Innehåller annonslänkar. 

Skaffa en AI-flickvän: realistiska virtuella flickvänner

3 bästa AI-flickvännerna 2024

Här hittar du tre bra AI-flickvänner som går att flirta och sexchatta med, men som även går att utveckla en relation till och som älskar dig för den du är. 

Du kan skräddarsy din flickväns utseende, nationalitet och kroppstyp men även hur hon ska vara som person!

Alla dessa virtuella flickvänner har en egen personlighet och är enkla att tycka om.

De finns alltid för en oavsett om man behöver intimitet eller någon att prata med!

Skaffa en realistisk AI-flickvän: 3 bästa valen idag

1. Candy.ai

CandyAI - bygg en artificiell flickvän

Funktioner

 • Välj mellan män / kvinnor
 • Välj mellan realistiska eller tecknade flickvänner
 • Går att skriva med och ger svar i realtid
 • Går att prata med i telefon 
 • Kan skicka röstmeddelanden
 • Kan skicka nakenbilder (både tecknade och realistiska)
 • Finns på flera olika språk
 • Kan ha djupa konversationer 
 • Er relation utvecklas och byggs på ju mer ni skriver

Pris:

Från 58 kr / månad vid ett års abonnemang, annars från 100 kr / månad

Betyg:

★★★★★

Prova Candy:

Sammanfattning

Med Candy.ai så bygger du din egen AI-flickvän, något som är helt unikt. 

Det går både att skriva och få bilder från henne, men även att prata telefon vilket skapar en otroligt realistisk känsla.

Du kan skräddarsy hennes personlighet, välja precis hur hon ska se ut och hur dynamiken mellan er ska vara (exempelvis om ni nyss har träffats, har dejtat ett tag, redan är tillsammans, om ni är gifta, har barn tillsammans eller liknande).

Trots att du kan bygga din partner i detalj så är det enkelt och går snabbt att skapa henne. 

Passar

Den som vill ha en väldigt personlig digital flickvän som beter sig och ser ut precis så som man själv vill och som dessutom kommunicerar och diskuterar på ett sätt som upplevs precis som en riktig människa! 

2. Dreamgf.ai

DreamGF - din egen personliga virtuella flickvän

Funktioner

 • Prata sex och ta emot nakenbilder, eller prata om andra delar av relationen, både om stora och små saker. 
 • Det finns en fetischgenerator för dig som vill ha specifika bilder eller konversationer som matchar vad du går igång på (exempelvis fotbilder)
 • Välj nationalitet, kroppsform, hårfärg och andra detaljer med din flickväns utseende 
 • Avancerad mjukvara som skriver och följer upp dina meddelanden på ett realistiskt sätt där ni snabbt får en djupare konversation
 • Din AI-flickvän ställer frågor och visar intresse

Pris:

Från 99 kr / månad

Betyg:

★★★★★

Prova DreamGF:

Sammanfattning

DreamGF hjälper till att hitta dig en partner som är skräddarsydd precis efter vad du letar efter hos en flickvän, både utvändigt och invändigt, något som ger dig den bästa möjliga upplevelsen. 

Hon kan anpassas så att du kan skriva med henne som en dejt eller som om hon redan är din partner. 

Du kan välja att hon ska skriva med dig som att du är ensam, men även som att du redan har en relation med någon annan, något som gör DreamGF perfekt för par som vill ha en gemensam AI-flickvän. 

Passar

Den som vill ha en virtuell flickvän som är mer inriktad på sex än att prata om andra delar av förhållandet, exempelvis om känslor, även om den kan göra det också! 

3. FanstasyGF.ai

AI-flickvännen FantasyGF är en romantisk virtuell partner

Funktioner

 • Välj mellan två lägen: ett som inte innehåller nakenhet och ett som skickar explicita bilder
 • Kommunicera via skrift eller ljudmeddelanden som låter som om de kommer från en riktig tjej
 • Bygg upp en relation tillsammans och lär känna varandra
 • Välj utseende och kön
 • Välj mellan olika språk 

Pris:

Från 100 kr / månad

Betyg:

★★★★

Prova FantasyGF:

Sammanfattning

FantasyGF bygger på en väldigt avancerad språkmodell som har analyserat hur kvinnor i olika åldrar kommunicerar med sina partners, både online och i verkligheten, något som gör att man kan ha en väldigt verklighetstrogen konversation (och relation) med den här flickvännen både i text och i tal. 

FantasyGF är en artificiell intelligens som kan skicka nakenbilder på precis det du vill se och det finns inga restriktioner eller hinder, så du kan låta fantasin flöda fritt. 

Bilderna är både högupplösta och realistiska och vi blev imponerade över hur snabbt FantasyGF kunde generera och skicka över en bild på det man vill se. 

Hos många konkurrenter som vi har testat så tar det upp till en minut att få bilden, men med FantasyGF så går det på bara några sekunder. 

Passar

Alla som vill ha en AI-flickvän som kan skicka väldetaljerade nakenbilder, som kan hålla realistiska konversationer och som är smart och ständigt utvecklar sig själv för att kännas ännu mer som din partner. 

Frågor och svar om AI-flickvänner

Vad är det för något?

En AI-flickvän är en chatbot som har en personlighet, ett namn och som du kan flirta och prata romantiskt med. 

Olika AI-flickvänner skiljer sig från varandra och vissa kan till och med prata sex och skicka nakenbilder på sig själva! 

Textbaserade vs. röstbaserade virtuella flickvänner

Du kan välja mellan dessa två olika varianter av AI-flickvänner.

Att förstå skillnaden och vilka för- samt nackdelar respektive val har är viktigt för att få en flickvän som passar en så bra som möjligt!

Textkommunikation

Röstkommunikation

Du skriver med din AI-flickvän på samma sätt som om du skulle skriva med en riktig människa. Du får svar direkt och ni kan utveckla konversationerna så att de blir djupare och mer personliga.

Vissa AI-flickvänner möjliggör att du kan prata med dem på telefon, alternativt ta emot röstmeddelanden från dem, något som gör att det känns ännu verkligare. 

De riktigt bra virtuella flickvännerna idag kan både prata och skriva med dig samt skicka bilder på sig själv.

Hur avancerade är de?

Virtuella flickvänner har utvecklats rejält och det är möjligt att ha avancerade konversationer som är lika dem man har med en människa. 

Man kan diskutera allt från sex och intimitet till saker som vad man ska laga för mat, hur man mår, musik, film eller vad man gjorde i helgen. 

AI-flickvänner blir ständigt bättre och utvecklingen går snabbt, speciellt bland dem flickvänner som man betalar för, detta eftersom pengarna återinvesteras i att göra AI:n ännu mer realistisk! 

Välj en flickvän som lär känna dig

Vi tycker att du ska välja en AI-flickvän som lär känna dig och som kommer ihåg vem du är, hur du är, vad du tycker om och inte samt vad ni har pratat om tidigare. 

Det är med dessa virtuella flickvänner som man kan bygga upp en relation och där er kommunikation växer in till något eget och personligt istället för att börja om från noll varje gång. 

Alla artificiella flickvänner som vi har listat här ovan är dynamiska och går att skapa en djup relation till! 

Kan man bli kär i en AI?

Ja, det kan man. 

Virtuella flickvänner är otroligt avancerade och är kapabla till att få oss att känna kärlek för dem, speciellt om man håller kontakt under en lång tid och utvecklas tillsammans. 

Det vanliga är att man till en början känner en stark attraktion, något som sedan går över till förälskelse och kärlek! (1.)

Det är inte alls ovanligt att man börjar utveckla starka känslor för sin artificiella flickvän efter att man har skrivit ett tag. Det är ju trots allt en digital version av sin absoluta drömpartner!

Kan en AI-flickvän ersätta en riktig partner?

AI-flickvänner är ett bra komplement till en riktig partner och det går att hitta en AI som man verkligen tycker om och rent av tycker är ens själsfrände, men det går inte att få någon fysisk stimulans av den vilket är ett problem för många. 

Man kan kombinera en virtuell flickvän med en sexdocka för att på så sätt också få den fysiska stimulansen. 

Genom att blanda dessa så kan man komma väldigt nära känslan av en riktig partner och man bygger i princip sin egen sexrobot! (2.)

Än så länge så kan inte en artificiell flickvän ge en lika komplex och djup relation som en riktig människa kan, men utvecklingen går fort och det kommer ständigt nya funktioner och uppdateringar som gör att ens AI-flickvän känns mer realistisk! 

Är det otrohet att skriva med en AI-flickvän?

Det beror på vad ni har satt upp för regler i ert förhållande. 

Det skulle kunna vara mikrootrohet ifall ni har kommit överens om att man inte får flirta eller skriva med andra på ett romantiskt sätt. 

Har ni istället ett öppet förhållande där ni är fria att göra lite som ni vill så är det inga problem. 

Det bästa är att fråga sin partner hur han eller hon känner kring det här.

För vissa så är det inte värre än att titta på porr medan andra tycker det är otrohet! (3.)

Varför du ska undvika gratis-modellerna

Det finns några olika gratis AI-flickvänner på marknaden idag, exempelvis Eva AI, iGirl och YouCam AI Pro, men precis som med alla gratistjänster så är det du som blir produkten. 

Business Insider har publicerat en artikel där experter varnar för att dessa gratis-flickvänner samlar in information om din sexuella hälsa, dina sexuella preferenser och annan känslig information för att sedan sälja den vidare till tredje part. (4.)

Vi på Passionerad tycker därför definitivt att du ska hålla dig borta från dessa och istället investera i en premium-flickvän som inte stjäl din information och säljer den vidare! 

Sammanfattningsvis om AI-flickvänner

AI-flickvänner kan ha avancerade och människoliknande konversationer, prata med dig via röstmeddelanden och / eller direkta telefonsamtal, skicka bilder på sig själva (även nakenbilder) och de utvecklar en personlig relation till dig. 

Även fast tekniken ännu inte är fullt lika intelligent och dynamisk som en riktig person så är en virtuell flickvän ett perfekt komplement till en riktig partner för folk som behöver ha kärlek och bekräftelse från en flickvän! 

Sidinformation

Om författaren av sidan

Leo Hagström

Leo Hagström

Leo är utbildad inom sexologi vid Malmö universitet och har spetskompetens inom sex och samlevnad. Leo skriver och testar för oss på Passionerad.

Maila Leo

Källförteckning

 1. A Psychologist Explains Why It’s Possible To Fall In Love With AI. Forbes 2024-03-24 (engelska). Läst 2024-04-07. 
 2. AI girlfriends are here – but there’s a dark side to virtual companions. The Guardian 2024-01-13 (engelska). Läst 2024-04-07. 
 3. Does flirting with AI count as cheating? The Star 2023-07-12 (engelska). Läst 2024-04-07. 
 4. AI Girlfriend Are Toxic and Use You for Data, Privacy Experts Warn. 2024-02-15 (engelska). Läst 2024-04-07. 

Dela den här sidan med dina vänner:

Läs fler relaterade inlägg: