur maskinen ska suga.

För att installera röststyrning måste du bara lägga in några kommandon i appen och sedan är du redo att köra.

Du kan välja mellan olika förvalda inställningar, exempelvis byte av låge eller snabbare rörelse och det enda du behöver göra är att välja vilket kommando som ska aktivera vilken inställning.

Du kan alltså ha ”byt till läge fem” eller ”snabbare” för att ge två exempel. 

Tekniken tar inte stopp här.

Om du har en partner som inte är hemma men vill ge dig en avsugning så kan hon eller han styra din Autoblow AI från sin mobiltelefon och på så sätt skräddarsy just hur du får din kuk sugen.

Som vi redan har varit inne på så är det här perfekt om ni har ett långdistansförhållande eller är borta länge från varandra av andra anledningar.

För att detta ska fungera måste din partner koppla upp sig innan han eller hon åker iväg. 

Det här är lite som motsvarigheten till den trådlösa vibratorn som kvinnor kan ha i trosan, minus att du kan ha med dig den här ut bland folk på ett diskret sätt. 

Vi tycker att distansstyrningen är en väldigt innovativ och användbar funktion.

Om du är singel och inte har någon som kan styra åt dig så kan du gå ut på ett globalt nätverk och låta en främling styra vilket gör att du ändå får lite sexuell kontakt rent socialt.

Tanken på att någon du inte känner suger din kuk är nämligen ganska het även om det är genom en maskin. 

Autoblow AI är lätt att underhålla

Att ta hand om sin Autoblow AI är inga svårigheter alls. Insidan där du har din penis går att ta ut och skölja igenom under kranen.

Den blir ren med ljummet vatten och lite tvål, förslagsvis en mild tvål för att slita mindre på materialet.

Låt det sedan torka och därefter stoppar du in silikonet i maskinen igen, sedan är den redo för nästa gång. 

Om du vill hålla materialet fräscht och mjukt rekommenderar vi även att pudra lite efter du är klar.

Pudret ska vara gjort för sexleksaker och ser då till så att materialet behåller sin mjukhet och naturliga känsla mycket längre. 

För att förvara den så korrekt som möjligt ska du ha sexleksaken i en låda, skåp, garderob eller annan mörk och sval plats bortom direkt solljus.

Du kan förstås även ha den i en låda i badrummet eller liknande.

Undvik även att den får kontakt med andra sexleksaker genom att lägga den i en mjuk påse.

Det håller hygienen mycket bättre och påsen ser även till så att damm håller sig borta. 

Avsaknaden av batterier gör sexleksaken ännu mer lättunderhållen

Ytterligare en detalj som gör Autoblow AI enklare att ta hand om är att du inte måste hålla på med några batterier, utan allt drivs genom en strömsladd som kopplas in i väggen.

Sladden är tillräckligt lång för att ge bra stabilitet och resultatet blir alltså att du aldrig måste tänka på att ladda upp och därför inte heller kan hamna i en situation där du vill runka men inte har laddning för det. 

Kontakten är en vanlig EU-kontakt och sladden är tillräckligt lång för att man ska kunna nå på ett smidigt sätt även utan förlängningssladd.

Du kan justera storleken efter vad du tycker är skönast

Stor, liten, bred eller smal.

Det spelar inte riktigt någon roll eftersom du med en vanlig skruvmejsel kan dra åt eller lösgöra själva munnen.

Du kan alltså anpassa tajtheten precis efter hur just du vill ha det vilket vi tycker fler bör ta efter.

Genialiskt i all sin enkelhet och en ny funktion som inte har funnits tidigare!

För att förtydliga så ingår det ingen skruvmejsel, men det har du säkert där hemma! 

Blowjobmaskinen synkar med video

AI-tekniken fortsätter att bjuda på överraskningar!

Du kan nämligen koppla just den rörelsen du får mot en video som rör sig i samma takt vilket gör att du ytterligare förstärker simulationen av ett äkta oralsex. 

Du kan tyvärr inte använda den här funktionen om du gjort ett eget program, utan den fungerar enbart med dem tio förprogrammerade lägena.

Det finns dock många olika videos att välja mellan till varje läge så att du ska kunna hitta något som passar just dig. 

Sitter du hemma själv och saknar närheten av en riktig kvinna eller är riktigt upphetsad och vill få ett blowjob så förstärker videofunktionen faktiskt helheten väldigt mycket. 

Vi tycker därför det är bra att Autoblow har lagt ner tid på att ta fram den här funktionen även om det inte är något alla kommer använda då smaken av vilken porr man gillar är väldigt individuell. 

Förvånansvärt tyst motor

Med tanke på att det sitter två motorer i och att rörelsen är ganska kraftig på många lägen så kan man tänka sig att det skulle låta mycket när man använder Autoblow, men faktum är att den sköter sitt jobb väldigt diskret.

Dor du hemma, med rumskamrater eller i någon annan konstellation där du helst inte avslöjar att du ligger och onanerar så kan du alltså komma undan utan några större problem. 

Motorn uppgraderades från tidigare modell efter önskemål från oss konsumenter och tillverkaren lyssnade.

Det sitter även kylning i för att du ska kunna hålla på riktigt länge utan att överhetta något. 

Det är med sådana här detaljer man märker att detta är en kvalitetsprodukt, det sitter i detaljerna!

När det kommer till ljudnivå är det faktiskt många andra modeller som faller bort på grund av för hög ljudvolym, något som gör att man inte kan använda dem på alla platser eller i alla situationer. 

Nackdelar med Autoblow AI

En hand håller i Autoblow AI
Vi tycker att avsugningsmaskinen är för stor och klumpig

Det finns några detaljer med Autoblow AI som vi tycker skulle kunna förbättras.

När man betalar så här mycket för en produkt vill man nämligen att allt ska vara toppklass och man synar då alla detaljer och funktioner mer. 

Som vi redan varit inne på hade vi verkligen välkomnat en värmefunktion som gör att hålet blir varmt innan det är dags att tränga in i det.

Det här borde verkligen finnas på en premiumprodukt som denna. 

Ytterligare en negativ sak är att den inre längden bara är 16,5 cm vilket för många män innebär att man inte kan bottna ordentligt.

Vi tycker i alla fall att känslan av att verkligen få slå i helt är viktig för helheten, så här hade de gott och väl kunnat lägga till några centimeter så att majoriteten kan trycka in fullt. 

Att det inte finns några batterier ser vi kan bli ett problem för vissa.

Det går inte att använda den i badrummet, du måste ha sängen nära ett vägguttag och om du vill ta med den utomlands kan det bli lite problem.

Vi gillar idén på en fysisk kontakt eftersom man då kan hålla på väldigt länge men vi skulle gärna haft det i kombination med ett batteri. 

För vem är det här en bra sexleksak?

Ifall du vill få din kuk sugen med en väldigt realistisk känsla så kommer du bli nöjd med Autoblow AI eftersom den använder sig av artificiell intelligens för att göra ett sådant bra jobb som möjligt.

Rörelserna sker både upp och ner samt i sidled och resultatet blir en känsla som känns högst nära ett riktigt oralsex.

Produkten i sig är av riktigt god kvalitet och det här är något för dig som bara vill ha det bästa när det kommer till design och funktion.

De enda två nackdelarna är att det inte finns något batteri samt att det saknas en värmefunktion, men kan du leva utan det samt att sexleksaken är inom din budget så ser vi inte hur du inte skulle bli nöjd! 

Liknande produkttester:

Frågor och svar om Autoblow AI

För vem är detta en bra sexleksak?

Killar som vill ha en automatisk masturbator som runkar penisen till orgasm utan att du behöver göra något kommer att älska Autoblow AI. 

Det här är även ett perfekt val för alla som vill utforska edging och behöver ett hjälpmedel som är enkelt att styra. 

Om du inte bryr dig om att ha en smidig sexleksak som går att använda lite överallt samt vill ha riktigt skön klassisk stimulans så kommer du att älska Autoblow AI. 

Hur likt riktiga avsugningar känns stimulansen?

Känslan är på många sätt riktigt lik en riktig avsugning, speciellt i kombination med ett bra glidmedel som känns som saliv. 

Tajtheten och den mjuka räfflade insidan känns som insidan av en mun. 

Det enda som inte känns autentiskt är att det saknas en sugande funktion (en vakuum-funktion). 

Här finns det alltså utvecklingspotential! 

Saker att tänka på innan köp

  • Sexleksaken är inte vattentät
  • Det finns inget inbyggt batteri
  • Autoblow AI väger över 2 kg
  • Det är dyrt att köpa till nya sleeves

Autoblow AI är långt ifrån en perfekt sexleksak och det finns vissa detaljer som för vissa är en deal breaker. Det är därför viktigt att hålla koll på dem i förväg!

Kan man använda Autoblow AI med en partner?

Ja, det här är en bra sexleksak för par och avsugningsmaskinen är perfekt att använda under förspelet istället för att din partner runkar av dig. 

Ni kan även använda sexleksakerna på varandra samtidigt som ni sitter framför varandra. 

Vi tipsar om att du som man använder en parvibrator på henne under tiden som hon styr Autoblow AI på dig! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Oscar Sjödin

Oscar Sjödin

Oscar är utbildad hos Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet där han även har läst kurser inom psykologi.

Han har stor erfarenhet och ett brinnande intresse för hur man ska kommunicera i relationer för att få sitt sexliv att fungera så bra som möjligt. Oscar skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Oscar

Källförteckning

  1. Passionerads test av Autoblow AI utfört av Oscar och Leo mars 2023 och april 2024. 

Dela den här sidan med dina vänner: