Kan innehålla annonslänkar.

analdusch

7 bra analduschar och hur man använder dem

En analdusch är otroligt viktigt att använda sig av ifall man tycker om analsex eller att onanera med butpluggs eller dildos. 

En analrengörare ser både till så att analsexet blir skönare, mer hygieniskt, att det går lättare att utföra samt att du som tar emot kan slappna av mer. Men hur använder man en sådan här dusch och vilken modell ska man köpa för att vara säker på att den verkligen fungerar?

Här nedan listar vi dem 7 mest pålitliga duscharna för analen och ännu längre ner hittar du knep och en guide för hur du ska göra när du tvättar rent. Allt för att ditt analsex ska bli så bra som möjligt helt enkelt!

Recension av analduschar

Rebel

Bästa analdusch

rebel analdusch

Rebel

Bästa analdusch

En smidig dusch som är bekväm och enkel att använda. Tack vare flera hål så sköljer den rent riktigt bra och lämnar efter sig ett helt rent resultat.

Produkten går att fylla på så väl i duschen som i handfatet. När du har använt den färdigt så är det bara att skölja rent produkten under kranen!  

Återförsäljare:

Jämför priser:

Rebel är en stabil analdusch som är mycket enkel att använda. Vi kan rekommendera den både till nybörjare som aldrig tidigare har spolat rent analen såväl som till mer rutinerade personer. 

Lagom storlek och bra rengöring 

Munstyckets storlek är ganska liten vilket gör det enkelt att få upp i analen även om man inte är uppvärmd, något man sällan är just vid rengöringen. 

Eftersom hela duschen är gjord i silikon så är den väldigt mjuk och följsam, så du behöver inte oroa dig för att det ska göra ont på något sätt. 

I toppen av duschen sitter det flera hål vilket gör att vattnet sprids åt alla håll och inte bara rakt upp. Det här innebär att du får riktigt rent och ett garanterat bra resultat. 

Går att använda i och utanför duschen 

Designen på Rebel är väldigt smidig. Du kan nämligen fylla den med vatten i duschen genom att ta av botten, eller så trycker du ihop toppen, stoppar ner munstycket i vatten och släpper sedan toppen igen. Då suger den åt sig vatten och det här möjliggör att du kan använda produkten även utanför duschen, exempelvis vid handfatet. 

Munstycket skyddas av silikonlock

När du inte använder din Rebel så förvarar du den med ett silikonlock över själva munstycket. Det tar du sedan bort när det är dags att skölja.

Själva munstycket är smalt och har inga vassa kanter som skaver vilket är ett stort extra plus i kanten som gör att användningen blir mycket mer behaglig!

Totalt så rymmer duschen 250 ml vatten och efter användning tvättas materialet under kranen i handfatet med ljummet vatten och tvål. 

Soft Comfort

Liten och smidig dusch för analen

soft comfort analdusch

Soft Comfort

Liten och smidig dusch för analen

En välgenomtänkt liten dusch som gör rent ordentligt och som är behaglig att använda tack vare en mjuk och följsam pip. 

Gjord av Sinful för folk som älskar anala lekar oberoende av hur mycket tidigare erfarenhet de har! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Ifall du är på jakt efter en riktigt liten och smidig modell som går att använda hemma såväl som när man är på resande fot, ja då är Soft Comfort tillverkad av Sinful ett lysande val. 

Det här är kvalitet rakt igenom och du kan utan problem räkna med att den kommer hålla i flera år framöver även om du använder den flitigt! 

Rengör bra och gjord av säkert material 

Även här så har ventilerna placerats med stor eftertänksamhet och resultatet är att vattnet sprider sig jämt och fint vilket ger ett mycket rent resultat! 

Många små analduschar är gjorda i tveksamt material, exempelvis gummi eller ABS-plast, något som gör att huden kan ta skada. Soft Comfort är dock gjord i det pålitliga materialet PVC och silikon vilket är helt säkert att använda! 

Enkel att rengöra 

När du har sköljt rent och känner dig nöjd så är det viktigt att du gör rent både pipen och själva pumpen, något som är väldigt enkelt att göra på just den här modellen. 

Du kan nämligen montera isär pipen från pumpen vilket gör att du kommer åt alla små vrår. Oftast räcker det med att skölja i ljummet vatten och använda tvål men om pipen skulle ha blivit riktigt smutsig kan du även doppa den i kokande vatten efter att du sköljt med vatten och tvål. 

Om du ska använda dig av kokande vatten så är det mycket viktigt att du bara doppar dem snabbt och inte låter delarna ligga och koka länge eftersom det kommer göra att deras passform förändras så att du tillslut inte kan använda pumpen. 

Specifikationer 

Pipen är 8 cm lång vilket möjliggör att få det rejält rent långt in i tarmen ifall man vill det. Totalt så rymmer pumpen 130 ml vilket gör den väldigt liten och smidig. 

Många gånger kan man behöva tömma 2-3 stycken fulla pumpar i sig för att få helt rent, så var beredd på att åtminstone behöva fylla på två gånger! 

Premium Cleaner

Automatisk analdusch

automatisk analdusch

Premium Cleaner

Automatisk analdusch

Modellen för dig som vill duscha ur din anal utan att behöva pumpa själv. Med fem olika lägen, en 200 ml stor tank och en batteridriven motor så är användarvänligheten verkligen bra! 

Vi kan rekommendera den här pumpen till alla som vill få det riktigt rent. Tack vare att pumpen är stark kan du nämligen få ett markant bättre tryck kontra vad du kan med en normal manuell pump. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Det här är en spännande liten analdusch! Ifall du vill få helt rent utan att göra något manuellt arbete så kan du använda dig av den här automatiska maskinen som sköljer rent utan att du behöver pumpa för hand. Den är någon hundralapp dyrare än dem manuella pumparna men är enligt oss värt det ifall du vill ha något i den här klassen. 

Rengör av sig själv i fem olika hastigheter 

Du fyller upp den 200 ml stora behållaren med vatten och för sedan upp den mjuka pipen i analen. Därefter sätter du på duschen på det första läget och låter den spola din anal. 

Vattnet kommer fördelas mjukt i fem olika hål vilket ger en spridd stråle som når både uppåt och i kanterna, något som garanterar ett sådant rent resultat som möjligt! 

När analen har vant sig vid strålen så kan du öka flödet efter eget behag i fem olika lägen, från väldigt mjukt upp till en ganska stark stråle som verkligen spolar på rejält för att få det riktigt rent. 

Vi rekommenderar inte att börja på någon annan hastighet än nummer ett eftersom det kan bli ganska obehagligt. Låt kroppen vänja sig med flödet och utgå från det! 

Säkerhet som motverkar baksug

Med vissa manuella pumpar så finns risken att vattnet ska rinna tillbaka in i pumpen om man slutar spruta, något som är väldigt ofräsch och gör att du riskerar att spruta upp smutsigt vatten igen. 

På den här pumpen finns det däremot en säkerhetsfunktion som gör att det inte kan rinna bakåt, något som gör modellen väldigt hygienisk. 

Batteridriven

Premium Cleaner drivs på batteri och blir därför väldigt smidig att använda. Batteriet laddar du sedan med en medföljande USB-kabel som kopplas in till en vanlig mobiladapter. Användningstiden per laddning är ganska gedigen och räcker till flera tvättar. 

Rengöring 

För att göra rent så sköljer du bara av munstycket under kranen och använder lite tvål. Skulle du vilja få det extra rent så kan du spraya på lite sexleksaksrengöring eller dra av med handsprit, men koka inte pumpen eftersom det kommer förstöra elektroniken. 

Du bör även undvika att dränka den helt i vatten eftersom det kommer riskera att tekniken tar skada, så rengör enbart munstycket. 

Skulle du behöva göra rent nederdelen så gör du det efter munstycket genom att skruva isär delarna. 

Något stor pipa

Själva munstycket som förs upp i analen är mycket större än på tidigare modeller och det kräver oftast att man använder lite vattenbaserat glidmedel för att få in den. Här hade vi gärna sett att pipen var något mindre för att underlätta rengöring även för dem som inte är så rutinerade, men det kommer inte vara något problem när du har vant dig. 

Lite överkurs för många användare 

De flesta klarar sig minst lika bra på en vanlig manuell analdusch och då kan Premium Cleaner kännas lite överkurs, så om du inte har något speciellt skäl till att använda just en automatisk pump kan vi rekommendera att köpa en manuell variant istället! 

Total Splash

Analmunstycke till duschen

duschmunstycke analdusch

Total Splash

Analmunstycke till duschen

En otroligt prisvärd analdusch som håller länge, är enkel att använda samt gör jobbet och lämnar ett otroligt rent resultat. Allt som allt en av våra favoriter! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Total Splash är en personlig favorit för oss! Det här är ett munstycke av lätt aluminium som skruvas på änden av duschslangen och sedan sprider ut vattnet i fem fina jämna strålar som försiktigt sköljer rent. Munstycket håller extremt länge och är därför mycket prisvärt. 

Universal passform 

Munstycket passar alla normala duschslangar av standardmått. För att montera munstycket skruvar du bara bort ditt vanliga duschhuvud och sätter sedan på Total Splash. Enligt oss hade det inte kunnat vara enklare. 

När duschen sedan är på plats så drar du på vattnet och trycker på knappen i mässing längst ner för att släppa på flödet. 

Du styr trycket med själva duschen där mer vattenflöde resulterar i en starkare tvätt. Det går dock att stänga av vattnet genom att trycka på knappen som sitter längst ner på munstycket, så när du känner dig klar går det att avbryta utan att behöva sträcka sig till duschen. 

Vi rekommenderar att du provsprutar innan du stoppar in munstycket i analen för att på så vis få lättare att hitta rätt tryck för dig. 

Gör rent väldigt effektivt 

Eftersom du kan välja från mycket lätt tryck ända till en riktigt stark dusch så kan du få väldigt rent, mycket renare än vad du kan få med en vanlig manuell analdusch. 

Det här är därför ett bra verktyg för alla som vill ha ett garanterat resultat oavsett hur smutsig man är. 

Den totala längden är 11,5 cm vilket gör att du kommer in väldigt långt och därför verkligen kan rengöra på djupet, så att du helt enkelt är på den säkra sidan även om den du ska ligga med har en väldigt stor penis. 

Enkel att använda 

Eftersom du redan är i duschen så är det otroligt enkelt att göra rent. Du spolar helt enkelt analen och låter bara vattnet rinna ut i golvbrunnen. 

För att få så rent som möjligt bör du huka dig ner precis som om du ska rida någon med fötterna i golvet, det vill säga som att du gör en djup knäböj. På så vis öppnar du upp analen riktigt rejält och kommer åt på bästa sätt! 

Även rengöringen är väldigt enkel tack vare att du bara behöver skölja av munstycket i duschen tillsammans med lite tvål. Hela processen görs alltså i duschen! 

Förvaras diskret när den inte används 

När du inte använder munstycket så förvarar du det väldigt smidigt i en låda i badrummet. Eftersom den är så pass liten samt anonym till utseendet så måste du inte hålla på och krångla utan kan lägga den lite var du än befinner dig! 

Sammantaget är det här en riktigt bra produkt som man har stor användning av och som håller riktigt länge! 

Sport Fucker

Analrengörare i silikon som monteras på duschen

sport fucker analdusch

Sport Fucker

Analrengörare i silikon som monteras på duschen

Ett mjukt munstycke som sätts på duschslangen för att göra om din vanliga dusch till en effektiv rengörare för analen. Väldigt enkel att handskas med och dessutom bekväm att stoppa in tack vare dess mjuka material.

Återförsäljare:

Jämför priser:

Sport Fucker är likt Total Splash som vi tipsade om här ovan ett munstycke som monteras på din duschslang efter att du först har skruvat bort det vanliga duschhuvudet.

Vi gillar den här modellen väldigt mycket eftersom den är enkel att använda samt eftersom den är otroligt oskyldig, något som är perfekt ifall du är nybörjare eller bara tycker det är obehagligt att skölja rent analen och vill ha något återhållsamt och mjukt. 

Gjord i mjukt silikon och TPE 

Själva munstycket är gjort av det mjukaste och finaste silikonet TPE vilket gör den otroligt behaglig att föra in i analen. Själva cylindern är även böjbar men hårdnar till när den fylls med vatten, något som underlättar införandet av den. 

Eftersom materialet är så mjukt och skönt måste man inte använda glidmedel för att kunna tränga in den utan det går bra av sig självt så länge man är avslappnad och ger det några försök. 

Längden som går att föra in i analen är 15 cm, så du kan med andra ord göra rent på djupet! 

Går att diska  

När du är färdig så kan du diska munstycket som vanligt med ljummet vatten och tvål men du kan även köra den i diskmaskinen eftersom materialet är TPE vilket tål vatten under en lång tid. 

Passar de flesta duschslangar 

Om din duschslang är av standardmått så kommer du kunna sätta på Sport Fucker eftersom munstycket är gjort för att passa alla normala duschslangar. För att fästa den så skruvar du bara bort det vanliga munstycket och ersätter det med den här. 

Styr tycket med duschen 

Det finns ingen knapp på den här modellen som det gör på Total Splash så för att styra trycket måste du jobba med vredet på duschen. Vi hade gärna sett att man kunde starta och stoppa flödet utan att behöva sätta på eller stänga av vattnet vid duschen, men nu måste man alltså vara nära duschvredet för att kontrollera det. 

Nexus Beginner Set

Prisvärt paket med rengörare för analen

kit med analdusch

Nexus Beginner Set

Prisvärt paket med rengörare för analen

Ett nybörjarset med både leksaker och dusch, perfekt för dig som vill komma igång med anala lekar oavsett om det är med dig själv eller tillsammans med någon annan. 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill komma igång med anala lekar så är det här nybörjarsetet från Nexus ett perfekt val. Här får du nämligen med allt som krävs för att komma igång: en dusch, en liten butplugg och analbeads! 

Gör rent och börja sedan leka direkt 

Det här är ett kit som både vänder sig till er som par och dig som är själv, oavsett om du är kille eller tjej. 

Börja med att göra rent med hjälp av den 224 ml rymliga analduschen. Du stoppar upp munstycket i analen och börjar sedan göra rent genom att spruta. I takt med att du rengör kommer även ringmuskeln slappna av mer vilket låter dig komma längre in för att kunna skölja rent riktigt på djupet. 

När du har gjort rent och känner dig nöjd så kan du sedan börja leka, antingen med analpluggen eller med bönorna. 

Pluggen är perfekt för att värma upp och få ringmuskeln att slappna av. Även bönorna är ett perfekt val för dig som vill slappna av inför antingen ett analsex eller inför att penetrera dig själv med en dildo eller dina egna fingrar. 

Allt är gjort i mjukt och säkert material som inte påverkar kroppen negativt. 

Välj något annat ifall du inte är intresserad av tillbehören

Om du enbart är intresserad av en analdusch och inte tycker att varken pluggen eller bönorna verkar vara något för dig, ja då rekommenderar vi istället att du väljer något annat eftersom du då lika gärna kan lägga majoriteten av pengarna på duschen. 

Är du istället intresserad av att prova på leksaker så är det här ett väldigt prisvärt paket eftersom styckpriset för varje leksak är mycket lägre än vad det är om man köper varje produkt separat! 

Allt som allt så är det här ett riktigt bra paket med analleksaker där varje produkt håller hög kvalitet, från duschen till pluggen! 

Cheeky Love

Billig analdusch

analdusch cheeky love

Cheeky Love

Billig analdusch

Valet för dig som har låg budget och vill få så mycket för så lite pengar som möjligt. 

Detta är en liten modell som är enkel att använda och ta med sig, men vill du ha starkt tryck på strålen bör du välja något annat! 

Återförsäljare:

Jämför priser:

Om du vill spola rent analen utan att för den delen behöva lägga ut så mycket pengar så kan vi glädja er med att modellen Cheeky Love levererar riktigt mycket för pengarna. Det här är definitivt valet för dig som vill kunna göra rent med en pålitlig produkt som ger bra resultat utan att behöva hosta upp mer än några hundralappar. 

Enkel design

Själva utförandet av Cheeky Love är otroligt enkelt vilket gör detta till en analdusch som är mycket okomplicerad att använda sig av. Du fyller botten med vatten och för sedan in munstycket och trycker, svårare än så är det inte att använda Cheeky Love. 

Munstycket är ganska kort och det är svårt att ge mycket tryck, så om du verkligen vill spola med hård stråle bör du ta något annat än den här modellen! 

Enkel att ta med sig 

Cheeky Love är en liten dusch som är enkel att ta med sig, så om du ofta är på resande fot eller bara vill ha en modell som är enkel att gömma undan så är det här det bästa valet du kan göra idag. 

Man kan självfallet äga flera olika analduschar och den här kan komplettera dem som du använder hemma ifall du är en person som ofta far runt och vill ha en liten dusch med dig. 

Följer med borste för rengöring 

En bra detalj som fler tillverkare gärna skulle få ta efter är att det följer med en liten borste som kan användas för att göra rent insidan av munstycket på ett väldigt effektivt sätt. 

Borsten stoppas bara in i munstycket efter att du har sköljt igenom och ser då till att eventuella bakterier eller smuts som finns kvar försvinner helt! 

Frågor och svar om analduschar

När och varför ska man använda en analdusch?

En dusch som rengör anus är något du bör vara väldigt intresserad av ifall du tycker om analsex eller anala lekar av något annat slag. Eftersom ändtarmen och tjocktarmen inte är gjord för att ta emot något inåt så är det väldigt svårt att få rent där, något som också gör att risken för att kladda ner penisen eller leksaken man har i sig med bajs är ganska stor. 

För att minimera den här risken avsevärt så bör man använda en så kallad analdusch, det vill säga ett litet hjälpmedel som spolar ur öppningen av tarmen och ser till så att det inte finns kvar något bajs där. 

Här nedan kan du läsa om fyra fördelar med att använda en analdusch ifall du tycker om att involvera anus i ditt sexliv! 

1. Det är lättare att slappna av när man är ren

De flesta som sysslar med analsex är väldigt oroliga över att smutsa ner sin partner eftersom det skulle vara pinsamt och en riktig lust-dödare. Ifall man har rädslan för att smutsa ner så är det otroligt svårt att slappna av. Det brukar istället bli att man spänner sig eller har svårt att njuta fullt ut eftersom man mentalt inte kan släppa vad som skulle hända ifall det blev smutsigt. 

Eftersom en av dem viktigaste nycklarna för att kunna njuta fullt ut av analsex är att man är just avslappnad så är det otroligt viktigt att veta om att man är ren, och det finns inget bättre sätt att få det lugnet på än att själv göra rent sin anal.

Genom att spola rent analen innan sex kan man alltså säkra upp och få sig själv att bli riktigt avslappnad i och med vetskapen att det inte finns någon risk för att kladda ner.

Så har du upplevt svårigheter att helt hänge dig känslan av analsex eller är du rädd för att han ska få bajs på sin penis, ja då bör du verkligen se till att införskaffa dig en sådan här smidig liten dusch! 

2. Enklare att få in något i analen

Eftersom analen inte är byggd för att ta emot något inåt så är den nästan alltid fylld med bajs. Många är rädda för att smutsa ner när de har analsex men de flesta glömmer även att det rent fysiskt kan bli problem att fullborda sina anala lekar ifall tarmen är fylld av avföring. 

Försök själv att stoppa in en dildo i ändtarmen när den är fylld med bajs och sedan gör du samma sak när du gjort rent ordentligt så kommer du märka vilken skillnad det är. 

Om tarmen är fylld med avföring så kommer även penisen att trycka in det längre in vilket kan orsaka kraftig magsmärta, något som gör det svårt att njuta och fokusera på det sköna. 

Att göra rent och skölja ur ordentligt är alltså viktigt för att rent praktiskt underlätta ett analsex. Om det är för fullt kommer det inte bara vara ofräscht utan även svårt och smärtsamt att få in något eftersom det helt enkelt inte finns plats nog! 

3. Det mest effektiva sättet att göra rent på

Det finns många sätt att göra rent analen på och att skölja med en dusch är ett av flera tillvägagångssätt. Enligt oss är att skölja med en analdusch det absolut lättaste och smidigaste sättet att få sin tarm ren på eftersom det går snabbt, inte kräver så mycket förberedelse och dessutom kan tas i samband med din vanliga duschrutin som du förmodligen har en gång per dag. 

Du slipper alltså att fasta eller äta olika mediciner som ser till att du tömmer ur tarmen, vilket för övrigt är metoder som vi inte förespråkar. 

Eftersom en analrengörare räcker väldigt länge så är det även ett prisvärt sätt att få sitt anus rent på, detta till skillnad mot om man skulle köpa lavemang varje gång. 

Att skölja är kort och gott smidigt, billigt och ger ett väldigt bra resultat!

4. Mer hygieniskt

Avföring inte bara känns ofräsch utan det är även ohygieniskt och kan orsaka sjukdom och infektioner ifall det hamnar på fel ställe. Så oavsett om du inte bryr dig ifall lakanen blir bruna eller om din partner eller dina leksaker får avföring på sig så bör du tänka på att du eller din partner kan bli sjuk. 

Får du mycket avföring på dina leksaker eller din penis finns alltid risken att det kommer in bakterier i vaginan vilket kan leda till infektion. Om din parter ska ge dig oralsex i samband med akten så är även risken stor att han / hon blir sjuk på grund av att dessa e-colibakterier som finns i bajs tar sig ner i svalget. 

Fördelarna med att skölja rent är helt enkelt flera och i slutändan är det väldigt ofördelaktigt att ha analsex utan att innan ha spolat rent, så att investera i en dusch är absolut något du kommer ha stor nytta av!

Hur använder man en analdusch?

Att använda en analdusch är inte särskilt svårt när man väl har gjort det någon gång, men är det första gången så kan det vara skönt att ha lite koll på hur man ska göra. Här nedan är en guide till hur du ska göra för att skölja ur anus på bästa och enklaste sätt!

1. Fixa vatten

Det finns olika ställen man kan göra rent analen på, men principen är densamma var du än befinner dig! Steg ett är att se till så att din dusch får vatten. Har du en manuell modell så fyller du upp pumpen med ljummet vatten och har du ett munstycke kopplat på duschen så sätter du fast det och drar på en mjuk stråle med behagligt varmt vatten. 

2. Använd eventuellt glidmedel

Om du är ovan att föra upp saker i analen eller om du bara tycker det är allmänt obehagligt så rekommenderar vi att smörja in änden på duschen samt områden kring din anal med vattenbaserat glidmedel innan du startar igång vattnet, detta för att den ska glida in lättare i rumpan. 

3. Ställ dig i en bekväm position

Ställ, lägg eller sätt dig sedan på ett sätt som känns naturligt och som gör att du får en bra vinkel. Hur du kan stå beror på ifall du är i duschen eller sitter på toa.

I duschen är det skönt att sätta sig ner och luta sig bakåt mot duschväggen, att stå i doggy, att böja sig ner i en knäböj eller bara stå rakt och lyfta på ena benet. 

För att hitta vilken ställning du tycker om mest så kan du prova olika alternativ tills du hittar något som känns naturligt och bekvämt att göra rent i. Det är viktigt att du i din valda position har enkelt att få in duschpipan i analen samt att du kan pressa ut vattnet. 

Om du istället sitter på toaletten så finns det inte lika många ställningar att välja mellan. Det du har att prova är antingen att sitta som vanligt över toaletten och sticka in duschen under dig eller så sätter du dig i en knäböj på toalettringen, något som kräver både balans, smidighet och att man inte väger för mycket eftersom det kan ha sönder toalettstolen. 

Vi tycker att man får som bäst vinkel när man står i en knäböj oavsett om vi är i duschen eller på toaletten, så ett hett tips är att prova på det! 

4. Börja spola försiktigt och öka gradvis

När du hittat en ställning som är bekväm och har pumpen med vattnet redo så är det dags att föra in den i analen och sedan börja spola! För att föra in duschen så måste man slappna av i ringmuskeln, annars kommer det bli svårt och eventuellt göra lite ont. 

Det är en vanesak hur enkelt det är att få in munstycket och efter att ha gjort det några gånger så kommer man in i det. Något som underlättar är att gå på toa innan eftersom ringmuskeln då blir naturligt avslappnad. Ifall du har bajsat före rengöringen blir det även betydligt mindre att skölja ur, så se verkligen till att göra det! 

När du är inne med duschen i anus så ska du försiktigt börja spola för att låta tarmen vänja sig samt för att få bort den avföring som sitter ytterst till att börja med.  

Efter att ha spolat rent med lugn stråle så ökar du gradvis i lugn takt ända tills du känner att det är rent och du är nöjd. 

5. Hur vet man när det är klart?

Ja, hur vet man när det är färdigt och man är redo för analsex? När du har spolat så långt upp du kommer med ganska starkt tryck och när vattnet som kommer ut ser rent ut, ja då är du färdig. 

Sitter du på toaletten kan du alltså spana in hur vattnet som kommer ut i toaletten ser ut för att ta reda på hur ren eller smutsig du är. 

Om du står i duschen kan det vara svårare att se, så här får du vara mer uppmärksam. 

Ofta gör man tömningar när man använder en analdusch, det vill säga att man fyller upp anus, håller inne vattnet ett tag och därefter släpper ut det igen. När två sådana här tömningar har varit rena i rad så kan du utgå från att du också är ren. 

6. Rengöring!

Det är otroligt viktigt att göra rent sin analdusch när man är klar, annars finns risken att den kommer börja bli ofräsch snabbt vilket förkortar livslängden avsevärt. Gör du rent ordentligt efter varje gång kan du istället räkna med att ha en hållbarhet på över ett år, något som är riktigt bra med tanke på att duscharna är billiga att köpa in. 

Som du redan vet är den bästa rengöringen vanlig tvål och ljummet vatten, men skulle man känna att det inte räcker till så kan man alltid komplettera med att koka pumpen en kort stund eller spraya den med rengöringsspray! 

Vad ska man tänka på vid köp?

Det finns lite olika typer av analduschar att välja på idag, så hur ska man veta vilken som passar en själv bäst? 

Absolut viktigast att bestämma är ifall man ska ha en mobil modell som man fyller med vatten eller om man ska ha ett munstycke som fästs i änden av duschslangen. Den mobila varianten är enklare att använda men rengör inte lika starkt som det munstycke som man fäster på duschen. 

Utöver det så bör du fundera över vilket material du vill ha. Det vanligaste är mjuka material såsom silikon och TPE men det finns även andra typer av material att välja mellan, plaster som inte är lika mjuka och fina. 

När det kommer till sådana modeller som fästs på duschslangen brukar det vara aluminium eller silikon som finns att välja mellan. Det förstnämnda är enklare att jobba med eftersom det inte böjer sig medan det sistnämnda är lite mjukare och därför även skonsammare! 

Sist men inte minst måste även din budget spela in. Ju dyrare du väljer att köpa desto bättre kvalitet kan du förvänta dig, så har du mycket analsex och vet med dig att du kommer skölja rent ofta så är det enligt oss värt att gå upp lite i pris. 

Är det däremot mer sällsynt att du involverar analen i sex så behöver du inte gå får en sådan dyr modell utan då kommer du istället långt på budgetvarianter. 

Hur utsåg vi bästa analdusch?

Det finns många duschar att välja mellan på marknaden idag och för att utse vilka modeller som är allra bäst så har vi kollat på lite olika faktorer. 

Allra viktigast är att resultatet efter en sköljning blir bra och att man faktiskt får helt rent. Vissa duschar är starkare än andra vilket innebär att dem modellerna gör ett bättre jobb, men oavsett hur stark stråle respektive dusch kan få så kan du räkna med att alla modeller här ovan gör ett bra jobb och får rent ordentligt! 

Kvalitet har också varit viktigt! Pumpen ska hålla att använda länge och inte vara någon struntprodukt som går sönder eller inte går att använda som det är tänkt. 

Även prisvärdhet har varit viktigt, alltså att man får vad man betalar för! 

Alla dessa variabler har sedan kokat ner till dem 7 stycken analduschar här ovan som vi med stolthet kan säga är värda att köpa och som kommer göra jobbet bra, oavsett hur dina behov ser ut. 

Läs gärna vidare på vår hemsida för att få ännu fler tips om sex och hur man kan göra det skönare för sig! 

Författare:

Läs fler relaterade inlägg: