Kan innehålla annonslänkar.

Arcwave Ion

Arcwave Ion: prisjämförelse & recension 2023

Alla män som någon gång funderat över hur en kvinnlig orgasm känns kan nu komma ganska nära svaret med hjälp av Arcwave Ion – den första lufttrycksvibratorn för män! Med hjälp av dynamiska vågor som skickas genom luften stimuleras undersidan av ditt ollon på ett sätt som är mycket djupare och intensivare än du någonsin kan åstadkomma via klassisk penetration. 

Att en gång ha testat luftvibratorn är faktiskt lite som att öppna Pandoras ask… Resultatet är ofantligt sköna orgasmer som är flera steg skönare än dem du hittills har fått. Med andra ord är det här en leksak för alla män som är seriösa med sin onani. 

Här nedan listar vi dem bästa återförsäljarna just nu så att du ska kunna hitta lägst pris. Lite längre ner finns även en utförlig recension av produkten för dig som vill veta ännu mer! 

Jämför och hitta bästa pris på Arcwave Ion

Recension av Arcwave Ion

Överblick

Leksaken för alla män som vill ta sina orgasmer till nästa nivå. Utan att behöva göra mer än att stoppa in din kuk och slå på så gör nämligen Arcwave så att du når extremt starka klimax som både känns i hela kroppen, är långa och väldigt djupa. Ett köp man inte ångrar helt enkelt. 

Totalt betyg

5/5

Patenterad lufttrycksteknik som stimulerar på djupet

arcwave sexleksak

Det som gör att Arcwave Ion har revolutionerat sexbranchen och även ritat om hur onani för män ser ut är den unika och helt nya lufttryckstekniken som är utvecklad av män för män. Detta är en leksak som visar att manlig onani också kan vara innovativ och mer än bara penetration, något vi verkligen har längtat efter!

Tekniken med lufttryck har funnits ett tag för kvinnor men män har duktigt fått vänta eftersom det varit svårare att överföra den till en penis, men nu är alltså dagen här då män kan njuta av ”kvinnliga orgasmer”. För det är just så orgasmerna från Arcwave Ion bäst beskrivs och vi kommer gå in mer på hur dem känns längre ner. 

Som du ser på bilderna finns det ett cylinderformat utrymme och det är där du stoppar in penisen. Insidan är helt gjort av finaste silikon vilket innebär att det är otroligt mjukt, lätt att göra rent, hållbart och hygieniskt. Väl inne i cylindern ska du lägga ollonet och strängen mot det ställe där luftvågorna pulserar ut. 

Du kan ta ut insidan för att tvätta den men det behövs i regel inte då du kommer åt allt genom att bara skölja ur cylindern. Utsidan är i sin tur gjord i hårdplast och har bra vikt samt är greppvänlig. 

Kräver lite övning

Det kan vara lite svårt att hitta rätt ställe att lägga kuken på till en början och lägger man fel så kommer upplevelsen bli markant sämre än vad den har potential att bli. Känns det inte riktigt skönt har du med allra största sannolikhet inte hittat rätt och då är det bara fortsätta lägga runt kuken tills du hittar den gyllene punkten som faktiskt är ganska liten. 

När du väl hittat rätt så håller du bara still och justerar hur vibrationerna ska stimulera genom att använda appen som följer med. Du behöver alltså inte lyfta ett finger utan sitter bara och njuter medan maskinen gör resten. Om du vill kan du dock med dina händer klämma åt på utsidan för att få ännu tajtare stimulans ifall du vill ha mer friktion mot ollonet. Då cylindern är gjord av silikon kan du nämligen forma den lite hur du vill.

Att den är formbar innebär även att passformen är väldigt universal och passar de flesta penisar oavsett storlek, så du behöver inte vara orolig för att ha en för liten eller stor kuk utan materialet kommer forma sig fint runt dig.  

Hur fungerar den?

Tekniken är enligt oss lite svår att förstå och tillverkaren Arcwave vill av naturliga skäl inte gärna redovisa precis hur det fungerar med rädsla för att konkurrenterna ska komma med något liknande.

Själva stimulansen bygger på luft som sätts i rörelse och pulserar mot dig. Genom att skicka vågor mot undersidan av din penis får strängen och alla nerver på baksidan en stimulans som upplevs väldigt djup och stark, helt annorlunda från känslan när man penetrerar något. Dessa vågor är sedan allt som krävs även om du kan addera stimulans genom att klämma åt silikonet.

Från undersida penis strålar sedan dessa pulserande vågor ut i resten av kroppen vilket gör att känslan blir mycket bredare än enbart vid undersidan av kuken. 

För att stimulansen ska fungera måste du dra bak förhuden så att pulseringarna kommer åt strängen, annars kommer det inte hända så värst mycket. 

Stoppa in kuken slak eller hård?

Det finns två olika skolor gällande hur man ska börja själva onanin med Arcwave Ion. Vissa menar på att man får skönast upplevelse om du stoppar in din kuk slak och helt enkelt blir hård i takt med att du får stimulans. Fördelen med detta är att du kan få lättare att hitta rätt. 

Andra menar istället att du bör runka upp ett stånd innan du stoppar in kuken för att stimulansen från luftvågorna inte ska bli för intensiva och obehagliga, något dem kan bli ifall du inte är hård när du börjar. 

Det finns inget rätt eller fel utan här måste du testa dig runt för att se vad som fungerar bäst för dig. Vi rekommenderar att börja hård och se om du hittar rätt, annars prova med en slak penis för att se om du kan komma åt bättre. 

Helt nya typer av orgasmer

arcwave leksak

Det är just orgasmerna som Arcwave Ion ger som tar leksaken till nästa nivå. Alla män vet hur en vanlig orgasm känns: den är ganska lokal och även ganska kort. Orgasmerna du får av den här leksaken är flera snäpp skönare och beskrivs bäst som djupare, intensivare, längre och att de känns mer i hela kroppen kontra enbart lokalt som ett vanligt klimax är. 

Att beskriva orgasmer är svårt eftersom dem skiljer sig så pass mycket människor emellan men oavsett hur det känns exakt för dig kan vi garantera att dina klimax kommer vara så pass mycket skönare än något du upplevt tidigare. Vi har läst recensioner som ”äntligen vet jag hur kvinnorna har det”, ”hur har jag klarat mig utan den här och ”jag brukar hålla länge men nu gick det bara inte”.

En häftig sak är att man kan nå orgasm med dem flesta lägen utan att behöva byta mellan, allt handlar bara om hur mycket tid du har. Att slå på första läget och bara luta sig tillbaka kommer alltså förr eller senare göra så att du kommer eftersom vibrationerna är så djupa. Du måste alltså inte hålla på och bygga upp något utan kan välja ett program och njuta av det hela vägen till mål. 

Använd Arcwave Ion med en partner

Om du har en partner finns det en stor risk att han eller hon kommer behöva stå ut med att du funnit en ny favoritsexpartner under ett tag framöver. 

Ifall du vill bjuda in din partner finns det dock mycket kul man kan göra tillsammans. Att onanera framför varandra med varsin leksak, att knulla och sedan låta dig komma genom att stoppa penisen i Arcwave Ion eller att låta din partner använda den på dig är tre olika sätt. 

Kvalitet rakt igenom

Priset är ganska högt men man får verkligen vad man betalar för! Upplevelsen är kvalitet från ögonblicket man öppnar kartongen tills det att man ska göra rent och ladda. Allt kommer paketerat i ett format som andas lyx och kvalitet vilket gör att man känner sig ännu mer bortskämd. Vardagslyx för en själv helt enkelt. 

Materialen har valts med omsorg och det märks verkligen eftersom det inte finns någon del i den här solida konstruktionen som känns plastig eller billig. Knapparna har ett skönt motstånd, laddaren är rejäl och det går snabbt att lära sig hur allt fungerar.

Själva funktionen är även super och vi har inte haft några problem med tekniken hittills och tror inte heller att vi kommer få det. Allt bara fungerar helt enkelt. Så söker du en sexleksak som andas lyx och funktion finns det inget att klaga på hos Arcwave Ion. 

Smidigt ställ att förvar den i

Tillverkaren har verkligen lyckats paketera hela maskinen på ett snyggt sätt och denna paketering sträcker sig ända till detaljer som laddning och förvaring. När du har tvättat ur cylindern under vattenkranen med en klick tvål eller lite rengöringsmedel för sexleksaker så hänger du den för att torka i det medföljande stället. 

Under tiden den torkar så laddas även batteriet upp utan att du måste stoppa in någon sladd. Och här får sedan leksaken hänga tills det att du ska använda den igen, så stället fungerar alltså även som förvaring. Skulle du vilja stoppa undan den går det också bra och då behöver du bara stället för att torka och ladda. 

Du får med en förvaringspåse som vi rekommenderar att du använder om du inte vill ha den ståendes i stället. Påsen ser till så att leksaken håller sig fräsch och inte får repor, så använder du den som skydd är det bara att lägga ner den i en hylla eller någon annan stans där det finns plats. 

Att ladda fullt tar ungefär två timmar och då har du en timmes lek på full effekt och ungefär 90 minuter på halv effekt. Eftersom de flesta män når klimax väldigt snabbt med hjälp av Arcwave Ion lär du inte behöva ladda så ofta. Lyckas du hålla i fem minuter får du alltså ut 12 stycken onanitillfällen på högsta effekt innan du måste ladda igen vilket får ses som riktigt bra. 

Arcwave Ion kommer med bra app

Appen som styr maskinen är enkel att koppla upp mot mobilen via BlueTooth. Från appen styr du sedan mellan dem 8 olika lägen som finns att välja bland där varje inställning skiljer sig ganska markant åt. Varje mönster är framtaget med omsorg och för att ge maximal effekt.

Du kan njuta av djupa, långsamma och passionerade smekningar eller intensiva hårda tag beroende på vad just du har för preferenser. Eftersom variationen är stor lär du hitta några som är dina absoluta favoriter och som kan ta dig till klimax, så spara dem siffrorna så att du snabbt kan slå på dem bästa lägena direkt.

Något väldigt positivt med mjukvaran är att den har ett snyggt typsnitt och känns väldigt proffsig vilket gör att helhetskänslan blir mycket härligare. 

Du kan sätta på och av antingen via appen eller med dem fysiska knapparna som finns på leksaken. Mot undersidan av penisen sitter det även en sensor som känner av ifall du har stoppat in penisen eller inte. Så fort du drar ut kommer maskinen att stoppa vilket gör att den är extra enkel att hantera och att du när du väl slagit på alltså inte kommer behöva trycka på någon till knapp utan bara ta ut penisen. 

Vattentät design

manlig vibrator arcwave

Arcwave Ion är 100 % vattentålig vilket gör den busenkel att rengöra. En till fördel är att du kan använda den i duschen eller badkaret utan att oroa dig för att något ska gå sönder. Vi tycker verkligen om att onanera med lufttrycksvibratorn i just duschen eftersom man då kan spruta rakt ut och sedan göra rent i samma veva, smidigt och skönt! 

Överlag tycker vi väldigt mycket om just vattentäta leksaker eftersom det gör det väldigt enkelt att använda dem samt öppnar upp fler platser att njuta på, så vi är riktigt nöjda över den detaljen. 

Nackdelar

Allt är inte bara toppen utan det finns vissa saker vi inte tycker om med Arcwave Ion. Den främsta är att ljudet är något högt på full effekt vilket gör det svårt att vara diskret ifall man bor med människor man inte vill ska höra att man onanerar. Här hoppas vi att det blir en förbättring i framtiden. 

Skulle du behöva vara diskret tipsar vi om att använda den i duschen samtidigt som strålen av vatten är på för att på så vis dämpa ljudet. Att använda den på låg effekt är också ett sätt att hålla ljudnivån nere. 

Den andra negativa saken är att man inte kan designa ett skräddarsytt mönster för vibrationerna utan måste hålla sig till dem förinstallerade programmen som finns. Vi hade gärna sett en funktion där man själv kan välja för att förmodligen hitta något som passar en själv ännu bättre än det som redan finns. 

Avslutningsvis - är Arcwave Ion värd sitt pris?

Det här är ett relativt dyrt val om man jämför med många klassiska sexleksaker för män, men med tanke på hur pass vass tekniken är och hur sköna orgasmer man får så är det ett pris värt att betala. Orgasmerna är som tidigare sagt helt olika dem vanliga klimax som män når och när man väl öppnat dörren till dessa orgasmer går den aldrig att stänga igen och det finns en stor risk att du inte kommer kunna klara dig utan Arcwave Ion i framtiden. 

Ifall du älskar sex men inte har en partner att ligga med eller om du vill ha sex oftare än partnern så finns det inte så många leksaker som kan mäta sig med denna lufttrycksvibrator och du får verkligen inte samma känsla för billigare peng utan då är det förmodligen en sexdocka som måste till vilket kostar mer än tre gånger så mycket. 

Det ganska höga priset köper inte enbart en bra teknik som är väldigt effektivt utan den ger även en leksak som är snyggt förpackad och har en otroligt exklusiv känsla över sig, så alla som gillar kvalitet kommer bli mycket nöjda såväl alla som gillar högpresterande produkter som håller vad de lovar. 

Allt som allt är det här alltså en revolution inom manlig onani som du självfallet måste ta del av!

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: