Kan innehålla annonslänkar.

autoblow ai

Autoblow AI: recension och prisjämförelse 2023

Världens bästa avsugningsmaskin, ja så har Autoblow AI kallats. Detta är en leksak byggd med artificiell intelligens i syfte att suga kuk så bra som möjligt och resultatet är verkligen slående realistiskt och har tagit hela världens killar med storm.  

Tycker du om att få din penis sugen men står utan partner så är det här alltså en produkt som bör göra dig väldigt intresserad, för närmare verkligheten än så här är det faktiskt svårt att komma. 

Du stoppar kuken i det finaste av silikon och där finns det tio olika program att välja mellan som kommer ta hand om dig. Du kan även skräddarsy en helt egen avsugning för att få det precis som du vill ha det. Som pricken över i går det också att justera storleken på själva munnen med hjälp av en vanlig skruvmejsel för att få tajtheten precis anpassade efter din egna penis. 

Som du hör är det här en högst intressant rackare, så här nedan listar vi dem bästa återförsäljarna så att du ska kunna jämföra och hitta den absolut mest förmånliga prissättningen just nu. Lite längre ner finns även en recension för dig som vill få ännu mer kött på benen innan köp. 

Jämför och hitta bästa pris på Autoblow AI

Recension av Autoblow AI

Överblick

En väldigt teknisk avsugningsmaskin som grundar alla sina rörelser på artificiell intelligens som lärt sig det bästa sättet att utföra oralsex genom att analysera tusentals videos. 10 olika lägen med 10 olika hastigheter samt ett AI-läge som ger dig ett nytt blowjob varje gång gör att du har mycket att testa runt. 

Med en smidig app, många olika inställningar och möjlighet att ändra tajthet på munnen, allt paketerat i en stilren och enkel design har du möjlighet att njuta maximalt utan att behöva göra mer än att stoppa in din penis i hålet. 

Totalt betyg

4/5

Skön mun att tränga in i

autoblow ai

Framsidan är formad som en liten putande mun och det är i den du tränger in med din penis. Munnen tar emot en skönt och på insidan möts man av räfflat mjukt silikon som klämmer åt att om kuken. Om du vill så kan du använda hålet likt en fleshlight, alltså att penetrera den. Slår du på maskinen så kommer det dock bjudas så mycket mer än så…

I maskinen gömmer det sig nämligen motorer som ger en oralsexliknande känsla med stor precision efter hur just du vill ha det. Tillverkarna har nämligen lagt ner otroligt mycket energi på att få till en känsla som känns riktigt realistisk både vad gäller material och rörelse vilket tydligt märks. 

Det finns många rörliga delar i maskinen som gör att du får tre olika stimuli på en och samma gång:

  • Upp och ner likt en avrunkning – en arm runkar av din kuk precis som en hand
  • En sugande känsla som liknar en mun och tunga som går loss på din penis
  • Rörelse i sidled vilket känns som när någon drar runt din penis med sina händer samtidigt som den drar upp och ner

Rörelsen kan även trycka åt olika mycket mot din penis vilket skapar känslan av att man är nere i en trång hals eller känslan av att man bara är i munnen, beroende på vad du väljer. Det kan alltså klämma åt mer i slutet än i början vilket skapar en otroligt verklighetstrogen känsla. 

Tillsammans med vattenbaserat glidmedel så känns det mjuka silikonet riktigt härligt och verkligt även om vi saknar en sak: värme! Det här kan dock lösas genom att stoppa in en värmestav i munnen ett tag innan det är dags, men vi hade gärna önskat att värme redan var integrerat med tanke på priset. En värmestav går att köpa till hos de flesta återförsäljare av sexleksaker och vill man inte investera i en sådan kan man vara kreativ och värma upp på andra sätt. 

Ett bra knep här är att ta ut insidan och lägga den i varmt vatten ett tag innan det är dags för att på så vis få upp en skön ljummen känsla. Du kan även förvara leksaken på ett element eller annan varm plats ett tag innan du ska onanera. 

Det som gör Autoblow AI riktigt speciellt och köpvärd är dock dess app i kombination med AI:n… mer om det här nere. 

Går att byta insida

När leksaken kommer levererad så har den en mun med ett ganska tajt hål och räfflad insida. Om du vill variera munnen kan du köpa till både anus och vagina vilket på utsidan ser ut som fleshlights. Anus är ännu tajtare och har en len insida medan vaginan är lite större i hålet och har en mer räfflad struktur på insidan kontra någon av dem övriga. 

Du kan köpa olika hudfärger från ljusa till mörka baserat på vad du går igång på. Att man kan byta gör så att leksaken kan fungera som tre olika leksaker i ett vilket både sparar plats och pengar. Vill du köpa till så att du kan byta insida gör du det hos någon av återförsäljarna av produkten. 

Om din insida skulle bli sliten efter lång tids användning behöver du inte heller kasta hela produkten, så det finns även ett ekonomiskt och hållbarhetstänkande här.  

Aktiv AI och bra app

blow job ai

När man tillverkade Autoblow AI så hade man en AI som analyserade över tusen stycken avsugningstekniker, så datorn som sitter i leksaken vet verkligen hur man suger en kuk och låter dig välja precis hur du vill ha det. All den här kunskapen utnyttjas sedan för att du ska njuta så mycket som möjligt. 

Det finns tio stycken förprogrammerade dynamiska lägen att välja mellan vilket innebär att lägena hela tiden ändrar sig på ett realistiskt sätt och inte fastnar i en statisk rörelse. Att rörelsen blir böljande och förändrar sig över tid är en viktig krydda i att det känns så verkligt.

Varje läge kan sedan ändras mellan 10 stycken olika hastigheter vilket innebär att du har 100 stycken förinstallerade program att välja mellan.  

Du kommer förmodligen vilja leka runt med dem här tio olika lägena ganska länge eftersom dem skiljer sig mycket från varandra där vissa är väldigt långsamma och passionerade medan andra är desto intensivare och snabbare. När du tröttnat och behöver ny typ av stimulans så är det dock inga problem, det finns mycket mer att utforska!

I appen som du kopplar upp via Bluetooth kan du nämligen välja exakt hur du vill få in penis sugen. Där går det att välja tempo, tajthet, snabbhet, rörelse i sidled och en massa annat vilket helt enkelt innebär att du kan skräddarsy ditt oralsex. Här finns otroligt många olika funktioner att leka runt med och du kommer kunna hitta mängder med nya sätt att få oralsex på som du kanske inte har upplevt förr med en partner. 

Du kan även ladda hem nya typer av avsugningar baserat på vad du tycker om. Biblioteket utökas hela tiden. 

Eftersom mjukvaran är så pass enkel att jobba med är det inga problem att skräddarsy program även för dig som är oteknisk. Man lär sig snabbt genom att testa runt. 

AI-läget ger en ny upplevelse varje gång

Som vi nämnde i inledningen finns det ett speciellt AI-läge som med hjälp av den lilla inbyggda datorn ger dig ett nytt blowjob varje gång, du kan alltså inte förutspå hur det kommer att kännas. AI-läget grundar sitt val av rörelser på alla videor den analyserat och det innebär att du kan få känna av hur olika kvinnor eller män suger kuk utan att för den delen träffa dem. 

När du slår på det här läget kan du alltså inte veta i förväg exakt vad du väntar dig och du kommer inte heller kunna återfå just den avsugningen igen vilket är både spännande och jobbigt ifall man får ett avsug som känns helt rätt. 

Perfekt för dig som vill hålla längre i sängen

Ifall du tycker att du håller för kort tid i sängen så är det här ett hjälpmedel för att träna upp sig. Du har som tidigare nämnt tio olika lägen att välja mellan där du kan ändra mellan tio olika hastigheter. Utöver detta har du även en pausknapp där du snabbt och smidigt kan stoppa maskinen för att kunna återhämta dig lite, skjuta på orgasmen och därför både bli mer uthållig samt få ett skönare klimax. 

Använder du pausknappen några gånger innan du är på väg att komma så blir du över tid mer uthållig och kommer kunna ligga längre. Här är det dock viktigt att du inte pausar för nära orgasmen eftersom du då kommer slakna. Man hittar rätt fingertoppskänsla efter ett tag, så öva på! 

Handsfree och möjlighet att använda på distans

Du behöver inte göra några runkande rörelser med handen utan maskinen tar hand om allt, så bara stoppa in penisen och sätt på det läge du vill ha antingen via dem fysiska knapparna på framsidan eller via appen. Det finns även ytterligare ett sätt för att slippa händerna helt och hållet…

Du kan nämligen använda röststyrning för att beordra hur maskinen ska suga. För att installera röststyrning måste du bara lägga in några kommandon i appen och sedan är du redo att köra. Du kan välja mellan olika förvalda inställningar, exempelvis byte av låge eller snabbare rörelse och det enda du behöver göra är att välja vilket kommando som ska aktivera vilken inställning. Du kan alltså ha ”byt till läge fem” eller ”snabbare” för att ge två exempel. 

Tekniken tar inte stopp här. Ifall du har en partner som inte är hemma men vill ge dig en avsugning så kan hon eller han styra din Autoblow AI från sin mobiltelefon och på så sätt skräddarsy just hur du får din kuk sugen, perfekt om ni har ett långdistansförhållande eller är borta länge från varandra av andra anledningar. För att detta ska fungera måste din partner koppla upp sig innan han eller hon åker iväg. 

Det här är lite som motsvarigheten till den trådlösa vibratorn som kvinnor kan ha i trosan, minus att du kan ha med dig den här ut bland folk på ett diskret sätt. 

Distansfunktionen tycker vi är väldigt innovativ och faktiskt mer användbar än vad vi först trodde. Om du är singel och inte har någon som kan styra åt dig så kan du gå ut på ett globalt nätverk och låta en främling styra vilket gör att du ändå får lite sexuell kontakt rent socialt. Tanken på att någon du inte känner suger din kuk är nämligen ganska het även om det är genom en maskin. 

Enkel att ta hand om

Att ta hand om sin Autoblow AI är inga svårigheter alls. Insidan där du har din penis går att ta ut och skölja igenom under kranen. Den blir ren med ljummet vatten och lite tvål, förslagsvis en mild tvål för att slita mindre på materialet. Låt det sedan torka och därefter stoppar du in silikonet i maskinen igen, sedan är den redo för nästa gång. 

Om du vill hålla materialet fräscht och mjukt rekommenderar vi även att pudra lite efter du är klar. Pudret ska vara gjort för sexleksaker och ser då till så att materialet behåller sin mjukhet och naturliga känsla mycket längre. 

För att förvara den så korrekt som möjligt ska du ha leksaken i en låda, skåp, garderob eller annan mörk och sval plats bortom direkt solljus. Du kan förstås även ha den i en låda i badrummet eller liknande. Undvik även att den får kontakt med andra leksaker genom att lägga den i en mjuk påse. Det håller hygienen mycket bättre och påsen ser även till så att damm håller sig borta. 

Inga batterier

Ytterligare en detalj som gör Autoblow AI enklare att ta hand om är att du inte måste hålla på med några batterier, utan allt drivs genom en strömsladd som kopplas in i väggen. Sladden är tillräckligt lång för att ge bra stabilitet och resultatet blir alltså att du aldrig måste tänka på att ladda upp och därför inte heller kan hamna i en situation där du vill runka men inte har laddning för det. 

Kontakten är en vanlig EU-kontakt och sladden är tillräckligt lång för att man ska kunna nå på ett smidigt sätt även utan förlängningssladd.

Justera storleken

avsugningsmaskin autoblow ai

Stor, liten, bred eller smal. Det spelar inte riktigt någon roll eftersom du med en vanlig skruvmejsel kan dra åt eller lösgöra själva munnen. Du kan alltså anpassa tajtheten precis efter hur just du vill ha det vilket vi tycker fler bör ta efter. Genialiskt i all sin enkelhet och en ny funktion som inte har funnits tidigare! För att förtydliga så ingår det ingen skruvmejsel, men det har du säkert där hemma! 

Specifikationer

  • Vikt: 2024 g
  • Längd: 25 cm
  • Inre längd: cirka 16,5 cm
  • Inre omkrets: 6-17 cm (beroende på hur du ställer in)
  • Drivs av EU-kontakt 

Blowjobmaskinen synkar med video

AI-tekniken fortsätter att bjuda på överraskningar! Du kan nämligen koppla just den rörelsen du får mot en video som rör sig i samma takt vilket gör att du ytterligare förstärker simulationen av ett äkta oralsex. 

Du kan tyvärr inte använda den här funktionen om du gjort ett eget program utan den fungerar enbart med dem tio förprogrammerade lägena. Det finns dock många olika videos att välja mellan till varje läge så att du ska kunna hitta något som passar just dig. 

Sitter du hemma själv och saknar närheten av en riktig kvinna eller är riktigt upphetsad och vill få ett blowjob så förstärker videofunktionen faktiskt helheten väldigt mycket så vi tycker det är bra att Autoblow lagt ner tid på att ta fram detta även om det inte är något alla kommer använda då smaken av vilken porr man gillar är väldigt individuell. 

Förvånansvärt tyst motor

Med tanke på att det sitter två motorer i och att rörelsen är ganska kraftig på många lägen så kan man tänka sig att det skulle låta mycket när man använder Autoblow men faktum är att den sköter sitt jobb väldigt diskret, så bor du hemma, med rumskamrater eller i någon annan konstellation där du helst inte avslöjar att du ligger och onanerar så kan du alltså komma undan utan några större problem. 

Motorn uppgraderas från tidigare modell efter önskemål från oss konsumenter och tillverkaren lyssnade. Det sitter även kylning i för att du ska kunna hålla på riktigt länge utan att överhetta något. 

Det är med sådana här detaljer man märker att detta är en kvalitetsprodukt, det sitter i detaljerna! När det kommer till ljudnivå är det faktiskt många andra modeller som faller bort på grund av för hög ljudvolym, något som gör att man inte kan använda dem på alla platser eller i alla situationer. 

Nackdelar

Det finns några detaljer med Autoblow AI som vi tycker skulle kunna förbättras. När man betalar så här mycket för en produkt vill man nämligen att allt ska vara toppklass och man synar då alla detaljer och funktioner mer. 

Som vi redan varit inne på hade vi verkligen välkomnat en värmefunktion som gör att hålet blir varmt innan det är dags att tränga in i det. Det här borde verkligen finnas på en premiumprodukt som denna. 

Ytterligare en negativ sak är att den inre längden bara är 16,5 cm vilket för många män kommer innebära att man inte kan bottna ordentligt. Vi tycker i alla fall att känslan av att verkligen få slå i helt är viktig för helheten, så här hade de gott och väl kunnat lägga till några centimeter så att majoriteten kan trycka in fullt. 

Att det inte finns några batterier ser vi kan bli ett problem för vissa. Det går inte att använda den i badrummet, du måste ha sängen nära ett vägguttag och om du vill ta med den utomlands kan det bli lite problem. Vi gillar idén på en fysisk kontakt eftersom man då kan hålla på väldigt länge men vi skulle gärna haft det i kombination med ett batteri. 

Sammanfattningsvis - för vem passar Autoblow AI?

Ifall du vill få din kuk sugen med en väldigt realistisk känsla så kommer du bli nöjd med Autoblow AI eftersom den använder sig av artificiell intelligens för att att göra ett sådant bra jobb som möjligt. Rörelserna sker både upp och ner samt i sidled och resultatet blir en känsla som känns högst nära ett riktigt oralsex.

Produkten i sig är av riktigt god kvalitet och det här är något för dig som bara vill ha det bästa när det kommer till design och funktion. Dem två enda nackdelarna är att det inte finns något batteri samt att värmefunktion saknas, men kan du leva utan det samt att leksaken är inom din budget så ser vi inte hur du inte skulle bli nöjd! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: